Új privát üzeneted érkezett!

Szijasztok!

Nem mentünk tornázni, mert nekem megjött(minta a Niagara :oops: )
Szilviék meg nagy festésben voltak.Csütörtökön pótoljuk be!
Ráadásul azt sem tudtam, hogy ma kell megjönnie, a vizsgák miatt az sem tudom mi merre mennyi! :cry: De nem is fájt a hasam, csak éhesebb voltam! :?

Fruzsika tök jól elvolt oviban, rögtön elaludt! :D
Én meg kitakarítotam a kanappét, szőnyegeket! Ne tudjátk meg mi volt benne! :shock: Fekete vízet szívott ki a gép belőle! :?

Dolli nagyon ügyeske vagy, hogy ennyi mindent csináltál! (ez már a mindent csak neeeeee a tanulást! :wink: )
Padlizsán krém, húúúúú de ennék! Volt egy barátom, az Ő édesanyja csinált mennyeit!
Milyen az a mesealmás???????

Szilvike! Csütörtök délelőtt bukta, mert Apa szabit vett ki és lemegyünk Szigetbecsére! :oops: Holnap hívlak!

Andika! Nekem is földhöz vágja magát Bogika! :oops:
Én simán átlépek rajta, odébb megyek 10 méter és hívom magamhoz!Ha megpróbálom felemelni, annál jobban fetreng! :roll:
Vendég

csak gyorsan.

Orsi nagyon szép lett a fürdő és a szalon is!

Hajni holnap 9:45re igyekszünk odaéni. Megismerjük majd egymást?

Lini
Kép
kicsi lini

Ja az én hátam augusztus vége óta fáj, mikor festés után egyedül levittem a műkörmös asztalomat! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Orsi!
Majd csörögj megmutatom a zsepi tartóm a teafilter tartóm és megmondod milyet szeretnél!!!

Dolli!
Én így szoktam, én nagyon szeretem!!!
Ha van lehetőségem én szeretem kint faszénen megsütni(én 8 kilót lefagyasztottam télre) attól olyan egészen más íze lesz!!!
Szóval padlizsán megsüt kint vagy sütőbe!!! Sem pucolásnál sem edényben nem szerencsés ha fémmel érintkezik, mert megkeseredik.
Olajon hagymát üvegesre dinsztel, hűt.
1 toji sárgájából majonézt csinálok és teszek hozzá tejfölt.
Aztán mindent összekeverek. Nálunk mindenki naon szereti, de megígérem, ha találkozunk viszek magammal kóstolót:))))
Pirítóssal paradicsommal nagyon finom!!!

Hiszti:
Én ilyenkor előre megbeszéltem, ha tudtam, hogy ebből hiszti lehet.
Ha az utcán adja elő akor sem kel vele foglalkozni volt, hogy ömlött rólam a víz.
nálunk volt áruházas hiszti is, apa megfogta kivitte a kocsiba én pedig vásároltam tovább a következő alkalommal próbálkozott és elég volt szólni, hogy ki lesz vive a kocsiba.
Fontos a következetesség. Nálunk a közös napi boltba menésnél is volt időszak mikor kezdte a hisztit hogy ezt akarom meg azt akarom és ott is mindig betartattam vele, hogy 1et választhat, ha mást akart együtt raktuk vissza a polcra az 1iket!!!
Nekem van egy könyvem a nem akarom a címe, lszívesen oda adom nekem sokat segített!!!
Sőt leírok egy esetet:
Ősz volt gumicsizma volt a gyerkőcön, a csizmája tiszta sár volt nem engedtem neki, hogy a teraszra felhozza a motorját elkezdett hisztizni, de nagyon ordított vergődött teljesen nyugodtan kértem, hogy jöjjön be, mire ő mondta, hogy nem jön be, én kint hagytam, kint is ment a hiszti, bejött a nagyon sáros csizmájával és azt mondta, hogy jó nem hozza fel a motort, de csizmával jön be a lakásba, kértem, hogy ne tegye, mert nem használ a szőnyegnek, ordítani kezdett és betrappolt a csizmájával a citromsárga zsenília szőnyegre ordítani tudtam volna, nézett rám és szó szerint trappolt. Rám nézett és mondtam neki, hogy anya nagyon szomorú. Kiteregettem, oda jött bocsánatot kért és megígérte többet ilyet nem csinál. Talán azután nem is volt igazi hiszti. Dorina két és fél éves volt mikor ez volt.

Mára ennyi voltam
Sziasztok
Vendég

Lini: a bejáratnál leszünk. Világos farmer halászgatyó és fekete alapon virágos felső lesz rajtam. De én majd jól megnézem a diploma átvevős képedet amit ide tettél fel valamikor. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

LANYOK:
tetozott nalam a depresszio+szorongas a mai napon!
Mi a turot csinalhatok ezzel?

Hazassagi: azota kiderult - meg delutan, - hogy azert nincs vege a torturanak, meg valami birosagi vegzest is meg kell varnunk... de mar nem erdekel! (Lehet hogy ezen huztam magam fel ma es lettem depis?) :S

kostyika:
Meselj csak nekem errol az infrarol? (bar azt nem tudom hol talalok.)

Noemi:
Nalam tuti psziches ez a suru kemenyedes! Megfigyeltem ha orvoshoz kell menni (barhova!) azonnal tarkoig kemenyedek, amikor meg vege a vizitnek elengedi! Es erdekes modon, en tenyleg brutalis mennyisegu magneziumot szedtem, + Salbutamolt ami simaizom lazito cucc es megis, orankent legalabb 4x kemenyedtem mar a 16. hettol...

Ma egyebkent is nagyon depis voltam, ugy elkoltoztem volna egy masik bolygora...

De este apa elvitt rantott sajtot zabalni, azota sokkal jobban erzem magam. :D:D:D

Dolli:
Foldre vetodes nalam is volt (nagyon szegyenletes!!!) meg 7 eves koromban is sajnos! Raadasul en a ABC kovezeten adtam elo a dolgokat altalaban...De aztan szerencsere elmult magatol. Szegeny anyu. :(

Padlizsan:
En is szokbam tepsis sult padlizsant csinalni, provance-i fuszerezessel. Nagyon finiiiiii. :D
De ahogy eszrevettem ezekbol a csernobili lo meretu padlizsanokbol nem olyan jo...csak a kisebbekbol.

zsand:
Fantasztikusan tudod kezelni a hisztit! Asszem megyek hozzad majd tanacsert! (ha magambol indulok ki, akkor a fiam ultra hisztis lesz sajnos.... valahogy meg kell majd fekeznem!)

joejt lanyok, elkullogok aludni, szetesik a derekam sajnos.

