Új privát üzeneted érkezett!

Pepitanna, téged is üdv közöttünk:)

Csandi: miben segíthetünk? vagy mire nem számítottál? remélem, nem veled és a babával van gond

Egyébként úgy látom, hogy az én Manócskám fog születni talán leghamarabb, mert hogy pénteken lesz 9 hete, hogy utoljára megjött. Én is a héten megyek a 2. uh-ra, már remélem, hogy a szívhangot nem csak látom, hanem hallom is:) majd hétvégén mesélek:)

Bogme, igazán ötletes a bejelentés, én is meghatódtam, el tudom képzelni a leendő nagyszülőket :)

Bettike, gyere és oszd meg velünk a következő hónap izgalmait, és izgulunk érted, hogy mielőbb egy egészséges bébi várja a születést:) örömmel veszi szerintem mindenki, ha jelentkezel:)

puszi mindenkinek,
Mandula

Kép
mandula11

Sziasztok!

Bogme

Persze, teszek majd fel képet. Azt hiszem hétvégén minden készen lesz.
Azért ne irigyelj, 3 hete nincs konyhám, minden dobozban, és ládákban van, és semmit nem találok. Persze a végeredmény szép lesz, de nem kívánom senkinek az elmúlt heteket, főleg a sok bunkó munkás hülyeségét, akik szétdobálták a cigaretta csikkeket az udvaron, és beöntötték a sittet a fűbe.

Caysee
Vecsésre fogsz költözni? Ismered a Karamell cukrászdát?
Azért te is vigyázz magadra, engedj a párodnak, most ne legyél makacs, én is muszáj leszek engedni.

Én is csináltam ma még egy utolsó tesztet, és egy pillanat alatt nagyon erős két csík lett rajta. A tegnapi görcsölés- szurkálás elmúlt szerencsére, és remélem a doki szerdán jó híreket mondd, vagyis hogy minden rendben.

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

nálunk anyunál volt ilyen.elindult valahova akkor volt 4 honapos terhes és épp hog ment pár métert és elkezdett ugy vérezni hogy folyt a lába szárán,alig tudott haza tántorogni.lefeküdt,utánna picivel jobb lett,és utánna pár napra elment dokihoz és nem volt semmi baja a babának.ma már 1 éves :) na igaz hogy sziv betegséggel született de mostanra kinőtte hála az égnek.

jövök dumcsizni :lol:

KépKép
bettike83

Sziasztok, csak kukk itt is. Tegnap elkezdtem barnázni, voltunk dokinál, szerencsére úgy néz ki minden rendben. Kendével is így kezdtem, remélem most sem lesz baj.

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok!

Anita: Biztos nem lesz baj, csak semmi idegeskedés :)

Cs.Andi: Mi a baj? Segítsünk valamit az adminisztrációval? Én szívesen átveszem, ha gondolod. Hogyan tudom megnézni a mostani állapotot?

Susytunder: Most, hogy mondod, emlékszem, hogy milyen is egy építkezés/felújítás :) De a lényeg, hogy mindjárt túl vagy rajta és innentől élvezheted :)

Tud valaki egy jó dokit az Árpád-híd környékén, ahová be is lehet jutni mondjuk a héten? Még mindig nem látott orvos :(

Mindenkinek további jó babavárást!

KépKépKép
bogme

Sziasztok!

Anita
Vigyázz magadra!

Bogme
Én csak a pillangó u.- nál tudok, de metróval gyorsan, és könnyen megközelíthető, és nagyon tuti doki.

Kép
Kép
susytunder

Susytunder: Sajnos az nekem 3 átszállás és autóval nehezen jutok el oda a dugók miatt úgyhogy még próbálkozom. De ha nem sikerül, lehet hogy elkérem a telefonszámát. Köszi

KépKépKép
bogme

Bogme
Nincs mit. Ennek a dokinak holnap van rendelése, mindig szerdán rendel, azért megyek én is holnap.
Remélem sikerül találnod.

Szép napot lányok!

