Sziasztok!
Én sem tűntem el, olvasgatok ugyan, de írni nincs időm
. Most, hogy ilyen jó idő van, sokat vagyok kint a gyerekekkel. Nem merem őket egyedül kint hagyni, mert most fel van fújva a medence, tele vízzel, és nem akarom, hogy valami baj legyen.
Áfonya!
Bár már elég "öreg" a babád, azért én is gratulálok
! Végül simán kijött farral, vagy császár lett?
Banyóci!
HAJRÁ!!! Lebegjen előtted az én példám, nekem is sikerült. A KRESZ nem vészes egyáltalán, csak a tesztkönyvet min. 2x meg kell csinálni, de jobb minél többször, ahányszor időd van rá.
Én már kint vezetek forgalomban (igaz, eddig csak egyszer voltam, holnap lesz a második alkalom), nagyon be vagyok rezelve, de azért jó
. Majd meglátod, élvezni fogod te is.
Conti!
Ádám már jó pár hónapja ki tudja nyitni a bejárati ajtót, én is sokszor a kertből szedem össze. Ő is nagyon szeret locsolkodni, mindent öntöz a kannájával, azt is, amit nem kellene.
Szobatisztaság
Hát, mi nagyon jól haladunk. Ádámon napközben egyáltalán nincs pelus. Ha pisilnie kell, szól, bár néha későn, és egy-két csepp becsurog, de akkor is jön, és simán visszatartja, míg elérünk a vécéig. Sőt, ebéd után sem engedi, hogy ráadjam a pelust, bugyiban alszik, de eddig még nem pisilt be egyszer sem. Igaz, tegnap elfelejtettem rögtön ébredés után elvinni a vécére, és szopi közben belepisilt az ölembe
, de azóta figyelmesebb vagyok. A kaki reggel még a pelusba megy, de nem bánom, bár egyszer az is előfordult, hogy kint az udvaron magától ráült a bilire (ha kint vagyunk, mindig kivisszük, hogy ne kelljen berohangálni a vécére), és belekakilt. Szóval, szerintem jók vagyunk, remélem, mire bölcsibe megy, teljesen megbízhatóan szobatiszta lesz.
Én is meleg nyárra elékszem 2002-ben
. Mikor Ádám született június közepén, olyan meleg volt, hogy a kórházban az újszülöttek egy szál kombidresszben voltak, és csak paplanhuzattal takartuk be őket. Voltak esős napok is, az biztos, de általában meg lehetett sülni. legalábbis itt "vidéken"
.
További kellemes hetet,
Panda