Új privát üzeneted érkezett!

Szijjjaaa Kírus :!: :!: akkor a tali megy 5-én :wink: :wink:
Már úgy várom :D :D :D :D :wink: :wink: pusziiiii :)
Vendég

hoppáá :D laptetőőő :?: :?: :wink: :wink: :lol: :lol:
Vendég

Mia!
Oksa én is benne vagyok!!
De remélem nem sírva találkozunk hanem ujjongva az örömtől :!: :!:

Jók a vonalzóid!!! :wink:
Vendég

Sziasztok! :(
Kirus, köszi ,de ma biztos nem... :(
Hát ilyen nincs, ma derült ki, hogy 300.000-el több adót kell fizetnem, most nem fejetm ki miért, de azt hittem megüt a guta, úgy begörcsölt a hasam, h idáig feküdtem és nyomtam magamba a magnéziumot... Basszus, az rohadt sok pénz...Apa kersztanyukájánál voltak gondok, szegény nem is merte megmondani...meg tök örült a dvd-nek, amit a babáról küldtem... Az egyetlán normális ember , abban a családban...
Mindegy, addig nem szülhetek meg, még jövő héten ez ügyben nem teszek valamit,mert ha ennyi a mínusz, az kúrva nagy (bocsi) szívás, úgy, hogy itthon rezsibe is kellene fizetni. ...Basszus , drukkoljatok, hogy valahogy, valami csoda folytán meg tudjam oldani...
Ja, gyakorló Anyukák, az elő hónapokban mennyibe kerül egy baba kb? Ruhák, meg ilyen cuccok már meg vannak, hál az Istennek, csomó mindent kaptunk, csak hogy a francba gazdálkodjak, a vizsgáim is csak 40.000 be fájnak...csak.... :( :x Mindegy, csak ezt a sok pénzt tudjam vhogy megoldani...

Kép
nyuszifül16

Nyugi-nyugi, biztosan nem fogunk sírni :wink: esetleg a nevetéstől :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök hogy tetszik,köszke :wink: :wink:
Vendég

CSajok Mindenki drukk, h még nem szüljek... :oops: :oops: :oops:

Kép
nyuszifül16

nyuszifül :!: :!: megy a drukk ezerrel :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!!
Nyuszi,ez változó.....ha nem vagy "én nem adok rá csak pampers-t,vagy liberót" anyuka akkor nincs olyan sokba....mármint én ki se váltottam olyanokat,hogy szájpenész elleni kenőcs,stb....ameddig nincs,minek???Pityesszel kiváltottam,mire lett neki baja,már rég lejárt a szavija...szóval az én pelusomnak Berni a neve,50 db 1700 ft,ez jó ár szerintem...ja,és 1.osztályú,csak ugye a pampersnél is a márkát fizeted meg,no meg a reklámot.Ruha,2 bodyt vettem,a többi mind Pityeszé...már akkor unisexet választottam,főleg fehér és sárga cuccokat.Tejem van,szóval aki sápítozik,hogy ennyit meg annyit költ a gyerekre,azt nem tudom hogy csinálják.Amikor majd bébikaját eszik,na az húzós lesz,mert 300 ft egy üveg,de egy nap eszik vagy 3-4-et...
ruhát ne vegyél sokat,majd mennek látogatóba,nekem olyan is volt,hogy rá se bírtam adni,mert kinőtte,annyi volt...
a cipőkre vagyok allergiás,abból kinait nem adok rá,az még húzós a normális cipő,de ettől messze vagytok.. :lol:

Én meg mivel 2008-ban Pityesszel még dolgoztam (másfél hót),és ugye emelték a minimál bért,a fizum is emelkedett,a tavalyi évet veszik figyelembe...így többet kapok majd,mint most...pedig én már úgy számoltam,hogy a mostani pénzem 70%-át kapom...de nem,ehhez jön még a tejpénz...annyi pénzünk lesz,hogy el se tudjuk költeni... :lol: :lol:

