Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Itt vagyok én is -most már-. Sajnos én sem tudok állandóan jönni, mert van egy extra visítógépem, viszont olvasgatni még néha tudok mellette.
Az előző hsz-k mindegyikéből tudnék 1 sort kiszakítani, amivel egyetértek. Na mindegy, nem akarok ebbe az ügybe belebonyolódni, mert ebből is "csak a baj lesz"
Igen, történt valami, amit ide okkal nem írtam le, ill. a másik topicban is csak azt írtam, hogy van valami.... És nem nagyon szeretnék erről beszélni, kérlek értsétek meg. Köszönöm.
Zsu, remélem jó kezekben vagy és mielőbb a gyógyulás útjára lépsz!
Kismamik, jó hogy jöttetek :wink: Remélem veletek minden rendben!
Akella, nekem előző terhességemnél 3hónapig nagyon komoly migrénnel küzdöttem, utána meg szülésig durva izületességgel.... A fejfájás állítólag tipikus velejárója a terhességnek. Viszont pocsék dolog.
EHCs, ugye nem influenzád van?
:shock: Bár ez eléggé torokgyuszinak hangzik. Nem nagyon hiszek a homeós cumókban, de nekem egyszer a torokgyulladáson segített. Ez valami lötyi, vagy kanalas vagy hogy hívják. 1 fajta van, úgyhogy nem lehet eltéveszteni... Próbáld ki. (többször azóta nem volt hála égnek)
Mindjárt jövök, csak a leányt meg kell etetnem, mert nem bírok vele

Kép
Kép
onlány

Betty,
[quote]m írta:ost volt időm menstruáln
:shock: :D :D :D :D
Jah még a cukros lötyiről. Én valahogy mindig 10 körül kerültem sorra. Ugye étlen-szomjan voltam és a kezembe nyomták a cuccost. Én meg egy húzásra megittam. Az aszisztensek meg csak pislogtak, hogy milyen gyorsan 1 húzásra megittam :D Hála égnek szomjas voltam és nem érdekelt akkor a borzasztóságii foka

Kép
Kép
onlány

DRÁGÁIM, PUSZI MINDENKINEK!!!!
Én Esthajnalcsillaggal értek nagyon egyet, bocsi Mellike.
Tudom, én is hamar villággá kürtöltem a kis drágámat, DE tudod, nagyon örültem, hogy spontán összejött a kicsink.
Tudom, hogy bármi baja lehet, de ha így állnék hozzá, akkor megőrülnék.
És az én véleményem szerint nem csak az első 12 hét , hanem végig a 9 hónap kritikus, sőt szerintem a csecsemőkor is(bölcsőhalál, stb..).
De ha így fognánk fel, akkor szerintem nem örülni, csak aggódni tudnánk :( .
Olvastalak minden nap benneteket.

AKELLA:
Örülök, hogy túl vagy a terheléses cukkervizsgálaton.
MELLIKE:Te is már visszafelé számolhatsz, de jónektek Akellával...irigy-irigy vagyok kicsit, de csak jó értelemben.

Drukkolok Panny, hogy a baba ismét a pocakodba kerüljön!!!

Zsuzska:Jobbulást neked, meg jó kis osztályt kívánok.

ESTHAJNALCSILLAG:Nem tudom próbáltad-e már az Oscilococinumot?
Homeopátiás és naggyyon jó.
JOBBULÁST KÍVÁNOK NEKTEK A KIS CSALÁDOODAL EGYÜTT.Nátha mondjon le
:!: :!: :!:

Kép
rozsa1979

ONLÁNY:Nem tudom mi az a valami, de ha baj van, imádkozom értetek!!!!Migrénre van homeopátiás bogyó, de egyébként lehet szedni Algopyrint is.Babácskának nem lesz baja tőle.
ANYCI:Drukkolok a mielőbbi babásodáshoz!!!!
PRINCZIKE:Remélem jobban van a lelked a beülti óta és simized a pocakodat

:wink:

LEGYEN SZÉP, NYUGODT, ÁLDOTT NAPJA MINDENKINEK!!!!

Kép
rozsa1979

Utolsó hozzászólás:
Amikor én jöttem, nagyjából alig volt itt valaki, így beszélgetni egyedül......hát, nem egyszerű.
A vicceket csak azért tettem fel, hogy ti is nevessetek.
Megtehetném, hogy elolvasom, jót röhögök itthon, de szerettem volna nektek is jó perceket szerezni. Ez nem hiszem, hogy önzés lenne, sőt.
De ezentúl nem foglalom el a helyet, semmilyen hozzászólással.
Köszönöm mindenkinek, aki együtt nevetett velem, akinek számítok és viszont, megtalálnak.
Sziasztok!
Bocs, hogy hosszú lettem, bocs, hogy foglaltam a helyet!
Olyan napot kívánok, amilyen az enyém volt.
zsuzska30

ZSUZSKA:Nehogy itthaggyál már minket!!!!!
Igenis számítassz a csapatban...nem foglalod a helyet!

Kép
rozsa1979

EHCS! Jobbulást. Megjött a csomag, bár még nincsen a kezemben, csak a postai értesítőt kaptam meg és holnap udom elhozni. Köszönöm mégegyszer.

Beteg apiknak és gyerkőknek is jobbulást kívánok!

