Sziasztok!
Buksi,
nagyon örülök a jó eredménynek!
Hol tették le azt a Rukkel tavat??? Ja a gatyó nagyon teccik!
János hegyet mi márciusban másztuk meg - babakocsival. Apának jó kis fogyókúra volt feltolni a havon!
Lakás: azért az már hihetetlenül jó érzés, hogy végre megy a munka!
BKV-val kapcsolatban volt 1 elvetemült gondolatom, de inkább nem írom le, mert megköveznének érte.
Tali: jöhet kispapi, enyém is kijön értünk, ha időben végez. Azt mondta, igyekszik, hogy míg mi nyugiban dumcsizunk, ő vigyázzon a fiunkra.
Helyszín OK. Majdcsak odajutunk valahogy a leírtak alapján!
Buksi, ha jól esik, írd/mondd ki, s mi majd meghallgatjuk/elolvassuk.
Rebi,
a Te gyerekeid jól beosztják maguk között a mamit!
Így legalább mindig csak 1-re kell figyelned!
Látod, minden rosszban van valami jó is!
A pezsi már hül (barackos), még poharat kell beszereznem, mert azért mégsem vinném ki a szigetre nagyanyám kristálypoharait!
Ines,
Császár lett 8 nap túlhordás, mekóniumos magzatvíz és 7 óra vajúdás után. Oka: téraránytalanság, illetve a baba szívhangja leesett + a víz zöldes színe. Még ráadásul nem elég, hogy nagyobb volt a buksija a medencémnél, még rosszul is illeszkedett be. Recsegett ropogott minden csontom, mikor kiráncigálta a doki. A császárt nagyon nehéz volt feldolgozni (még mindig nem vagyok túl rajta teljesen), mert ugye én is normál hüvelyi szülésre készültem, csaszi esélye fel sem merült.
Mi nem Nestlézünk. Hippet szoktunk venni, de 1 kisüveg se fogy el 1 hét alatt.
Bogi,
ez akkor olyan hamis baba-mama torna volt!
De a lényeg, hogy Lilinek jót tesz!
Vizitúra? Ej de sportos kis társaság!
Anyós
Valahogy az jut eszembe, hogy ilyenkor nem gondolnak vissza az ő saját fiatalkorukra anyáink? Mert azért ugye mondogatni tudják, hogy az ő idejükben így meg úgy ...
Judit!!!
De jó, hogy jelentkezel! Látom Léna baba halad a hozzátápi rögös útján!
Kilókhoz, forgáshoz, alváshoz, meg úgy általábana jó fejlődéshez nagyon gratulálok! Remélem a talin mesélsz kicsit bővebben is! Kilincs-üggyel hogy álltok?
Szilvi,
legfeljebb kispapik is a Manókról tárgyalnak majd, míg jobb témájuk nem lesz!
Kakituri: na megnyugodtam. A ránézés az nálunk is megy, csak én valahogy vizuális típus lévén ... na jó, nem részletezem.
Nemsoká Ti is túllesztek a festékszagos időszakon! Fe a fejjel!
Nagyon édi lehet a Pá-pá.
Mi is próbálkozunk már jó ideje, de még nem sok eredménnyel. Az meg jó, ha van valami, amivel jól elvan a gyerkőc, pl. a hintázással.
Hajni,
ha én még 1x lehetnék 48 kg!
Viszek 1 plédet, arra is le lehet majd tenni a Pöttömöket!
Kefe
Mi: tegnap a felülés próbálgatásának rögös útjára léptünk. Ha ebben a tempóban haladunk, a taliig megülünk. A lábunk magunk alá húzása csodálatosan műxik már, csak ki magunk alól egyedül sehogy, csak segítséggel.
Tegnap egész nap pattogtam mint a nikkelbolha, mertugyebár a segítségkérés az sírás formájában nyilvánul meg... Míg rá nem jöttem, hogy miért sír, addig olyan rossz volt, utána már nevettem a dolgot.
Na pussz nektek és szép viharmentes délutánt!
Boró és Zoltán Kincse
P.S.: Orsi????????? Csak 2 szót légyszi, hogy jól vagy!