Kép
Kép
susytunder

mandula11,
csak arra gondoltam, hogy nem kihuzogani szeretném a tábláról a már beírtakat, kicsit elszomorított :cry: de persze ez is benne van a pakliban tudnom kell...
bogme, ott a nyírő gyula van közel, de azt hiszem az magánklinika lett, de az is lehet, hogy csak egy része...nézd meg a honlapjukat és biztos telefonálni is lehet nekik...
Vendég

Sziasztok lányok!
Sajnos el kell búcsúznom tőletek, az ikreim elmentek......ma délután 4-kor műtenek.:(
Vasárnap voltam benn ügyeleten, mert barnázni kezdtem, akkor hazaküldtek, hogy szedjek magnéziumot, ha görcsölnék, de a petezsákban nem nagyon láttak már embriót. Ma meg már rendesen véreztem reggel, és megnézték, összeestek a petezsákok, úgyhogy befejezik délután a műtétet.

Jó egészséget nektek és vigyázzatok magatokra!
Heni
heni baba

Jaj Heni! Nagyon sajnáljuk a rossz híreket :( Jobbulást!

KépKépKép
bogme

Köszi, bogme!
Kérdeztem ma a dokimat, hogy mi lehet az oka a sok vetélésemnek, mert két éven belül ez már a negyedik......és szerinte, mivel fiaim vannak, a lányokat kidobja a szervezetem.....elég durva, nem? Van ilyen, szerintetek?
heni baba

Heni, ez borzasztó! :( Jobbulást neked!
Jaj lányok, miért történik ennyi rossz dolog???!

szösz

Kép
szöszmöszke

Köszi szöszmöszke! Nemsokára megyek be......

Azért nektek legyen szép napotok!
heni baba

Heni: Sajnos ez lehetséges. Vannak olyan örökletes betegségek, amit csak az egyik nemű örökölhet például és ezért ha ilyen nemű lenne a gyermek, akkor nem marad meg. Ha jól tudom.
Kitartást neked!

KépKépKép
bogme

Szilvancs75!
Küldtem neked privát üzenetet!

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Henibaba, nagyon sajnálom:( remélem, hamar rendbe jössz minden értelelemben:)

Csandi, ok, ezt megértem, rossz látni, hogy néhány baba nem marad meg.

Anita, vigyázz magadra és pihenj sokat.
Azt hiszem, nekem is azt kellene, kicsit ma szúrogat a hasam, és nem jó érzés. Remélem, csak növekszünk odabenn és minden rendben. Várom a pénteket, akkor megyek dokihoz:)

további szép napot nektek:

Mandula

Kép
mandula11

Sziasztok Lányok!

Nem voltam pár napig és hát látom történt egy-két dolog.

Nagyon sajnálom Bettike, Heni :cry: Biztosan hiszem,hogy hamarosan kopogtat a Gólya néni majd nálatok is a kis bébikkel!írjatok majd és vigyázzatok magatokra!Fel a fejjel.

Üdv.az újaknak.

Olvasgattalak Benneteket,de csak ma volt erőm írni.2 napig olyan iszonyatos fejfájásom volt,hogy a falat kapartam volna. egyébként is fejfájós vagyok,az algoprin segít,de most nem mertem bevenni.
az előző terhességemnél is sokat szenvedtem ettől.Nem tudtok valamilyen teát,homeós bogyót?

A hétvégén görcsölt,szúrkált egy kicsit a hasam,de a magne b6 segített.
Hényingerem nincs,viszont alvatlanság az nagyon.
Sokszor éjjel 2-kor az órát nézem,mikor lesz reggel.Gondolkodom egyfolytában,mi hogy lesz később stb..de látom evvel nem vagyok egyedül.

Bogme az én dokim,akit ,merek ajánlani a Westendhez közeli utcácskában rendel.Ha esetleg érdekel akkor elküldöm a számát priviben.

Csütörtökön délelőtt megyek először dokihoz,nagyon kíváncsi vagyok...

Remélem mindenki jól van,vigyázzatok magatokra!

