Új privát üzeneted érkezett!

Dio
Koszi,en is igy gondoltam valahogy,eleg lesz neki a kulon szoba meg a lakas egyszerre.
Hajra kisteso project: )

Gumicukor
En is gondolkodom a hajvagason,de meg eddig nem volt sokaig az az igazi kanikula(bar annyira nem hianyzik: ) igy mindig csak kicsit vagyunk belole.De lehet hogy meggondolom en is magam meg ma este.
Ha valaki itt szuletik nem Magyar allampolgar automatikusan csak ha valamelyik szuloje Magyar.En se mtudtam pontosan de itt a hazban lakik,nemet,francia,cseh,izraeli anyuka is es pont a multkor kerdeztem hogy hogy van ez ha itt szuletnek.Hat nem kapnak allampolgarsagot es mindenert fizetniuk kellett a korhazban.

Nyuszi
Nekem nem sir mar 1 eves kora ota ha leteszem aludni,persze hogy en sem tudnam hallgatni a vigasztalhatatlan sirast: )
Sot miota anya vagyok ha mas gyerek sir az is jobban megerint,biztos a hormonok: )

Forti
Minden jot a sogornodnek!!!
Az en ikres baratnomnek is igy lettek a babak,neki 3-at ultettek be es abbol lett a 2 pici lany.Tole is megkerdeztek hogy mennyi akarnak ,mert van hogy 5-ot is tesznek a vegso siker erdekeben: )Szegeny sokaig nem is mondta nekunk hogy hogy volt ez,pedig nincs benne semmi szegyelnivalo,lenyeg hogy vannak gyerekeik: )

Panda
Ja akkor mar ertem: )Es hogy dolgoztal Noemi mellett??Az oviban?

Afonya
Gratulalok a kisfiadhoz!!!!

Rit
En sem akartam elfogadni,de meggyoztek hogy ha mar nem tud ra o vigyazni akkor igy segit.Nem vagyok tole boldog,dehat ez van.
Hirdetesek nme erdekelnek mert egy idegent megsem engedek a lakasomba.
Most ugy all a dolog hogy ismerosoket raallitottam a temara.Csak olyat keresek aki tuti megbizhato es tenyleg nem lesz mas dolga mint jatszani vele.
Akihez hozhatnam ide,o ovono es sokat foglalkozik a kicsi lanyaval is ugyhogy ez itt nem lenne gond.Ha nem talalok senki jot akkor marad az eredeti terv: )a bolcsi kilove,megint nem gyoztek meg azok akinek jar: (
Az en au-pair baratnom meg mar a masik veglet egyfolytaban csak jatszik a gyerekkel es a kislany egyedul nem is hajlando semmit csinalni,ha veletlenul beszelgetni merunk atmegy verekedobe hogy rafigyeljunk: ).Aztan meg az anyja sziv este hogy nem hagyja meg mosogatni sem : )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Áfonya!

Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok az egész családnak!Kép

Kérdezem tegnap Petitől:
- És mit ebédeltél Peti, papa mit főzött?
- Gólyás levest.Kép (Gulyás levest...)

Dió
szabotimi

Hali!

Már csak 1 nap és nyaralunk!!!
Reggel bevásároltam mára piacon, délután már csak csomagolni kell.
Jövő héten nem leszek, majd gondolok rátok a Balcsin Kép

Tegnap megnéztünk otthon egy filmet, a Mona Lisa mosolyát Julia Roberts-sel. Nagyon jó kis film, fel is írtuk dvd-re.

Áfonya
Gratulálunk Máté babához! Sok-sok tejcsit kívánok nektek!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Áfonya
Hatalmas gratula Máté babához!

Gumicukor
Jó nyaralást Kép

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok
Panda
igen imike is megy bölcsibe és mielött megkérdeznétek imike nem szopizik ezért tud menni bölcsibe .

Áfonya
NAGY GRATULA A PICI NAGY FIUHOZ Kép

Lányok
képzejétek már tud oda vissza forogni imike és most majdnem 7 hónaposan 72 cm imádni valo kisbaba ,petike meg kitud mászni az ágyábol ha nem állmos meg is teszi már 6-7 órát bir napall fönt lenni 2 alvás között mondjuk ha reggel 8 kor kell akor csak 1kor érdemes letenem elöbb nem mert nem marad meg a kiságyába és termászetesen majdnem mindent kinyit és kirámol és már nem féltékeny anyira az öcsére sem.

pusz csics és a fiuk
csics

Sziasztok!

Áfonya!

Gratulálunk Máté babához!

Gumicukor!

Jó nyaralást!

amia kínaiakat illetiKép Szóvala aki magyar állampolgár az nyilván mehet bölcsibe, de nem gondolod hogy a sok oiacon áruló mind magyar és hogy mindnek van is letelepedésieKépKépKép és ha jól tudom magyarorzságon aki itt születik nem kap autómatikusan állampolgárságot, ez csak amerikában szokás. Bölcsibe felveszik a sima születési anyakönyvi alapján is, nálunk ilyan laza bölcsi van, még dolgozni sem kell a szülőnek mint tudjuk, de az oviban szigorúbbak és ritkán van rendben mindne papírjuk. Egyébként tisztelet a kivételnek koszosak is, de ebbe már tényleg nem akarok belemenni.

Mi is kedden este indulunk nyaralni, először anyósomékhoz, aztána jövp hét végén átmegyünk anyukámhoz a balatonra. hát nem tudom hogy fogja bírni a csaj majdnem két hétig. Még msot is teljesen meg van zavarodva az elmúlt 1 héttől, pedig nem is mi voltunk el (illetve csak hétvégéken), hanem nálunk voltak. ma is 1/4 10-kor kelt és a játszótéren pl ki sem hajlandó jönni a babakocsiból, nem hogy játszana.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó
Ez furcsa. Nyaralás óta Dodi sem érdeklődik a játszótér iránt. Többször próbáltam: 2 csúszás a csúszdán, 10 perc homokozó max. és már jön is, hogy menjünk onnan.
de hova?

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok

Rit

Hatugy is csinalom az altatast mint Beszti, csak ugy latszik nem vagyok eleg "kemenykezu" .Kép Na de majd a fiatalurral hatarozottabb leszek. Egyebkent az az igazsag, hogy gyakran latom Emiken hogy nem almos ebed utan , akkor meg hiaba probalok kovetkezetes lenni, hogy mindig ugyanakkor aludjon. Legfeljebb egy kis pihizes sikeredik ki belole.Kép

Forti

Nagyon szurkolok a sogornodeknek!KépKépKép

Dio

Golyasleves.Kép

Mindannyian megfaztunk, vagy inkabb az a valoszinu hogy valami virust szedtunk ossze, mert kezdodott Emikevel (jo kis szulinapi ajandekKép), tegnap mar anyu meg en is szipogtunk a nathatol, ma reggel meg a pici fiunak is szortyogott az orra.
Amugy unneples csak holnap lesz, mert akkor jon a batyam csaladjanak maradeka es az anyu szulinapja is most volt, valamint az unokahugome es a sogornome meg 5 ill. 6 nap mulva lesz.Kép
Kesz lett az ontozorendszer, tok jo, hogy vegre rendbejon a kert.

