Új privát üzeneted érkezett!

szép baba :)

KépKép
bettike83

Brigi!
Köszi kérdésed,jól vagyok! :)
Az volt a gond tegnap,hogy vacsira foghagymás baguett-et ettem és az tett be.Ittam egy pohár tejet meg elnyammogtam pár szem háztartási kekszet és jobb volt.

Nitának vannak képei fennt az iwiw-en Barniról,nézzétek meg! :lol: :wink: :wink:

Ma voltam NST-n és minden oké.Martinom nagyon eleven volt,hála az égnek! :lol: :lol: :wink:
Kedden megyek dokihoz a kötelező havi vizsgálatra,csütörtökön meg uh-ra és pénteken megint NST-re!Szép kis hetem lesz! :roll:

Ha nem jönnék,mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!!!! 8) 8)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Hát itt sem pörögtük ma szét magunkat!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Először is nagy-nagy gratula így utólag (bocs :oops: ) Susynak és Bettikének!
Meg persze Nitának, de neki írtam SMS-t, így ott legalább nem maradtam le. :roll:

Én felfüggesztem magam egy időre (konkrétan talán okt. 30-ig). Sajnos, annyira elhavaztam a mindennapokban, hogy előfordul, hogy itthon a gépemet be sem kapcsolom (a melóhelyről meg még mindig nem merek babanetelni, bár már úgysincs jelentősége).
Nem gondoltam, hogy egy fiókbezárás ennyi macerával jár, és ennyire megterhelő, főleg agyban, de egyébként is. Lassan búcsúzunk, közben folyik a normális munkamenet, és mindent el kellene rendezni az ügyfelekkel okt.30-ig. Nagyon nagy a nyomás.

Bendinek elkezdődtek a különórái, amikre el kell vinni, így még kevesebb a szabadidőm, és elkezdődött nekem is a fősuli, ami még a fele hétvégéimet is viszi. Meg az estéimet a felkészülés miatt.
Közben a házimunka megvár, lefestettük a nyílászárókat is.

Szóval, nagyon le vagyok terhelve és esténként már nem bírok netelni. Legszívesebben elhúznék még Magyarországról is valahova, ahol csak ülhetek és nézhetek ki a fejemből.

Remlem, vissza tudok majd csatlakozni, illetve, visszafogadtok. Addig is igyekszem jönni, de nem ígérem meg.

A kismamiknak gyors és ügyes fejlődést, a várólistásoknak gyors babásodást :)

Puszi,
K.

Kép

Kép
kinga82

Nita, szép nagyon Barni, még egyszer gratula. :lol:

Kinga, persze, hogy visszafogadunk, jobban mondva el se engedünk, csak kapsz egy-pár net mentes hetet, jó :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Tiszta fura, hogy valakinek már meg van a babája, pedig még utánna lett pozi a tesztje, hogy elkezdtem ide írogatni...És közben már én is mindjárt fél idős vagyok...
Ildi! Nektek sincs még nevetek??? Mi még mindig a Hangánál, illetve a Lottinál tartunk...aztán persze majd meglátjuk!!!
Lányok, hol a csodában van innen mindenki??
Kihal a topikunk ha így folytatjuk!!!
Susy! ide is kérünk képeket a házról!
/ez szörnyű, hogy mindig más topikokban csatangolok! :lol: :lol: /

Kép
Kép
ronci

Ronci
Hogy te milyen szörnyű vagy! :lol: :lol:
Hol láttál képet? :lol:
Kérned sem kell amúgy, mindenképp mutatok, és most már azért is elsőként nektek, bár még nem igazán látványos, de alakul!!! :D

Kép

Kép

Képzeljétek ma elvitte a mama Kristófot, én meg neki álltam takarítani, megint úgy szurkált a nemlétező petefészkem, hogy gyorsan abba is hagytam mindent. :roll: Nagyon megijedtem.
Kristóf meg épp búcsúba van, kiváncsi vagyok mivel fog hazajönni. :) Tegnap meg szüreti felvonulás volt itt Maglódon és lovakat simogattunk. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Ronci
Nekünk ha lányunk lesz 21 név közül kell választani, benne van mindkettő nevetek. :)
Ha fiú akkor Bálint lesz az biztos.

