Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Dita,

??????????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????????

Boni mami,

hát azért nálunk sem volt egyszerű, csak én nem írtam meg, de mióta Danci 2 hónapos elmúlt csupa boldogság az életünk, nálunk főleg az volt a gond, hogy a férjem azt hitte a gyerek mellett majd el lesz hanyagolva. Aztán bebizonyítottam, hogy ez nem így van, azóta szent a béke.
Aztán azon is aggódott, hogy a lánya ki lesz közösítve. Na, ez sem történt meg, sőt, még inkbb igyekszünk odafigyelni és összehangolni a nagylány igényeit a picikével is.
Úgyhogy nálunk nagy az egyetértés, kissebb viták akadnak, de szeirntem minden házasságban van ilyen.
Danci jobban van, holnap viszem vissza tüdő hallgatásra, akkor kiderül meddig kell gyógyit szedni, de a héten a vérvétel nem amrad el. :?

Denika,

Danikánál is úgy volt, hogy kb 5 hós koráig ha a segge beleért a kocsiba akkor már üvöltött. Emiatt nem is jártunk sétálni mert iszonyúan égtem az utcán miatta. De aztán egyik pillanatról a másikra megszerette, fogalmam sincs mi az oka.

Linácska,

édesek a gyerekek, Lilinek gyönyörű hajkoronája volt :lol:
Remélem nem ekcémája van Levinek :?

Ancsi,

hogy vagytok?
Lóci mennyi idős most? Tejcsi van még?

Bikfy,

imádlak téged nagyon :lol: Mindig akkor jössz amikor gáz van és a mondataiddal helyre teszed a dolgokat. Gyere sűrűbben is.
Másikba a képeket rakom ám, ma kaptam vissza a gépemet, visszatelepítem a dolgaimat és elárasztalak Danci fotókkal :wink:

Évi,

a 4. fog nekünk is hatalmas küzdelem volt, de mióta kibújt és meggyógyultunk, Danci szépen eszik és alszik, menyország van :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

Itt vagyok, csak tegnap nem volt kedvem írni olyan depis voltam.

Köszi mindenkinek a vígasztalást!

Bocsi hogy most nem reagálok semmire, de egy csomó dolgom van. Most véglegesítem a gyerekszobát. Elkezdtem én is mosni, vasalni a kisruhákat. Viszont lehet hogy csinátam egy baromságot, mert a mosógépemen van 3 baba program és az elsőre betettem a cuccokat amin egy kis rugi van. Amikor kiszedtem néhány plüss holmi eléggé elvesztette a puhaságát mert sztem 60 fokon mosta ki őket. Kézzel kellett volna visszaállítanom a gyári beállítást. Remélem nem lesz nagyon gáz ha megszáradnak, mert akkor felrobbanok.
Vettem a DM-ben baba folyékony mosóport és nem tettem öblítőt mert azt olvastam hogy nem kell kiöblíteni pedig van kimondottan gyerek öblítőm is Gabi márkájú, lehet hogy azért maradt egy kicsit durvább az anyaga némelyik rucinak mert mégsem ártott volna kiöblíteni??? Szerintetek kiöblítsem mégis?

Tegnap délutánig szenvedtem a szekrénnyel egyedül, fúrtam, faragtam de fel kellet adnom mert egyedül nem mentem semmire, csak annyira hogy jól elfáradtam. Aztán már késő délután nem bírta elnézni apa hogy szenvedek és összehoztunk belőle valamit ketten így legalább most van egy akasztós 50 cm széles szekrényem. Nem tudom hová tettem volna az akasztós cuccokat mert az összes ilyen jellegű szerkényünk dugig van.
Került még bele két polc is úgyhogy talán elfér minden kényelmesen és nem kell boltról-boltra járni új szekrény miatt.
Még az ajtót, fiókot meg a tetejét rá kell eszkábálni. A pelenkázó fölé még fel kell fúrni egy polcot meg az ágyam fölé is szerenék egyet és ezzel kész a babaszoba. Még a szőnyeg jön holnap vagy holnapután.

Most megyek mert lejárt a másik adag is, kiteregetem aztán vasalok. Most ebben a szép időben tök hamar leszáradnak.

Majd estefelé megpróbálok mindenre reagálni.
Annyit azért mondok hogy egy kicsit megnyugodott a lelkem mert a másik topicban sokat elárulták hogy náluk is vannak hasonló problémák én már azt hittem csak az én párom ilyen fafej, de úgy látszik mások sincsenek sokkal jobb helyzetben.
Azért ezt elég szomorúnak tartom!

Szép napot mindenkinek!

dita75

Monic! nem tudom ezt a hülye vonalzót betenni,ezért nem látszik,hogy holnapután leszünk 4 hónaposak!
Mi még csak szopizunk,-igaz nem is vagyok a versenysúlyomnál,de ez nem nagyon érdekel :oops: -,Lóci nagyon édi,jó kisbaba.
A lányoknál is volt tejem hála Istennek,de egyik sem igényelte tovább 8hónapos koruknál.Mindkettő elfordult és sírt a cicitől.A :oops: Az érdekes,hogy állítólag én is ugyanazt csináltam kilenc hónaposan.
Danci tündéri és remélem gyógyulgat!Nektek is még kék néha a szátok körül? Nekünk elmúlt,de most megint néha újra látom. (Felhívtam a dokit,de csak nevetett,hogy ne nézegessem már.)
Ti nem féltek ettől a szemét influenzától,Pesten nagyon sok a megbetegedés?!

Kép
f.ancsi

Sziasztok!

Bikfykém!

Olyan rendes vagy, hogy miattam írtál! Köszi, hogy elmondtad ezeket! Tényleg nem vékony a Dóri (legalábbis nem gebe), de azért én aggódom. Ma még üres (!!!!!) kenyéren és teán kívül nem evett mást. Viszont azt rendkívül szívesen ette meg. Tegnap úgyszintén ez volt a menüje,meg egy kis húsleves tészta, hús, és zöldségek nélkül. Csak a lé.Ezeken kívül még bundás kenyeret, rántott húst és virslit eszik, meg szökőévente egy almát. Most őszintén, hogy ne aggódjak??? Na mindegy, majd megbirkózom ezzel is, mint eddig...