Hív 2 éves főnökasszonyom. :wink:

Norci
Kép
Kép
norci2007

sziasztok,
egyik szemem boldog, a másik kicsit szomorú :(
babuka 12mm és minden ok-ésnak látszik ezen állapotában, de van mellette egy kb.3sentis mióma azaz izomcsomó.a doki szerint nyugalom ez szinte természetes 30 fölött, csak majd sűrűn nézegetni kell, hogy ne növekedjen és ne jobban mint a baba...
Vendég

sziasztok!

Üdv az új kismamiknak!

Nagyon sajnálom a történteket Lányok!
Nem értem ilyen dogok miért történnek, nagyon sok erőt kívánok nektek! Remélem azért még benéztek hozzánk...

Én most pár napig nem voltam, mert nagyon elfáradtam a munkában...de elvileg már csak 2 hét és pihizhetek itthon..már
nagyon várom...

Az émelygés még megvan azonkívül pedig csak a fáradtság jellemző, meg az időnkénti farkaséhség...

Remélem mindenki jól van!

pussz mindenkinek

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok!

Heni, nagyon sajnálom, ez olyan szörnyű. Kitartás!!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Cs.andi fel a fejjel, biztos minden rendben lesz. Köszi, a dokiprobléma megoldódott. Mivel nincsen semmi probléma, nem baj, ha az október 2-ára kapott időpontra megyek a dokihoz, mondta, hogy addig menjek el ultrahangra és jelentkezzek be a védőnőhöz.

Norci a szúrkálás, fájás a 6. héten nekem 3-szor előfordult erősen és szinte egész héten éreztem valamit. Ma már úgy érzem kevésbé érzékeny, remélem így marad. Olyankor próbálj minél kényelmesebben pihenni, nem mozogni. Fejfájással szintén kezet foghatunk. Egész vasárnap és hétfőn is többször azt hittem szétdurran. Nem mertem bevenni semmit. Kicsit segített egy kis magaslati levegő, kis ideig a konyharuhába csavart jeges borogatás is megszüntette. Plusz rájöttem, hogy nagyon keveset ittam akkor, talán az se tett jót. Ma megkérdeztem a dokit és azt mondta, hogy Algopirint bevehetek ilyenkor.

KépKépKép
bogme

nincs baba,nagy a valószinűsége h vetélés volt,de túl fiatal terhesség volt és igy sok mindent nem tudott mondani,beteg lehetett,vagy csak gyenge,nem maradt meg,és ez sok, terhességnél igy van,van hogy észre sem veszik a vetélést.....hát ez van :cry:

heni

ledöbbentem :cry: sajnos átérzem a helyzetedet,nagíon sajnálom,nem gondoltam volna hogy mindkettő elmegy :cry:

andi

próbálj pihenni,csak nem lessz baj,mostmár vigyázzatok magatokra kismamik mert nagyon fogytok,nagyon drukkolok hogy mostmár ne legyen senkinek problémája a terhességével+++++gyönyörű terhességet kivánok nektek.

KépKép
bettike83

sziasztok,
hát nagyon szomorú vagyok heni és bettike miatt is :( :cry:
frissítettem a táblát:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Heni,Bettica! Nagyon sajnálom!
Mielőbbi sikeres újra babásodást kívánok nektek!

Én is voltam ma dr-nél,méhen belüli 6 hetes tesó babánk van.
Szedem továbbra is a gyógyszereket és imádkozom,hogy minden rendben legyen!

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

ibm

jaj de jó,vigyázz magadra :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Egy kicsit behavaztam az elmúlt pár napban.
Már azt sem tudom mikor kapcsoltam be utoljára a gépem.
A héten megyek belgyógyászatra, és vérvétel + pisi.
Jövő héten megyek másodszorra a védőnőhöz, és rá 2 hétre pedig az első tanácsadásra.
Remélem minden ok lesz.