Afonya

Sok ezer gratula!!!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!!

Megjöttünk Bibionéből, nagyon-nagyon élveztük. Egyetlen negatívum a hosszú utazás, háztól házig 700 km, amit 9 óra alatt tettünk meg, négyszer álltunk meg közben. Ha tudtam volna, hogy ilyen rosszul viseli az utat, akkor a Balcsinál nem megyünk tovább. Odafelé 2x egy órát aludt, hazafelé meg délután indultunk alvás után, úgyhogy csak Magyarországon aludt el 10 óra körül. (éjfélre jöttünk meg). Sajnos többször is ki kellett venni az ülésből annyira sírt, ez nagyon balesetveszélyes, még eddig sosem vettem ki. Egyébként öten mentünk egy kölcsön Citroen c8-al, de így is alig fért a sok csomag. Kölcsönkértem egy esernyő-babakocsit, ez nagyon hasznos volt, mert sokat sétáltunk esténként, 1x nem vittük a babakocsit, persze cipelhettem. Az idő jó volt, bár két borús nap volt az elején, az egyiken kirándultunk Velencébe. Kicsit csalódtam, mert akkora a tömeg, hogy szinte élvezhetetlen sétálni, pedig nagyon hangulatos, tíz éve voltam utoljára. Bettinek teljesen természetes volt az új "otthon" egy perc alatt felmérte a helyiségeket. Szerencsére az emeleten laktunk, a földszinten a kertre nyílt volna a teraszajtó, hát futhattam volna utána. Nagy park volt, medencével, külön rész a gyerekeknek. De a fő sláger a tenger volt. "hozok vizet" "megyek a nagy vízhez" ez ment a parton. Sajnos alig tudtam pihenni, mert a férjem utálja a beach feelinget és elkóborolt állandóan, de a gyerekek öröme mindenért kárpótolt, na meg anyukám öröme, aki először volt a tengernél. Még egy nagy kedvenc volt, a vidámpark, meg az utcákon számtalanul megtalálható bedobós autók, repülők motorok, amikbe több ezer forintnyi pénz és zsetont dobáltunk be. A kajálás elég rémes volt, annyit ettünk, hogy visszahíztam két kilót, az a rengeteg jó süti, meg fagyikákKép Betti viszont nem kultiválta az olasz kajákat, csak a virslit ette meg az üres tésztát, péksütit. Az alvást úgy oldottuk meg, hogy délelőtt mentünk a tengerhez, kb.1-ig ott voltunk, aztán haza, gyors ebéd, kettőkor elaludt kb. 5-ig, aztán este tízig bírta az iramot. Ha felébredt már csak a saját parkunkban voltunk, meg mentünk sétálni. Tulajdonképpen fagyizni, de sétának álcáztuk.

Ma meg megünnepeltünk Betti szülinapját, sebtiben egy fagyitortát vettünk, de jobb is ebben a melegben. Kapott egy mágneses rajztáblát, orvosi táskát, egy horgászós játékot meg egy becsukós szemű babát. Képek majd később lesznek.

Áfonya, gratulálok a picidhezKépKépKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Gumicukor
Mi is nyírtunk Kép De mi a kádban szoktunk. Nem valami kényelmes (nekem), de Manci nagyon jól ellomolgat, és nem zavarja a levágott haj is, aztán ha kész kicsit lezhuhizom, és már nincs is rajta haj.
Attól hogy valaki itt született nem lesz magyar állampolgár. Sajna ez nem ilyen egyszerű. Minden ellátás csak annak jár aki legálisan van az országban (függetlenül attól., hoyg mióta)
Nem küldted el milyenar) filmjeid vannak Kép((( Elküldöd dec8@freemail.hu.

Nekem megjött a Harry Potter 3., (csak szinkronnal), és a Shrek 2. (az meg feliratos, de nagyon szar a felirat, viszont jó az eredeti hang), meg a Holnapután (az is magyar)

Áfonya
Gratulálok!!
Remélem hamarosan láthatjuk is Mátét.

Rit
Hanna akkor hisztizik ha ő az első vagy ő az utolsó akit elvisznek a bölcsiből. Persze ez eléggé ritkén fordult elő.

Lecserélték a konvektort Manci szobájában (szerinte az Apabácsi volt). Persze ő vadul nekiált kirakodni a szerelő táskájából, mondjuk neki hogy nem szabad, erre ő ránéz a bácsira Várjál, várjál picit. Kép
Majd odament a konektorhoz ráragasztott egy kis tapaszt és közölte hogy ÚÚgy. Szóval megtanította a szerelőt, hogy is van ez.

Rit
Hanna mindig minden játszótéren ilyen "tartósan" szórakozik Kép

Dio
Golyásleves Kép

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok

Megjottunk a Balcsirol.Nagyon jo ido volt es hat Alex az elso fel ora bizonytalankodas utan egyfolytaba na vizben eltt volna.persze a medence csak 21 fokos volt de ez sem riasztotta vissza: )Nagyon magabiztosan jott ment a vizben minden nelkul es kimaszni is siman tud a medencebol: )Egesz nap csak mondogatta, hogy viz,viz es huzott minket oda.Szerencsere sok egykoru gyerkoc volt most lent,ugyhogy jarganyok tomkelege volt az udvaron,ugyhogy egesz nap ment a nagy jatszas: )Egyik nap vonatoztunk is Alex kedveert 1 orat oda vissza Foldvarig.
Kentem ezerrel ot is magamat is meg vizeztuk afejet mert a sapka sajnos nem nyero.
Enni nem nagyon sokat evett,de biztos a nagy meleg miatt.Alvasa sem volt az igazi,ejjel mindig felebredt es nehezen aludt vissza,plusz az utazoagy is idegen volt neki.
Meg is allapitottam hogy tavaly mennyivel egyszerubb volt vele;: )))

Mano,Gumicukor
Jo nyaralast nektek!

Conti
Udv itthon megint: )

Rit
Mostanaban Alex sem sokaig akar lenni a jatszon,persze kivetel a sok gyerek: )Bar most mindenki nyaral igy ez ritka.
Ugyhogy kedden megyek anyuekhoz egy par napra ,ott aztan majd pancsizhat az udvaron: )
Utana a heten talalkozhatunk valahol: )

Tettem mai kepet a profilomba.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Nyuszi, Ági, Conti
Emíliának, Petrának és Bettinek nagyon boldog MÁSODIK születésnapot kívánok!

