Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok! Jó reggelt!

Látom tegnap este jól elvoltatok! :D :D :D
Én sajna kórházban voltam látogatóban apunál... :(

Ja, és így legyen 5-ösöm a lottón, ma megérkezett piri!!! :)

Anita, vigyázz magatokra!!!

Szép napot mindenkinek!
Puszi!

Kép
gtunde75

Húúúúúha!!! :D :D :D Laptető!!!! :wink:

Kép
gtunde75

Pihizz Anita, a petezsák mérete pedig nagyon cool :) Nem lehet semmi baj, és kész :)

Zsu, örülök, hogy újra itt :)

réka80

Tünde, sajnálom pirit, de ezt érzi az ember azt hiszem előre!
Nem Én küldtem a DVD-t, hanem Suzy :wink:

Réka, Én is és köszi a hiányolást :wink:
Munka, ovi, nemsokára teszt :?: :roll:
Jó kis macerás sütikét tudsz csinálni, nem ismerem, de tuti finom lehet!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, nagyon szép lesz a konyha, jó a lap színe és az is, ahogy le van rakva!
Hallottam a Maglódi sztorit, Te ismerted őket? :cry: döbbenetes számomra

Anyci, reméljük megtapad a kis "bogyó", drukkolok nagyon neked! :wink:

Juli, üdv. nálunk!Én is PCO-s vagyok 2005 óta!Én metfogammát kaptam, de nem bírtam szedni, Diane35-öt is szedtem 2 évig!
Nincs gond nálam a cukorral, uh-on derült ki a PCO-m, sok apró tüszőm van, nincs pé :arrow: PCO-t diagnosztizáltak!

Ancsa, hogy ment a férjednek a munka?

Kitti, hogy sikerült a szülinap?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ma megyek uh-ra valószínű, hogy holnap lesz a második inszem, de még nem tudom!
13.cn-en vagyok és már egy kicsit jobban érzem magam, de még mindig nem az igazi!
Kiváltottam a tüszőrepit, félek egy kicsit, de megyek nincs más, mint előre és kész!!!

Princzike, nekem csak összesen 4 inszem van, írtad, hogy neked az 5.volt :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt!

Láttad is a petezsákot? Anno, mikor Lizával voltam terhes, csináltak uhut kb a 7.héten és olyan jó volt látni, ahogy dogob a szívecskéje! Ez magán dolog volt, és most az sztks rendelésen még a monitort is elfordították! Azt sem mondták, fapapucs és a leletre sem írtak rá semmit, csak annyit, hogy korai terhesség.
A barnázásra mit mondta? Vigyázz magadra!
Tünde, lottózol?
Suzy, az eltűnt bárányka! Jó, hogy itt vagy! Teszt? :roll: gondolom a suliba? Mikor lesz?
Tegnap voltam a védőnőnél és egész normális volt, azt leszámítva, hogy elfelejtette a randinkat és felhívvtam, hol van..... A szülész dr-imat is felhívtam és 30.ára kaptam időpontot hozzá. És emlékezett rám, rögtön mikor bemutatkoztam, kérdezte, hogy nnnaaa terhes vagyok :roll: :shock: annak ellenére, hogy soha nem emlékezett rám (paraszolvencia mellett....)

Kép
Kép
onlány

Juli, mindenképpen kell a sperma lelet, addig nincs értelme tovább haladni, ki kell zárni mindent, amit csak lehet, vizsgálódni kell mindkét félnél!
De, ha tutira nincs pé-d, akkor nem értem, hogy miért nem kapsz pé elősegítő gyógyit :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Joli, kedves Tőled, hogy hiányoltál :wink:
Na aggódj a kilók miatt, majd leadod, ha már meg van a bébi!
Ha mindig ugyan azon a mérlegen méred az az igazi érték!
Vigyázz magadra!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

[quote]h írta:a tutira nincs pé-d, akkor nem értem, hogy miért nem kapsz pé elősegítő gyógyit
:shock: :?: Juli, erre mint mond a dr-id?