Hol vagytok Többeik?
Bridget
betty
anyci
princzi
recon
lujzi
Dia
rabbe
melisch[/b]
Vendég

Zsuzska, kérlek, hogy ne csináld a drámát, én tudom, hogy egy aranyos emberke vagy, és én kértem, hogy gyerek nyugodtan a topicba írni, és azt is tudom, hogy itt kedvelnek téged. Nincs itt semmi gond veled, egyedül azzal, hogy egymás után nagyon sok viccet írsz, ami akár fél oldalt is elfoglal.
Hangsúlyoznám, nem a viccekkel van gond, és hogy megosztod velünk, nekem történetesen tetszenek a vicceid, és a legtöbbön jókat vidulok, és örülök, hogy jókedvre szeretnél deríteni bennünket. Ebből is látszik, hogy kedves emberke vagy. Csak mint minden Ikrek, hajlamos vagy a túlzásokra, hidd el, én már csak tudom miről írok. Ezért is írtam, ha picit csökkentenéd a napi adag vicchalmot, nem lenne senkinek semmi baja. És naná, hogy írhatsz ide nem csak babás témában, ezzel sincs gond. Ha valakinek nem tetszik az írományod, majd továbbteker, meg van a lehetősége rá. Ha mindenki más is "szóhoz juthat melletted", nem lehet kifogása senkinek a személyedet illetően!

És mégegyszer hangsúlyozom, nem szeretnélek megbántani, nem annak szántam, csak jó lenne, ha sokan megférnénk itt egymás mellett, tudod, sok jó ember kis helyen is elfér. Te is ide tartozol, mint itt mindenki, aki ír ide!

Tolerancia, nem győzöm hangsúlyozni!

Én itt mindenkit elfogadtam, és kedvelek, persze Napsugár-Szilvike ámokfutó kivételével :lol: !

Bacimentes tsóközön

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok, pár napig én sem tudtam jönni, mert nem tudtam belépni. most is másik böngészővel jutottam be.
Van valami hülye baci, elég sok ismerősömet legyűrte, vigyázzatok magatokra.
Az az igazság, h elnézést kell kérnem Esthajnaltól, mert azt írtam neki, egyelőre csak kis adag tesztet rendelek, a következő hónapban majd ismét. Nos, a helyzet az, h remélhetőleg kb. 1-más1/2 évig nem fogok! :lol: :wink:
Levetted a vonalzódat, pedig le szerettem volna koppintani, megadod az elérhetőséget? :lol:
Mi a véleményetek a H1n1 vakcináról. most eléggé hajlok afelé, h magamnak beadatom. addig míg nincs adat a gyereknek szánt oltás mellékhatásairól, addig azzal még tuti várok.

Csibucnak Gratula a ciklushoz! :lol:

Panninak, és Bettynek eseménydús, eredményes napokat! :lol:

Melyennek tuti sikerülni fog elsőre! :wink:

Betegeknek gyors gyógyulást!

4+2 (kicsit korai még kiírnom, de igaza van ECsH-nak, ha nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek) hétfőn voltam dokinál, akkor egy foltocska volt a méhben, és sárgatest a jobb petefészekben. kövi hétfőn újabb randi. ja, és van 3 egyre csak erősödő zebrám.
Vendég

Kriszta! Szuper hírek!!! Gratulálok!
Nekem a házidrim nagyon jó fej és nagyon jó viszonyban vagyok vele, pláne az aszisztenssel. Család barátja. Azt mondta, hogy -mármint minda 2- semmi pénzért nem adatná be ezt az új injekciót, pláne, ha terhes lenne. Azt hiszem ezzel minden lényegeset elmondott. Én megfogadom a tanácsát. Persze, ezt neked kell eldöntened, mérlegelned, csak tudd, hogy a mellékhatások ill. amit esetleg okozhat problémát, kismamán nem ismertek

Kép
Kép
onlány

Onlány, köszönöm!
Igazad van, erre nem is gondoltam :oops: várandósokon nem is tesztelték. csak úgy megijedtem mikor tegnap hallottam, hogy egy fiatal erős pasi a szövödményekbe halt meg. :(
Egy hete még teljesen elzárkóztam előle, főleg a gyerekek részéről, most nem tudom mi legyen......köszönök minden véleményt.
Vendég

[quote]m írta:egijedtem mikor tegnap hallottam, hogy egy fiatal erős pasi a szövödményekbe halt meg.
előbb volt a hírekben, hogy nagy valószínűséggel más betegség miatt halt meg.
Egyébként én is nagyon félek, tartok tőle, mert anyósom és férjem olyan helyeken fordul meg -munkájukból kifolyólag-, hogy elkaphatja. Mondtam nekik, hogy teljes zárlat lesz, ha valamelyik köhögni kezd, vagy belázasodik. Fertőtlenítés és az anyjához költözik vagy az enyémekhez (szomszédok)

Kép
Kép
onlány

valaki nem tud egy jó kis darabot? (színház)

Kép
Kép
onlány

[quote] írta:előbb volt a hírekben, hogy nagy valószínűséggel más betegség miatt halt meg.

na erről most lemaradtam.
milyen darab érdekelne? zenés? Szép nyári nap?
http://www.port.hu/pls/th/theatre.index2
itt bele tudsz nézni előadásokba is :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csibuc olvasgatok mostanában....grat a ciklushoz! Képzeld most én is produkáltam egy 29 naposat :lol: Tudom mennyire örülsz...

