Sziasztok lányok!
Szisz
Gyógyszertárban lehet tápszert venni, ilyen piciknek a HA- s a legjobb, később már drogériába is vehetsz, de én azt tanácsolom neked, hogy ne vegyél előre, mert ha van otthon az ember sokkal hamarább hozzá nyúl. És még egy tanács, hogy a cumisüveget is tedd el jó messzire, mert az újszülött babák nagyon hamar rákapnak, és a cici nem kellesz, mert azért meg kell dolgozni, viszont cumisüvegből az utolsó kortyig ugyanúgy jön.
Nita
Homeos tejserkentő az Utrica Urens, kúraszerűen lehet szedni, és van egy nagyon jó, a More Milk kapszula, csak elég drága, de meghozza az eredményt. De a legfontosabb, hogy ne keseregj, ne idegeskedj, mert azzal csak ártasz, nyugi, és tedd Barnit minél többször cicire, megcsinálja ő magának a tejcsit.
Lányok készen vagyunk!!! Azért az utolsó napok nem voltak semmik. Pénteken este 6- kor még futottunk egy kört Pestre, mert ami csapot vettünk kiderült, hogy nem lehet bekötni, mert elfelejtettek rá menetet csinálni. Nem is értünk volna be, a márkaboltba este 7- ig várt ránk az eladó, mert mondtam neki, hogy nekem azonnal kell csap nem hétfőn!!! Viszont nem értünk be hamarább.
Szombaton a konyhabútor krómozott csöve esett a fejemre, jó nagy púp lett rajta, később a szekrény ajtóval csuktam oda az ujjam, szép lila lett a körmöm, este pedig a szekrény tetejéről esett 2 doboz a fejemre. Szóval, és már a végén csak nevettem, de készen vagyunk. Nagyon szép lett, van még mit pakolni, de a nagyja már a helyén van. Mutatok képet is, bár nem túl jól sikerült, de a lényeg látszik.
Lányok egyenlőre ez van, hozok majd többet és jobbakat is majd.