Monic!

Dancit is megkínozta a 4. fog? Szegény :( Képzeld, Ádámnak úgy bújt ki a két felső metszője, hogy egy-egy véres ínycafatot lökött maga előtt a fog :shock: Hogy fájhatott neki... Brrrrrrrrrrrrr...

Dita!

Örülök, hogy alakultok!
Én sima mosószerrel mostam a babaruhákat, sensitive öblítővel ugyan, de öblítettem, és sose mostam külön a mi ruháinktól. Persze, ha netán érzékeny a bébi bőre, akkor más lenne a szitu! Szóval én ezt se bonyolítottam túl :) A vasalásból viszont nem engedek, minden babaruhát (és felnőttet is) alaposan vasalok.

Ancsi!

Versenysúlytól én is messze vagyok, ha ez megvigasztal :wink: Hasam is még akkora, mint a Dórival kb. 30 hetesen. Óriási :cry: Mindig babásnak néznek,ez van...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ancsi,

örülök, hogy van elég tejcsid és Lócinak nem kell pótolni. Hűűű, akkor ti is nőttök ám rendesen, mindjárt 4 hónap :lol:
Képzeld, hogy Dancinak már pár hónapja nem kékült a szája körül, de most hogy beteg volt kellett befújnom 2 féle hörgőtágítót és azt úgy kell, hogy egy műanyag poharat fogok az arcára és hátulról befújom egy lukon és várok, hogy belélegezze. Na, azta újra kék a szája körül, épp a pohár formája szerint, mert a hörgőtágító vérbőséget és szívszaporaságot okoz :shock: :shock: Dokinak én is mindig mondom, de a miénk is legyint, hogy ne foglalkozzak vele, de engem zavar mert egy kicsit természetellenesnek tartom.

Évi,

a vérvétel mutatott ki valamilyen tápanyag hiányt? Mert ha nem akkor Dorci egye csak ami jólesik, ha a szervezetének szüksége lesz valamilyen vitaminra vagy tápanyagra úgyis megeszi szépen az évi 1 almáját és minden rendben lesz.

Dita,

én sima folyékony mosószerrel mosom Danci ruháit és Sensitiv öblítőt használok hozzá. Ő nagyon érzékeny bőrű baba (lásd a kórházi Johnson fürdetőtől csalánkiütése lett), de még soha nem bántotta a bőrét és a Silan Sensitivnek annyira jóillata van, hogy számomra az a babaillat mert ahányszor Dancit felveszem mindig megcsapja az orrom.
A ruhákat én még külön mosom, szerencsére össze tudom várni, hogy kijöjjjön egy mosás.

Én most 2 órát aludtam Dancival, nagyon jólesett, ő még mindig alszik. :oops: És a gépem még be sem üzemeltem :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Ancsi,

örülök, hogy van elég tejcsid és Lócinak nem kell pótolni. Hűűű, akkor ti is nőttök ám rendesen, mindjárt 4 hónap :lol:
Képzeld, hogy Dancinak már pár hónapja nem kékült a szája körül, de most hogy beteg volt kellett befújnom 2 féle hörgőtágítót és azt úgy kell, hogy egy műanyag poharat fogok az arcára és hátulról befújom egy lukon és várok, hogy belélegezze. Na, azta újra kék a szája körül, épp a pohár formája szerint, mert a hörgőtágító vérbőséget és szívszaporaságot okoz :shock: :shock: Dokinak én is mindig mondom, de a miénk is legyint, hogy ne foglalkozzak vele, de engem zavar mert egy kicsit természetellenesnek tartom.

Évi,

a vérvétel mutatott ki valamilyen tápanyag hiányt? Mert ha nem akkor Dorci egye csak ami jólesik, ha a szervezetének szüksége lesz valamilyen vitaminra vagy tápanyagra úgyis megeszi szépen az évi 1 almáját és minden rendben lesz.

Dita,

én sima folyékony mosószerrel mosom Danci ruháit és Sensitiv öblítőt használok hozzá. Ő nagyon érzékeny bőrű baba (lásd a kórházi Johnson fürdetőtől csalánkiütése lett), de még soha nem bántotta a bőrét és a Silan Sensitivnek annyira jóillata van, hogy számomra az a babaillat mert ahányszor Dancit felveszem mindig megcsapja az orrom.
A ruhákat én még külön mosom, szerencsére össze tudom várni, hogy kijöjjjön egy mosás.

Én most 2 órát aludtam Dancival, nagyon jólesett, ő még mindig alszik. :oops: És a gépem még be sem üzemeltem :oops:

Kép}
monic80

nem tudom miért küldte el kétszer :evil:

Kép}
monic80

Sziasztok!
Mi voltunk ma Szekszárdon sikerült a 4d uh minden ok a kiscsajszival óriás bébi 32+5re mondta a doki 7 cm a talpa és 2100-2400 g között van a drágám.Kezd meszesedni a lepényem doki mindjárt kérdezte hogy cigizem e de persze én nem cigizem.Egy nagyitott képet kaptam meg 18 perc dvdt majd api csinál még képet most csak egyet tudok rakni közben meg készülünk Pécsre reggel 6kor indulunk diatetikushoz vérvételre meg délután az orvosomhoz.Ja meg a járókáért. Kép A Drágám mindig cumizik

Kép

Kép
vius
Baja

Monic,írtam privit!

Kép
f.ancsi

Ancsi,

válaszoltam. :wink: Esetleg msn vagy skype elérhetőséged van?

Vius,

nagyon szép a kisányotok, szerintem nem óriásbébi, Danci is ekkora volt ha jól emlékszem :wink: Nagyon édesen szopizza az ujját.

Kép}
monic80

Sziasztok!

VIUS
Nagyon aranyosan szopizza az ujjacskáját. Végre eljutottatok ide is! :) Nem semmi méretek, Miló majdnem fele ekkora :shock: :shock: :shock:

ANCSI
Én is kérem a privit!
Már várom a történetet régóta, mert érdekel hogy mi van veled.
Gondolom ezt osztottad meg Monic-kal, de ha nem akkor bocsi.