Kép
Kép
susytunder

Susy!!! Nagyon szép a burkolólapotok!!!! :lol:
Tényleg tetszik nektek a Hanga meg a Lotti?? Még eddig senki sem írta, még csak azt se, hogy megfordult a fejülben, vagy, hogy szép nevek... :lol: Végre valaki! :lol: :lol:
Nekem nagyon tetszenek, nem mindennaposak, nincsenek is a toplistán, mármint az adott nevek toplistáján, de olyan szép, főleg a Hanga../kis hangya/ A Lotti meg olyan édes..szerintem.

Kép
Kép
ronci

sziasztok!nincsenek jó hireim sajnos,estére össze szedtem magam egy kicsit...

ma iszonyatosan rosszúl voltam,és egyszer csak hirtelen megjött,nagyon elkezdtem vérezni,szürnyű görcsök közepette...nagyon szomorú vagyok lelkileg teljesen tönkre rakott most egy időre :cry:
dokit nem értem el sajnos,de gondolom igy már semmi nincs,baba elmehetett,vagy nem tudom mi volt.

KépKép
bettike83

bettike!!! Nagyon sajnálom!!!! :cry: :cry: Nem is tudom, hogy voltál-e már dokinál a babával???
Amúgy milyen a vérzés, mint máskor??? azért kérdezem, mert ha már elvetélsz/bocsi/ sajnos, akkor fontos, hogy minden jól kiürüljön..

Kép
Kép
ronci

Bettike
Nagyon nagyon sajnálom!!! Hogy történhetett? Ma én is nagyon féltem, nekem is fájt a hasam, de szerencsére elmúlt.
Holnap hívd a dokit, és írj, hogy mi van veled!
Nagy nagy ölelés neked! :(

Ronci
Tényleg tetszik, méghozzá apának is. Majd meglátjuk mi lesz a nyerő, először a nemét tudjuk meg majd. :)
Én sem szeretem azokat a neveket amiből ezer van, sokkal szebbek nekem a régi nevek.

Kép
Kép
susytunder

[quote="bettike83"]s írta:bettike83ziasztok!nincsenek jó hireim sajnos,estére össze szedtem magam egy kicsit...

ma iszonyatosan rosszúl voltam,és egyszer csak hirtelen megjött,nagyon elkezdtem vérezni,szürnyű görcsök közepette...nagyon szomorú vagyok lelkileg teljesen tönkre rakott most egy időre :cry:
dokit nem értem el sajnos,de gondolom igy már semmi nincs,baba elmehetett,vagy nem tudom mi volt.

hát én ezért mondom, hogy igenis pozi teszt után ha barna van is, akkor doki
vvétel és progi pótlás+ fekvés

sajnos van bnőm aki habituális vetélő, ami sorozatos vetélést jelent, már 4 babát vesztett el...sajnos csak sima dokihoz járt, nem ment speciálishoz
van ilyen, az idősebb fülöp dr,

én most esetleg egy teljes immun kivizsgálás miatt fontolom meg
egy másik bnőm 12lombik után, ahol össz 56 embio-t kapott vissza és nem volt soha babás, ment, de nekik semmit nem találtak
ők 1-2 hónap és az örökbebabát tartják a kezükben, hála istennek
babatszeretnek_972

velem semmi uj
nulla a hcg

ugyhogy most még páromnál is sok a családi gond...borzalom, idősek otthonát nézünk a 95éves nagyinak is
és még 4 macsekot is el kell helyezni
Apukája, archeimeres, na nem volt egyszerű,de 2 hét múlva már pest legjobb otthonába megy/10mill helyett 6 millio most szept 30ig.../
ráadásul elutazik Tokyo a cég kiküldte...10nap

ugyhogy a kikapcsolodás nem volt teljes, pedig 4 nap alatt 7 filmet láttam...:D
babatszeretnek_972

Bettike, sajnálom és nagyon együtt érzek Veled, még nincs messze a február és emlékszem milyen pokoli volt :cry: imádkozom érted, hogy rendbe gyere testileg és lelkileg is.
DE ahogy Ronci is mondta. Irány a doki. Szerintem jó esélyed van a műtét megúszására, de kontroll uh-k és vérvételek kellenek ebben az esetben is.

Szilvike, a nulla hcg-re :cry: :cry: :cry:
A családhoz meg sok erőt kívánok Neked és jobbuláást az időseknek.

Ronci,
A neveitekre: :lol: :lol: :lol: Mind a kettő szép, de én a Hanga felé húzok. Ha a baráti körünkbe nem lenne egy aranyos Hangánk, még lehet én is elgondolkoznék. Nálunk az L betűs lánynevek szintén favoritok, úgyhogy csak nyugodtan gondolkozzatok, bizti szép neve lesz a kisasszonynak.