Kép
Kép
onlány

ma felvásárolom az összes sárgadinnyét!!!!! Kívánom mint alkesz a piát :P

Kép
Kép
onlány

suzy78
Igen igen, közben tisztáztuk a dolgot... asszem maradok a nickneves megszólításnál, mert ha belekeverem a valódi keresztneveket, akkor ilyen gubancok lesznek belőle... :)

onlány
igen, lottózok... :) :D bár az még sose jött be... de azt mondják ugyebár, hogy elég, ha eccer bejön... ha 5-ösöm lesz, ígérem jut belőle Nektek is!!! :D :D :D

Kép
gtunde75

Suzy!

írnám, hogy örülök egy sorstársnak, de ennek nem lehet :(
nekem a cisztákat először 98-ban látták, aztán jött a diane (4 év), majd a yadine (majdnem 6 év).
most metfogammát szedek (pusztán abból a meggondolásból, hogy olcsóbb, mint a korábban felírt meforal), de nekem nincs vele bajom. miért nem bírtad?

a dokim pont a gyógyszer feltételéül támasztotta a spermaképet. nem tudom miért... kicsit nekem úgy tűnik, hogy velem óvatosabb, mint egyébként. azért aranyos, hogy vigyáz rám :) persze tuti, hogy jövő héten kijátszom a könnyes-bociszemes-kérlekszépen-kártyát ellene :P

holnapi inszem miatt szorítok! :)

Tünde!

sajnálom a pirit :( de remélem, hogy legalább tényleg lottózol! :lol:
-j-
Baja

Juli, nagyon szédülltem tőle, kettős látásom volt, nagyon levitte a cukromat!most is jó lenne, ha tudnám szedni, állítólag a PCO-sok egyetlen segítsége, hogy teherbe essenek a metformin tartalmú gyógyszer :?: hát nem tudom, de Én sajna nem bírom szedni!

Tünde, láttam ok!!! :wink:

Onlány, az nem baj :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy!
más metet nem is próbáltál? az xr-t pl kifejezetten javasolják ilyenkor, mert kevesebb a mellékhatás. van, akinél meg csak az avandamet jön be (ált a vékony pco-soknál)... bár, ha már inszemnél tartotok, akkor gondolom ezek már végig lettek játszva :(
-j-
Baja

Helló Csajok!!!!

Itten vok és virulok :lol: ...Tegnap olvasgattalak ám titeket csak írni nem volt erőm, mivel párom tegnap kezdte az első munkanapját és hát vele együtt szenvedtem végig én is :roll: ...De túléltük :lol: ....Reggel 8-ra ment be az irodába, ahol megkapta a céges kocsit ( egyelőre a főnök A6-os kombi Audijával furikázik, mert a páromnak rendelt autó még nem érkezett meg.......Ami így jól hangzik, de olyan helyeken kell vele mennie, tipikus szűk kis osztrák utcákban, hogy nagyon kivolt, hogy egy ilyen batárral kell közlekednie......Aztán....Természetesen a második városban ahonnan kellett vért hoznia, mi történt......Na mi????Nem találja ki senki????......Defekt :wink: .....Hát ilyen is csak vele történhet és természetesen csak és kizárólag az első munkanapján :wink: ....Úgyhogy ez már jól megalapozta a napját, a szerencsétlen este fél 9-re ért haza, a nyelve az földig lógott, de nem baj, mert legalább felnyalta a lakást és nem kell nekem felmosni :lol: ...Annyira sajnáltam szegényt, egész nap nem evett és nem ivott semmit, pedig csomagoltam neki 5 szendvicset, de azt mondta, hogy neki arra nem volt ideje, hogy egyen :? ....Hát csajok, a mai nap csak jobb lehet a tegnapinál....Mondtam neki, hogy minden kezdet nehéz, ki kell tartani és minden nappal egyre jobb lesz.....Az egészben csak az a gáz, hogy nem tudott tegnap edzésre menni, mivel az edzés az fél 7-kor kezdődött....Hát remélem nem kezdik el a csapatnál emiatt cseszegetni :roll:
Na de ennyi elég is rólunk.....

