Új privát üzeneted érkezett!

Dolli,
Melyik festő nyert? Nem mutatkozott be a doki, a papír meg lent maradt a kocsiban :oops:

Pár kép a nyaralásról
Kép Strandon Kép Kastély Kép biciklizés Kép Fertőrákosi kőfejtő

Kép[
Kép[
kostyika

Meg egy gyors, elalvas elotti jelentkezes, holnap csak este leszek ismet...

Orsi:
Apa ugy elmelkedett hogy majd szombaton bepofatlankodik hozzad egy jo kis kinzasra, de kisse lebetegedett az egesz heti nem alvastol/ejjeli melozastol, igy ataludta a pentek delutant, estet, ejjelt es kis megszakitasokkal a szombatot. Nem is bantam! 9-kor elsomfordalt ismet aludni szegenykem. Szoval a jovo heten fogja szerintem bekunyerbalni magat hozzad. :)

Holnaptol kelhetek fel.... el is megyunk anyuhoz meglepi latogatasra, meg felvesszuk a zsakmanyolt polisztirol golyokat a szopiparnamhoz. :)

Delutan Szilviekhez megyunk kengurut mustralni. :D (ha meg elek addigra....) :D:D:D
Bar azt nem tudom hogy probalom fel, max a hatamra, mert a hasamra nem fer mar semmi, hehehehe.

Azt nem tudom mekkora lehet a gyerek mert elfelejtettuk megkerdezni. :( De Macilaci derusen vigyorgott ram szerdan es mondta hogy mindent rendben talalt, szep nagy feje van, de ugy latja hogy szerencsere nem lesz orias yeti a gyerek. Asszem ezert nem kerdeztem mekkora, mert ez igy megnyugatott. (Hiaba, egy borsonyi nyilason nem egy traktort akarok kitolni....)

Nem centizek, de mar mindent osszepakoltam (a papucs meg szarad, az az egy hianyzik a repertoarbol) De minden egyutt, igy keszen allok. (keszen allok???) :mrgreen:

zsand:
Akkor ha megy masszazsra jovo heten, viszi apa neked Orsiekhoz a torna DVD-t!

Dolli:
Tenyleg, te profi vagy ebben a vernyomi dologban. Mar egy hete vettuk eszre hogy a vernyomim allandoan 130/100 korul van napkozben, este felmegy 140/100-ra. Most naponta 3x mernem kell...
Ez nagyon magas mar, vagy ne ugorjak a plafonra rogton?

kostyika:
Szep helyeken voltatok nagyon! Babo edes ahogy boldogan uszkal :)

Joejt:) puszka mindenkinek!

sünciboglya

Andi! Jajj, de klassz fotók! :D Egy hónap múlva én is rakok már! :D Édes Zsombor, hogy így megül az úszógumiban. Mikor mi megvettük, Gézu itthon nagyokat hancúrozott vele, bele is kellett bújtatni, aztán a Balcsin fenézett használni! :lol:
Festő.... Őőőőőőőő! Azt hiszem, hogy a Tiéd volt kint. Igazából átküldtem a két számot a páromnak és ő telefonált, mondta, hogy az elsővel beszélt, aki jön is ki megnézni még aznap... Ééééééééés! Ki is jött! :D Nem úgy, mint múltkor a vizes. Úgyhogy nálam ez már jó pont! :D

Mia! Sajna (vagy inkább nem), nem vagyok profi benne, szerintem függ attól is, hogy mennyi szokott előtte lenni a vérnyomid. Dokibácsinak említetted? Vizesedéssel hogy állsz? És vizeletvizsgálat mikor volt? Ez a három együtt fontos. Én Gézuval végig ezen a határon táncoltam, még úgy is, hogy szedtem rá gyógyszert. Ami fontos, hogy figyelni kell! Nekem 38. héten mért doki 160/ 100 körül (alsó értékre már nem emlékszem pontosan), na akkor mondta, hogy irány a kórház. Ott megfigyelgettek, méregettek (ha szóltam), aztán hétvégén még eltávot is kaptam napközbenre. :D
Szóval betojni nem kell, de figyelni és mondani a dokinak! Bár most nézem, hogy mérned kell, akkor ezek szerint tud róla Macilaci. Akkor meg no para! :wink:
Holnapi nappal csak óvatosan, még a végén estére meg már szülni mész! :roll: :D

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok!

Mi már voltunk misén, Bubuval, megetettem macskákat!Ja nem is mondtam, anyósom Zemplénbe ment túrázni, tegnap ment csütörtökön jön, addig én etetem a cicákat reggel-este!Macera ez a sok jövés menés, de úúúgy örülök, hogy egy kicsit viszon segíthetek anyósomnak, rengeteget segített a suli alatt!
Csak allergiás vagyok a macskaszőrre és tökre viszket a szemem! :?

Apiék elmentek a lányokkal Baumax-ba valami kütyüért a fürdőszobához.
Én gyorsan elkezdem az ebédkét, jó kis töltött paprika lesz, igazi házi paradicsomléből! :wink:

Többiek merre?

Mia! Örülök, hogy végre szabadlábon vagy! :lol: :lol: :lol:
Péter jön amikor tud, csak szóljon előtte!
Brevi kenguru nagggggyon szuper!!!!!! :wink:
Ügyes vagy, hogy minden be van már pakolva én minden szülésem előtt fájások közepette pakolásztam még! :lol: :lol: :lol:
És mindig teli voltam felesleges dolgokkal, de amit nem viszel el, azt úgyis beviszi majd Péter!
KAMERA, FÉNYKÉPEZŐŐŐŐŐŐŐŐŐ, utólag már pótólhatatlan!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Dolli! Elfelejtettem írni, hogy annyira csinos vagy, banyek vékonyabb leszel szülés után mint terhesség előtt! :shock:

Én meg már olyan kövér vagyok mint egy koca! :cry: :cry: :cry:
Én hízom Mia és Dolli helyett is! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Kostyika!Jobbulást Zsombinak!Fogtól láz?Háát,nem tudom.Látom Zsombi élvezte a vizet.És beleült abba a micsodába?Dorcinak is vettünk ilyet,de nem lehetett "beleerőszakolni".Milyen szép helyen jártatok Ti is!

Orsi!Nem tudom,megijesztette-e,mert nem beszéltünk tegnap.De már kiváncsi vagyok a beszámolójára.Megnézném a kolléga réműlt fejét! :lol:
Jaa,egyszer mentünk szilveszterezni és a piros lámpánál felvette a maszkot és lehúzta az ablakot.Valaki lefényképezte a telójával és padlógázt adott,pedig még piros volt a lámpa. :oops: Valaki meg elfelejtett elindulni.
Dorinának tegnap énekeltem Zerika mixet,eltáncoltam Neki a "befogomazorromlebukomavízalá"koreográfiát.Reggel pelenkázás közben Túl sexy lányt énekeltem,Dorci már fogta is be az orrát.
Annyira szeret táncolni!!Úgy volt,kimegyünk a Flash mobra,itthon gyakoroltam ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=Z05808n_u0E&feature=channel_page
Azóta Ő is ezt járja.Emeli a lábát,mondja bal+tapsol.Annyira imádom!!!

