Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

MEgint csak kukkantok, próbálok pihenni.Bár Kende mellett nem nagyon lehet, de megteszem amit tudok. Remélem mindenki jól van.

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok,

Először is üdv az új csatlakozó kismamiknak:)

Lányok, a kor miatt ne aggódjatok, szerintem én vagyok a "legidősebb" köztetek: 38, és az első babát várom. Nem jószántamból vártam eddig, hanem gond volt a kis jövevény érkezésével, de most is nagyon boldog vagyok.
Egyébként én is azt gondolom, hogy mindenki annyi, amennyinek érzi magát: én néha 20-nak, néha 39-nek:)

A fejfájás néha nálam is előjön, de szerintem is nagy hatása van a folyadékmennyiségnek. A gyógyszert én is kérdeztem a dokitól, és azt mondta, hogy ne szenvedjek, ha nagyon fáj, akkor 1 szem nem fog ártani. Remélem, hogy nem kell sűrűn kihasználnom ezt.

És a legkellemesebb, a hányinger: nem akarok senkit elkeseríteni, de nekem kb a 6,5-7 héttől kezdődött, addig semmi nem volt. Gondoltam is, hogy biztos megúszom:) No, hát dehogyis:) Azóta viszont néha nagyon rémes tud lenni.

Szép és hányingermentes napot:)

puszi,
Mandula

Kép
mandula11

Nekem fejfájásra még az Aspirint mondta az orvos. Én csak azért kérdeztem rá, mert néha elkap a fejfájás, de akkor úgy istenigazából fáj.
Mandula, persze, tudom, hogy akármi lehet még a tünet. Ma itt örvendezek, aztán lehet, hogy holnap meg a gép elé se tudok ülni.
Azért én mindenkinek boldog várandósságot kívánok! Én olyan boldog vagyok a tudattól, hogy itt van velünk ez a picike babóka. Már úgy szeretném érezni a mozgását, amire azért még kell várni egy csöppet... :D Gondolom, még jobban át tudom majd érezni, ha nőni fog a hasam.
Vendég

Ja, igen, még azt akartam írni, hogy gondolom, most a napokban fog megnyílni a 2010 júniusi topic. Már nem mi leszünk a legfiatalabbak! :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Jó reggelt mindnenkinek! Az enyém már mindenképpen jó, mert végre elmúlt a fejfájás. Az éjszakát viszont végigszenvedtem vele, végül az segített, hogy kiültem egy fél órára a levegőre, hajnali 3-kor :)
Próbálok én sokat inni, de akkor mindig pisilni kell :) Na majd erőt veszek magamon!

Hányinger eddig még elkerül. Tisztában vagyok vele, hogy még jöhet, de remélem megúszom :)
Szúrkálások megszüntek, szerencsére! Mellfeszülés még megvan.

Nekem úgy tűnik mostantól eljött az az időszakunk, amikor minden héten valami más fáj :)

Szép napot nektek! :)

KépKépKép
bogme

Jaj még valamit lefelejtettem... Eléggé meggyűlik a bajom az orvosokkal és a vizsgálatokkal. Mindenhova időpontot kérni, persze lehetetlen egy napra összehozni, ráadásul munkaidőn kívül. Szóval erőt vettem magamon és megmondtam a főnöknek, aki egész jól fogadta.
Így holnap nyugodt szívvel mehetek a vizsgálatokra!

KépKépKép
bogme

szöszmöszke: a rámolásoknál nem lehetne úgy is hozzaállni, hogy más is (jól) odaférjen ?? 8) Gondolom a kisebb darabokat is arrébb kell valakinek vinni, pl. a könyveket (egyesével, kettesével). :lol: :lol: Vagy ha "nekifeszülsz minden erőddel", és egy centit sem megy arrébb az a fránya bútor, akkor sem tehetsz arról, hogy nem vagy egy izompacsi. Bár szerintem ezek neked is eszedbejutottak már. hihi