Nyuszi,ez az összeg tuti???Nem tudom hogy csináltad....a férjemnek is csak 20-at kell befizetni...nem lehet,hogy átvágnak???Az APEH nagy f@sz,vigyázzál....írok egy példát,nagyanyám 5 hónapja nem kap rendes nyugdíjat,mert fenntartással volt a nevén egy házrész...na azután illetékelt....pedig a vásárlás létre se jött...de az APEH egyből intézkedett....és mivel a nyugdíjfolyósító 2 hónappal előre van,még 2 hónapig nem kap normális nyugdíjat...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

óóó,basszus,képek,holnap esküszöm rakok....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda: köszi, nálunk Attila liberot hoizott, de a de dm-es babylove-t néztünk, mindenből, ami nem volt dm -t vettem, krémekből, meg csak gyógyszertári, majd... A dm-es pelus is drágább volt, ezt ami Te veszel hol lehet venni, jó lenne ez is...fenének kell extra....
A tb munkaviszonnyal kapcsolatos, én egy meghat összegért dolgoztam...de majd , ha max nagyon érd pirivben leírom...nincs átvágás jogszab módosítás viszont igen...
bébiételt, azt sztem majd látom hogy bírom, de sztem csinálok egyszerre két -3 evésnyi főzeléket, turmit...és majd fagyasztoik, pici adagokat le....aztán lehet rohadtul nem megy majd ez a módszer, akor majd megveszem, persze úgy is kell venni, de ha vhogy meg lehet fogni a lóvét, az jó lenne.
Mi takaróból és bundazsákból ( nagyon nyitott a kocsink, szóval ez kellett)vettünk világoskéket, az összes többit cuccot kaptam,babám úgy sem lesz a közeljövőben...no meg ha majd esetleg nagy sokéára kiscsajszim lesz, ha az élet is úgy akarja, el lesz ő világoskékben is. Szóval egyetlen egy szép fehér rugit vettem...amivel majd kihozzuk a kórházból, a többi kölcsön, vagy örökbe kapott cucc... a cumisüvegektől kezdve...ja, meg még az ágy új...ennyi...
HIzzál képeket tényleg holnap, vhogy olyan furán mozog a baba, úgy érzem, tök lent van, sokkal leljebb, mint eddig...pedig tegnap nem volt semmi...

Kép
nyuszifül16

Nyuszi

visszatartó enerdzsik mennek+++++++++++++++++++++++

Meli
képeket várjuk :!:

Melisch
mizujs :?: Hogy vagy :?: Izgulsz már picit :?: Már nagyon közeledik a pillanat.... :wink:

Dia
te szegény, mindig csak a meló :roll:

Nita
nna, hogy vagy :?: Milyen Barnus :?:
Szüléstörténetet várjuk :!:

Mia
Nálatok mi újság? Hol tartasz ciklusilag :?:

Bettike
remélem már kicsit megnyugodtál, és jobban vagy :!:

Puszilok mindenkit, akit most kihagytam :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: köszi, remélem hatásos!
Nálad mizujs???

Kép
nyuszifül16

Szép jó reggelt! Ma én vok a topicnyitó??? :oops: :lol:
Most kezdek babruckót vasalni, de annyi van szerencsére, mint a nyű...reggel megint éreztem a mensis fájdalmat, jól meg is ijedtem, de most jobb!
Ma még elmegyek veszek kékszalagot és néhány papír pillangót a babaszobába, és sztem ksz is minden, ha a vasalással kész leszek.
Kivel, mi van?

Kép
nyuszifül16

Lányok bocsi a bepofátlankodásért. Aranyér-problémákkal küzdőknek jó szívvel tudom ajánlani a Detralex filmtablettát (az elmúlt 2 hónapban sajnos én is folymatosan szenvedek tőle, de amióta szedem soha nem gyulladt be és a már belobbant gyulladást is lehúzta).

Leendő és már kismamiknak is szép napot kívánok!
Vendég

Jah és azt elfelejtettem, hogy a dokim szerint terhesség és szoptatás idején is szedhető a Detralex, bár most külön megnéztem a betegtájékoztatót és azon az áll, hogy nem ajánlott terhesség és szoptatás idején :roll:
Vendég

kirus

remélem nem lesz baj,ez nem lehet igaz :oops: nagyon drukkolok neked h nehogy baj legyen :)

KépKép
bettike83

Bettike!
Köszi rendi vagy te is!!!
Bízunk benne :roll: !
Hogy vagy amugy?
Vendég

Betty szia :)
hát csütörtök-péntek fele kellett volna megjönnie, de még semmi... reggel csináltam tesztet ami full nega lett.... :roll: úgyhogy ezek vannak...És veled mizujs? :)
Vendég

Nyuszi ez a csend 1 hétig tartott....:))))
egyenlőre tudok kicsiket pihenni......de Máté kiborít.......de nem a tesó az oka ez tuti!!!!!!!!!