Puszka!

sünciboglya

Mia!

Mi az hogy hol találsz infrát??????????????????
Hááááááááááááát itt nálam! :lol:
És még Patrikkal is el tudsz jönni! :wink:
Kicsit megsértetté, hogy máshol keresnél! :(
Vendég

Reggel nem engedett be a babanet, most meg időm nincs!
Ezerrel takarítok!
Délután jövök!

Puszika Lányok!
Vendég

Sziasztok!

Mia!
Én is hisztis voltam, az én anyukám megmosta a kezét és lespriccelt a kezén lévő vízzel aztán mikor ment kezet mosni már szipogva mondtam, hogy abbahagyom!!!
Tényleg finomabb a kisebb padlizsán!!!
Jól emlékszem, hogy vége a szobafogságodnak????
Tessék kimenni a kertbe és élvezni az őszi napsugarakat, sétálni akár egyedül MÁR NEM SOKÁIG lesz rá lehetőséged, utána meg jól jönne csak öt perc csend, nyugalom!!!!!

Dorina ma fog két keréken tanulni biciklizni!

Megyek, kicsit mosni, kicsit felmosni, kicsit vasalni:)))))

Szép napot mindenkinek
Vendég

Köszi a hiszti tippeket

Mia,
Én is akartam írni hogy az infra ott van Orsi szalonjában a sarokban :D Mikorra várható az a bírósági végzés? Mert lehet érdemes lenne bemennetek az Anyakönyvi hivatalba és kérni egy apasági nyilatkozatot is. Lehet hogy tényleg közeledik már a szülés, nekem is volt előtte egy ilyen befordulós időszak. Menj ki a szabad levegőre, sétálj egy kicsit, az biztos jót tesz.

Úgy látszik ma ilyen takarítós nap van :D Én is nekiestem a lakásnak, csak a kedves fiam ma nincs jó formában, reggel 8-tól nyüszög folyamatosan, így nehéz takarítani. Már nem bírtam kitalálni hogy mi baja lehet, letettem aludni pedig már nem szokott délelőtt. De simán bealudt.

Orsi,
Megmasszírozzam a hátad? :D

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok!

Tegnap este osszefosta magat a Babanet, keptelen voltam kapcsolodni. :(

Orsi:
Neked INFRAD VAN???????????
Nem is tudtam!!!!!! :D
Hat akkor meg van oldva!
Dehogy megyek en mashova!!!!!
Ott fogok zavarogni nalad es belakom a szep furdoszobadat! Peter is odakat zengett a szalonrol, nagyon tetszik neki es olyan furdoszobat akar ami lent van. (en meg a fentit szeretnem, hehehe.) Ellopjuk az osszes otletet toletek! :D

zsand:
Aham, ez a viz dolog ismeros! Csak en egy lavornyit kaptam anno, nalunk a spricceles nem volt eleg....
Anyu nem kispalyazott! :D
(sokaig nagyon hisztis voltam! Szornyu!)

Igen, most mar lehet maszkalnom, de azert napkozbe n most is pihenek mert egyszeruen nem birom fizikailag a fentletet.
Ma vasalni fogok (ha kepes vagyok rabirni magam....)
Estenkent el szoktunk menni vacsizni, setalni parommal. :)
Tegnap vettuk egy zsak eloket a babonak. (Hofeher... egyenlore....) Vettem jo sok mososzodat, remelem kiveszi a foltokat majd amit a gyerek rakreal...
Szajjal festo muveszek ezek a babak....

csend, nyugalom: Itt olyan soha sincs! Kint kb 20 kutya uvolt egyszerre, egesz nap! Autok rohangalnak, szomszed bombolteti ezerrel a radiojat. Este is megy a kutyaugatas, van csirke, kakas, kecske es szamar. (Utobbiak nem zavarnak.) :D
Szoval zajlik az elet!

Aludni sem tudok mar szinte semmit a haskemenyedestol. Felkeszit engem ez a gyerek, most van az alapkikepzes, ha kibujt majd jon a feketeleves :D:D:D De mar nagyon varom!

kostyika:
Birosagi vegzes? Jo kerdes! Nem tudjuk. Addig is Apasagit csinalunk, az eleg most. Amikor hatalyra lep a hazassagunk majd bejegyezzuk. Csak legyen neve a gyereknek, az a fo. :) itt nagyon lassan forognak a hivatalos kerekek!

En is kerek hatmasszirt! Meg hatcseret, csipocsont cseret, has cseret....... csereljuk ki az egeszet nyaktol lefele. (Oh, akkor mar a tobbit is) :D:D:D:D

sünciboglya

Nekem viszont ma baromi jóóóóóóóóóóó kedvem van!

Takarítás az nem megy, mert félpercenként felhangosítom a rádiót ezerre!
Ha a szomszédok elárasztanak mindket füsttel én viszzadobok egy ki zenét!Jobban megy a kerti munka is! :wink: :lol: :lol: :lol:

Épp erre tomboltam:
IMÁDOM EZT A NŐT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=M65zI9LH-as

TOMBOLJATOK!!!!!!!!!!!!! BULI VAAAAAAAAAAAAAAN!
Ezerrel süt a nap az élet széééééép!
Vendég

Sziasztok!

Itt osztom az észt Miának, hogy mit csináljon, de inkább én is hozzá csatlakozom olyan sz@r kedvem van, na nem baj majd holnap meg jó lesz(remélem)

Mentem teraszt felmosni.
Vendég

Ne legyen mááán car kedvetek!
Annyira szép idő van! :D
Minek a teraszt felmosni, ülj ki egy picit a kertbe Zsand!

Én is itt osztom az észt, közben én vagyok a legnagyobb depis, kivéve most!

Lehet a holnapnak örülök ennyire! Olyan jóóóó lesz szüleimnél, picit kenuzni, vitorlázni, horgászni és EGYÜTT A CSALÁD!!!!!!!!!!! :D :D :D
Főznöm sem kell, vendég leszek! :D
Csak legyen ilyen idő mint most!

Megyek mert mindjárt indulnunk kell!