Muszáj hozzászólnom a vitához. Nekem tetszenek a viccek, hangosan szöktam heherészni rajtuk. Engem nem zavar ha sok van egymás után és érdekel Zsuzska egy - egy napja. Én sem tudok mindenkinek mindenre reagálni, nekem sem szoktak. De miért baj ez? Zsuzska ezekről szeretne beszélgetni. Nekem kifejezetten tetszik a fogalmazásmódja, örömmel olvasom.
Senkit nem akarok megbántani, félre ne értsétek.

királylány

Megtorom hallgatasom es irok... :oops:

Kriszti
Eloszor is nagy gratula :!: Emiatt a virus miatt muszaly volt irnom :arrow: senki nem nezi jo szemmel ezt az oltast!A kitalalojukon kivul mas nem ngyon szeretne beadatni maganak :? Sot itt amcsiban pl ugy terveztek eloszor jonnek a rendorok,orvosok,politikusok stb...ingye beoltani...erre a hirekben mar az volt,hogy az orvosok es a noverek elutasitottak az ingyen oltast :!: Vajon miert?Ngyon buzlik ez a dolog es en csak azt tudom mondani amit masok...ha pl megfazol csak siman es magas lazzal jar az is vgy egy mandulagyulladas az ugyanolyen veszelyes egy kismamira mint a swine flu semmivel sem ngyobb betegseg ez!

Mondjuk a megelozesen kene serenykedniuk pl maszkot adni az embereknek ezzel is vedekezve.Japanban tok normalis ha valaki megvan fazva vgy kicsit is beteg maszkban maszkal az utcan es barhol mashol...es aki vedekezni akar a baci ellen azok is maszkot viselnek....tok normalis dolog csak mas foldreszeken nem elterjedt meg. :roll: Az allando kezmosas is ngyon fontos mert ez a swin flu emberrol emberre terjed semmi koze a malachoz 8)

Csillag

[quote]f írta:őképp ugye a babaprojekteseké, kismamiké, és sajnálom, ha nem jön ide az, akit azért elvárnék, hogy kitartson mellettem. Persze nem örökre gondoltam, de legalább ha már eddig szurkoltunk neki, és netalán még segítettem/segítettünk is, megtisztelhetne, hogy nem arra koncentrál, kit nem kedvel, hanem arra, hogy kit kedvel. És ha icipicit is kedvel engem és a többi itt jelenlévőt, akkor megtehetné, hogy ide is ír, hacsak egy röpke gondolat erejéig, hogy tudjuk, mikor kell mégjobban szurkolnunk neki.

Ezt magamra veve itt vgyok 8)

Melike
[quote]U írta:tálhattok, de Bridget bátorsága miatt, ahogy mindig kiáll a véleményéért, és el is mondja, most én is elmondom

Ez naon tetszett es orulok,hogy mas is oszinte mert itt mindenki csak hallgat es bologat a masiknak es ha baj van azt nem mondja ki en meg nem akarok mindig fekete barany lenni azert is hagytam inkabb az egeszet :roll:

Akella
Remelem a cukros lotyi eredmenyed jo lesz 8) De ar miert is ne lenne jo :roll: Kismamik ti mennyit hiztatok eddig?

Milyen
Te most akkor a kovi menzinel mesz dokihoz? :roll: es indul a mandula 8)

Rozsa
Te is jol eltuntel es ritkan dugod be az orrod miota babas vgy...gyere tobbet es beszelgessunk :)

Panny
:?: Ferfiak elraboltak aze nem jossz 8)

Melisch
Szerintem mostmar ide is irtahnal igazan 8)

Csibuc
Koszi a nevsorolast 8)

Kiralylany
Azert baj ha nem reagalunk amasiknak mert az tahosag :? (senki ne vegye magara altalanossagban irom :!: )Ha en vgy barki mas veszi a faradsagot es idot szentel a masikra foleg amikor az kerdez valamit te meg utananezel es regeket irsz neki...a masik meg vissza se olvassa vgy annyit nem valaszol hogy mukk az tahosag.Ez mar nem beszelgetes...ez nem egy naplo ahol leirom mi van velem olvassatok(itt nem konkteretan 1szemelyrol irok :!: )Magambol indulok ki...en mindig jo sokat irtam az ostopikomba(mondjuk emellett mindig mindenkihez volt kedves szavam :!: )De rajotterm talan tul sok vgyok...es jott a lombik en meg jol elinditottam a blogomat...amiben jol kiirom minden nyavajamat azota nem is untatom a tobbieket a torteneteimmel masnem ha rakerdeznek vgy tomondatokban...

Viszont amikor jon valaki visszaolvasni aki ir is mert te csak olvasol...akkor 2oldalt nem tudok ugy atlapozni,hogy mindenre odatudjak figyelni mert tele van off-al a topik....es nincs 2oram egy topikra reagalashoz!Viszont aki ir azt meg nem szeretnem kihagyni es igy eleg idoigenyes na...

