Hali!
Na, már látom, megint itt a fújogás ideje.
Nem tudom, mit írjak, mivel ez egy nyilvános topic, mindenkinek joga van ide írni, persze néha átgondolhatná az éppen írogató, hogy mit és milyen hosszan ír.
Zsuzska, ne harizz meg, de tényleg picit túlzásba tudod vinni a dolgokat, de hiszem, hogy nem rossz szándékkal, csak ilyen vagy, tudod, az Ikrek csillagjegy itt bújik ki belőled. Nem azzal van a baj, hogy másról írsz, mint a babásodás, hanem arról, hogy több oldalt úgy elfoglalsz, hogy akik azért jönnek ide, hogy beszélgessenek, nem tudnak, mert nem látják át a topic többi résztvevőjének írományát. Tehát ha viccet írsz, köszönjük, mert jókat hozol, csak kérlek írj max. kettőt egy napra, és a többit "beszélgetéssel töltsd inkább el.
A vicctopicot meg lehet, tényleg meg kellene nyitnod sziporka. És ne merj megsértődni!
Melike, engem is érdekel mindenki sorsa, főképp ugye a babaprojekteseké, kismamiké, és sajnálom, ha nem jön ide az, akit azért elvárnék, hogy kitartson mellettem. Persze nem örökre gondoltam, de legalább ha már eddig szurkoltunk neki, és netalán még segítettem/segítettünk is, megtisztelhetne, hogy nem arra koncentrál, kit nem kedvel, hanem arra, hogy kit kedvel. És ha icipicit is kedvel engem és a többi itt jelenlévőt, akkor megtehetné, hogy ide is ír, hacsak egy röpke gondolat erejéig, hogy tudjuk, mikor kell mégjobban szurkolnunk neki.
Én is hibás vagyok gondolom, mert nem nagyon van időm írni, de próbálok mindenkinek megfelelni, csak nem nagyon megy. Most éjjel sem aludtam, beteg vagyok, mint állat, a gyermekeim is, nincs hangom sem, mintha éjjel tüzes buzogányt nyeltem volna... na mindegy, nem tartozik ide. Csak nem győzöm, de aki eddig kérdezett priviben, mindig próbáltam segíteni, és nem hagyok senkit válasz nélkül.
Milyen, azért ne haragudj, de veled sem értek egyet abban, hogy ne örüljön az, aki mondjuk 5-10 perce terhes. Naná, hogy örüljön, és igenis kiáltsa ki a világnak bátran, hiszen erre várt már x hónapja, éve, és olyankor az emberrel madarat lehetne fogatni. Persze közben ideges is, és zavart, és azon agyal, Istenem, csak maradjon is vele az a baba, akire már annyira régóta vágyódik. Én is biztosan azonnal megosztanám itt, ha várandós lennék, mert ha nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek, itthon azért túl sok mindenkinek nem szólnék több okból.
Na de mindegy, a lényeg, hogy ezt a topicot nem azért alkottam, hogy undokok legyünk egymáshoz, mert mindenkinek van gondja, kinek ezzel, kinek azzal, és szeretném, ha itt szeretnénk egymást, de legalábbis tisztelnénk a mások problémáját. És igenis tessék szólni egymásnak, ha valami gondotok van a másikkal, beszéljük meg, de ne úgy, hogy vérigsértsük a másikat, hanem finoman, nőiesen, ha kérhetem!
Szeretném kérni, hogy gyertek továbbra is, és írjatok örömötökről, bánatotokról, és főleg a babásodásotokról, hogy éppen hol tartotok a ciklusban, kiért kell jobban drukkolni, a kismaminak mikor mocorog a baba, mennyit kell pisilni járnia, stb.
Na, most aztán kiírtam magam, szettevette, bocsesz, remélem, nem bántottam meg senkit, ha igen, elnézését kérem, nem volt szándékomban!
Puszi