Ez Nektek szól!!!!! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=jyYZUhSeRYc
Vendég

Halihó!

Orsi! Akkor érthető a jókedv! :D
Én a nem depis tábort erősítem, csak most muszáj tanulgatnom is picit...
[quote]( írta:ez már a mindent csak neeeeee a tanulást! Wink )

Ismerős az érzés? :wink: :lol:
De ma nagyon sokat teszteltem már eddig is, meg még fogok is, ha le nem ragad a szemem... :roll:

Andi! Én megfogtam a kezét és mintha mi sem történt volna sétáltam vele tovább utcán vagy boltban egyaránt. Illetve ha nagyon elfajulni látszott, akkor fölvettem, vittem, pár méter után már nem is emlékezett, hogy mire föl verte ki a hisztit. Jó, mondjuk szerintem szerencsés is vagyok, Gézu azért nem sűrűn produkált ilyet, és könnyen el tudtam terelni. Talán ha kétszer volt, hogy hosszabb szakaszon üvöltött, olyankor mondtam neki, hogy hangosabban, hogy mindenki hallja! :lol:

Zsand! Azért Te sem vagy semmi! Én ezt a saras dolgot nem tudom, hogy toleráltam volna. Szerintem akkor nagyon elszakadt volna a cérna... De állítólag úgy kéne kezelni, ahogy Te tetted! :D Csak nekem nem ment volna.

Mia! Hiszti nálam is van, úgyhogy valahol megértem néha Gézut! :D Mondjuk sokat higgadtam, mióta ő megszületett, Te is változni fogsz! :D

na jó, tényleg megyek tanulni...

Brigi! No mi volt védőnéninél? Rákérdeztél esetleg erre az éjjeli rosszul alvós levegőt nem kapós dologra?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Hoppá!Lebuktam ezzel a videóval? :oops: :)
Amúgy itt találok ilyeneket:
http://209.85.129.132/search?q=cache:4D ... ient=opera

Orsi!!Pl ezt is ott találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=uo7NQ0j8QWg
Szuper lett a szalon!!!!!!!!Én is odaköltözhetek Miáék mellé? :oops:

Dolli!de jó,hogy mondod!Elfelejtettem. :oops: Tudtam,hogy akartam valamit.Amúgy minden ok.1 hónap múlva szuri. :? Megnyugodtam,még nincs 13 kg :) (Lehet atkás a szivacsa és azért produkálja ezt? :roll: De azt hogy lehet megszüntetni?)
Utána elmentünk a Tescoba.De nem tudom miért oda,úgy gondoltam az közelebb van,mint a Spar. :? Hazafelé busszal akartam jönni,de negyed órát kellett várni,így inkább gyalogoltunk.

Tegnap voltunk Martonvásárban.Az milyen gyönyörű hely!!!!Nagyon jól éreztük magunkat.Labdáztunk,gesztenyét gyűjtöttünk.Szuper volt!

Hiszti:Én általában elterelem a figyelmét valamivel.Vagy nem kell vele foglalkozni.Anyu engem ilyenkor zuhany alá tartott.

Zsand!Én a hajam téptem volna.A vége aranyos volt. :)

Én is sokszor depizek,de ha süt a nap,akkor nem annyira.A tegnapi nap olyan jól feltöltött. :)

Kép
tierno

Sziasztok!

Hiszti:
Igen van mikor el lehet terelni a figyelmét, de mikor már nagyobb én nem tudtam elterelni a figyelmét, persze sokféle hiszti van mikor Dorina hisztis korszaka virágzott megfigyeltem a gyereket és már az elején tudtam, hogy ez komoly, kiadós hiszti lesz vagy csak egy sima lightes.
Például volt olyan, hogy itt mindig könyörögni kellett, hogy öltözzön, vegye fel, mindig kitalálta, hogy ez nem jó ezt nem veszi fel vittem másikat azt sem!!! Aztán egyszer együtt mentünk -volna- vásárolni apa kiment én öltöztettem az aprótalpút és ment a hiszti, bejött apa és kérdezte a gyerkőt te még nem vagy felöltözve és azt mondta anya menj el vásárolni egyedül mi maradunk a gyerek ordított, de apa nem tűrt ellentmondást és elmentem egyedül sírva vásárolni.
De ekkor Dorina már hetek óta fesztiválozott az öltözésnél, na de az ominózus eset után úgy öltöztött mint a kisangyal.
A hisztinél haragudtam apára, de a hisztit követő napokon örültem neki, mert lényegesen megkönnyítette az elindulásokat.
Aztán megtanultuk, hogy alvás után megyünk vásárolni, mert könnyebb egy most ébredt gyerkőccel, mint egy mindjárt alvóval.
akit érdekel szívesen oda adom a Nem akarom c.ű könyvet naon jó.

Megyünk két kerekű bicajozni:))))
Vendég

Zsand!Nálunk még lightos a hiszti.Erre nem is gondoltam,hogy lesz olyan is,mikor nem lehet elterelni a figyelmét. :? Most az a legújabb,h kijelenti,hogy ő játszik.Öltöztetném,fürdetném,akkor eltolja a kezem vagy elrohan és mondja,hogy já.Ilyenkor előfordul egy kis hiszti.Azért én örülnék,ha párom így állna a dolgokhoz.Sajna párom nem ilyen "kemény".Ő inkább rá hagy sok mindent. :?
Hogy ment a bicajozás?

Kép
tierno

Sziasztok!

Bicajozás még nuku!

Azért apa sem mindig ilyen katonás, de ez akor tényleg egy két hete téma volt és már panaszkodtam is neki.

Lesz ám még komolyabb hiszti is sajna.
Jön a majd én korszak amikor nem engedi, hogy etessék, nekünk volt olyan időszak, hogy csak olyat evett amit ő egyedül meg tudott enni, volt hogy velem NEM VOLT HAJLANDÓ enni.
Például apum úgy meg tudta tömni, hogy csak néztem mennyit eszik a gyerkőc!!!!

A kerifiam anyja még az óvónénivel beszélgetett, hogy nehezen kezelhető a gyerek mondta az óvónéni, hogy ez a kis kamaszkor anyuka kérdezte, hogy mikor lesz vége óvónéni mondta, hogy közvetlenül a nagy kamaszkor előtt!!!
Szóval gatyákat felkötni!!!!

csajok!
az expresszen van fent kendő, nézzétek meg én 1et még 800ért is láttam! Gondolom ez nem egyezik a több ezer forintossal:(((, de azért hátha jó minőségű:)))

itt se vagyok
Vendég

Zsand!