Kirus minden rendben lesz......lehet vérömleny......az meg fel szívódik!!!!

Betti ne hari de most nem tudom írni a történetet......Máté kiborít!!!!!
sokat sírok!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: "Szúúúúúúúúúúúúúúúússzzzzzzzáááááááááááááá" mit csinál az a gyerek?

Lányok, ma nem volt hasfájás, de két órát vasaltam, és még mindig van cucc...
Apa vett kókuszmatracot, még a múltkor, kimostam, az van ráírva, hogy 5 órát szárad szobahőn, már kint volt ma egész nap, tegna este mostam ki a kádba...és még mindig vizes :twisted: :roll: Ez normális? Mi lesz, ha bepisil a gyerek? Gumilepedőt meg, ha rá rakok, akkor meg nem szellőzik, de ha meg bepislantana, mire megszáradna a gázkonvektor melett, az két nap, addig nem aludhata gyerek a rácson... So, mi a vélemyénetek??? Mit csináljak?

Ja, a másik, azt hittem el fog a sírógörcs a köldim alatt, akkor striák lettek, észre sem vettem, vagy két centis, de annyira feszül a bőr, h nem látszik,csak ha összenyomom...de ha megszületik a Manó, akkor nagyon durva lesz, és mélyek is..nem csak felületiek...kentem én, de semmi, és eddig tuti nem voltak ott...most sima olajjal kenem már...

Mia: sajnálom a nega tesztet! :( Mikor taliztok Kirussal? Te is arra laksz?

Kép
nyuszifül16

Nyuszi! 5-én jönnek Kecskemétre a korházhoz,és mivel én kecsói vok, így talizunk :D
Hát igen nega lett, de akkor jönne meg legalább, rossz ez a bizonytalanság :roll: bár kisfiamnál sem mutatta ki, de nála 2hét késés után is nega volt :wink: :roll: és lám, ez a kis nega tesztem napokon belül 3éves lesz :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

nyuszi folyamatosan ellenkezik!!!!!!!!!
apival is kicsit össze kaptam most...../felhívott/
mondtam neki hogy milyen a Máté erre ő nem kellett volna nekem a második gyerek meg adjam intézetbe a Mátét!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

hogy lehet ilyet mondani?????ugy érzem nem erre van most szükségem.....van elég bajom most nekem.....egy kis törődésre vágyom vagy bátorításra.......most is itt sírok mint egy idióta!!!!!!!!
sajna senki más segítségem nincs.........vagy akinek a vállán jól ki sírjam magam!!!!!!!!!!!

ne haragudj de muszály volt leírnom!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: en sírj, a pasik amúgy is barmok... 8) De komolyan...neki könnyű, nem neki hisztizik a Máté... Nyugi, majd jobb lesz, ki vagy merülve biztosan. de min nyügösködika a Máté? Nyugodj meg, jobb lesz...

Mia: húha, akkor leheta nega nem nega... de jó lenne! Druk+++++++++++++++

Én meg továbbra is kenem a hülye striáim...olajjal... :shock: :? :twisted: :twisted:

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Nitácska :) : Nyugi! Ott van a 2 gyönyörű szép kisfiad! Tessék vidámnak lenni, bár gondolom nem lehet könnyű. sokszor én is kiakadok az én gyerkőcömön, van amikor jól letolom, de aztán mindig megbánom. Máté valószínű most van a dackorszakban nem? El fog múlni hidd el, csak szerintem neki is nagy változások történtek az életében. A férjed elég dilis, ha ilyet mondott, de biztos ő sem gondolta komolyan. Gyere nekünk kiöntheted a szívedet! :wink: Hát én nem is tudom mi lenne ha lenne egy kistesó. Azért csak kevesebb idő jut az első gyerkőcre. Meg gondolom sokkal jobban kimerül az ember. És éjszaka hányszor szopiztatod Barnikát? Egyszobába vannak a fiúk?