NAgyon örülök hogy ilyen jó baba Lóci! :)

MONIC
Jobban van már Danika?

Bocsi az előző oldalra már nem emléxem!

Tegnap majdnem végeztem az összes holmival, még mára vannak az akasztós cuccok kiskabátok, kardigánok, overáll.

dita75

Ditusom tényleg szomorú hogy ilyen van. de boldogság hogy a javának megjön az esze amint kibújik a kicsi!

MOncsi szegényke. tegnap visszavittem magamtól kontrollra a Zsigát és kiderült, hogy hörghurutja van. :cry: már nem is folyt nózi, köhögés is csak nagyritkán volt. á.örülök,hogy rendeződtetek! :lol:

ho rohanok tovább

ja VIus gyönyörű Darinka

Ancsa a bbc kódot kell bemásolni az aláírásba :wink:

ÉVi hát nem egyszerű tényleg!
Vendég

Vius,
nagyon aranyos Darinka, és tényleg cumizik :lol: A diétát tartod??? Mert a cukortól is elkezdhet korán öregedni a méhlepény. Amúgy nem is nagy annyira, Levi végig két héttel volt nagyobb, na jó, ő tényleg nagy is lett :lol:

Dita,
kész szobáról kérünk képeket. Amúgy én a plüss rugit is meg szoktam vasalni, és akkor puhább lesz. De nem mindegy melyik irányba húzod a vasalód, de azt majd úgyis meglátod.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ancsi,
Boldog 4. hónapot Lócinak! :D

Zsuzska,
Tényleg szép nagy Olcsa! Szerintem Réka 1 évesen sem lesz 77 cm...

Denika,
Örülök, hogy van még tejcsi! A gyarapodásra a dokinénik azt mondta, hogy egy idő után már leáll, és most már ott tartunk, hogy elég, ha havi 200-300 g-ot hízik Réka, pedig az elején havi 1 kg-t is hízott.
Gyönyörűséges Niki! :D
Hát, megértelek ezzel a sétálással kapcsolatban, mert pár hete vette fel ezt a szokást Réka, hogy amikor fáradt, akkor nem alszik el simán a kocsiban, hanem szirénázik (mert nem az a kifejezett sírás). Volt olyan, hogy a Ligetből hazafele fél órán át nyavalygot, erre 5 perccel azelőtt, hogy hazaértünk volna elaludt. Körözhettem még egy fél órát a házak között, mert ha felmegyek a lakásba rögtök felébred.

Monic,
Remélem, Danika már teljesen jól van! Örülök, hogy a bilin minden jól sikerült, és az ünnepelt is örült!

Linácska,
A koszmóra nekünk sem vált be a Babe sampon. Egyszer próbáltam a napraforgó olajat, de nekem az szörnyen büdös volt, így sima babaolajjal kentem Réka fejét, és attól elmúlt a koszónk.
Nagyon szépek a gyerkőcök, és Lilinek milyen hosszú haja volt!

Évi,
Remélem, Eszti már nem lázas, és fogacska is kint van már!
Dorci aztán extra válogatós csajszi! Nem irigyellek, én is aggódnék nagyon!

Dita,
Komolyan hagyta a párod, hogy egyedül szenvedj a szekrénnyel? :shock: Remélem, hogy Miló születése után tényleg varázsütésre megváltozik!!!
Mi volt a dokinál? (Nem tegnap kellett menned? :roll: ) Mész anyukádhoz?

Vius,
Gyönyörűséges Darinka!

Boni,
Sajnálom, hogy Zsiga nem gyógyult meg! :( Akkor a városligeti talink elmarad? :roll:

Rékának szerintem a herpesz elmúlt, de helyette folyik a nózija, és emiatt köhécsel is néha. Próbálom kiszívni sűrűn a nóziját, de nem jön ki. Ti mit csináltatok, hogy felszakadjon a váladék? Félek, hogy nehogy a fülére, vagy az arcüregére húzódjon a gyulladás, de hiába szívom nem jön. Pedig tele van, mert amikor elalszik horkol, és lehet hallani, hogy szörcsög a levegő vételnél.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

NÉmó én sós tengerviz aztán 1-2 percet várok és utána szivom. kis szünetekkel! de katasztrófa.... visít :cry:

lehet hétvégére jobb lezs és akkor jó lenne....
Vendég

Sziasztok!

Monic, Nemone: Kicsit azért megnyugodtattatok, hogy nemcsak az én gyerekem szokott üvölteni a babakocsiban. :) Azért ha nagyon hangos Niki, akkor kézben szoktam hazahozni, hogy ne égjek annyira. :oops:

Dita: Örülök, hogy sikerült összehozni végre Miló szekrényét, és annak is, hogy apusod nem bírta nézni, hogy egyedül szenvedsz vele, és segített. Azért fúrni ne állj neki egyedül, hanem vedd elő a fúrógépet (ha nem nehéz), tiplit, csavart, és hívd apát, hogy csinálja meg.
A babaruhákat én is öblítőzöm, de külön mosom őket, és kevesebbet rakok bele, mint a mi ruháinkhoz. A vasalást, Évihez hasonlóan, én is alaposan csinálom. A plüss rucikat, én kifordítva szoktam vasalni.

Évi: Sajnálom, hogy Dorcikád ennyire aggódásra késztet a nemevésével. :( Kiskoromban én is nagyon válogatós voltam, engem is vitt anyu orvoshoz, kaptam étvágynövelőket, aztán mégsem lett meg az iskolába menetelhez a súlyom, úgyhogy egy kis csalással mehettem csak suliba. Most meg van rajtam vagy 10 kiló felesleg, és jóízűen szinte bármit megeszek. Az immunrendszerem sem volt gyengébb a nemevésem miatt. Amikor több mint fél osztály hiányzott, én egészségesen csücsültem a padban. :) Próbálj meg ne aggódni, de tudom, hogy ez nehéz, azt hiszem én sem bírnám ki aggódás nélkül. Ügyi mami vagy Te, biztos megbirkózol ezzel a problémával is.