Hogy érted,hogy nuku?De próbálkoztatok?Azért egy nap kevés.Majd 1 hónap múlva már a szívbaj fog kerülgetni. :)
Ez az evős dolog ismerős. :? Mindenhol tud enni,csak itthon nem.Válogat,egyedül akar enni.Ma pl az egész kaja a földön,szerencsére a teraszon ettünk.A kutyát meg beengettem,aztán felmostam.
Nekem mindennap eszembe jut az,hogy a gyerek édes teher.Szerintem ez olyan találó.Mégcsak 1,5 éve vagyok Anya,sokszor kikészített már Dorina,és még hányszor fog?!De nem adnám fel ezt a szerepet semmi pénzért!!

Kép
tierno

sziasztok:)

Ma elegem lett a felfele kuszo vernyomasombol es bepofatlankodtunk Macilacihoz bejelentes nelkul este.
Jo is hogy mentunk! Megnezett, baba OK. En kevesbe. Kaptam vernyomi csokkentot, mar be is vettem. :D (Dopegyt)

Na de most jon a java: Kivaltottuk a gyogyszert, hazamentunk, akarom bevenni, erre nezem, Donalgin....
Mondom paromnak, ez nem stimmel, ez fajdalomcsillapito.... O meg nez ram hulyen. Visszakuldtem a gyogyszertaros nenihez hogy nezzek meg mi van.
Hat persze hogy elnezte a gyogyszeresz.... Klassz!
Mondtam is paromnak, ha kicsit tajekozatlanabb lennek es benyomtam volna az arcomba a Donalgint (amit terhesen elvileg nem is szabad...) Akkor nezhettem volna mint hal a szatyorban....

Csak azert irtam le hogy mindenki legyen elovigyazatos, foleg ha este vasarol, tulhajszoltak az eladok es nem tudnak figyelni a faradtsagtol.

Kisse szedelgek........ biztos a bogyotol..

Dolli: te is ezt a Dopegy-et szedted anno? Ismered ezt a bogyeszt?

Rosszkedv: Ja, nekem megvan most is, de ugy dontottem, beveszem a "leszarom tablettat" ahogy parom mondana es tojok mindenre :D
Tehat: jokedv, shallala! :D

Orsi:
Kuggggye' nekem egy kis pozitiv hullamot. :D
(meg zsandnak es Dollinak is!!!!) Mi leszunk a jokedv-szivo-vampirok! :mrgreen:

Hehe, ez jo.

tierno:
egyutt koltozhetunk Orsihoz, legalabb toled is lophatok tanacsokat a gyerekhez. Csak a furdoszobat en akarom magamnak (na jo osztozom is, de csak veled!) :D:D:D

Lanyok:
Ez a gyerekneveles nekem magas! Mar akkora a kaosz borsonyi agyamban hogy azt sem tudom hova kapjam a fejem.... meg lehet ezekkel a dolgokkal birkozni ugy hogy megmaradjon a jozan esze az embernek???
En nagyon felek attol hogy en is problemas ember vagyok, rossz termeszetu is, meg onzo meg akaratos meg sorolhatnam..... a gyerek meg latja tolem oszt' o is olyan lesz :(:(:( Jaaaaaaaj nem akaroooooom! de tudok-e majd jo peldat mutatni neki ha en is ilyen hibas vagyok. :(:(:(
Para, para, para..... :shock: :shock: :shock:

sünciboglya

Szia Mia!

Ne parázz!Biztosan fogsz változni.Legalábbis én úgy érzem változtam.
Köszi,hogy megengeded,hogy én is ott lakhassak Orsinál,rendes tőled. :D
A poén,hogy ma este elzárták a vizet. :?
Dolli!Nálatok volt?
Már úgy volt, hogy Dorcit nem tudom megfürdetni.Aztán fél 9-kor beindult. :)

http://www.babamamatudakozo.hu/homeopat ... ebkonyvek/

Kép
tierno

tierno:
Ebbol is lathatod mennyire "onzetlen" vagyok! :D:D:D:
De csakis neked, senki tobbet harmadszor :mrgreen:

Na mellekelek valami klasszat ide, csak hogy lassatok hogy mulat egy magyar Ur! :D

Kép

sünciboglya

meztelen csokoládé :D

Én most erre bulizom:
http://www.youtube.com/watch?v=-KJiKjig4NI

Kép
tierno

Kép
tierno

Na jó reg, gyorsan!

Mia! Jól tettétek a pofátlankodást.. Mennyit mért a dokibácsi?
Én is dopegytet szedtem, szerintem minden kismamának azt írják, az a tuti, jól bevált bogyó! Szóval ne izgulj miatta, az tuti nem árt Patriknak! :wink:
De ez a gyógyszertáros sztori azért nagyon durva! :evil:
Hát lehet, hogy nem ismerlek, de szerintem ezeket a negatív tulajdonságokat jól felnagyítod, amikor magadat szemléled! Nem hinném, hogy annyira gáz lenne a természeted! Sőt! Én kedvesnek, jószívűnek, nyíltnak, józannak, vidámnak, és kicsit bolondnak (a szó jó értelmében) ismertelek meg! :wink: Patrik is ilyen lesz, és örülni fog, hogy ilyen anyukája van! :D
Hú, ezt a csokit kár volt! Ha ránézek is dagadok! :D

Jaj, Brigi! Annyira szépen leírtad ezt az anyai szerepet! :D Hasonlóan gondolom én is, meg szerintem mindannyian. Vannak nehéz napok, de azok eltörpülnek, annyi örömet tudnak szerezni ezek a kis apróságok, és minden nap van miért élni! :D
Jó nagyot csaviztatok akkor tegnap... Dorina meg nem duci egyáltalán, úgyhogy ezen ne aggódj! :D

Zand! Köszi a padlizsános leírást, ki fogom még egyszer próbálni, nem lett a mostani sem olyan rossz, de azért lehetne jobb is! :)

No tanulás... Nem vagyok ám ideges! :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Kép
Kép
tekiroll

[quote="tekiroll"][ írta:tekirollurl]http://www.youtube.com/watch?v=OKZuS3kwgGk[/url]

Én már fent vagyok.Csak nem tudok mit írni...

