Új privát üzeneted érkezett!

Iner!

Szeretném, ha az én férjem is bent lenne az első UH-n, hogy hallja a szívhangot. Olyan boldog várakozással tölt el engem ez az egész!
Nekem nincs hányingerem, egyszerűen csak a gyomrom kívánja a hideg szénsavas vizet. Lehet, hogy én tényleg kimaradok a hányingerből, émelygésből, amit cseppet sem bánnék.
Nekem is érzékenyek a melleim, újabban a mellbimbóim is.
Vendég

Iner, nekem eddig a kávétól semmi bajom nem volt, most meg már kiszaladok a világból a szagától. Pedig alacsony a vérnyomásom, és eddig kávéval oldottam meg gyógyszer helyett, nem is volt gondom. De kb 1 hete elviselhetetlen a kávé szaga :(

Sellon, remélem, hogy neked kimarad a hányinger, de nekem is kb a 6. hét után kezdődött, és egyre durvább. Maga a "róka" elkerült még eddig, de a hányinger rémes:(

Ja, és még egy dolog, ami nálam van: fáradt vagyok, napközben ásítozok, éjjel meg rosszul alszom. Pedig eddig nagyon jól aludtam:) úgy látszik Manócska már most szoktat, hogy innentől vége a jó-alvásnak :):)

Kép
mandula11

Mandula
Az álomkóron ne csodálkozz, minden energiánkat elszív a kis csöppség.
Éjjel én is rosszul alszom, felébredek és elkezd rögtön járni az agyam, és nem bírok csak nagy sokára vissza aludni.

Én lányok nem kávéztam sosem, így nem is undorodom tőle, de nem is kívánom. Amit én egyfolytában eszek az a savanyúság. Egy üveggel képes vagyok megenni egy ültő helyemben, utána pedig fáj a gyomrom.

Az apás uh. nagyon jó. Majd meglátjátok ha megszületik a picur, annyira nem tudnak eleinte mit kezdeni velük az apukák, de talán leginkább a gondolattal. Én a páromon olyan jókat mosolyogtam. :)

Kép
Kép
susytunder

Az éjszakáim nekem is dettó ilyenek susytunder. Nekem is jár az agyam, éjszaka legjobban, nappal azért lefoglalnak a gyerekek. Atika megy már és szinte mindent kipakol, amit nem lehet, én meg pakolok vissza.:)

Kismamanadrággal egyetértek, abba megéri befektetni, de amúgy egy számmal nagyobb felső és csinos pocis kismama leszel.:)

Kép Atika 15 hós
heni baba

Heni, nem készítesz vonalzót, hogy azon lássuk, mikorra várod a kicsiket?

Én nagyon jól alszom éjszaka, annak ellenére, hogy 3-4 alkalommal felkelek pisilni. De aztán visszafekszem, és már alszom is tovább. Minden alkalommal olyan jó, amikor felkelek, mert tudom, hogy nem vagyok egyedül, amikor megyek a vécére. :D
Vendég

Sellon, de majd készítek, csak előbb még vissza kell mennem a dokihoz, mert eltérő az adatunk, szerinte 5-6 hetes vagyok, szerintem meg már 9. Úgyhogy a következő uh-os adatokat veszi alapul, így talán megtudom, mikor is szülök.:) Jövő csütörtökön megyek vissza vagy utána kedden. Még fel kell hívnom.
heni baba

Tyű, hát ez hatalmas különbség! Hogy lehet, hogy te ennyire előre számoltál vagy az orvos hátra?
Vendég

Fogalmam sincs. Azt tutira tudom, hogy júl. 22-én volt utoljára mens. Utána aug. 19-én amikor meg kellett volna jönnie, már volt két csíkom a terhességi teszten. Ezért nem értem......rejtélyes. A doki szerint valami gebasz történt a mens. közben, úgyhogy ezért várjuk a következő méret eredményeket.
heni baba

Értem. Hát ez nagyon fura.
Vendég

Azt észrevettem, hogy nálam émelygés ellen nagyon jót tesz a citromleves víz. Éjjel-nappal ezt iszom, és nekem használ. Cukor nélkül persze. Próbáljátok ki, hátha nálatok is bejön, már aki szereti a savanyút.:)
heni baba

Sziasztok lányok!

