Új privát üzeneted érkezett!

Szia Rebi!

Hú,én egyenlőre el sem tudom képzelni,hogy megy ez két gyerekkel... nagyon kedves vagy,hogy javasoltál helyszínt,én a Kalandparknál lévőre szavazok. Nagyon jó lenne,ha eljönnétek, legalább személyesen is köszönthetnénk szülinapod alkalmából. Úgy emléxem,egyes duhajok még kölökpezsis koccintásra is készülnek,ugye Boró? Kép Ha szülinapod alkalmából non-stop kispapizásra vágysz,hozd el őt is! Kép

Üdv:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Buksi!
Nagyon dögös Vencel gatyója. Ki tartja az uszást? Én nagyon szerettem járni, de most így ké gyerekkel már bonyolult. A Ruzsonyi Ági egy nagyon kedves kollegám nővére.
Ha nem jön semmi közbe, akkor nekem jó a kedd 4 óra. Hol van a Kalandpark? Én utoljára két éve voltam a szigeten, de csak a szabadtéri színpadon.

Boró!
Nagyon-nagyon jók a kéoek!!!!Kép
Császáros voltál Te is? Miért? Nekem is császár volt, bár nagyon szerettem volna olit normál szülni. De nagy volt ő is,de Hanna nagyobb volt. 37 volt a Hanna fejecskéje. Olinak 35.

Orsi!

Remélem túl vagy rajta és jól vagy. Sokat gondoltam Rád.

Rebi!
Írtam Sztigrisnek, hogy írja le, hogy kell modósítani a táblát. Elsőre nem ment. Nem olyan egyszerűen van ám hogy csak át írom.
Keszin az első lámpánál kell jobbra menni, abban az utcában lakunk. 18 óra körül gyakran vagyunk kint az utcán, várjuk a férjemet haza.

Megyek ,leragadnak a szemeim. Hanna még csak most fürdik, utána én is gyorsan, míg a papával könyvet néznek. Utána kizárólag én kellek neki.

Jó éjt!

Ines
ini

Sziasztok!

Elnézést mindenkitől, hogy így ismeretlenül idepofátlankodok, de ma nem tudtam megállni, hogy ne tegyem.
Nekem is van három fiam, a legkisebb 4 hónapos, régóta olvaslak benneteket rendszeresen (minden nap Kép ). Köszönöm nektek a sok segítséget, információt, amikhez írásaitok által jutottam! Sok boldogságot kívánok nektek a manókáitokkal!!

És amiért belekotyogok:

Kisbuksi!

Megnéztem Vencelke legújabb képeit az albumotokban. Gyönyörű ez a kiscsillag, és óriási lett.
Azt szeretném mondani, hogy rendkívüli, csodálatra méltó édesanya vagy, illetve rendkívüli szülők vagytok. Minden elismerésem és tiszteletem a tiétek!
Vencelke ritka szerencsés, hogy ti vagytok neki, és persze ez fordítva is igaz! Kép
Kívánom nektek, hogy az életetek minden perce olyan legyen, amilyennek szeretnétek!

Üdv:

Eszter
budddha

Sziasztok!

Húúúú de sokáig nem olvastalak benneteket. Hiányoztatok ám.
Nos. Lili nevében köszönjük a jókívánságokat.
Volt nagy köszöntés Kép

Voltunk ma a tornán. Lili élvezte nagyon, bár engem nem mozgatott át, mert ez csak a gyerekeket tornáztatja, de mivel a szülő csinálja, és a gyógytornász csak mutatja, ezért baba-mama torna Kép

Mindenkinek gyönyörű a babája, és Eszternek igaza van Buksit illetően.
Nem tudom, hogy Buksinak milyen érzés, de én mikor eszembe jut, mindig könnyek szöknek a szemembe, hogy milyen csodálatos egy nő, és a férje is milyen csodálatos ember lehet. Sokszor csak úgy eszembe jutnak, és akkor mindenfélét érzek, de leginkább őszinte örömöt, hogy Vencelben ennyi boldogságot találnak.
GRATULÁLOK BUKSI!

Nekünk is mozgalmas hétvégénk volt. Vizitúrán voltunk. Gyerekestől. Én nem eveztem, csak a férjem és a 13 éves hugicám, de Lilivel kitartóan ott legyeskedtünk a táborban. Lili persze sláger volt, mindenki vele foglalkozott Kép Gondom sem volt rá.

Kajcsi. Anyósom úgy gondolta, hogy én biztos nem főzök jót a gyerekemnek, majd ő. Főzött neki borsót krumplival. Nem ette meg a lányom. Aztán én közben elmentem bevásárolni, ők meg 1 óra múlva kétségbeesve hívtak, hogy éhes a gyerek, menjek gyorsan, tápszert kell neki adni, mert nem ette meg a főzeléket.
Mondtam a férjemnek, hogy a kicsi HIPP-es üvegben van egy adag tápszer azt kell felönteni x ml forró vízzel. Mire hazaértem, a teája már kész volt (granulátumos gyerektea volt egy Mildis! üvegben), és már elő volt készítve a Kecskemétis üveg, amiben tejpép volt. A HIPP-es üvegre véletlenül sem hibáztak rá, még jó, hogy odaértem, különben szegény gyerek a jó sűrű tejpépet szívhatta volna ki a cumisüvegből Kép Kép

Na megyek, eldugulok!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Most meg is hatódtam,meg zavarban is vagyok. Eszter,Bogi! Nagyon kedvesek vagytok,de álszerénység nélkül mondhatom,hogy anyaságom semmiben nem különbözik másokétól,esetleg annyiban,hogy az átéltek miatt talán jobban tudom,menyire szerencsés vagyok ,hogy van egy kisfiam. És még annál is szerencsésebb,hogy van egy ilyen társam. Valamint szerencse,hogy az élet a pofonjaihoz ad erőt,hogy elviseljük, az anyáknak ad ösztönt,hogy fájdalmukat legyőzze a küzdés,és egész családunknak pedig annyi szeretetet,hogy mára már csak a boldogság legyen a vendégünk. Igen,most hogy jobban belegondolok ,tényleg nagyon szerencsés vagyok,de ezért nem jár nekem külön tisztelet KépAzért újra és újra jólesik minden kedves szó, nem igazán tudom kifejezni,mennyit segítettetek akkoriban,amikor még bizonytalan volt a holnap,és 2ml tej elfogyasztásakor örömkönnyek folytak az arcunkon. A sorsnak biztos célja volt ezzel a számunkra felfoghatatlan és igazságtalan lépésével, az is vitathatatlan,hogy sokat tanultunk magunkról,egymásról,emberségről,bármily furcsán hangzik,sok mindent másképp és főleg jobban látunk azóta. Senkinek nem kívánom,hogy ilyen fájdalom árán kelljen igazán felfognia,mennyire nagy csoda részese a gyermekével,de minden nap adjatok hálát a sorsnak, a Jóistennek,vagy bárkinek-bárminek,amiben hisztek, hogy egészségben,boldogságban élhettek együtt. Hú, talán egy ilyen késői időpontban megengedhet a topik nekem egy ilyen kicsit kusza gondolatmenetet, nem volt célom rosszhangulatot ébreszteni,de jólesett leírni....

Jó éjt!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok
Rég nem jártam erre, és az első vasárnapig birtam a visszaolvasást, ne haragudjatok, a taliig felpezsdültem, meg aztán Téged, Kisbuksikám! Megint elsirtam Magamat. Késő ide ,vagy oda, de nagyon emlékszem én is azokra a pillanatokra, mikor értetek aggódtum, no meg mikor a 20percesnek mondott műtétről nem hozták ki 1óra múlva sem 3hetes Lénámat, a pólóm már 2x átázott a tejtől, én pedig romokban, na brrr. Biztosan igazad van, és mindez jó volt valamire. Emlékeztet arra, hogy milyen törékeny az élet.