Forti

Kép
Kép
forti

Nyuszi,
Eminek nagyon boldog szülinapot kívánok! Jobban vagytok már?
Ez a délutáni alvás dolog csalóka tud ám lenni, mert Lilin sem látszik, hogy álmos lenne, de amikor berakom az ágyába és megkérdezem, hogy betakarjalak?, már vágja is magát hasra és szunyál több mint 2 órát. Szóval csalafinták ezek a kis manók ámKép. Persze ha lefekteted és végképp nem akar aludni Emi az más, csak azt akartam ezzel mondani, hogy néha én is dilemmázom, hogy vajon el fog-e aludni LiliKép.

Conti,
Bettinek is nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag. Biztosan jó lehetett a nyaralásKép. Mi amikor a párom szüleihez megyünk a Balcsihoz, oda is csak úgy vagyok hajlandó elindulni, hogy ebéd után, mert különben 2-3 óra üvöltés van a kocsiban. Így általában az út nagy részét átalussza és mire odaérünk az alvás is le van tudva, mehet a játékKép.

Forti,
Drukk a sógornődnek, majd mesélj, hogy hogy sikerült a dolog.

Áfonya,
Óriási gratula Máté babáhozKép!

Ma végre kicsit haladtam a halomnyi varrásra váró dolgaimmal. Van itthon 1 cm vastag szivacsom, abból készítettem a kerti székekre 6 egyforma párnát, jó kis színes huzattal. Mire vége lesz a nyárnak, addigra elkészülök talán mindennel, de sebaj, majd jövőre már nem kell ezekkel törődniKép. Napközben apa volt nagyrészt Lilivel, mert hát a varrás is azok közé tartozik amit vele nem igazán lehet. Csaptak is nagy pancsolást a kertben. Délután meg egy fél dinnyével csatlakoztam hozzájuk, hát igazi nyaralás hangulatunk voltKép.
Tegnap milyen éjszakánk volt, az nem igaz. Lili alig aludt éjjel. Mivel mindenhogy sírt, odavettük magunkhoz, de ott meg csak forgolódott és attól meg mi nem tudtunk aludni. Reggel meg arra ébredtünk (pár órai alvás után), hogy az ablakunk előtt hangoskodik két nőci. Se perc alatt lerendeztem őket, tovább is álltak hamarKép. Abban bíztunk, hogy ebéd után Lili rögvest el fog aludni ilyen éjszaka után, de nem. Fél 4-kor volt hajlandó 1 órácskát aludni. Nem is emlékszem mikor csinált ilyet utoljára, mi mindenesetre hullafáradtak vagyunk. Megyek is aludniKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ági,
Petrának is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!Kép

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok,
Megjöttünk a nyaralásból, a Mazuri-tavaktól, Lengyelországból. Nagyon szép, de sajna az idő pocsék volt, egyszer sem fürödtünk, csak hajókáztunk, ettünk-ittunk, csocsóztunk, billiárdoztunk, tollasoztunk, kirándultunk.
Az út nagyon hosszú volt, 15 óra, de Solymesz példamutatóan jól viselte, csak ritkán nyafogott, és odakint gyönyörűen elaludt az utazóágyában.
Csak a fürdéssel volt egy kis gond, mert nem szeret ztuhanyozni, és itt muszáj volt...

MINDEN KÉTÉVESNEK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! Kép

Üdv:
Zita
parazita

Zita, nekünk is csak zuhanyzó volt, de feltaláltam a spanyolviaszt, egy műanyag lavórban fürdettem Bettit, először nagyon csodálkozott hogy milyen pici a kád, aztán megszoktaKép
Conti

conti

Kataa
Hát nálunk már az sem egy marasztaló erő, ha sokan vannak a játszón..... egyszerűen mostanában nem köti le, nem érdekli. Így most rendszeresen járunk strandolni a Lupára, azt élvezi, viszek ki millió homokozó játékot, vizimalmot és elvan..másik lehetőség, hogy itthon vagyunk, mint ma, bezárok ajtót-ablakot így jó hüsi van és itthon játszunk. Heti 1-2 nap elmegy így, többet nem lehet, különben megőrül a lakástól.

Ilke
Hát igen, ilyenkor még jobban vágyom egy kert után - de jó is nektek. Jó lehetett a házi nyaralás feeling :o

Zita
Üdv itthon ismét, mikor itt ilyen hőség van, meglepő, hogy máshol tud rossz idő is lenni, nem? Azért jó, hogy jól éreztétek magatokat Kép

Conti
én is úgy szoktam - vagy ha nincs, akkor fogom a felfújható csónakját, az általában kéznél ugye nyaraláskor és átminősítem fürdőkádnak.

Forti
Jelentem én is kíváncsi vagyok, mesélj, mi van a sógornődékkel

Rit

rit

anemona7

SziasztokKép

Nyuszi, Ági, Conti
Boldog szülinapot a lányoknakKép

Mi a Velencei tónál hűsöltünk mindkét nap a hétvégén. Volt homokozás, pancsolás, és persze a játszóházba is bevetette magát, úgyhogy befizettem egy kis időre, persze amikor el kellett jönni, ment a balhé, mivel egy babaházban akart ücsörögni, ahol telefonált. Még a szemembe is belekapottKépKép amúgy jól éreztük magunkat, bár én csak zuhanyoztam, de a fiúk fürödtek. egyszer elbotlott a Gergő és utána nem akart bemenni a vízbe, de némi rábeszélés után meg köjönni nem volt hajlandóKépKép
Ma mi is csak itthon vagyunk, délelőtt kint pancsoltunk, Gergő locsolgatott kispohárralKép Sokáig nem bírtuk a hőséget, inkább bejöttünk.

Conti
Üdv itthonKép Nekünk is hosszú volt az út a horvátokhoz, hiába indultunk éjjel, csak lesegetett a fiamKép Mondjuk ő az utat jól viselte, nekünk is a szállodai fürdőszobával voltak gondjaim. Olasz kaják, nyamiKép

Forti
Mizujs a sogórnővel?

Ilke
Jobb éjszakákatKép DinnyeKép Én is falomKép

Kataa
Alex is milyen nagyfiú márKépKép Balcsi klassz lehetettKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Mi is megsülünk, Levit sem lehet kirángatni a nagy medencéből, egész nap pancsikol. Most 2 hétig itt lesz anyósnál az unokatesója, vele el lesznek. Talán most majd nekem is egy kicsit könnyebb lesz.