Amig csak a hatterbol olvasol addig jooo de amikor irni is kene meg mi szeretnenk beszelgetni...akkor mar nem olyan jo :?
Szal aki csak olvaso uzemmodban van az nem tudhatja,hogy ez jooo mert itt beszelgetni kene :roll: Na mind1 nem am bantasnak irom nem is akartam hozzaszolni a vitahoz de ha az olvaso uzemmodban levok velemenyt alkotnak akkor en meg plane kimondhatom :roll:

En tovabbra is olyan fogok maradni amilyen vgyok.Aki hozzam ir par kezdves szot ahoz nekem is lesz mindig is volt..es en megertem nem megy mindig a visszaolvasas vgy mindenkinek reagalas!!!!!Ez neha neha elofordul de nem folyamatosan :roll: Akinek meg nem tesztem az meg majd nekem nem ir nekem ennyi...nalam sincs babaproject tobb,mint 2honapja megis ittvoltam jottem irtam segitettem beszelgettem vigasztaltam es orultem....van aki ezt rossz neven vette van aki meg lese szarta de itt voltam...Tovabbi szep napot :!:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

EHCS
köszike, ma megjöttek a tesztek :!: Köszönöm :!: :wink:

Azt hiszem többet én sem fogok vicceskedni... :roll:

Pussz :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
Jo rovid voltal :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

kriszta: gratulálok, ez remek hír :)

Dia: hiányollak, mostanában nem nagyon jössz... :(
29 nap? az szuper :D

Bri: én szándékosan nem kommenteltem ezt a konfliktushelyzetet, sok mindennel egyet értek a leírtakból (melike által) de van amivel nem tudok azonosulni. Én nem látom annyira sötéten a helyzetet, de az is tény, hogy tudni kell hol a határ.

Az engem sokkal jobban zavar amit milyen is írt: nem mindenki az akinek mondja magát....
Vendég

Bri
Nem akarok hosszú lenni :wink:

Csibuc
mire gondoltok milyennel :?: Én ezt nem értem :oops: :roll: de lehet, én vagyok szőke csak :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csibuc drága vagy, hogy hiányolsz.....nem tudok mindig mindenre reagálni ezért csdak olvasok és nem írok.

Bri értem én mit mondasz, de nekem sem reagált korábban mindenki amikor írtam valamit és bizony jól esett volna. Tudomásul vettem és kész. Nem gondolom, hogy tahóság lenne. Mikor nagyon pörög a topic akkor nem tudom én sem követni, van, hogy napokig még olvasni sincs időm....meg mire végigolvasom elfelejtem kinek mit akartam írni....

királylány

Betty
Ne hulyulj maaaa :twisted: Ismered a mondast akinek nem inge :roll:

Csibuc
En sem akartam de a mindennap jovok azert lehet mashogy latjak a helyzetet :roll:

Tobbiek na en mentem mert meg itt ulok es szonyeget kell mennem nezni :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kiralylany
Ertem en mint irtam ez elofordul bar en meg igy is irok mindenkinek meg nem csak en az a par ember meg aki mindig nem valaszol meg nem is a masiknak az meg mindig ezt csinalja.....irtam hogy neha neha elmegy nem is azzal van a baj... :roll: Te sem jottel utana mar nem is csodalom...en sem jottem 2napig :roll: viszont lattam a masikban irsz itt azert most nem volt porges mostansag :?

Na de egy szonak is 100 a vege...figyemesnek kell lenni a masikkal...ez egy forum ahol beszelgetunk...egy forum errol szol...nem csak arrol,hogy irok amirol akarok meg irok akinek akarok :roll: (Nem gyozom hangsulyozni,hogy nem Zsuzskarol szol a dolog...ez mindenkire ertheto marakinek inge :roll: )

KépKép
bridget0801
Kulfold

No, itten vagyok én is!
Lehet, hogy én sem reagálok mindig mindenkinek külön-külön, de mindannyiótokra gondolok.Esténként szoktam imádkozni(a kis csapatért is, hogy a Jóisten is besegítsen Esthajnal vuduzott pozitív tesztjeihez)

Azért nem jöttem idáig, mert apika vóót beteg és egy férfi képes haldoklási jelenetet csinálni még a köhögésből is.Komolyan, rosszabb, mint a 2 éves kicsi lányom :roll: .
Lassan apa felépül, mmá nem akar végrendelkezni sem,
:roll: :roll: , szóval gyógyulgat a drágám :wink: .

KRISZTA:Gratulálok a pozi tesztekhez, meg a kis lakóhoz a pocidban!!!!
KÍVÁNOK NEKED JÓ ÉS SZÉP VÁRANDÓSSÁGOT ÉS EGY EGÉSZSÉGES, GYÖNYÖRŰ BABÁCSKÁT :!: :!: :!:

Kép
rozsa1979

BETTY:Azért is jövök kevesebbet, mert ami nekem most talán kellemetlen tünet, ti a kezeteket is odaadnátok érte és talán nem értenétek meg engem...vagy megbántódnátok, stb..
Lehet ez most kicsit érthetetlen vóóót...
Meg tudjátok, nekem már nincsenek szüleim.
Anyukám halálának most volt 21-én a 12. évfordulója, kicsit 3 napig toppon sem voltam, meg apácska is beteg vóót.
Szóval ezért nem jöttem pár napja.
REMÉLEM MAGYARÁZATOM ÉRTHETŐ VOLT, BOCSÁNATOT MEGKAPTAM
:roll: :roll: :roll:

No, pofikám befogtam, megyek a sunyiba... :wink:

Kép
rozsa1979

Rózsa
sztem ezt Brinek szántad :wink:

És ha az én véleményemre is kíváncsi vagy, akkor ne legyél butuska, és gyere nyugodtan többet :arrow: ha eddig ez miatt nem jöttél sűrűbben.. :wink:

betty615

BOCSIKA BETTY, NE HARI=TUDOD TERHESSÉGI BAMBISÁG :wink:

Kép
rozsa1979

Nem hari, megértem... :wink:

betty615

Kép

Milyen
Bri
Csibuc
Kép :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Rózsa

Gyere nyugodtan,bár kiemelendő a figyelmességed!!!

