Bettike, sajnálom és nagyon együtt érzek Veled, még nincs messze a február és emlékszem milyen pokoli volt
imádkozom érted, hogy rendbe gyere testileg és lelkileg is.
DE ahogy Ronci is mondta. Irány a doki. Szerintem jó esélyed van a műtét megúszására, de kontroll uh-k és vérvételek kellenek ebben az esetben is.
Szilvike, a nulla hcg-re
A családhoz meg sok erőt kívánok Neked és jobbuláást az időseknek.
Ronci,
A neveitekre:
Mind a kettő szép, de én a Hanga felé húzok. Ha a baráti körünkbe nem lenne egy aranyos Hangánk, még lehet én is elgondolkoznék. Nálunk az L betűs lánynevek szintén favoritok, úgyhogy csak nyugodtan gondolkozzatok, bizti szép neve lesz a kisasszonynak.
Mi a nevekkel megvárjuka szerdát, abban a reményben, hogy akkor a biztosról egyeztetünk.
Ha fiú, akkor nincs kérdés, Gáspár, ez tuti. Apa után kapja, Lilla is GaspiBaba lett volna, ha fiúnak készül
Ha lány akkor majd megy a fejtörés. Lillát nagy nehezen az Anna, Emma, Lilla hármasból választottuk. Vicces kislány lévén csak 24. héten tudtuk meg róla, hogy lány, addigra eldöntöttük a Lillát. A szép, hogy pont Lilla napon mutatta meg, hogy puncis.
Most a kérdést az a problémakör okozza:
Hogy én a vetélés után azt álmodta, hogy lesz még egy kislányunk, aki Anna lesz. Mivel tényleg Lillánál is nagyon komoly esélyes volt a név, mind a kettőnknek tetszett, így én maradnék is nála
valahogy azt gondolom, hogy ez a Jóisten ígérete volt. Apa viszont az Anna tömeges volta miatt kicsit elbizonytalanodott.
Ezelőtt sokáig másik L betűben gondolkodtunk. Luca februárban az elveszett babánknál marad, ugyanis akkor is lány érzetem volt. Apa tegnap felvetette a Laurát, ez is korábbi közös ötlet volt.
Majd meglátjuk.
A nagyon lényeg, hogy ez az alacsony AFP ne betegséget jelentsen és egészséges legyen. A nem és a név ennek fényében mindegy.