Üdv az újaknak.
Annyi minden történt, hogy alig bírtam vissza olvasni.
Szuper a táblázat is és annyi szép "nagy tesó" fotót küldtetek, és mindannyian annyira édesek.
A szülőszobás képen pedig kiakadtam.
Nálunk ilyet csak a tévében látni.
Keszthelyen van egy vaságy, aztán szevasz.
Szóval én ezért aggódok.

NA pussz.
Igyekszem többször jelentkezni, de novemberben lesz az esküvőm a párocskámmal és azt is szerveznem kell, úgyhogy be vagyok havazva.

Üdv nektek és vigyázzatok magatokra. Csók.

Kép
stiby

Sziasztok Lányok!

Heni, Bettike nagyon sajnálom... :( :( :(

Tegnap voltunk dokinál. Tegnap volt pont 5 hetes a kis Gombócunk.(úgyhogy változik majd pár nappal a szül. dátum, de majd a követhező UH mondanak időpontot) Páromat is beengedték ultrahangra, hüvelyivel láttuk már a petezsákot, és a szikhólyagot.... Azt mondta a doktorbácsi, hogy minden jó helyen van, de két hét múlva vissza kell mennünk, remélem akkorra már szívdobogást is hallunk.
Viszont az a doki aki megvizsgált,nagyon nagyképűnek tűnt, mintha ott sem lettem volna, nem szeretnék vele többet találkozni.
Mindegy is, látszott, ott volt, és azt mondták minden rendben. De azért nagyon félek, nehogy valami baj történjen, ezért amikor tudok pihenek, munka után is mindig lefekszem egy kicsit mielőtt bárminek nekiállok otthon. Párom nagyon sokat segít.
Mondtam nekik, a hasfájást, meg a szurkálást is,azt mondta, hogy nyúlnak a szalagok, meg alakulnak a dolgok. De azért én gondolkodom egy kis magnéziumon, nehogy baj legyen.
(hú már jó sokat írta, bocsi a zagyvaságért, próbálok Nektek mindent elmesélni)

És már kerülget rendesen az émelygés, szédelgés, kedvtelenség, próbálok nem figyelni rájuk, de néha elkap.

Még valami, tegnap este olyan fejgörcsöm volt, hogy már sírtam a végén, és be kellett vennem egy fél algopirint, nagyon bántott, de egyszerűen nem bírtam tovább. Remélem nem lesz baja.

Vigyázzatok magatokra!

Szép napot!

Kép
bdori

bdori

pihizz,nem lessz semi baj.ha pedig nem szimpi a doki akkor menj másikhóz,van belőllük sok,aki meg is becsüli a páciensét.
rendes a párod h segit :)

fejfájás nem lehet emaitt a fura időjárás miatt?

stiby

jaj de jó akkor november lessz a ti honapotok,biztos nagyon szép lessz :)

KépKép
bettike83

Sziasztok Lányok!

Hogy vagytok? Mindenki rendben?

Bettike: Nagyon sajnálom, fel a fejjel, legközelebb sikerül!

cs-andi: Köszi a táblát, ez nagyon jó doldog.

ibm: Gratula picihez! Biztos minden rendben lesz, csak ne izgulj!

Stiby: Sok boldogságot az esküvőhöz, vigyázz, ne hajtsd túl magad!

ddori: De jó, hogy láthattátok a kicsit :) Az iszonyú fejfájás engem ma reggel ért utol. Így ébredtem. Alig bírtam kikecmeregni az ágyból és melóba jönni. Itt is olyan rosszul voltam, már hányingerem is volt tőle. Most már tompább, remélem elmúlik. Otthon majd hideg borogatást kap. Kitartás neked is!

Szép napot, írjatok!

KépKépKép
bogme

Hali lányok!!!!

Egy újabb utazó csatlakozna hozzátok, a pocakosodás felé vezető úton, azaz jómagam.

Harmadik prikulics kezdte el szívdobogásást a pocakomban, aki számításaim szerint május 13 mínusz kb. 3 hét jön majd a világra (első 2 kölök is így tett, közös megbeszélés alapján).