Igen-én pl bevallom-hogy néha első-második hallásra,látásra fájdalmas azzal szembesülni,hogy másnak sikerült a terhesség,nekem meg mondjuk ismét nem...Ilyenkor az motoszkál a fejembe:MIÉRT???Nekünk miért nem??

Vagy azt hallani,jajj,de rosszul van reggelente,feszül,ezazamaz.
Igen,ilyenkor megfordul a fejembe,amit írtál,hogy bármit megadnék érte,hogy hányhassak reggelente...

De szerintem ez normális érzés egy régóta babára vágyónál.Bárkivel beszéltem eddig,aki hasonló cipőben jár mindenki megerősített.
Persze van ,aki vetít és nem vállalja fel-én megteszem :)

És ne kérj bocsánatot,nem kell!!Már megtetted azzal a gesztussal,hogy átérzed mások helyzetét!
Vendég

Jó reggelt!

Köszönöm a Gratukat! :lol:

Mi (júniusi babások) egy hasonló vitán kaptunk úgy össze, hogy a topicunk kettévált, és elmentünk tanyára. Sokan vannak a "másikból" akik hiányoznak, rossz ez az egész így.
Ősz van, ilyenkor mindenki egy kicsit borúsabban látja a világot. Könnyebben értelmezzük a szavakat ellenünk irányulónak.
Tegnap este hangosan olvastam fel a vicceket apának, itt rötyögtünk mindketten. :lol: az agresszív kismalacosokat csípáztam nagyon :lol:
Nem tudok még véleményt formálni személyesen, mindenkiről. Nem is "ismerek" mindenkit, de akit megismertem, megkedveltem.
Per pillanatban azt gondolom, törzsolvasója lennék Zsuzska blogjának, ha egyszer elindít egyet. :wink:

Köszönöm az influenzás véleményeket, nagyon gondolkozunk, de már apa is ellenzi a beadatást.
Zézével volt egy jó kis torokgyuszim, rá ment a fülemre is, 3 hétig be bolt dugulva. Nagyon szar volt, de túléltem, túl éltük. Fogtam egy nagyobb fecskendőt, és langyos-sós vizzel átmostam az orrjáratokat. 3 nap után kezdett megindulni kifelé a cucc.... :roll:

Rózsa, mesélj, milyen kellemetlen tüneteid vannak? csak hogy tudjam nem vagyok egyedül ezzel az émelygéssel, hányingerrel, fekvéskényszerrel.
Vendég

EHCS

Javaslom az értő olvasást,mert nem azt írtam,hogy ne örüljön valaki,mikor pozitív lesz a tesztje...én még a szüleimnek is csak a 10.hét után mondtam el,óvatos voltam a másfél év sikertelenségei miatt.Hidd el zokogtam a boldogságtól mikor végre pozitív lett!
Na meg hány olyat hallani,hogy az első 6-8 hétben elvetél...én éppen ezért nem fogom világgá kürtölni a tesztelés utáni percekben(na meg eleve hogyan venné ki magát,hogy itt előbb tudják meg,mint a közvetlen környezetem.... :roll: mert azért van itt pár ismerősöm,akikkel gyakran össze is futok)

Kriszta

Gratulálok és boldog babavárást kívánok!

Betty

Szedsz valamit,hogy nem kaptad el a férjedtől a bajt?

Lujzi

??????Mi az ábra?Eredmény?

Panny

Neked még tudom,ez kell +++++++++++++++++++ :D

ANyci

????????

Akella

A fotókat ne feledd!!! :D

Bridget

Hát igen,most a várakozás ideje van ....

Szőnyeg???? :lol:

Princzi

Még nincs híred??++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Vééégre hétvége itt a hétvége, mindenkinek kellemes szombatot! Kép
Vendég

Szija Csibuc!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szijjja milyen :D
Most nézem csak milyen kurta mondatot sikerült Garfield mellé írnom :)
Vendég

Sziasztok, balhémentes hétvégét MINDENKINEK!

Kriszta, őszintén gratulálok kismami, legyél kedves majd képet hozni ide, ha lesz, akár tesztről, akár babácskáról!

Most már ott tartok, hogy én megyek messzire a saját topicomtól, én igazán próbáltam kedvesen és finoman célozva hatni egyikőtökre, csakhogy másnak jobb legyen picivel, igyekszem mindenkit megérteni, de néha nem megy, és van úgy, mint most, hogy már nem is érdekel, és oldjátok meg ti egymás között a vitáitokat. Ne haragudjon meg senki rám, de picit belefásulok a sok perpatvarba, plusz még beteg vagyok én és a gyermekeim, akikről szándékosan nem akartam sokat mesélni, nehogy megbántsam a még nem babások érzékeny lelkét. De egyre többet úgy gondolom, nem éri meg teszteket eladni (és itt nem az anyagiakra célzok, mert az egyátalán nem éri meg, és nem is azért csináltam eddig), és foglalkozni ezzel az egésszel, a gyermekeimet meg addig is hanyagolom, amíg itt írogatok. Szóval magamat is elmarasztalom állandóan emiatt, és akkor még itt is megy a szurkapiszka, ahelyett, hogy szépen meglennénk egymás mellett.
Megmondom őszintén, nincs túl sok barátom, és aki van, azokkal sem tartom a napi kapcsolatot, időnként hívjuk egymást, mert ahány barátom volt eddig, én örökre szóló barátságnak hittem, és úgy gondoltam, ő is így szeretné, de mindig hatalmasat csalódtam a végén, ezért már nem is akarok ilyen embereket. Pont megfelelő, ha itt a családom, akikre mindig minden körülmények között számíthatok, és tudom, hogy szeretnek.