Ancsi: Örülök, hogy van tejcsi, és boldog 4. hófordulót! :)

Vius: De jó, hogy végre sikerült a 4d! :) Nagyon ari Darinka, ahogy cumizik! :)

Boni: Hörghurut :evil:

Nemone: Takonykór :evil: Gyógypuszik mennek a kishercegnőnek!

Mi holnap megyünk tanácsadásra, kíváncsi leszek mit szólnak majd Niki gyarapodásához (250g körül lesz). Előző hónapban már felvetette a védőnő, hogy ha nem elég a tejcsi, akkor ő inkább a hozzátáplálást javasolja, mint a tápszert. De még bírtuk egy hónapig tejcsivel, mostmár én is nyugodtabb vagyok, hogy eddig ment a kizárólagos szoptatás. Amúgy Niki állandóan kinézi a kaját a számból, és már nem bírtam ki, hogy ne adjak neki, ha olyat eszem, amit akár ő is ehetne már, szóval megnyalattam vele barackot, szilvát, körtét. A barackra kicsit fintorgott, a szilva és a körte után meg szopizósra pöndörített nyelvvel cuppogott. :) Nagyon aranyos volt! :) Szóval már kicsit várom is, hogy adhassak neki fincsi kajcsikat.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

sziasztok csajok!remélem jol vagytok nemrég irtam nektek ha valaki emlékszik rám én vagyok a legujabb itt szerintem,a tanácsotokat szeretném kérni képzeljétek tegnap voltam dokinál ultrahangon és mondta a doki hogy 21mmes petesejtem ami megtermékenyitésre vár és már megkaptam tegnap a tűszőrepesztő szurit is igy holnap lesz életem első inszemje,kicsit félek de hát ez természetes szerintem,tudtok e nekem mondani okos dolgokat hogy utána mivel lehetne segiteni a folyamatot hogy sikerüljön néhány tipp is jol jönne:))és hogy szokott e a doki utána adni valami gyogyot?köszi a segitségetek,drukkoljatol:))
p.szilvi

p.szilvi: Drukk az inszemhez. Utrogestant biztosan fogsz kapni, ezt hüvelygolyó formájában szokták alkalmazni. Első napokban nyugi és fekvés. Igyál sokat. Mondjuk én majdnem minden inszemnél így tettem, de csak a 4. sikerült. Remélem te szerencsésebb leszel.

Voltam tegap nődokinál és védőnőnél is. A méhszájam megrövidült (nem tudom miért lett C:2000) és E-colly baktérium van a vizeletemben. A dokim ma vett le kenetet és jövő héten kiderül, feljebb is kimutatható-e a baci. Akkor szednem kell antibiotikumot. Ráadásul a hétvégén meghúztam a hátizsákkal a derekam, eléggé fáj. A védőnőnél meghallgattuk a szívhangját és nagyon jó volt. Nekem…a babának annyira nem tetszett, mindig elmászott. A vérnyomásom rendben és a súlyom 70 kg. Cipőben mért, tehát nem híztam szerintem semmit. Ami a lényeg viszont, hogy a háziorvos mától kiírt a szülésig táppénzre! Nem így terveztem és nagyon fognak a kollégáim és a munkám hiányozni. És a pénz persze. De a baba a legfontosabb, nem akarom megszülni a 30. hét előtt. A dokim ragaszkodott hozzá, nem engedett ellenkezni.

Bocsi, hogy csak magamról írok, megpróbálok visszaolvasni.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok,köszönöm a köszöntést,de 23.-án születtünk :D :D :D
De nagyon arik vagytok!!!!!!!!!

Kép
f.ancsi

Nem tudjátok Marával mi van? Olyan jó lenne tudni róla?!
Katáék végül kiköltöztek Milánóba?

Kép
f.ancsi

Ancsi,

Kata a Forgácsosba szokott írni, ott szoktam néha olvasni.
Nem költöztek Milánóba és a fagyibabás beülti előtt áll.
Msn-en már nagyon régen sikerült vele beszélnem.

Boni mami,

Zsiginek jobbulást. Nálunk Dancinak még mindig folyik az orra, nem tudom hogy tud már második hete így folyni :roll: Ilyen csak a férjem lányának szokott még lenni, másnál még nem tapasztaltam.

Denika,

én is vittem már kézben Dancit haza elég hosszú távon. AZt hittem belehalok annyira elfáradtam.

Nemone,

Réka baba remélem nem lesz beteg. Jobbulást neki is. EZ az ősz úgylátom próbára teszi a babákat.

Danci üvölt, most is az etetésnél, ez az5. fog nagyon kikészít, az egyik hegye már kint van, nem tudom a másik miért nem bír előjönni. Nagyon elfáradtam ma....

Kép}
monic80

szia Vicky!köszi a drukkot,mindenkinek adják azt a hüvelygolyot amit irtál?neked miért kellett az inszem?nekem mindenem rendben van azt mondta a doki ha most nem sikerül akkor endometriozisom van és lapart fog csinálni uugyhogy nagyon imádkozok hogy sikerüljön de egyben félek is a beavatkozástol:((
p.szilvi

szilvi: Én pcos-es vagyok és nem volt gyógyszer nélkül ciklusom és peteérésem. Nem nagyon értem, hogyha ez nem sikerül, akkor endód van. Ha már most is van, akkor kevesebb az esélye az inszemnek, de akkor miért nem műti meg előtte? Ez már látszik a hormonokból és az uh-n is szerintem. Progeszteron-pótlást mindenkinek adnak. Inszemnél általában 3x1 utrót vagy talán duphastont. Lombiknál 3x3 utrót vagy napi 2x1 progeszteron injekciót ha jól tudom. De a szurit már csak akkor, ha volt valami hormontermelési gond előző terhesség vagy lombik esetén. A sógornőméknél az első lombikból megfogant babánál volt gond és a második lombiknál injekciót kapott. Mondjuk akkor ettől nem lett babája.
vicky79
Budapest III. kerület

Ciasztok csajok,

Apja elment Angliába még tegnap este szalmák vagyunk Olcsával. Hála istennek mi jól vagyunk, még mindig nincs fogunk, nem akar neki előbújni. Dentinox-szal szoktam kenegetni, utána cumit adok és megnyugszik, vénségére lett cumis, hasfájás után nem is kapott cumit most meg muszáj adni mert ha duzzad az inje akkor visit. :cry
Én is a Silan sensitivet használom öblitésre és külön mosok még Olcsának, de mindig szigorúan vasalok.