Jaj,a játszótéren láttam egy csajt,úgy nézett ki,mintha diszkóban lenne.Fehér ritiküljével flangázott és olyan hosszú,hegyes műkörme volt,mint a boszorkányoknak szokott lenni.

Mia!Csak óvatosan a mászkálással!Nehogy estére meg kidőlj!

Kép
tierno

Sziasztok! Na, csak gyorsan, mert azért vagyok itthon, hogy tanuljak! :oops: :lol: Reggel lementem kicsit cardiozni, hogy büntetlenül ehessek délben pizzát, erre most bakker nem kívánom! :( Napok óta erre vágytam! Hüle kismama! :lol:

Mia! Ja, hogy az a holnap már ma van? :lol: Vigyázz Magatokra!

Brigi! De cuki lehet Dorina, ahogy táncizik! :D
Játszótér az egy külön misét megér, nekem olyan, mint amikor régen sörözőbe mászkáltam... Ott is imádtam megfigyelni az embereket és elemezgetni az évfolyamtársaimmal! :D :oops:

Orsi! Köszi, de nem eszik ám olyan forrón a kását! :D Én elég idomtalannak érzem/látom magam, néha félek, hogy már pszichológiai eset vagyok megen... :? :oops:
Hú, töltött paprika... nyami! :D
Asszem én is bömbizni fogok, amikor Gézut oviba iratom majd, most is sírtam, amikor elmentek a párommal nagyszülőzni! :cry: Pedig én kértem, hogy legyen kis időm tanulni... amiből eddig semmi nem valósult meg, mert mostam meg porszívóztam... De majd most! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!

Idomtalan? :shock:
Asszem az ovi engem is úúúgy meg fog viselni! :oops: Előre látom!.Pedig még van addig egy kis idő.
Te jövőhéten vizsgázól? :shock:

Orsi!Megijesztette! :D A kolléga meg az utcán rohangált vele,a hajléktalan majd be sz@rt. Meg valami boltba,vagy hova is bement,ott meg azt hitte a csaj,hogy rabló. :D Párommal ma se találkozom :( ,pedig azt mondta lehet haza jön.

Sylph!Hol vagy????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tierno 2009.09.20 22:34-kor.

Kép
tierno

Nézzétek mit találtam egyik nap!2007es!!Ezekből megvalósult valami??????????

http://www.erd.hu/nyitolap/kozugyeink/onkormanyzat/reszonkormanyzatok/erdliget/kepviseloialap.html?honap=2009_8

Kép
tierno

Csak gyorsan amire még emlékszem. Apa egész hétvégén foglalja a gépet. Most is csak almát szedni mentek Lilivel. :)
Kép

Mia: Hogy Te milyen szép kismama vagy!!!!!!! :lol: Ez már olyan izgi időszak. Én ekkor már tök nyugodt voltam. HA most születik meg Patrik már nem számít koraszülöttnek. Ez azért megnyugtató nem? :lol:

Brigi, Lini: Szerdán a 9 óra 45-ös ringató jó a Műv. Házban?

Lini: Remélem Lili már jobban van. Szerdán viszem a torna DVD-t. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok:)

Megjottem!
Vegre megismertem Szilvieket is, az igaz hogy csak roviden voltunk naluk mert mar a veget jartam nagyon, de nagggggyon jol ereztuk magunkat!
Igi csucs! Sajnos Yoda-t nem lathattam mert el volt kulonitve, de szepen ugatott a hatterben. :D

Szilvi:
Koszonjuk hogy ott lehettunk es megismertunk benneteket! Gyermekeid nagyon edesek es olyan szepek! Mondtam is paromnak hogy olyan hamvasak mint egy oszibarack. :D
Kar hogy Yodat nem lattam de majd legkozelebb bepotoljuk. A pogacsara nagyon keszulok! Most mar parom is, hogy elmondtam neki mennyire imadja mindenki a pogidat. :D
Koszonjuk a kenguru-gungurut, parom mar nagyon keszul ra hogy o cipeli majd Patrikot. :D Bar szerintem neki kicsit kicsi lesz, de azert o nagyon be van sozva. :)

Dolli:
Vizeletvizsgalat most volt, nincs benne semmi kulonos. A vernyomim eddig 110 korul maszkalt a terhesseg alatt, csak egy hete 130. Viszont, ma hogy eloszor maszkaltam, megmertem ahogy hazaertunk es imet 110 volt. Lehet hogy csak a mozgashiany tette ezt velem? Nagyon elfaradtam ma, de hatarozottan jol esett.
Vizesedest sem eszleltem magamon (egyenlore.)
Na majd meglatjuk, hatha nem fog ez feljebb menni.... :)

Orsi:
Mmmmm, toltott paprika!!!!Anyum is azt fozott nekem (tobbek kozott) holnap ravetem magam, imadom! :D

A kamerat elo kene keresni... meg feltolteni. Hol lehet a tolto? :D De a telefonomban van kamera, azt tuti nem felejtem otthon. Remelem nem csorjak el utkozben, hehehe.

Hizas: Na majd egyutt fogyozunk, ahogy tudok akarok mozogni a cukorszintem miatt is! Ugy hogy majd szepen fogyizunk egyutt! (nagyon szeretnem a buvos 65-os szamot elerni.... egyszer) :mrgreen:

tierno:
Megjosoltad! Kidoltem! De jol esett nagyon. :D

Hajni:
Igen, most mar nem parazom a koraszulottseg miatt. Megnyugtato erzes igazan hogy eddig kihuztuk egyben.
Almas kep nagyon edes. :)
Milyen oriasi az az alma !

Asszem ma nem kell engem altatni! :D

sünciboglya

Mia,
Éljen a felkelés :D Szilviéken kívül merre jártál még? Nekem is magas volt a vérnyomásom amikor manóval voltam terhes, napi 3x kellett mérni és volt szintén 160-as értékem, de szerencsére a gyógyszer használt. Nekem 62 a kitűzött bűvös szám, most tartok - 4 kilónál.

Dolli,
Mit szóltak apósék hogy nem mentél? Mit ettél végül ebédre? Megnéztem a papírt valami Ali sokneves orvos volt tegnap. Örülök hogy kiment a festő, remélem meg lesztek vele elégedve.

Hajni,
Jó ez az almaszedés így :D

Orsi,
Ugyanmár, nagyon messze vagy te a kocaságtól.

Brigi,
Képzeld még ment is abban a gumiban, egy idő után rájött hogy leér a lába és ott gyalogolt keresztbe-kasul a medencében
:D Egyébként először nem tetszett neki, aztán utána már nagyon élvezte.

