Új privát üzeneted érkezett!

:lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok!
Bocsi hogy nem olvasok most vissza, csak annyira örülök és meg akartam osztani Veletek a "jó hírt": mint tudjátok PCOS-om van és eddig mindig össze-vissza jött meg. 2 hónap gyógyszeres kezelés (Meforal) és néhány kiló ledobása után megértem, hogy nekem is lett egy 28 napos ciklusom... Juhhhéééé!!! Nagyon happy vagyok!
Később jövök és visszaolvasok, csak gyorsan még vacsizom.

Pussssz mindenkinek!
Vendég

Csibuc
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Gratula a ciklusodhoz Csibuc :!:
Nagyon örülök :!:

Bri
te lopós.. :lol: 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Helló Lánykák!!!

Most nincs időm visszaolvasni-eszméletlen mennyit termeltetek!!!(ígérem legkésőbb holnap du megteszem!!!)

Csak megosztom a hírt:ma voltunk a meddőségibe és szinte minden leletemet elfogadták és már csak pirire kell várnom és mehetek vvt-re!!!

Csak a 21.napon kell mennem,mert a 3.napit elfogadták és a férjem spermavizsgálatát is elég 1x megcsináltatni!!Juhhhéééé!
Vendég

Milyen
de örülök, mesélj még :!:
Férjednek csak spermavizsgálat kell :?:
Az eredmények 30 napon belüli kell legyenek :?:
És akkor mi lesz inszem :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Életjel!
zsuzska30

Csibuc, ez nagyon jó hír! Gratulálok!

Milyen, ez is nagyon jó hír! Neked is hasonlóképp gratulálok!

Még ilyen jó hírekkel szolgálhatnátok!
zsuzska30

Rövid leszek, vagyok, mert megyek......na, hova?!
Na, hova?!

Igen, az nyert, aki arra tippelt, hogy "ENNI"! :lol:
zsuzska30

Zsuzska
a tyúkcombnak lement az ára 2 ft-tal...remélem jó hír ez is :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

De hisz a gép előtt szoktál enni nem :?:

betty615

Na előbb vidújjatok kissé!!!

Nyuszika találkozik a kígyóval.
- Te kígyó, ne haragudj már, hogy a múltkor cikiztelek a lábad miatt!
- Jó, semmi gond.
- Tényleg?
- Tényleg..
- Akkor kezet rá!
Vendég

:lol: :lol: :lol:
Ez állat vóóót :!:

betty615

A hétvége-vagyis péntek este-szombat este 6-ig viszonylag telt csak jól, a pocilakó drágaság megmutatta magát nekem is, azaz meg tudtam simizni a buciját, vagy valamijét.
Kicsit kidudorodott a köldök mellett, keményebb volt és mintha kerek lett volna. De jó érzés volt. Meg mozogni is éreztem.
Aki nem értené: a nővérem pocijáról beszélek.
De vége lett az örömnek, s jött az aggódás, mert elkezdett valami neki annyira szúrni, hogy még olyat nem érzett.
Aztán elmúlt, aztán újra......mi hazajöttünk, és mikor telefonáltunk, hogy épségben megérkeztünk, már a nőgyógyásznál voltak, mert megnézették, mi ez az égtelen fájdalom.
A babával minden rendben, talán vesegörcs volt, most azóta nem volt, nem is ment orvoshoz.
Imádkoztam, sírtam, nagyon féltettem őket.
Ma meg nekem a gyomrom vagy mim úgy szúrt, néha hányingerem is lett, majd elájultam.
Ennyit rólunk.
Eszem aztán ledőlök.
Birkózás téma: azt hittem, csak mi vagyunk ilyenek.......de most megnyugodtam. De tegnap kihasználtuk, hogy ketten voltunk itthon..... :oops:
Na, megyek is!
Sziasztok, legyetek jók, vidámak, jó éjszakát!
A receptes ötlet jó, de mi lenne, ha az elkészült kajákat meg elküldenétek hozzám?! Nem ehetek cukrot, tejterméket........úgyhogy ezzel kalkuláljatok!
Puszi!
zsuzska30

Juj, nem majd elájultam, hanem majd' elájultam, szóval nem, csak majdnem, na!

