Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ildi!
Úgy tűnik nem lesz Gaspi babátok. Egyenlőre... :wink:
Örülök neki, hogy minden rendben van és megnyugodtál Te is az AFP miatt :wink:

Brigi?
Titkos blog? Az mire jó? Vagy mások is beléphetnek, csak a Te külön jelszavas engedélyeddel? Bocsi, de nem tudom, hogy működik ez :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

ildi

gratulálok a kis csajszihóz :)

susy,várjuk az eredményt!!remélem mielőbb jössz :)

KépKép
bettike83

Ildi
Nagyon gratulálok a kislányhoz, és persze a jó eredményhez is. Mi lesz a leányzó neve? :)

Lányok a dokit behívták szüléshez, így csak holnap megyek hozzá 10- re. Izgulhatok tovább. :)

A konyhával kapcsolatban, a végét járjuk, frankón átvert a festő, nem jött reggel, pénteken pedig hozzák a bútort. Apa azt mondta, ebből már a héten nem lesz semmi. Én nem adtam fel, és addig telefonálgattam amíg nem találtam egy festőt, aki az első szavamra ugrott. De már nagyon akarom, hogy vége legyen.

Kajcsis blogot én is írok/írtam, mostanában nincs időm, pedig jó kis receptek várakoznak feltöltésre. :wink:

Lányok holnap jelentkezem doki után.

Kép
Kép
susytunder

Ildi gratula a puncishoz!!!!!!!!!!!!!
Susy drukk holnapra!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

várjuk a hireket susy
nagyon izgulok ám érted :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Ildi!Nagy-nagy gratula a nunishoz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nita!Miért mondol ilyet barnusra,hogy golyófejű? :roll:
Nem is olyan! :lol: :lol: :wink:
Tejcsid van,szopizik Barni?

Bettike!Nagyon sajnálom,ami most Veled történt! :cry: De jó a hozzáálásod! :)
Tavaly ősszel nekem is ment el egy babám,úgy hogy nem vettem észre.Semmi jele nem volt. :roll: Mentem 8 hetesen uh-ra és akkor már mondták,hogy nincs szívhang.Valamikor a 6.-ik héten halt el a baba. :cry: Akkor engem meg is kellett műteni,mert magától nem jött ki a szervezetemből.
De mi se adtuk fel és 3 hónapra rá,már itt volt a pocakomban Martin! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Lányok!Az előbb számoltam össze,13-an már nem is írnak ide azok közül,akik benne vannak a tábliban!!!!!!! :?: :roll: :roll:

Tegnap voltam nuniviziten.Minden okés.A méhszájam is még teljesen zárt.Martin szívhangot is hallgattunk. :lol: :lol:
Viszont 1-2 hete van savam.teljesen marja a torkom.A dokinő mondta,hogy nyugodtan szedjek RENNIE-t.Tegnap be is vettem egyet és tényleg jó volt! :wink:

Susy :?: :?: :?: :?:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Ildi grat a kislányhoz!
babatszeretnek_972

Sziasztok!

Ahogy ígértem, szűkszavúan, de vagyok (nehogy Sziszkó hiányoljon a tábliból).

Nálunk eldőlt a dolog közben (többek között a folytonos vizsgálatok miatt nem tudtam jönni): Kaális babánk lesz. Úgy volt, hogy novemberben, de miközben itt gépelek, hívtak, hogy pénteken hívhatom egy talán korábbi időpontért az orvost. De nagyon talán, mert rettenetesen be vannak táblázva. Mindegy, november is jó, de legalább lesz vmi.

Brigi, Mmanya, Ildi, Anita, köszi, hogy visszavártok :)

Ildi, nagy gratula a kislányhoz :)

Most el, a már meglévő babócám legalább ugyanannyi, de inkább egyelőre több figyelmet érdemel, mint a leendő kislányom :)

Szép napot!

K.