Dolli!Kitartás!Tanuljál!Azta!Rám is rám jött a para :x

Mia!Még jó,hogy megnézted azt a gyógyszert!Ez durva. :evil: :(

Elvileg ma megyünk baba-mamára.

Kép
tierno

Szijasztok, Jó reggelt!

Mia! :shock: Ez a gyógyszer csere nagggyon durva!
És ha beveszed????? :o
Donalgin a leerősebb fajdalomcsillapító, én azt kaptam a mellműtét után!
De jó, hogy észrevetted!!!!!!!!!!!!A gyógyszertáros csak mit szólt????
Ez azért nem kis tévedés!
Depidet nagyon sajnálom, hidd el már nincs sok hátra! :wink:
Nevelés! Nem akarok senkit elkeseríteni, de nekem az a legnagyobb feladat! A többi csak fizikai munka, de mindig azt mondom, hogy olyan nagy felelőség mit nevelek a három gyerekből!
Olyan nehéz következetesen, okosan nevelni, úgy hogy közben a kicsi kis lelkük szép és finom legyen!
Mia! Nem tudom miről beszélsz! Ti annyira jó természetűek vagytok Péterrel együtt! Szerintem ott ahol türelem van nem lehet gond!
Én türelmetlen vagyok a pörgős mivoltomból adódóan, persze ez teljesen átragadt a gyerekeimre is, viszont ők is pörgősek! Ha kapok egy telcsit, képesek vagyunk 5 perc alatt elkészülni, felöltözni, kocsiba ülni!Szerintem tök jó önállóak a gyerekeim!
Viszont hangosak, de én is hangos vagyok! :lol:
Tökéletes embert úgysem tudunk nevelni, de vannak azért dolgok amiből nem engedek!
ÖÖÖÖ (Őszinteség, önzetlenség, önállóság, önbecsülés)
Engedelmesség(ez nem azért, hogy azt csinálják amit mondok, hanem a nagybetűs életben mindenhol engedelmeskedniük kell: ovi, suli, munkahely, törvények betartása stb.
Nekem emellett nagyon fontos, hogy CSALÁD centrikusak legyenek! Szeressék egymást, a szüleiket, az otthonukat és mindent családtagjukat! Egységben az erő! :wink:
Törődés, figyelmesség(ezeket is mi neveljük beléjük :wink: )
Szorgalom és kitartás!

Ha ez még nem lenne elég, én még fontosnak tartom, hogy jófejek legyenek, rugalmasak, ne legyenek sértődékenyek! :lol: Én ezért állandóan "szivatom" őket, de már van saját humoruk, értik a viccet! :wink:

Nem könnyű feledat, sokszor egymást ütik a dolgok(önállóság-engedelmesség), de megéri!
Ha tőlem megkérdezik, hogy nem unatkozom otthon????
Ilyen fejet vágok: :shock:
Nem csak háztartást vezetek, hanem EMBERT nevelek! :wink:
A legszebb feladat mit kaphattam, és hálát adok Istennek, hogy a legetőség adottak, hogy itthon lehetek Velük!

Hűűűűűű, de belemerültem! :oops: :oops: :oops:

Dollika!

NO PARA!!!!! Holnap délutánra már túlleszel rajta! :wink:
Ügyi vagy, ne izgulj!

Andika! Annyira jóóóóóóóóóóóóóóóóó volt ez a tegnap este! :lol: :lol: :lol:
Api nem keresett még szerencsére!

Képzeljétek Bogira elfelejtettünk pelut adni éjszakára és nem volt gond! :lol:

Brigiiiiiiiiiiiiii! Annyira jók a videók, halálra röhögtem magam tegnap!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Megyek mert nemsokára indulunk Becsére! :D
Még egy utcsó macskaetetés és VÉGE! Küldetés teljesítve!
Vendég

Orsi!Tényleg,Te ma mész "vendégségbe".Érezzétek jól magatokat!
Mi pont egyformán gondolkodunk. :wink:Számomra is ezek fontosak.
A készülődésen és az evésen még van mit csiszolni,a többi alakulgat. :)
Én pl úgy örülök,hogy mostanában nem dob be semmit a teknőshöz.Csak megáll előtte,kezében pl a labda,mutatja,hogy nem és NEM IS DOBJA BE,mint eddig.
De a legnagyobb boldogság,hogy kimutatja,hogy szeret.Ölel,puszil,simogat,minden nap kapok virágot is :) Szóval nem is tudok igazán magamba roskadni.Olyan jó,hogy van nekem!!!
Humorérzéke már Dorcinak is van. :D

Bogi!Ügyes vagy!!!!

Megyek öltözni.

Kép
tierno

sziasztok!

Huz a fejem ezerrel, szedelgek a vernyomi csokkentotol....... "kisse" hasznalhatatlan lettem, de elvileg beall ez par napon belul. Addig meg takarekra teszem magam...

Dolli:
140/100 volt altalanosan, a dokinal is.
Reggel meg nem volt alacsonyabb, de azt mondta a doki hogy egy nap kell hogy hasson...

Vizsga: Szoritok neked nagyon! Minden OK lesz, hidd el! (Nekem is sikerult anno az pedig mar nagy szo, hehehe.) Tul leszel rajta es akkor johet a gyakorlat ! :D

Orsi:
A gyogyszertaros annyira faradt volt es almos, kesz csoda hogy meg birta labon. Amikor visszavitte a bogyokat Peter, elegge kikerekedtek a szemei es csak sajnalkozni tudott kinjaban. (Macilaci is ott allt meg Margoval a rendelo elott, dumalgattak, ok is csak rohogni tudtak mar kinjukban az egeszen. (Iszonyatosan faradtak voltak ok is, majdnem 10 ora volt mar este.)

Tokeletesen leirtad a neveles alapelveit! Huh de rohadt nehez lesz ezt mind-mind megvalositani....
Amiota terhes lettem, egyfolytaban ezert imadkozom!

Hat igen, ezert mondjak azt hogy egy ember-gyerek felnevelese a legnagyobb kihivas egy szulo eleteben, hogy abbol a gyermekbol igazan ember valjek!

Kellemes utazast es idotoltest Becse-n!!!! :D Szep idotok lesz!

tierno:
Elerzekenyultem azon amit irtal! Tenyleg csodalatos lehet ahogy egy gyermek szereti az edesanyjat! Juj de varom mar !!!! :D:D:D:D:D

(Asszem csak egy edesanya szerethet ugy, senki mas! Olyan tisztan, mindent felaldozoan, hogy mindig, mindenben mellettem all es meghalna ertem barmikor.)