Hű, tyúkcomb 2 ft-tal, ez nagyon jó hír, gratulálok!
:lol:
zsuzska30

Na gyorsan leírom,mert löködnek félre a férfiemberek innen...

Először is kösziköszi a gratulákat!! :D :D

Nem találkoztam a leendő dokimmal,mert pont szabin van,de képzeljétek,ha nagykönyv szerint fog megjönni(holnap)akkor épp a 21.napomon kezd dolgozni!!Akkor lesz vvt nekem is meg a férjemnek is,nekem vizsgálat,meg a férjemnek le kell adnia a gyermekeket :lol:
Aztán ha ezek az eredmények meglesznek,akkor randi és megbeszélés!
A doki bácsi-aki felvett,egy idős úr-aszonta,magának könnyű lesz,mert volt már kismama,minden rendben fog menni!!Így sokkal egyszerűbb lesz!

Olyan jól esett....
Vendég

Milyen, de jóóó híír :!:
Téllleg nagyon örülök neki :!: :D

betty615

Az állatok Istenhez fordulnak kérdéseikkel. Megkérdezi az elefánt:
- Nekem miért van ilyen vastag bőröm?
- Azért, hogy mindentől megvédjen, például a szúnyog sem tud megcsípni.
A zsiráf megkérdezi:
- Nekem miért ilyen hosszú a nyakam?
- Így a magasabb leveleket is eléred.
Megszólal mérgesen a tyúk:
- Nekem ne is próbáld megmagyarázni, vagy a tojást csináld kisebbre, vagy a lukat nagyobbra!

Két cigány beszélget:
- Láttad az újságot?
- Igen.
- És mi volt benne?
- Töpörtyű.

Pistike 5 lapát kutyaszarból kupacot épít a ház előtt. A postás rászól:
- Mit csinálsz Pistike?
- Postást.
Másnap, harmadnap ugyanez történik, a postás megunja és szól a rendőrnek, hogy szedje már rendbe Pistikét. A rendőr el is megy és probára teszi Pistikét:
- Na, mit építesz Pistike?
- Postást.
- Nem véletlenül rendőrt?
- ÁÁÁ!!! Ennyiből???

Két hangya egy-egy kenyérmorzsát tol az úton. Arra megy az elefánt, odaszól neki az egyik hangya:
- Fogadjunk, hogy nem tudod feltenni a fejedre ezt a kenyérmorzsát!
Az elefánt felrakja, mire odaszól neki a másik hangya:
- De fogadjunk, hogy nem tudsz ráállni erre a másik kenyérmorzsára!
Az elefánt rááll, mire a két hangya fetrengve a röhögéstől:
- Vazze, mekkora szendvics!

betty615

Princzike

Tessék szépen pozitívnak lenni!!Irgum-burgum!!

Akella

Várom a képeket!!

Betty

Télleg állat a vonalzód!

Lopóóóósssss!! :)

Anyci

Szijjja!

Bridget

Igenis!!Holnap este tuti leszek msn-en,jóóóó???? 8)

Mingyá jössz haza!!!!

Csibuc

Gratula!!!

Zsuzska

Szia Neked is!!
Vendég

A szőke panaszkodik a barna barátnőjének:
- Lefeküdtem mindenkivel a cégnél, megkefélt mindenki az utcából,
végigment rajtam egy egész hokicsapat, de alig fogytam pár dekát!
Mire a barátnő:
- Még egyszer mondom: TÚRÓKÚRA és nem KÚRÓTÚRA!
Vendég

Milyen
Kép
Ez neked is kijart 8) :lol: Ezek tenyleg jo hirek...akkor megjon piri vv-es katona vizsgalat es aztan kovetkezo ciklusban kezdes?Jol ertelmezem :?: Igen mar csak 2het es megyek haza juhuuuuuuu :P

Betty
En ugy tudom 1evnel regebbi lelet nem lehet :roll: de van egy lelet ami 6honapos csak tudnam melyik is az :roll:

Viccek :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Köszönöm,drága vagy!!! :)

Asszem a spermalelet a 6 hónapos,nem??

