Helllló Csajszik
Egy újabb hétvégével közelebb kerültünk a talihoz
HKata
Üdv nálunk
Miután mindenki megdícsérgette a leányzódat, én is nagyon kíváncsi lettem rá. Hát mit mondjak - tényleg igéző szemei vannak. Igazán szép kislány.
Györesz
HKata
Nem jó azt olvasni, hogy a keményedéseitek nem múlnak. Vigyázzatok nagyon magatokra - bár gondolom ezt teszitek napi 24 órában. Szóval drukkolok, hogy minden oké legyen veletek
Motiot
Neked is drukkolok, hogy a doki csak bíztatót mondjon ma hatkor. Próbáld elintézni valahogy a jól megérdemelt pihenésedet! Babócával vigyázzatok egymásra
Kriszti
Látom nem nagyon pihensz
Festés, aztán majd függönyvarrás... Néha csodállak Titeket "lakásfelújító" mamikákat, honnan van ennyi energiátok.
Apa nálunk is elutazik majd (sajna) de ő szeptember elején, és csak egy hétre. Remélem Botond marad a helyén, és megvárja a születéssel az apukáját. Ha máshogy nem megy, majd összekötözöm a lábaimat, fejen állok, és úgy töltöm azt az egy hetet.
Liv
Az én gyerkőcöm sokat mocorog, bár már nem rugdal, inkább helyezkedik. Itt-ott minidg kidugja valamilyét a pocakomból, olyankor hagyja, hogy a kiálló kis részeit sokáig simizzem. Bár a kajálásokat, gyümölcsöket mindig külön is megünnepli, perdül-fordul örömében
Éjszaka pedig privát bulikat tart, egyet tízkor, egyet négykor.
Macs
Ha esetleg a gyakorlatban is kiviteleznéd a denevéres kísérletet, légyszi szólj, mert mindenképpen szeretnék ott lenni
A hétvége nálam gyorsan eltelt, megvarrtuk anyával a gyerekszoba függönyét, megrendeltük az asztalostól a bútort a gyerekszobába, és beleszerettem egy kék víziló alakú fürdővíz-hőmérőbe
Ma meló után megpuccantom az ablakot, és felteszem rá próbaképpen a függönyt. És fent is hagyom persze
Voltam csobbanni a Balatonon, és rájöttem, hogy a gyerekem simán legyőzi a Duracell nyuszikat. Amíg a strandon voltam nem pihent a ded. Ha úsztam, akkor kissé alábbhagyott ugyan a mocorgás, de azért immel-ámmalpancsizott. A napon viszont tisztára begerjedt. Olyan volt, mint Darnyi Tamás, csak úszta a hosszokat a hasamban, és minden hossz után bukó-fordulót produkált.
Két dologra gyanakszom:
1 - a gyerek napelemes, és sikerült túltöltenem
2 - gyakorolt jövőre, nehogy a korosztálybeli lányok előtt beégjen (a kis macsó
)
Csirkesz