Pepi: én is olykor alkalmazom ezt a struccpolitikát, bár tudom, hogy ritkán mozdítja ez előre az ügyet. De néha olyan jóóól esik 8)

Életkor: emlékszem kisiskolás koromra, amikor már a 20 évesek nagyrészét is olyan öregnek és nagyfenekűnek láttam ( nem tudom miért éppen ez a nagyfenék rögzült bennem :roll: ), az idősebbekről pl. 30 évesek nem is beszélve.
És most, hogy hármast írok én is elől, előjönnek ezek az emlékek, és azon töprengek, hogy de hát az ember 30 évesen még OLYAN, DE OLYAN NAGYON FIATAL!!!! Na, értitek, ezt az önmagammal való konfrontálódásomat??? :shock: :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2009.09.24 12:25-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

Sziasztok lányok!

Ezer éve nem írtam nektek és nem győztem olvasni+örülni+szomorkodni! Tegnap voltam vérvételen és sajnos megint rosszul lettem utána, még jó h. ott volt velem a párom, mert elterültem volna mint a béka. Ezt se Anyukámtól örököltem. Mondtam a nőcinek h. sajnos én utána szoktam rosszul lenni. Legutoljára elájultam, erre azt mondta h. kismama nincs idő most elájulgatni, mert sokan várnak. Levette a vért aztán kipaterolt. Én kis butus, pedig azt hittem h. nem lesz gáz. A lépcsőn már tudtam h. igen. Hülye is voltam, mert semmi édeset nem vittem magammal. Az én vércukor szintem ilyenkor biztos negatívban jár. Nagyon hozzá kell szoktatnom magam ehhez, mert nem évente egyszer kell majd mennem, mint régen. Remélem nektek nem ilyen körülményes egy vérvétel :-)

Hétfőn meglesznek az eredmények és aznap megyek vissza a dokihoz. Védőnőhöz ti mikor mentek először?

Üdv Fanetta közöttünk!

cs-andi: 28 éves vagyok, szeptember 9-én tudtam meg h. terhes vagyok, valószínű h. a Sote-n fogok szülni a Klinikákon. Próbálj meg nem izgulni a mióma miatt. Biztos minden rendben lesz! Mondom én mi, aki teljesen be van parázva a vérömleny miatt :-)

szöszmöszke: köszi, próbálok pihengetni ezerrel és te is pihenjél ne pakolgassál a munkahelyeden ám!

susytunder: persze h. ismerem a cukit, nagyon szeretem. Én eredetileg törzsgyökeres Vecsési vagyok, csak mindig máshol laktam, de most vissza térünk a férjemmel

Anita: pihenjél sokat és biztos nem lesz semmi probléma

Heni baba: Nagyon sajnálom ami történt. Jobbulást kívánok és reméljük legközelebb minden rendben lesz!

Norci-bdori: A fejfájásra én homeopátiás szert szedek. Érdemes kipróbálni, mert ezt lehet szedni a terhesség alatt. Persze nem hat rögtön, de eddig elmulasztotta. A patikában több féle fajta közül lehet választani, attól függően h. milyen típusú a fejfájás. Én az algopirint inkább kihagytam. Annyira fájt nekem is a fejem, hogy már majdnem hánytam, de hála az égnek elmulasztotta

Stiby: Gratula a novemberi esküvődhöz! Pihenj sokat! Tudom h. milyen fárasztó az egésznek a megszervezése. Nekünk júliusban volt és az őrület határán voltam, és én akkor még nem voltam terhes

szamócamóv+ibm
: Örülök h. minden rendben van a babucikkal!

Sziasztok!

Mindenki vigyázzon magára!
caysee

bogme

mi volt a baj éjjel?

KépKép
bettike83

Sziasztok Lányok!

Üdv. az ujjaknak...egyre többen leszünk....biztam benne, annak ellenére amilyen az indulás volt... :wink:

Az émelygés nekem is kb. a 6 hét körül kezdődött, aztán a szagok rátettek egy lapáttal...
Még most is tart de már remélem nem sokáig...

