Új privát üzeneted érkezett!

A lányt kioktatja az anyja, hogy ha valamelyik fiú akar valamit, mindig mondja, hogy nem. Egyszer nincs otthon az anya, és egy fiú beállít a lányhoz. Beszélgetnek egy darabig, majd a fiú megkérdezi:
- Kell rajtad ez a ruha?
- Nem.
A fiú letépi róla.
- Kell rajtad ez a melltartó?
- Nem.
A fiú azt is leszedi.
- Kell rajtad ez a bugyi?
- Nem.
Az is lekerül a lányról. Mikor meztelenül fekszik az ágyon, a fiú megszólal:
- Kell rajtad ez a lyuk?
- Nem.
- Akkor betömjük.
zsuzska30

Nyuszika sétál az erdőben. Egyszer csak elé toppan a Farkas.
- Na, Nyuszika, mit fogsz mondani a mamádnak, ha most jól megerőszakollak?
- Hát azt, hogy sétáltam az erdőben, mikor előugrott a fák közül a Farkas, és 3x megerőszakolt!
- Háromszor???
- Mért, nem érsz rá?
zsuzska30

A székely és fia ülnek az asztalnál, a fiú figyeli ahogy a kutya nyalogatja a tökét a sarokban.
-Ej idösapám de jó vóna ha én is megcsinálhatnám....
-Há csinyád fiam, de szerintem meg fog harapni.
zsuzska30

Az agresszív kismalac meglát az erdőben egy hangyát.
- Mit csinálsz hangya?
- Megyek haza.
Az agresszív kismalac eltapossa a hangyát.
- Csak mentél! :lol:
zsuzska30

Agresszív kismalac elmegy az orvoshoz:
- Doki, mostanában gyorsan fölkapom a vizet!
- Miért?
- Sok a duma!!!

Az agresszív kismalac utolsó mondata:
Te meg ki a tököm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát!!!???

BKV buszon:
- Jegyeket, bérleteket kérek!
Az agresszív kismalac megszólal:
- Anyád tudja, hogy kéregetsz?

Agresszív kismalac utazik a buszon.
Arra megy egy öreg néni helyet keresve.
- Néni! Le tetszik ülni?
- Igen, nagyon köszönöm!
- És hova?
zsuzska30

Na, lelövöm magam, már dőlünk a röhögéstől!
Mééééééég energiával teli......khm..... :roll: :evil:

Jóccakát!
zsuzska30

- Mi a bizonyíték arra, hogy a Szahara helyén valaha tenger volt? Tessék, Móricka?
- Az, hogy az arabok még most is fürdőköpenyben járnak.

A cigány elsétál az építkezés mellett. Véletlenül megbotlik, és beleesik a meszes gödörbe! Hangosan kiabálni kezd:
- Segítség! Valaki gyorsan nyújtson le egy lapátot!
Arra jár egy cigány komája, aki a kiabálás hallatán teljesen megbotránkozik:
- Normális vagy Gazsi? Pár perce vagy csak fehér, de már dolgozni akarsz?!

Száguldozik egy motoros az országúton, amikor nekicsapódik a bukósisakjának egy veréb. A veréb elájul, a motoros megsajnálja és hazaviszi.
Otthon beteszi egy kalitkába, ad neki egy kis kenyeret, vizet, és elmegy munkába.
Kis idő múltán a veréb magához tér és körbepillant:
- Atya ég! Rács, kenyér, víz... Csak nem halt meg a motoros?

Öreg székely meg a fia fát vágnak.
A fiú odasuhint, hát véletlenül levágja az apja lábát.
Erre az öreg:
- Áron, még egy ilyen és seggbe rúglak!

A cigány horgászik a folyóparton, kifogja az aranyhalat.
- Te, cigány! Dobj vissza, teljesítem egy kívánságod!
A cigány visszadobja a halat, de gondolja, jól kitol vele!
- Azt kivánom, hogy cseréljed fel nekem Európát Amerikával, Afrikát meg Ázsiával!
- Te, cigány! Én ehhez túl kicsi vagyok! Kívánj valami könnyebbet!
A cigány gondolkozik egy ideig, majd azt mondja:
- Tudod mit! Itt mos a folyópártnál a féléségém. Menj oda hozzá, és változtássád át gyönyörűségesen szép királykisásszonnyá!
A hal beleegyezik és elúszik, azonban pár perc után már jön is vissza:
- Te, cigány! Mi volt azzal az Amerikával?

Miért alszanak a csövesek a Cora hipermarket tetején?
- ???
- Mert aki Corán kel, aranyat lel!