Annyi minden történt, h. eltartott egy ideig elolvasnom :D Minden új tagot üdvözlök a csapatban, aki esetleg elment az, pedig biztos h. nemsokára csatlakozni fog újból reméljük, csak egy másik hónaphoz!
Itthon pihengetek a babuval. Megfogadtam a férjem tanácsát és ma nem mentem be dolgozni. Beteget jelentettem. Hétfőn megyek a háziorvoshoz és elmondom neki a dolgokat. Valószínű h. csak a jövő héten maradok itthon. Köszönöm szépen mindenkitől a tanácsokat. Megnyugtatott egy kicsit, de igazán nyugodt, csak 28.-án leszek, mert akkor megyek uh-ra és, akkor már több mindent fogunk tudni ( szívhang reméljük lesz) és a picurka belehúz méret ügyileg. Azt se tudom tényleg h. mi a normális A neten én se fogok semmit se nézni, mert tényleg mindenféle rémtörténetet olvas, csak össze az ember. Kedves páromat látnátok. Imádtam, amikor meglátta az uh-n a babut. Nagyon jó élmény lesz Sellon együtt látni! Örülök h. mind a ketten ott voltunk. Olyan büszkén jött ki a dokitól, hogy, csak na :P Mindent gyorsan kiváltott, mert mondta a doki, hogy az elevit mellé szedjek folsavat+ magne b6-ot ajánlottak többen a has szurkálásokra és fájásokra. Tényleg van benne valami, mert úgy tűnik h. hat. Annyira utálok minden szart szedni, de most beveszem. Reméljük majd később nem kell. A tünetek maradtak változatlanok. Hányás hányinger egyáltalán nincsen. Pisilés viszont ezerrel. A párom, csak úgy hív h. öntözőrendszer. A kis vicces. A cicim már nincs annyira brutálisan bedurranva. Természetesen ez is a viccelődés középpontja :-) Alukálás megy rendesen. Általában már 9-kor bedobom a szunyát, viszont hajnalban én is felébredek és jár az agyam, ahogy látom ezzel nem vagyok egyedül. Reggel meg korán kelünk. A ruha témához megemlíteném, hogy nacit azt már nekem biztosan h. kell vennem. Nem híztam még, de 2 gatyámat leszámítva mindegyik szorít a hasamnál és nem túl jó érzés, csak azt nem tudom h. ilyenkor már terhes nacit vegyen az ember? Ott a has részét még nem tölti be az ember, de ha egy új gatyát veszek csak nagyobb méretben azt meg ki tudja, hogy milyen hamar kinövőm. Jó sokat írtam, ahogy látom így már átadom a következőnek a helyet :-). Pusza csajszik
caysee

Sziasztok!

Üdv az ujjaknak is!
Sajnos nálam nem virus van ez a terhességtől van.Ma miután 3x hánytam és a párom feljött a konyhából megéreztem a kezén a kajaszagot és mehettem ujra rókavadászatra.Nem kivánom senkinek és tényleg nagyon örüljetek neki amig nincs ez mert szőrnyü dolog.A kezem csupa kék mert nem találták el a vénáimat a kiszáradás miatt annyira elvékonyodtak sajnos.A gyomrom folyamatossan korog de enni azt nem tudok.Azért remélem ti jól vagytok.Puszi mindenkinek.
gtimi83
Győr

Ó, Gtimi ez szörnyű lehet! Remélem nem fog sokáig tartani ez az állapot, és hamarosan jobban leszel. Én ma inkább pont azon gondolkodtam, hogy gyanúsan semmi bajom nincs a cicfájáson kívül. Azért majdcsak minden rendben odabenn...

A kismamiruhához: én nagyon remélem, hogy kevés cuccal ki bírom húzni a 9 (ill. már csak 8) hónapot, mert se kedvem, se pénzem egy teljes új ruhatárra. Talán az egy számmal nagyobb és nyúlós felsők is megteszik. A kabát lesz majd érdekes február táján!

Úgy irigykedem mindenkire, aki már látta uh-n a babáját, annyira lassan telnek a napok, nekem még 2 hét. De én leszek a türelem mintapéldánya, mert az élmény majd kárpótol :)

Szép estét!

szösz

Kép
szöszmöszke

Szöszi!

Akkor mit mondjak én? Már betöltött 8. hetes leszek, amikor először megyek UH-ra! 8) Engem azonban nem zavar, addig is nyugodtan fejlődhet a bébi.