Réka- Te kérdezted, a 11.dpo-n vagyok kb....Vagyis szeptember 10-én teszteltem egy majdnem pozi LH-t.....így szerintem ha volt pé-m ( bízom benne, hogy volt) az valszínű 11-én lehetett.....Feltenném a görbém, de 2 akadálya is van :roll: :
1.nem tudom, hogyan kell felrakni
2. pont a pé körüli napokban ( 4 napon keresztül) elfelejtettem hőt mérni, szóval ott van egy bazi nagy luk :?
Ma reggel a hőm 37 volt.....Most már ez a negyedik napja, hogy ilyen magasan van!

Susytunder- Nagyon szép lesz a konyhád te lány :lol: ...Nekem is baromira bejönnek ezek barnás-bézses dolgok!!Majd természetesen kérünk képet a kész remekműről is!!

-J- PCOS?? :shock: Jujj te szegény, de vigasztaljon, hogy nagyon sokan lettek emellett babások, úgy tudom, hogy gyogyikkal faszán lehet kezelni :wink: ...A sperma vizsgálatra mindenképpen beszéld rá a párod, mert nagyon fontos...Nálunk sajnos elég rosszak a sperma eredmények és nekem is picit unszolni kellett apjukat, hogy menjen az urológushoz...Én nem tudom csajok, a pasiknak valahogy természetes, hogy mi járunk a nőgyógyászhoz, úton-útfélen szétrakjuk a lábunkat , hogy turkáljanak meg kotorásszanak bennünk, de ha a pasiknak kell valamit csinálni akkor bevannak szarva, hihetetlen :wink: ...Pedig hát nem mondhatnám, hogy olyan sűrűn járnának azért az urológushoz...Enyém párom most volt életében először :shock:

Csip-Csip- Örülök, hogy túlélted az egyedül töltött hétvégét, na látod nem is volt olyan rossz :wink: ....Hogy sikerült a meglepi szülinapi buli??

Gtunde- Hogy megérzted pirit te kis boszorkány :wink: :lol: ....Jó lenne ha a lottó számokat megsúgnád nekem is :lol: ...Abszolut megértelek titeket, hogy még vártok, sajnos a mai világban nehéz normális melót leakasztani ezért az embernek tényleg csak akkor szabad váltani ha van másik, bele a vakvilágba semmiképp sem!!

Onlány- Te mindig ilyen kedves embereket fogsz ki banyek?? :shock:...Bár a dokid múltkori kis cuki beszólásához képest, ez a kis " feledékenység" semmi ...Rákattantál a sárgadinnyére??Én a görögöt imádom, de itt kint csak narancs nagyságú , fos-kaka ízű dinnyének nevezett valamit árulnak :evil: ...Álmodozom az otthoni görögdinnyéről :roll: :wink:

Joli- Ne foglalkozz a kilókkal szerintem sem!!Attól is függ, hogy mennyit mutat a mérleg, hogy reggel vagy este méred, ettél-e vagy ittál-e előtte....Szóval szerintem ne izgulj! :wink:

Ediii- Örülök, hogy jobban vagy, csak így tovább előre :lol: !!!....Mint valami kisdobos induló, ez most úgy hangzott :D

Betty- 34-ik hónap???Azanyját!! :!: ....Mit jelent október 5-én a genetika???Az is vérvétel?

Kírus- Örülök, hogy ti jól vagytok.....Nagyon durva azért, hogy valakinek meg sem említik, hogy van ingyenes lehetőség is a kombi tesztre...magyar EÜ :arrow: No Comment!

