Sziasztok!
Én is előkerültem. Hát egy kissé húzós a nyári a szünet a 3 gyerekkel. Mindig programokat szervezni, a maradék időben meg itt a ház. 2 hete be sem tudtam kapcsolni a gépet.
Aztán meg szemészetre rohangáltam Dórival. Valamit mindig lát a szeme előtt, és ez engem igencsak aggasztott. Aztán meg az itteni dokinéni ránk is ijesztett,hogy bizony nagy baj is lehet. Gondolhatjátok... Végül a SOTE I. szemészeti klinikáján kötöttünk ki,aholis is több orvos is megnézte minden kütyüvel és azt mondták semmi nincs vele,felejtsük el.(Lehet hogy Dóri egy kicsit el is túlozta,mostanában úgy veszem észre, szereti,ha történik körülötte valami.) Szóval volt ijedelem.
Visszaolvasni sajna nem tudok, de remélem mindenki jól van és növekednek a babyk.
A múltkor kérdeztetek a szopisztrájkkal: Hát nappal tényleg nem evett Réka, talán fél percet,ha szopott, de szerencsére éjszaka félálmában meg tudtam etetni. Így aztán nem száradt ki.
Aztán egyik reggel arra keltünk,hogy ismét minden a régi. És azóta is.
Réka szépen növöget, még mindig jó kislány,bár egyre többet szeretne velünk lenni. Ha szépen játszik magában és valaki csak bekukkant hozzá, aztán otthagyja,azt nagyon nem díjazza. Addig sír,míg valaki fel nem veszi.
Éjszaka sajna 2-3.szor eszik, de már úgy megszoktam,hogy észre sem veszem. Bár tegnap nem keltem fel hozza,és visszaaludt.
Lehet,hogy hamar kikapom az ágyból,de szegény férjem,hogy keljen hajnalban,ha éjjel babasírást kell hallgatnia.
Lehet,hogy rosszul teszem,de már 2x megkínáltam Rékát egy kis anyatejes krumplival. Gondoltam,legelább mire féléves lesz tényleg el tud kezdeni kanalazgatni, nem lesz idegen Neki. Végül is 4 kanállal evett is, de utána megrázkódott, így aztán nem adtam többet belőle Neki. Jobb lenne talán valami gyümölccsel kezdeni, de nem merem Neki adni a boltban ill. a piacon kapható barackot,nektarint. Pedig olyan fincsi nektarint veszek mostanában. Ti, akik már etettek,hol veszitek a babának a gyümit? Nekem nincs ismerősöm aki biodolgokat árul, mást meg félek adni. Bébiételt meg nem bontok,mert azért nem akarom Rékát csak ahhoz szoktatni.
Na rohanok,mert mindjárt jönnek haza a strandról a nagyok az apjukkal, megfőzöm a kukoricát.
Rakok fel 2 viszonylag új képet a kismanóról.
Pusza
Kitty