Más
Tali tényleg jó ötlet, vérszagra gyűlök én is :-)
Ami a parkolást illeti, nekem elég rosszak a tapasztalataim. Felénk (Kolossy tér) sehol nem lehet sétálni, igy én kocsival kijárok az Árpád-hidi lejáróhoz. Megesett, hogy nem akartam tilosban parkolni, se fizetni a kalózoknak(ún fizetős parkolók), és megálltam a Margit-hidnál. Mire beértünk tele volt a kislány arca apró fekete porszemekkel (vszinű korom), ás hát a nem látható egyáb vacakokról nem is beszélve, nekem orromszám összefolyt a sziget közepéig. Ha a másik irányból indulok nem szokott bajom lenni. Szóval teritsetek a baba elé vmit,ha a hidon gyalog jöttök, mert a babakocsi magasságában tudjátok a legnagyobb a szennyezőanyag koncentráció és az blablabla. Én is jövök, délután meg kifejezetten jól hangzik, remélem még megtűrtök...

Ma reggel beállitott a barátnőm a 14hónapos kisfiával, aki kicsit anyás, és Léna jobboldalon, Boldi meg bal oldalamon húzta a nyiáumiáúnyafnyaf nótát. Rebinek, Szilvinek, Áginak, és minden 2gyerekesnek mély elismerésem...
Léna elhagyta a 7kilót, forog, átalussza az éjszakát és elkezdte a legjobbsárgarépairtókismacska cimre való felkészülést.
Kép

Puszi nektek,
Judit
holophernes

Sziasztok!

Buksi!
Nem akartunk zavarba hozni, de tényleg!

Judit!
Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Szuper, hogy újra hallottunk felőled Kép Kép
Na de tényleg Léna nagyon édesen sárgarépás. Mindjárt megmutatom Lilinek a képet, hogy példát vehet róla. Ő ugyanis nem eszi meg a főzeléket Kép

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Judit!
Örülök, hogy újra itt vagy és hogy a talin találkozunk. Édes a kép nagyon!

Bogi!
szerencsére Oli eszik színte mindent, bár múltkor próbáltam a spenótot a hipptől, öklendezett tőle. A paradicsomos rízs a nestlétől sem izlett neki. A Nestle nekem sem izlik a főzelékekben. Gyümikben jó.
Ti gyüjtitek a nestle pontokat?

Ines
ini

Ines!

Nem mi semmi pontot nem gyűjtünk, mert Nestlé kaját nem is szoktam neki nagyon venni.
Ma egyébként megevett egy egész üveg alma-őszibarack túróval desszertet.
Örülök neki, mert eddig mindenből csak fél üveggel evett Kép

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Judiiiiiiiiiiiit! De jó hallani Rólatok! Most küldenék Neked mindenféle örömtáncot járó indiánt,meg ilyenek,de továbbra is itt járok: Kép. Mekkora Léna! nagyon rég láttam,és akkor olyan picik voltak még,nem? Hát nem egyszerű dolgokon vagytok túl Ti sem,de most már csak élvezzük ezekkel a sózsákokkal a mindennapok örömeit!

Csajok!

Egyre jobban várom a talit,akkor még egyszer utoljára: jövő kedden 16-kor a Kalandpark mellett. Félve kérdezem: nem akar valaki kispait is hozni? Az enyém éppen ráér és jönne is, csak jobabn érezné magát,ha nem ő lenne az egyedüli kakukktojás. Ha mégis, ugye nem baj, ha jön?

Mi amúgy holnap eltűnünk jövő hétfő estig,akkor majd benézek,nincs-e vmi változás taliügyben.

Ini!

Szégyen,de nem tudom pontosan,ki tartja az úszást. kedves arcú lány,talán Zsuzsi. Holnap merülünk! nektek hogy ment elsőre? Én annyira izgulok,főleg mert Vencel annyira érzékeny,és nem fogadja nagyon jól az ilyen hirtelen újdonságokat.

Bogi!

Ez a kajás sztor i vicces,bár Te biztos nem röhögtél! A torna jó lehetett,pláne, hogy elképzelted,jól megmozgatod magad is végre Kép De az a lényeg,hogy Lili élvezze! Ha komolyabb baj lenne,biztos nem csípné annyira,mert ha nem is fáj,de kellemetlen,meg nem esik jól. Úgyhogy nincs okod izgulni a kiscsaj miatt!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Ini!

Ezt egy másik topikról másoltam,ahol így írták le a kalandpark megközelítését. Remélem, senki nem haragszik a plágiumért Kép

"Kalandpark: ahogy jön a busz a Margit híd felől, a Hajós uszi utáni megállónál van balra. Ha a másik oldal, akkor értelemszerűen fordítva"
és Gabi írta, hogy:
"Parkmozi köz megállónál kell leszállni a 26-os buszról"
Ha ez nem érthető: a mellett az út mellett kell jönnötök, ahol a busz közlekedik (akkor is, ha nem busszal jöttök). És akkor a Buda felé eső oldalon van egy út befelé, azon elindulsz, balra ki van írva, h kalandpark, jobbra meg ott a játszótér .

Buksi
kisbuksi

Sziasztik!
Buksi!
Köszi, csak megtalálom valahogy. Nekema férjem sajna dolgozik akkor még, de szivesen látjuk Kispapit.

Hannán mutatták be a csoportba a merülést, nem sírt utána. A profilomba van az album címe, azon van egy kép a Hannáról, ahogy víz alatt van.

Most megyek fürdetni.

puszi

Ines
ini

Sziasztok!
Kisbuksi! A kispapi hozás gondolata bennem is felmerült, mert fél 5kor végez az Árpád hídnál, tehát elég kézre esik neki a dolog, de nem túlságosan könnyen oldódó típus, valszleg nagy puhításokon kell átesnie. Köszi az eligazítást, mert egyébként fogalmam sem volt, mi az a kalandpark és hol… Ti aztán forgalmas életet éltek! Hol van a Rukkel-tó?
Hogy ment a merülés? Az a lényeg, hogy te ne légy ideges, amikor csinálod, mert azt megérzik, megijedhetnek, amúgy lazán szokott menni a dolog.
Orsi, remélem, hamarosan hallunk rólad valamit, hogy hogy sikerült a műtét! A felelősségre vonás szerintem is jogos lenne a doki felé, de megfontolandó, megér-e annyi idegeskedést.
Rebi, Csenge mikortól alszik külön tőletek? Vagy azóta is együtt?
Boró, a kakituri arra való, hogy megnézzem, van-e valami, amit nem tudott megemészteni. Ugyanis azok a dolgok változatlan formában távoznak. (Bocs, ha éppen a vacsi utáni desszertnél jártok) Mint például a dinnyénk. Ezeket a dolgokat egy darabig még nem érdemes nekik adni, nert csak feleslegesen megterheli az emésztőrendszerüket, de nem hasznosulnak belőlük a tápnyagok. Remélem, világosan fejeztem ki magam. Persze ez csak egy pillantás a pelus tartalmára, amit születése óta amúgy is megcsináltam.
Festékszag: vasárnap este lent aludtunk a nappaliban, mert fennt apa parkettát lakkozott. Minden ablak nyitva, persze hogy aznap este volt negatív hőmérsékleti rekord! Apa nemsokára a kanapéra távozott, én a dupla szivacs sarkában kuporogtam, annyit forgolódik Dorka mostanában.
Farkasbogi, kicsit lemaradtam, de miért kell Lilivel tornára járni?
Nálunk mostanában nagyon kiszámíthatatlan a Kiscsaj. Egyszer 5 órát alszik egy nap, aztán másfelet, három részletben. Képzeljétek, megtanult Pá-Pá-t inteni, és most mindenkinek integet, tegnap a Média-Marktban minden arra járónak elkezdte rázni a kezét, olyan aranyos volt, csak az volt a baj, hogy a sok műszaki cikk közé beszabadult pasi észre sem vette, pedig még fülig is ért hozzá a szája, majd megzabáltam. Másik mutatványunk: profin tudja magát hintáztatni az autósülésben, ami ugye hintaszékként is funkcionál. Ma már haladt is vele előre, nagyon jól elvan benne. Ne vegyétek rossz néven, hogy ezeket leírom, anno Vicet sokan bántották miatta. De jól esik leírni! Mi meg a forgásban vagyunk elmaradva, az valahogy nem izgatja Dorkát.
Na megyek,. Megpróbálok még jönni keddig.
Pusszancs

Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Kisbuksi klassz a fürdőgatyitok Kép

Nagyon szívhez szólóan írtál! Sajnos anyukámmal is hasonló tragédia történt 28 évvel ezelött, tisztellek titeket az erőtökért!

Hát nekem már nem olyan jók a tapasztalataim a BKV-zással kapcsolatban. A talival is az a gond, hogy Apa is jönne segéderőnek, csakhogy aznap épp szolgálatban van. Kép
Egyedül meg képtelen vagyok a babakocsit feltenni a járművekre, hiába no kevés az a 48 kg Kép Alexa a kenguruban meg nem sokáig bírja. Azért még nem mondom, hogy nem megyünk, mert szeretnék, csak nem ígérem tutira.

Amúgy ölben ülünk mint a cövek, a babakocsiban meg azért picit döntve van, de már nem roggy össze vagy ilyesmi. Ha kapaszkodik akkor sikerül magától is megülnie. Kép

Boró tök jók a képek! Alexa nevet használunk jelenleg, meg minden egyebet pl. selyemmajmocska, csibészke stb. De már hallgat a nevére, már az eredetire Kép

Képzeljétek tegnap a Disney's hajkefénk eltört, csak úgy fésülködés közben! Azt vettem csak észre, hogy valami kis fém izé van a pelenkázón és kerestem, hogy honnan jött. A szálakat tartó kis mütyűr volt. Még jó, hogy nem szántottam fel vele a kicsim fejét!

Ma Bettyvel és a lányokkal sétáltunk, és amíg Betty beszaladt a gyógyszertárba, megkaptam Lilit is őrizni. Két néni is megállt mellettünk és mind a ketten megkérdezték, hogy ikrek-e Kép
Pedig van köztük majdnem 2 hónap, de nem is látszik, mert mi pöttömök vagyunk. Kép

Üdv mindenkinek!Kép

Hajni
tigribigri

csak beugrottam még Kép

Szilvi!

csak puhítsd Kispapit! A Rukkel-tó az 51-es út Bugyi leágazásánál van, nincs messze.

Hajni!

Én még sohe nem is próbáltam megemelni a babakocsinkat,mert akkora,mint egy tankhajó. De könyörgöm,nem azért van a világon az a sok izmos,vagy legalábbis udvarias pasi,hogy ebben segítsen ?! Én még szinte kérni sem kértem soha,mindig valaki odapattant, de amúgy sem vagyok szégyenlős,ha segítségre van szükségem. Még külön élvezem is ,hogy végre nekem is jár egy hely az etikett szerint Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Buksi,
nagyon örülök a jó eredménynek! Kép Hol tették le azt a Rukkel tavat??? Ja a gatyó nagyon teccik! Kép
János hegyet mi márciusban másztuk meg - babakocsival. Apának jó kis fogyókúra volt feltolni a havon! Kép
Lakás: azért az már hihetetlenül jó érzés, hogy végre megy a munka! Kép
BKV-val kapcsolatban volt 1 elvetemült gondolatom, de inkább nem írom le, mert megköveznének érte. Kép
Tali: jöhet kispapi, enyém is kijön értünk, ha időben végez. Azt mondta, igyekszik, hogy míg mi nyugiban dumcsizunk, ő vigyázzon a fiunkra. Kép Helyszín OK. Majdcsak odajutunk valahogy a leírtak alapján! Kép
Buksi, ha jól esik, írd/mondd ki, s mi majd meghallgatjuk/elolvassuk.

Rebi,
a Te gyerekeid jól beosztják maguk között a mamit! Kép Így legalább mindig csak 1-re kell figyelned! Kép Látod, minden rosszban van valami jó is! Kép
A pezsi már hül (barackos), még poharat kell beszereznem, mert azért mégsem vinném ki a szigetre nagyanyám kristálypoharait! Kép

Ines,
Császár lett 8 nap túlhordás, mekóniumos magzatvíz és 7 óra vajúdás után. Oka: téraránytalanság, illetve a baba szívhangja leesett + a víz zöldes színe. Még ráadásul nem elég, hogy nagyobb volt a buksija a medencémnél, még rosszul is illeszkedett be. Recsegett ropogott minden csontom, mikor kiráncigálta a doki. A császárt nagyon nehéz volt feldolgozni (még mindig nem vagyok túl rajta teljesen), mert ugye én is normál hüvelyi szülésre készültem, csaszi esélye fel sem merült.
Mi nem Nestlézünk. Hippet szoktunk venni, de 1 kisüveg se fogy el 1 hét alatt.

Bogi,
ez akkor olyan hamis baba-mama torna volt! Kép De a lényeg, hogy Lilinek jót tesz!
Vizitúra? Ej de sportos kis társaság! Kép
Anyós Kép Valahogy az jut eszembe, hogy ilyenkor nem gondolnak vissza az ő saját fiatalkorukra anyáink? Mert azért ugye mondogatni tudják, hogy az ő idejükben így meg úgy ...

Judit!!!
De jó, hogy jelentkezel! Látom Léna baba halad a hozzátápi rögös útján! Kép Kilókhoz, forgáshoz, alváshoz, meg úgy általábana jó fejlődéshez nagyon gratulálok! Remélem a talin mesélsz kicsit bővebben is! Kilincs-üggyel hogy álltok? Kép

Szilvi,
legfeljebb kispapik is a Manókról tárgyalnak majd, míg jobb témájuk nem lesz! Kép
Kakituri: na megnyugodtam. A ránézés az nálunk is megy, csak én valahogy vizuális típus lévén ... na jó, nem részletezem. Kép
Nemsoká Ti is túllesztek a festékszagos időszakon! Fe a fejjel! Kép
Nagyon édi lehet a Pá-pá. Kép Mi is próbálkozunk már jó ideje, de még nem sok eredménnyel. Az meg jó, ha van valami, amivel jól elvan a gyerkőc, pl. a hintázással. Kép

Hajni,
ha én még 1x lehetnék 48 kg! Kép
Viszek 1 plédet, arra is le lehet majd tenni a Pöttömöket! Kép
Kefe Kép

Mi: tegnap a felülés próbálgatásának rögös útjára léptünk. Ha ebben a tempóban haladunk, a taliig megülünk. A lábunk magunk alá húzása csodálatosan műxik már, csak ki magunk alól egyedül sehogy, csak segítséggel. Kép Tegnap egész nap pattogtam mint a nikkelbolha, mertugyebár a segítségkérés az sírás formájában nyilvánul meg... Míg rá nem jöttem, hogy miért sír, addig olyan rossz volt, utána már nevettem a dolgot. Kép

Na pussz nektek és szép viharmentes délutánt!