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Hú mennyit írtatok megen'.... :lol:

Mia, örülok, hogy itt voltatok! Nagyon csini kismami vagy!
Párod is pogis?! :lol: Akkor majd két adagot viszek!!!!!
Ha esetleg később kicsi lenne Neki a kenguru, kicserélhetjük a derékpántot valami hosszabra... na?! :wink: Mert a vállpántok még kiereszthetők, de a derekat maxira engedtem...

Lini, gratula Lilinek!!!! Nagyon ügyes! olyan cukik ahogy próbálkoznak!!!

Andi, voltunk úszni! annyira jól esett!!!! Zsombi hogy van, láza van még?

Brigi, azt a ruhát, hááát most meg nem mondom neked mikor hordta.... olyan egy éves kora után, asszem, de ő magas is, mérj rá, meg vannak az adatok...
Ennyire kis táncoslábú Dorci?! Lili is! :lol:

Dolli, nem semmi az a szomszéd én lehet felkopognék neki.... :twisted: Egyszer volt olyan nálunk, hogy a szomszédunk este 10kor kezdett el fúrni, ugye két pici gyerek.... kicsit sem voltunk idegesek, aztán a párom bement a fürdőbe (közös fal, ott furtak valamit) és átordított :oops: abba is hagyták.
Festitek a szobát, de jó! Nagyon kivi leszek, hogy beválik-e, mert szerintem mi megint penészesek leszünk és akkor kellene festeni nekünk is... :?

Orsi, hátad? Nekem egy kis izomlázam volt reggel... :wink:
Baumax? ma a fiúk is ott kezdtek! :lol: :lol: Kerítésléceket vettünk,(végül nem a baumaxba hanem a bricoba..) meg is csináltuk, festetünk is, még kell ugyan, mert két rétegben szebb, de hogy milyen horror árak vannak :shock:

Mi is jól elfáradtunk, mire a kerítést megcsináltuk, hat után jöttünk be, jól telezabáltuk magunkat fokhagymás sültoldalassal, (nyami) most majd kipukkadok!
sylph

Egy kis mesélés, mert az mindig lemarad... :( sosincs elég időm...
Valamelyik nap, hajtogatom benn a ruhákat, kinézek az ablakon és látom, hogy Lili tologatja Igibébit a babakocsiban... annyira édesek voltak!
Kép

A fiúk meg nagyon szeretik egymást, annyira jól elszórakoztatják magukat! Yoda azóta nem evett szolárlámpát, lábtőrlőt, cipőt, gyerekjátékot..... :lol:
Ja, és hogy mennyire okos?!.... egy pampers-es vizilóval szoktak játszani, huzigálják... persze Yodi erősebb, de a kicsi nem adja fel, végül azért Yodinál köt ki, el is viszi, de rájön, hogy egyedül uncsi játszani... visszaviszi és elkezdi lóbálni Igi előtt!!!!! :lol:
Ja, és van hogy együtt alszanak...
Kép
sylph

kostyika:
Estere ismet 140-et produkaltam felso ertekbol... Hat kivancsi vagyok a vegkifejletre!
Penteken megmutizom az orvosnak a vernyomi "termest".
Szoval akkor adhatnak erre valami bogyot ami talan hasznal es a babanak nem art?

Orsi:
Jaja, szeretnek en annyira koca lenni mint te !!!!! De majd rahajtunk es olyan sovanyak leszunk hogy elfuj majd a szel hacsak egymasba nem kapaszkodunk! :twisted:
(Bela hurrikan!!!!) :D:D:D

Szilvi:
Eppen erre gondoltam en is! A rovid pant ne legyen akadalya a felhotlen hurcibalasnak. En latom elore hogy a gyerek az apja nyakaban lesz allandoan. mar csak hogy "ne szegeny anyuka cipeljen". Meg a taskamat sem igazan hagyja hogy vigyem a 2005-os betegsegem ota....
Bevizualtam ahogy Patrik es apja lognak egymason. Cuki :)

Jah az meg egyszerubb hogy apa fogyozzon addig hogy rendesen beerjen neki a derek resz! Mondtam, neki is pocsek a vernyomasa (gyogyszerrel!) hogy nincs tobb pardon, szules utan rugdosom sportolni (magamat is.)
Apabol foci lesz, shallallaaaaa....

Igi es a babakocsi !!!! CSUCS !!!

Annyira edes az a kiskutya, meghatoan aranyos, de komolyan. En Igi rajongo lettem!!!

Joejt, elhullok aludni! (Ha Patrik lesz olyan rendes es hagy....)

:D

sünciboglya

Sziasztok!

Kenguru:Ma nálunk is az volt a téma. :? Átjöttek nagynénémék,átadták Dorina névnapi ajándékát..Ilyen medencét Kép
Ilyenkor..Na,mindegy.Szegény Dorci meg bontotta volna ki az ajándékát.Még jó,hogy volt benne pár darab labda.Bementünk Anyámhoz,ott voltak a kinőtt ruhák egy szatyorban,tetején egy kenguru.Mondom ezt elviszem barátnőmnek.Nagynéném meg:dehogy vihetem,az kell a lányának..Mondom ezt mi kaptuk a párom haverjától,mivel nekik nem kell visszaadni,azt csinálok vele,amit akarok.Akkor a barátnőm vegyen magának!Mondom nincs sok pénzük,Erre,nem vagyunk segélyszolgálat!Ez kell a lányának.Nem adhatok oda senkinek semmit,mert a mosástól kifakul meg tönkre megy.Blablabla.Úgy fölkaptam a vizet,visszab@sztam a szatyorba a kengurut és haza mentem bőgni.Hogy lehet ekkora paraszt??Mindent begyűjt a lányának, Dorinának is azért veszi a ruhákat+ játékokat,hogy nekik majd legyen.Én még elhasználom játszósnak a régi ruhákat is,ami már 20-30 éves,de unokatesóm soha nem fogja a gyerekére adni,az 100%.Főleg,hogy akkor már 30-40 éves ruhákról beszélhetünk.Ekkora bunkót!!!!Az egész estémet elrontotta! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Hajni!Nekem a most szerda nem jó.Jövőhéten már csatlakoznék,ha minden jól alakul.
De imádom az apa-lánya képeket!Olyan szívet melengető!! :oops:

Sylph!Hozzá mértem az egyik gatyájához a 45 cm-t.Max 1 cm eltérés van.Ha meg el is mértem,akkor is még idén bele fog nőni.Szóval úgy döntöttem licitálok rá. :wink:
Néztem a járókát is egy ismerősömnek,de nekik nem kell.A 6 hónapos gyerek meg egész nap babakocsiban+ölben van.Ők tudják.
Hihi,Lili. :D Én a macskával műveltem ezt.
De aranyosak a kutyik!Olyan fura,hogy nemrég még Yoda volt a tökibogyó,most meg ő lett a nagy,okos bátyó. :)

Mia!36 hét!Pörögnek a dobok!!
Engem már 122/76-nál ijesztegettek.De mondjuk majdnem elejétől fogva.Vizesedtem is rendesen...

Remélem holnap is tavaszi idő lesz,boltba kéne menni.