Ditus, örülök, hogy már jobban vagy lelkileg. :lol: :wink:

Kép
pgsuska

Némó, Rékának jobbulást.

Kép
pgsuska

Nemoka,
hát úgy néz ki, hogy a sampon nekünk sem jött be, de fenntartó kezelésre jó lesz.
Délelőtt megmutattam Levi fejét védőnőnek, nem a sajátunknak, ő szabin van, és kiderült, hogy egy nagyon eldurvult koszmó, ami azért tudott ennyire eldurvulni, mert bátortalanul szedegettük le. Azt mondták, ha vérzik, ha nem, le kell szedni.
Ez a védőnő ajánlott egy megoldást, hogy kórházban így csinálják, most este megcsináltuk mi is, és csodák csodájára, még ennek a makacs koszmónak is a 80-90%-át egy kezeléssel le tudtuk szedni. Szóval gyógyszertári vazelinnel kell bekenni, rajta hagyni (egész éjszakát javasoltak a gyógyszertárban, mi 2,5 órát hagytuk rajta), aztán lemosni (lehetetlen :lol: ), leszedegetni akármi is legyen alatta, és a végén Neogranormonnal bekenni. A vazelin úgy leáztatta, hogy csak na. Fogkefével leszedegettem, most fedi a Neogranormon, kíváncsi leszek, milyen lesz reggelre. Egy rész kimaradt, mert este csináltuk, alig láttam. Majd holnap.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szép Napot!

Vicky: Sajnálom a bacit. :( Remélem, nem kell antibiotikum, de ha mégis, akkor biztos olyant fog adni a doki, amit lehet terhesen is szedni (én is kaptam 3x is a terhesség alatt a magas fehérvérsejtszámom miatt). A méhnyak rövidülést viszont nagyon komolyan kell venni, mert ha jól tudom ezt követi a méhszáj kinyílása. Szóval pihenj nagyon-nagyon sokat!
A védőnőhöz én is szerettem járni. Olyan jó volt hallgatni Niki szívdobogását. :)

Szilvi: Drukk az inszemhez! +++++++ Bár lehet, hogy már túl is vagy rajta?

Linácska: Örülök, hogy sikerült megszabadulni a koszmó nagy részétől! :) Remélem, a maradék is hamar lejön, és elfelejthetitek örökre ezt a csúnyaságot.

Monic: Fogmanó :evil: Hogy aludtatok? Kibújt a másik hegye a fogacskának?

Mi ma voltunk tanácsadáson. Niki 64 cm és kereken 6 kg. 380g-ot gyarapodott egy hónap alatt, ami még elfogadható, ha van rendesen pisi, és legalább hetente kaki. Szóval még nem feltétlenül szükséges elkezdenünk a hozzátáplálást, de pénteken jön a védőnő, és megbeszéljük, hogy mit mikor mennyit hogyan adjak majd Nikinek, ha úgy döntünk, hogy elkezdjük.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok!

Monic!

Semmi hiánybetegsége nincs a Dórinak, tényleg az lesz a legjobb, ha leszállok róla, és hagyom, hogy azt egye, ami jólesik neki. :roll:
Tovább javult Danika?

Vius!

Szép nagra nőtt a kislányod :) Édesen cumizza az ujját :) Nekem a Dóri ujjcumizós, olyan kis drágán csinálta (és csinálja még ma is :) )

Boni!

Hörghurut :evil: :evil: :evil: Jobban van már a drága?

Némóci!

Réka királylány jobban van? Sikerült kiszívni a nózit?

Denika!

Neked is köszi a vigasztalást :) Mire jutottatok a tanácsadáson?

Szilvi!

Már biztos túl is vagy az inszemen, drukk, hogy sikeres legyen! Majd mesélj!

Vicky!

Megrövidült méhszájjal tényleg jobb lesz otthon pihenni.

Pont a minap akartam kérdezni, hogy nálatok is nagy "kosszal" esznek a kölkecek? Enyémek iszonyatosan néznek ki egy-egy kaja után, akár a kismalacok. Benyúlkálnak a szájukba (persze ez csak úgy izgi, ha még tele van), és főzelékes kézzel dörzsölik a szemüket, hajukat, fülüket. Tüsszenteni is csak teli szájjal buli. Meg kiütik/rúgják a kezemből a kanalat, repül a főzelék a falra, padlóra. Az etetőszék mindenféle színben pompázik, a felmosót el se rakom, mert folyamatos használatban van. Király :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Denika!

De egyszerre írtunk :) Tanácsadásos kérdés így már stornó :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok csajok!igen már tul vagyok rajta nagyon izgultam kezem lábam remegett de hát szerintem aki soha nem volt ilyenen ez természetes:))Vicky: megultrahangozott mikor volt a peteérésem és azt mondta hogy tökéletes meg a hormonjaim is ezért nem értem hogy miért nem mondja ha endom van.Én nem tudom hogy azt még miből lehet látni vagy tapasztalni?különben semmi gyogyszert nem adott az inszem után annyit mondott hogy 25-30%os az esély mert a párom miközben én pihentem ő volt a kérdező biztos a lelkére kötöttem hogy kérdezze meg a beágyazodás segitőt de ő azt mondta hogy már a szuriban van amit tegnap előtt kaptam és higyjem el hogy minden rendben van,ennyit mondott?nem értem akkor hogy nekem miért nem adott segitőt?csak az esélyeinket latolgatta hogy nagyon jok:)majd meglátjuk:)szerintetek mikor lehet tesztelni majd csak ha nem jön meg a mensi?vagy már korábban hogy tudjam?
p.szilvi

p.szilvi: Lehet hogy jók voltak a progeszteron értékeid. De én még nem hallottam olyanról, hogy valaki nem kapott. Bocsi. De azért ne keseredj el, sikerülhet így is.
vicky79
Budapest III. kerület

Szilvi ÉN SEM KAPTAM SEMMI HORMONPÓTLÓT INSZEM UTÁN! A dokim nem szokott adni K:P a Kaálibna, és azt mondja azért,mert maga az utró nem segíti a megtapadást hanem támogatja a már megtapadt babót. tehát ha kell majd ad. én a 14.napon elkezdtem pecsételni, és már irta is fel az utrót fiam meg ott alszik az ágyikójában :lol:

Suska
sajnálom szalmaságot!