Boró és Zoltán Kincse Kép

P.S.: Orsi????????? Csak 2 szót légyszi, hogy jól vagy!
femõke

Sziasztok!

megvolt a merülés,hát még nem nagyon tetszett. Azonban Vencel volt ma a legnagyobb lubickolós,pancsolós,sikongatós Kép Mi most elköszönünk hétfő estig,a lényeg: kedden tali, mindenkinek jó pihenést addig is!

Puszi:

Buksi család
kisbuksi

Sziasztok!

Köszönöm, jól vagyok! Mára már egész jól. A mütét sikeres volt, vissza kell mennem még aug.-ban, és egyszer-kétszer tuti találkozom a proffal, de remélem minden rendben lesz velem. Biztatóak a kilátások. Anyósom ma ment haza, sokat fözött nekem, úgyhogy jó sokat fogok enni a héten, mert ugyan kilóban nem látszik, de állitólag fogytam. Biztos az ideg.

Rengeteget irtatok vasárnap óta!

Ines, a Gyöngyvirág tölünk egy ugrásra van! Mailon elküldöm a telszámom, ok?

Buksi, ennyit menni! Ez olyan jó! Én a páromat ki sem tudom robbantani az autóból, úgyhogy ha megyünk, csak azzal ... Öszintén bevallom, hogy én, mivel csak késön csatlakoztam a pöttömökhöz, lemaradtam veletek kapcsolatban, és csak minap olvastam vissza, mi is történt. Minden tiszteletem a tietek, az erötökért,kitartásotokért, meg mindenért. Nem akartam elöhozni ezt újra, de ha már vki felvetette, gondoltam le kell irnom. Debrecenben mit végeztél? Orvosit?

Hajni, a babakocsi meg gondolom jól megpakolva szintén legalább 48 kg. Kép Én nem BKV-zok, de a postánál legalább 8 lépcsöfok van, ahonnan le senki sem segitett, majd be...tam mig levittem a kocsit. És ott állt a pasi elöttem ... Kép Komoly a kefe! Nálunk legutóbb a rácsvédö szalagja kezdett el foszlani, ugy hámoztam ki a kezecskéjét abból a halálvékony szálakból. Még jó, hogy nem vágta el magát, vagy tekeredett jobban bele!

Boró, azt hittem azt Istvánt használjátok Kép Bence tesz az ülésre. illetve felülésre magától. Akkor alakul a lakás! Kép És ahogy látom a képeket már nektek simán megy a mászás, hát nekünk nem. lehet, hogy ö egyböl rohangálni fog?!

Szilvi, édes lehet a pá-pá! És a hintázás is! Miért lenne baj, hogy leirod! Tök jó! Gratula! Ki ezt ki azt tudja jobban, vagy kevésbé. Nem vagyunk egyformák! Bence pl. sose hintázott az ülésében, ö kitornászta belöle magát.

Eszter! És miért nem kapcsolódsz be? Bár három fiú mellett gondolom nem egyszerü! Három fiú?!?!?! Nem semmi!

Bogi, akkor jót fözött az anyós! Én nem mertem volna otthagyni! Lili tudja mi a jó neki! Kép

Én ugyan még nem döntöttem tali ügyben, de tuti, hogy a férjem nem jön, ö még ezt a levelezgetést sem nagyon érti. ö már csak ilyen.

bocsi ha vkinek nem irtam, vagy hülyeséget irtam, de valahogy nem tudok még koncentrálni, olyan fáradékony vagyok, meg szétszórt.

Bence most adta elö a: HÉ NEM FIGYELSZ RÁM, AKKOR KÖHÖGÖK! monológját, most pedig repülöset "játszik" (karjai,lábai egyszerre a levegöben, hason) és mammmammmammma. Megyek mert ez az én szótáramban azt jelenti: Gyere már ide mama!

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Hajni, gratula a babakocsiban üléshez! Kép Pöttöm ikrek Kép Kép Kép

Boró, köszi a képeket! Kép Ez a fejenállós haláli! Kép Kép

Buksi, örülök nagyon, hogy Vencellel minden rendben, és hogy ilyen jókat kirándultok. Az úszógatya tényleg szexi! Kép
Hát az emberek segítőkészségéről tudnék mást is mondani, de inkább örülök, hogy veletek legalább rendesen viselkednek.

Bogi, vizitúra? Ez igen! Örülök, hogy a tornán minden rendben volt.

Judit, de jó hallani felőletek is! Ez a sárgarépás kép Kép Kép

Szilvi, édes lehet ez a Pá-pá!

Orsi, örülök, hogy jól vagy és hogy sikerült a műtét.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Azt hiszem kicsit pejoratívnak hatott, amit anyósommal kapcsolatban írtam, pedig nem annak szántam, inkább viccesnek. Nagyon szeretem őket, és ők is engem, mindig megpróbálnak segíteni. Ráadásul apósom nagyon beteg, így szegény anyósom egész nap be van zárva vele a lakásba, és már az idegösszeomlás határán van, néha jó, hogy kizökkentem ebből Lilivel. Én szívesen otthagyom náluk a lányomat, mert ott nagyon jó kezekben van. Megsúgom, majdnem szívesebben, mint anyuéknál, mert anyukám dohányzik, és az számomra undorító. Ráadásul Lili mostanában olyanokat csinál, hogy ha az arcomat közel teszem hozzá, letámad, és bekapja, szopizza az arcomat, számat. És ezt anyukámmal is megcsinálta, ő meg hagyta, én meg nem mertem rászólni, hogy az undorító cigarettás .... szóval mindegy. Pedig imádom anyukámat, és ez szörnyű kínokat eredményez számomra, mert lelkiismeretfurdalásom van, amiért oda kevesebbet viszem Lilit emiatt.

Igen, már 3. éve megyünk vizitúrára, ebből kettőt én szerveztem. Olyan szuper csapat van a munkahelyemen, hogy a munkatársaink egyben a barátaink is (én ugyebár nem vagyok gyesen, hanem aktív állományban vagyok, csak távmunkában itthon dolgozom). Első évben 20-an voltunk, tavaly már 30-an, idén 40-en. Már más osztályokról is csatlakoztak hozzánk, és szuper jó buli. Én ugyan már két éve nem evezek (tavaly terhes voltam, idén a Lili miatt), de a táborban mindig ott vagyunk, sütünk, főzünk a társaságnak. Még a vezérigazgató is felhívott minket, hogy hogy vagyunk, jól érezzük-e magunkat. Szerintem örül neki, hogy ilyen jó társaság alakult ki. Pedig a Kisalföld Volán nem egy kis cég.

Lili tegnap is élvezte a tornát, tegnap a gyógytornász végig rajta mutogatta a gyakorlatokat, és össze vissza puszilgatta Kép Szegényem annyira fáradt volt, hogy leragadtak a szemei, de azért csinálta a dolgát, aztán egyszercsak elaludt Kép

Na sziasztok!