A vércukor szintem nekem is mindig hamar leesik, félek is a vérvételtől, én még eddig nem voltam...a munkahelyem miatt, még nem tudtam elmenni védőnőhöz, mert mikor rendel....hát persze hogy 12-14 keddenként, mikor minden dolgozik...de mivel múlt héten itthon voltam táppénzen , ezért most nem akarok eljönni, 2 hét múlva meg már remélem itthon leszek :lol:

pussz mindenkinek

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Bettike: Éjjel megint hasogatott a fejem. Már 2 napja fáj. Egy ideig forgolódtam, de nem akartam a páromat is felébreszteni, ezért mentem ki. A jó levegő segített, szerencsére.

Caysee: Védőnőhöz megpróbálok holnap elmenni. Én se nagyon értem, hogy miért ilyen lehetetlen időpontokban rendelnek. Vagy lenne reggel, vagy késő délután. Úgy legfeljebb késne, vagy elkéredzkene az ember, de ők a nap közepén vannak persze:(

KépKépKép
bogme

Látom, már mindenki túl van az első UH-n. Na, nekem meg még majdnem 2 hét visszavan. Érdekes, hogy nálunk ilyen "későre" teszik a UH-t. Azt mondta az orvos, hogy ott majd kapok papírokat, stb. s azzal lehet majd menni a védőnőhöz. Én nem dolgozom, így bármikor tudok menni, szerencsére ezzel nem lesz gond.
Vendég

bogme

nem tudom miért fájhat ennyire a fejed...valami homeos szerre nem gondoltál még,körbe kéne néznek hátha van rá valami.

KépKép
bettike83

sellon

pedig azért biztosan jó lenne már látni a picit hogy minden rendben van e vele stb.nálunk nem tudom mikortól van uh,remélem azért lassacskán én is m megtudom mikor pocakos leszek :)

KépKép
bettike83

Bettike: remélem, hogy ez a "tünet" is elmúlik a jövő hétre, ha nem, akkor utánanézek, hogy mit lehet vele tenni.

Sellon: Én se voltam még ultrahangon. A védőnőnek nálunk elég a nőgyógyásztól is a papír.

KépKépKép
bogme

Bettike, biztosan minden rendben, mert eddig semmi probléma nem volt, csak igen, valóban szeretném már hallani a szívhangot.

Bogme, akkor ez a gyakorlat is változó. Olvastam a neten, hogy vannak helyek, ahol csak az UH után, a szívhang után adnak papírt, amivel a védőnőhöz kell menni. Te még egyáltalán nem voltál orvosnál, csak csak UH-n nem voltál?
Vendég

Reményeim szerint holnap megyek dokihoz. Már a múlt héten szerettem volna, de nem jött ki a rendelésre, mert elhúzódott egy műtéte. Bízom benne, hogy most lesz :)

Ultrahangra most kaptam időpontot: október 12-re. Ez katasztrófa! Na mindegy, nem idegesítem magam. Azt hiszem, hogy akkor már aznap fogok a védőnőhöz is menni, úgyis ő is akkor van. 2 hét gyorsan elmegy, csakhát az ember meg izgul :)

KépKépKép
bogme

bogme

okt 12 tényleg jó messze van még.elég lessz kivárni.tökéletesen megértem ha izgulsz,de pihizz sokat és nem lessz baj :)

KépKép
bettike83

Bettike, köszi! Megfogadom a tanácsokat.
Ti mikor próbálkozhattok újra? Mondott valamit a doki?

KépKépKép
bogme

Bogme, detto így vagyok én is. Illetve én már voltam orvosnál, s október 7-re hívott UH-ra. Engem egyébként nem zavar, csak minden nap szeretném hallani a szívhangot! De az egyelőre még titokocska. 8)
Vendég

Sellon, akkor Te sokkal jobban állsz :) Előbb mész UH-ra pedig a picurkád 4 nappal fiatalabb :) Már több, mint 9 hetes leszek addigra. De nem izgulok, mert a dokival és a védőnővel is beszéltem és azt mondták, hogy ha nincs panasz, akkor jó lesz az akkor.