Lina húú hát igen pedig muszáj takarítani... nálunk is volt dzurva koszmó de nem ennyire... miylen volt a vazelin alatt?

Évikém szállj le Dóriról :wink: :lol: igen nálunk is ez volt.. de elmondatom, hogy mivel hagytam és mostam fel utána rendszeresen, elértem azt, hogy egy évesen egyedül eszik kanállal, villával kevés maszatolással! :lol:

Moncsi DAni?

Zsiga már nem köhög.. talán kimentünk belőle...
Vendég

Sziasztok!

Szilvi!

Én sem kaptam Utrót egyik inszemnél sem. Úgy van, ahogy Boni írja, nem a beágyazódást segíti.

Bonikám!

Nem mintha lenne más választásom, kénytelen vagyok hagyni, hogy csatatérré változtassák a konyhámat :)

Viki!

Te merre vagy? Most má' tessék jönni:)

És Esztibébi végre nem lázas, viszont pöttyös, úgyhgy nála is kipipálhatjuk a 3 napos lázat. Tegnapelőtt megszületett a 4. foga is, már csak 32-szer jön hozzánk a fogmanó :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok

Bocsi hogy nem voltam eddig csak kedden nagyon elfáradtam tegnap meg nem volt kedvem jönni.

Jövöhéten ismét megyek Pécsre magas lett a cukrom 8.1 a vérnyomásom 160/100 ugyhogy mennem kell kedden ismét ellenőrzésre.Tegnap a védőnőnél voltam ott volt cukor a vizeletemben
ugy hogy most 8 hétig szigorú diéta ha nem akarok befeküdni és én ugye bár nem akarok.
Dokkerem azt mondta hogy készüljek hogy császáros leszek mivel már most nagy a baba és nem lesz helye befordulni.kedden meg is nézi uhn.Méhszáj zárva

Kép DVDről metettük a kisvigyori képet

Vicky sajnálom a bacit!!!

Dita remélem minden ok!!!!
Linácska tartom igen mondjuk most a hétvégén volt születésnap névnap házassági évforduló és ettem tortát.lehet ez is közre játszott a cukorban

Kép

Kép
vius
Baja

Kép Darinka lába (7,02 cm)

Persze ha kiveszitek belőle

Kép

Kép
vius
Baja

sziasztok,

na végre eljutottam odaááig, hogy írok nektek, remélem ezt már sikerül elküldenem.
Annyi a dolog mostanában, hogy egyszerűen nem kerülök gép elé :?

Évi,

Én kb 5 papírtörlőt elhasználok mire letörlöm a kezeit és azokat a területeket ahova nyúlt a maszatos kezével. Ugyanis a tele szájba belenyúlás itt is nagy sláger. És mivel én egy gyereknél alig tudom tisztogatni, el is hiszem, hogy neked kettőnél mennyi munka.

Boni mami,

tegnap gyógyulttá nyilvánítottak minket, örülök, hogy már ti is jól vagytok! :lol:

Zsuzska,

remélem párod hamar hazaér.

Ancsi,

ez a telefonálás nem akar összejönni, tegyük át a jövőhétre, most sajna nagyon elhavazódtam a céges ügyekkel :?

Viki mami???????????????

Dita?????????????????????

TEgnap voltunk tanácsadáson, Danci 8780 g. Két hónap alatt csak 350 grammot hízott, ami elég kevés szerintem, de tömni akkor sem fogom, mert így is nagyon jó étvággyal eszik rengeteget, csak a kommandós gurulás és mozgás viszi az energiát rendesen.

Kép}
monic80

Koszmótlanítás
Kép

Ilyen ügyesen tartom a fejem...
Kép

Nappali birodalom...pár percre :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

MONIC
vagyok csak ahogy neked most nekem is összesűrűsödtek a dolgok. Egész nap lóg a nyelvem, tegnap szőnyeget pucoltam, vásárolni voltam..... nem is sorolom, mert abba is bele lehet fáradni. Szakadt rólam a víz.

Tegnap megint rosszkor szóltam a polcok végett apának mert tök ingerült volt úgyhogy még mindig nem komplett a gyerekszoba! :twisted: Azt hiszem hogy nem is fogok szólni neki már emiatt, majd ha lejönnek anyuék megkérem a nevelőapámat hogy fúrja fel nekem.

De ezt leszámítva meg még néhány apróságot azért már mondhatom hogy 95 %-os a szoba készültségi foka.

Majd a végére dobok pár képet.

Sztem jó Danci súlya. most egy kicsit kevesebbet hízott majd legközelebb többet fog.

Köszi mindenkinek a mosós-vasalós tanácsokat.

Akinek avent mellszívója van következő lenne a kérdésem.
Megvettem a boltban és nincs hozzá magyar leírás.
Össze van állítva a mellszívó de látom hogy egy kis tasakban még vannak vmi alkatrészek azok kellenek? Úgy ahogy van a dobozban rácuppantom a cicire és már mehet is a fejés vagy van valami teendő még vele, persze a sterilizáláson kívül?

Ja és még egy hogy hol lehet hozzá venni külön alkatrészeket mert vettem 10 db via poharat és láttam hogy létezik olyan a mellszívóhoz amivel rá lehet a poharat csatlakoztatni és akkor nem kell ide-oda öntögetni ha esetleg le akarom egyből fagyasztani a lefejt tejcsit. Ha valakinek lenne ilyen használaton kívül szívesen átvenném tőle.

NÉMÓ
Örülök hogy a királylány herpesze elmúlt, a náthára mielőbbi jobbulást kívánok!