Jó éjt!

Kép
tierno

Jó regg!

Brigi! Jaj, Te szegény! Meg vagy áldva nagyon a családdal. :( Annyira nem tudom, mit is tehet ilyenkor az ember! Mondjuk én tuti nem adtam volna, de persze ez szitu meg kapcsolatfüggő, hogy mi alakult ki a családban. Sajnálom, hogy Neked is minden napra jut valami! :(
Ez a medence ajándék meg... Nem is értem! :roll:

Szilvi! Hú, de cuki Lili a kuttyal! :D Nagyon baba!
Majd átadom a tapasztalatokat festés ügyben! :wink:

Lini! Gratula Lilinek a forgolódáshoz! Tündér, hogy már így mocorog. :D

Hajni! Hol voltatok almázni? Helyes Lili az apukájával, én is imádom az ilyen fotókat! :D

Mia! Hú, nagyon örülök, hogy sikeresen vetted az első kiruccanós akadályt! :D Egész nap gondoltam Rád, hogy hogy bírod!
Van olyan vérnyomi gyógyszer, amit lehet szedni, én is szedtem végig!

Andi! Szerencsére nem szóltak semmit apósék, még csak az kellett volna! :lol: Mondjuk amikor már nagyok lesznek a gyerekek, fogok ilyet "szabad" (értsd: takarítós :D ) hétvégét csinálni, mert munka mellett nem fogom tudni napi szinten rendben tartani a lakást, azt meg nem akarom, hogy este 6-7-re hazaesek, és akkor is a háztartással foglalkozzak, ne a gyerekekkel! Legalábbis most így képzelem.

Orsi! Kocaság??? Sokat kell még gyúrnod ahhoz, hogy vágósúlyba kerülj! :wink: Én a lábaidra irigykedem, olyan jó izmosak, neekem az nagyon etalon, egyszer nekem is olyan lesz! Álmodik a nyomor! :D

Nem is meséltem! Szombat óta nem csak kapirgálás van, hanem rendes rugdosódás odabent! De még apa is érezte, akkorákat rugdal a csöppség! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!
http://www.youtube.com/watch?v=MqFkLvSoGto

Mindjárt megyünk boltba,a szemem meg feldagadva :?
El kéne tengetni ezt a napot valahogy.De legalább jó az idő. :)

Dolli!Érezte a párod is?De jó :lol: És a picur hagyta is?Mert ha Apa kezét megérzik,bújkálnak. :)

Kép
tierno

Nem semmi torka van a kis kakasnak! :D
Először abbahagyta a mocorgást, mondtam is, hogy azt játssza, mint anno Gézu, hogy az ő kezétől megnyugodott, de aztán többször egymás után is bebizonyította apának, hogy lakik odabent valaki! :D

Kép
Kép
tekiroll

Ja, Andi! Előző napról maradt mézes-citromos csirkém, azt ettem salival...

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Mlzes-citromos csirke, nyami nyami :D Hogy lehet hogy mindig ilyen finomakat eszel és mégis vékony vagy? Olyan jó érzés amikor mocorognak :D

Brigi,
Én is sajnálom ezt a rokon mizériát. De azért ne hagyd magad, légy erőszakos :D Holnap Tücsök zene? Fel kéne hívnom a nőt h a kettő időpont közül melyiken vannak kevesebben. Na majd nekidurálom magam de a főzéstől már elfáradtam :?

Mia,
A nevére már nem emlékszem a gyógyszernek, de van ilyen amit lehet terhesség alatt szedni. Mikor mentek a szülésznőhöz?

Szilvi,
Szerencsére Zsombor már jól van, csak szombaton volt lázas, azóta szerencsére nem. Szóval lehet hogy tényleg a foga volt a ludas. Mindegy max baleknak nézett az orvos, de ha lázas akkor én megmutatom az orvosnak. Édesek a kutyáid :D

Voltatok már az új CBA-ban itt a Stop Shoppal szemben? Milyen?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Vagyunk mi is,csak egész hétvégén csavarogtunk.
Szombaton a Kopaszi Gáton voltunk jó sokáig,tegnap meg reggel 9-kor elindultunk itthonról és este 18 körül értünk haza.Szentendrén voltunk a Skanzenban.Nagyon jó volt!

Kicsit had kotyogjak itt a kengurukról.
A kenguru nem jó a baba gerincének,de még a legdrágább BB Confort kenguru is károsan hat a baba gerincére hosszútávon.Ugyanis a lábuk nem terpesztartásban van,hanem lóg és ez által a gerincre nagy teher nehezedik.És Hajni!!!Előre fele nem szabad a babát tenni!!!
Amúgy vannak olyan Kehguru szerű hordozók amik ujjszülött kortól használhatóak és a gerincnek sem árt.
Itt van pár olyan hordozó ami nem árt a gerincnek..és kenguru szerű
http://www.scootababy.com/index.php
http://wickelkinder.de/manduca/newdesig ... itions.htm
http://www.happy-baby.hu/product_info.p ... 3f2ddd47c9

No hiszti a köbön,és természetesen a Szabi...Áááá kikészít ez a pasi..
:lol:

mimi12

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁ Sylph!Túl licitáltak! :( Nem voltam itthon,beállítottam egy összeget,de nem volt elég :( Hm,legalább spóroltam :)

Reggel elmentünk boltba,hazajöttünk,lecseréltem a babkocsit és visszamentünk csavarogni.Megnéztük a játszót,még használhatatlan.Dorci meg majdnem sírt,hogy ő hintázni akar.A szökőkút már működik.Most aludt el a porontyom.

Kostyika!Nagynéném az egyetlen,akinek úgy beszólok,hogy magam is megbánom. :) Muszáj,különben elszállna magától.Mindenkit csicskáztat,ha nem úgy van valami,ahogy ő akarja,megsértődik.
A tücsök zenét is kihagynám most,holnap Apa nap,nem láttuk már 3 napja az "öreget".

Mimi!Bele néztem a blogodba.Hát az a Regis-Szabis kép nagyon ott van!!
A másik,hogy mióta babakocsival flangázom a városban,bennem is felmerült a kérdés,hogy a kerekesszékesek hogy közlekednek?Vagy egy rohadt nagy kerülővel,vagy sehogy. :?

Kép
tierno

sziasztok:)

Fel labbal a sirban leledzem, jol kiutottem magam ma is, de azert elvagyok, hehehe. Fo a kitartas! (mozogni mar nem nagyon megy.) :D

tierno:
csucs a medence! Tenyleg kisse megkesve kaptatok, de jovore tuti nagy lubickolasok lesznek benne! Jo tagas es szines!

