Hi!
Mi van, Anyci, te is bekaptad?! Mármint a legyet.........
Remélem!
Lányok, ma mi volt megint.......
Kölkök közt.....x. rész
A múltkori ge.i Zsuzsázós kis köcs.. gyerekkel kapcsolatban.....
A gyerekekkel krepp-papírral dolgoztunk, de elfogyott, így átmentem a korábbi termembe, mert ott még maradt jópár holmim, csak nem volt hova tennem. Jövök vissza, erre a kis hülye az anyjával megjelent.
Tudni kell, hogy már kb. 1 órája tartott a napközi, a gyerek sehol....
Úszni voltak, később jött meg az összes, de a társai már bent voltak nálam, kérdeztem is őket, hol van, az egyik mondta, hogy wc-n.
Oké.
Na, jövök át, erre a folyosón anyuci és kölök......
Bementek előttem a termembe.......a gyerkőcök dolgoztak közben.
Teszem a helyükre, ott áll......sejtettem én, hogy énhozzám jött....nézek rá, kérdem, "igen?"
Erre belekezd......de hamar leállítottam, hogy fogadóórán meghallgatom. Erre, hogy ő nem ér rá bejönni!
Ja, nem, mert az utcasarkon áll!!!!!!!!!! tényleg!
Újra elmondtam, hogy fogadóórán, nekem ez a munkahelyem, nem érek rá beszélgetni, ezért van a fogadóóra!
Egyébként ki is vannak tiltva a szülők pont az ilyen miatt, de mint látjátok, le sem sz-rta, hogy mit mondok!!!!!!!
Elkezdte, hogy ő csak arra kíváncsi, hogy ez a kisgyerek miért nem mehet edzésre....
Ja, akkor jöttem én, hogy mit művelt.
A "kisgyerek" enyhén szólva máshogy adta elő otthon a történetet, be is vették, és a hülye még be meri hívni ide, rámúszítja az anyját!
Na, de ráfázott.
A következő, hogy mondtam a gyerekeknek, akkor meséljétek el, mit csinált a gyerek. Ők elmondták:anyázott, visszapofázott.......
A nő még mindig támadólag, hogy miért írtam be.
Akkor megkértem az egyik gyereket, ismételje el, mit mondott nekem a "kisgyerek".(a ge.i Zsuzsát)
Erre közli az értelmes barom anyuka, hogy ilyet neki is mond mindig.
Na, itt aztán elszakadt a cérna!!!!!!!!!!!
"Én meg nem tűröm el, velem így ne beszéljen senki, még egy gyerek se engedte meg magának, hogy így beszéljen, ezt aztán nem tűröm."
Erre a barom nő: ezé' kellett beírni?!
Ez nem normális, nekem a savam az egekben, remegtem az idegtől!
Aztán kérdezte, hogy osztályfőnöki ez, vagy mi?!
Mondtam, nem az, de még nem mentem fel az igazgatóhoz, de ha felmegyek, igazgatói lesz!!!!!!!
Na, akkor már a gyerekre nézett, csúnyán, hogy mit csináltál, teeeee?! A gyerek dilis lett, bőgött, kirohant.
Mondja a nő, hogy jó, tényleg nem fog edzésre járni, ő is azt mondja, mindjárt hozza vissza a gyereket az apja!!!!
Sokára higgadtam le..........
Aztán kimentem a mosdóba, láttam, amint a nő az ofővel beszélgetett......vagyis csak mondta-mondta.
Aztán bejött hozzám később, közölte, hogy nekem van igazam, és kivel beszéljen, hogy ne mehessen a gyerek edzésre, ki az edző.........
Na, erre varrjatok gombot!
Úgy elegem van ilyenkor, hogy legszívesebben elzavarnám az édesanyjával, nem ám még tutujgassam a napköziben!!!!!!!!
Meg is szökik.......megbízhatatlan, és a betegségemre rátett egy lapáttal, utálom!