Anyuhoz október első hetében megyek akkor vesszük meg a hiányzó cuccokat a Máriában úgyhogy majd priviben megadhatnád a kódodat ha nem felejted el, köszi.

A dokinál minden rendben volt még múlt héten voltam csüt-ön.
Tegnap a dietetikusnál voltam (lettem volna) csak nem ugyanaz a csaj volt és ez a másik akkor a paraszt volt hogy két és fél órát vártam rá és nem tudta megírni a nyamvadt beutalót most ezért kell visszamennem jövő héten! :twisted:
A védőnőnél is minden oké volt, pedig baromira izgultam hogy magas lesz megint a vérnyomim mert lekéstem a buszt és dombot kellett másznom, 3/4 óra mire gyalog felérek. De tökéletes volt, és a vizelet is. Úgy tűnik én vagy csak picit vagy egyáltalán nem is vagyok cukros mert csak az az egy terhelés volt rossz azóta amit mértek mindig teljesen jó volt és a vizeletemmel sincs gond.
Most már másfél kilóval több vagyok mint a terhesség kezdetén, szóval híztam, de sztem csak rosszkor mentem mert az a helyzet hogy mióta vasat kell szednem van hogy jó pár napig nem megyek vécére. A cukor miatt még aszalt szilvát sem tudok enni pedig az nekem bejön. Ma kellett volna mennem mert ma végre sikerült a dolog.

Amúgy rákérdeztem arra amiről beszéltünk a gyulladásra tudod, és azt mondta a doki hogy ne aggódjak jók a leleteim, szólna ha valamit nem találna rendben. Hát remélem!

SZILVI
Remélem sikerül az inszem! Az inszem napja után lévő 13-14. nap tesztelhetsz, előbb nem igen érdemes. Drukkok mennek!

DENIKA
Mi volt a tanácsadáson? Hogy ízlett neki amúgy az új ízvilág?
Csak megnyaldosta a gyümiket?
Boldog 5. hónapot nektek!

LINA
Olyan cuki Levi! De ügyesen tartja magát!
Nagyon jó a járókátok is, szeret benne lenni?
Remélem hamar elmúlik a koszmó, kedves Lilitől hogy segít! :)

ÉVI
Kiváncsi vagyok hogy milyen lehet egy-egy kajálás után nálatok a lakás! Dobhanál egy képet amikor fejbúbig kajásak a gyerkőcök. Nem a nyomorodon akarok ám nevetni de sztem annyira édik ilyenkor, persze majd nem fogok így nyilatkozni mikor nálunk is még a plafon is főzelékes lesz! :roll:

VIUS
ezek szerint nem igen vetted komolyan a diétát ha ilyen rosszak az eredményeid. remélem most már sikerülni fog és nem lesz szükséged a befekvésre. Én már csak emiatt is fosok, meg hogy a magas vérnyomi és a cukor miatt bizony tényleg sanszos a császár. Jobb szeretnék természetes úton szülni.
Remélem minden rendben lesz veletek, vigyázz magatokra és tartsd be a doki meg a dietetikus utasításait. Csak ügyesen!
Aranyosan vigyorog Darinka!

SUSKA
Minek ment ki a párod? Üzleti ügy?
Remélem siet haza hozzátok! Vigyázzatok magatokra, anyukád nem megy át hozzátok aludni hogy ne legyél teljesen egyedül?

BONI
Szupi hogy Zsigi már nem köhög.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

dita75

Szilvi, én sem kaptom utrot az inszemek után. Nekem másodjára sikerült Olcsa baba.

Évi, nálunk hasonló a szitu, bár Olcsa nem nyúl bele a szájába amikor tele van, nehezen tudom sokszor etetni mert állandóan leakarja hajtani a fejét. Amúgy hozzátok képest aszem seholsem vagyok. Csak pár pöttyöt lehet látni az etetőjén.

Csajok valakinek van valami véleménye az Ikeás etetőszékről az Antilopról??? Pár ezer forintos szék, nagyon sokan dicsérték a neten a drágákkal szemben. Hátha vkinek van vmi tapasztalata??

Moncsi, Danci hogy van????

Ditus, üzeleti úton volt a férjem de már reggelre haza is ért. Anyu átjött napközben, de estére ment haza megelégelt minket :lol: :lol:
Nagyon teccik a szoba, gyönyörű lett, ugyanolyan a függönyöd mint a mienk itthon. Csodaszépek lettetek tutti sok lehetett vele a meló. Vedd komolyan a cukrod, és örülök igy teszed, mert nagyon sokat árthacc vele ha nem. Ha kezelve van nem baj a bébidnek, és nem fog a cukrával küzdeni. Nálunk sem volt semmi baj.

CSajok, lenne még egy kérdésem hozzátok. Idáig már 4 szer megjött a mensim május óta minden hó 17én, aztán valahogy szeptemberben nem. Tegnap vettem tesztet ami negativ lett. Egyetlen egyszer voltunk együtt apával 15-én, elvileg akkor már nem lehettem terhes, drága apa pedig elfelejtette a védekezést. Sztetek mi a fenéért nem jön meg???? A melleim megint megnőttek, a hasam puffadt, fáj a derekam piszkosul még mindig mensis tünetek vannak, de nem jön semmi. Már tök örültem hogy beállt rendesen, most meg fogalmam sincs mit csináljak????

Kép
pgsuska

Dita,

csodálatos a szoba! Elhiszem, hogy rengeteg volt vele a munka.
NÁlunk sem akarta a férjem felfúrni a polcokat, úgyhogy kihívtam az asztalost aki csinálta és vele felfúrattam őket. Akkor persze már a férjem és az apósom is ott állt. Nekem meg el kellett mennem 20 percre a nőgyógyihoz és a 3 férfi teljesen rossz helyre rakta fel a nagy polcot, annyira le rakták, hogy az már veszélyes. :?

Zsuzska,

Dancit tegnap gyógyultnak nyilvánították, erre ma visszahányta az ebédje és uzsonnája egy részét, és 37,7 a hője. Adtam neki lázcsillapítót, nem várom meg míg 39-re felszökik mint múltkor.
Fogalmam sincs mi van vele, reggel mennénk Pestre apával vásárolni, de így lehet, hogy mi maradunk és a dokihoz megyünk.