KépKépKép
bogme

Nekem is ezt mondta az orvos. Tapintással kivehető, hogy egyértelmű terhességről van szó, s az UH-ig akkor jelentkezzem, ha bármi probléma adódik. Te, lehet, hogy nekünk a végén még a nemét is meg tudják már mondani! :D
Vendég

bogme

1 honapot ki kell hagyni,aztán lehet ujra probálkozni.

KépKép
bettike83

Sziasztok csajok!

Csak gyors helyzetjelentésre van energiám.
Reggelre csupa takony lettem,nagyon fáj a torkom,a fejem,iszo a mézes teát,de elég ramatyul vagyok.
És ehhez még jön a felülmúlhatatlan hányinger!
Úgy szeretnék egy napot végig feküdni!
Most ledőltem míg Áron alszik,de lassan kel és indul a köv. felvonás estig! :cry:

Uh-al kapcsolatban,akkor én még jó helyzetben vagyok.
Ugyan elég sz@r gépe van a dr-nek,de 2 hetente kell mennem és mindig megnézi,legalábbis Áronnál így volt.
És olyan megnyugtató.
Ha nem csinált véletlenül akkor már kérdeztem,hogy nem csinálunk?
Azt mondja na jó,nézzünk rá.
És mindig adott fotót is.
Rengeteg képem van Áronról és most a tesóról is kaptam.
kb. a 14. hétig nézegette ilyen sűrűn az előzmények miatt.

Vigyázzatok magatokra,pihizek még egy kicsit!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Ja! Még azt akartam,hogy nekem adott már a dr. kedden papírt amivel mehetek a védőnőhöz,majd talán jövő héten elintézem.
Áronnál is már 6 hetesen mehettem és tudom hüleség,de olyan megnyugtató volt,hogy van kiskönyvem.
A vetélésnél is lementem 6 hetesen és elküldött a védőnő,hogy majd menjek vissza 12 hetesen mert addig bármi történhet!
Azóta utálom!
A másodiknál mosolyogva kitöltötte 6 htesen!

Kép

Kép
ibm

ibm

gyógyulj meg minnél előbb :) gyógypuszi+++

susy

mizujs?várom a hireket :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,remélem,hogy mindenki jól van!

Ma voltam dokinál 6mm-es a "bébi'',szabályos szikhólyag illetve szívműködés.Ezt mondta a doki.
Köv.leg okt.15-én kell mennem,legközelebb,ha nem történik semmi rendkívüli.
Védőnőhöz,laborba a jövő héten megyek.

[b]Ibm:gyógyulj meg mielőbb!!

Bogme:engem most elkerül a fejfájás,1 napja....Nekem ez a legrosszabb a terhességben.
Ahogy Andi mondja,sokat kell inni az segít.A baj az,hogy én ''nemterhesen''se szeretek sokat inni. :(

[b]Stiby:gratulálok az esküvődhöz!Jó készülődést!Caysee neked is sok boldogságot!

Mindenkinek puszi.

Norci
Kép
Kép
norci2007

Sziasztok

Reggelre betaknyosodott a kisfiam, szerencsére még semmi más baja nincs. Remélem ennyivel megússzuk.
Nekem meg néhány napja fáj a fogam, mindig esténként. Nem vész, aludni is tudok tőle, de nagyon irritál, hogy érzem...

védőnőhöz én majd a jövő heti uh és a vérvételek után megyek, kb 9 hetes leszek akkor.