A nagy érdeklődésre való tekintettel tartok egy kis helyzetjelentést! Kép Kép
Szóval pénteken reggel mentünk fel csapatostul a Kaáli intézetbe a sógornőm+sógorom, anyósom+én! Negyed 9-re kellett menni, hogy meg tudják nekik mutatni a kis embriókat. 9-ből még mindig 9 volt életképes. Meghesszelték a piciket, utána mindenféle nyilatkozatot alá kellett írniuk, utána a sógorom elment dolgozni. Ezért kellettem én, hogy legyen aki hazahozza a "kismamát". Fél 10-kor kellett a sógornőmnek felmennie a műtőbe, mi is mehettünk, be kellett öltöznünk anyóssal tiszta steril ruciba és nekünk is megmutatták a "manókat", de már csak azt a kettőt amelyiket majd beültetik. Tök jó volt, még élőben soha nem láttam ilyet. A beültetés kb. 5 perc volt, kapott róla uh képet is. Utána 1 órát kellett feküdnie bent megfigyelésen, aztán hozhattam haza. 14 nap várakozás következik, akkor kell mennie vérvételre, és akkor kiderül mi is van odabent.
Én olyan ideges voltam végig, hogy egyfolytában pisilni jártam. Már a végén csak röhögtünk, amikor mondtam hogy mindjárt jövök. A recepciós pulttal szemben volt a mosdó, biztos néztek: na ez a nő is csak pisilni jött ide az intézetbe.
Hazafelé már semmi bajom nem volt. Képzeljétek ha nekem lett volna a beültetés akkor milyen ideges lettem volna. Kép
Jó hosszú lesz ez a két hét, de anyóssal van egy olyan érzésünk, hogy nem lesz semmi gond, és elsőre sikerül, és akkor áprilisban jönnek a babók. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Forti,
Drukkolok nektek! Kép

Conti, Rit,
Tavaly én is egy pici felfújható medencében fürdettem. Most együtt zuhanyoztunk, csüngött a nyakamban, apa meg csutakolta Kép

Irigyelek mindenkit, aki pancsol...

Zita
parazita

Sziasztok

Zsuzsa
Elhiszem hogy mar nincs kedved sehova sem menni.En a 32.hettol csak szukseg eseten mozdultam ki otthonrol annyira meleg volt.

Ilke
Egyetertek veled,ha megkerdezem hogy megyunk aludni,mindig nem a valasz,de aztan ha nem is annyira almos 15 perc utan elalszik.
Kell nekik egy rend a napba,persze ha mashol vagyunk vannak kivetelek,de jobb neki is ha alszik: ))
Ugyi vagya parnakkal: ) Nekem is kene csinaltatni,az asztalra szekekre ha mar megvarrni nem tudom.Majd visszamegyek most a fuggonyboltba es kitalunk egyutt valamit a varronokkel hogy passzoljon a fuggonyhoz: )A kesz parnak nagyon dragak: (

Parazita
Solymi tenyleg jo gyerek ha igy elvolt a kocsiban.Nalunk az anyuekig tarto 1 ora mar megy alvas nelkul is ,elvan,nezelodik,iszik: ) Hosszabbra meg nem nagyon megyunk vagy nagyritkan de akkor a delutani alvas bejon: )

Conti
Nalunk is zuhany van lent es kicsit meltatlankodik de talan csak azert mert nem tud pancsolni: ))Anyueknal neha lavorban furdik es nagyon boldog tole: )

Rit
Ma semmi programunk nem volt,igy marad a jatszo,de annyira meleg volt hogy 1 ora utan bejottunk.Delutan ki sem viszem,eleg jol elvan aztan ha jon az apja majd megjaratjuk: )
Amugy o nem elnne meg egesz nap a lakasban levego nelkul.Ne tudd meg reggel mar pizsiben mondja hogy baba menni es dorombol az ajton: )
Most megismerkedtunk egy csaladdal lent es a kisfiu detto ugyanez,ugyhogy vegre nem vagyok egyedul: )
Persze jo is kert de Alex igazan csakakkor van ott is el ha van kutya ,cica,es egyeb allatok,plusz csomo jatek meg a dedipapa aki minden kivansagat teljesiti: )En nem vagyok eleg hosszutavon: ))

Judy
Jovo hetvegen megyunk megint 3 napra,sajnos apa nem tud kivenni hosszu szabit.Aztan remelem egyszer mar a szulemi is raernek pihenni mert iden meg egyszer nem voltak lent. Na akkor megyunk mi is Alexxal hogy feldobjuk a hangulatot: )Bar mostansag mennek Bulgariaba,persze apunak ott is EB-lesz ugyhogy nem igazi nyaralasKép
Jo otlet a Velencei to,hetvegere semmi nincs meg,talan elmegyunk.

Forti
Te is nagy beleerzo vagy: )En amikora noverem szult rosszabbul voltam mint amikor en: ))
Drukk annak a ket babocakezdemenynek: )

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Ma végre megnyílt a bölcsi játszója újra, vége a nyári szünetnek. mentünk is Emmával, ott legalább nem volt dög meleg, na meg a játzsótér továbbra sem nyerő neki sme, kis sem száll a babkocsiból.
Szóval örült, megis,erte a gondozónőt is, minden játékot végig mutogatott: Anya, nézd! felkiáltással. És jót ebédelta sóskából, 5 hete nem evett ilyet mert én nems zoktam főzeléket főzni, mert nem tudok, csak levest vagy max krumpli főzeléket. Szóval jó volt. Kutyám is lenyírtava, ugyhogy holnap már "csak" pakolnom kell.

Forti!

Drukka sógornődnek! Én mikor a barátnőmmel bent voltam a sotén a vajúdoban rendes hasgörcsöt kaptam ahogy néztem a ctg-t.Kép

Utzaás: Mi is általában úgy megyünk hogy Emma aludjon, d emost olyna kánikula van hogy inkább holnap este megyünk. Hát nem tudom mi lesza 2 órás úton.

Zsuzsa, Kataa!

Érdekes, engem nem zavarta nagy poci a kánikulában, pedig 2002-ben ugye leég jó meleg nyár volt. Semmivel sem szenvedtem jobban mint most, igaz én nagy meleg tűrő vagyok.
Ellentétben Emmával aki ma egy szál pelusban ismeg akart sülni, alig tudtam elaltatni délután. De a légkondit nemmerem bekapcsolva hegyni ha alszik egyenlőre. A balatonon nem lesz ilyne meleg, anyukám azt mondja az aza apartman amit kivettek neki nagyon hideg, mert félig szuterén, egy domb ettején, szóval szerinte vigyünk pizsamát Emmának. Hát kiváncsi leszek.

Nyuszi,Ágiés Conti!

Boldog szülinapot a kétéveseknek!