A parunk szeretete is hasonlo de megsem olyan! Igazsagtalan lennek ha a ferjem szeretet "lejjebb" tennem, mert o is meghalna ertem! De valahogy az anyai szeretet a legtisztabb a vilagon. Olyan oriasi kapocs amit semmi nem tud szetszedni. :)

Na jo, mar tul nyalas lettem. HORMONOK. :D:D:D

Elhullok, nagyon huz a fejem sajnos!

sünciboglya

Szasztok Csajok!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajna időm nem sok, csak egy gyorsra jöttem.....
egy jó hírt akarok megosztani Veletek!!!!!!! :lol:

BUBÓT FELVETTÉK OVIBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hétfőn kezdünk!!!!!! :lol:

Megyek is, majd jövök mesélni! (ha lesz egy kis időm)
Olyan boldog vagyok!!!! (majd fogok sírni, ha ott kell hagyni.... :wink: )

Puszi mindenkinek!!!!
sylph

Szilvi,
GRATULÁLOK :D Melyik oviba vették fel végül?

Kép[
Kép[
kostyika

Huh, lanyok, a fejem egesz nap mint a ringlispil ettol a vernyomi gyogyszertol.....

Szilvi!
Gratulalok!!!!!
Nem semmi hogy ki tudtad jarni vegul az ovit! DEJOOOOOOO :D:D

sünciboglya

Csak gyorsan bejelentkezem.

Voltunk ringatón, nekem nagyon tetszett. Lili pont beálmosodott mire odaértünk, nézett is nagy szemekkel :shock: , hogy hogy kiveszem a kocsiból amikor eddig mindig altattam. :lol: Jó volt a foglalkozás csak kómás volt a lelkem. Amikor vége lett és betettem a kocsiba 1 perc alatt elaludt amikor felébredt hörgött szegénykém. :cry: Mentünk is a Sárához. Mondta hogy hurutosan köhög vagy mi, tudjátok hörög amikor levegőt vesz, így gyógyszert kell szednie. Szegénykém! A gyógyszer rózsaszín, ezt csak azért mondom mert most a széklete vöröses és nem tudom hogy most az véres vagy a gyógyszer fogta be. :shock: :cry: Jaj remélem nem ezt a H1N1t kapta el Lili, tiszta ideg vagyok!!!!! :cry: :cry: :cry:
A kedve az jó, igaz aludni egyáltalán nem akar, így kezdek agy halottá válni, mert délutánra kifárad és akkor nyügi, nyüszög, csak kézben akar lenni, én meg a 7500g-t már nehezen bírom. Remélem hamarosan meggyógyul. Miért fázik meg ilyen könnyen Lilim valamit rosszul csinálok?????? :shock:

Lini
Kép
kicsi lini

Jaaaaaaaaaaaj írtam reggel egy tök hosszút, erre elszállt! :?

DOLLI EGY NAGY KALAPPAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Közben meg lehet, túl is vagy rajta! :roll:

Szilvike!

Hatalmas gratula az ovihoz!!!!!!!
Elszakadás miatt sajnállak, főlg, hogy első gyerekkel! :cry:
Ügyik vagytok, minden rendben lesz! :wink:
Délben robogok a kutyakájáért!

Zsand!

Lejtőn tanítsátok Dorinát cangázni, ne tekerjen csak guruljon lefelé!
Fruzsi 1 nap alatt tanult meg két keréken cangázni, itt előttünk a car múrván!Aztán kimentünk uszihoz!
Jövőhéten mi is kimennék Veletek valamelyik délután! :wink:

Lini! Nem Te vagy a hibás, most ilyen szuttyos, taknyos, krehás időszak van! Pedig még tök jó idő van! :roll:
A közösséggel vigyázni! :wink:
Ha teheted ne adj Neki antibiotikumot!

Mia! Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!Már nem tudok mit mondani! :oops:
Tudom ez már nagyon a vége és nagyon nehéz!!!!!! :cry:
Én ilyenkor már csak vonszoltam magam és minden bajom volt!
Szülés után gyere el egy relax masszázsra! :wink:

Én töltöm le a tegnapi képeket, nagggggyon jóóóóóó kis napunk volt! :D
Délután jövök élménybeszámolni! :wink:
Vendég

sziasztok:)

Megvolt a legujabb vervetel, delutan CTG es raport Macilacinal. Ha azt tuleltuk akkor megyunk a szulesznohoz a szuleszfelkeszito fejtagitora...

A vernyomi csokkento nem igazan hat egyenlore..... csak szedelgek mint egy fejbecsapott papucsfereg....

Orsi:
koszi a batoritast, ram fer! Bar a szedulest leszamitva most egesz jol erzem magam! Meg a vegere kikupalodom oszt' sasszezva vonulok a szuloszobara. :D

Asszem alszom par orat, kell az enerdzsi delutanra! Legyetek yok! :D

puszka

sünciboglya

Dolliról semmi hír?????? :shock:
Kutyorog a hasam!
Vendég

Sziasztok lányok! Köszi a drukkot, megvan! :D De most kipurcanok, délután-este jövök még mesélni, meg olvasgatni!

Szilvi! Gratula az ovihoz! Hova? És hogy sikerült? :D

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Apáááám, de rég nem jártam erre :shock: Annyira elfoglalt vagyok.... :wink: most járnak le a teszveszes cuccaim, pakolom őket jobbra balra, borítékolok....
Meg varrtam is egy szép babatakarót egy ismerősnek, úgyhogy el vagyok/voltam havazva...
Ma oviban(gyula utcai) is voltunk, megkérdezgettük mithogy... nagyon aranyos az ovonénije! Olyan izgi!!!!!!! Most meg vásárolhatunk egy csomó rucit neki, kintre bentre tornaruha.... oviszsákot is kell varrnom.... :lol: és hétfőn kezdünk!!!!!!!!!!! :lol:

Hogy vagytok? Betegek meggyógyultak?!!!!!

Mia, hogy vagy/tok? Házassági levélhez gratula!!!
Rossz gyógyszert adtak, jajj, de durva! Még jó, hogy észrevetted!!!