Kép

Kép
kinga82

Gani, egyenlőre csak magunkat írogatjuk, jövő nyáron nyitjuk meg a "nagyközönség" felé. Jelszavas lesz akkor is, majd szólok, és akit érdekel közületek, természetesen kap meghívót :wink:

Susy, ez nem a Te napod :? Remélem holnap utoléred a dokit is, meg jön a festő is. Hívtad őt, hogy miért nem jött?

Sziszkó, gyomorégés engem is szokott kínozni. Nekem bevált az, ha este vacsi után megiszom egy pohár tejet. Ha kihagyom, alig bírok aludni, ha nem, akkor kutya bajom. És mégsem gyógyszer... Persze nem mindenkinél válik be. A méhszáj meg még maradjon is egy kicsit zárva, van még ideje :wink:

Kinga, november is mindjárt itt van, ha mégsem sikerül előbb. Mindenesetre drukkolok, hogy sikerüljön a korábbi időpont is és a mielőbbi baba is.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szisz
Én vagyok,picivel feletted írtam. De köszi a hiányolást. :)

Brigi
Azt mondta a festő, hogy közbe jött neki egy másik festés. :?
De akit ma találtam, egy óra múlva itt volt, és még mindig dolgozik, hogy holnap be tudja fejezni, és nagyon szépen dolgozik.

Kép
Kép
susytunder

sziszkó

hát igen,tényleg nem szabad feladni és idővel sikerülni fog :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!
Tegnap délelőtt annyira kihalt volt a topikunk, hogy csak na!
viszont!!! tegnapelőtt este a kiscsajunk megrugdosta vagy 5percen át párom kezét..és ebben az volt a szép, többek között, hogy még én is most éreztem először úgy igaziból...
feküdtem, éreztem, hogy nahát, ez csak nem Ő lehet és mondtam Sanyinak, hogy hova tegye a kezét..és bár még csak a gyűrűs ujját rugdosta, olyan pici, de nagyon jól érezhető volt!!! :lol: :lol:
Hát velünk most ennyi izgiség történt... napközben még nem érzem, csak este ha fekszem...
Kinga!!! akkor jön az a pici baba!!!! :lol: lombikkal kezdtek egyből???
Susy!!! írj amint haza értél!!! :lol:
Szisz!!! nekem is nagyon égett az 5-12.hétig a pocim és én is renniet nyomattam rá..van amikor kettőt is, mert aludni sem bírtam..hogy mi lesz velem a végén??? :lol:

Kép
Kép
ronci

Köszi még egyszer :wink:

megy a névkeresés ezerrel :wink:

ja és az én gyomrom is ég :cry:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!
Két lány lesz nálatok, plusz Te - párod jól el lesz kényeztetve.
Hajú Krisztinához hogy kerültél? Dokid küldött el hozzá?

Ronci!
azért remélem egyszer látok rólad pocis képet :D

Gani!
Remélem, akkor majdnem egyszerre babásodunk, mert november is tényleg mindjárt itt van - addig még születik topic baba is :wink:
És az is lehet, hogy még korábban - szuper jó nektek!

Susy!
A mai napod szuper lesz! Tudom!!!

Brigi!
Szerintem már lassan eltelt még egy hónap, pociskép?

Mmanya
Kép

Kép
mmanya

Ronic!

Amúgy gratula a szuper érzéshez, mert most már mindig tudni fogod, hogy pocaklakó hogy van. Ti mikor mentek uh-ra?

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

ronci

tényleg jó lenne egy pociskép rolad :)
ja és minden kismamiról :wink:

KépKép
bettike83

Mmanya,
Hajdú Krisztina az Áek-ben dolgozik, mindenképpen hozzá akartam kerülni amúgy is. Az, hogy ne a kórházba, hanem magán úton menjünk, az Apa kérése volt.
Amúgy a dokim kapásból Hajdú Krisztinát vagy Bártfai dokit ajánlja mindenképpen, őket tartják egyik legjobb genetikusoknak.