Betty

Nekem a legrégebbi lelet is júliusi,úgyhogy lövésem sincs!!![/b]
Vendég

Nem emlexem ra de akkor mi meg pont beleesunk :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

Csajok.
Ma nem jöttem, mert vissza kellett rázódnom a munkába,de holnap jövök.
Pusszancs.
lujzedli

Kép

betty615

Jó reggelt mindenkinek!

Princzi: miket olvasok itten? Nem írunk ilyesmit, mert jól megbokszollak :x Tessék pozitívan gondolkodni!!! Ölellek :D

bri, onlány: macskuszokkal én sem vagyok kibékülve. Pármoék szomszédjának volt egy macskája, ki tudja mi okból egyszer csak beleharapott a gazdi kezébe :shock: aki ezután nem ment dokihoz és 1 hét múlva a harapott kézfeje akkora lett mint egy lufi... Műteni kellett és a végén örültünk, hogy nem ment rá erre az egészre, mert utóbb kiderült, hogy vérmérgezést kapott. Pesten a baleseti intézetben mondták neki aztán, hogy az emberi és a macskaharapás nagyon veszélyes...Azóta kinyiffant a kis harapós dög.

zsuzska: jobbulást Neked, remélem kismamitok azóta már jobban van :)

milyen: grat a jó hírek miatt! (minden este nézlek, már látlak is kontaktként, de semmi egyebet :( )

betty: nyudíjas korszak nálunk is beköszöntött, előbb azért mert én otthon kuksoltam míg apa küldföldön, most meg azért mert meglátogatott Piri
Vendég

Akiket esetleg nem említettem, nekik is ölelés és szép napot!
Vendég

Jó reggelt!

Csibuc, Milyen ezek nagyon jó hírek! :!: :!: :!:
Csibuc és a cisztákkal mi a helyzet? Babaprojekt?

Kép
Kép
onlány

Sziasztok Lányok!

Csibuc, Milyen gartula és szorítok, hogy sikerüljön minden! :wink:

Szóval hétvégén összeraktuk a bútort és elhoztuk a babkocsit és talán már jövőhéten megyünk babamozizni is.
Képeket hozok Nektek amint lesznek.

zsuzska majd küldöm a kajcsikat :lol: :lol: :lol: nem baj, ha melegíteni kell majd? :lol:

Olyan jópofa képeket raktok fel csajok, mindig csak ámulok :lol:

Lassan megyünk ebédelni, de utána jövök. Puszi Mindenkinek!!!

Kép
Kép
akella

Szasztok!

Nem tudtam jönni egész hétvégén mert elég sűrű program volt..apa végre itthon volt mindkét nap és nem kellett melózni...voltunk a Nagy Sportágválsztón a srácokkal szombaton,vasárnap meg Álallatvédelmi napon meg grilleztünk itthon.

És képzeljétek végre tegnap estére gyönyörű szép és erős kétcsíkos lh-m lett :lol: :lol: már nagyon el voltam keseredve hogy ebben a hónapban nem lesz...valszeg a műtét miatt lett ilyen későn mert nekem eddig mindig 13-14 nap körül szokott lenni(kívétel amikor Olika fogant mert akkor is a 17.napon volt...és akkor is műtét volt előtte :wink: )... a lényeg hogy az első lépés megvan :wink: szóval apával rádolgoztunk az ügyre nagyon és még mai is fogunk :oops: :wink: .. a nyákom is mint a nagykönyvben,és a hőm is.Ha nem is jön össze a baba most,már annak örülök hogy rendben működik a testem és nem zavart nagyon be a műtét.