Orsi, nagyon szép lett Mrci, olyan cuki, pici kuttty!
Tök jók a szalonos képek!!!! Ügyesek vagytok, nagyon jó lett!

Dolli, Ti jól? Sikerült azóta nevet válsztani? A falnakbeszélés ismerős.... :cry:
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi, Ti meggyógyultatok?

Zsand, na, ment a biciklizés?

Bocsi lányok csak átfutni volt időm, ha nem reagáltam valamire, sorry!!!!!
sylph

Dolli gratula!!! Egy lépéssel közelebb kerültél a jogsihoz!!! Tök jóóóó!
Kép
sylph

Dolli! YEYE-YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Gratulálok, nagyon ügyi vagy!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Dolli: gratula! Nagyon ügyi vagy!

Szilvi: a barátnőm elolvasta a könyvet, kicsit gyorsabban mint én :oops: Valamikor talizhatnánk és visszaadom. Autos ülést is renoválsz? Ha meggyógyul Lili bemegyek pestre (ezt én mondom a törzsgyökeres pesti :lol: í)veszek anyagot az ülésre és párnahuzatnak valót is, ugyanis az is tervben van már vagy 1 éve :oops: :oops: és akkor már "csak" meg kellene varrni.

Hajni: ti hogy vagytok?

Orsi: köszi a bíztatást, kicsit el vagyok kenődve, h Lili ennyit beteg, pedig nem járunk közösségbe! Csak sétálni megyünk le hétköznap, hétvégén meg ligetben voltunk, de az nem olyan mintha közösségben lettünk volna, nem? Én már nem tudom, hogy óvjam jobban Lilit itthon sem lehetünk mindig, mert akkor meg bedilizek. :(

jaj de várom már a vasárnapot, h apa kicsit átvegye tőlem Lilit és én végre pihenhessek egy kicsit! :)

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Dolli: azta....... még csak most beszéltük, hogy szeretnél jogsit. Te aztán nem lacafacázol! :shock: Ez milyen hülye szó így leírva. :lol:

Lini: Mi jól vagyunk. TI hogy vagytok????? Javul Lilike? Én úgy félek, hogy előbb utóbb Lili is beteg lesz. :( Rohadék ősz. :x Széklet rendbejött? Gyógyszer volt a ludas? Ez annyira rossz, hogy már gyógyszert kell kapjon szegény. Csak gyógyuljon meg gyorsan. Nagyon szorítok!
Mész is valahova vasárnap vagy csak otthon pihizel? Ezt a bedilizek dolgot mintha csak én mondtam volna. Bár én csak a sarki boltba tudok menni beszélgetni. :(
Épp este gondolkoztam azon, hogy két barátnőm van ( volt) és mindkettő lelépett amióta Lili van. :cry: Kétszer hívtam őket de hamar leráztak. Nem tudnak mit kezdeni Lilivel. :( Ennyit a barátnőkről. Viszont akkor kivel menjek kicsit kirúgni a hámból. Apa is mondta már, hogy menjek nyugodtan kicsit kikapcsolni. Én meg jót röhögtem. Egyedül? Fodrásznál már voltam, max Orsihoz mehetnék masszírra. Egyedül meg moziba menni.....
NA mindegy nem panaszkodom. Örülök, hogy egészségesek vagyunk. :lol: Egy kicsit féltem az elején mert évek óta pánikbeteg vagyok. Sanszos volt a szülés utáni depresszió de eddig úgy tűnik megúsztam. :wink:
Szilvi: nagyon ügyi vagy az ovival!!!!!!! Nekem is most jártak le a teszveszes dolgaim, én is azokat csomagolom. :)))))
Mia: én már minden nap azt várom mikor kapjuk az üzit, hogy megérkezett Patrik. A dokim ilyenkor már azt mondta bármikor jöhet. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Dolli!Gratulálok!!!!!!!!!!!!Kép

Sylph!Nektek is gratula!!!!!!Már hétfőn megy is?Ilyen hirtelen?És Bubó mit szól hozzá?Várja?

Orsi!Ti már otthon vagytok?

Mia!Ilyenkor természetes ez a szédelgés?Nem értek hozzá.

Voltam tegnap baba-mamán és a homeoról volt szó.Kissé ledöbbentem,mikor mondták,hogy ez egy humbuk,mágia,stb.Az egyik nő ebből írta a diplomamunkáját is.
A neten találtam egy ilyet:
http://szkeptikus.blog.hu/2009/06/25/szimpatikus_magia

Most akkor már se gyógyszer,se homeo??? :shock:
És már azt is tudom hol lakok Orsi anyósa :wink:

Ma is voltunk baba-mamán.Dorci jól elvolt egy kisfiúval,aki 1 hónappal idősebb nála.Mondtam is az anyukájának,hogy olyan helyes,aranyos gyerek,szívesen elfogadnám vejemnek. :) Azt mondta a csaj,hogy várjuk ki a végét,miből lesz a cserebogár. :)

Itthon ebédkor meg Dorina evett pár falatot és kijelentette,hogy neki túró rudi kell.Nem is ette meg az ebédet.De nem adtam neki.Nem tudom,ilyenkor mit kell csinálni,mert nem tartom helyesnek,hogy rudit ebédeljen.Párom azt mondta hülye vagyok,miért nem adtam neki. Szerintetek? :roll:

Kép
tierno

Hajni!Menjünk együtt kirúgni a hámból!!A bulizós barátnőm nem ér rá,bepasizott... :? Más meg nincs. :(

mennem kell,fölkelt Dorci.

Kép
tierno

Sziasztok!

Én benne vagyok, hogy egyik péntek esti rúgjunk ki a hámból. Akár már jövő hétvégén is!!! Na, megszervezzük?

Hajni!
Majd, ha a barátnőidnek is lesz gyerekük ők is megértik ezt az anyuka dolgot:))) Addig meg itt vagyunk Neked mi, persze azért ez nem olyan mint egy barátnő, de az átmeneti időszakot hidald át velünk:))))

Annyira fáj a torkom éjjel alig aludtam. Valakinek valami jó 5let torokfájásra???

Képzeljétek Dorináék morzsoltak kukoricát az oviban, annyira aranyos az óvónén. Nálatok csinálnak ilyet a gyerkők? Tavaly mustot is csináltak. Gyerkőc IMÁD most oviba járni.
Az oviba mindent tudnak rólunk:))) tegnap a kutya szétvágta a lábát, ma azzal fogadott az óvónéni, hogy mivan a kutya lábával!!!