KépKép

KépKép
beneildi

Susy! Mesélj, mi újság? Doki? Festő? Konyha? :lol: :lol: :lol:

Ronci, ugye milyen jó érzés, hogy már apa is érzi a rugdosást? Mmanyának igaza volt, innentől tényleg jön a megnyugvás, nem kell állandóan UH-ra rohangálni, hogy minden oké-e odabent :wink:

Mmanya, jól kitoltál velem a pocak-kép miatt... (egyébként vasárnap akartam csinálni, mert akkor kerülünk a bűvös 100 hátralévő nap alá) Még tükröt is kellett tisztítanom előtte :? :lol: De tessék, ilyen a 25 hetes és 3 napos Jázmin-lak:
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás

huha!szépen növekedik ám a pocid :)

KépKép
bettike83

Hékás!
Nagyon szégyelem magam. :( :D . Csak olyan szép a látványod, hogy gyönyörködni akartam benne, ne érts félre. De egy kismamánál csak egy menyasszony lehet szebb az esküvői ruhájában.

Ildi!
És a doktornő uh-n kívül más vizsgálatokat is végzett? Az Őrsnél van a magánrendelője?
Csak azért kérdezem, mert Miksánál problémát láttak ami nem is volt ott - de ez csak 1 hónapos korában derült ki :o

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Mmanya, mondjuk egy ilyenben? :lol:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Mmanya!
"egy kismamánál csak egy menyasszony lehet szebb az esküvői ruhájában"
Ez olyan szép mondat! :) :) :) :) Jól megfogalmaztad! :wink:

Brigi!
Hú,alakul az a Jázmin - lak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ronci!
Akkor én is had követelőzzek egy pocikép miatt!!!!! :lol: :lol: :lol:
Én is 18 hetes voltam,mikor először éreztem Manó rúgásait!Hú,nagyon jó érzés! :lol: Olyan furi lesz,ha már megszületik és nem fog a pociban rugdosni! :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

Gyomorégés:Ez azért érdekes,mert nekem soha a terhesség előtt nem volt,és még a terhesség elején se.Most kezdődött kb 2 hete! :shock: Nagyon bízom benne,hogy szülés után elmúlik! :roll: :roll:

Susy!
Azt láttam,hogy írtál előttem,csak arra akartam utalni,hogy mi volt a dokinál,de én balga azt a részt átfutottam,hogy csak ma mész orvoshoz! :oops: :oops: :oops:
Szóval majd írj,hogy mi volt! :) :wink:

Ma voltunk a 35.-ik heti uh-n! :lol: :lol: :lol: :lol:
Minden nagyon szuper!Pocaklakóm kb 2800 gramm! :lol: (És még van 5 hetünk! :shock: )bízom benne,hogy max 4 kg-nál megáll! :shock: :shock:
A méretei 36 hetesnek felelnek meg.Magzatvíz átlagos,fejvégű fekvés,méhlepény a hátsó falon tapad.A köldökzsinórban az áramlási viszonyok is jók. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kaptam egy potya képet.felrakom,bár nem biztos,hogy ki tudjátok venni a pofikáját!A felső kép jobb lett! :lol:

Kép Martin 35 hetesen a pocakban :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó, tökéletesen látszik Martin arca! :shock: Nagyon édes, de még maradjon, nőjön egy picit :wink: Még olyan 60 dekát mondjuk? :lol:

Nagyon jó eredmények, irigyellek érte! Jázmin még farfekvéses, bár tudom, hogy még rengeteg ideje van befordulni. Csak Marci az első pillanattól jól helyezkedett, és ez most olyan furcsa így...

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziszkó

tényleg nagyon szépen látszik,szép pici baba :)

KépKép
bettike83

Hékás, ez már nem semmi pocak :wink:

Sziszkó, de tökéletes látszik Martin arca. Nekem se égett soha a gyomrom, csak ilyenkor. Miután Lillu megszületett elmúlt. Remélem most is így lesz.

