Sziasztok!
MONIC
vagyok csak ahogy neked most nekem is összesűrűsödtek a dolgok. Egész nap lóg a nyelvem, tegnap szőnyeget pucoltam, vásárolni voltam..... nem is sorolom, mert abba is bele lehet fáradni. Szakadt rólam a víz.
Tegnap megint rosszkor szóltam a polcok végett apának mert tök ingerült volt úgyhogy még mindig nem komplett a gyerekszoba!
Azt hiszem hogy nem is fogok szólni neki már emiatt, majd ha lejönnek anyuék megkérem a nevelőapámat hogy fúrja fel nekem.
De ezt leszámítva meg még néhány apróságot azért már mondhatom hogy 95 %-os a szoba készültségi foka.
Majd a végére dobok pár képet.
Sztem jó Danci súlya. most egy kicsit kevesebbet hízott majd legközelebb többet fog.
Köszi mindenkinek a mosós-vasalós tanácsokat.
Akinek avent mellszívója van következő lenne a kérdésem.
Megvettem a boltban és nincs hozzá magyar leírás.
Össze van állítva a mellszívó de látom hogy egy kis tasakban még vannak vmi alkatrészek azok kellenek? Úgy ahogy van a dobozban rácuppantom a cicire és már mehet is a fejés vagy van valami teendő még vele, persze a sterilizáláson kívül?
Ja és még egy hogy hol lehet hozzá venni külön alkatrészeket mert vettem 10 db via poharat és láttam hogy létezik olyan a mellszívóhoz amivel rá lehet a poharat csatlakoztatni és akkor nem kell ide-oda öntögetni ha esetleg le akarom egyből fagyasztani a lefejt tejcsit. Ha valakinek lenne ilyen használaton kívül szívesen átvenném tőle.
NÉMÓ
Örülök hogy a királylány herpesze elmúlt, a náthára mielőbbi jobbulást kívánok!
Anyuhoz október első hetében megyek akkor vesszük meg a hiányzó cuccokat a Máriában úgyhogy majd priviben megadhatnád a kódodat ha nem felejted el, köszi.
A dokinál minden rendben volt még múlt héten voltam csüt-ön.
Tegnap a dietetikusnál voltam (lettem volna) csak nem ugyanaz a csaj volt és ez a másik akkor a paraszt volt hogy két és fél órát vártam rá és nem tudta megírni a nyamvadt beutalót most ezért kell visszamennem jövő héten!
A védőnőnél is minden oké volt, pedig baromira izgultam hogy magas lesz megint a vérnyomim mert lekéstem a buszt és dombot kellett másznom, 3/4 óra mire gyalog felérek. De tökéletes volt, és a vizelet is. Úgy tűnik én vagy csak picit vagy egyáltalán nem is vagyok cukros mert csak az az egy terhelés volt rossz azóta amit mértek mindig teljesen jó volt és a vizeletemmel sincs gond.
Most már másfél kilóval több vagyok mint a terhesség kezdetén, szóval híztam, de sztem csak rosszkor mentem mert az a helyzet hogy mióta vasat kell szednem van hogy jó pár napig nem megyek vécére. A cukor miatt még aszalt szilvát sem tudok enni pedig az nekem bejön. Ma kellett volna mennem mert ma végre sikerült a dolog.
Amúgy rákérdeztem arra amiről beszéltünk a gyulladásra tudod, és azt mondta a doki hogy ne aggódjak jók a leleteim, szólna ha valamit nem találna rendben. Hát remélem!
SZILVI
Remélem sikerül az inszem! Az inszem napja után lévő 13-14. nap tesztelhetsz, előbb nem igen érdemes. Drukkok mennek!
DENIKA
Mi volt a tanácsadáson? Hogy ízlett neki amúgy az új ízvilág?
Csak megnyaldosta a gyümiket?
Boldog 5. hónapot nektek!
LINA
Olyan cuki Levi! De ügyesen tartja magát!
Nagyon jó a járókátok is, szeret benne lenni?
Remélem hamar elmúlik a koszmó, kedves Lilitől hogy segít!
ÉVI
Kiváncsi vagyok hogy milyen lehet egy-egy kajálás után nálatok a lakás! Dobhanál egy képet amikor fejbúbig kajásak a gyerkőcök. Nem a nyomorodon akarok ám nevetni de sztem annyira édik ilyenkor, persze majd nem fogok így nyilatkozni mikor nálunk is még a plafon is főzelékes lesz!
VIUS
ezek szerint nem igen vetted komolyan a diétát ha ilyen rosszak az eredményeid. remélem most már sikerülni fog és nem lesz szükséged a befekvésre. Én már csak emiatt is fosok, meg hogy a magas vérnyomi és a cukor miatt bizony tényleg sanszos a császár. Jobb szeretnék természetes úton szülni.
Remélem minden rendben lesz veletek, vigyázz magatokra és tartsd be a doki meg a dietetikus utasításait. Csak ügyesen!
Aranyosan vigyorog Darinka!
SUSKA
Minek ment ki a párod? Üzleti ügy?
Remélem siet haza hozzátok! Vigyázzatok magatokra, anyukád nem megy át hozzátok aludni hogy ne legyél teljesen egyedül?
BONI
Szupi hogy Zsigi már nem köhög.