Timi, annyi hozzád hasonló történettel találkoztam már. El tudom képzelni, hogy milyen rossz érzés lehet. Engem valahogy szerencsére eddig teljesen elkerült a hányinger. Tényleg ennyire alkat kérdése lenne? Kérdeztem anyutól, ő azt mondta, hogy se velem, se a bátyámmal nem volt hányingere. A mamám három gyermeket szült, de ő se mondta, hogy hányt volna. Ki tudja, talán az egész erre is visszavezethető.

Caysee, már beszéltünk róla, és a férjem jönni fog az UH-ra. Mindketten várjuk már.
A MagneB-t nekem is mondta az orvos, de nálam néha van hasfájás és kibírható. Én nem tervezem, hogy szednék ilyet gyógyszert vagy vitamint. Próbálom magamat kímélni a kémiától, egyedül Elevitet szedek.
Vendég

Sziasztok

Nekem a hányinger/ hányás, a kisfiammal is később jelentkezett, a 8. hét körül, de akkor elég kemény volt, volt olyan, hogy egy pohár víz sem akart lent maradni :s a sima b6 valamennyit enyhített, a gravidától még rosszabb volt. Az elevit bevált. Ja és nem múlt el a 12. héten, csak a 16. körül :s
Most egyelőre enyhe émelygés, és érzékenyek a melleim na meg állandó fáradtság... álomkór.

Rucik: nekem tuti kell majd vennem egy két darabot, amúgy sem vagyok egy nádszál, de a hasamon már kényelmetlenek a nacik, pedig hízni még nem híztam. Ha felsők nem is ,de néhány nadrág tuti kell majd.

Enni inkább édeset kívánok, meg inkább gyümik, gyümilék.

Ja és képzeljétek, egy régi barátunk és a barátnője meghívtak ma délután Nadapra (Velence) vacsorázni minket. Örültem nagyon, hogy kicsit kimozdulunk, de apával itt filóztunk, hogy vajon esküvő lesz náluk, vagy netán gyerek? mert nem tudtuk mire vélni a vacsimeghívást (annyira már nem tartjuk a kapcsolatot mint régen). De aztán nem volt semmi extra, nagyon jót beszélgettünk, meg csomót nevettünk, nagyon jó volt :)

Na elég belőlem, puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Jó reggelt!

Képzeljétek, fogytam egy kilót! :? Oké, hogy nem akarok borzasztóan meghízni a babavárás alatt, na de azért fogyni sem! Lehet, hogy tényleg van valami azokban a fogyókúrákban, hogy sokszor egyél keveset, mert mióta így kívánom a kaját, fogyok... Pedig szerintem napi átlagban ugyanannyit eszek, mint eddig.

szösz

Kép
szöszmöszke

Sziasztok!

Sellon!
A szívhangot sajnos még nem hallottuk, mert hüvelyi uh-t csinált a doki...így láttuk a drágát :lol: de az is nagyon megható volt :D
Mi a 12. hét körül megyünk ismét uh-ra, akkor már remélem hasi uh lesz és akkor halljuk is :lol:
Szerencsés vagy, h elkerül a hányinger...én már sokszor nem tudom, h mit kéne csinálnom h enyhüljön picit...már több mint 2 hete ez van...

mandula!
A rendes kávét én sem kívánom, de 3in1-ben minden reggel iszom, jó sok tejjel és az nagyon fincsi...és megoldja a vérnyomásgondot is, nekem is alacsony szokott lenni, ha nem iszom, akkor nagyon fáj a fejem egész nap... :?
Én is nagyon fáradt vagyok mostanában...és észrevettem, ha korán vacsizok, akkor sokkal jobban alszom éjjel, 6 előtt eszem utoljára és kb fél9 9 körül alszom el...nekem bevált... :wink:

heni baba!
A citromos vizet kipróbálom, hátha bejön..remélem segít egy kicsit... remélem hamar kiderül h hány hetesek a picik nálad, mert tök jó a vonalzókat nézegetni :lol:

caysee!
A gatyatéma nálam is jelen van kb a 6 hét óta...de még nem vettem terhes gatyát, még húzom a dolgot melegítőgatyákkal...de lassan veszek már állítólag több ismerősöm úgy hordta h lehajtotta a has részét egy kicsit és úgy nem volt olyan nagy.... :roll:
Jól tetted, h otthon maradtál, pihend ki magad...jót tesz a babának is :lol:

gtimi83!
Együtt érzek veled...bár engem eddig elkerült a róka koma...de lehet h ami késik nem múlik...igyál nagyon sok folyadékot, nehogy baj legyen.... :wink:

szösz!
Hidd el, megéri várni, mert az élmény kárpótol mindenért... :lol:
Sok kismama fogy a terhessége elején egyik barátnőm 3 kilót fogyott...de ne aggódj, minden rendben... :)

szamocamoca!
Én is gravidát szedek, lehet h attól van hányingerem? De már a a terhesség előtt elkezdtem és a 6. hétig nem volt hányingerem... :roll:

na megyek...

szép napot :lol:

pussz mindenkinek

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok!