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok Lányok!

Látom elemetekben voltatok :lol:

Most jöttem haza a cukorvizsgálatról kicsit fáj a buksim, így megyek pihizni egy kicsit.

Legyetek jók és remélem mindenki jól van :?:
Szerintem csak holnap jövök.

Pussszzzzancccsss

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Tökre fáj a torkom, úgyhogy csak pár szó :lol: :

Zsuzska, klafa viccek. Nem akarsz nyitni egy viccgyűjtemény topicot? :)

Nem azért lányok, de nem nagyon írogattjátok azokat a beígért recepteket! Irgumburgumszettevetteteremtette :twisted:

Akella, nem csoda, ha fáj a bukód egy cukorvizsi után. :roll: Pihizd ki magadat babácskával együtt :wink:

Nos, pofátlanság ide vagy oda, íme:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 10.000 Ft.

Minimum 30 db tesztcsík rendelése esetén 100 Ft/db, minimum 50 db tesztcsík rendelésekor 90 Ft/db kedvezményes áron vásárolhatsz tőlem!

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat, a Babateszt és Spermateszt esetében a postaköltség 930 Ft, mivel ezeket borítékba nem tehetem, összetörne!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot fel kell számolnom. Rendelni privát üzenetben, vagy az aláírásomnál látható email-címen tudsz.

Cupp mindenkinek, és tessék szorgalmasan írogatni, mert úgy látom, elfáradtatok. Vagy mindenki beteg? Remélem nem!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Én írok...de kinek :?: :roll: :lol:
Na jó, csak úgy :!: :lol:
Akella
a fejfájás nem jó, remélem azóta már rendbejöttél :!:

EHCS
neked is jobbulást :!: Kép

Nálunk is beteg Api...mondjuk már jobban van, de nagyon elkapta :!:
És nemtom miért, én meg nem kaptam el tőle...jó erős lehet az immunredszerem :!: 8) :lol:

Csajok
gyertek...irgum-burgumozok ááám én is :!:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezek a viccek naon jók :!: :!:

Én itten vagyok,hé :wink:

Kép
anyci

Sziasztok!

Mi van veletek, mindenkinek érik a petéje, mi?!
Kivagyok. Elfáradtam.
Ma nincs sztori, de már az is sztori.
Ég nagyon a gyomrom egész nap. Nagyon sz-r.
Megpróbálom a másik két gyógyszer mellé a sav ellenit is, holnap vagy meghalok bele, vagy nem.
De ezt nem bírom. Meg biztos nem is tesz jót.
Na, de mivel ez egy babás-lh-s-papás-mamás topik, jaaaaaaaa, tegnap jóóóóóóóóól nem birkóztunk. Jóóóóóóóóóól kihasználtuk, hogy ketten vagyunk, mondhatom. Meg is sértődtem, és elaludtam 5 perc alatt bosszúból! :evil:
Szép estét, éjszakát!
Jó nemittlevést mindenkinek! :lol:
zsuzska30

EHCS! Jobbulást neked, kúráld ki magad gyorsan, vagy esetleg kúráltasd! :wink:

A torokfájásra igazából nem találtam meg a megfelelő szert, ez olyan, amit túl kell élni. Egy gyógytea keveréket kaptam a nővéremtől, de nincs ráírva, hogy mi, mert titok.
Valami hírös-neves boszorkány keverte. :roll: Na, jó, nem boszi, csak ilyen izé.......na, tudjátok.

Hozok viccet, mert nagyon tetszik.....

Két öreg találkozik a szemészeten:
- Régen láttam!
Mire a másik:
- Ja, régen én is...
zsuzska30

Józsi egész nap bűnösnek érezte magát, egyszerűen nem tudta magát
túltenni a történteken, és nem tudott másra gondolni a bűntudat és a
szégyen elviselhetetlen volt számára, és két hang viaskodott benne. Az
egyik
szerint:
- Józsi, ne aggódj emiatt, nem Te vagy az első orvos, aki lefeküdt a
betegével és nem Te leszel az utolsó sem. Különben is egyedülálló
fiatalember vagy, ne problémázz ezen - így az egyik hang. Mire a másik ,
kérlelhetetlenül zökkentette vissza a valóságba:
- Józsi, Te állatorvos vagy!!! :lol:
zsuzska30