KépKép

KépKép
farkasbogi

Hy görlik
Nagyon jól tettem, hogy benéztem, irtó édesek vagytok, hogy így megörültetek nekem.
Sajnos nekem a keddi nap nem igen lesz jó, már szerveztem 5re látogatót magunknak. (nem árt egy kis tapéta váltás )
Ini, Bogi
Én nem próbálgattam végig a palettát, de a Mildi megtetsztett, és nekünk zöldséget írt elő a doki, szóval Léna nagyon szerei a sárgarápa-stök, srépa verziókat. A Hipp nekem drágának tűnik, és uott gyártják, mint a kecskemétit. Szerintetek miért nem lehet kapni spenótos, meg krumlis cuccokat. Mindenki kotyvaszt otthon, csak én vagyok lusta némber?? Kép( (hogy főztök 200g-ot?? mélyhűtőben helyet nagyítóval se lelek)
Szilvi
nagyon édes lehetett amikor felokosodva integetett a bácsinak, ami a hintázást illeti, miért nem lehet róla írni? árt a babának, vagy mi??
Hajni
Alexa hogy tornázza fel magát ülésbe?? oldalról, vagy csak az öledben ücsörög?
Buksi
te máskor is elkápráztattál a leleményességeddel, ez lehet a hosszú élet titka KépKépKép
Boró
édes vagy, hogy még emléxel a kilincs ügyünkre. Jelentem műxik, igaz, hogy betörésbiztonsági szempontból hagy még némi kivánnivalót maga után, de lábbal is ki lehet nyitni (jobb fantáziával rendelkezőknek indul a mozi) Hipp 1hét alatt??? nem romlik meg?
Rtünde
nagyon édesen hallgatsz magatokról!! mi van Kittikével, mit csinál már, regélj vmit!

pusza, megyek fürdetni, vacsit főzni, kipakolni, etetni, dolgozni
J
Buksi kedvéért:
Kép
holophernes

Sziasztok, csak beugrottam segítséget kérni, tudja-e valaki, hogy Magyarországon lehet-e kapni babatejberizshez rizset vagy rizsport. Olyan macerás volt ma, anyatejberizst akartam csinálni, de nem főtt meg a rizs, passzírozgatni, meg ilyenek. Az összes babatápis könyvben erről olvastam, hogy csak hozzáöntjük a tejet és kész. Kerestem az Auchanban, semmi. Pedig szeretném, ha tudnék neki adni.

Pusszancs

Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Helló!

Judit, még nem megy magától a felülés, csak ölben csücsülünk. Egyébként erre már én is kíváncsi vagyok, hogy megy majd magától Kép
Nem vagy lusta, én is veszem a bébikajcsit Kép

Szilvi sajna nem tudok segíteni, ilyenről még nem is hallottam.

Üdv
H
tigribigri

Sziasztok!

Bogi, kicsit irigyellek ezért a munkáért, annyira jó dolgod van. Kép Tornára mindennap mentek?

Judit, kár, hogy nem tudsz jönni a talira. Mostanában nem sok újdonságot csinál Kitti. Hacsak azt nem, hogy két hete reggel 7-kor ébred először. Bár eddig is se volt éjszaka rossz alvó, de így most már 10 órákat alszik egyhuzamban. Aztán szopi és utána is még alszik 2-3 órát. Viszont napközben meg néha semmit. Csak az a baj, hogy ettől meg délutánra annyira nyűgi, hogy semmi se jó.
Ülni már lassan Kitti is kezd, az már nem tetszik, ha a földön van az autós hordozóban, fel kell venni az ölembe és annak örül, ha végig csapkodhatja az asztalt. Kép

Szilvi, babarizsről én is csak olvastam, de nem tudom, hogy hol lehet kapni.

Van aki kapott már a Pamperstől játékot? Mennyi idő után küldik? Már több hete beküldtem a pelus zacsikat, de még semmi.

Pusza,
Tünde
rtünde

Szilvi
Én anno sima rizsliszttel csináltam, ha nem volt kedvem rizst főzőcskézni. Csak simán betettem egy kis vízzel a mikróba, pillanatok alatt megfőtt... aztán kevertem hozzá vmit... legtöbbször a paszírozott őszibarackot (mivel csak azt etteKép)
az un. babarizst én is csak hallomásból ismerem ...

Tünde
Nem ijesztegetni akarlak... de milyen címre küldted? Egy másik oldal egyik topikjában olvastam nemrég (asszem a www.babaszoba.hu -n a nyereményjátékok topik?), hogy megváltozott a Dono Kft. címe... a füzetben még a régi van...

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok Kép
Tünde, nekünk vagy 2 - 2,5 hónapra jött meg, előbb kaptam egy levelet, utána külön futár hozta. És én a füzetben lévő címre küldtem, Kép Úgyhogy csak nyugi Kép
Pusszancs
Ann
annann

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.07.16
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 4 hónap 18 nap 29.máj
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 4 hónap 22 nap 30.ápr 15.nov
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 4 hónap 29 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 5 hónap 0 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 5 hónap 0 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 5 hónap 3 nap 28.jún 20.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 5 hónap 6 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 5 hónap 13 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 5 hónap 18 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergő 2004.01.24 3900g/57cm 5 hónap 22 nap 17.nov
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 5 hónap 25 nap 26.nov
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 5 hónap 29 nap 28.jún 29.máj
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 6 hónap 0 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 6 hónap 4 nap 29.ápr 18.ápr Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 6 hónap 8 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 6 hónap 9 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 6 hónap 10 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 6 hónap 13 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 6 hónap 16 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 6 hónap 19 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 6 hónap 21 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 6 hónap 27 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 6 hónap 28 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 7 hónap 7 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 7 hónap 8 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 7 hónap 13 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 7 hónap 15 nap 23.aug 17.márc
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 8 hónap 3 nap 06.jan Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 8 hónap 8 nap 30.nov 17 és 14 évesek
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g/56cm 8 hónap 12 nap 28.márc 29.máj
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 8 hónap 15 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 8 hónap 16 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 8 hónap 25 nap 21.júl
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 9 hónap 6 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 9 hónap 15 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 9 hónap 17 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Sziasztok!

Szia Ann!
Örülök, hogy írtál. De sajna csak ennyitKép

Valaki megy a babanetes talira?

Boró!
Általában mi is hippet veszünk. A kecskemétit is gyakran veszem, valóban a Hipp csinálja. Oli szereti is nagyon.
Megyek, mert itt egy rakás ruha, amit be kell dobozolnom, kicsit lassan megy,mert a Hanna mindegyiket felpróbálja. persze csak a nagyobbakat.

puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Ines, holnap? Tegnap én is dobozoltam ... Kép De Bence nem próbálgatott ... Kép

Ann, akkor olvasgatsz minket Kép csak épp nem irsz Kép sokat

Tünde, olvastam! Lassan a felénél járok a könyvnek! Kitti 9kor fekszik? És a reggeli továbbalvás után nem alszik addig? Huh! Az azért kemény!

Szilvi, én sem hallottam még erröl, viszont most kaptam mintát a milupától: Gyermekgriz, amit tejcsivel is össze lehet keverni. 6hótól adható, búzadarából van és mézes. Spec.én a máz miatt aggódom, úgyhogy elöször megkérdem a dokinénit.

Judit, jó kis látogató! Tapétázás? Az kellemes ... Kép

Bogi, jó, hogy Lili élvezi a tornát! És végül is az is jó, hogy ha fáradt, elalszik, semmi cécó. Most láttam, hogy a Nestlének van Bolognai Spagettije 6.hótól.(Emlitetted, hogy vki azt adott a picinek.)

Én meg áttértem most a DM Babylove pelusra, úgyhogy várnak a pampers-játékok.

Azt szeretném kérdezni azoktól, akik úsznak, hogy hol lehet úszópelust venni, hány darabos a csomag és milyen fajta, és mennyibe kerül?

És volt már vki Horváto.-RAB szigeten a San Marino öbölben? Érdekelne gyermekbarát hotel. Talán eljutunk végre nyaralni ... Kép

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Orsi!
megyünk holnap, de csak dél körül érünk oda, mert előtte megyünk állatkertbe.
Délután mikor jó Neked? Bence hogy alszik?