Kinek, hogy telt a hétvégéje? (lassan vége)

Én ma egész nap takarítottam, Kristófot elvitték a mamáék.
Nálunk épp felújítás van, minden csúszik, semmi nem úgy alakul, ahogy elterveztük... de hát ez van.

Ma nagyon szurkált a bal oldalam. Olyan, mint ha a a petefészkem lenne, de nekem bal oldalon nincs. Le is feküdtem pihenni, és megnéztem az élet az anyaméhben című filmet, azon meg bőgtem.
Ti tapasztaltatok ilyen érzékenységet? Én folyton tudnék sírni, bármin.

A fogyásról én is úgy tudom, hogy normális, Kristóffal is fogytam az első 12 hétben. Viszont én nem is a terhesség alatt híztam sokat, hanem a szoptatás alatt.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok mamik

Azért írok mert a 2in1-ban most nagy leértékelések vannak. Ezek nagyon jó kismamaruhák, de eredeti ára horror. Most 70%-al lehet már vásárolni. Én két éve vettem ott nadrágokat 3000 Ft-ért és ezek a legkényelmesebb kismamanadrágjaim!

A két Mamut között találjátok!

Nem sokkal az üzlet után meg találjátok a Liliputi boltot, most nyílt pár hete. Nézzetek be! Gyönyörű hordozóik vannak!
http://www.liliputi.hu/index.php?m=main ... e=hordozok

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Még új vagyok itt,de ha minden jól megy mi is májusra várjuk a kisbabánkat.

Nagyon régóta(közel öt éve)próbálkozunk. A Róbert klinikán Fülöp Doktor úr segítségével(insemináció) pénteken pozitív lett a vérvétel eredménye:):) !

Remélem mindenkiél minden úgy sikerül ahogy szeretné...:)!

Kép
szilvancs75

sziasztok!nincsenek jó hireim sajnos,estére össze szedtem magam egy kicsit...

ma iszonyatosan rosszúl voltam,és egyszer csak hirtelen megjött,nagyon elkezdtem vérezni,szürnyű görcsök közepette...nagyon szomorú vagyok :cry:lelkileg teljesen tönkre rakott most egy időre :cry:
dokit nem értem el sajnos,de gondolom igy már semmi nincs,baba elmehetett,vagy nem tudom mi volt.

KépKép
bettike83

Bettike, drukkolok neked, hogy ne legyen nagy baj, és a bébi még ott legyen. A barátnőm is bevérzett, kapott rá hormonokat, és gyönyörű lett a kislánya, a nagynéném meg szinte végig menstruált az unokatesómmal.

Szilvancs, üdv közöttünk és gratulálok:)

Iner, ki fogom próbálni a 3in1 kávét, hátha jobb lesz:) sajnos én nem igazán szeretem a kávé ízét, de valami muszály lesz, mert lassan eltünik a vérnyomásom: tegnap a mélypont 87/69 volt:) utána kénytelen voltam egy kis kávét inni :)

Ja, és a citromos víz: sajnos, nekem nem vált be, ma kipróbáltam, de semmi javulás. Keresgélek tovább, hátha megtalálom a jó ellenszert émelygés ellen:)

jó pihenést mindenkinek,

puszi, Mandula

Kép
mandula11

Bettike
:( :( :(

Lányok émelygés ellen próbáljátok ki a Canada dry üdítőt. Gyömbér van benne, és a gyömbér köztudottan jó hányinger ellen.

Kép
Kép
susytunder

Bettike, nagyon sajnálom :( de azért menj még el dokihoz, nekem is volt olyan ismerősöm, aki vérzett, kapott gyógyszereket, és ott maradt a baba.

Szilvancs, neked meg nagy gratula, és üdv itt a fórumon!