Egy dadogós pasi elmegy az orvoshoz.
- Dddokktoor úr ssegíítsen rrajttam, memert ddaddadogok!
- Mi a foglakozása jó ember?
- Csicsirke gogondozó vavagyok.
- De hiszen ott nem zavarhatja a dadogása, nem szól senkihez, magához
se szólnak..
- Rereggel nincs is babaj! Momondom nenekik, hogy kikifelé az ólból!
Kiki is jöjönnek. De eeste van a babaj! Momondom nekik, hogy bebefelé,
de eegy mimindig kint mamarad. Bebegugurulok és ráoordítok, hogy
bebebemenni de nem akar. Pipás leszek és üvöltöm, hogy nem mész be a
pipipipi... Eerre mind kikijön!!
zsuzska30

Beteg a pszichiáternek:
- Doktor úr segítsen! Minden éjszaka, amikor elalszom, az álmomban
megjelenik egy törpe, és azt mondja: MOST PISILÜNK! És ekkor én mindig
ágyba vizelek. Mondja meg, mit csináljak!
- Egyszerű! Ha újra megjelenne a törpe, mondja azt: MOST NEM PISILÜNK!
A beteg hazamegy, este 10-kor lefekszik aludni, és már jön is a törpe. A
beteg összeszedi a bátorságát, s ezt kiáltja:
- MOST NEM PISILÜNK! MOST NEM PISILÜNK!
- Hát most nem is - mondja a törpe. - MOST KAKILUNK!!!
zsuzska30

Két katolikus pap beszélget:
- Milyen nehéz dolog is ez a cölibátus!
- Talán sosem érjük meg, hogy ez megszűnjön az egyházban.
- Mi nem, de talán a fiaink..

Hogy hívják a hallássérült macskát?
-Sücat.

-Mit csinál az oroszlán a hegyről?
-Lion.

Két tag a kocsmában:
- Te, legyünk barátok!
- Te hülye vagy vaze, hogy néznénk ki kopaszon, csuhában!?
zsuzska30

:lol: Hogy hívjak a csúnya gyerekek iskoláját ? >>> Zámbó Gimi :lol:
zsuzska30

Egy szőke és egy barna hajú nő a híradót nézi, amiben éppen egy nő öngyilkosságra készül.
Azt mondja a barna: - Fogadjunk 5000 Ft-ban, hogy leugrik!
- Oké - feleli a szőke -, rendben.
Eltelik egy kis idő a nő leugrik. - Itt a pénz - mondja a szőke.
- Nem, nem fogadhatom el, én már láttam ezt a déli kiadásban, és tudtam mit fog csinálni.
- Tedd csak el nyugodtan, én is láttam, de nem hittem volna, hogy mégegyszer megteszi.

Hozzátenném, a helyesírási hibákért nem vállalok felelősséget, mert ctrl-c ctrl-v-zek!
zsuzska30

Sziasztok!

Ma ismét áramszünet lesz :evil: Úgyhogy ne várjatok egy darabig. :roll:

Zsuzska, ezt az oroszlánosat én nem értem. Pedig már nem is vagyok szőke 8)

Betty, párodnak is jobbulást!

Szép napot mindenkinek, jók legyetek, gyarapodjatok :wink: :lol:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok csajok!

Gyors leszek, kéne egy kis segítség, hogy a barátnőmet megnyugtathassam...

30 éves barátnőm nekiállt a pasijával a babaproject-nek. 30-35 napos ciklusai voltak eddig, de mindig megjött havonta.

Aug 17.-én volt az utolsó mensije. Szept. 4.-től naponta voltak együtt 10.-ig. Lh tesztet nem használt. Hétfőn volt egy csepp vérzése, de nem volt folytatása. Tegnap csinált egy terhességi tesztet, nem tudom milyen erősségűt, ami nagyon halványan kirajzolta neki a második csíkot is, de nem erősen! (Annó nekem is volt két ilyen az elején). A tesztet délután csinálta, nem reggel. Ezután este vérzése volt... Ma megint nincs vérzés...

Létezik, hogy terhes, és közben vérezget, vagy lehet, hogy terhes volt, de nem tapadt meg?

Ma vesz mégegy tesztet, és holnap reggeli vizeletből megcsinálja. De pl ha esetleg holnap is lesz egy kis vérzése véres vizelettel ne csináljon terhességi tesztet ugye?