Egyébként Anetta lennék, 31 éves (te jó ég! , leírni is borzasztó már ezt az életkort-nem tudjátok mikor lettem ilyen öreg??? :roll: :roll: :roll: ) és van már egy Fannim, meg egy Nimródom. Most lányt szeretnék, de fiam lesz (ha mégsem, hát majd időben figyelmeztessetek tévedésemre :lol: )

Sajnálattal olvasom, hogy pár kismanó már nem fog megszületni :cry: :cry: :cry:

Kedden megyek UH-ra, akor vetjük össze adatainkat a kedvenc dokimmal (de mindegy, hogy ő mit mond, ebben úgyis az enyém lesz a befutó!! :lol: :lol: :lol: na jó, esetenként az ő tippje is nyerő :lol: ).
A Kútvölgyi klinikán (XII. ker) fogok szülni Vida dokival kb. egy óra alatt - ha ez nem jön össze ilyen konfigurációban, akkor inkább nem is szülök -hihi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2009.09.23 12:36-kor.

Kép Kép Kép
fanetta

Üdv Fanetta!

Gratulálok és minden úgy legyen, ahogy eltervezted :)

Tudod mit szoktak mondani!? Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát :)
Szerintem a 31 semmi :) én már 32 leszek októberben, de most várom az elsőt :) Jobb későn, mint soha :) Neked legalább már vannak tapasztalataid.

Puszi

KépKépKép
bogme

Sziasztok! Sokat írtatok tegnap óta :)

Csandi! Nagyon köszönöm, hogy beírtál a táblába! A dokinak meg hidd el, ha azt mondja, hogy nem lesz gond miómával, biztos tudja mit beszél!
Bettike: sajnálom, hogy a doki is csak megerősítette a rossz hírt, de gondolj a következő hónap új lehetőségére.
Stiby: gratulálok a novemberi esküvőhöz! (Azért ne hajtsd túl magad, csak szépen lassan a szervezéssel.)
Ibm, Bdori: örülök, hogy minden rendben volt a babókkal!

Én tegnap elég sz@rul voltam, elkezdődött az émelygés, de nem panaszkodom, hisz 2 napja még én hiányoltam a tüneteket, hát most megkaptam! :D Remélem azért nem lesz folyamatos, ma eddig csak néha éreztem.
És képzeljétek: mióta babát várok, azóta a munkahelyemen minden nap kitalálnak valamit, hogy emelgessünk, pakolgassunk, bútorokat huzigáljunk :shock: Irodában dolgozom, eddig általában egész nap fel sem álltam az asztaltól, most meg ez. Nem akarom még elmondani a babát, de lassan gyanús lesz, hogy én mindig kihúzom magam ezek alól...

szösz

Kép
szöszmöszke

Ja, üdv Fanetta!

szösz

Kép
szöszmöszke

Sziasztok!

Fanetta, gratula, és üdv köztünk.

Ibm! Nektek már látszott az embrió és a szívműködés? Vagy még csak petezsák/szikhólyag??

Én ma voltam uh-on, méhen belüli, 6 hetes. Petezsák 13 mm, benne szikhólyag. 1 hét múlva kell visszamennem. Remélem addigra látszik a szívecske is.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Szamocamoca! Nekem is 13 mm petezsák volt,de majd két hét múlva már többet tudunk!
Én csak akkor megyek! brühühü

Szöszmöszke! Én mikor tudtam,hogy lehet,hogy terhes vagyok már úgy mentem be,hogy mindenkinek azt mondtam,hogy nem vagyok hajlandó semmit emelgetni mert leszakad a derekam,egy embert bevontam a titokba,így ő is segített megoldani a helyzetet. :)

Fejfájásról: nekem Áronnál olyan migrénes rohamom volt,hogy olyan szintem hánytam,hogy felhívtam a dr-t,azt mondta vegyek be egy Algopyrint nyugodtan,de annyira hánytam,hogy még azt sem tudtam.
Így kedvenc sógornőm jött és adott egy Algopyrin injekciót,fél óra múlva semmi bajom nem volt.
Úgyhogy ne féljetek,nem lesz baj az Algopyrintől.
Tudom,hogy senki nem szeret ilyenkor gyógyszert szedni,de sajna vannak kivételek.

