Megtorom hallgatasom es irok...
Kriszti
Eloszor is nagy gratula
Emiatt a virus miatt muszaly volt irnom
senki nem nezi jo szemmel ezt az oltast!A kitalalojukon kivul mas nem ngyon szeretne beadatni maganak
Sot itt amcsiban pl ugy terveztek eloszor jonnek a rendorok,orvosok,politikusok stb...ingye beoltani...erre a hirekben mar az volt,hogy az orvosok es a noverek elutasitottak az ingyen oltast
Vajon miert?Ngyon buzlik ez a dolog es en csak azt tudom mondani amit masok...ha pl megfazol csak siman es magas lazzal jar az is vgy egy mandulagyulladas az ugyanolyen veszelyes egy kismamira mint a swine flu semmivel sem ngyobb betegseg ez!
Mondjuk a megelozesen kene serenykedniuk pl maszkot adni az embereknek ezzel is vedekezve.Japanban tok normalis ha valaki megvan fazva vgy kicsit is beteg maszkban maszkal az utcan es barhol mashol...es aki vedekezni akar a baci ellen azok is maszkot viselnek....tok normalis dolog csak mas foldreszeken nem elterjedt meg.
Az allando kezmosas is ngyon fontos mert ez a swin flu emberrol emberre terjed semmi koze a malachoz
Csillag
[quote]f írta:őképp ugye a babaprojekteseké, kismamiké, és sajnálom, ha nem jön ide az, akit azért elvárnék, hogy kitartson mellettem. Persze nem örökre gondoltam, de legalább ha már eddig szurkoltunk neki, és netalán még segítettem/segítettünk is, megtisztelhetne, hogy nem arra koncentrál, kit nem kedvel, hanem arra, hogy kit kedvel. És ha icipicit is kedvel engem és a többi itt jelenlévőt, akkor megtehetné, hogy ide is ír, hacsak egy röpke gondolat erejéig, hogy tudjuk, mikor kell mégjobban szurkolnunk neki.
Ezt magamra veve itt vgyok
Melike
[quote]U írta:tálhattok, de Bridget bátorsága miatt, ahogy mindig kiáll a véleményéért, és el is mondja, most én is elmondom
Ez naon tetszett es orulok,hogy mas is oszinte mert itt mindenki csak hallgat es bologat a masiknak es ha baj van azt nem mondja ki en meg nem akarok mindig fekete barany lenni azert is hagytam inkabb az egeszet
Akella
Remelem a cukros lotyi eredmenyed jo lesz
De ar miert is ne lenne jo
Kismamik ti mennyit hiztatok eddig?
Milyen
Te most akkor a kovi menzinel mesz dokihoz?
es indul a mandula
Rozsa
Te is jol eltuntel es ritkan dugod be az orrod miota babas vgy...gyere tobbet es beszelgessunk
Panny
Ferfiak elraboltak aze nem jossz
Melisch
Szerintem mostmar ide is irtahnal igazan
Csibuc
Koszi a nevsorolast
Kiralylany
Azert baj ha nem reagalunk amasiknak mert az tahosag
(senki ne vegye magara altalanossagban irom
)Ha en vgy barki mas veszi a faradsagot es idot szentel a masikra foleg amikor az kerdez valamit te meg utananezel es regeket irsz neki...a masik meg vissza se olvassa vgy annyit nem valaszol hogy mukk az tahosag.Ez mar nem beszelgetes...ez nem egy naplo ahol leirom mi van velem olvassatok(itt nem konkteretan 1szemelyrol irok
)Magambol indulok ki...en mindig jo sokat irtam az ostopikomba(mondjuk emellett mindig mindenkihez volt kedves szavam
)De rajotterm talan tul sok vgyok...es jott a lombik en meg jol elinditottam a blogomat...amiben jol kiirom minden nyavajamat azota nem is untatom a tobbieket a torteneteimmel masnem ha rakerdeznek vgy tomondatokban...
Viszont amikor jon valaki visszaolvasni aki ir is mert te csak olvasol...akkor 2oldalt nem tudok ugy atlapozni,hogy mindenre odatudjak figyelni mert tele van off-al a topik....es nincs 2oram egy topikra reagalashoz!Viszont aki ir azt meg nem szeretnem kihagyni es igy eleg idoigenyes na...
Amig csak a hatterbol olvasol addig jooo de amikor irni is kene meg mi szeretnenk beszelgetni...akkor mar nem olyan jo
Szal aki csak olvaso uzemmodban van az nem tudhatja,hogy ez jooo mert itt beszelgetni kene
Na mind1 nem am bantasnak irom nem is akartam hozzaszolni a vitahoz de ha az olvaso uzemmodban levok velemenyt alkotnak akkor en meg plane kimondhatom
En tovabbra is olyan fogok maradni amilyen vgyok.Aki hozzam ir par kezdves szot ahoz nekem is lesz mindig is volt..es en megertem nem megy mindig a visszaolvasas vgy mindenkinek reagalas!!!!!Ez neha neha elofordul de nem folyamatosan
Akinek meg nem tesztem az meg majd nekem nem ir nekem ennyi...nalam sincs babaproject tobb,mint 2honapja megis ittvoltam jottem irtam segitettem beszelgettem vigasztaltam es orultem....van aki ezt rossz neven vette van aki meg lese szarta de itt voltam...Tovabbi szep napot