A csalad tenyleg furcsan viselkedik, de ugy latom az onzes mindenhol ott van sajnos. :( Probald tultenni magad rajta, mast nem nagyon tehetsz. Az ilyen beallitottsagu emberek mint nagynened, szerintem fel sem fogjak hogy viselkednek masokkal. :(

Dolli:
Gratula a babarugdosashoz. Annyira csodalatos erzes, en is imadom, hianyozni is fog ha Patrik mar nem lesz bent es nem erezhetem.... :)

kostyika:
Penteken van jelenesunk a szulesznonel es a dokinal is! Remelem mondanak valami okosat... :D

Noemi:
Szoval akkor a lab logasaval van a baj a kengurunal. Akkor ha keszitek hozza egy labzsak szeruseget ami feltartja a baba labat akkor mar jo?
Klasszak a linkek amiket kuldtel, az elso allati klasszul nez ki! (a tobbi is)
De hat ezek egy vagyonba kerulnek!
Nekunk meg max parszor lesz hasznalva ez a dolog amikor mondjuk vasarlasra kerul a sor babastul es nem visszuk a babakocsit a plazaba.

Nem is tudom, gyerekkorunkban voltak mar ilyen hordozokak? Vagy ez cask az "ujkor" talalmanya mostanaban? En nem emlexem hogy lettem volna ilyesmiben valaha is....

Na megyek, asszem lehuzom a redonyt delutanra mert nem birom mar ebren!....
:mrgreen: :roll:

sünciboglya

Mia!
Ha csak pár alkalomra kell,akkor nincs értelme sok pénzt adni érte.És nem csak a láb lógással van baj.A babáknak békatartásban kéne,hogy legyenek ha így hurcoljuk őket hosszabb távon.Szerintem ezt egy lábzsákkal nem tudod megoldani.Viszont ha ügyes vagy és tudsz varrni,akkor varrhatsz pl egy mei-tai-t,mert állítólag az nem olyan húú de nagy meló :lol:
Amúgy plazaba tuti nem kenguruban fogod vinni a gyerekedet,hanem inkább babakocsiban,ugyanis az a kényelmes :lol:
Jaj enyém kiscsaj meg kb 2-3 órája ébren van.Jó nagyot alukált,kb 13h körül ébredt enni,és azóta nem bír aludni.Nézelődik jár keze lába,tök édes..

mimi12

Sziasztok! :)

Mimi: mi is babakocsival járunk mindenhova. Megvettük a kengurut de még soha nem használtuk. :? Fel is tettem a teszveszre hátha kell valakinek. Apa gondolta ha már megvettük legalább egyszer megnézi milyen. Hát Lili a normális pózt utálta így került szembe. :roll: Még jó, hogy csak a kertbe mentek le almázni. :lol:

Mia: én sem hiszem, hogy sokat fogjátok használni a kengurut. Lehet, hogy a kocsi nagyobb de sokkal kényelmesebb. Én szeretek azzal menni a Sparba, lehet pakolni az aljába, nem kell cipekedni. Ha Apával megyünk valahova Ő meg büszkén nyitja, csukja a kocsit és tologatja az egy szem lányát. :)

Lili úgy döntött ma nincs kedve főzöcskézni. A konyha ajtóban szokott addig hintázni de ma nem tetszett neki. Így aztán a fasírt ízetlen, a krumpli sós..... :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Mia! Szerintem jó a kengurú is, ha már tartja a fejét a baba!
Illetve ha elég szorosra lehet állítani! A hordozó kendő is jó, azt kissebb kórtól lehet már használni!
Nekünk Bubuval volt egy fél vállpántos Brevi kengurunk! Na annál nincs carabb, mire 3 hós lett Bubu már 7 kilós lett, így kb 3x ha felvettem magamra! :oops:

Kérdés:
Mikortól lehet használni a kengurut? Kétféle véleményt hallottam eddig, az egyik szerint már akkor lehet a babát kenguruban vinni, amikor biztosan tartja a fejét, a másik vélemény szerint csak akkor, ha már biztosan ül, mert különben nagyon terheli a baba gerincét.
Válasz:
Szinte az egész fejlődő világban "kenguruban" nőnek fel a csecsemők. Az anyák napközben, munka közben nagy vászontarisznyában hordják a kicsiket. Nemhogy gyakoribb lenne a gerincelváltozás és a csípőficam, hanem ritkább ezek között a gyerekek között. Valóban jó, ha a kicsi már tartja egy picit a fejét, mert a függőleges testhelyzet különben fárasztóbb számára. Azonban, ha a csecsemő fárad, az anya ezt érzi, és megigazítja a babáját. Vannak kenguruk, amelyek már a fej támasztásában is segítenek. A babák combjai pedig ekkor ideálisan széttárt helyzetben vannak, így a csípő jó helyzetben áll. Hosszabb sétára azonban elsősorban a babakocsit ajánljuk, amelyben vízszintesen fekve, hosszasan pihenhet a baba, mozgatás nélkül. Ha a csecsemő már biztosan ül, bizony már nehéz is, az anya háta és vállai már csak rövid ideig bírják a kenguru pántjának húzását, inkább ölben, kocsiban viszik a csecsemőt. Tehát, rövidebb útra, bevásárolni, tömegközlekedni picike babát is lehet kenguruba tenni, nem viseli meg jobban a gerincét, mintha ölben vinnék.
Dr. Gömöri Ágnes

Jaaaaaaaaj Brigi! Néha annyira igazságtalanok Veled! Úgy sajnállak! :cry:
Én is néztem a játszóteret, nagyon sok munkás volt ma, gőzerővel csinálják! :D :D :D Szerintem az lesz a tőrzshelyünk, oda Ti is könnyen ki tudtok sétálni, nekünk meg mindegy merre megyünk kocsival! Nagyon klassz lesz, de mire készen lesznek pont tél lesz! :?

Dollika! Jaaaaaaaaaj de jó lehetett ez a babamocorgás! Irigy vagyok!
Melyik nap lesz a vizsga??????????

Ma voltunk Marcipánnal kozmiba, amíg szépült a dögi felmentünk sógórnőmékhez, jó kis beszélgetős délelőtt volt! :D
Viszont a kozmi csaj jó sokat vacakolt, így nem is értem haza időben! :oops:
Köszi Andi, hogy kisegítettél megintcsak!Annyira aranyos vagy! Nem is tudom mi lenne nélküled! :cry: :cry: :cry:
Nagyon jó barátnő vagy!!!!!!!!!!!!

Zsandi nem jössz erre valamikor? Péter meghozta tegnap a dvd-et!
Vagy vigyel el valamikor?

Képzeljétek Csajok! Holnap ott alszik Fruzsik az oviban! :D
Csak a keddi napokon, mert akkor Bubu is napközis, de olyan jó, hogy nem kell 3x rohannom értük! :D

Szilviiiiiiiiii! Megzabálom a kutyáidat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eszméletlen milyen aranyosak!Yoda előtt le a kalappal, hogy ilyen barátsággal, szeretettel, törődésssel fogadta Igit!Marci szerintem genyó lenne és féltékeny! :oops: Pupi a kutyás babakocsival meg csúúúúúcs!
Tök jó, hogy babázni nem akar, de kutyát az tologatja! :lol: :lol: :lol:
Holnap megyünk tornázni ugye?Már előre félek milyen genyóságot talál ki Móni nekünk! :shock: Én a combgyakorlatoktól pusztulok meg amit fekve kell csinálni! :oops:
Ma tekerni fogok ha jön Apuci!