Most mennem kell,mindjárt ébred a főnököm! :)

Este benézek!

További szép napot mindenkinek!

Olyan hosszú neveket találtatok ki,hogy nagyn nehezemre esik még megjegyezni,ezer bocsi! Igyekszem!

Üdv. Fanetta! Gratula a babához!
Mellesleg én is 31 vagyok!:)

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Sajnálom Betti és Heni. :cry:
Olvasgatlak benneteket, igaz nem napi rendszerességgel. De ha rossz hírt hallok, akkor inkább homokba dugom a fejem... :oops: Tudom, rossz természet. De inkább ... Hülye vagyok? :oops: :?

De örömmel vettem észre magam a táblázatban. Szeretném kiegészíteni, mert szeretnék közétek tartozni.
Anna vagyok, 31 éves (ez az én fogalomtáramban is rengeteg :twisted: ) Első próbálkozásra sikerült őt is magunk közé fogadnunk. Az érkezését még nm pontosítottuk, de amint sikerül végre elérnem a dokit, azonnal szólok és vonalzót is készítek! Mazsola2 nevén még megy a "harc" apa és köztem... :roll: 8) És a volt MÁVban, mostani ÁEKban fogok újra szülni.
Vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
pepitanna

Pepitanna!

Milyen tapasztalataid vannak a MÁV-val? A jelenlegi orvosom is ott van, kiváncsi lennék milyen a szülészet.

KépKépKép
bogme

pepitanna

hát igen,sajnos a doki is mererősitette a tényt :cry: de majd legközelebb már meg fog maradni ebben biztos vagyok.

fanetta

üdvözöllek a kismamik között.én már nem vagyok az de azért még jövök néha irkláni picit :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

A dokimat behívták szüléshet, így csak holnap délelőtt megyek hozzá.

Én Kristófot a Máv- ban, vagyis most már ÁEK- ban szültem, nagyon jó volt a szülészet, a szülésznők egy angyalok, nekem a dokival volt bajom, ezért már most máshol szülök majd.

Kép
Kép
susytunder

Ja!
Ami rossz az ÁEK- ban, hogy nem lehet szülésznőt fogadni.

Kép
Kép
susytunder

susy

pedig úgy vártam már a hireket,na de holnapig még kibirom :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Fanetta,Pepitanna üdv.köztünk!

Betti,nagyon jó a pozítív hozzáállásod a babához!Mennek a drukkok és írj!

Az emeléssel szerintem vigyázzatok,bár könnyű mondani ezt.Nálunk is néz nagy szemekkel rám, a lányom,-rosszabb esetben sír -mikor nem akarom emelgetni.Jaj,ez olyan nehéz ügy.. :roll: :roll:

Andi,nem lesz semmi gond a babával.Ezt az én dokim is mondta,hogy 30 felett gyakoribb a mióma.Köszi a táblázatot!

Bogme nekem is fáj a fejem megint,bár nem annyira mint 2 napja.Most használ a vizes borogatás valamennyire...

Vigyázzatok magatokra.

Norci
Kép
Kép
norci2007

Sziasztok!

Betti,Heni fel a fejjel! Remélem a következő sikeres lesz:) Remélem még hallunk Rólatok!

Andi!
Nagyon aranyos vagy,hogy csináltál táblázatot. Kiegészítem az adatokkal: kor 34
:oops: ,szülni Pesten fogok,szerintem a Róbert klinikán.

Nagyon örülök MINDENKINEK aki rendben volt a Doki bácsinál.

:D :D

Nekem holnap vérvétel...majd írom az eredményt.

Lányok!

Ti már elkezdtétek a különböző kaják "elvonását"?

Puszi Mindenkinek

Kép
szilvancs75

Sziasztok!