Tanács, okosság, valami???

ui: Elvégre ez egy ilyen topic, nem?.... :shock: :roll:
melike30
Győr

Melike

Én AZONNAL orvoshoz mennék,millió dolog lehet!!!
Vendég

Hali, nem vették még el az áramot :D

Melike, szerintem megfogant a baba, és valószínűnek tartom, hogy nem vetélt el, mert akkor rendesen megjött volna neki, gondolom nem 1 napos szokott lenni a mensije. Mint Milyen, azt tanácsolom, nézesse meg magát egy dokival UH-osan, ne turkásszák meg lehetőleg, mert ha tényleg ott a baba, akkor ilyen esetben nem tesz jót! Viszont akkor jó lenne egy kis progeszteronos rásegítés a babának, Utrogestan például!!!
Drukkolok a barinődnek! :wink:

Pusz

esthajnalcsillag

Melike
mindenképp csináljon a barinőd még tesztet...az, hogy volt egy csepp vér, még nem jelent semmit, ha halvány + volt előtte a teszt, ott lehet az a baba. Ha nagyon erősen vérzik, és görcsöl, akkor van vetélés...
Anyu a tesómmal majdnem végig menstruált rendesen (ezért nem is tudta, hogy terhes) :wink:
Mindenképp javasolom a dokit is, hogy menjen el, ahogy EHCS mondja, ha esetleg progira lenne szükség, a doki majd tudja.
Drukkolok neki, hogy minden rendben legyen :!:

EHCS
jók az új vonalzik :!: :wink:
És köszi, átadom férjecskémnek :wink:

betty615

Betty, nem újak :lol: Mondd, mi lett a csigáddal, kimostad 90 fokon? :shock: :lol:

esthajnalcsillag

Ehcs

Látom itt vagy,akkor elmagyarázom az oroszlános viccet :D

Szóval:lion fonetikusan lájön magyar tájszólással lá jön (a hegyről)

Betty szia!!
Vendég

Milyen, köcce, mostmán ítem, csak felnem foghatom. :lol: Na ez az a vicctípus, amelyik nekem fárasztó. :roll:

esthajnalcsillag

EHCS

Nekem is fárasztó..... :lol: :lol: [/b]
Vendég

Halihó!

Ezeke a viccek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Honnan szedtek ennyit viccet? :wink:

Melike!

Egyet értek az előttem szólókkal..sztem van baba mivel a teszt ha halványan is de pozi volt.Én mindhárom fiamnál véreztem a terhesség elején...pont így ahogy a barinőd..egy nap vérzés aztán nem,aztán megint..de azt hozzá kell tennem, hogy nem volt görcsölés és kortántsem olyan mennyiség jön mint pl. a mensinél.
Drukk a barinődnek!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szijja Milyen :!: 8) :wink:

Szijjja Panny :D Rég láttalak....mikor tesztelsz :?:

Ehcs
A szerencsecsigumat kölcsönkérték egy ideig...és egy másikat raktam addig a helyére...bár ez is ugyanolyan, csak sokkal kisebb. :wink:
De valakinek nagyobb szüksége van most rá, mint nekem, és szívesen odaadtam... 8) :wink: Remélem szerencsét fog neki hozni :!: 8)

betty615

Betty!

Hát még a teszt odébb van..tegnap hajnalban volt a tüszőrepedésem,a hőm szépen fel is ment..úgyhogy még legalább két hét.

Klassz a vonalzód :wink: ..lehet már rég megvan de nekem csak most volt időm megmustrálni :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszi Panny :!: :wink:

Hát ma nincs nagy mozgás... :roll:

betty615

Sziasztok!

Nem volt gond a visszaolvasás.......... :(
Panny, azt olvastam, hogy "csak most volt időm menstruálni". :lol: :roll:

Betty, ez nagyon érdekes, hogy anyukád a tesóddal hogy volt......most már tényleg elhiszem, hogy van ilyen.
Mikor jött rá, mikor megmozdult, vagy hogy?! Mesélnél erről?!
Akkor azé', ha egyszer sörhasam lesz és nem sörözöm, legyen gyanús?! :roll:

Lányok, ma sztori volt.......
Az egyik "gyerek" majdnem nekiment a kolléganőmnek.
Folyamatosan cseszteti, meg tegezi, ma meg mondta a társának, hogy ez ne beszéljen neki (mármint a kolléganőm), mert talán, ha 8 évvel idősebb tőle! :evil: A takonypóc 11-12 éves........
És arcoskodott, a kolleganőmnek az arcába állt, tudjátok, mintha le akarná fejelni, én már a telefonomért mentem gyorsan (ezt nem láttam, hallottam), azt mondtam, hívom a rendőrséget, mert fenyegetőzött. Aztán a férjemet hívtam, mert a buszra nekem kell őket kísérni, és azt is odavágta, hogy megszökik. Akkor aztán az én saram lenne.
Ott vagyunk ketten, két kis nyüzüge nő, én 30, kollegina 24 évesen........ mi a sz-rt tudnánk csinálni?!
Aztán mikor jött a férjem, bár nem egy kétajtós szekrény, hanem csak egy kis éjjeli..... :lol: szóval kis sportos, vékony alkat, mint én, csak én nem vagyok sportos......
Na, akkor láttam, hogy azért visszavesz.
Aztán "megfenyegetett", hogy nem fog jönni az órámra......
juj, de betojingáztam! :twisted:
Elszidta a tanári kart, robbana fel az iskola, de tiszta idegbetegen.
Az igazgatót, mindenkit......de a legeslegdurvább, trágár szavakkal kiabált, szitkozódott.
A testvére meg akarta verni, mert így viselkedik......
á, kész katasztrófa
És kérdem én, ha van nála kés?!
Ha nem tudok kit hívni segítségül?!
Akkor mi van?!
Kiírtja a társait és minket?!
Komolyan mondom, féltem.
Remegtem az idegességtől, a gyomrom, a hasam megfájdult megint.
Ez egy 5. osztályos fiúgyermek.........aha
zsuzska30

Jé, mikor lettem én középhaladó?! :shock:
356 üzenet?! Jesszus!

Lányok, oké, hogy peteérés, de akkor már nem is jöttök?!
Vagy ne számoljak be inkább a nap eseményeiről?!

De legalább tudjátok, mik történnek Chicagoban. :?

Anyci, hogy állsz a csíkosodással?
Senkiről nem lehet tudni semmit szinte.

Betty, a férjed gyógyuljon meg hamar, mert így nem lehet duhajkodni!

Pocisok, vigyázzatok magatokra!

Szép álmokat!
zsuzska30

Zsuzska :!:
Én azért nem reklámoznám a helyedben, hogy pedagógus vagyok :lol: (vicc vóót)
Amit olvastál, hogy most volt időm menstruálni :arrow: az valójában: most volt időm megmustrálni :!: :lol: :lol:
Fáradt vagy :?: :lol:

betty615

Vazze :!:
Én vagyok fáradt...leesett :!: :lol: :lol: :lol:
De hülye vagyok :lol: :lol: 8)

betty615

Zsuzska
jelentem férjem már rendben van, úgyhogy mikor itt lesz az idő, tud jönni bevetésre :!: :lol: 8)

Anyunál úgy volt, hogy volt egy barátja (kamaszkori szerelem úgymond, 17 éves volt), aztán megtörtént a dolog (gondolom nem 1* :wink: ), szal a lényeg, hogy mondta az anyukájának (mamának) egy idő múlva, hogy vigye el dokihoz, mert mindig mozog a hasa :shock: , szal mintha állandóan rendezkednének a belei... aztán a mama elvitte orvoshoz (menszesze rendszeres volt :!: ), és azt mondták, hogy gratulálunk, mocororog már a bébi :!: :shock: :lol:
Ledöbbenés, meg minden, és így lett meg a tesóm 8) :lol:
Azt hiszem nem menstruált a terhesség vége felé, bár azt még sosem kérdeztem tőle, hogy teljesen végig volt-e a vérzése :arrow: szal csodák márpedig vannak :!: :!: :!: :wink:

betty615

Csajok!

Utálhattok, de Bridget bátorsága miatt, ahogy mindig kiáll a véleményéért, és el is mondja, most én is elmondom...

Ne haragudj Zsuzska, de nekem néha sok vagy... Én ezért nem jövök mostanában annyit, és a "véres" iskolás sztorik tudom, hogy léteznek, (bár remélem nem sok suliban) nekem ezen a fórumon nem hiányoznak... :roll: Bocs az őszinteségemért, tudom, hogy itt mindent meg lehet beszélni, és jó is, érezzétek jól magatokat, én így érzek... Sorry :shock:

Régen mindig tudtuk, hogy ki hol tart a babaprojectben, hogy kinek hányadik napja van, ki mikor tesztel, stb. Most ezek már senki nem érdekelnek rajtam kívül??? Engem érdekel mindegyikőtöknek az izgalma, az ovulációja, hogy sikerült e együtt lenni, lehet e reménykedni, stb... Vannak itt olyanok is, akik most lettek terhesek, engem érdekel hogy vannak, mesélhetnétek!

Anyci és panny is bármikor teherbe eshet, és örülnék, ha nem csak egy halk gratula jutna majd nekik, legalábbis ezen a topicon...