MManya,
nem az Istenhegyi Géndiagnosztikai közp. voltunk nála, Budán az Istenhegyi úton. Szokásos 18-20. heti genetikai uh-on, szívet, gyomrot, vesét, végtagokat néztek.
Nagyon jó felbontású, 4d-s gépen dolgoznak.
A pocsék Afp-m miatt átnézte a kombi tesztemet és a 12. heti uh eredményt is. Megnyugtatott, nem futószalagos vizsgálat volt, látta, hogy kislány, zárt a méhszáj, tudom hogy jó helyen fekszik a lepény, láttam 4-d a babót stb. így nem sajnáltam a pénzt rá, ráadásul egészségpénztár számlát is adnak, ha kéred.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól, minden rendben van, jó helyen tapad, 5 hetes 4 naposnak mérte a doki. Kaptam képet is.

Kép

Szisz
Jajj, de jó kép! Tényleg szépen látszik, kis gömbölyű pofija van. :)

Brigi
Minden rendben. Mire a dokitól haza értünk, már át volt gurítva egyszer a fal. Sárga lesz, de ahogy beléptem majdnem hanyat estem, kicsit vadító, így gyorsan mondtam, hogy a következő réteg jóval világosabb legyen. :lol:
Holnapra kész lesz minden, reggel 10 körül pedig jön a konyhabútor. Este anyáék. El sem hiszem ,azt hiszem nagyon szép hétvégénk lesz. :lol:
Nagyon szép a pocid!!! :)

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Jajj de örülök,hogy Veletek is minden rendben! :lol: :lol: :lol:
Milyen picike még a képen! :) :wink:
Majd rakj képet,ha kész lesz a konyhátok! :lol: :wink:

Lányok!
Köszi mindenkinek a dicsiket Martinom nevében is! :) :) :) :)

Brigi!
Én is kiegyeznék plusz 60 dekával! :oops: :lol: :lol:
De hát ez is,mint sok minden Rajta múlik!Ahogy Ő akarja! :lol: :lol:
Olyan furi,hogy még meg se születnek és máris körülöttük forog minden! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jázmin még tényleg megfordulhat!Manó kb a 23 héten fordult fejfekvésbe.De az egyik kismami az októberi topicban már nagyon el volt kenődve,és a 34.-ik héten neki is befordult! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

susy

jaj de jó,reméltem hogy minden rendben lessz :)

KépKép
bettike83

susy

jaj de jó,reméltem hogy minden rendben lessz :)

KépKép
bettike83

susy!!!! nagyon cuki picikéd van!!!! nekem is még most készült nem rég a nagyon hasonló képem!!!! :lol: :lol:

szisz!!! nagyon szép Martin!!!

hékás!!!! jó, hogy mindig ugyanabban fotózod a pocid, így tök jóllátszik, hogy úristen már mekkora!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Susy, szuper, hogy minden oké. Te is ennyinek számoltad ŐT? És akkor mi a hivatalos kiírási dátumod a doki szerint?
Ja, és kérünk majd képet a konyháról is ám! És ne pakolgass, anyukád úgyis ott lesz, csak ülj a konyha közepén, és magyarázz neki, hogy mit hova rakjon :lol:

Sziszkó, én nem aggódok. Ha nem fordul be, az sem baj, túlélem a császárt is, ha kell :wink: Egyébként egyik barátnőmnek a 32. héten fordult be, a másiknak meg a 39. héten fordult fejfekvésből farfekvésbe. Szóval majd közvetlenül a szülés előtt derül ki :lol:

Ronci, pont ezért fotózkodom mindig ugyanabban felsőben :lol: Nem sajnálom, ha kinyúlik, már úgysem veszem fel, és a geometriai minták kellően kihozzák a domborulatokat :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi
A kalkulátor 1 nappal fiatalabbnak számolta, majd meglátjuk 7.- én mit mutat, és majd igazítom a vonalzót hozzá.