Milyen!

Klassz hogy elkezdődött nálatok a project a meddőségibe és ilyen pozitív élmények értek!!!!!++++++++++++++++++++++

Ehcs!

Itt is mégegyszer kösz!!!!!

Megpróbálok vissazolvasni!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na jól elszállt,amit írtam... :evil:

Panny

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Akella

Majd jöhet ám babaszobás kép is :wink:

Csibuc

Ma este kuksizzál,tuti fent leszek!! :wink:

Mijeza pangás itten ma??!!! Többiek??Mindenki a hónap dolgozója óhajt lenni???
Vendég

Sziasztok, sajna nincs időm írni most, és egész nap áramszünet volt szinte mindenhol a környéken, holnap délelőtt is az lesz. Nagyon kaka a civilizáció közepén egy áramszünet, mikro, tévé, szgép nem működött, stb.

Na pusza mindeninek, és bocsi, hogy most csak ennyire telett tőlem. :oops:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Milen GRATULÁLOK!!!!Akkor innentől fogva semmi akadálya annak hogy baba legyen!

Csibuc végre nálatok is jó hírt hallok :D

Panny+++++++++++++++++++++++++++!!!!

Akella baba szoba fotó is lécci,lécci :wink: :wink:

Betty,viccek Kép

Bridget juhhéj hamarosan itthon vagy!!! :lol: :lol:

Onlány hogy érzed magad?

Zsu bírom a beszámolóidat :lol: :lol: :lol:

Csillag tyúkanyó!Az a fránya áram nélkül már élni se tudunk :evil: Reméljük hamar rendbe hoznak mindent!

Kép
anyci

Szijja Anyci 8)
Mizu :?:
telnek a napok, remélem hamar hozod azt a zebrát :!: :wink:

betty615

EHCS
remélem odaért már a píííz :!: :)

betty615

Betty,alakulok már egyre jobban vannak tüneteim és majd csak hétfőn tesztelek hcg-t,vasárnap jósnak egy lh-t lövök el.
Nem is tudom annyira nyugodt vagyok és nem is stresszelek azon hogy már tesztelhessek,tudom hogy ott lesz hétfőn az a két csík és vasárnap pirianyó otthon marad :wink: Valahogy ezt érzem és nincs semmi kétség bennem,nem mint múlt hónapban :roll:

Kép
anyci

Anyci

Kép

EEZ-AAZ :!: :!: :!: Dukk, drukk :!: :!:

betty615

Hi!

Mi van, Anyci, te is bekaptad?! Mármint a legyet......... :roll:
Remélem!