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó, Kataa
Hát én nem tudom, ti melyik bolygón jártatok, szerintem 2002 nyara elég hüsi volt. A biztobnság kedvéért megnéztem a babanaplót is: júliusban jó meleg volt. jártunk is fürdeni ezerrel, augusztusban meg esős idő volt. A Margitszigeti koncertet is csak esőnapon tudtuk megnézni, az eredeti időpontban 4 napos eső volt. + Hosszúgatyában kellett menni a hideg miatt. ja és a medencénket is lebontottuk 2 hetes szar idő után.
én meg mindenkinek azt mesélem, mennyire egyszerű volt akkor pocakkal, hiszen még jól is jött, hogy melegít, különben fáztam volna.

Rit

rit

anemona7

Rit, Manó, Kataa,
Én is úgy emlékszem, hogy elég meleg volt 2002 nyara, de pocakosan sem tűrtem rosszabbul, mint egyébként. Meg persze ott volt az áldott munkahely, a légkondival Kép

Zita
parazita

Én is úgy emlékszem, hogy nagyon meleg volt 2002 nyara, mondjuk én júliusban pont az utolsó heteket tapostam. De tudom, hogy a párom vízes törölközővel törölgetett 10 percenként mert annyira kivoltam. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Tettem fel egy új profil képet, valamint a Conti Bettije album 4 oldalán vannak a nyaralós képek.

Meleg kérdés: júli 18. 2002-ben egy nagy felhőszakadással indult, a férjem jól megázott, míg behozta a kórházba a csomagomat a kocsiból. Később is míg bent voltunk többször volt irdatlan nagy eső és dögmeleg. Hihetetlen, hogy elmúlt két év!

Köszönjük mindenkinek a szülinapi jókívánságokat, még pénteken lesz egy összejövetel, még egy kis ajándékeső.

Puszi, Conti

conti

Nyuszi,
Eminek kicsit megkésve de boldog névnapot kívánok!
Picurka hogy bírja ezt a nagy meleget?

Judy,
Köszi, szerencsére azóta az alvás rendeződött Lilinél, sőt olyannyira, hogy ma (először) az új ágyában aludt ebéd utánKép. Odafeküdtem mellé és egy jó 20 percnyi mesélés és dalolgatás után elaludt és másfél óráig meg sem moccantKép. Úgy örülök neki, hogy sikerült, ezentúl minden nap próbálkozunk majd, aztán jöhetnek az éjszakák.
A terhességet Te hogy viseled? Nekem rengeteget rugdos a kicsi, néha már aggódom esténként, amikor rákezd. Sajnos megint visszatértek a keményedések, amik szerencsére nem fájdalmasak de mivel naponta többször van, ezért lehet, hogy még a héten elmegyek a dokimhoz. Te szedsz magnéziumot?

Forti,
Drukk, hogy tényleg minden rendben legyen a két pindurkávalKép.

Kataa,
Pedig ha van varrógéped nagyon hamar el lehet készíteni az ilyesmiket, mint pl egy párna. Én most azon akadtam ki, hogy van egy napozóágyunk, de a hozzá kapható párna többe kerül mint amennyiért az ágyat vettük, kész röhej. Ha lenne még itthon elég szivacsom és anyagom hozzá, meg is varrnám, de nagypocival már nem fogok utána szaladgálni. Tegnap pedig végre megvarrtam egy lapszoknyát is magamnak, ez most különösen praktikus, hogy mindig állíthatom a derekát. Holnap pedig nekiesek Lili szobájába a falvédőnekKép.

2002 nyara,
Ahogy visszagondolok, meg kell, hogy állapítsam, hogy nekem is elég melegnek tűnt az a nyárKép. Nem győztem tusolni és átöltözni otthon. A panelban pedig különösen meleg volt akkor.

Conti,
Édes a kép Bettiről!

Olyan pánik tört rám a napokban, hogy hihetetlen, tiszta olyan érzésem van, mintha már csak 2-3 hét lenne a szülésig. Ennek örömére pakolok és rendezgetek ezerrelKép. Ma kimostam a babakocsi huzatát, remélem apa vissza tudja majd szerelni a vázraKép. Este pedig összeírtam mit kell még venni, meg mit kell a kórházba vinni.

Puszi,
Ilke és a 29 hetes kismanó

KépKép
KépKép
ilke

sziasztok
2002 nyara
tényleg meleg volt de volt esös nap is pl: mikor petike születet akor ha jol emlékszem ép eset .

Conti
nektek boldog szülinapot kivánokKép

pusz csics és a fiuk
csics

Conti,
Boldog szülinapot!

Ilke,
Sok sikert az alváshoz! Kép
Ha belegondolok, hogy Solymesszel a harmincvalahanyadik héten még gyakorlatilag kempingezni mentem, kiráz a hideg. Másodszor már biztos nem merném megcsinálni. Nem biztos, hogy szerettem volna egy idegen, helyi kórházban szülni...

Solymesz nagyon elkezdett beszélni, már kétszavas mondatokat mond, pl. "anya/apa/Solymi alszik", "gyere anya", "kutya pihen", "madár iszik", stb., és időnként egész bonyolult szavakat is megismétel, ha hallja, pl. autópálya, benzinkút.
A megkezdett dalokat, verseket is kiegészíti. A legjobb, amikor az "Én, a pásztorok királyát" éneklem neki, és a végén a Kukorica, Kukoricára benyögi, hogy "Jánosz" Kép

Üdv:
Zita
parazita

Sziasztok!

Apa már ezen a héten ment dolgozni, letelt a szabija. Sajnálom mert múlt héten elég rossz idő volt most meg szörnyű meleg van. Nem baj, az éltet, hogy augusztusba még itthon lesz 2 hetet. A rossz idő ellenére azért csináltunk programokat és elmentünk mindennap sétálni is valahova és eljutottunk a moziba is.

A Petra már olyan kis ügyi, hogy egyik nap szólt, hogy „anya kaki” levettem a pelusát és belekakilt a bilibe. Úgy meglepődtem, azóta a bilibe kakil de a pisilés az továbbra sem megy. Lehet, hogy azt később érzi mert mikor szól akkor már csurog is neki.
Szombaton megtartottuk a szülinapját. Csináltunk neki kerti partyt, feldíszítettem a kerítést színes szalagokkal és lufikkal. Hét gyerek volt. Egész nap stresszbe volt, ebéd után sem akart aludni. 15-kor aludt el és a vendégek meg 15.30-kor jöttek. Sajnos egy kis baleset is történt. Mindig mezítláb szaladgál és rálépett egy darázsra. Úgy sírt, rögtön betettem a lábát a medencébe és a szomszédtól kaptunk kálcium injekciót.

Az Olivér meg most volt 4 hónapos és már megtud egyedül fordulni hasra. (a Petra 6 hónapos volt) Ahogy leteszem hanyatt már egyből fordul is. Már egyre többet játszik a játékaival is. Ha kiteszem a játszószőnyegére már onnan is lekúszik.