Mi a nevekkel megvárjuka szerdát, abban a reményben, hogy akkor a biztosról egyeztetünk. :lol:
Ha fiú, akkor nincs kérdés, Gáspár, ez tuti. Apa után kapja, Lilla is GaspiBaba lett volna, ha fiúnak készül :wink:
Ha lány akkor majd megy a fejtörés. Lillát nagy nehezen az Anna, Emma, Lilla hármasból választottuk. Vicces kislány lévén csak 24. héten tudtuk meg róla, hogy lány, addigra eldöntöttük a Lillát. A szép, hogy pont Lilla napon mutatta meg, hogy puncis.
Most a kérdést az a problémakör okozza:
Hogy én a vetélés után azt álmodta, hogy lesz még egy kislányunk, aki Anna lesz. Mivel tényleg Lillánál is nagyon komoly esélyes volt a név, mind a kettőnknek tetszett, így én maradnék is nála :lol: valahogy azt gondolom, hogy ez a Jóisten ígérete volt. Apa viszont az Anna tömeges volta miatt kicsit elbizonytalanodott.
Ezelőtt sokáig másik L betűben gondolkodtunk. Luca februárban az elveszett babánknál marad, ugyanis akkor is lány érzetem volt. Apa tegnap felvetette a Laurát, ez is korábbi közös ötlet volt.
Majd meglátjuk.
A nagyon lényeg, hogy ez az alacsony AFP ne betegséget jelentsen és egészséges legyen. A nem és a név ennek fényében mindegy.

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi! Nem betegséget jelez, hanem, hogy kiscsaj..mint, nálam.. jó volt a kombid, így ne izgulj semmi miatt!!!!
Szépek a neveitek..én sem akarok Annát, mert vagy 3 vagy 4éve a leggyakrabban adott női név.. Amúgy szép.. Azért adják sokan a Panna, Hanna nevet, mert majdnem ugyanaz, de azért mégsem.. :lol: :lol:
A Laura is tetszett nekem, de férjem nem volt oda érte.. :(
Na, most lépek, megyek csiszolni/ a díszléceinket a fürdőbe, meg a kád peremére, meg mindenhova..imádjuk a fát!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Nita!
Barni gyönyörű, de hát milyen lenne? :D

Betti!
Nagyon sajnálom, vigyázz magadra, de mindenképpen menj el dokihoz!

Ildi!
Én is lányt gondoltam Neked, minden rendben lesz és törhetitek a fejeteket a lánynéven! :D

Szilvi!
További kitartást kívánok, legyen elég erőd mindenhez!

Kinga!
Úgy is visszajössz majd legalább novemberben, itt leszünk még jópáran!

További szép napot mindenkinek!

Mmanya

Kép

Kép

Ronci!
Szerintem a hétvége miatt is kihalt a topik, f

Susy!
Nagyon szépek lesztek! Kristóf mivel tért haza a végén?
mmanya

normális kinézetű vérzés volt,csak hirtelen döntött le a lábamról.

holnap megyek dokihóz,megnéz..

KépKép
bettike83

Szisztok!

Csak azért ugrok be,hogy elmondjam Nektek,valószínű Nitát és Barnust ma hazaengedik a kórházból! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nálunk,az októberi topicban már most beindult a babaeső! :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Betti, ha nem sokáig tartott, még talán esély is van...

hát most már én is kíváncsi vagyok :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Viszont a dokid, nem kapkodta el a dolgot a holnappal :(

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Kinga, megértelek, töltődj fel, aztán várunk vissza! :wink:

Ronci, szerintem csak hétvégézett mindenki :wink: Nekem tetszik a Hanga is, meg a Lotti is.

Susy, szépen alakul a konyhád! Azért vigyázz, ne erőltesd meg magad!!! Hol volt Kristóf búcsúban??? Maglódon csak októberben lesz, nem? :shock:

Jaj, Bettike, ez szörnyű. És az is, hogy a dokidat nem sikerült elérned :shock: Nem mentél be a kórházba? Én azonnal bementem volna a helyedben...