MÁV-val kapcsolatban - Nekem teljesen bejött. Előzőleg én is tapogatóztam, hogy milyen is, mert én a dokimhoz ragaszkodtam, aki csak ott vezényel le szülést. Szülésznőt én tudatosan nem akartam, így azzal nem volt gondom, de tényleg nem lehet előre fogadni. Nagy bánatomra, császárral érkezett meg kislányom erre a világra... 41. hét 2. napján döntöttek úgy, hogy nem várunk tovább... és Pöttöm Pannim csak 2630gramm volt... Nagyon szeretném átélni a hüvelyi szülés minden élményét! Talán most.
Műtét előtti nap estéjén bevonultam, hogy velem kezdődjön a másnap, de este míg ctg-re mentem, addig kipakolták a szekrényemet és elvitték minden iratomat + 5ezer kp-t. Akkor még üres volt a kórterem... Ezt a nyűgöt leszámítva - ami ott állítólag mindennapos - kellemes volt. Minden ott dolgozó segített szopi ügyben, seb átragasztásában, lelkiekben... Annak ellenére hogy azokban a napokban nagyon le volt terhelve az osztály. (40 férőhelyre 54 csacsemő és anyukája jutott) Dokim naponta 3* ránk nézett, szóval jó volt ott szülni, leszámítva az éjszakai zsarulátogatást.
Valamelyikőtök említette a Nyírőt, igen, az a szülészet már magán kézben van, így keményen zsebbe kel nyúlni. Panni idejében egy doki azt mondta 300 huf! (160 a kórháznak + 140 neki!)

Jó éjt mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra, akarom mondani, vigyázzunk magunkra! :wink:

Kép
Kép
pepitanna

lányok a fejfájásra akartom írni, hogy nagyon figyeljetek a bőséges folyadékfogyasztásra, ugyanis ha nem isztok eleget megfájdítja a fejet.nekem csak a szoptatás alatt volt ezzel gondom amikor megfeledkeztem róla.
késöbb a magzatvíz folyamatos cseréje miatt kell mindig inni,ne állott vízben legyen a kicsike :roll:
Vendég

Szilvancs
Elvonás alatt mit értesz? Pl nem eszel csokit? :)

Pepitanna
Én is császárral szültem, és én azt nagyon fájlaltam, hogy nem tették mellre, és mivel este 18. 13- kor született Kristóf, hiába kértem csak másnap reggel hozták, volt is gondunk a szopival. :?

Az ivás tényleg nagyon fontos, és az is, hogy az szénsavmentes ásványvíz legyen, lehetőleg alacsony ásványi anyag tartalommal.

Kép
Kép
susytunder

tényleg vigyázzatok az emeléssel,biztos nem könnyű de muszáj a pici baba miatt kibirni :)

szilvancs

igyekszem jönni hozzátok,jövök pocakos képeket nézni,babaszobákat,uh képeket és a végén a pici bébiket.aztán remélem addigra már a sajátomban is gyönyörködhetek :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Nálam bőven megvan a megfelelő mennyiségű folyadék naponta, mivel jóformán csak inni kívánok, illetve gyümölcsöt enni. De én nézem azt, hogy ne legyen szénsavas az ásványvíz, sőt, nekem kifejezetten az esik jól, jó hidegen behűtve. Úgy hogy azt szoktam inni, illetve szódát.
Miért nem jó a szénsavas ásványvíz? Nem értem az ásványi anyagtartalom mennyiségét se. Ne legyen nagy a tartalma? Hiszen a vitamintablettát meg naponta kell szedni. Mindenesetre én úgy vagyok vele, hogy minden egészséges és jótékonyan hat, amíg jól esik. Én a 12. hétig naponta szedek Elevitet, utána csak kétnaponta tervezem maximum.

Tünetekkel hogy vagytok? Nekem a gyakori pisilés van meg, hányinger és émelygés továbbra sincs. Sőt, már a melleimet is alig érzem, csak éjszakánként fájnak egy icipicit. Amúgy szinte teljesen tünetmentes vagyok.
Vendég

Na, azt akartam írni, hogy nem nézem azt, hogy szénsavas ne legyen az ásványvíz.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?