Bocs az öszinteségemért, és köszönöm mindenkinek aki válaszolt a barátnőmmel kapcsolatos kérdésre!
melike30
Győr

Megtaláltam anycit, és onlányt is, akik már egy teljesen másik topicban "aktívkodnak", és onlányért szorítani kell!!! Szóval lehet ő is elmesélte volna itt is, hogy mi van, csak oda kéne figyelni kicsit másokra is... (Betty téged is láttalak, de te aktívkodsz mindenütt!! :wink: )
melike30
Győr

Melike

Nem utállak,mindig is tiszteltem az őszinte embereket.

Sajnos vannak itt páran,akiknek a kezdeti érdeklődésen túl csak a figyelemhiányos állapot csillapítása a célja. Mindegy milyen eszközzel,csak itt végre megkapják azt a törődést,amit az élet más területén nem sikerül kivívniuk.
Az ilyen emberek írásait én is ignorálom és roppantmód sajnálom őket. A nagyfokú empátiámba már nem fér bele egy bizonyos ponton túl a másokkal való törődés,ha azt érzem az illetőnek csak a középpontba-kerülés a célja és a másik topiktárs max egy sablonos"hogyvagy" erejéig érdekli!
Ne érezd magad kellemetlenül a véleményed miatt!

És mégegy: sajnálok mindenkit akinek a terhességben problémája van...de:biztos ,hogy azonnal ki kell ide tenni,ha valaki már 10 perce terhes?? Az első 5-6 hét olyan kritikus lehet,bármi történhet....

Ha az ember picit figyelmesen olvasgat más topikokat is,más nickeket, még arra is ráébredhet:nem mindenki az,akinek mondja magát....

Irigylem a pocakodat,de majd én is nemsokára növesztek egyet magamnak :wink:
Vendég

Na, köszönöm, Melike30!

Én leírtam korábban, hogy fél évig olyan kemény gyógyszereket kell szednem, hogy baba nem lehet kilátásban sem, így babás dolgokról nem tudok írni. Sorry!

Akkor, aki "így járt", mint én, menjen el, és addig ne jöjjön, amíg nem beszélhet babás dolgokról?

Szép napot!
zsuzska30

Hali!

Na, már látom, megint itt a fújogás ideje. :roll:

Nem tudom, mit írjak, mivel ez egy nyilvános topic, mindenkinek joga van ide írni, persze néha átgondolhatná az éppen írogató, hogy mit és milyen hosszan ír.

Zsuzska, ne harizz meg, de tényleg picit túlzásba tudod vinni a dolgokat, de hiszem, hogy nem rossz szándékkal, csak ilyen vagy, tudod, az Ikrek csillagjegy itt bújik ki belőled. Nem azzal van a baj, hogy másról írsz, mint a babásodás, hanem arról, hogy több oldalt úgy elfoglalsz, hogy akik azért jönnek ide, hogy beszélgessenek, nem tudnak, mert nem látják át a topic többi résztvevőjének írományát. Tehát ha viccet írsz, köszönjük, mert jókat hozol, csak kérlek írj max. kettőt egy napra, és a többit "beszélgetéssel töltsd inkább el.
A vicctopicot meg lehet, tényleg meg kellene nyitnod sziporka. És ne merj megsértődni! :wink:

Melike, engem is érdekel mindenki sorsa, főképp ugye a babaprojekteseké, kismamiké, és sajnálom, ha nem jön ide az, akit azért elvárnék, hogy kitartson mellettem. Persze nem örökre gondoltam, de legalább ha már eddig szurkoltunk neki, és netalán még segítettem/segítettünk is, megtisztelhetne, hogy nem arra koncentrál, kit nem kedvel, hanem arra, hogy kit kedvel. És ha icipicit is kedvel engem és a többi itt jelenlévőt, akkor megtehetné, hogy ide is ír, hacsak egy röpke gondolat erejéig, hogy tudjuk, mikor kell mégjobban szurkolnunk neki.

Én is hibás vagyok gondolom, mert nem nagyon van időm írni, de próbálok mindenkinek megfelelni, csak nem nagyon megy. Most éjjel sem aludtam, beteg vagyok, mint állat, a gyermekeim is, nincs hangom sem, mintha éjjel tüzes buzogányt nyeltem volna... na mindegy, nem tartozik ide. Csak nem győzöm, de aki eddig kérdezett priviben, mindig próbáltam segíteni, és nem hagyok senkit válasz nélkül.