Nyuszi: Nem értek a kókuszmatrachoz sajna, nekünk csak szivacs volt. De miért mostad ki máris? Nagyon ügyes vagy. Majd raksz képet a babaszobáról?

Mia: Akkor nem feladni, lehet hogy ott lapul egy kis pontocska csak még nagyon kicsike. :)

Na én meg ma térdepelve porszívóztam. Képzeljétek el, állva úgy feszült a hasizmom. Apus csak nézett, hogy mi bajom van. :)

Amúgy nem érzek különösebbet, csak megint oldalt fájdogálnak a cickóim. Remélem ez nem rossz jel, mert máskor is szokott.

Jóéjszakát mindenkinek!

Kép
babicsek

Babicsek: mert klórral fertótlenítik a rostokat, és azt jevasolták mossam ki, mert egészségesebb...
Persze, rakok képet, ha egyszer kész leszek, és a matrac is felszárad...

Nita: jobban vagy már???? :? :? :?

Kép
nyuszifül16

Jó reggelt!!
Na,gondoltam,lassan letelik a 6 hét,visszatérhetnénk a régi kerékvágásba,kezdve azzal,hogy apa mellett alszok...be is cipeltük a másik szobába a másik kiságyat,hát a kiscsajom úúúgy ordított,hogy nem tudtam ott aludni.Így még ha akarnék,se jönne a 3. gyerkőc... :lol: :lol: :lol: Nem szexelni akartam,csak valamelyik nap megsimogatta a combom,de úgy összerezzentem,rendesen irritált,hát nem mostanában bújtunk össze,az igaz.....szóval csak egy kis simogatásra vágytam volna,na de nem jött össze....

Nita:szerintem apa kínjába mondta csak,mert távolról nem tud segíteni,hidd el,neki is rossz...

Nyuszi:Kókuszmatrac passz...nekem is hagyományos van...

Mia:nekem a nega tesztem most múlt egy hónapos.... :lol:

Na kel is,megyek,még jövök!!!!Most jöttünk,mi már szüreteltünk is... :roll:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!!!!
gyors helyzetjelentés! még nem jött meg, de úgyérzem egyfolytában hogy meg akar jönni :roll: 5 percenként járok a wc-re, mert mindig azt hiszem hogy megjött :lol:
a cicim tegnap is picit feszült,de ma nagyon :roll:
Ha reggelig nem jön meg,akkor reggel csinálok még 1 tesztet...

Melinda: igen, kisfiamnál nekem is nega volt 2hét késés után is :wink:

Babicsek: de jó lenne :wink: neked legyen igazad :!: :D

SZORÍTSATOK CSAJOK NAGYON!!!!!!!!!!!! :wink:

majd még jelentkezek :!: pusziii
Vendég

Szép jó reggelt!

Nita! Ez most egy nehéz időszak, szokni kell az új szerepet, hisz kétgyerekes anyuka lettél!Szülés után amúgy is sokkal érzékenyebb az ember, az a sok hormon még mindig ott dúl a szervezetedben! Én is mindkét gyerek születése után sokat sírtam! Nyugodtan sírd ki magad, az jót tesz, mert megkönnyebbülsz! Máténak is nagyon nehéz most, hiszen eddig egyedül csak őt szeretted, vele foglalkoztál, most meg osztoznia kell mindezeken! Lehet azért rosszalkodik, hogy felhívja magára a figyelmet! Neki is idő kell, míg belerázódik az új helyzetbe! Mindenki állandóan csak a rózsaszínű boldogságról beszél, hogy annak kell lenned, hisz gyönyörű, egészséges babát szültél! De ez egyáltalán nem ilyen egyszerű és a valóságban nem így megy! Persze hogy örülsz a bébidnek, de ez egy borzasztóan nehéz és embertpróbáló időszak! Alig alszol, még nem gyógyultál fel teljesen, ingerült vagy.... Jó lenne, ha erre is felkészítenék az anyukákat és nem várná mindenki, hogy csak a felhőtlen boldogságot érezze!