Én megint kezdek ideges lenni, mert a cicfájáson kívül semmi tünetem nincs. De amíg nem vérzek, ugye nem lehet semmi baja a babának odabenn??? Mit nem adnék valami jelért, pl. pici hasfájás, émelygés... Már egy újabb teszten is gondolkoztam, de erről még sikerült lebeszélni magamat :?

szösz

Kép
szöszmöszke

Szöszi!

Elárulom neked, hogy én még a múlt héten is csináltam egy tesztet, persze pusztán a gyönyörködés kedvéért. Mondanom se kell, a T csík előbb és erősebben jelent meg, mint a C. Szerintem csinálj nyugodtan tesztet, mi rossz van abban?

Nekem is volt olyan, hogy szinte semmit nem éreztem, aztán másnap megint erősebben éreztem a melleimet. Viszont a pisilhetnék nekem viszonylag régebb óta, vagy 2 hete megvan már, és főleg éjszakánként érzem. Ne aggódj, bízz magadban és a piciben!
Vendég

Sziasztok!

Látom a hétvégén jó sokat írtatok, nagyon helyes :) Átrágtam magam rajta.

Nálunk nagyon zsúfolt volt a hétvége. Pénteken akartam dokihoz menni, de nem jött a rendelésre, mert elhúzódott egy műtéte. Így orvos még mindig nem látott, de most már elmegyek máshova. Mivel Anyuékhoz már bejelentkeztünk, hát mentünk és közöltük a nagy hírt. Volt sírás :) Szombaton a párom családját látogattuk meg, ott is nagy volt a meglepetés. Mindenki örült, ellátott tanácsokkal, mutogattak képeket. Szóval jól sikerült.
Vasárnap Királyrétre mentünk kisvonattal. Mikor felértünk és végre kirándulhattunk volna én úgy begörcsöltem, hogy a víz is kivert. Jól megijesztett. Vártunk, vártunk, de nem lett jobb. Aztán éreztem, hogy mintha wc-znem kéne, miután ezt megoldottam azonnal elmúlt! Hát normális ez? :) Utána egy jót sétáltunk.

Tide: Nagyon sajnálom, ami veled történt. Kitartást és ne keseredj el, valamiért biztosan így kellett lennie, legközelebb biztosan sikerül!

Bettike: Legjobb tudásom szerint ilyen előfordulhat. Szerintem menj el a dokihoz és nézzen meg. Fel a fejjel!

Szöszmöszke: Üdv közöttünk! Én is nagyon kívánós vagyok és sokszor keveset eszem. Nehéz megállni, hogy egy-egy alkalommal csak keveset :)

Mandula, Iner, Timi: Kitartás a hányingerhez és ha valamit kipróbáltok, ne egyszer próbáljátok, lehet hogy csak pár nap után lesz hatása (pl. a citromos víznek). A gyömbér is nagyon jó hányinger ellen.

Szilvancs: Téged is üdvözöllek, olyan jó, hogy egyre többen vagyunk :)

Kilókkal kapcsolatban: szintén max. 10 kilót terveztem be, de ebből már 2,5-et sikerült magamra vennem :) Szóval majd meglátjuk.

Ruhák: Mivel tavasztól nyárig valahogy leesett rólam 5 kiló, ami miatt kiestem a ruháimból, ezért most még nincs vele gondom, bővem beleférek a nadrágaimba. Még szerencse, hogy még nem álltam neki kisebbet venni :) Amikor a pocim nagy lesz, beruházok egy-két kismama nadrágba és egy szoknyába, hogy ünnepekkor is legyen mit felvenni. Felsőt és se tervezek venni.

Közérzet: Hányingerem szerencsére nincs, farkasétvágyam annál inkább. Eddig napi 3 kávét ittam. Mikor sejtettem, hogy baba van, 2-re csökkentettem. Most már egyáltalán nem is kívánom, így nem is iszom. Aludni bármikor tudnék :)

Húú, jó hosszú lettem, bocsi...

Minden jót Csajok, írjatok![/b]

KépKépKép
bogme

Sziasztok Anyucik és/vagy kismamik!

Igaz, még nem tudom hány hetes vagyok... Nem véstem kőbe az utolsó menstruációm napját/napjait. Szept. 10-én az uh-n még csak megvastagodott nyálkahártya árulkodott arról, hogy valami készülőben, majd 17-én már láthatóvá vált a 10mm-es petezsák, benne szikhólyaggal. Dokival majd csak hétvégén találkozom, addig úgy gondoljuk ez az ötödik hét. Lányok! Kinek volt hasonló diagnózisa és ahhoz képest hol tart?
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Igyekszem vissza olvasni, hogy megismerjelek benneteket.