Princzike- Helló újra :lol: ...Nagyon szorítok, hogy sikerüljön az inszemed, csak pozitív gondolatoknak tessék teret adni, semmi negatívkodás :!:

Anyci- Drukkolok a zebrás teszthez!!!Mikor fogsz tesztelni???....Csak, hogy tudjam pontosan mikor kell csuriba raknom a kezem!! :wink:

Zsu- Na végre, már nagyon aggódtunk érted!!Örülök, hogy újra itt vagy!!...Nekem a párom nem a férjem , még csak a vőlegényem! :oops: ....Fent leírtam, hogy hogyan sikerült az első napja!....Kitartás neked a 2-ik inszemhez, ez már tuti, hogy sikerülni fog, csak bízz benne :!:

Anita- Gratula a gyönyörű petezsákodhoz!!! :wink:

Jajj lányok azt el is felejtettem , hogy voltam tegnap ugye a doktor bácsinál.....Hát nem lettem okosabb egy fél fokkal sem....Azt mondta, hogy vezessem a hőmet még egy hónapig minimum, mert abból ő majd tud következtetni ( gondolom ilyesmire, hogy van-e pé, csak azt nem értem, hogy azt elvileg uh-val is tudná figyelni, nem?? :? )....Na mindegy a lényeg a lényeg, hogy kb egy hónap múlva menjek vissza a hőgörbéimmel és akkor majd kitalál valami gyogyit!!!....Ja és párom eredményeit beírta a számítógépébe, azt mondta, hogy nem jók, de annyira azért nem is rosszak, szóval, hogy azért van esélyünk spontánra is!! :roll: ....Hát bízzunk benne!!

Na most azt hiszem, hogy velem lett tele az egész oldal :oops: ...remélem nem untattalak titeket Csajok!!

Mindenkinek szép napot!

Szerintem ma még jövök :wink:

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

gyancsi

képzeld...nem emlékeztem, hogy hol élsz, gondoltam, megnézem gyorsan iwiw-en, és mit látok: nem is kerültél be az ismerőseim közé... :( szóval gyorsan meg is kerestelek, és bejelöltelek... :D ha nem baj... :lol:

hol vezeted a görbéd egyébként?

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Gyancsi!
Elég izgalmas napja volt akkor tegnap a párodnak

:shock:

Juli!
Most már csak sikerül puhitanod a Karaszt hogy adjon gyógyit
:wink: !!

Zsu!
Örülök hogy megjöttél és ugy ahogy jól vagy!!

Onlány!
Sárgadinnye? Az fini :P
Eddig nem igazán szerettem és az idén elég sokat megettem belöle :)

Anita!
Vigyázz magadra!!
Pihizz ha tudsz!!

Joli!
Gyere mondd a híreket mit mondott a védönő!!! :wink:

Szép napot mindenkinek!!
Megyek az oviba Kíráé :wink:
Vendég

Anita
örülök, hogy nem történt semmi baj veletek....azt nem mondta a doki mitől lehetett a barnázás :?: :shock:

Zsu
örülök neked, válaszoltam....
Én úgy tudom, hogy 6 sikertelen inszem után jön a lombik, kivéve, ha nem indokolt, hogy előbb...

Tünde
melyik hónapban kezdtek élesbe... :?:

Gyancsi
szegény párocskád, reméljük ma már nyugisabb lesz a napja.. :wink:
Igen, a genetika az is v.v. lesz, lehet mindkettőnknél, de lehet, csak a férjemet csapolják...ezt nem tudom.. :roll:
A görbédet majd segítünk felrakni, ha megmondod, hol van, melyiken csinálod :wink:

Mindenkinek pussz :!:
További szép napot :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, Én is válaszoltam :wink:
Nekem azt mondta az orvosom, hogy csak 4 utána lombik, mert nincs a többi inszemnek jelentősége :?: :roll: nem tudom, de nem szeretnék addig eljutni, sikerülnie kell most!!! :wink:

Ancsa, szegény párod, jól ki volt már az első naptól!persze, hogy van esély a spontán teherbeesésre :wink: nem lesz semmi a párod eredményeivel kapcsolatban szerintem, ahogy kielemeztük már mi is!
A görbe alapján gyógyszert adni :?:

Kírus, köszi, hogy Te is hiányoltál!puszillak

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Susy!
Nagyon el vagy ma tünve?! :roll:
Hogy vagy ma??

Csip-csip!
Te merre vagy? :)
Vendég

Zsu!
Így van,most sikerülnie kell!!!!!!!!

Ki mi finomat ebédelt ma???
Vendég

Én épp most végeztem a virslis paprikás krumpesszal, aztán délután valami sütit kéne összeütni...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Helló Lyányok!!