Hajni! Nagyon édes Lilike Apucival almaszedés közben? Ti hogy vagytok?

Nem csinálunk játszóteres összeröfit a héten? Többiek???

Bubunak csütörtökön szünetjük lesz, olyan jó, hogy mind itthon lesz! :D

Szombaton megint szülinapi zsúrba megyünk!

Most vasalok egy kicsit,meg teregetek előtte nyomok egy kávét!
Vendég

Szilvi! Kezdődik a póráz két végén! :wink:
Vendég

Orsi!
Azért ez a kenguru dolog nem egészen így igaz.
A sima kenguru nem egészséges,ami egészséges azt nem kengurunak hívják,de kb azért úgy néz ki :lol:
Amiket belinkeltem azok szerintem majdnem hogy ugyan úgy néznek ki mint egy átlag kenguru.A különbség a lábtartásban van..
Amúgy pl kendőben órákat lehet hurcolni a gyerekt.
Ja és én megállapítottam,hogy ha a Regit napközben magamra kötöm,sokkal kiegyensúlyozottabb lesz,sokkal kevesebbet sír aznap.Mondjuk gondolom ez nem minden gyerekre érvényes :-))
No megyek mert a Fanni cumit akar adni a Reginek,meg zargat,hogy menjünk aludni,mert álmos a Regi.Ehh most ébred fel a csajszika :lol: :lol:

mimi12

Noemi:
Edi lehet Regi ahogy kalimpal. :) Biztosan szepen mosolyog hozza. Annyira szep es jo kislany! Szabi hogy viseli magat? ;)

Ja, Regi vegul is cumis lett vagy sem?

Kenguru:
Mi minden esetre lecsaptunk Szilvi kengurujara (mint gyongytyuk a takonyra) nagyon olcson adta es gyonyoru a kengusz! Parom probalta magara es annyira fel van dobodva azota is hogy majd o viszi a fiat! Latnotok kellett volna!!! :D Annyira meghatodtam. Kozben meg Igi-t simizgettem es arra gondoltam hogy Jaj de hazavinnem ezt az edes kis kutyit. :)

Jaaaaaj elfelejtettem irni hogy valtottam par szot Edinaval az iwiw-en, jol vannak! Nagyon el vannak foglalva a hazzal de minden rendben van veluk es ez a fo! :)

Orsi:
gyere hozzam is vasalni :D:D:D:D
Itt is van egy jo kupaccal. Pedig jo lenne eleminalni mert a gyerek cuccairol van szo es szulesre jo lenne ha mozdulnek mar. Csak annyira nehez ravenni magam! Na majd peldat veszek rolad, a hosiessegedrol es (talan) en is kivasalok.... :D

:)

joejt!

sünciboglya

Sziasztok,

Hajni: szerdán igen megyünk!!!!! 9:45? OK! Lili egész jól van, még folyik a nózija, de jó a kedve, eszik, alszik, játszik….ide jöttök vagy elmenjünk értetek?

Orsi: ez a paplanos ötlet nagyon jó jól hangzik!

Úgy irigylem Dollit, Miát. Olyan jó volt, amikor Lili a pocakban volt és mocorgott fészkelődött! Mondtam apának, hogy amikor Lili 1 éves lesz szeretnék neki kis tesót, na erre tiszta sokkot kapott, hogy nem kell még egy baba főleg nem ilyen korán…… pedig neki aztán nem sok dolga van Lilivel! Minden apa nehezen válik apává vagy csak nálunk megy nehezen? Mondjuk imádja Lilit, amikor jó kedve van játszik vele, puszilgatja, de amint gördül a szája nyomja vissza a kezembe. Igaz volt már olyan is hogy amikor én már kipurcantam ő átvette, h pihenhessek. Na mindegy nem panaszkodom.

Képeljétek Lili a saját ágyában aludt tegnap! Az ágyáról levettük a rácsot és odatoltuk a mi ágyunkhoz. Így ugyan úgy mellettem alszik, csak mégis a saját ágyán. Igaz hajnalban nem akarta hogy visszategyem,evett utána odabújt és fogta az ujjam nehogy arrébb tegyem. Olyan jó érzés volt!!!!

Jó pihit csajok

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Orsiiiiiiii!Megtaláltam a pasit a bulidba!! Kép
http://www.youtube.com/watch?v=OONXkj2xjbs
Én már annyira várom a játszóteret,mint régen a Karácsonyt :) .Remélem a hintákat is rendbe teszik,4 helyett 2 volt fenn,az is bébiknek.Szegény nagyok nem is tudtak hintázni(meg az anyukák :oops: ).
Fruzsinak nincs ellenvetése,hogy ott alszik?Beilleszkedett már?
Nekem ez a hét kilőve.Lesz 2 baba-mama tali+ szerdán védőbe megyünk.Esetleg a csütörtökit ellógnám. :roll:

Mia!Ez az,hogy tágas a medence.Nem tudom,hol találunk neki helyet.A másik,hogy semmit nem önzetlenül ad,minden kell a leendőbeli unokájának és így már nem tudok semminek örülni.
Mi is vettünk kengurut,nekem nem bírta a hátam,nem is használtam.Max 2x itthon,de úgy főzni + mosogatni nem is tudtam,hogy rajtam van.Bevásárlásnál meg tényleg jó a babakocsi.Fura is lesz,mikor Dorina 2 lábon jön velem a boltba,fogom a kezét,fogom a szatyrot...

Végreee hazajött a párom!!Megyek beugrom a nyakába!Hihi :)

Kép
tierno

Szijasztok, Jó reggelt! :D

Most csak gyorsan rakok fel képeket, aztán ha lepasszoltam a nagyokat jövök! :wink:

Brigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Kéasz vagyok Tőled! :lol:

Kép Fürdő Kép Kép
Vendég

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Orsi! Hú, de jól néz ki a fürdő! :D
Pénteken vizsgázom... tanulás meg nem megy úgy, ahogy szeretném... :( No de majd mától! :D
Kivi leszek Fruzsinára, hogy veszi az ott alvást, bár most már csaknem lesz gond. :wink:
Nekünk már csak a holnap van a hétből, aztán két nap Pest (doki meg vizsga)... akartam múltkor írni, hogy ari vagy nagyon, hogy vigyáznál Gézura! Veled tuti szívesen ellenne! :D Szójok, ha igénybe venném a segítségedet! Köszönöm! :D

Mimi! Jó néha látni! :wink: Hihetetlen, hogy Regina is mindjárt 3 hós! :D

Hiszti: Hát én nem tudom mi volt a levegőben vasárnap, de az én fiam olyan hisztit csapott, hogy rá sem ismertem. Visított, mint egy kismalac. Szörnyű volt. És okát sem nagyon találtam. Aznap ugye apával nagyszülőztek, páromban felmerült, hogy esetleg kis bosszú, hogy nem voltam vele? De hát volt ő már ennyit távol tőlem, csak akkor itthon voltak. Annyira tehetetlenül és értetlenül álltam a dolog előtt... Ha itthon vagyunk, beküldöm a szobájába vagy megmosom az arcát. De ezt a Tescoban kezdte, aztán az autóban volt az igazi csúcspont. :?