Ma hívtam a dokimat, rákszűrés eredményért, szerencsére minden okés.

puszi

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

sziazstok, én ma voltam vérvételen.azt hittem elötte és utána is elájulok, de kivédtem.sütöttem este sütit abból vittem magunknak:) nyami-nyami

ivás:aki nem fogyaszt megfelelő mennyiségű vizet terhességtől függetlenül anna besűrűsödik a vére és nem kap megfelelő mennyiségű oxigént miegymást az agy ezért fáj és ha a fájadalom nem elég figyelmeztető jel akkor utána jönnek a mindenféle rosszullétek...aki nem hiszi olvasson utána!!én anyukámat itatom, mert azzal kábít, hogy nem szomjas és az egy éves gyerekem több folyadékot fogyaszt mint ő :shock: :shock: és volt is rosszúlléte azt hitte meghal...de azóta megint alig iszik, mondván akkor pisilnie kell.hát persze és ha nem vesz levegőt akkor azt kifújni sem kell... :shock: :evil: :shock: :evil: agyrém!!ne essetek ebbe a hibába!!a babát kockáztatja aki nem iszik eleget!!
Vendég

Sziasztok !

Úgylátszik én is csatlakozom hozzátok. Én nekem a héten mutatta ki a teszt, hogy állapotos vagyok. Nagyonmegörültem neki. Nem tudjátok véletlen, hogy az elsö ultrahangot mikor csinálják az orvosok ? És belülröl helyezik fel vagy kivülröl ultrahangoznak a hason keresztül.

A segítséget elöre is köszönöm
cyntia2009

Igen, az ivás nagyon fontos, úgy általában is, de most a terhesség alatt főleg.

Cyntia! Üdv!! A dokik általában a várt mensi napjától 2 hétre szoktak uh-ozni, de valaki meg csak sokkal később. Sztem kérdezd meg a dokidat, hogy mikor menjél. Nálunk úgy van, hogy hasival néznek, és ha úgy nem látszik ,akkor csinálnak hüvelyit.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

szilvancs,
ételelvonás:még nem kivéve a gomba amit szoptatás miatt egyébkéntsem...de én mostanában leveseket és leveses gyümölcsöket kívánok nagyon ...volt karalábé leves, kacsahusileves és ma frankfurtit csináltam...semmi gond még, de pl. az előző terhességem elölrehaladott állapotában volt olyan, hogy egy falat csalamádé miatt nyégykézláb tudtam csak "aludni"iszonyú görcsöket okozott :shock: szerintem ráér majd a placenta kifejlődése kor vagy azután, de észre fogod venni biztosan, hogy mi mikor esik vagy nem esik jól :P

nem ám oszatni akarom az észt csak látom, hogy nem reagált senki eme kérdésedre :wink:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Üdv, Cyntia!

Be kell valljam, eddig én is a nagyon keveset ivók táborába tartoztam, de most próbálok minél többet inni. Másnál szerintem még ez is kevésnek számít, de tőlem remek teljesítmény :oops:
És köszönöm az emelgetős tippeket, szerintem már vége lesz a pakolásnak, csak egy páncélszekrény maradt, azt gondolom nem fogjuk mi magunk lányok odébbvinni :D

Mindenkinek szép estét, kevés émelygést!

szösz

Kép
szöszmöszke

Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni a kismamák közé! :)
Nekem szept.18.-án lett pozitív a tesztem,és holnap reggel megyek dokihoz! :D
Az interneten,amit találtam terhességi kalkulációt,elvileg május 23-ra várható a pocaklakó!
De remélem holnap már többet tudok!!
Visszaolvastam minden hozzászólást,a kismamáknak nagy-nagy gratula,aki pedig elvesztette,annak nagyon sok kitartást kívánok!
kevemoncsi
Monor

Kép
Vendég

Sziasztok!

susytunder A csokit nem szeretném :oops: :lol:

cs-andi
Köszi ilyesmikre gondoltam :lol: ,sajnos akkor elfelejtem a gombát...de a levesekért én is megőrülök.

Ma volt az első éjszaka amit végigaludtunk...Tiszta öröm

Voltam ma vérvételen. A HCG szintem 1700 fölött van:).
Jövő héten csütörtökön ultrahang:)

Kíváncsi vagyok :oops: !