Üdv, Anna

Kép
Kép
pepitanna

megyek holnap dokihóz,aztán majd kiderül mizujs,de sztem esélytelen hogy megmaradt a baba.

próbálom túl élni,és a következő sikeres hónapokra gondolok,mert még idén lessz baba a pocakoban,igy kell lennie.

azért ha nem baj igy bébi nélkül is,néha irok nektek,remélem nem gond?olyan szimpatikus kis csapat vagytok :)

KépKép
bettike83

Bettike!

Rendes menstruációd jött meg? Vagy másfajta vérzés jelentkezett? Csak mert én olvastam a neten, hogy a következő menstruációkor enyhe vérzés léphet fel.
Vendég

Bettike!
Azért gondolunk rád holnap... hátha. És csak így tovább, semmi elkeseredés. Ha nem most, majd legközelebb sikerül :)
És mindenképpen örülünk, ha velünk maradsz :)

KépKépKép
bogme

Sziasztok Lányok!

Bettike nagyon sajnálom, de azért ne add fel hátha....

Remélem mindekinek jól telt a hétvége, nekem egész jól telt, nem csináltam tulajdonképpen semmit, mert anyósoméknál csupa olyan munka volt, amit én most nem szívesen csináltam volna, és ebben a nagy semmittevésben úgy elfáradtan, hogy kellett egy kicsit szunyókálnom délután :oops: Kicsit roszul is éreztem magam miatta.....
Szöszmöszke én is ugyanúgy érzek mint te, ha nem érzem, hogy szurkál a hasam, és a cicifájáson kívül (ami a napokban már nagyon durva) akkor aggódok. De akkor általában érkezik egy újabb jele, pisilni kell - főleg éjjel- valamint, olyan lett a szaglásom, mint a vadászkutyának, néha bizonyos szagoktól keveredik a gyomrom.
Reggel nem bírtam, és csináltam még egy tesztet a biztonság kedvéért, mert holnap dokibácsi, és biztos akartam lenni a dolgomban....... sokkal sötétebb csíkocskák lettek.... úgy izgulok, hogy minden rendben legyen, és lássunk valamit.....
akkor elmondjuk a szüleimnek, szombaton pedig a párom családjának biztos lesz nagy sírás rívás.
Már megint kezdek álmosodni, pedig mai napra elég sok dolgom van.

Vigyázzatok magatokra, ma még mindenképp visszanézek kinél mi újság.

puszi

Kép
bdori

Bdori!
Izgulok érted holnap, hogy minden rendben legyen a dokinál :)
Az olyan izgi, amikor megtudja a család. Hogy fogjátok elmondani? Van már terved?

Én vettem egy képeslapot és ezt írtam bele Anyukámnak:
Drága Nagymami!
Örömmel tudatom, hogy úton vagyok. Májusban érkezem. Légyszi súgd meg Nagypapinak és Dédimaminak is, de még tartsátok titokban, mert nagyon kicsi vagyok!
Picur

Anyu az első sorig jutott, aztán sírás :) A többiek mind előbb olvasták el :)

KépKépKép
bogme

bogme

hát ez nagyon jó ötlet volt,ilyen nekem tuti nem jutott volna eszembe,és a lényeg hogy nagy meglepit okoztál :)

sellon

én rendesnek mondanám,bár több volt mint máskór..
örülök hogy nem bánjátok ha maradok :) ugyis belesnék sűrűn hozzátok,és akkor miért is ne irjak :wink:

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bocsi csajok,nem sok időm van,de azért igyekszem,olvasni mindig sikerül,de sajna írni nem.
Áron állandóan pörög,ma e. már megjártuk a játszót,mert nem leht vele bírni,most alszik,gyorsan írok pár sort.
Nekem rettenetes hányingerem van és időnként komolyan rosszul érzem magam,ilyen ált. rosszullét,elég gáz.
Reggel és este már hányás határon vagyok,de eddig még nem sikerült.
És holnap végre megyek uh-ra,nagyon remélem,hogy minden ok.

Bogme! Hát én nem vagyok az Anyukád,de a 3. sornál már bepárásodott a szemem! :wink: Olyan szépen írtad!