Voltunk tegnap biciklizni, már 4-5 tekerést megy egyedül két keréken!!!!

Orsi!
Kész a virágoskert tervrajz!!! Hétfőn indul a virágoskert átépítése:)))

Itt se... viszem a csajszi lovagolni:)))
Vendég

Aranyossak vagytok! :))))) A buliban benne vagyok. De hol?
Igazából csak azon filozófáltam milyen törékenyek az emberi kapcsolatok. Azt hiszed van igazi barátnőd akire mindíg számíthatsz. Erre babád lesz és az iwiwen már azt látod az oldalán, hogy nem te vagy az " EGYETLEN igazi barátnő" cím alatt. :( Most érezzem magam szarul mert családom van???? Neki már van egy 14 éves lánya így nem is értem mi történt? :(
Viszont ilyenkor szokott az történni, hogy akire meg nem is számítasz az lesz a legjobb barátod. Majd kiderül. :)))) Addig meg tényleg tök jó, hogy itt vagytok nekem. :)))

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sziasztok!

Köszönöm lányok! :D
Kipurcanás még mindig van. Éjjelünk pocsék volt, max ha 3 órát alhattam, azt is félálomban, a falhoz préselődve Gézu ágyában... nem tudom mi volt vele, nem lehetett megnyugtatni. :( Már féltem, nehogy megint beteg legyen, de úgy tűnik (kopp-kopp-kopp) nincs semmi. Éjjel már ott tartottam, hogy fölösleges is vizsgára mennem, mert annyira kimerült vagyok, hogy nem fogok tudni koncentrálni, amit tudok, azt is rontani fogom. De jól tettem, hogy elmentem. :D
Jah, és 100%-lett! :oops: :D
A másik Gézu felügyelete volt, azt hittem, minden összeesküdött ellenem. Úgy volt, hogy apumhoz viszem fel, erre apu lerobbant, tegnap 4-kor szólt. :( Párom maradt itthon, elém jöttek kocsival, aztán Gézuval betámadtuk az autósiskolát, 1-re értünk haza. Ő aludt egy órát, én nem tudtam, mert liba és a faszija úgy közlekedtek odafönt, mint az elefántok, aztán jött a szokásos bútortoliga is. :(
És a hapsi a lépcsőházban dohányzik... Csak fussak össze valamelyikkel!!!

Hajni! Muszáj hajtanom, mert nem hatalmas hassal akarom letenni a forgalmi vizsgát! :D
Sajnos ilyen van barátnőknél... Mások a prioritások. És tényleg ilyenkor szoktak jönni az új ismeretségek, amikből még barátság is lehet! :D
Én nagyon szeretek közétek járni, lehet csacsogni, találkozni, közös progikat kitalálni, és hasonló az érdeklődés, hiszen mindannyian kisgyermekesek vagyunk. :D Nekem sem sikerül összehozni a gimis barátnőmmel nagyon a találkozásokat. Emlékszem, Gézunál aznapra volt megbeszélve tali, amikor megtudtam, hogy babát várok. Lemondtam, hiszen fontosabb volt akkor apukának bejelenteni a nagy hírt. :D Utána akkor találkoztunk, amikor Gézu már 8-10 hós volt? Aztán rá egy évre... Most megint csak annyit tud, hogy babát várok, lehet, hogy most sem fog pocakosan látni...
Hú, de hosszú lettem! :roll: :oops:
Tegnap találkoztam egyik barátnőmmel, akivel munkahelyen kezdődött a kapcsolatunk... Nekem nagyon lelkifurim volt, mert csak úgy tudtunk összefutni, hogy Csibét is vittem. Így meg ugye fél szemem folyamatosan csibén, nem tudtunk úgy beszélgetni, mint korábban. Pedig lenne miről dumcsizni.
Pánikbeteg? :? Gyógyszert is szedtél rá? Nekem "kitalálták", hogy az is vagyok, úgyhogy én is féltem a szülés utáni befordulástól! Nem mondom, voltak nehéz napok, de szerintem nem volt durvább, mint bármelyikünknél. És akkor mindig jöhettem fórumozni, mert itt megértő fülekre találtam és máris kisütött a napocska! :D

Mia! Nálam nem okozott szédelgést a bogyesz! Bár nem is nagyon vitte le a vérnyomásomat, mert olyan kis dózisban szedtem, hogy inkább csak pszichés hatása volt... Mennyit szedsz? És kell neki kis idő, hogy beállítsa a vérnyomást... Kivi vagyok, mi volt dokinál meg szülésznéninél... Majd regélj! :D
Ezzel a gyógyszer-összekeverősdivel csak az a gáz, hogy mi van, ha nem Te kapod, hanem olyan, aki nem néz meg, nem olvassa el, nem jegyzi meg a nevét és beszedi... Hú, én a patikuscsaj helyében tuti pár napig csak forgolódnék éjjel... Lehet, hogy szegény így is érez! :(

Szilvi! Tényleg nagyon rég voltál... Milyen hipp-hopp ovis lett a fiad! :D Ő hogy fogadja? Elválás miatt nem irigyellek...
Nevekben még nem jutottunk előrébb, mert amikor volt egy kis energiám, akkor inkább tanultam. De majd most ráfekszem a témára! :D

Orsi! Milyen volt Becse? :D Kérjük a képeket! :D

Lini! Jobbulást Lilinek! Ezek a színezett gyógyszerek bizony okozhatnak elszíneződést akár vizeletben, akár székletben.. Mit szedtek?
Nem csinálsz ám semmit rosszul!!!! Ezen én is túlestem, bár Gézunak egy éves koráig kutya baja sem volt, utána viszont folyamatosan benyalt mindent, nagyon el voltam keődve, hogy mit csinálhatok rosszul, de aztán végiggondoltam, és ezek a bacik/vírusok sajna nem válogatnak, nem mi tehetünk róla, ha a babó elkap valamit. Persze, kell az óvatosság, de ha gumiszobában nevelgetjük őket, akkor meg ahogy kikerül az életbe (ovi/suli) akkor fog összeszedni mindent.

Na húzok a rákba, annyit dumáltam... :oops:

Összeröfiben én is benne vagyok egy narancslé erejéig! :D Jah, az nem jó, mert ég tőle a gyomrom... Na majd kitalálok valami mást! :D

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?