Féltékenység: sajnos a Petránál megint jelentkezik. Már többször előfordult, hogy megveri az Olivért. Múltkor pl. az volt, hogy labdázott és neki dobta az Olivérnek én rászóltam erre puff adott egyet neki. Nem tudom, hogy mit kellene csinálni mert szinte egész nap csak a Petrával játszom. Most is mikor dicsértük, hogy milyen ügyes az Olivér akkor ő is elkezdett forgolódni a földön és őt is meg kellett dicsérni, hogy milyen ügyes.

Nyuszi
Nagyon sok boldog születésnapot Eminek!

Viki
Ez nagyon szörnyű amit a járókás esetről írtál.

Na, többet nem írok megpróbálok egy kicsit visszaolvasni.
Beszti én is eggyel több lettem, kijavítanád a táblázatba.

Ági
petra2

Bilizés: sajna nem nagyon megy. Solymesz néha hajlandó ráülni a bilire, de pisiről vagy másról szó sem lehet. Ha pelus nélkül hagyjuk járkálni, szegény inkább tartogatja, azt hiszem.
Tegnap egy ilyen alkalommal lepisilte a szőnyeget, mire teljesen kiakadt, és kiabálta, hogy "pelcsi, pelcsi". Közben odavittem a bilit, erre abbahagyta a pisilést...
Szóval nem tudom, mi lesz. Lehet, hogy még nem érett a dologra szellemileg.

Zita
parazita

Rit, Manó, Kataa, Zita, Forti... és többiek.

Nekem is nagyon melegem volt 2002-benKép Rittel ellentétesen, nekem a pocakom volt a légkondim, mert az állandóan hideg volt.Kép Azt a pár nap hidegfrontot én mindig úgy vártam mint a messiástKép Emlékszem, majdnem szeptember végéig meg lehetett gyulladni.

Most is meleg van. Gabit 10 előtt akkor sem tudom elaltatni, ha napközben csak 1 órát alszik és azt is max délig...Kép

sasha

Kép
sasha

HalihóKép

Ma elvittem a játszóra Gergőt, mert már reggel húzkodott, hogy sétálunk, sétálunkKépKép szerencsére jól elvolt az árnyékos homokozóban, most nem kellett utána rohangászni.
tegnap meg szalonnasütésen volt a szomszédba, de leginkább az öntöző alatt futkosott, csurom víz lettKép

Zita
Bilizés nálunk sem megy, pedig egy időben mindig reggeli után belepisilt-kakilt, most viszont tiltakozik a bili ellen, nem is erőltetem.
gratula a beszédhezKép

Ági
gratula a bilizéshezKép DarázsKép én is ettől félek mindig, bár Gergő utál mezítlábazni, kis kényes, mindig reklamál, hogy szúúúúr. Persze nincs is nálunk valami selymes fűKépKép Féltékenység, erre én is kíváncsi leszek. Azt olvastam, hogy tök normális, valahogy túl kell élni és inkább a szülőket viseli meg jobban a dolog. Később meg milyen jó dolog a testvér, én erre fogok gondolniKép
Olivér is nagyon ügyiKép Fotó nincs róla?

Ilke
Nagyon ügyi vagy, már ennyi mindent elintéztélKép Én még semmit, még a kisruhákat sem vettem elő, az új ágy még nincs is meg, mert az asztalos nyaralKép Azért lassan én is rászánom magam, babakocsit nekem is ráncba kell szednemKép Listát már én is írtamKép
terhesség, keményedéseim nekem is vannak. napi 4-5 teljesen normális állítólag, illetve a dokim azt mondta, hogy most már nyugodtan szedjem naponta a magnéziumot a 36. hétig, a terhesség alatt mindig hiány van belőle és túladagolni nem lehet. amúgy jól viselem, csak melegem van és a lábam dagad néha. Picurka nekem is többet ficánkol, mint anno a bátyusKép
most a kilók miatt sem szól a doki, sőt azt mondta egyek sütit, hogy legyen legalább 3 kilós a baba. Gergő ugyanis kis súllyal született és alacsony volt a vércukra.
azért ha aggódsz, csak menj el a dokihozKép

Manó
Jó utatKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Conti
Most kukkoltam meg a képeiteket, nagyon jók! Ha belegondolok nekünk még 3 évesen sem valószínű, hogy ilyen hosszú hajunk lenne Kép pedig olyan szép, de hát úgy látszik, ez is örökletes, hogy kinek milyen tempóban nő.

Ági
Nagyon kis ügyi Olivér, biztosan az is számít, hogy nagyobb tesója van, őt lesi Kép Gondolom Petra féltékenysége majd elmúlik, ha tudnak már együtt játszani.

Ez a hét tényleg elég durva hőségileg, bár gondolom egy medence v. tenger mellett azért könnyebben viselnénk + a főzés tovább melegít, de készül a meglepi a papának.
Közben meg nagyüzemben dvd-ket másolok, de amint a kaja kész ledőlök én is Dodesz mellé.

Ilke
lehet, hogy a hőség miatt érzed úgy, hogy babóca hamarabb jönni akar, de bírjátok még egy kicsit! Kép

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Bocsi a késésért, utólag is szeretném az újdonsült kis 2 éveseket felköszönteniKép.

<font color="0000ff">Dió! Petinek
Ilke! Lilinek
Nyuszi! Eminek nagyon boldog szülinapot!
Ági! Petrának
Conti! Bettinek</font>

Gumicukor! Daninak boldog névnapotKép!

Most csak ennyire futja tőlem sajna, mert ezer dolgom van folyton. Beiratkoztam végre én is autóssuliba. Túl vagyok az elsősegély vizsgánKép, jövő héten lesz a KRESZ. Nyakunkon az esküvő, és a szervezéssel sem álunk valami fényesen. Azért mindenkivel képben vagyokKép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Majd elfelejtettem:

Áfonya!
Hatalmas gratula a pici fiúhozKép! Megnéztem a képeket, nagyon tündérKép.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Rit, köszi a dicséretetKép A haj témában az a helyzet, hogy én még sosem vágtam le Betti haját csak elől. Lehet hogy le kellett volna, mert elég gyér, de egyszer azt mondta egy fodrász, hogy akkor sem lesz erősebb ha folyton lenyíratom. Most csak az a bajom vele, hogy nem engedi feltűzni.

Képzeljétek egy csomó rosszaságot csinál Betti mostanában. Megtanulta kinyitni a bejárati ajtótKép Ez nagyon gáz, mert ma is kiszökött amíg porszívóztam, meg se hallottam. Még jó, hogy anyám kint volt a kertben. Kint meg simán kinyitja a kerti csapot és locsol a világba, át a szomszédbaKép meg minket. Hozzá hangosan kacag.