Mi folyamatosan babylove-t használunk. Egyébként a Libero gyártja(férjem olvasta valamelyik gazd.lapban). A baylove habfürdő pedig Bübchen.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve. A melltartóbetétje pedig szerintem fixies.

Uszópelust a Huggiestól a dm-ben vettem. Némó mintájúKép

puszi

Ines
ini

Egy kis olvasnivaló a BKV-val közlekedőknekKép
Végre valaki ránk is felfigyeltKép

(KisbuksiKép)

http://index.hu/politika/belfold/budapest/babat0716/

hicudzsi

Sziasztok!

AnnAnn csak ennyi? Mizujs bari ügyben?

Hicu, te sem írtál túl sokat! Elolvastam a cikket. Hát igen nálunk pont ezek a csodavillamosok közlekednek (62,69). Kép Annyira utálom őket!
Viszont, hogy valami pozitívat is mondjak, voltunk az Ikeában és szerintem nagyon klassz a baba-mama szoba, meg a bababarát szemlélet!

Puszi
Hajni
tigribigri

Hali
Orsi
tapéta váltás alatt azt értettem, hogy végre más valaki arcát is nézem, nemcsak a megszokottakét, nagyon édes vagy, hogy együttéreztél Kép
Bababará hotel csak nagyon drágán létezik, szerintem 3-4*körül ne várj csodát, viszont mindenkinek tudom melegen ajánlani a Balatont!! Mi voltunk 1hetet, véletlenül csöppentünk oda, és csudajó volt. Szép, tiszta minden (Fonyódon voltunk), partmenti, szabadstrandos házat(!) kaptunk 10eFt/nap-ért (2pótágyazhatószoba+hall+konyha+fürcsi+kert+
terasz), játszótér, étterem kiváló minőségben, pesti árakkal, kedves, fiatal, értelmes kiszolgálókkal.
Uszópelust tudsz venni a Tesco-ban is, Huggies márkájú ott is, S, M, L méretben létezik (S kb 8kgnál kezdődik emlékeim szerint), ja és van almazöld, kék, és piros szinekben. Nagyon helyesek, én ajiba vettem ilyet.
Ines
Babylove nappal, éjszaka Libero, nem volt panaszom 1xsem
Tigri
Ikea szerintem is jó, de a Budaörsi szoba sokkal jobb, mint az Örsvezér terei. Én gyakran szervezem úgy, hogy ha úton vagyunk, akkor ott állunk meg 'véletlenül'.
Villamos,busz: restellem, de még novemberben volt talán, hogy BKVn ültem. Azóta jó sorom van KépKép
Fbogi
Lili kedvet kapott a srépához??

Tegnap jártunk a dédinél, még ma is tele vagyok az ottani traktától. Érdekes, milyen modernek és jópofák tudnak lenni ezek az 'öregek'.
Ja tali ügyben: mégis jó lesz a kedd, áttettük a látogatást szerdára. Szóval ki is jön??
Hol veszitek a bébiételeket?? Nálam egyelőre a DM tűnik a legolcsóbbnak, bár Auchan, Tesco kört nem futottam meg.
Mint a csapat legfiatalabbgyermekes anyukája,kérdem én: hol vannak a napi 10-15üzenetes oldalak. EL VAGYTOK TŰNVE! Egyesek csak olvasgatnak, mások még azt se? Akkor talizzunk, és dumáljuk, tartósabban az infók, erősebb a kötődés.
Különben meg én tervezem, hogy a nagy Babanetes talira is elmegyünk, kispapistul.
Igeosztó J búcsúzik egy kispapis képpel
pusza
Kép
holophernes

Sziasztok!

Rebi, Ann köszi az infókat, akkor egyenlőre még várunk egy kicsit. Addig legalább gyűlnek a zacsik.

Ann, tali?

Orsi, legalább te haladsz az olvasással. Én még mindig csak a könyv elején tartok.
Úszópelusokat nemrég nézegettem, a Tescoban a Huggies 12 db-os majdnem 2000 Ft körül volt, ha jól emlékszem.

Judit, jaj de jó, hogy mégis tudsz jönni kedden! Kispapi és Léna olyan arik így a képen. Kép

Olyan jó hétvégénk volt. Tegnap kimentünk a Városligetbe és a tó körül sétálgattunk. Ma pedig itthon pancsoltunk a kertben. Néhány hete vettünk egy felfújható medencét, mondván a gyereknek. De egyenlőre mi még jobban élveztük. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok Lányok!

Sajna én holnap nem tudok menni a talira, mert a nagymamámnak tegnap eltört a combnyak alatt, összeszögezték, jobb mint a combnyaktörés. Szerdán elutazunk, ezért most ez alatt a 3 nap alatt nagyon gyakran kell őt látogatni, naponta többször, hogy érezz, hogy igenis szükség van rá.
Szegényt úgymond ki kellett menetni, a férjem meg anyu mentek mindenféle szerszámmal, ha fel kéne törni az ajtót, ha bent lett volna a kulcs.
Egy egész délelötött feküdt a földön, a szomszéd néni kereste őt, mert hiányolta, hogy nem jött még ki reggel. Egyébként 81 éves a nyagyika.
Remélem fel fog épülni és elég erőssek a csontjai.

Sajnálom a talit, de remélem legközelebb sikerül.

puszi

Ines
ini

Sziasztok! Kép

Pénteken még szerettem volna jönni, de ugye ember tervez .... Kép

Ann,
bari, vagy nem bari? Ha nem bari, gyertek talizni! Kép Ha bari Kép akkor gyógyulást Haminak!

Orsi,
örülök, hogy jelentkeztél, hogy jól vagy! Kép Azzal a proffal meg tessen vigyázni, nehogy izé meg mizé ... Kép No csak azért, mert gyanús nekem ez a sok sűrű tali! Kép
Név: mindenki azt, amelyikhez épp kedve van. Pl. én a beceneveken kívül a Zoltánt (ha mérges vagyok, mindkettőt!), apa fele-fele, tesó Öcsizik, ősök mikor hogy. Kép Majdcsak kialakul 1x! De azt sem bánom, ha majd ő dönti el, hogy István (mint az apja) akar-e lenni, vagy Zoltán, vagy netán felvesz 1 új nevet. Kép
A kép csalóka. Az csak 1 jól elkapott pillanat. Kép A szabályos "4kerék meghajtás" még odébb van, de szorgalmasan gyakorol Kincsem.
Pihenj sokat, amennyit bírsz!

Tünde,
csatlakozom Judithoz, regélj már valamit! (kicsit többet! Kép)
Irigy, irigy a 10-13 órás éccakai alvásért! A nappali nyügiért értelemszerűen nem. Kép
Ti kertes házban laktok? Na azért is irigy! Kép

Bogi,
szegény anyós! Azért az jó, hogy ilyen viccesen bírod felfogni önálló jószándékú ügyködését. Le a kalappal előtted érte! Anyukád Kép Lelkiismeretfurdalásod szerintem pedig ne legyen, mert csak a gyereked véded! (Én tudom, mert 1x évig fújtam a füstöt. Tessék, Hölgyeim, lehet dobálni a köveket érte! Kép)
Torna Kép

Judit,
én mindenhol csak krumplist lelek. Sőt, most a miniüveges cuccokat vadászom, mert jó ha annyi elfogy 3 nap alatt. A "nagy" üveges fele megy a kukába ... Kotyvasztást próbáltam, de be kell vallanom, hogy a tányéromból kikerülő falatokat fogadja el Kincsem, a neki főzött nem kell. Lehet, hogy mégiscsak jól és ízletesen főzök? Kép
Pelus: nekem még sose sikerült kifogni a Babylovot. Lehet, hogy rossz DM-be járok? Kép
Kép Kép édes a páros!