Lányok, ma mi volt megint.......
Kölkök közt.....x. rész
A múltkori ge.i Zsuzsázós kis köcs.. gyerekkel kapcsolatban.....
A gyerekekkel krepp-papírral dolgoztunk, de elfogyott, így átmentem a korábbi termembe, mert ott még maradt jópár holmim, csak nem volt hova tennem. Jövök vissza, erre a kis hülye az anyjával megjelent.
Tudni kell, hogy már kb. 1 órája tartott a napközi, a gyerek sehol....
Úszni voltak, később jött meg az összes, de a társai már bent voltak nálam, kérdeztem is őket, hol van, az egyik mondta, hogy wc-n.
Oké.
Na, jövök át, erre a folyosón anyuci és kölök......
Bementek előttem a termembe.......a gyerkőcök dolgoztak közben.
Teszem a helyükre, ott áll......sejtettem én, hogy énhozzám jött....nézek rá, kérdem, "igen?"
Erre belekezd......de hamar leállítottam, hogy fogadóórán meghallgatom. Erre, hogy ő nem ér rá bejönni!
Ja, nem, mert az utcasarkon áll!!!!!!!!!! tényleg!
Újra elmondtam, hogy fogadóórán, nekem ez a munkahelyem, nem érek rá beszélgetni, ezért van a fogadóóra!
Egyébként ki is vannak tiltva a szülők pont az ilyen miatt, de mint látjátok, le sem sz-rta, hogy mit mondok!!!!!!!
Elkezdte, hogy ő csak arra kíváncsi, hogy ez a kisgyerek miért nem mehet edzésre....
Ja, akkor jöttem én, hogy mit művelt.
A "kisgyerek" enyhén szólva máshogy adta elő otthon a történetet, be is vették, és a hülye még be meri hívni ide, rámúszítja az anyját!
Na, de ráfázott.
A következő, hogy mondtam a gyerekeknek, akkor meséljétek el, mit csinált a gyerek. Ők elmondták:anyázott, visszapofázott.......
A nő még mindig támadólag, hogy miért írtam be.
Akkor megkértem az egyik gyereket, ismételje el, mit mondott nekem a "kisgyerek".(a ge.i Zsuzsát)
Erre közli az értelmes barom anyuka, hogy ilyet neki is mond mindig.
Na, itt aztán elszakadt a cérna!!!!!!!!!!!
"Én meg nem tűröm el, velem így ne beszéljen senki, még egy gyerek se engedte meg magának, hogy így beszéljen, ezt aztán nem tűröm."
Erre a barom nő: ezé' kellett beírni?!
Ez nem normális, nekem a savam az egekben, remegtem az idegtől!
Aztán kérdezte, hogy osztályfőnöki ez, vagy mi?!
Mondtam, nem az, de még nem mentem fel az igazgatóhoz, de ha felmegyek, igazgatói lesz!!!!!!!
:twisted:
Na, akkor már a gyerekre nézett, csúnyán, hogy mit csináltál, teeeee?! A gyerek dilis lett, bőgött, kirohant.
Mondja a nő, hogy jó, tényleg nem fog edzésre járni, ő is azt mondja, mindjárt hozza vissza a gyereket az apja!!!!
Sokára higgadtam le..........
Aztán kimentem a mosdóba, láttam, amint a nő az ofővel beszélgetett......vagyis csak mondta-mondta.
Aztán bejött hozzám később, közölte, hogy nekem van igazam, és kivel beszéljen, hogy ne mehessen a gyerek edzésre, ki az edző.........
Na, erre varrjatok gombot!
Úgy elegem van ilyenkor, hogy legszívesebben elzavarnám az édesanyjával, nem ám még tutujgassam a napköziben!!!!!!!!
Meg is szökik.......megbízhatatlan, és a betegségemre rátett egy lapáttal, utálom!
zsuzska30

A többi legalább normálisforma, elvoltunk ma, hangosak voltak, de elviselhető, nem idegbaj, mint az elmúlt 6 év.
Nagyon meglátszott, hogy a hülyegyerek nem volt ott, nem bomlasztotta a társaságot.
De az ilyen esetektől kiakadok, fájt a belem, a gyomrom, összeugrott az egész az idegtől.
Ezt kellene tudnom kezelni.
De már megláttam a nőt, mondanom sem kell, az erőszakos fajtából való.
A szelídek ugyanis be sem jönnek, meg azoknak a gyerekével nincs is baj.
Mit képzelnek ezek, egy sarkon álló?!
Na, ma ketten vagyunk itthon, összeütök valamit, aztán a tojásokat is. :roll: :oops: :wink:
Holnap hosszú napom lesz, reggeltől délutánig.
Szép estét, beszélgessetek, sokasodjatok, szaporodjatok!
:wink:
Jó éjszakát!
zsuzska30

Kép
lujzedli

sziasztok.

Zsuzska:
sajnálom, de meg tudlak érteni. nem a gyerekek terén, hanem az olyan fajta emberek terén, amilyen ez a nő is. Engem is kikészítenek nap,mint nap, tizzel biztos beszélek a 8órában, de nekem könnyebb,nem áll velem szemtől szemben. Ha felhúzzák az agyam, csak morgok magamba....De sokk belőlük.
lujzedli

Betty, már fel is adtam a csomidat.