Azért kezdtem bele a Babanetezéses társalgásba, mert hittem, hogy így ha nem is barátokra lelek, de tudok intelligens, de mégis könnyed beszélgetéseket folytatni olyan emberekkel, akiknek hasonló gondjuk, bánatuk vagy éppen örömük van, mint nekem, aztán szépen alakultak a dolgok, én is hagytam ott már topicot, nem is egyet, és nem azért, mert elűztek, csak konfliktus megelőzése végett. Meg miért írjak olyanoknak, akikkel nem vagyok jóban, és máshogyan éreznek és gondolkodnak?

Nos, vannak, akikkel sokmindenben nem értünk egyet, de eddig még úgy éreztem, jól működik ez a topic, szépen, kiegyensúlyozottan megvoltunk egymás mellett, toleráltunk, de úgy látom, ez már nem megy, és csak a durcázás, sértődés, egymás bántása megy. Márpedig így én ezt már nem szeretném.

Szóval ha tudunk egymással úgy beszélgetni, hogy nem a negatív részét nézzük a másiknak, hanem megpróbálunk egymás irányában tolerálni, és ha valaki nem szimpi, nem beszólunk, hanem priviben intézzétek egymás között, vagy egyszerűen továbbgörgetsz, akkor jövök, és szívvel-lélekkel folytatom az eddieket. De ha nem, akkor kár is erőltetni.

És engem nem érdekel, ha valaki éppen nem babás történeteket ír, belefér szerintem ebbe a topicba, csak ne 3 oldalas story-kat írjon, legyen tekintettel másokra is. És igenis én sem tudok válaszolni mindig mindenkinek, mert egyszerűen sem idegzetem, sem memóriám, és pláne időm sincs erre mindig, de azért igyekszem, mint szerintem itt mások is. De ha netán fontos, tegyétek fel mégegyszer a kérdést felém, vagy ott a privi, az email, stb, ígérem, mindent megteszek, hogy mindenki kedvére tegyek.

Mindenesetre én továbbra is kedvellek benneteket, ölelés, és sok sikert továbbra is a babaprojekten lévőknek, és drukk a kismamiknak, hogy szép és egészséges babáik szülessenek a megfelelő időben, és akik majd később projekteznek, azoknak kitartás a kezdésig!

Pusza, jók legyetek! Szép hétvégét: Esthajnalcsillag

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Drága Esthajnal!

Megértm csalódottságodat annak ellenére is hogy ne m nagyon írok ide.(bár mostanában sehova csak olvasok)
Én többször rendeltem már töled tesztet és örülök hogy ilyen megbízható partnerre találtam. Igaz nekem sem jött még össze a várva várt bébi ,ezért még biztosan szeretnék a jövőben is rendelni tőled. Kérlek téged ne tűnj el a topikrol. :D
Sajnálom hogy mostanában elég sok zűr folyik itten ,nem is értem némely topiktársunkat hogy ez miért jó! :(
Zsuzskárol a véleményem hogy lehet néha kicsit sok ,de én szívesen olvastam az írásait. Szerintem jó fej! :lol:

Briget!

Te is egy szuper csaj vagy! :D Látszik az írásaidból hogy szeretttel gondolsz mindenkire ha te nem is kapod ezt mindig meg.Próbálod összetartani a csapatot ,de valóban sokan csak magukra gondolnak. Igaz nem sokat írok de miattad lvasok sokat,mert nagyon drukkolok neked! Remélem te is mielőbb babás leszel ,mert aki ennyi törődést mutat más felé ,az nagyon megérdemelné már a saját boldogságát is! :lol:

Bocsi lányok ,ha egy kicsit hosszú voltam,de én szeretném ha ez a topik megmaradna a réginek! Kép
Vendég

Sziasztok.

Jövök pár szóra. Képzeljétek, kértem online elemzést a vérvétel eredményeimre, úgy néz ki,pcos-m van. :cry:
De tutira jövő héten péntekre derül ki.
lujzedli

Ha rajtam múlik, a régi marad minden :wink:

Annmari
szép a kis versikéd a barátságról :!: Nekem nincsenek barátnőim, mert mind lelépett, mikor férjhez ment, szült...stb... :roll:
Nekem ti vagytok a támaszom, és a barátaim is egyben...

EHCS
Én nem szeretném, hogy elmenj, én azon vagyok, hogy ne vitázzunk semmiért itt.
Ez egy baromi jó topic, és szeretném, ha a viták ellenére az is maradna. Én biztos nem fogom szítani a tüzet, mert nem akarom...ezért is nem írtam véleményt sem...