Szilvi,
babarizsről én is csak hallottam, de még sehol nem láttam. Viszont bioboltban a natúr rizspelyhet ajánlották helyette (fél kg 700 pénz!). Előnye, hogy hamar megpuhul és nem allergizál. Remélem segíthettem.

Hajni,
Ikeában már én is szoptattam, de az még a télen volt, s akkor baromi hideg volt. Majd lefagyott a cickóm. Kép Na jó ez így kis túlzás, de tényleg hideg volt. Volt, hogy a Madrináét vettük igénybe, de az meg nagyon pirinyó.

Ines,
Nagyon sajnálom. Azt is, hogy nem tudsz jönni, és a nagyit is. Neki gyógyulást kívánok, Nektek pedig jó nyaralást.

Hétvégén kimetünk a füvészkertbe. Jó drága a belépő, s cserébe az ember "csak gazt" lát. De tényleg nagyon lepusztult. Néhány helyen veteményes kertet csináltak a növények között ... (no comment). Kép
Ha minden összejön, ma este bulizni megyünk! Kép Hogy fogom én kibírni a gyerekem nélkül ... ?????????

Szép hetetek legyen, holnap talizunk! Kép

Pussz: Boró
femõke

Orsi!

Mi nyaraltunk Rab-on 2 éve, San Marino nagyon jó hely igazi babás nyaralós hely. Szeptemberben mi is megyünk. Rengeteg panzió, hotel van, a neten körülnézel, találhatsz sokat.

Tündér
tündér

Sziasztok!

Ines, sajnálom a talit, és jobbulást a nagymamádnak!

Boró, anya főztje az igazi Kép Jó bulizást estére.

Jelentem mi is elértük végre a 6 kg-t! Kép A tegnap esti mérlegelés pont 6 kg-t mutatott.
Tegnap és ma pedig kóstoltunk egy kis almát. Először kicsit furcsán nézett, hogy mit akarok vele, de aztán pár kanállal megevett belőle.
Megkaptuk a DM-től az értesítőt, hogy mehetünk a kuponfüzetért. Ma el is indultunk, erre műszaki okok miatt zárva volt. Viszont most először kérdezték meg a buszon, hogy segítsenek-e a babakocsival leszállni. Annyira meglepődtem. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Kaptok egy képet:

Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Hát megjöttünk,de jó volt végre pizzát rendelni a jó kis falusi házikoszt után Kép! Most nagyon gyors leszek, mert hulla vagyok. Akkor holnap ugye tali? Hozzon már más is kispapit, ha már az enyém hajlandó önfeláldozni,és lelkesen velünk tart Kép

Puszi:

Buksiék

Ui: Venculának az ínye alatt szúr valami Kép
kisbuksi

Sziasztok Lyányok!

Remélem mindenki jól van, és bírjátok a hőséget.
Ma megint voltunk tornán, és megint elaludtunk, már a felénél. Ezért úgy döntöttem, hogy úszni viszem Lilit, az korábban van, akkor még használható a gyerek. Kép
Most csak én nem vagyok használható, mert megbetegedtem. Sajnos nekem a tampon sem jön be, annyira erős, hogy az is simán átázik pillanatok alatt, és hát nem lenne jó leégni Kép

Képzeljétek, most majdnem minden barátnőm babát vár. Kettő már szülés előtt van, kettő meg januárban fog szülni.
És kettő biztos fiú, egy nem biztos, a negyedik meg még egyáltalán nem tudja.
Ma láttam egy 3 hetes babócát. Édes volt. Nagy haja van. Jaminának hívják. Totál irigy vagyok a barátnőimre a terhességük miatt. Kép Kép

Tünde!
Pech. De a 6kilósodáshoz gratulálok.

Judit!
Lili sajnos utál mindent, ami főzeléknek nevezhető.
A gyümölcspépek mennek, de a főzelék...
Van aHippnek egy új cucca, Jó Éjt papi. Van benne tej. 4 hónapos kortól van ráírva, de a magyar papírján 6 hónapos kortól van (gondolom a szabvány miatt). Nos én az arany középutat választottam, Lili elmúlt öt hónapos, és adom neki Kép Nagyon szereti. Babakeksz is van benne.

Boró!
Nekem sem mindig fogy el a nagy üveges. Sőt, nem is fogy el. Mostmár a kisüvegeset az egészet meg tudjuk enni.

Lányok!
Nézzetek hülyének, de én tokre szeretem Lili tejpépjeit. A Mildibének van egy sárgabarackos tejberízs pépje. Húú az nagyon fincsi. Mindig többet csinálok, amit tudom, hogy Lili nem tud megenni, én meg megeszem Kép Kép, amit meghagy.

Na puszi mindenkinek: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

SZiasztok!

Köszönjük a sok jó tanácsot a babarizsről, a rizsliszt és a rizspehely is jónak tűnik. Közben máshol is nyomoztam, a Milupának volt, de megszűnt, most nem lehet ilyet Mo.on kapni. kár.
Orsi, az úszópelus drága, de mostanában vannak akciók. Igaz, mi a legjobb akciót lestük el más anyukáktól úszáson: többször is fel lehet venni ugyanazt, csak meg kell szárítani. Kép Ér annyit, mit a pelusmegkötő a biciklisnadrággal.
A holnapi tali nálunk 50 százalék; szombat délután óta migrénszerű fejfájásom van, vasárnap egész nap görcsöltem az ágyban, hol azért, mert 10mp-enként belenyillalt, vagy mert ájuldoztam gyógyszerektől. Állítom, a szülés nem fájt ennyire.
Most húzok is az ágyba, alvás jót tesz...
Ini, nagymami Kép Vigyázni kell rájuk, nekünk már egy dédink sincs.
Mindenkinek puszi, ígérem, legközelebb bővebben, talit megpróbálom, vigyázzatok magatopkra

Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Jajj de jó, hogy ilyen sokat írtatok, legalább nem kell magamat olvasni mindig. Boá napom van, úgy látszik.

Rtünde
nagyon irigyellek a jó séta miatt, mi vhogy nem találjuk a közös hangot kispapival Kép, jól esne egy olyan séta, mint a régi időkben, vagy nekem egy lakat a számra
6kg Kép, ja és hiába igyekszel eldugni, sötétbe zárni Kittit, kikutatjuk, meglessük!!! Nagyon édin mosolyog és egyátalán nem tűnik alultápláltnak!