Köszönöm lányok mindenkinek a gratulációt. :)

Kép
Kép
susytunder

Jó lett nagyon az új vonalzó Susy :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Úgy látom hétvégére mindíg kihal a topicunk! :roll: :roll: :roll:

Ronci!Köszi Neked is a bókot! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:
Elpirulunk ettől a sok dicsitől!Remélem Martinom is értékeli a szép szavakat! :lol: :lol: :lol:

Ki mit csinál hétvégén?????
Mi ma délután sógornőmékhez megyünk.Párom kerilányainak most ünnepeljük a névnapját.Ezért még ma délelőtt el kell vonszolni magam a piacra virágért! :?
Képzeljétek,tegnap vettem észre,hogy ha kicsit sétálok,már kezd bedagadni a bokám!Király.... :evil: :evil: :evil: Ez a nyavaly is utolért! :? :? :x

Lányok!Tápszert hol lehet venni,gyógyszertárban????? bár remélem nem lesz rá szükség! :roll: De ez ma jutott eszembe és fogalmam sincs,hol kell ezt megvenni! :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziszkó

csak nem kell,reméljük.
régen a doki irta fel és gyogyszertárban kellett kiváltani,akkor még 1 éves koráig ingyenes volt.ez jó pár évvel ezelőtt volt,azóta nem tudom változott e

lányok ti tudtok többet rola?

KépKép
bettike83

Sziszkó, az első időre való tápszert a gyerekorvos írja fel, támogatással, és gyógyszertárban kell kiváltani. A második és harmadik időre valót már megkapod bármelyik élelmiszerboltban. Nekem Marcinál sajna kellett, ezért most is úgy fogom csinálni, hogy előre íratok fel, és ha kell, akkor kiváltom. Hazaengedtek a kórházból úgy, hogy nem indult még be a tej, a gyerek itthon bömbölt, mert éhes volt, és az ügyeletre kellett menni késő este, hogy mégiscsak egyen valamit szegénykém. Azok meg dühösek voltak, hogy dolgozniuk kell :twisted:

Mi ma anyuéknál voltunk, egész nap, holnapra csak játszótér van betervezve

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Befutottam Én is :lol: Tanfolyamon voltam 3 napig. 2 hét múlvamegint megyek, utána meg még egy nagycsomószor :?

Brigi!
Nagyon szép a pocakod! A menyasszonyi ruha is nagyon szép :wink:

Manya!
Nem Én akciózok novemberben! Mi csak a jövő évben állunk neki a programnak :wink: Kingát akartál írni?!

Ronci!
Tényleg, még nem is láttunk pocakképet!Növöget már a pocakod? Te, hogy ítéled meg? Észreveszik már rajtad kívülállók?

Sziszkó!
Nekünk anno a gyerekdoki írta föl. Igen, támogatással, de úgyis fizetni kellett érte valamennyit.
Neked nincs pocakképed talonban? :lol:

Susy!
Nagyon szép a kicsikétek odabenn :lol: Konyha készen?

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!!! Ma mi is egésznap anyósnál voltunk és fincsiket ettünk... :lol: :lol:
voltunk ultrahangon és még mindig kiscsajnak néz ki, ugyhogy mivel a saját dokink is olyan meggyőzően mondta, hogy kislány lesz az bizony, így már Sanyi is elhiszi, hogy hát bizony tényleg lány... :lol:
Pocakfotó...hát amint tudok, igérem rakok fel... múltkor meggyőződésem volt, hogy az aksiknak van valami bajuk,mert feltöltöttem, beleraktam, majd 2óra múlva mikor használni akartam megint nem működött a gép...aztán megint feltöltöttem, stb.. Most azt mondta Sanyi, hogy szerinte kontakt hibája van a gépnek, ugyhogy mindjárt kipróbálom másik aksikkal/csak fel kéne tenni tölteni őket/ hátha úgy menne a dolog..de most egyelőre éppen nem működik a fényképezőnk... pedig nem egy gagyi darab a fene vinné el...
De amúgy persze nőtt már..hát végülis pénteken töltjük az 5 hónapot: fél idő!!! :lol: :lol: bár aki még nem tudja még simán tudja azt hinni, hogy meghíztam hasra és kész...de szerintem még vagy 2hét és nagyon egyértelmű lesz. :lol:

Kép
Kép
ronci

szisz azért mondom mert olyan kis kerek feje van......
sajna nagyon lecsökkent a tejcim mennyisége.....tegnap óta tápszerezik nagyrészt!!!!! :(
de ne beszéljünk erről tegnap szó szerint egész nap sírtam!!!!!!! :cry:
gyönyörűen látszik Martinka arca!!!!!!!

ma nem sírtam de nagyon carul vagyok...hányingerem van,szédelgek és gyengének is érzem magam!!!!!!
api is nagyon hiányzik...tegnap óta újra dolgozik!!!!
:cry:

Hékás nagyon csinos kismama vagy!!!!!!!!!!!!

Susy gratula!!!!!!!
gyönyörű a kis pöttyöd!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ronci

az én gépen is ilyen,pedig alig volt használva.feltöltöm,volt h 2 napig töltöttem direkt azért mert mentünk valahova,és max pár képet lehetett csinálni vele,lemerült az aksija.arra való hogy kábelről müködjön.

KépKép
bettike83

Gani, Te milyen tanfolyamra jársz? Már nagyon okos leszel :lol: :lol:

Ronci, van egy ajánlatom. Csinálj a tükörben (vagy Sanyival csináltass) pocakképet a mobiloddal, és küldd el MMS-ben nekem. Aztán én megmutatom a nagyvilágnak. Na? :wink: :lol:

Nitácska, próbáld meg a homeopatiát, sokaknak bejött (nekem sajna nem...). Meg ajánlják meg az alkoholmentes sör+sprite koktélt is. Hátha... De az sem baj, ha nem anyatejen nő fel Barni, ne aggódj emiatt, mert még kevesebb lesz a tej. Nekem sosem volt annyi, hogy lett volna akár egyetlen nap is, amikor több anyatejet kapott Marci, mint tápszert. Aztán 6 hetes korában el is apasztottuk, mert napi 2 óra fejéssel 30 ml tej jött le összesen. És makk egészséges, megfázáson kívül még semmi baja nem volt. NYUGI, ez a legfontosabb :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok lányok!

Szisz
Gyógyszertárban lehet tápszert venni, ilyen piciknek a HA- s a legjobb, később már drogériába is vehetsz, de én azt tanácsolom neked, hogy ne vegyél előre, mert ha van otthon az ember sokkal hamarább hozzá nyúl. És még egy tanács, hogy a cumisüveget is tedd el jó messzire, mert az újszülött babák nagyon hamar rákapnak, és a cici nem kellesz, mert azért meg kell dolgozni, viszont cumisüvegből az utolsó kortyig ugyanúgy jön.

Nita
Homeos tejserkentő az Utrica Urens, kúraszerűen lehet szedni, és van egy nagyon jó, a More Milk kapszula, csak elég drága, de meghozza az eredményt. De a legfontosabb, hogy ne keseregj, ne idegeskedj, mert azzal csak ártasz, nyugi, és tedd Barnit minél többször cicire, megcsinálja ő magának a tejcsit.

Lányok készen vagyunk!!! Azért az utolsó napok nem voltak semmik. Pénteken este 6- kor még futottunk egy kört Pestre, mert ami csapot vettünk kiderült, hogy nem lehet bekötni, mert elfelejtettek rá menetet csinálni. Nem is értünk volna be, a márkaboltba este 7- ig várt ránk az eladó, mert mondtam neki, hogy nekem azonnal kell csap nem hétfőn!!! Viszont nem értünk be hamarább.
Szombaton a konyhabútor krómozott csöve esett a fejemre, jó nagy púp lett rajta, később a szekrény ajtóval csuktam oda az ujjam, szép lila lett a körmöm, este pedig a szekrény tetejéről esett 2 doboz a fejemre. Szóval, és már a végén csak nevettem, de készen vagyunk. Nagyon szép lett, van még mit pakolni, de a nagyja már a helyén van. Mutatok képet is, bár nem túl jól sikerült, de a lényeg látszik.

