Sziasztok Lányok!
Heni, Bettike nagyon sajnálom...
Tegnap voltunk dokinál. Tegnap volt pont 5 hetes a kis Gombócunk.(úgyhogy változik majd pár nappal a szül. dátum, de majd a követhező UH mondanak időpontot) Páromat is beengedték ultrahangra, hüvelyivel láttuk már a petezsákot, és a szikhólyagot.... Azt mondta a doktorbácsi, hogy minden jó helyen van, de két hét múlva vissza kell mennünk, remélem akkorra már szívdobogást is hallunk.
Viszont az a doki aki megvizsgált,nagyon nagyképűnek tűnt, mintha ott sem lettem volna, nem szeretnék vele többet találkozni.
Mindegy is, látszott, ott volt, és azt mondták minden rendben. De azért nagyon félek, nehogy valami baj történjen, ezért amikor tudok pihenek, munka után is mindig lefekszem egy kicsit mielőtt bárminek nekiállok otthon. Párom nagyon sokat segít.
Mondtam nekik, a hasfájást, meg a szurkálást is,azt mondta, hogy nyúlnak a szalagok, meg alakulnak a dolgok. De azért én gondolkodom egy kis magnéziumon, nehogy baj legyen.
(hú már jó sokat írta, bocsi a zagyvaságért, próbálok Nektek mindent elmesélni)
És már kerülget rendesen az émelygés, szédelgés, kedvtelenség, próbálok nem figyelni rájuk, de néha elkap.
Még valami, tegnap este olyan fejgörcsöm volt, hogy már sírtam a végén, és be kellett vennem egy fél algopirint, nagyon bántott, de egyszerűen nem bírtam tovább. Remélem nem lesz baja.
Vigyázzatok magatokra!
Szép napot!