Nyuszifül! Nekünk is kókuszmatracunk van, őszintén szólva egyszer sem kellett kimosnom, mert a gyerekek nem pisilték le! Ha kicsi ki is folyt a pelusból, csak a lepedőt kellett átmosni!
A striák ellen sajnos nem tudsz mit tenni! Alkattól függ, hogy kinek milyen csíkos lesz a hasa! Én mindkét gyerekkel 20 kg-ot híztam, vannak csíkjaim, de egyáltalán nem feltűnőek ( egyébként idővel halványodnak), viszont láttam már olyat, akinek nagyon erősen csíkos maradt a hasa! Szerintem ne aggódj emiatt, szülés után az ember megtanul az új testével együtt élni! Ha ránézel a gyermekedre úgyis azt fogod érezni, hogy nem számít, érte megérte!

Kírus! Nagyon drukkolok neked, hogy ne legyen semmi baj! Két nap van köztünk, én ápr. 13-ra vagyok kiírva:)
adiadi

Mia! Szorítok nagyon hogy összejöjjön!!!! :D
adiadi

Adiadi!! köszönöm :wink:
Te hogy vagy?
Vendég

Köszi Mia, nagyon jól vagyok! Most voltam a 12. heti UH-n és fantasztikus érzés volt "találkozni" a babámmal! Olyan édes volt ahogy ficánkolt, dörzsölgette a kis szemeit a kezével! Láttam mind a tíz ujjacskáját! A szonográfus gyanúsan mindent elmagyarázott, nagyon kedves volt, majd megkérdezte, hogy első gyerek? Nem, mondom, a harmadik! Aranyos volt, ahogy meglepődött!

Remélem holnap reggel pozitívat tesztelsz! Majd gondolok rád:)
adiadi

Próbálom a vonalzómat elkészíteni, de sajna nem megy.... A kódot az aláíráshoz kell bemásolni a profilomban? Tudtok segíteni?

Kép
adiadi

Ok, megvan, csak azt nem értem miért 11 hetes 5 naposnak ír?! :x

Kép
adiadi

Adiadi: biztosan nagyon jó érzés volt látni őt :D :D
Vendég

mia

remélem baba van a dologban.rendszeres amúgy?mikork ell megjönnie?

KépKép
bettike83

Babicsek Máténak már nagyon rég óta tart a dackorszaka.......
hogy min hisztizik nem tudjuk......de direkt mindennek az ellenkezőjét csinálja...direkt kiabál........
az oviba meg tök normális!!!
sajna nem tudom szoptatni Barnit...nagyon kevés a tejem....2-3 alkalmi fejés után gyűlik össze annyi hogy 1 evésre elég legyen....tápszert eszik!
éjjel eddig ugy éjfél egy óra fele eszik utána hajnalba kel 4 és 5 között.....
egyenlőre egy szobába vagyunk mind....reméljük tavasszal kész lesz Máté szobája és akkor talán jobb lesz!!!!!

Nyuszi ma még nem sírtam de viszont hányingerem van,szédelgek és gyengének is érzem magam.........

Adiadi ez most nagyon jót tett...köszi!!!!
veled mizu?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szüléstörténet:

szóval:
17-én reggel fél 9-re kellett bemennem a korházba....vérvételre uh-ra és ctg-re........
miután mindezek megtörténtek megvizsgált a szülésznőm és bő 2 ujnyira kinyíltam már.....fel is volt lazulva a méhszáj..szülésznőm nem akart haza engedni......mondtam legalább anyuékhoz had menjek......oké .....elengedett....de mondta hogy délután menjünk vissza mert nem mer bele engedni így az éjszakába....mondván nem húzom ki reggelig.....
elindultam anyuékhoz..../2 percre laknak a korháztól/
közbe hívtam apit,hogy menjen el a gyerekért az oviba és anyuéknál találkozunk!!!
addig én halálra voltam rémülve...nem készűltem még fel,hogy szüljek.......no meg féltem a fájdalomtól is......Máténál brutális fájásaim voltak az oxitocin miatt........
anyuéknál pihiztem és néztem a fájásokat amik elég jól érezhetőek voltak és rendszeresen 7 percenként jöttek!
de 2-3 óra elteltével el is multak......
közbe megjött api a Mátéval....anyuék is hazajöttek...mindenki izgatott volt.telefonált.........
Mondtam apinak hogy lassan indulni kéne mert a kika szobát foglalja nekem a szülésznőm.......
3/4 4-kor elindultunk!!!!!!!!!!!!nagyon izgultam....a szívverésem nagyon gyors volt........
negyed 5 körűl felértünk a szülőszobára.....szülésznőm mondta öltözzek át.......ő addig felvetet meg elintézi az adminisztrációt......miután ezek is megtörténtek kicsit ctg-re tett....majd utána mondta menjünk megrepeszti a burkot.....ettől kicsit rettegtem...../de miért??????/a Máténál se fájt és most se.........
majd innentől "szabad foglalkozás"következett.......vártuk a fájásokat.....
amik olyan 7 körül kezdődtek......szépen fokozatosan....egész jól bírtam őket...még nevetni is tudtam../ezen csodálkoztam is/
közbe mentem vizsgálatokra is hol tartunk..nagyon jól haladtunk........
fél-kor tartottam 3 ujjnyinál....
:shock:
itt már szépen fájdogáltam....
majd mikor már nem bírtam állni mert nagyon fájtak a lábaim de hogy a gravitáció hasson labdáztam.....nagyon jó volt..........majd felfeküdtem az ágyra és 3 fájásonként fordultam.......majd eljött az idő.....szülésznőm mondta próbáljak meg nyomni......hát üvöltöttem.....az első két nyomás kudarcba fulladt nem ment.......
majd mondtam magamba próbáljuk meg megint....és akkor már ment......amikor éreztem hogy jön a feje...nagyot üvöltöttem ..... :oops: iszonyatosan fájt és feszített....végül 3 nyomásra kicsusszant Barnus 3350 gr-mal és 49 cm-rel!!!!!!!!!!!9/10-es apgart kapott!!
olyan nagy megkönnyebbülés volt!!!!!!!!!!!!!!!
ja és drága szülésznőmnek köszönhetően gátvédelemmel szültem!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

megható történet volt :)
lehet hülye kérdés,de mit jelent a gátvédelemmel szülés? :oops: :lol: ezt nem tudom,nem vagyok jártas benne :lol:

KépKép
bettike83

Nita! Ez nagyon szép szüléstörténet! És nagyon irigyellek, hogy sikerült gátvédelemmel szülnöd! Sajnos nálunk mindenkit automatikusan vágnak:(

Bettike! A gátvédelem azt jelenti, hogy nem végeznek gátmetszést, ergó nem ejtenek vágást mikor bújik ki a baba, hanem szépen hagyják hogy magától táguljon ki a hüvelynyílásod! Ez nagyon szuper dolog (ha nem repedsz véletlenül), mert utána nem lesz sebed, könnyebben tudsz ülni:)

Kép
adiadi

Sziasztok!
Adiadi!
Tuti a vonalzód :wink: ,és milyen jó tényleg hogy egyformán haladunk..:)
Reméljük nem lesz semmi gáz a babókámmal :? !
Te voltál már 12hetes uh-n?

Nita!
Hu ez szupi történet..gratula :wink: !

Mia!
Piri még mindig nuku???
Mit teszteltél ma???? Remélem ++++++++++++++++++++ :wink:
Vendég

Sziasztok!!!!

Csináltam tesztet de nega lett :roll: :roll: ja és nemjött meg :roll: :roll: :cry: :cry:
Vendég

biztos vmi bajom van azért nemjön meg, majd fizukor elmegyek dokihoz ha addig sem jönne meg :cry: hát ez van....
Vendég

Kírus!
Biztos nem lesz semmi baj a babival! Nem akarod megnézetni egy másik dokival, hogy megnyugodj?
Igen, voltam 12. heti UH-n, minden ok eddig szerencsére! Már nagyon vártam hogy túlessek az első trimeszteren, elég vacak volt ez a hányingeres időszak, meg aggódtam is, nehogy megint elmenjen a baba mint a múltkor!

Mia!
Sajnálom a nega tesztet :cry: Mikor kellett volna megjönnie?