Banyóci, drukk a vizsgáhozKép

Puszi, Conti

conti

Sziasztok!
Én sem tűntem el, olvasgatok ugyan, de írni nincs időm Kép. Most, hogy ilyen jó idő van, sokat vagyok kint a gyerekekkel. Nem merem őket egyedül kint hagyni, mert most fel van fújva a medence, tele vízzel, és nem akarom, hogy valami baj legyen.

Áfonya!
Bár már elég "öreg" a babád, azért én is gratulálok Kép! Végül simán kijött farral, vagy császár lett?

Banyóci!
HAJRÁ!!! Lebegjen előtted az én példám, nekem is sikerült. A KRESZ nem vészes egyáltalán, csak a tesztkönyvet min. 2x meg kell csinálni, de jobb minél többször, ahányszor időd van rá.
Én már kint vezetek forgalomban (igaz, eddig csak egyszer voltam, holnap lesz a második alkalom), nagyon be vagyok rezelve, de azért jó Kép. Majd meglátod, élvezni fogod te is.

Conti!
Ádám már jó pár hónapja ki tudja nyitni a bejárati ajtót, én is sokszor a kertből szedem össze. Ő is nagyon szeret locsolkodni, mindent öntöz a kannájával, azt is, amit nem kellene.

Szobatisztaság
Hát, mi nagyon jól haladunk. Ádámon napközben egyáltalán nincs pelus. Ha pisilnie kell, szól, bár néha későn, és egy-két csepp becsurog, de akkor is jön, és simán visszatartja, míg elérünk a vécéig. Sőt, ebéd után sem engedi, hogy ráadjam a pelust, bugyiban alszik, de eddig még nem pisilt be egyszer sem. Igaz, tegnap elfelejtettem rögtön ébredés után elvinni a vécére, és szopi közben belepisilt az ölembe Kép, de azóta figyelmesebb vagyok. A kaki reggel még a pelusba megy, de nem bánom, bár egyszer az is előfordult, hogy kint az udvaron magától ráült a bilire (ha kint vagyunk, mindig kivisszük, hogy ne kelljen berohangálni a vécére), és belekakilt. Szóval, szerintem jók vagyunk, remélem, mire bölcsibe megy, teljesen megbízhatóan szobatiszta lesz.

Én is meleg nyárra elékszem 2002-ben Kép. Mikor Ádám született június közepén, olyan meleg volt, hogy a kórházban az újszülöttek egy szál kombidresszben voltak, és csak paplanhuzattal takartuk be őket. Voltak esős napok is, az biztos, de általában meg lehetett sülni. legalábbis itt "vidéken" Kép.

További kellemes hetet,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Koszi mindenkinek a gratulat a "pici" fiuhoz, megerdemeljuk, a jokivansagok pedig rankfernekKép Kepeket a "topicomba" szoktam feltenni, ha valaki kivancsi rank "szemelyesen"Kép

Sajna visszaolvasni nincs idom, pedig erdekelne, kivel mi vanKép
A szulinaposoknak boldog ketevesseget igy utolag is, a pocakosoknak meg kitartast ebben a dog melegben! Es pihenjetek sokat, amig lehet!KépKép

-Afonya
afonya

Zita,
Köszi, képzeld mai is az új helyen aludt Lili. Ma már 2 órát lenyomott ott, én meg a földön melletteKép.
A beszédért irigykedem, Solymi nagyon ügyes!

Judy,
Lehet, hogy egy kis magnéziumot én is szedegetek majd néha. Te szerinted milyet jó szedni? Valami tablettát, vagy pezsgőtabletta is elég?
Nekem szerencsére nem dagad a lábam, pedig Lilivel emlékszem a nagy melegek mindig előhozták. Te most mennyi súlytöbbletnél tartasz? Én most megálltam a +10 kg-nál.
Viszont a köldököm elkezdett kidudorodniKép, mutattam a védőnőnek, aki szerint majd meglátjuk, hogy a szülés után visszamegy-e, ha nem akkor meg kell mutatni sebésznek. Szerencsére még azért nem olyan vészesKép.

Rit,
Hát igen, terhesen egész más mindenKép, de az, hogy most is 30 fok van a lakásban, az már tényleg durva. Kár, hogy nincs légkondinkKép. Lili pancsol minden nap a kertben, apa meg ha hazajön, már kér is, hogy locsoljam le slaggal, mert meggyulladKép.

Banyóci,
Köszi!
Drukk a jogsihoz!

Conti,
Látom Betti is feltalálja magátKép. Lili még szerencsére nem tudja kinyitni a slagot, de szerintem ez csak idő kérdése. Az ajtókkal mi is gondban vagyunk, de a bejáratival még szerencsére nem próbálkozott. Nála az az egyértelmű jelzés, hogy ki akar menni, hogy kirakja az előszoba közepére a papucsomat és persze ő is felveszi az övét, aztán odaáll az ajtó elé. Nála most a kulcsok a nyerők, őrület, de tudja, hogy melyik kulcs hova kellKép.

Panda,
Ádám tényleg jól halad a szobatisztasággal. Lilinek hiába mondom, hogy szóljon előre, csak néz rám aztán megy tovább, marhára nem érdekli a dologKép. Persze a kertben mindig szedi le magáról a pelust, aztán pedig szó nélkül bárhova odapisil. Én meg cserélgetem 10 percenként a bugyijátKép.

Afonya,
Megnézném én is a képeketKép, de nem találtam az albumodat, milyen néven van?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Áfonya,
Végül megtaláltam a képeket, nagyon édi a kis pasiKép!

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ági,
Most olvasom csak! Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!Kép

Ilke
Most már tényleg megyek aludniKép.

KépKép
KépKép
ilke

Banyóci,
Hajrá! Fog ez menni! A műszaki a legrosszabb, legalábbis engem egy kötözködős öreg bácsika vizsgáztatott, nem mulasztva el megjegyezni, hogy persze, a nők...

Ilke,
Őrülök, hogy haladtok az alvással. Ki fog alakulni. Egy szobában lesz majd a két gyerek?

Panda,
Irigyellek Ádám miatt. Bár remélem, hogy Solyminál is összejön majd. Ha nem most, majd jövő nyáron...

Zita
parazita

Conti
én sem vágtam még neki 1xsem, de hát csak ilyen kis rövidkére nőtt Kép. amúgy a fodri jól mondta, nem számít hányszor vágod, a sűrűség és a minőség is genetikailag kódolt.

Rit

rit

anemona7

Beszti,
Te mint nagy Ranschburg ismero: tudsz valami konyvet ajanlani tole a testver erkezesrol?

Addig is, ketgyerekesek, mi a tapasztalat? Jo-e, ha a nagyobbikat ellatom programokkal, apja elviszi mindenfele, keveset van itthon es lat minket a kisebbel egyutt? Lepasszoljuk nagyszulokhoz esetleg, ahol eddig imadott lenni? Vagy ezeket ugy eli meg, hogy nem velem van, mellozzuk?

