Helló Csajok!!!!
Itten vok és virulok
...Tegnap olvasgattalak ám titeket csak írni nem volt erőm, mivel párom tegnap kezdte az első munkanapját és hát vele együtt szenvedtem végig én is
...De túléltük
....Reggel 8-ra ment be az irodába, ahol megkapta a céges kocsit ( egyelőre a főnök A6-os kombi Audijával furikázik, mert a páromnak rendelt autó még nem érkezett meg.......Ami így jól hangzik, de olyan helyeken kell vele mennie, tipikus szűk kis osztrák utcákban, hogy nagyon kivolt, hogy egy ilyen batárral kell közlekednie......Aztán....Természetesen a második városban ahonnan kellett vért hoznia, mi történt......Na mi????Nem találja ki senki????......Defekt
.....Hát ilyen is csak vele történhet és természetesen csak és kizárólag az első munkanapján
....Úgyhogy ez már jól megalapozta a napját, a szerencsétlen este fél 9-re ért haza, a nyelve az földig lógott, de nem baj, mert legalább felnyalta a lakást és nem kell nekem felmosni
...Annyira sajnáltam szegényt, egész nap nem evett és nem ivott semmit, pedig csomagoltam neki 5 szendvicset, de azt mondta, hogy neki arra nem volt ideje, hogy egyen
....Hát csajok, a mai nap csak jobb lehet a tegnapinál....Mondtam neki, hogy minden kezdet nehéz, ki kell tartani és minden nappal egyre jobb lesz.....Az egészben csak az a gáz, hogy nem tudott tegnap edzésre menni, mivel az edzés az fél 7-kor kezdődött....Hát remélem nem kezdik el a csapatnál emiatt cseszegetni
Na de ennyi elég is rólunk.....
Réka- Te kérdezted, a 11.dpo-n vagyok kb....Vagyis szeptember 10-én teszteltem egy majdnem pozi LH-t.....így szerintem ha volt pé-m ( bízom benne, hogy volt) az valszínű 11-én lehetett.....Feltenném a görbém, de 2 akadálya is van
:
1.nem tudom, hogyan kell felrakni
2. pont a pé körüli napokban ( 4 napon keresztül) elfelejtettem hőt mérni, szóval ott van egy bazi nagy luk
Ma reggel a hőm 37 volt.....Most már ez a negyedik napja, hogy ilyen magasan van!
Susytunder- Nagyon szép lesz a konyhád te lány
...Nekem is baromira bejönnek ezek barnás-bézses dolgok!!Majd természetesen kérünk képet a kész remekműről is!!
-J- PCOS??
Jujj te szegény, de vigasztaljon, hogy nagyon sokan lettek emellett babások, úgy tudom, hogy gyogyikkal faszán lehet kezelni
...A sperma vizsgálatra mindenképpen beszéld rá a párod, mert nagyon fontos...Nálunk sajnos elég rosszak a sperma eredmények és nekem is picit unszolni kellett apjukat, hogy menjen az urológushoz...Én nem tudom csajok, a pasiknak valahogy természetes, hogy mi járunk a nőgyógyászhoz, úton-útfélen szétrakjuk a lábunkat , hogy turkáljanak meg kotorásszanak bennünk, de ha a pasiknak kell valamit csinálni akkor bevannak szarva, hihetetlen
...Pedig hát nem mondhatnám, hogy olyan sűrűn járnának azért az urológushoz...Enyém párom most volt életében először
Csip-Csip- Örülök, hogy túlélted az egyedül töltött hétvégét, na látod nem is volt olyan rossz
....Hogy sikerült a meglepi szülinapi buli??
Gtunde- Hogy megérzted pirit te kis boszorkány
....Jó lenne ha a lottó számokat megsúgnád nekem is
...Abszolut megértelek titeket, hogy még vártok, sajnos a mai világban nehéz normális melót leakasztani ezért az embernek tényleg csak akkor szabad váltani ha van másik, bele a vakvilágba semmiképp sem!!
Onlány- Te mindig ilyen kedves embereket fogsz ki banyek??
...Bár a dokid múltkori kis cuki beszólásához képest, ez a kis " feledékenység" semmi ...Rákattantál a sárgadinnyére??Én a görögöt imádom, de itt kint csak narancs nagyságú , fos-kaka ízű dinnyének nevezett valamit árulnak
...Álmodozom az otthoni görögdinnyéről
Joli- Ne foglalkozz a kilókkal szerintem sem!!Attól is függ, hogy mennyit mutat a mérleg, hogy reggel vagy este méred, ettél-e vagy ittál-e előtte....Szóval szerintem ne izgulj!
Ediii- Örülök, hogy jobban vagy, csak így tovább előre
!!!....Mint valami kisdobos induló, ez most úgy hangzott
Betty- 34-ik hónap???Azanyját!!
....Mit jelent október 5-én a genetika???Az is vérvétel?
Kírus- Örülök, hogy ti jól vagytok.....Nagyon durva azért, hogy valakinek meg sem említik, hogy van ingyenes lehetőség is a kombi tesztre...magyar EÜ
No Comment!
Princzike- Helló újra
...Nagyon szorítok, hogy sikerüljön az inszemed, csak pozitív gondolatoknak tessék teret adni, semmi negatívkodás
Anyci- Drukkolok a zebrás teszthez!!!Mikor fogsz tesztelni???....Csak, hogy tudjam pontosan mikor kell csuriba raknom a kezem!!
Zsu- Na végre, már nagyon aggódtunk érted!!Örülök, hogy újra itt vagy!!...Nekem a párom nem a férjem , még csak a vőlegényem!
....Fent leírtam, hogy hogyan sikerült az első napja!....Kitartás neked a 2-ik inszemhez, ez már tuti, hogy sikerülni fog, csak bízz benne
Anita- Gratula a gyönyörű petezsákodhoz!!!
Jajj lányok azt el is felejtettem , hogy voltam tegnap ugye a doktor bácsinál.....Hát nem lettem okosabb egy fél fokkal sem....Azt mondta, hogy vezessem a hőmet még egy hónapig minimum, mert abból ő majd tud következtetni ( gondolom ilyesmire, hogy van-e pé, csak azt nem értem, hogy azt elvileg uh-val is tudná figyelni, nem??
)....Na mindegy a lényeg a lényeg, hogy kb egy hónap múlva menjek vissza a hőgörbéimmel és akkor majd kitalál valami gyogyit!!!....Ja és párom eredményeit beírta a számítógépébe, azt mondta, hogy nem jók, de annyira azért nem is rosszak, szóval, hogy azért van esélyünk spontánra is!!
....Hát bízzunk benne!!
Na most azt hiszem, hogy velem lett tele az egész oldal
...remélem nem untattalak titeket Csajok!!
Mindenkinek szép napot!
Szerintem ma még jövök
Szeretettel:
Ancsa