Brigi! Én hátizsákozom bevásárlásnál, úgy szabad a két kacsóm! :D
Ez a pasi! :lol: Hogy találsz rá ilyenekre? :D

Keresgélek mindenfelé kismamás fürdőrucit, hát nehogy azt higgyétek, hogy találok valami értelmeset. :( Az egybe rucik idétlenül néznek ki, bár lehet, hogy ha majd nagyobb hasam lesz, akkor elmegy. Tankinik meg a normálok nagy hasnál már fel fognak csúszni, amit meg a Brendonban kiszúrtam, hogy az milyen klassz lenne, 16e!!! Már elkezdtem tesz-veszen is nézni, hátha... Komolyan ott tartok, hogy kétrészesben fogom a pocakomat közszemlére tenni az usziban! :oops:

Erről jut eszembe. Nincs valakinek övterelője? Kéne valami vezetéshez. Ami nekünk van az tök szuper, csak azt ki-be szerelgetni minden óra elején és végén körülményes...

Mia! Köszi a hírt Edináról! :D Remélem, azért ha már nem lesz elhavazódva, visszakapcsolódik ő is! :D
Az elején tuti fura lesz, hogy nem a pocakban van Patrik, hanem kívül, de fog ő ott is kalimpálni, és amikor majd hozzád bújik a finom kis babaillatával... :D

Próbálkozom névtalálással, de hú, nem egyszerű! :D Vagy csak én vagyok nagyon körülményes! :D Párom meg úgy érzem, le sem tojja egyenlőre. :( Bár tudom, hogy most el van havazva a munkahelyi dolgok miatt! De néha olyan, mintha a falnak beszélnék.

Hajni! Nem tudom, hány kilóig jó a kengurutok, de kicsit később jó lesz ám az, szerintem! :D Na jó, én kenguru fan vagyok! :)

Tegnap besétáltunk a városba, de ismét spóroltunk! :D Hazafelé kellett csak kb 100 m-t vinnem Gézut, nagyon kis ügyes volt!

Na megyek, tanulok, míg nem ébred a drágám! :D

Kép
Kép
tekiroll

Jajj, ez a szalon! Hú, nagyon szuper lett! Annyira baba! És nagyon passzol Hozzád! Gratula, nagyon ügyes vagy! Illetve ügyesek vagytok! :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Orsi: szuper a szalonod! Na ugye, hogy már nem is személytelen? :) Azok a képek a falon nagyon jól mutatnak. Jól láttam, hogy van szaunád? :)

Lini: Mi már fél 10-kor ott leszünk mert úgy megy a busz. :?
Most még megpróbálom a buszt ( először ülünk fel rá ) amíg jó idő van. :)
Talizunk a Műv. ház előtt? Viszont a honlapon az van, hogy folyamatosan lehet jelentkezni. Lehet, hogy be kell jelentkezni??? Próbáltam hívni a megadott számot de ki van kapcsolva. :roll:
Apával nálunk is ez a helyzet. Ha jókedvű Lili le sem akarja tenni de ahogy nyekeregni kezd már passzolja is vissza. :? Fél, hogy nem tudja megnyugtatni és üvölteni fog Lili. Azt meg nem akarja mert olyankor megszakad a szíve....

Dolli: nekem nem jó a kenguru mert nagyon rossz a tartásom, a gerincem. Nem bírom el Lilit már most sem pedig még csak 6 kiló. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Húúú orsi!!!Nagyon tuti lett!!Tök szép lett minden :lol:

mimi12

Dolli! Húúúú nagyon közel van már a péntek! :shock:
De Te ügyi vagy, sima ügy lesz! :wink:
Az eü vizsga meg a legkönnyebb! :D Attól tényleg nem kell félned!

Szólj bátran, ha vigyázni kell Gézura, megyek Érte!Most úgy érzem tök sok szabdidőm van! :roll: Igazából a délelőttönként semmit nem tudok csinálni mert, Bogi unatkozik! Jól jönne Neki is egy pajti! :wink:

Hajni! Buszozás izgi lesz, de majd ha 3 lesz még izgibb lesz! :wink: :lol: :lol: :lol:
Van szaunám, 2 éve kaptam szülinapomra, eddig a hálószobánkban volt! :lol: Viszont most kell a fogyimasszázshoz, így lekerült! Aki akar jöhet, tök jól fogyaszt, jót tesz bőrnek, erősíti az imunrendszert! :wink:

Kibéreltem egy vizes takarítógépet, 5 év után rájöttem itt Érden is van kölcsönző! :? Zsandék felé, tőlünk 1 perc kocsival!
Ráadásil olcsóbb, és nem kell beautózni Törökbálinra a Bricostore-ba! :D

Na megyek mert csak egy szusszra álltam meg!

Andika hogy vagytok???
Vendég

Sziasztok!

Orsi!
A múltkor mikor mondtad, hogy a bricoból kölcsönzöl gépet én akartam említeni, de én azt gondoltam a Bricos olcsóbb!

Egyébként van mindenféle gép mi a gyepszellőztetőt is onnan szoktuk.
Szalon: én olyan szerncsés vagyok, hogy már személyesen is megcsodálhattam!!!!

Kenguru:
Én sem pártolom.

Dorina tegnap volt lovagolni, helyesebben volt szombat, vasárnap hétfőn, de ma TUTI nem megy!!!
Tegnap bizony meggyűlt a baja, mert egy új lovon ült és a ló nem azt akarta amit ő hát kikerekedtek a szemeim, azt hittem lerepül, de nagyon ügyes volt!!!!

Mimi!
Állítólag a Cora környékén van valami lovarda, ismered őket, vagy esetleg tudsz olyan helyet ahol itt a környéken elfogadható áron lovagolhatna apa és én egyszerre??
Vár a rengeteg vasalni való :( :( :( :(

Sziasztok
Vendég

[quote="zsand"]
írta:
zsandOrsi!
Szalon: én olyan szerncsés vagyok, hogy már személyesen is megcsodálhattam!!!!

De aranyos vagy!Én vagyok a szerencsés!Remélem legközelebb több időd lesz! :wink:
Az olajadat ma megkeresem, hívlak, hogy mikor tudom bedobni!

Nem megy ez a takarítás, fél percenként megállok, és itt kötök ki a gép előtt! :oops:
A kanappé már készen van, vár rám a szőnyeg! :?
Vendég

Orsi,
Köszi kérdésedet, már egész jól. A homlokom még időnként fáj, bőszen használom a lámpádat és a hangom is elég repedt fazék már de legalább már lábon kibírom délig. Nálunk is ez van, hogy Zs folyton láb alatt van, egyedül nem nagyon akar játszani. Lehet visszasírom amikor manó itthon volt délelőtt mert akkor kicsit már játszottak együtt.