Ildi, szerda már mindjárt itt van :wink: Nekem tetszik az Anna név, nekem a második nevem Anna. De anyu egyik kutyája Panni, így nem akartam azt adni :? Én még a Sárával szimpatizáltam nagyon, de apa mereven elzárkózott tőle :cry: Majd mindjárt belinkelek Nektek egy listát a tavalyi névgyakoriságról, csak elő kell keresnem :wink:

Sziszkó, már nagyon szeptember vége van, várható, hogy egyre több baba lesz. Nálunk is így volt a Marcis topicban. És ebből kiindulva nálunk is idei baba lesz még :wink: Pont tegnap beszélgettünk róla apával, hogy ha marad faros Mincsi, és mégsem fordul be, akkor mikorra szeretném az időzített császárt. Hát nem könnyű...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Brigi
Vecsésen volt búcsú. Igen Maglódon csak később lesz.
Most hétvégén pedig káposztafesztivál lesz szintén Vecsésen, nagyon jó programokkal, ha esetleg ki tudtok menni, érdemes.

Mmanya
De jó, hogy te is jelentkeztél.
Kristóf végül labdával, autóval, lufival és mézeskaláccsal tért haza. :)

Ma kértem időpontot a dokitól, szerdán megyek 14- re. Ma csináltam még egy tesztet utoljára, és nagyon szép erős csík van ott. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Susy, akkor most már együtt várják a szerdát a jó hírekért :wink:

Hékás,
jöhet az a névgyakoriság, bár sejtésem szerint az Anna a toplistás... ha legalább 3. lenne Apának érvelhetnék...
Nálunk így a Liza esett ki. Mind kettőnknek tetszik, de legalább 3-3 kutyát tudunk, akit így hívnak :shock:

A dokimnál amúgy a faros baba nem automatikus császár... bár igaz jóval nagyobb az esély rá...

KépKép

KépKép
beneildi

baneildi

nem kis mennyiségű vér távozott,ugyhogy én már nem reménykedek semmiben.
reménykedek a következő honapok sikerességében.igy már biztos van esélyem a terhességre.
dokit nem lehetett elérni sajnos,de aztán ma telefonáltam neki,azt mondta hogy ha tudok pihenjek,de nagy rá az esély h vetélés volt és nem tudok mit tenni sajnos.megvizsgál....

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bettike!
Nagyon sok erőt és kitartást küldünk Nektek, hogy ezt túléljétek!
Csak nézd Ildiéket! Szörnyű, ahogy kezdődött az idei évük :cry: DE!Annál szebb lesz a következő év eleje :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Bocsánat, az előző bénázásért.

Nitát nagyon várom.

A 18 éves koromban úgy gondoltam, hogyha lányom lesz, csak Anna lehet. De a tömegnév miatt meggondoltam magam - meg nem én döntök a lánynévben, csak jóváhagyok :lol: .

A Hanga név nekem nagyon tetszik - csak Kecskeméten ez vezetéknév is, és úgy már furcsa. Kicsit olyan mint Ilang neve, nem? :D . És a lány különlegesnek érezheti magát, ha Apollinaire-t tanulnak, bár kicsit szomorú a vers, de szerintem gyönyörű. (Letéptem ezt a hangaszálat...)

Mmanya

Kép

Kép
mmanya

Húúú, Mmanya, jó, hogy reagáltál a név-listára, mert én elfelejtettem :oops: :lol: Egyenlőre csak a teljes lista van meg, még keresek :lol:

http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/index.html

Nem biztos, hogy az Anna toplistás egyébként, mert nem az összlakosságra van, hanem a 2008-ban születettekre...

Susy, köszi a tippet a fesztivállal kapcsolatban, bár nem tudom, mennyire lesz kedvünk csavarogni. Most hétvégén szinte semmit nem voltunk itthon, jó lenne pihenni is :wink: Az erős, határozott csíknak meg együtt örülünk :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na meg is találtam :lol: De tévedtem, az Anna vezet :lol: :lol: :lol:

http://www.nyilvantarto.hu/kekkh/letoltes/ujszulottutonev2009.xls

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bettike, holnap kiderül...
én csak azért sokallom a holnapot, mert ha nincs baj - akkor most nagyon gyorsan hormonpótlás - utrogestan vagy hasonló kellene. Ha baj van, akkor sajnos mindegy az az egy nap.
Magnézium, C vtamin, fekvés - ez nem árt meg semmiképpen.
Én Lilluval is véreztem, mégis itt van.