Gtunde- Persze, hogy jelölhetsz, ne hülyéskedj már, minnyá megyek és meg is kukkollak, na meg vissza is jelöllek :lol: ....A görbémet én őskorszaki módszerrel egy papíron vezetem :oops:

Zsu- Én úgy értelmeztem, hogy a görbe alapján nézi majd, hogy van-e pé és ettől függ, hogy ad-e valamit és ha igen mit.....Ez a szemét német :evil: .....De már legalább tudom, hogy mi az a pé németül :lol:

Betty- Én csak papíron nyomatom a görbét, amit doktorunktól kaptam....Nehéz felrakni???Ha gondolod átküldöm belőle az adatokat, vagy ha megtudnád mondani, hogy hogyan kell csinálni akkor megpróbálkoznék vele :wink: ...HOgy hogy genetika csak a férjednél lesz???.....Jaaaaa, tudom már :roll: ....Mert te okés vagy csak ő nála van gebaszm ugye??

Csajok én most főzöm a rakott kelt, ubi salival...Nyammiiiii, már most éhes vagyok!!!

Pusszantás!

KépKép
gyancsi

Fincsi kajcsik :P
Én májgombóclevest,tojásos tésztát(nokedlit lusta voltam csinálni :oops: ) meg ubisalit csináltam :)
Vendég

Húúú imádom a tojásos nokit- tésztát :lol:

Gtunde már 2 hosszászólással ezelőtt is akartam kérdezni, hogy Apukád miért van kórházban?? :?

KépKép
gyancsi

Betty!
Milyen sütire gondoltál? :roll: :P
Vendég

gyancsi

ha beszélsz angolul, javaslom a fertilityfriend.com-ot, ha nem, akkor a www.ciklus.hu-t
naon eccerű és naccerű progik a görbe vezetésére :)

aput szívkatéterezték...sajnos gondok vannak a billentyűivel... valszínű billentyűcsere lesz... :( 55 éves...egészséges, sportos... eddig azt hittem soha nem lesz beteg és örökké fog élni...

Kép
gtunde75

sziasztok!

Kírus!
hát, már néhányszor megfogalmaztam magamban a "könyörgés a clostihoz" című szonettet, amit majd előadok jövő héten :) nem tudom, mit fog hozzá szólni a Laci, de tuti megpróbálom...

Ancsi!
igen, olyan természetes a pasiknak, hogy mi nőgyógyászhoz járunk. párom egyszer volt vmikor régen, sok éve urológián... az eredményért már vissza sem ment :) én közben lassan már nevet adok a hüvelyi uh-fejnek, ha már ilyen gyakori, intim viszonyban vagyunk egymással :lol:

Joli!
láthattalak téged a terhesgondozóban? mert én úgy hiszem (a folyosó végén ültetek?)... csak idiótán jött volna ki, ha odamegyek, aztán mégsem te vagy :oops:
én fehérben álldogáltam a folyosó elején és vártam... csak vártam... meg néha pletyiztem :)
-j-
Baja

Tünde!
a katéterezés nem jó :( én apumnak már sokszor csinálták, de szegény mindig nagyon félt tőle.
jobbulást apukádnak!
-j-
Baja

Juli!
Akkor ügyes légy a szonett elöadásnál :lol: !!
Még a végén kiderül hogy láttad Jolit :roll: :?: :)
Vendég

Gtunde- Jobbulást Apudnak!!.....Angolul sajnos nem tudok, úgyhogy megyek és megnézem magamnak ezt a ciklus.hu-t :lol:
Ja amúgy van ám közös ismerősünk Pécsen, én már csekkoltalak :wink:

J- Mi a barátnőmmel egyszerűen csak a "pénisz"-nek hívjuk az UH-ot :lol:

KépKép
gyancsi

ancsi!
:lol:

kírus!
majd ügyeskedem... ha pedig nem jön össze, akkor próbálkozom máshogy... pl asztal-csapkodás :?: na, jó... azt azért még sem :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2009.09.22 13:24-kor.
-j-
Baja

gyancsi
télleg??? na, megnézem én is!!!!