Ini
kár tényleg, hogy nem tudsz jönni, a nagyikra, vagy ahogy te hívod, a nyagyikra, igenis szükség van, én pl imádom, ahogy gagyog Lénának, ja és nagyon örül, hogy nem laffantyús, mert neki csak ilyen jutott eddig (minden fia, unokája fiú lett)

Boró
rossz DMbe jársz, ez tuti, vagy nem kérdezel senkit, OTT MINDIG VAN. De inkább ne találjak pelust, csak mehessek bulizni! (vagy itt nincs összefüggés) KépKépKép , szupi, hogy holnap jöttök, kiváncsi vagyok Zotyópityuanyakicsicsillaára

Kisbuksi
Holnap tali, remélhetőleg nem lesz ilyen dög idő. Kispapit nem is merek hívni, asszem elb@zilikáztam megint az esténket. Én egy hárpia vagyok. Vencelkének nagy drukk, ja meg a mamikájának is, hogy ne legyen nyugtalan. (minden ok nélküli hisztinél én is tapogatok, de vhogy nem akar semmi kibújni, biztos olyan, mint a Mikulás, mindig akkor bukkan fel, mikor nem veszed észre)

Fbogi
nem merem a kexes, tejes holmikat még adni, de nem árultátok el, hogy hol vásároltok bébitápot?? Sárgabarackossal mi is kacsingatunk egymásra, én a zacskós tejberizsből is szeretem a barackosat, komolyra véve, nagyon helyesen teszel, mert mindig tudnunk kell, hogy mit is eszik a gyermek, és az ízemlékezete az embernek rendkívül rövidtávú

Szilvi KépKép
nagyon együtt tudok érezni veled, én kaptam egy érzéstelenítés miatti nyaki/fej görcsöt a császár utáni 2.napon, és 5napig nem tudtam gyakorlatilag felkelni, hánynom kellett a fájdalomtól, amit a fejemben éreztem. A hasamra nem is emléxem, hogy fáj. Vigyázz te is magadra, találd meg az okát milyen gond nyomaszt, és akkor el is múlik a fejfájás (talán Kép)!

na pu' és holnap ott vagyok, remélem a sárkányfejeimet a nap lesorvasztja, mert bajban leszek (nem fognak hozzám szólni, ettől még sárkányosabb leszek, és a kör be is zárul. Ja tudom, ilyenkor kell a farkamba harapni, de az meg nincs, akkor most növesszek farkat, vagy veszítsek fejet??? hú össze ne keverjem, vagy mindkettő is rosszul hangzik, na dugultam)

J, a Kép
holophernes

Szilvi!

Az Árkádban a legalsó szinten van egy biobolt, én ott vettem Kristófnak bio kölespépet. Olyasmi dobozban van, mint a tejpépek, csak gluténmentes, tejmentes és cukormentes. Ott láttam rizslisztet is.
johitimi

Rebi!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk Kincsemmel! Kép

Kép

Boró
femõke

Sziasztok Mamik!

Reménytelen visszaolvasni, megpróbáltam de,...
Mindenkinek hatalmasat nőtt a babája, és bár eddig is szépek voltak most még szebbek.
Rólunk: Andris elmúlt 8 hónapos kúszunk ,mászunk , ülünk, állunk, újabban a járással is próbálkozunk.Kapaszkodva végig galoppozza a szobát körbe, barrikádok között élünk, de kit érdekel... pápázunk megmutatjuk a lámpát és egyéb dolgokat , kutya mániánk van, folyamatossan dumálunk hol babababa, hol óóó, néha a minisztelnök is megirigyelhetné (ööööö)van amikor még azt is tudjuk hűűű...jeee.Napközben nem alszunk csak max egy órát. És még MINDIG CSAK SZOPIZUNK!!! Sajnos nem hajlandó elfogadni semmit, pedig már kellene zöldségeket, husit enni. Én pedig rohamosan fogyok. Szülés után voltam 74 most pedig 59. Csak emlékeztetőül 42-ről kezdtem. Remélem nem megyek megint annyira vissza.
Millió puszi mindenkinek és itt találhatók a képek Andrisról:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1196
http://babanet.hu/album/main.php?album=1701
http://babanet.hu/album/main.php?album=2611
semese

Helló!

Judit!
Általában a Tescoban veszem a bébiételeket.
Eddig ott találtam a legnagyobb választékot azokból, amiket Lili megeszik.

Semese!
Azért ne fogyj el Kép Bár irigy irigy a fogyiért.
Hogy csinálod?

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Úgy néz ki megyünk Kép .. azt még nem tudom mikor érünk ki... pont 4-re biztos nem... Én viszek kispapit is, de nagyobbik gyerkőt is... ha az a bizonyos nagyobbik nem ájul be, akkor ők valszínű elmennek kisállatkertet nézni (ha megtalálják Kép) ... de egy biztos.. nem én fogok Csenge után rohangászni... KépKép

Kisbuksi
Párod legfeljebb csatlakozik hozzájuk Kép

... na pihizek kicsit... a nagyobbikat elvitték postára...Kép

Boró
Köszi Kép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Akkor du. talizunk, remélem sokan!

Judit!

Lenne mit hozzád szólnom,de majd élőben Kép A sárkányt ne hozd,mert megijednek a gyerekek ! van azonban az a jópofa kedves csajszi,na annak ott a helye! De tényleg! Mit molesztálod má' azt a jóképű kispapit /meglestem ám,na nem úgy,csak emígy! Kép/ ?

Rebi!

Előre is a jóisten éltessen! Várjuk az egész családot Kép!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Remélem most sokan a tlin vagytok és jót dumcsiztok! Mi itthon ülünk a hüvösben ... Kép Tegnap is és még ma délelött is rengeteget mentünk, úgyhogy be kellett húznom a kéziféket, hogy Bence meg tudjon kicsit pihenni, no meg UTÁLJA EZT A MELEGET!!! Azért beszámoltok ugye?

HÁÁÁT én is próbáltam visszaolvasni ...

Ines, jobbulást nagyinak és reméljük hamarosan sokkal jobban lesz! Ti már megint elutaztok?!?!?! De jó nektek! Irigy vagyok. Én is ügy tudom, hogy Babylove-ot a Libero gyártja.

Judit, köszi a Balcsis tippet! Meg a pelust. Én az Auchanban veszem a bébikajcsit, de a DM-ben olcsóbban van Kecskeméti és az finom is. És az gyártja a HIPP-et is. ÉS akkor miért is veszem az A.-ban? Mert hülye vagyok. Kép

Tünde, nekünkis van medencénk! De úgy tüz a nap, hogy csak van medence, és vár ránk. Mire esetleg kihasználnánk, addigra Bence alszik ... Hát nem is látszik, hogy vékonka lenne, vagy ilyesmi.

Boró, a prof profi, de nem izé hozé Kép hogy jutott ez eszedbe? táncsak te nem jártál már úgy? Szegény IStvánZoltánKincsemÖcsiMiegymás! Nem kellene mégis nevén nevezni? A DM-ben (mindegyikben) van Babylove, mivel az DM-es cucc. Narancssárga zacsiban van a 4-9kg-s! 46db-os (asszem) és 1999,- Pihenés? Ha-ha. Majd eccer!

Tündér, köszi a Rab ajánlást, van esetleg konkrét tapasztalatotok?Szivesen venném!

Buksi, az tuti a FOG!!! Bence újra szenved,valüszinüleg jön a második!

Bogi, juj! Én ettöl a szitutól mindig rettegek! Tiszta ciki lenne! Ha tudom,hogy igy szereted a tejpépet, elküldtem volna a miénket, mert Bence sem és én sem szeretem a sbarackosa, igy egyszer megkóstolta, másodszor sem kellett neki, úgyhogy most kidobtam majd egy dobozzal. Meg egy Hipp-eset is kidobtam az sem kellett.

Szilvi, remélem mára már jobb a fejed! Borzasztó lehetett! Én az összes frontot érzem, néha együtt "üvöltök" Bencével. A pelusszáritás nekem is eszembe jutott, de ha pisis ... kuka.

Rebi, Csengét ugye nem adtátok postára? Kép

Emese, gratula Andrisnak! És csak szopi? Semmit sem fogad el? Üvegeset, tiédet? Fogyás Kép csak ne nagyon!

Bence hétvégén el kezdett kúszni, szépen halad a mászás felé, titokban feltérdel és felnyomja testét a kezével. Szóval négykézlábra "áll".

pussz
orsi
orsi17

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?