Milyen, azért ne haragudj, de veled sem értek egyet abban, hogy ne örüljön az, aki mondjuk 5-10 perce terhes. Naná, hogy örüljön, és igenis kiáltsa ki a világnak bátran, hiszen erre várt már x hónapja, éve, és olyankor az emberrel madarat lehetne fogatni. Persze közben ideges is, és zavart, és azon agyal, Istenem, csak maradjon is vele az a baba, akire már annyira régóta vágyódik. Én is biztosan azonnal megosztanám itt, ha várandós lennék, mert ha nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek, itthon azért túl sok mindenkinek nem szólnék több okból.

Na de mindegy, a lényeg, hogy ezt a topicot nem azért alkottam, hogy undokok legyünk egymáshoz, mert mindenkinek van gondja, kinek ezzel, kinek azzal, és szeretném, ha itt szeretnénk egymást, de legalábbis tisztelnénk a mások problémáját. És igenis tessék szólni egymásnak, ha valami gondotok van a másikkal, beszéljük meg, de ne úgy, hogy vérigsértsük a másikat, hanem finoman, nőiesen, ha kérhetem!

Szeretném kérni, hogy gyertek továbbra is, és írjatok örömötökről, bánatotokról, és főleg a babásodásotokról, hogy éppen hol tartotok a ciklusban, kiért kell jobban drukkolni, a kismaminak mikor mocorog a baba, mennyit kell pisilni járnia, stb. :)

Na, most aztán kiírtam magam, szettevette, bocsesz, remélem, nem bántottam meg senkit, ha igen, elnézését kérem, nem volt szándékomban!

Puszi

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Nem Zsuzska nem ezt mondtam. Mindenki írhat bármiről ami a szívét nyomja, vagy amit csak el szeretne mondani. De figyeljünk oda másokra is!!!

Mostanában ha jövök, csak azt olvasom, hogy veled mi történt, egyik gyerek ezért hülye, a másik azért. Ebben a topicban többen vagyunk. Túl gyakran nem szoktál másoknak reagálni, esetleg megkérdezni, hogy hogy vannak, vagy ha te nem is tudsz fél évig babásodni (olvastam és sajnálom), azért más próbálkozásai, tesztei iránt lehet érdeklődni.

Többen is aktív tagok voltunk, és nem mondom, hogy bárki (rajtam kívül) miattad nem jön mostanában, vagy gyakran, de ha odafigyelnénk a többiekre is, Te is, akkor talán szívesebben jön ide az ember, mert úgy érzi, mint régen, hogy itt elmondhatja a bánatát, meghallgatják, és próbálnak segíteni is. Ez a fórum erről IS szól.

Lényeg a lényeg, nem kötelező babásodásról írni (bár itt mindenki ezért hajt), bármit szívesen elolvasok, ha az nem csak negatív (halálfélelem és a hülye srácok a suliban), a hozzászólásom lényege az volt, hogy Figyelj / figyeljünk oda másokra is. Ha csak magadról írsz, és nem érdekelnek mások, az egy idő után zavaró, legalábbis számomra. És hidd el nem magamról beszélek, velem nem kell foglalkozni.

Ha bebeolvasnál a régi időkbe, ott mindenki mindig reagált a másiknak, és beszélgetés folyt, nem csak magunkról, hanem mindenkiről.
melike30
Győr

Sziasztok Lányok!

melike itt senki nem utál :!: :?: Itt szívesen lát mindenki mindenkit.
Szerintem elég sokszor hiányoltunk téged is, kérdeztük, hogy mi lehet veled. Nincs benne semmi, hogy te nem jössz gyakrabban, mert terhesen már nem igazán érdekel esetleg ez a topik. Nem értek ebben veled egyet, mert szerintem akik itt vannak izgulnak a másikért. Onlány és Anyci is szokott jönni. Ha őket zavarja, zavarná valami nyugodtan megírhatják. Mindenkinek meg van a maga problémája és tény, hogy napról napra nem lehet arról írni, hogy 5 nap vagy 3 nap van a Pé-ig stb. Engem is nagyon érdekel kivel mi van, szerintem, annak ellenére hogy ritkábban jövök, mert a terhességből kifolyólag nincs mindig időm, kedvem vagy nem tudok jönni. Szerintem egy jól összekovácsolódott csapat van itt és engem legalábbis nem csak ez, de más dolog is érdekel kivel mi van. Én a mai napig jövök, mert szeretnék a többiekkel együtt örülni, ha sikerül a baba és drukkolok is nekik. Szerintem akik itt vannak, azoknak senkinek nem jött vagy jön könnyen össze a baba, de ez tényleg nem csak erről szól, mért ne lehetne egyéb dolgokról beszélgetni vagy bolondozni.
Szerencsére nem vagyunk egyformák, mindenki olyan amilyen én mindenkit úgy fogadok el, ahogy van.
Én is írok másik topikba is, természetesen a terhességemből kifolyólag, mert vannak más dolgok is amik érdekelnek, de ez nem azt jelenti legalábbis az én részemről, hogy ide már nem jövök, vagy nem érdekelnek a lányok. Sok erőt és jó tanácsot kaptam itt. Remélem időnként én is hozzájárulhatok mások megnyugtatásához stb.