Mensihez nem értek, nekem eddig csak egy volt, most várom a másodikat, az arcom már tiszta ragya, a fejem szétrobban, de még nem jön. Nekem ez lenne az első ciklusom és fogalmam sincs hány naposra számítsak. :?

Etetőszéket mi a helyi babboltban vettünk, 19 ezer volt, semmi márka de 5 pontos biztonsági öve van, kényelmes szék mely magassága állítható és a szék dönthető hátra, dupla tálcája van, ha a bébi összkeni az egyiket csak leveszem és ott a másik.

Vius,

nagyon aranyos a baba, a cukrot pedig sajnálom.

Linácska,

nagyon jók a fotók. :lol: Nekünk is hasonló járókánk van, csak 8 szögletű és szétszedhető. Brendonban vettük.

Kép}
monic80

Moni és van ennek az etetőszéknek vmi neve is?????

Kép
pgsuska

Zsuzska

Giraffe club 1975 mama love a neve, és a vaterán találtam egy fotót is róla, a miénk épp ugyanilyen, még a színe is. Nagyon szeretjük.

Kép

Kép}
monic80

Jó reggelt!

Ditus nagyon szép a szoba!

Suska küldtem privit!

Lina édes nagyon LEvi!

Vius ez a mosoly!

MIndenkinek pusssz felkelt fiam!
Vendég

képek

Kép Kép
az új használt megabloks építővel Kép Kép
szereztem egy mokeszt a homokozóban Kép Kép
Tiszta őrület Kép
vezetek Apával Kép Kép
Vendég

Boni, irtam, nagyon jók a képek, főleg a mokeszes. Sokat változott Zsigi amióta nem láttam, Férfias lett :oops: :lol:

Kép
pgsuska

egyébként apja fia

Kép
Vendég

Sziasztok!

Szilvi,
Remélem, sikerül az inszem! Nekünk a BMC-ben mindig adtak utrót.

Vicky,
Sajnálom a bacit! Remélem, hamar meggyógyítanak! (Réka is emiatt született korábban, de mi csak utána tudtuk meg.)

Linácska,
Remélem, hatásos lesz ez a módszer a koszmó ellen! Nagyon jók a képek! :D

Denika,
Volt ma a védőnő? Megbeszéltétek a hozzátápit? Majd írd meg, hogy tetszenek Nikinek az új ízek?
Boldog 5. hónapot!

Évi,
Igen, sikerült kiszívni Réka nóziját, és már el is múlt, mert csak reggel és este kell.
Örülök, hogy Eszti már nem lázas, és gratula a 4. fogacskához!
Réka is állandóan akkor tud belenyúlni a szájába amikor tele van... :wink: Sőt, tüsszenteni is csak akkor tud!

Boni,
De jó, hogy Zsigi már nem köhög!
Szuperek a képek! Hol szerezte a monoklit? Nagyon jók az építőkockák!

Vius,
Sajnálom a cukrot! Remélem sikerül betartani a diétát, és nem kell kórházba menni!

Monic,
Sajnálom, hogy Danikának hőemelkedése van, remélem nem lesz újra beteg!

Dita,
Nagyon szuper lett Miló szobája! Ez tényleg sok munkával járhatott!
Örülök, hogy nincs gyulladás!
Küldöm a kódot!

Zsuzska,
Mi is olyan Ikeás etetőt kaptunk, de még nem tudom, hogy milyen, mert amíg nem tud ülni Réka, addig nem használjuk.
Sajnálom, hogy a ciklusod megzavarodott! Csak nem jön rögtön a tesóbébi?

Réka már teljesen jól van! :D És ma csodák-csodájára Réka megette az egész üveg főzit, és a pépet is kanállal! Remélem, megtartja ezt a jó szokását!
Képzeljétek, már sikerült egyet-kettőt másznia Rékának, és a félülés is nagyon megy már, csak még nem tudja sokáig megtartani, és eldől.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Csajok, nemhogy ül Olcsa tegnap felkapszkodott a kiságyban és térdelt több percig, azt láttam csak hogy kint van a feje, sztem a hó végére feláll, na de erről nem volt szó. Tegnap megmértem 11200 gramm, eszik mind a gép, mi lesz ennek a vége. 20 kg gyerekem lesz nemsokára????? :wink: Mászni nem akar csak hátrafele. Mindjárt teszek fel képeket.

Kép
pgsuska

Jöttem a képekkel
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
pgsuska

Sziasztok

SUSKA
Wow :!:

Nagyon ügyes, erős legényke! :lol:
A hátad biztos le fog szakadni ha cipelni kell majd! :wink:

NEMO
Köszi megkaptam!
Biztos nagyon fini volt a főzelék ha elfogyott.
Én már várom hogy Milóval főziket együnk mert a család nem szereti így magamnak meg sosem szoktam főzni. Épp most panaszkodtam hogy négy félét is főztem de a gyereknek egyik sem tetszett és ötödiket akart enni. Mondtam neki menjen étterembe.
A mamát is már lecsesztem párszor hogy ő úgy mondta nekem az elején hogy mindent megesznek a fiúk ehhez képest nem esznek meg semmilyen tésztát, főzeléket, levest is csak gúlyást, egytáléltelek is kizárva, csirkéből is csak a mell, szóval nagyon nehéz rájuk főzni.
Miló nem lesz így elkényeztetve.

Réka is nagyon ügyes, nemsokára szaladhatsz utána! :)

BONI
Basszus tényleg nagyon hasonlít apára a kis csirkefogó, írtó édesek a képek, tényleg nagyon nagyo nőtt a kisherceg.
Nem csodálom hogy neked is minden időd lefoglalja a fiad. Látom nagyon kis eleven. :)

MONIC
Nagyon vagány a kajázószék.
Férfiak! Jó hogy nem a padlóra fúrták a polcot!
Hogy tudták gyógyultnak nyilvánítani ha egyszer lázas??? Remélem nem szökött fel jobban a láz estére.

VIKI és CZINKI nagyon eltűntek! Hol vagytok csajszik????

dita75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?