Kép
gtunde75

J- Inkább asztal borogatás, az hatásosabb :lol:

KépKép
gyancsi

Juli!
te fent vagy iwiw-en???
Vendég

ancsi!
nem tudom, mennyire jönne be a dokinál... lehet, hogy mosolyogva végignézné a dolgot, és várná, hogy lenyugodjak :)
-j-
Baja

Angyalkrisz, Iner, Sellon hol vagytok???Már nagyon régen voltatok!!

KépKép
gyancsi

Vagy Closty helyett nyugtatót írna fel :lol:

KépKép
gyancsi

Hát csajok én szenvedek ezen a ciklus.hu-n.... :oops:
Az odáig okés, hogy beírtam a mensiket, utána rámegyek hogy diagrammok....Na és itt berakja egy diagramba a pirit, meg lehet minden kiskutya kukiját beírni, hogy nyák, meg Lh teszt, meg mikor volt szex stb....Na de olyat, hogy mennyi a hőm olyat még véletlenül se találok :shock: :?

HELP!!!

KépKép
gyancsi

kírus!
igen :) youlcsi néven futok... asszem talán még 1-2 ilyen becenév fut, úgyhogy könnyű beazonosítani (nem a vörösre festett 60éves vagyok :p)
-j-
Baja

-J- na most , hogy így tagadod, tuti te vagy a vörösre festett 60-as :lol:

KépKép
gyancsi

[quote="gyancsi"]V írta:gyancsiagy Closty helyett nyugtatót írna fel :lol:

:) nyugatatót nem hiszem... már múltkor is közölte, hogy pszichiátriai szakrendelést nem vállal :p
-j-
Baja

ancsi!
a diagrammon ráklikkelsz a ciklus első napjára, és akkor ott megadhatsz mindenféle adatokat. vagy pedig naptár nézetben az adott napra klikk, "nap részletei"-re klikk, és megint ugyanott vagy.
-j-
Baja

[quote="gyancsi"]- írta:gyancsiJ- na most , hogy így tagadod, tuti te vagy a vörösre festett 60-as :lol:

b@sssssssssssssssz... lebuktam :oops:
-j-
Baja

gyancsi

:D :D :D

a bal oldalon keresd meg a normál nézetet, oda menj be, és akkor meg fog előtted nyílani egy "naptár". Na itt rámész mondjuk a mai napra, és eccer rákattintasz, akkor felugrik egy ablak, és ott lesz a nap részletei: ezen belül termékenységi adatok... (lehet, hogy jobb egérgombbal kell kattintani...)
A termékenységi adatokon belül tudod megadni a hőt, hogy mikor mérted, a nyákot, az aktust, a vérzés intenzitását...stb

Kép
gtunde75

Ugye, ugye....Előttünk semmi sem maradhat titokban :wink:

Köszi a segítséget, akkor megyek is a ciklusra és jól megpróbálom :D

KépKép
gyancsi

Köszi Gtunde és -J-!!!Már megyek is nagyképűen az új infók birtokában garázdálkodni :lol:

KépKép
gyancsi

Csajok, sikerült!!!!Juhéjjj!! :lol:
Most már csak egy darab, ellenben annál fontosabb kérdésem lenne :roll: ....Megadott egy linket alul, hogy azon keresztül tudom megosztani másokkal ( tehát veletek) a görbémet.....A kérdés a következő: Hova kell bemásolnom azt a linket lyányok??? :oops:

KépKép
gyancsi

gyancsi

A diagramod betöltésekor alul találsz egy linket. Ha ezt a linket bemásolod egy fórumba, vagy bárkinek elküldöd levélben, akkor az illető bemásolhatja ezt a linket a böngészője címsorába, és megnézheti a diagramodat.

A diagram egy png kiterjesztésű képfájl, ami a ciklus.hu szerverén egy mappában tárolódik. Minden egyes képet az elkészültétől számított egy héten keresztül tárolunk, így a diagramod a nyolcadik napon "külsősnek" már nem lesz elérhető.

ezt találtam

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?