Kép
adiadi

Mia: azért, hátha látom, azért Te sem úgy vagy vele, hogy kitalálod és irány a doki.... :( Ismerős...:(

Nita: nagyon szép a történet, Apitok bent volt végig? Máténál is?
Remélem Máté folyamatosan csitul.

Nálunk is automatikusan vágnak, azt mondták azért, hogy véletlenül se repedjen...első szülőknél mindig így van...remélem nem fog nagyon fájni... Nita nagyon fáj? Meg tudom, hogy hülye kérdés, és amikor bújik ki a baba, az milyen tudom, hogy fáj, de annyira hogy kiabálunk, mi nők...? Tudom mindenkinél más, csak én nem akarok nagyon kiabálni, vagyis nem nagyon merek... :oops: :oops: :oops:

Most épp mek bőrgyógyra, mert nem tudom, hogy mi vana hasammal, de annyira viszket és fáj...tök rossz, hát van rá vmi jó kis gyógyszertári krém, és ezek a striák egyre pirosabbak...én azt hittem, ha nem volt az elején , nem lesz, erre most, csak legalább ne fájna ilyan rodhadtul...Remélem beutaló nélkül nem dobnak ki.

Ma egész nap hányinegrem van, tegnap is kikeltt dőlnöm, holnap után jön Attila, és még takaírtanom kell, no meg kb 10 láda könyvet pakoltam vissza tegnap a könyves polcra. Már olyan csütörtök környékén megszülhetnék, nagyon cudarul érzem magam.

Tegnap hívott az Anyós. Meglepődtem, nyugodt volt, mondta, hogy nagyon sajnálja, hogy nem láthatja a kisunokáját, tudjátok Após elmebeteg...Mondtam nem baj, majd vhogy megnézi...nem volt erőm veszekedni, inkább nyugtattam, nagyon kedves voltam vele, nem is értem azok után, hogy ahogy viselkedtek...de vhogy most nincs erőm dacoskodni... mondta, hogy nagyon tiszteli, hogy megtartottam, és tudja , hogy nem keltt volna úgy viselkednie az elején...
Ja, Apa bent akar lenni a szülésnél, d eköztünk a helyzet változatlan...
Na, bebattyogom a kórházba, remélem, nem dobom ki közben a taccsot...
Megint tök szédülök, jó lenne még két nap szülésig...

Kép
nyuszifül16

Mia!
Addig még nincs piri,van remény :!: :!: :wink:
Nincs neked semmi bajod nyugi!!!!!

Adiadi!
Örülök hogy minden rendben :!:
Hát most ugy döntöttem elmegyek a dokimhoz szerdán,(ugyanis csak akkor rendel) ugy is aktuális már a vizsgálat és akkor megfüzöm hogy csináljon csütörtökön vagy pénteken egy uh-t(mert azt a kórházban csinálja-neki nincs uh-ja)..
És nagyon kíváncsi leszek hogy ő mit lát és mit mondd!!
De Kecsóra minden képpen megyek hétfőn :!:

Nyuszi!
Te szegény látom már nagyon "szenvedsz".most már hamarosan kibujik a kislúrkó!!! :wink:
Igaz nem tölem kérdezted de írok rá én is..Hát ez a kiabálás téma szerintem mindenkinél más szülés közben,én nem kiabáltam azt tudom,meg nyilván rá is ültek volna a számra!!
Nálunk itt a kórházban nem szeretik :lol: ,rászólnak a kismamára hogy hang nélkül tessék...
Ezt hallottam pár kismamától..
De persze mindenhol más és más!! :wink:
Az már nem fáj mikor kibujik,söt tök jó érzés!!!
Csak elötte a fájások azok durvák :?
De megéri nagyon!!!!!!!!!
Vendég

Nyuszi, kitartást még az elkövetkező napokra!
Lehet, nem sok már!
Majd meglátod, hogy fogsz-e kiabálni.
Én rosszabbra számítottam magammal kapcsolatban, ehelyett még a szülésznő is megjegyezte, hogy pont én maradtam itt ilyen sokáig, akinek egy hangja sincs, pedig erős fájásaim voltak az ott töltött 12 órából 10 órát biztosan! :cry:
Ha jól esik, hát kiabálj!