Kép

Lányok egyenlőre ez van, hozok majd többet és jobbakat is majd.

Kép
Kép
susytunder

Ja! A kupit ne nézzétek. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Susy, nagyon szép lett a konyhád - a kupival együtt :lol: Hogy vagy a puklid? :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Brigi!
Új ovink lesz és a pályázatnak feltétele volt egy csomó tanfolyam bevállalása is. Számszerint 6 30 órás és 1 db. 60 órásom lesz. Ennyiért már adhatnának egy diplomát is akár :lol:

Susy!
Nagyon szép a konyha! Kupi? Hagyjad már! Pénteken este 7-re értem haza. Szerinted nálunk hogy nézett ki a konyha? :lol:
Bal oldalon a sütőd van? Nekem úgy tettszik mikor így külön van a sütő a felső résztől. Na és így, hogy készen vagytok, mennyire rúgott ez a kiruccanás? :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Ja, 6db. 30 órás. Kicsit félreérthető voltam :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

Nita,
azt jól mondják a lányok, az idegeskedés semmiképpen sem segít. Nyugi, lesz tejcsi, ha meg nem, ahogy Brigi is írta, nem a világ vége, lényeg a nyugalom.

SZisz,
osztom Susy véleményét.... a kórházban is felírják a tápit, meg a doki is ha olyan a helyzet, de ha van tejcsi, csak fölösleges pótláshoz vezet. Susy és én is nagyon megszenvedtük néha a szopit, de akkor is segítettünk egymáson, remélem neked is fogunk tudni, ne izgulj.

Susy,
nagyon szép a konyhád :lol:

Mi megfáztunk, Lillunál még nem dőlt el, lesz-e orvos belőle :oops: én úgy látom, megúsztam egy mezei megfázással :evil:

Viszont Lillu kis ágya el lett csomagolva Kishuginak (nekünk ilyen kisággyá alakítható rácsosunk volt és most már felnőtt nagy ágyban alszik. Már én is odaférnék mellé, de tegnap amikor rossz közérzete miatt nem aludt, azt mondta... ez Lalla csicsije, Anya nem fér :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
Jobbulást nektek!
Milyen ágya van Lillunak, lassan mi is szeretnénk Kristófnak venni ágyat, ő most francia ágyon alszik, de átpakolás lesz a kistesó miatt.

Gani
Húúú nagyon sok a vége. De igazából nem a bútor miatt, hanem a sok járulékos költség miatt. Kőműves, neki anyag, burkolat és munkadíj, fázisbővítés, mert nem bírta volna el a villanysütőt, csak az volt 160 000 munkadíjjal együtt, szóval rengeteg...
Ha érdekel a vége leírom priviben, nem biztos, hogy mindenkit érdekel.

Brigi
Eléggé fáj a fejem, és na találd ki hol kapta be a hajam ma a porszívó... hát pont ott ahol fáj. :lol:

Haza mentek ma anyukámék, hiányzik! :(

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Igen, a fázisbővítést említetted.
Igazából csak a bútor miatt kérdeztem. Nálunk burkolást, festést, szerelést, minden ilyesmit megcsinál a férjem. Igazi ezermester szerencsére. Méretre csináltattátok a bútort ugye?
A sütőt is most vettétek? Vagy már megvolt? Nagyon tettszik a sütőd. Én leragadtam itt :lol: Jöhet pü-ben is a válaszod :wink:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziszkó!
Kandalló, hogy áll? Készülődik?

Ildi!
Lalla csicsije, anya nem fér. :lol: :lol: :lol: Édes lehetett.

Anita
Kép

Kép
gani

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?