Szép és nyugodalmas éjjelt mindenkinek! :)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Köszi EHCS
nagggyon kis cukorka vagy :!: :!: :wink:

Zsuzska
kemény ez a történet...le a kalappal előtted, én ezt tuti nem csinálnám...vagy ha igen, már valamelyik elmeosztályon ráznám a rácsot :lol:

Szijja
Lujzicska :D :wink:

betty615

Na, hogy oldjam a feszkót....
Az alábbiak szószerinti idézetek bírósági jegyzőkönyvekből.

K: Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet csinálták magáról?

K: Szóval a teherbe esése napja augusztus 8?
V: Igen.
K: És maga mit csinált ez alatt?

K: Hogy végződött AZ első házassága?
V: Halállal.
K: Kinek a halálával?

K: Tehát azt mondja hogy a lépcső lefelé vezetett a pincébe?
V: Igen.
K: Lehetséges hogy ugyanez a lépcső felfelé is vezetett?

K: Doktor úr, hány boncolást végzett hullákon?
V: Minden boncolást hullákon végzek.

K: Hány éves a fia, aki magával lakik?
V: Harmincöt vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan.
K: Hány éve lakik magával?
V: Negyvenöt.

K: Tudna egy személyleírást adni AZ alanyról?
V: Közepes magasságú, szakállas.
K: Nő vagy férfi?

K: Kérem, hogy minden válasza legyen orális, rendben? Milyen
iskolába járt?
V: Orális

K: Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet?
V: A boncolás kb. Este 8:30-kor kezdődött.
K: És Kovács úr halott volt ebben az időpontban?
V: Nem, ott ült az asztalon és csodálkozott hogy miért boncolom.

K: Doktor úr, mielőtt elkezdte a boncolást, ellenőrizte az egyén pulzusát?
V: Nem.
K: Ellenőrizte a vérnyomását?
K: Ellenőrizte a légzését?
K: Tehát lehetséges hogy az egyén életben volt amikor elkezdte a
boncolást?
K: Miért olyan biztos ebben, doktor úr?
V: Mert AZ egyén agya az asztalomon volt egy üvegtartályban.
K: Mindennek ellenére, mégis lehetséges az, hogy az egyén életben Volt?
V: Igen, lehetséges hogy AZ egyén életben volt és ügyvédként praktizált valahol.
zsuzska30

És, hogy a témánál maradjunk.......
VALÓDI BEÍRÁSOK ELLENŐRZŐKBE

"Szellemessége és feltűnési viszketegsége a pofátlanság határait súrolja."

"Fia a szünetben sztrájkot szervezett. Letörtük."

"Nem elég, hogy a szünetekben állandóan krétacsatákat vív osztálytársaival, ráadásul mindig veszít."

"Tűvel látta el barátait, hogy osztálytársait szurkálják."

"Gyermeke azt mondta, hogy szerinte jó gondolat lenne az egyik osztálytársat bántalmazni, ezért figyelmeztetem."

"T. szülő, a gyereke állandóan tőlem kér tollat. Lássa el otthon írószerrel."

És egy pár méltó szülői viszontválasz:

"Fia az órán szöllőt (így!!!) evett."
"Kedves tanárnő, október van, mit egyen a gyerek, banánt?"

"Kedves szülő, tájékoztatom, hogy Péter az étkezdében többször is kézzel evett evőeszköz helyett."
"Köszönöm a tájékoztatást, már tanul lábbal is."

"A fia túl sokat foglalkozik a lányokkal."
"Tanárnő, kövezzen meg, de én ennek inkább örülök!"

"Jancsika rendszeresen nem issza meg az iskolatejet."
"Kivégzéséről gondoskodom."

"Fia az órán állandóan beszél!"
"Szerintem az anyjától tanulta. Mindkettőnek ellátom a baját!"

"Értesítem a T. szülőket, hogy fiúk történelemkönyve lapokból áll."
"Ellenőriztük, valóban."