Mi az első babát Anyóséknak úgy jelentettük be,hogy ők akkor jöttek haza görögből,átadták az ajikat amit hoztam,mi meg átadtunk egy borítékot benne egy uh-os fotóval,hogy mi meg ezt az ajándékot hoztuk! :wink:
Sajnos az a baba nem maradt meg,ezért a 2. nál már mindneki tudta,hogy próbálkozunk és nagyon várták,így nem volt olyan meglepi!

Bettike! Nagyon sajnálom,még azért hátha.
Még azóta is van vérzés?

Üdv. minden új kismaminak,boldog 9 hónapot kívánok!

Mamacka! Köszönjük az infókat és gratula a legkisebbhez! :wink:

Íme a kisfiam:

Kép

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Ma kértem időpontot a dokitól, szerdán megyek 14 órára. Remélem minden rendben lesz, már agyon izgulok.

nekünk még mindig takarítással telt a hétvége, lassan befejeződik a felújítás, hétvégén vissza kapom a konyhámat, teljesen újonnan.

A képeslapos ötlet nagyon tetszik, kár, hogy már lecsúsztam róla. :)

Pepitanna
Üdv köztünk. :)

Kép
Kép
susytunder

Ibm: Nem akartalak megríkatni :) Sajnálom az első babát és jó, hogy most itt vagy! Kitartást a hányingerhez, jelentkezz bármikor, amikor tudsz, mi itt leszünk :)

Susytunder: Irigykedek az új konyhádra. Küldessz képet, ha kész?

KépKépKép
bogme

még mindig vérzek sajnos :cry:

susy

na akkor nemsokára mész dokihóz,várom a hireket és csak nem lessz gond,nem lehet...erre a hónapra elég az én gondom is,de én mindenkinek boldog babavárást kivánok.

KépKép
bettike83

Mondjuk azt én sem értem, hogyan lehet vérzés terhesség alatt úgy, hogy a babának ne legyen baja, s hogy ne ő maga távozna. Hiszen mi másból jönne a vér? Mondjuk szerencsére nem vagy szakértője a témának. Én is tudok egy olyan nőről, akinek menstruációszerű vérzése volt, s így csak később jött rá, hogy terhes. Azonban azt is olvastam, hogy a terhesség alatti vérzés egészen más, mint a menstruációs. Nem olyan erős, kevesebb van, szóval látni, hogy más.
Én is azt mondom, hogy amíg nem leszel újra terhes, nézz be hozzánk beszélgetni. Aztán ha legközelebb sikerül, úgyis csatlakozol az aktuális topicodhoz. 8)
Vendég

Sziasztok!

A hétvégén kicsit kimaradtam sorry. Üdv az új tagoknak, ha sikerült megjegyeznem, akkor szilvanics75 és pepitanna!

Timi hát nem irigyellek, hogy ilyen rosszul vagy. Remélem már valamelyest csökkent a hányinger-hányás. Látom a többiek hasznos tanácsokat adtak ez ügyben. Hátha valamelyik bevált :) Engem hála a jó égnek még eddig elkerült.

Bettike reméljük rendben lesz minden a doki bácsinál és talán csak valami gyenge mensiről van szó. Engem is ijesztget ez a vérömleny amit talált a doki, de próbálok nyugodt lenni. Hétfőn megyek vissza megint hozzá, addig próbálok pihengetni.

Szöszmöszk! Tesztet én is csináltam, akkor még egyet. Biztos, ami biztos. A cici fájás nekem is néha durvább és néha enyhébb. Változó. Ne akard a has szurkálást. Nem valami kellemes. Én inkább kihagynám ezt a tünetet.

Susytunder! Ne takaríts olyan sokat, nehogy sok legyen :-) Beszélek én! Mi elvileg a héten költöznénk Vecsésre Anyumékhoz, de a párom nem igazán szeretné h. megerőltessem magam. Elég makacs vagyok. Szívem szerint mennék ezerrel, de én is látnám magamat, hogy egész nap suvickolnék, illetve 800 felé mennék egyszerre.

A holnapi dokihoz neked és bdori-nak illetve ibm-nek is sok sikert kívánok. Reméljük minden rendben lesz mindenkinél!

Bogme nagyon szép volt a képeslap szövege!

puszi csajok mindenkinek
caysee

frissítem folyamatosan a táblát, de nem erre számítottam ám :(
Vendég

én is megyek holnap dokihoz!!
Vendég

Lányok!

Nagyon aranyosak vagytok,köszönöm a jókívánságokat!
Kíváncsian várom a doktor bácsiktól a visszajelzéseket!