Nita, szegénykém, bízzunk benne, hamar átmegy Mátén ez a "lökött" korszak. Írtad, hogy nem a baba miatt, mert szülés előtt is olyan volt.
De ők már hamar megérzik, hogy változás következik. Lehet mégis a baba miatt van és ahogy hallom másoktól, 2-3 hét kell nekik, mire visszaállnak normálisba. :lol:
Jó a sztorid.

Pocakosoknak sok erőt kívánok, a még nem pocakosoknak, kitartást!
Pici babásoknak pedig még több kitartást!

Ja, Melinda, tényleg tuti a Mastu kenőcs, nekem 3 bekenés után lett fájdalommentes. :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Betti annyit jelent hogy a hüvely és végbélnyílás közti részt nem vágják..hanem próbálják fokozatosan engedni ki a baba fejét.....hu..kicsit hülyén fogalmaztam...remélem azért érted?!

Nyuszi igen mind a 2x bent volt api....most majdnem eltörtem az ujját...fájás közbe hallottam hogy monda hogy ez már fáj neki...... :) :) :) :)
a vágást nem érzed mert fájás közbe adnak be oda érzéstelenítőt meg fájás közbe vágnak....másnap már fog fájni..de nem vészes.... :roll: :D
amikor bujik ki a fej....háááááát....őszintén?....rohadtul fáj.....de ez pár pillanat!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

értem már.azért igy biztos jobb mintha varrnának.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Adiadi nagyon örülök, hogy írtál jó olvasni a régieket is és tudni, hogy néha velünk vannak. Kívánok könnyű babavárást neked és gyere még.

Izisz ha te is erre jársz írj magadról pár szót. Mizus nálatok javult valamit a párod eredménye? Elvégeztétek esetleg az operációt vagy olyan sokat van külföldön, hogy csúszik az egész babaprojekt?

Nyuszi kitartás és ne eszelj azon milyen lesz amikor jönnek a fájdalmak mert csak magadat stresszeled.

Nita kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betty mi volt a dokinál, hogyan tovább nálatok?

Mia mi van nálad, remélem piri nincs és nem is lesz!!!!!

Többieknek puszancs és vigyázzatok magatokra.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok, nagyon bánatos vagyok :( :cry: Szomszéd cica, még jó néhány hónappal ezelőtt áthozta a kölykeit, nekünk direkt csak egy kandúrunk van...nem mentek el, sőt ide szokta a kutya maradékát nassolták, nem tudtuk őket megfogni, hogy átvigyük a szomszédnak, pedig megbeszéltük vele...ő sem törte magát, főleg , mert volt még egy alom kiscica nála, csak a kutyájuk agresszív, és mindig elvadítja a cicáikat.
Nos, ma látom az egyik kiscica a négyből billeg, remeg, sőt egyre rosszabb...mivel évek óta van macskám, tudom, hogy ez vagy mérgeszés vagy allergia, nem egy cicát mentettem már meg...de ezek annyira kis vadak, hogy nem tudom őket megfogni meg semmi...és látom, hogy ez a kis buta nagyon szenved, és nincs sok ideje hátra, be is jöttem... :cry: :cry: :cry: De úgy bánt :cry: :cry: Én úgy szeretem az állatokat, és ez meg a kis legcsúnyább volt, de akkor is sanálom...van amelyiket megsimiztem, amíg eszik., remélem nem vmi fertős cucc, de mivel még nem volt toxoplazmám, mindig flóraszepttel mosok kezet az állatok után...

JAj, úgy sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Melisch: nem stresszelek a fájásokon, csak kíváncsi vok, mi zajlik a szülőszobán, mert az ember csak filmeket lát, az meg nem valós....mondjuk igyekszem nem kiabálni, meg nem szombaton szülni, de a héten már meg lehetne a Manó.

Ja, a bőrgyógyi írt krémet a hasamra, hűtő kenőcs, mondta, tényleg iszonyat mélyen repedt, meg mondta vegyek vichyt...ami 5.000 ugye :shock: :shock: :shock: Íg hazajöttem, és bekentem zsírrral, mert az olíva az nem ért semmit, most vároma hataást, de talán egy fokkal jobb...

Szegány kiscica... :cry: :cry: :cry:

Kép
nyuszifül16

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?