-Afonya
afonya

Áfonya!

Jó nehezet kérdeztél, de talán van egy, amiben van szó a testvér érkezéséről (és sok egyéb másról is):
Ranschburg: Szülők lettünk.
Meg szoktam nézni, hogy kapható-e internetes könyváruházban, és igen (Libriben és a Fókuszban is).

Szeritem egyébként is-is: legyen külön csak vele foglalkozó programok (én a nagymamához menést hosszabb időre nem ajánlanám most), ugyanakkor legyetek együtt többesben. Ezt a felállást szoknia kell, látnia, hogy milyen a picivel. Ha kell, legyen ő is újra baba, ill. kérj tőle segítséget a baba ellátásában.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok
Petra
én ha petike bántja imkét akor rászolok hangosan és mondom neki hogy menyen oda és kérjen bocsánatot az öcsétöl és általába oda megy és megsimizi a fejét petike de ö azért tudja mostmár szerintem hogy ha bántja imikét akor anya megharagszik nagyon érte én megprobálok mindketövel ugyananyit foglalkozni több kevesebb sikerel csak nyugi elöbb -utobb elmulik a féltékenység .

Áfonya
petikét én nem paszoltam le imi miat a nyagyinak télen amig nem vihetem ki imit sétálni adig csak petikével sétáltam esténként amint lehetet imi is jött velünk sétálni sétánál amugy is petikével vagyok töbet mert ö rá kell ilyenkor jobban vigyázni imi meg alszik a kocsijában .

Zita
petike is ilyen üldögél csak a bilin de csinálni nem csinál bele .

Na menem kell mert imike fent van és ilyenkor vele beszélgetek.

Pusz Csics és a fiuk
csics

HalihóKép

tegnap apája elvitte Gergőt fodrászhoz, életében először. Eddig mi nyírogattuk, de szörnyű cirkusz volt és hát az eremény se volt valami fényes. Most jó kis golyófeje lett, pár mm a haja, egész furcsa, olyan kisfiús. Persze most is végigordította, de előtte és utána egy mp-el már vigyorgott mindenkire. Most látszik, hogy még mindig volt egy kis koszmója, remélem így elmúlik.
Amúgy ma is rájött a sétálhatnék, tökjó, hogy 40 fokban és 7. hónapomban jön rá a sétálhatnék, de persze elvittemKépKép

Ilke
nekem a piros MagneB6-ot mondta a doki, recept nélkül kapható. De azt mondta szedhetem a Béres féle MagneB6-ot is, ebben több magnézium van. Általában akkor kapom be, ha görcsöl a vádlim, az a magnéziumhiány tuti jele, vagy ha sokat keményedik a hasam.
Súllyal én is pontosan így állok, mint Te, ebben a melegben meg nem is kívánok semmit, csak gyümiket, gyümileves van napok óta, meg zöldségek.
Köldököm nekem csak összeszükült, de nem dudorodik ki.

Banyóci
Drukk a vezetéshezKép

Áfonya
gratula a kis trónörököshözKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Zita!
Érdekes amit mondtál a műszakiról, nekem az nem volt nehéz. Igaz már semmit nem kell gyakorlatban bemutatni, csak a fényjelzőket kell bekapcsolni, a pluszfeladatok közül csak az oljaszint ellenőrzés és az elakadásjelző háromszög kirakása gyakorlati, a többi elmélet. Igaz, van olyan feladat is, hogy meg kell mutatni a műszerfalon az elektromos berendezések kapcsolóit, de bekapscsolni nem kell, csak elmutogatni. Ja, és az ablaktörlőt kell még bekapcsolni. Én pl. a kerékcserét kaptam, de csak el kellett mondanom, hogy mit mi után csinálok és milyen szerszámot használok.

Áfonya!
Nem is tudom, már abszolút nem emlékszem, milyen volt, mikor Ádám megszületett Kép. Mi odaadtuk Noémit anyunak, de ő (Noémi) kifejezetten kérte, hogy akar menni. Nálunk igazán nem volt külön program csak az egyikkel, mert nem volt rá ember. Mi mindent együtt csináltunk, de nem volt baj. Igaz, Noémi sosem ütötte Ádámot, meg nem volt kifejezetten féltékeny. Most sem az, csak örökké veszekszenek (most is Kép).

Tegnap írtam, hogy Ádám milyen ügyes a szobatisztaságban, erre ma nem volt hajlandó egyáltalán levenni a pelusát Kép.

Nálunk mindkét gyerek beteg Kép. Ádámnak folyik az orra, Noémi meg lázas volt délelőtt, és megy a hasa. Semmi komoly tulajdonképpen, jókedvűek, ilyesmi, de nagyon rosszkor jött. Már hét elején elhatároztuk, hogy holnap srandra megyünk, de így nem tudunk Kép. 2 hete szabin volt a férjem, de akkor rossz idő volt, nem tudtunk menni sehová. Holnap szabadnapos lesz, mert hétvégén dolgozott, így mentünk volna. Most eléggé el vagyok keseredve, mert ez lett volna a "nyaralásunk", mivel egyáltalán nem tudunk sehová menni vízpartra, sőt nem vízpartra sem. Remélem, lesz még ilyen jó idő a nyáron, mert eddig nem volt, most meg nem tudunk menni.

Mennem kell, nagy a csatazaj...

Panda

panda
Halásztelek

Panda,
Nekem kinyitotta a motorháztetőt, és rábökött valamire, hogy mi az. (Szerencsére rá volt írva angolul, hogy fékfolyadék-tartó Kép ). Meg gumikat mutogatott, hogy melyik a radiál, melyika diagonál (gőzöm se volt). A többire nem emlékszem, de kimondottan ellenségesen viselkedett a bácsika. A lényeg persze az, hogy nem buktatott meg.
Jobbulást a srácoknak!!!!

Dicsekszem egy kicsit: tegnap megtaláltam a kisfiú-bugyikat, amiket valamikor régen anyósom hozott, és a pelus helyett ráadtam Solymeszre, próba-cseresznye alapon. Kb. fél óra múlva közölte, hogy "bilire, bilire", mire rohantunk vele a bilihez, de azt félrelökte, és mászott fel a vécéhez. Gatya le, odatartottam a vécé fölé, és gyönyörűen belepisilt. Volt nagy öröm! Utána meg rátelepedett a vécére, hogy ő kakilni akar, és vadul nyögött. (Persze éppen nem kellett neki.) Mindenesetre félpercenként tépett egy kis papírt, és törölgette vele a háta közepét Kép. Vagy 20 percig gubbasztottak így apával. Kép Úgy látszik, alábecsültem a gyermekemet.

Üdv:
Zita
parazita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?