Zsomborral ma voltunk először Tücsök zenén. Tényleg kiscsoportos foglalkozás volt, mert összesen 3 gyerek volt. Az ölembe nem volt hajlandó leülni de egész végig a csajt nézte tátott szájjal és a hangszerek nagyon tetszettek neki.

Hajni,
Olvastam én is a plakátot, szerintem úgy értették hogy folyamatosan lehet csatlakozni a foglalkozáshoz, nem kell előre bejelentkeznetek.

Dolli,
Képzeld már nálunk is kezdődnek a hisztik :? Ha valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor kifeszíti magát vagy levágja magát a földre. Remek lesz :?

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok!

Csoda tortent, megerkezett Canadabol a hazassagi levelunk!!!! (3x adtuk be a kervenyt 5 ev alatt hogy kuldjek mar el...) Es most itt van. Megis lesz neve a gyereknek vegul is??? :D Yeeeey:)

Lini:
Edes ahogy szorongatta Lili az ujjad!!! :D

tierno:
Fatboy nagyon durva a videon. Tatottam is rendesen a szamat rajta! A legdurvabb az egeszben, ha nem lenne tulsulyos, egy jokepu fiu lenne! Remeljuk eleget fog tancolni es talan lefogy egyszer....

medence:
ha mas nem lesz, jovore kihozzatok a mi telkunkre, az jo nagy, nincs rajta semmi. :D:D:D Csinalunk egy jatszo grundot a gyerekeknek, mondjuk 5 medencevel. :D:D:D
(Bar remelhetoleg nem marad ures a telek jovore!)

Orsi:
Uuuuuuuuuuuuuuh! Ez a furdoszoba!!! Nagyon ott van! Odakoltozhetunk? :D
Egyenesen gyonyoru! Luxuskivitel! Nagyon tutik a szinek es ugy egyben az osszhang!
Wow, a szalon is gyonyoru lett a dekoraciokkal es a szauna is pont odapasszol a sarokba! Klassz a kagylofotel a kormosvendegeknek. Szeretek olyanban ucsorogni. ;)
Aham, ne csodalkozz ha egyszer egy reggelen oda leszunk koltozve :D:D:D:D
Mondd meg parodnak hogy le a kalappal! Es persze neked is mert hat ugye egyutt terveztetek az egeszet!

Lehet szaunazi amikor az ember szoptat? En imadom minden mennyisegben, nagyon hianyzik mar!

sünciboglya

tegnap abbahagytam a magneziumot, salbutamolt....... vajon mennyire merevedek majd meg has-ugyileg? :D

sünciboglya

Mia,
Infrával lehet mert az nem olyan meleg. Játszó grund :D

Mimi,
A lovardás infód engem is érdekelne, manó egyfolytában nyúz hogy ő szeretne járni lovagolni.

Kép[
Kép[
kostyika

Andika! Láttad Fruzsikát?????????????? Nem sírt????????????? :shock:
Vendég

Na leptető a parázós Orsitól! :oops:
Ennél jobbat csak Mimivel csináltunk nyáron! :lol:
Vendég

[quote="cunami"]N írta:cunamia leptető a parázós Orsitól! :oops:
Ennél jobbat csak Mimivel csináltunk nyáron! :lol:
Ja a kettő hibbant unatkozó anyuka :lol: :lol:

Csajok,sajnos nem igen tudok itt a környéken jó lovardát.Vagyis nem ismerem már őket.A húgom a gyerekeit Pátyra vitte.De ott talán 2000körül van a fél óra,futószárazás foglalkozással,vagyis meg is tornáztatják a gyereket.

mimi12

Ja Mia!
A magnézium abbahagyása után a mi topikunkban mindenkinek elmúltak a keményedései :lol: :lol:
Szerintem ez valamilyen szinten pszichés is lehet.Tudod ,a tipikus már bármikor megszülethet már nincs semmi gond ha megszületik,és volt keményedés nincs keményedés.
Amúgy én is agyban megbeszéltem magammal,hogy na a 36.ot betöltöm és nem szedem többet.De 2szemet szedtem addig,a 34. héttől már csak 1 szemet majd felet szedtem és onnantól nem is nagyon keményedett a pocakom :lol:

mimi12

Jó estét!

Andi! Nálunk is volt hasonló korban földre vetődős időszak, de olyankor átléptem/kikerültem, ami szabály volt, hogy vagy a szobájában vagy a szőnyegen fetrenghetett csak. Ezt el is fogadta, és mivel nem foglalkoztam vele, elég gyorsan elmúlt. De akkor még nem volt ez az eszméletlen ordítás, könnyebb volt tolerálni... Veronikánál nem volt ilyen?
Hű, jó kevesen voltatok akkor tücsizenén... Hány óráson voltatok?
Lini, Hajni? Ti voltatok? :D

Orsi! Na mi volt Fruzsival?
Én ma nagyon pörögtem háztartásügyileg. Még vasaltamis, pedig én arra nagyon nehezen veszem rá magam... Meg sütöttem mesealmást, és csináltam valami padlizsánkrémhez hasonló cuccot. Ami baj, hogy fogalmam sincs, milyennek kell lennie, sosem ettem, nem is szerettem, de most megkívántam. Ráadásul szájfertőtlenítőnek még mindig érzem az ízét a számban, úgyhogy nagyon nem is érzem az ízét. Van valakinek valami tuti receptje? Mert szerintem ez nem lett az igazi... :?
De az almás fincsi lett! :)
Lassan tényleg kéne progikat szervezni... Csak ugye nálunk sem egyszerű a dolog, mert mindig van valami rohangálnivaló... Hétfő-kedd festés lesz! :D

Mia! Hurrá házassági! :) Most már jöhet tényleg Patrik! :D

Szilvi, Orsi? Voltatok tornázni? Hogy bírtátok? Hátatok mitől fájt uszi után? Izomláz? :roll:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli,
Na és mit kell csinálni amikor ezt az utcán adja elő? Pl ma is volt egy, mentünk a fodrászhoz bejelentkezni és a játszó mellett mentünk el, ő pedig meglátta és persze oda akart menni. Mikor mondtam hogy most nem mert megyünk a fodrászhoz akkor jött a hiszti. Veronika szerencsére nem volt ilyen földre vetős,az áruházakban mindig hálát adtam az égnek amikor láttam h milyen kínos a szülőknek a gyerek amikor a bolt közepén fetreng. Úgy tűnik hogy csak egy tücsökzene lett, fél 10-kor és utána van a 2-2,5 éveseknek valamilyen iciripiciri táncház. Hát azt már mi nem fogjuk kipróbálni mert elvileg jövő szeptemberben már megyek vissza dolgozni :?

Na erőt veszek magamon és nekiállok tornázni egy kicsit. Teljesen ellustultam :oops:

Kép[
Kép[
kostyika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?