Milyen :wink:
Nem tudom miért nem kaptam el a férjemtől a betegségét...pedig el szoktam....látod, olyan erős a szervezetem, mint a bikakaka :!: :lol:

Anyci
hun vagy :?: :shock: :roll:
Mi újság veled :?:

Csibuc :wink:
Szijja :!:

Többieknek is puszi, és kellemes hétvégét :!:

Kép

betty615

Lujzikám
azért én kivárnám még azt a jövő pénteket.
Vagy tuti a PCOS?
Mert az nem valami jó hír :roll:
De már tudnak rajta segíteni tudod, úgyhogy ez nem lehet akadály :!:

Ölellek :!:

betty615

Arik vagytok :) , maradok ám egyenlőre, de ha újra fellángol a veszekedés, tutira megharagszom :twisted:

Krisztának és a többi vonalzóőrültnek :lol: :

http://babystrology.com/tickers/
http://www.pregnancy-ticker.com/install-ticker/
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
http://www.pregnology.com/pregnancy/06/06/2010
http://www.fortunebaby.com/pregnancy-tickers/
http://www.whattoexpect.com/pregnancy-ticker.aspx
http://www.beginnerbaby.com/ticker/step ... nancy.html
http://www.widdlytinks.com/pregnancy/pregnancy-tickers/

Hát egyenlőre ennyi, szerintem ezek ritka tickerek, és nagyon helyesek egytől egyig, válogassatok :wink: .

Bridget, kösz, hogy jössz... és mindened kiteszed :lol:

Lujzi, szerintem is várjuk ki a végét, remélem, nem az :)

Sziasztok

esthajnalcsillag

Köszi csajok,te szinte biztos a pcos. Bár kicsit vannak kételyeim ezzel kapcsolatban.
lujzedli

Lujzi! Nem PCOS-t emlegetni amíg egy dokker Rád nem süti, hoyg az vagy. Nem negatívkodni addig amíg be nem bizonyosodik.
+++++++++++ és derukk, hogy nem PCOS van Nálad.
Vendég

Betty!

Szerintem nagyon sok barátod van! :) Innen a topikról legaláb is én úgy látom! :lol:
Sajnos régóta járok ide és olvasok! :)

Esthajnal!

köszi,hogy maradsz,remélem nem lesz többet gond! :D

Mindenkinek szép babásodást kívánok! Kép
Vendég

Rozsa
[quote]A írta:zért is jövök kevesebbet, mert ami nekem most talán kellemetlen tünet, ti a kezeteket is odaadnátok érte és talán nem értenétek meg engem...vagy megbántódnátok, stb..
Lehet ez most kicsit érthetetlen vóóót...

Na ezt a mondatodat tok ertettek a nem babasak :wink: Igazad van...amikor mindenki arra vagyik,hogy babas legyen nem a legokosabb dolog jonni,hogy hanyingrem van meg faj a fejem meg igy meg ugy elotte meg erre vagyott az illeto is :shock:

De attol meg lehet jonni es elmondani,hogy most szurkalasokat erzel meg hogy nott picit a poci meg kihiztad az elso gatyat ilyenek :lol: Ezek nem bantoak egyaltalan :wink:
Szuleidet pedig sajnalom Kép

Betty
Nekem apacska hazatoppant es nem mentem meg szonyeget nezni es mar 4ora volt es jol letolt,hogy nem csinalok egesz nap semmit :oops: mar nem tudtam jonni :roll: Hetvege netmentes most lement edzeni gyorsan irok aztan itt se vgyok...megyunk szonyeget nezni :? aztan meg sutogetos party lesz ismiknel 8) Este jovunk csak haza :arrow: holnap meg pakolas es meg 1-2dolog megvetele(pozszivo,vasalodeszka,furdobe 1-2dolog) 8) Hetfon szinten pakolas kedden meg koltozunk :x keddtol alig leszek mert kikell pakoljak mindent a helyere 1het alatt +kikell mindent mosnom+venni minden egyebet :x :roll:

Kriszta
Nem azert irtam a blogos dolgot :oops: En csak ugy leirtam a velemenyem es mindenki azt vesz belole magara amit akar :wink: En egy par embert belefoglaltam a mondandomba 8)

Milyen
Ne is mond...jol bevagtam a durcit es elindultam egyedul...lementem a tisztitoba aztan mar uzent hogy jon velem...visszajovok mire elindultunk 5ora lett elindulunk erre az egyk szonyegbolt bezart a masikat meg megse talatuk :oops: jol kivolt apa :roll: de elmentunk es vettunk a masik boltban poharakat,salatas talat,tanyeralatetet vgy mi,vazat,vagodeszkat,szurot ilyeneket...legalabb ez megvolt :oops: ma megyunk nemsoka szonyeget nezni :twisted:

Csillag
Ugy ahogy mondtad azaz meg kise mondtad en mar reg priviben elinteztem az illetovel a problemamat.Nem hoztam be ide....aztan jott a lejujjabb balhe...itt meg nem szerettem volna a neven nevezni az illetot akihez irok :roll: erre mindenki jol magara veszi :oops: :? Akkor sem irom ki de nekem itt egy ember boki a szemem de ngyon a figyelmetlensegevel...Zsuzskat en tovabbgorgettem es annyi...persze hozza is irtam mikor szuksege volt erre a tobbi iromanyom csak velemeny ugy altalanossagban :!: Altalaban mindig azok veszik magukra akikre nem vonatkozik :roll: Szal most megkerek mindenkit akinek nem irtam par napja privit a bajommal az ne vegye magara amit irtam :!: :roll: Jah es nana,hogy jovok...megprobalok problemamentes maradni de az oszintesegembol nem engedek :roll:

Annmari
Koszonom edi vgy :) Neha viszont mar tuti sok belolem is ezert is dontottem ugy ezentul majd priviben intezem a dolgokat...nem osztok en en eszt nyilvanosan :oops: De barmit is irtam barmikor soha senkit bantani nem allt szandekomban :wink: Te sokat olvastal engem igy te mar tudod :) Visszafogom fogni magam...es koszonom a kedves szavakat :!: Irhatsz am privit barmikor 8) vgy iwiw-en :wink: Amugy is teljesen levgyok maradva hol tartototk :oops:

Lujzi
Leletedet kerjuk majd mi megvizsgaljuk 8) bar ha az LH-d majdnem vgy 2szer akkora mint a FSH akkor valoszinu :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jajj lányok, hagyjuk már ezt a zsörtölődést. 2 napja más sem megy, csak a vita. Zsuzska elment, nem jön ide többet. Mások pedig, akik korábban aktívkodtak, most hallgatnak. :roll:

bettykém: imádom a humorodat, meg ahogy itt sziporkáztál, kérlek a világért se némulj el :D

princzi: nagyon rendetlen barátnő vagyok de némán drukkolok Neked a jövő péntekhez +++++++++

jkriszta: gratulálok a babócádhoz és rózsához hasonlóan Neked is problémamentes 9 hónapot kívánok

annamari: sokan vagyunk itt szerintem akik többször rendeltek már EHCS-tól és én sem szeretném ha eltűnne innen :(

anyci: várom a híreket felőled :)

panny: ha jól számolom még néhány napig izgulhatunk Érted is :D drukk!!!

Dia: azért remélem, hogy nem tűnsz el véglel innen :(

rózsa: eszedbe ne jusson elnémulni, részemről én kérem szépen a friss híreket, pl. hogy mizújs a dokikérdéssel...

EHCS: el ne tűnj nekem, ez a topik egy jó topik csak kicsit fel kell rázni :)

bridget: kellemes vásárolgatást, aztán majd mutasd meg nekünk a szőnyeget :)
Vendég

Bridget: nem kétszerese, hanem több,minta 4szerese. Az fsh-m:5, az lh-m:22.
lujzedli

szerintem is zarjuk le a temat aztan kezdodjon meg egy beszelgetes....aztan akinek tetszik marad akinek nem azzal mar nem lehet mit tenni :? Meg en sem tudom maradok-e :roll: Szeretnek mert regen tok jokat sikerult dumalni... :roll:

Csibuc
Megvettuk a szonyeget 8) kepek nem a legjobban amiket teloval csinaltam mert csak azert lottem gyorsban ,hogy ne felejtsem el milyet is vettunk :oops: Kicsi lelked hogy van :?:

Lujzi
:shock: :shock: :shock: Huuh hat az ngyon nem jo :roll: FSH tok jo de LH :shock: :o Ez tuti a 3.cn-es vv eredmeny :roll:

Luteinizáló Hormon (LH) 3. nap < 7 mIU/ml A normális LH szint nagyjáből azonos az FSH-val. Ha az LH magasabb, mint az FSH, az PCO-ra utalhat.

bovebben: www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm

Nagyon sajnalnam ha igy lenne de nem vgy lehetetlen eset pcos-an sot ha meg van a bibi maris kezelheto leszel azaz mar elorebb vgy,mint ha nem is nezetted volna meg :roll:

Hoztam mindenkinek egy ngyon kedves kis tortenetet amit Bikfy virtualis barinomtol "lomtam" anno regen :)

Volt egyszer egy ember, akit megkérdezett a Jóisten, hogy mit szeretne? Ő azt mondta, szeretne egy gyönyörű virágot és egy pillangót. A Jóisten ezt meg is ígérte neki. Hát amikor elmegy a kertjébe, látja ám, hogy ott virít nála egy csúnya kaktusz, meg egy hernyó. Az ember elkeseredett, de nem panaszkodott. Úgy gondolta, annyi embernek van szüksége Isten jóságára, Az meg biztosan összekevert valamit.
Eltelt egy kis idő és a mi emberünk újra a kertje felé sétált. És akkor láss csodát, a kaktusz kivirágzott és a hernyóból pedig egy meseszép pillangó lett. Az ember pedig megértette a leckét, amit őrizzetek meg ti is jól a szívetekben:

Az Isten jó. Bár nem mindig azt kapjuk Tőle, amire vágyunk, de mindig megadja nekünk azt, amire igazán szükségünk van. Gondoljatok hát a pillangóra és a virágra!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Bridget: remek, szőnyeg akkor kipipálva :)
Köszönöm, a kicsiny lelkem jól megvan, a többit majd priviben vagy msn-en :wink:

Kellemes vasárnapot mindenkinek!
Kép
Vendég

Kép

EHCS
köszi, hogy raktál be vonalzilinkeket, ari vagy :!: Minyá el is mentem mindet :wink:

Annmari
És miért csak olvasol minket :?: Miért nem írsz is :?:
Várunk szeretettel, ha úgy gondolod.... :wink:

Bri
hát akkor most gondolom tele van a bugyrod ezzel a pakolgatással mi :?: :roll:
És, milyen volt a sütögetős party :?:
Miket tudtatok akkkor tegnap venni :?: Szőnyeget megvettétek :?:

Csibuc
köszike...akkor megpróbálom hozni a formám továbbra is jóó :?:

Lujzi
sajnálom ezt a pco-s dolgot... :roll: ez most nem jött jól...

Bri , most olvasol allább (ezt hogy kell írni, mert így nagyon szarul néz ki :roll: :arrow: vagy írjam, hogy lejjebb :?: :lol: ), hogy megvettétek a szőnyeget.
Fotó hun van :?:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?