A többi meg legyen úgy, ahogy Gani mondta, Nektek is, nekünk is :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma délelőtt hazajöhettünk!!!!!!!!!!!!!!
szüléstörténetet még meg fogalmazom ha lesz időm...... :)
De szülésznőmnek hatalmas köszönet!!!!!!!!!!!!Ilyen szülésznő nincs több a földön!!!!!
Nagyon nagyon hálás vagyok neki!!!!!!!
minden úgy történt és annyi idő alatt hogy ő azt mondta!!!!!!!

Barni most alszik.......eddig nagyon jó baba!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ildi

erre felénk nem igen van normális,lekiismeretes doki,csak a pénre hajtanak sajnos..legalábbis én még nem találtam normálisat eddig..pedig már volta egy párnál..még mindig megvan,én már ne m reménykedek :cry:

KépKép
bettike83

Nita, jó hogy újra itt :lol: Barninak sok puszi, amiért ilyen jó kisfiú.

Bettike, sajnálom, de fel a fejjel. Más okosat nem tudok mondani. Nekem nagyon lelkiismeretes, profi és együttérző orvosom van, de még úgy is szar volt végigcsinálni :cry: Drukkolok Neked, hogy legyen elég erőd.

KépKép

KépKép
beneildi

köszönöm Ildi az egyűttérzést :)
mikor tudod meg milyen nemű a pici? :)

KépKép
bettike83

Hát reményeim szerint holnap a genetikai uh-n :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Nitácska:Szívből gratulálok!
bettike: Nagyon sok erőt kívánok neked.

Látom lányok ezerrel megy a név választás nálatok.

Kép
zuzmo4
Érd

nincs baba,nagy a valószinűsége h vetélés volt,de túl fiatal terhesség volt és igy sok mindent nem tudott mondani,beteg lehetett,vagy csak gyenge,nem maradt meg,és ez sok, terhességnél igy van,van hogy észre sem veszik a vetélést.....hát ez van :cry:

KépKép
bettike83

Betti, nagyon sajnálom. De vigasztaljon a tudat, hogy mielőtt nekem Mincsi megfogant, az előző hónapban jártam úgy, hogy késett (de még nem teszteltem, így nem tudom, hogy volt-e baba, de a dokik szerint igen), aztán erős görcsökkel, szédüléssel baromi erős vérzésem volt. Hasonlót élhettél át Te is. Kívánom, hogy a következő hónapban viszont ugyanazt éld át, amit én is :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás

igyekszem hamar babásodni,nem törtem le annyira,muszáj erősnek lennem és a következő honapokra összpontositani.

jártam nálad,nem is tudtam h te is blogolsz :)

KépKép
bettike83

Örülök, hogy nem annyira tragikusan fogod fel. Szörnyű dolog történt, de talán csak azért, hogy még ennél is sokkal jobban örülj majd a babátoknak.

És igen, én már egy ideje blogolok. Ha jól számolom, párhuzamosan 3 blogot vezetek :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Susy, Ildi!
Ha megjöttetek jelentkezzetek be! Kíváncsi vagyok a hírekre!

Betti!
Nagyon jól állsz hozzá és egy éven belül már kialvatlanul fogsz babát dajkálni :D .

mmanya

Kép

Kép
mmanya

hékás

ne tudtam,de benéztem hozzád :) és a másik 2 blog milyen témájú?

KépKép
bettike83

Az egyik kajás, a családi receptgyűjtemény, a másik még titkos :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok..jelentem......élek... :) :) :) :)
délután lesznek képek golyófejüről.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!!! Várjuk!

Susy, Ildi! mindekettőtöktől várjuk a híreket! Ildi mondd meg a babócának, hogy mutassa meg a kis lába közét!

Kép
Kép
ronci

susy hányra megy dokihóz nem tudjátok?

hékás

kajás az az szuper :)

KépKép
bettike83

Lányok, megjöttem a dokitól.

Hajdú Krisztina kedves volt és alapos. Megnyugtatott a rossz Afp miatt, az uh-on minden rendben.

És: KISLÁNY.

Úgy látszik, mi ilyet tudunk - hányos-alacsony afp-s- lányos babavárást :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi, gratulálok!!!! Jó, hogy ilyen korán megmutatta magát :wink:

Kép
Kép

Nitácska, ha lesz majd egy szusszanásnyi időd, várjuk ám a képeket!

Többi pocakos hogy érzi magát? És a pocakra vágyók? :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="bettike83"]
írta:
bettike83hékás

kajás az az szuper :)

Köszi :lol: Ha tudnád, hogy még csak a receptek kb negyedét volt időm feltölteni :? :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, kösz i a táblit, jól színesedünk :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?