Én csütörtökön megyek a következő vérvételre.

Bogme: A képeslapod szövegétől még a férjemnek is bepárásodott a szeme:)

Sziasztok

Kép
szilvancs75

Sziasztok!!

Bettike, sajnálom a vérzést, de talán nincs nagy baj. Írj majd mi volt a dokinál.

Én nem véreztem az első terhességem alatt, de a barátnőm a 4. hónapig "menstruált", azt mondta valamivel kevesebb volt, de kb 2napot így is vérzett. Nem tudom ezt ilyenkor mi okozza. Mivel nem tervezték a babát, nem is tudta, hogy terhes. Majdnem 16 hetes volt, mikor kiderült, meg az is, hogy ketten vannak odabent. Mindkét baba egészségesen született.

Szerdára kaptam időpontot uh-ra. Már nagyon várom.

Képeslap: odáig jutottam, hogy " májusban érkezem"... aztán sírás... én nagyon érzékeny lettem.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Ez a hogyan mondjuk meg a szülőknek a babát dolog érdekes, mert én egy jó darabig nem szeretném elmondani még nekik sem. Ma is vicces volt, apósomék hazajöttek nyaralásból, kérdezgeti férjemet mi volt itthon, ő meg mondja, semmi új fejleményről nem tud beszámolni :roll: Sajnos tudom, ha a szülőknek elmondjuk, két nap múlva az egész város tudja, azt meg nem szeretném. De így több időm marad a bejelentés módját kifundálni :D (Bogme, a tiéd állati megható!)

Sellon, Caysee jó olvasni, hogy nem csak engem nyugtatna meg egy újabb teszt! A héten kibírom szerdáig hogy megcsináljam, aztán meglátom, hogyan bírom a dokiig, akihez október 6-ra kaptam időpontot. Az még két hét!

A holnapi dokilátogatóknak minden jót kívánok!
Caysee, te pedig pihenj, töltődj fel energiával!

Pepitanna, üdv itt!

Puszi mindenkinek!

szösz

Kép
szöszmöszke

Szamóca!

Hát, nem tudom... nekem valahogy ezek a történetek kicsit sántítanak. Írtam, hogy nekem is van egy ismerősöm, akinek volt enyhébb vérzése terhesség alatt, és ő is csak jóval később tudta meg, hogy terhes, mert ők se tervezték. De egyszerűen nem is értem az ilyen nőket. Egy cseppet se feszült olyan fájdalmasan a mellük, mint nekünk? Nem gyanakodtak? Nem volt hányingerük? Nem volt fura, hogy csak 2 napig tart a "menstruáció", ami máskor 5 napig is eltart? Nem érezték felpuffadva magukat, nem kellett sokat pisilniük, semmi gyanús jelük nem volt? Ezt egyszerűen elképzelni se tudom.

Érdekes, én akkor voltam érzékenyebb, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Most inkább azt vettem észre, hogy valahogy mindig keresem mások társaságát, nem szeretek annyira egyedül lenni, mint régebben. Nem tudom, mitől van ez.
Vendég

Sellon, én sem tudom, hogy nem tűnt fel neki, bár a rövid mensit furcsállta, de nem tulajdonított neki semmi különöset. Hát nem tudom. Amúgy semmi "terhes tünete" nem volt.

Kristóffal amúgy nekem nem volt mellfeszülés, nem voltak hangulatingadozások, nem voltam feszült, semmi, csak hányinger-hányás, de az naaagyon. Most tök ellentettje. Azt mondják minden terhesség más :)

Ja én is üdvözlöm az új kismamikat:)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sellon! Neked mondott valamit a doki a 26 napos ciklust illetően? Módosítja ez a kiírt dátumot?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Hát, nekem még nincs összehasonlítási alapom, mert ez az első terhességem. 8)
Vendég

Szamóca, nem mondott az időpontról még semmit, mert amikor pénteken voltam nála, akkor csak megvizsgált, s akkor azt mondta, hogy tapintással jó öt és fél hetes terhes vagyok. UH-ra október 7-én megyek, majd akkor látják úgyis a nagyságát, és akkor szerintem már rá is fogják írni a papírra a szülés várható időpontját. Említettem neki, hogy 25-26 naposak voltak a ciklusaim, de úgy vettem észre, hogy az nem olyan fontos tényező, mert csak 1-2 napot számítana.
Vendég

aha, értem

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?