Mia: azért, hátha látom, azért Te sem úgy vagy vele, hogy kitalálod és irány a doki....
Ismerős...
Nita: nagyon szép a történet, Apitok bent volt végig? Máténál is?
Remélem Máté folyamatosan csitul.
Nálunk is automatikusan vágnak, azt mondták azért, hogy véletlenül se repedjen...első szülőknél mindig így van...remélem nem fog nagyon fájni... Nita nagyon fáj? Meg tudom, hogy hülye kérdés, és amikor bújik ki a baba, az milyen tudom, hogy fáj, de annyira hogy kiabálunk, mi nők...? Tudom mindenkinél más, csak én nem akarok nagyon kiabálni, vagyis nem nagyon merek...
Most épp mek bőrgyógyra, mert nem tudom, hogy mi vana hasammal, de annyira viszket és fáj...tök rossz, hát van rá vmi jó kis gyógyszertári krém, és ezek a striák egyre pirosabbak...én azt hittem, ha nem volt az elején , nem lesz, erre most, csak legalább ne fájna ilyan rodhadtul...Remélem beutaló nélkül nem dobnak ki.
Ma egész nap hányinegrem van, tegnap is kikeltt dőlnöm, holnap után jön Attila, és még takaírtanom kell, no meg kb 10 láda könyvet pakoltam vissza tegnap a könyves polcra. Már olyan csütörtök környékén megszülhetnék, nagyon cudarul érzem magam.
Tegnap hívott az Anyós. Meglepődtem, nyugodt volt, mondta, hogy nagyon sajnálja, hogy nem láthatja a kisunokáját, tudjátok Após elmebeteg...Mondtam nem baj, majd vhogy megnézi...nem volt erőm veszekedni, inkább nyugtattam, nagyon kedves voltam vele, nem is értem azok után, hogy ahogy viselkedtek...de vhogy most nincs erőm dacoskodni... mondta, hogy nagyon tiszteli, hogy megtartottam, és tudja , hogy nem keltt volna úgy viselkednie az elején...
Ja, Apa bent akar lenni a szülésnél, d eköztünk a helyzet változatlan...
Na, bebattyogom a kórházba, remélem, nem dobom ki közben a taccsot...
Megint tök szédülök, jó lenne még két nap szülésig...