Puszi
Mindenkinek

Kép
szilvancs75

Szia Cs-Andi!
Írom a többi adatom:26 éves vagyok,első baba lesz(reméljük),és másfél év utáni próbálkozás után jött össze!
Köszi,hogy beírtál! :D MOncsi

Kép
kevemoncsi
Monor

szilvancs, kevemoncsi:
szívesen :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Üdvözlöm az újakat!

Csandi! Szerintem nagyon jó a táblázat, de nekem lenne két tippem. Az egyik (persze, ez csak az én véleményem), hogy szerintem azt az oszlopot ki lehetne venni, amiben az eredeti neveket írtad, mert szerintem itt úgyis mindenki a nickjén ismeri a másikat, s az eredeti név kissé zavaró. A másik: szerintem időrendbe lehetne tenni a kismamákat, tehát május 1-jével kezdeni, s május végével bezárni a táblát. Úgy jobban lehetne követni az eseményeket.

Nálam jól telt az éjszaka, habár egész este enyhén fájdogált a hasam, és megint felpuffadva érzem magamat. De ez szerencsére egyáltalán nem zavar. Illetve már napok óta tiszta pattanás a homlokom, holott nekem mindig szép bőröm volt. Állítólag a terhesség egyik velejárója ez a tünet.

Én nem félek az ivástól, mivel sokat iszom, és sok gyümölcsöt is fogyasztok, de azt hiszem, itt is igaz, hogy ami és amikor jólesik, akkor és annyit kell fogyasztani. Én, végülis evés-ivás dolgában, mindig a gyomromra hagyatkozom.
Vendég

Illetve még egy tipp a táblához, ami majd csak később lesz aktuális. Láttam más topicokban, hogy amikor már tudták a baba nemét, akkor azt a kismama sorát beszínezték rózsaszínre vagy világoskékre. Ezt majd mi is megtehetnénk, ha tetszik az ötlet.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap minden rendben volt a dokinál, 5 hetes 4 naposnak felel meg, szívhang így még nem volt, 2 hét múlva kell újra mennem.

Mutatok egy képet is nektek.

Kép

Nekem az éjszakáim elég rosszul telek. Ha felébredek pisilni sehogy nem bírok vissza aludni órákig. Egyébként is álmos vagyok napközben, de így még jobban. Tegnap azt hittem eldőlök.

A hányinger még mindig tart, szerencsére az édességet nem kívánom, csak még mindig a savanyút. :)

Ti hogy vagytok ezzel?

Ma hozzák a konyhabútort, délután jönnek a szüleim, hétvégén vissza kerül minden a helyére, majd hozok képet.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

sellon, persze, hogy jó ötlet és vártam is az ilyesfajta hozzászólásokat :P
bővebb ám a tábla csak az még nem aktuális...

nekem magne b6-ot javasolt a doki, hogy szedjem a femibion mellé, és tökre elvette a hányingerem!!!!(ezt a b6 része vette el)
kicsit bosszús vagyok, hogy az előző terhességemnél ezt senki sem mondta :twisted: :twisted: pedig akkor még rosszabb volt mint most :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Gombát nem szabad enni? Én ezt nem is tudtam! Miért?
Én eddig mindent ettem ugyanúgy, nem hinném, hogy drasztikus életmódváltásra lenne szükség, ha én így érzem jól magam, a babának is biztos jó. Szerintem tudja a szervezet, hogy mire van szüksége.

Nekem meg ma reggel lekezdett fájni a hasam. Olyan enyhe mensiszerű fájdalom, remélem ez normális, de mintha többen is írtátok volna, hogy volt ilyen. Azért kicsit izgulok, hogy minden rendben legyen.

Susy! Örülök, hogy minden oké, a kép is szuper! (irigy-irigy)
Kevemoncsi! Üdv itt köztünk!

szösz

Kép
szöszmöszke

Arról én sem tudok, hogy gombát nem szabad enni, és Kristóffal sokat ettem. Szoptatás alatt kell vigyázni vele, mert a baba pocakját bánthatja.
Amiről én tudok az a penészes sajtok és a füstölt nyers húsokkal kell vigyázni, pontosabban kerülni.

