Sziasztok lányok!
Ezer éve nem írtam nektek és nem győztem olvasni+örülni+szomorkodni! Tegnap voltam vérvételen és sajnos megint rosszul lettem utána, még jó h. ott volt velem a párom, mert elterültem volna mint a béka. Ezt se Anyukámtól örököltem. Mondtam a nőcinek h. sajnos én utána szoktam rosszul lenni. Legutoljára elájultam, erre azt mondta h. kismama nincs idő most elájulgatni, mert sokan várnak. Levette a vért aztán kipaterolt. Én kis butus, pedig azt hittem h. nem lesz gáz. A lépcsőn már tudtam h. igen. Hülye is voltam, mert semmi édeset nem vittem magammal. Az én vércukor szintem ilyenkor biztos negatívban jár. Nagyon hozzá kell szoktatnom magam ehhez, mert nem évente egyszer kell majd mennem, mint régen. Remélem nektek nem ilyen körülményes egy vérvétel
Hétfőn meglesznek az eredmények és aznap megyek vissza a dokihoz. Védőnőhöz ti mikor mentek először?
Üdv Fanetta közöttünk!
cs-andi: 28 éves vagyok, szeptember 9-én tudtam meg h. terhes vagyok, valószínű h. a Sote-n fogok szülni a Klinikákon. Próbálj meg nem izgulni a mióma miatt. Biztos minden rendben lesz! Mondom én mi, aki teljesen be van parázva a vérömleny miatt
szöszmöszke: köszi, próbálok pihengetni ezerrel és te is pihenjél ne pakolgassál a munkahelyeden ám!
susytunder: persze h. ismerem a cukit, nagyon szeretem. Én eredetileg törzsgyökeres Vecsési vagyok, csak mindig máshol laktam, de most vissza térünk a férjemmel
Anita: pihenjél sokat és biztos nem lesz semmi probléma
Heni baba: Nagyon sajnálom ami történt. Jobbulást kívánok és reméljük legközelebb minden rendben lesz!
Norci-bdori: A fejfájásra én homeopátiás szert szedek. Érdemes kipróbálni, mert ezt lehet szedni a terhesség alatt. Persze nem hat rögtön, de eddig elmulasztotta. A patikában több féle fajta közül lehet választani, attól függően h. milyen típusú a fejfájás. Én az algopirint inkább kihagytam. Annyira fájt nekem is a fejem, hogy már majdnem hánytam, de hála az égnek elmulasztotta
Stiby: Gratula a novemberi esküvődhöz! Pihenj sokat! Tudom h. milyen fárasztó az egésznek a megszervezése. Nekünk júliusban volt és az őrület határán voltam, és én akkor még nem voltam terhes
szamócamóv+ibm: Örülök h. minden rendben van a babucikkal!
Sziasztok!
Mindenki vigyázzon magára!