"Katika nem tud olvasni!"
"Ha tudna, nem járatnám iskolába."

"T. Szülő! Leánya irodalomórán vihogott. Tanárnő"
"Megdorgáltam. Akkor is vihogott."

"T. szülő, fia órán neveletlenül beszélt. Figyelmeztetem.."
Szülői válasz: "Engem?"

"Megkérném önöket, hogy ismertessék meg gyerekükkel a kulturált vécéhasználat alapjait!"
Szülői válasz: "Laci szerint ezt ön neki kevésbe cizelláltan mondta: "Ne szarj az ülőkére, te hülye!"
Ez kultúrált viselkedés???"
zsuzska30

Miért jó az ejtőernyősöknek?
Mert esőben nem áznak.

Hogyan nevezik a vízen járó matrózt?
Tengerészgyalogos.

Hogy hívják a zöldruhás papot?
Környezetbarát.

Ki terít meg ebédre az állatóvodában?
A naposcsibe.

Miért rossz a tetűnek?
Mert hajszálon múlik az élete.

Miért tévednek kevesebbet az állatok?
Mert tévedni emberi dolog.

Mi az, 100 homokos a pincében?
Padlófűtés.
zsuzska30

A melltartó odaszól a bugyinak:
- Kikapcsolódásra vágyom....
- Nemááá, tegnap is miattad toltak le!!!
zsuzska30

Fiú és lány a parkban.
Lány megszólal:
-Drágám, picit fáj a szemem, de ha megcsókolnád biztos elmúlna.
Megcsókolja.
- Édesem a mellem is sajog egy kicsit.
Fiú megcsókolja.
- Itt lenna hasikámnál sincs minden rendben.
Ott is megcsókolja.
Erre megszólal egy öreges rekedt férfihang a bokorból.
- Fiatalember aranyeret is gyógyít?
zsuzska30

Két női comb beszélget. Az egyik:
- Te, vajon ma megyünk moziba?
A másik:
- Igen, ha valami nem jön közbe!
zsuzska30

A nudista – strandon egy férfi odamegy egy nőhöz, és csavargatni kezdi a melleit.
- De uram! Mit csinál?
- Ó semmit, csak a Szabad Európát próbálom megkeresni!
A nő végigméri szemével a férfit, majd így szól:
- A Szabad Európát? Ezzel az antennával?

Esküvő után a fiatalasszony így szól a férjéhez:
-Drágám, most már elárulhatom, hogy a jobb szemem üvegből van.
-Akkor én is elárulhatom, hogy a briliáns gyűrű, amit tőlem kaptál, az is csak üvegből van.
-

Egy nagy amerikai áruház igazgatója váratlanul meglátogatja az egyik osztályt, és ott egy fiatalembert talál, aki egy ládán ül és újságot olvas. Az igazgató dühbe gurul:
-Mondja fiatalember, mennyi a maga fizetése?
-Heti száz dollár.
-Itt a száz dollárja, és most azonnal takarodjék!
-De uram! Én…
-Semmi de! Kifelé!
A fiatalember fogja a pénzt és elmegy.
- Ki vette fel hozzánk ezt a semmirekellőt? - kérdezi az igazgató az osztály vezetőjét.
- Hozzánk? Senki. A szomszéd gyár kifutója, s valami számlára várt!

A halálán lévő kereskedő magához hívja üzlettársát azzal, hogy gyónni kíván neki:
- Be kell vallanom, hogy éveken át becsaptalak, loptam, sikkasztottam tőled.
- Tudom - feleli a társ - de én megbocsátok.
- De ez még nem minden - folytatja a haldokló. - Feleségeddel és leányoddal is viszonyom volt.
- Tudom, de megbocsátok.
- Most mardos igazán a lelkiismeret, hogy egy ilyen rendes, nemes lélekkel így bántam - nyögi a nagy beteg.
- Nyugodj meg barátom! Én mérgeztelek meg!
zsuzska30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?