Kevemoncsi
Üdv a topicban, gyere majd doki után mesélni. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Cyntia,Kevemoncsi üdv.a csapatban és gratulálok!

Susy:nagyon édes a sztárfotó. :D
Az éjszakáim nekem is borzalmasak.2 óra körül felébredek,nagyon nehezen alszom vissza.
Én is reggel aludnék,de akkor meg már kel a csapat.
Napközben nem tudok aludni,ha a gyerekem alszik vagy max.1 órát.
Nem tudom,mi lenne,ha dolgoznom kellene. :roll:
Olvastam,hogy az elevit álmatlanságot okozhat.Lehet ez a gond?

Szöszmöszke:az enyhe görcsök normálisak az elején,nekem is szoktak lenni.A magne b6 nekem nagyon jó erre.

Nem szabad gombát enni?Tényleg.Ezt nem tudtam.

Szép napot mindenkinek![/b]

Norci
Kép
Kép
norci2007

Sziasztok!
Most értem haza a dokitól!
Először megnéztek hasi ultrahangon,de azon nem láttak semmit! :oops: De a hüvelyi már mutatott egy kis petezsákot! :D
Sajnos én képet nem kaptam! :cry:
Szerinte kb 5 hetes lehetek,a net szerint pedig 6!Na majd a legközelebbi vizsgálatnál talán okosabbak leszünk!!
Remélem mindenki jól van! :D

Kép
kevemoncsi
Monor

Sziasztok!

Susy! Gratulálok,szuper a kép!

Keve! Neked is gratula,nekem Áronnál ugyanez volt,majdnem frászt kaptam mikor mondta,hogy nem lát semmit,de aztán hüvelyivel csak meg lett és most 15 hónapos! :wink:

Hát én ma már 2X hánytam,olyan szarul vagyok!
Áronnal is végig hányingerem volt,de össz. hánytam talán 3X!
Borzasztó,és nekem nem segít a Magne B6,pedig Áronnál volt,hogy 4X2-t szedtem.
Éjjel nekem is nagyon begörcsöt a hasam,úgy megijedtem!
Mikor hosszú idő után pisilek,szerintem ahogy hirtelen kiürül a hólyagom annyira fáj a hasam!
Na de ez is így volt Áronnál is!

Tábli szupi!

Megyek megpróbálok valami élelmet magamhoz venni!

Szép napot!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok !

Csatlakozom én is hozzátok. Az utolsó menzesz alapján történt számítások szerint május 21-re várom a babámat. Sajnos nekem januárban elment az első babám a 11.héten, így most kicsit félve nézek az elkövetkezendő hetek elé. De reménykedek, hogy ezúttal minden rendben lesz.

Tegnap megvolt az első UH-m (hüvelyi), a januári vetélés miatt kellett már ilyen korán UH-ra mennem. Sajnos egyenlőre csak egy 6mm-es petezsák látható, ebből még bármi lehet- ezt mondta a doki, és kapok megerősítésre sárgatesthormont (tegnap este kezdtem szedni). Jó volt olvasni, hogy másnál is csak petezsák volt még látható ennyi hetesen. 2 hét múlva megyek újra ...

Drukkoljatok nekem, hogy ezúttal minden rendben legyen, nagyon szeretnénk ezt a kisbabát, én is ezt kívánom mindenkinek !
pagi77

Pagi! Üdv a csapatban és gratula a babához!
Nekem is volt egy vetélésem 12 hetesen (ill. 9,de 12 hetesen derült ki) és a köv. terhességnél agyba főbe uh-tak és a pozitív teszttől kezdve szedtem a Duphastont.
Most 15 hónapos a kisfiam,és a 2. babánál most ugyanez az eljárás.
Kívánok neked is hasonlókat.
Ne izgulj,minden rendben lesz!
Az eleje még ilyen rossz,mert pici és semmise biztos,de nemsokára majd a szíve is dobogni fog és akkor már olyan jó lesz! :wink:

Szép napot neked!

Kép

Kép
ibm

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?