Remélem Te sem haragszol meg, de én például nem látom ilyen sötéten a helyzetet. Téged is sokszor hiányoltunk, nagyon kíváncsi lettem volna mi van Veled, mivel majdnem egyidősek vagyunk! Gyere többször várunk szeretettel!!!
Na pusszanccss Mindenkinek, szerintem erről ennyi elég.

Zsuzska úgy látom megint elemedben voltál :wink:

Én is jól vagyok már nem fáj a fejem. Ma megyek a cukorvizsgálat eredményért, kíváncsi leszek mi van.

Kép
Kép
akella

esthajnalcsillag szépek a vonalzóid!!!

melike több dologban igazat adok, de azt fenntartom, hogy ettől eltérően, miért ne lehetne másról is beszélni. Mindenki ír amit szeretne és reagál rá aki akar.

Kép
Kép
akella

Szia akella!

Hidd el, naponta olvasom ezt a topicot, és engem is érdekel, hogy kivel mi van. És láttam, olvastam, hogy hiányoltatok, de hidd el nem ezért írtam zsuzskának. Azért írtam, amit csillag olyan jól megfogalmazott, és teljesen egyet értek vele!

Lehet, hogy nem kellett volna megírnom amit írtam, de kicsit "felhúzott", hogy egy valaki írásai miatt nem jutok el az érdemleges információkhoz, esetleg beszélgetésekhez, mert nem találok mást...

Nekem senkivel semmi bajom nincsen, egyedül zsuzskánál láttam, hogy hiába ő ír a legtöbbet, de az mind általában róla szól... Ami nem is baj, de más nem érdekli?
Az észrevételemet neki szántam, lehet priviben kellett volna... Bocsi...

Viszont örülök, hogy te is jól vagy, és a cukorterhelési eredményed nagyon is érdekel!!! :-) Én valószínű jövő héten megyek.
melike30
Győr

Milyennincs! Várom már a pocakodat én is! :wink:

És egy "hülye" kérdés: A Budai Meddőségi Centrum olyan mint a Kaáli, csak máshogy hívják? Ott is van beülti, inszem meg minden, csak egy magán cég gondolom, ami nem a Kaáli neve alatt fut ugye? Vagy abszolut mellé lőttem?... :shock:
melike30
Győr

melike nincs semmi gond! Örülök, hogy Ti is jól vagytok :!:
Szerintem az a cukros lötyi nem annyira vészes, inkább utána kivárni a két órát. Sajnos a kérdésedre én nem tudom a választ nem ismerem, de szerintem igen. Pesten van több kórház, intézmény, ahol ugyanúgy csinálják a lombikot mint a Kaáliban. Van például ha jól emlékszem a Szent János Kórházban is, a kolléganőm ott volt.

Kép
Kép
akella

Csajok merre vagytok :?: Lassan ebédelek, utána megyek az eredményemért. Majd jövök, ha hazaértem, remélem rendben lesz minden.

Puszi Mindenkinek, HIÁNYOZTOK!!!! :wink:

Kép
Kép
akella

Szerintem a Budai Meddőségi is ugyanolyan meddőségi centrum, mint pl. a Kaáli, vagy a Dévai Intézet, azt nem tudom, melyik magán és melyik állami támogatott, szerintem mindegyikben van ilyen is, olyan is, és mindegyik ezekkel a témakörökkel foglalkozik, mint ugye a meddőség, annak okai, és kezelése, ebben pedig benne van az inszemináció, a mesterséges megtermékenyítés, stb.

Megyek, lefekszem, anyámék elvitték a kölköket a játszóra, addig tudok pihizni.

Mellesleg szerintem undorító a cukros lötyi, de kibírható, viszont én utána majdnem elájultam, rémes volt az a nyamvadt 2 órás várakozás. Aztán amikor már ehettem, akkor minden a helyére került. Szegény gyerkőc a pocakban, ő is valószínűleg így érezte akkor. :roll: :lol:

esthajnalcsillag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?