Sziasztok!
Nagyjából vissza is olvastam.
Sex
valóban nem tiltott a terhesség alatt, csak ha veszélyeztetett terhes a kismama. nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy lehet, de kíméletesebben. Az én férjem is kívánta, eddig kétszer voltunk együtt, amióta megtudtuk a babát, előtte meg...
Aztán kissé fura lett a hirtelen leállás. De nekem kezdetben nem volt kedvem, mert fájdogált a hasam és felpuffadva éreztem, ez pedig nem éppen a szexuális vágyakat gerjeszti.
Kilók
Hát, igen, gyakran állok a mérlegre, így kordinálom az egészet. Ma 57 voltam reggel, ugyanannyi, mint eddig, szóval, valószínűleg, hogy múltkor épp evés után mértem magamat. A hétvégén betöltöm a 8. hetet, eltelt már két hónap, s elvileg még nem híztam. Így visszavan még pár kiló, ami jöhet rám.
Amúgy én úgy vagyok vele (nem tudom, ti hogy gondoljátok), hogy szeretnék szülés után is csinos maradni, és a régi ruháimba újra beleférni, vagyis visszatérni a saját kialakult stílusomhoz, mert úgy érzem magam jól. És ez valahogy számomra elég ösztönzőerő az önfegyelemre. Ti hogy vagytok ezzel?
HCG
A hcg terhességi hormon, akkor kezdi el a nő szervezete termelni, amikor teherbe esik. Úgy tudom, hogy a kialakuló méhlepény kezdi termelni a beágyazódáskor, és nagyon gyorsan nő a szervezetben, másfél naponta duplázódik. Ezért lehet már a menstruáció előtt kimutatni terhességi teszttel is.
Gatyák
Néha én is úgy érzem, hogy nem jók a nadrágjaim, pedig ez még a súlytól nem lehet. Talán a puffadtság érzése miatt van ez így. Hétvégén kíváncsiságból nézegettem terhesruhákat, hát, szép áruk van...11 ezer forint volt egy farmer, igaz, jó színben és jó szabásban. De azért elnézegettem ezeket a ruhákat....olyan nagyok! és nemcsak a hasi részük, hanem a fenekük, combjuk...hogy fogom én ezt hordani? Láttam egy 36-osat, de még az is hatalmasnak tűnt. Azt mondják, állítólag a 12. hét után kezd nőni a has. Az nekem pont október legvége lesz. Utána útba is ejtek egy-két ilyen boltot.