Sziasztok!
Látom a hétvégén jó sokat írtatok, nagyon helyes
Átrágtam magam rajta.
Nálunk nagyon zsúfolt volt a hétvége. Pénteken akartam dokihoz menni, de nem jött a rendelésre, mert elhúzódott egy műtéte. Így orvos még mindig nem látott, de most már elmegyek máshova. Mivel Anyuékhoz már bejelentkeztünk, hát mentünk és közöltük a nagy hírt. Volt sírás
Szombaton a párom családját látogattuk meg, ott is nagy volt a meglepetés. Mindenki örült, ellátott tanácsokkal, mutogattak képeket. Szóval jól sikerült.
Vasárnap Királyrétre mentünk kisvonattal. Mikor felértünk és végre kirándulhattunk volna én úgy begörcsöltem, hogy a víz is kivert. Jól megijesztett. Vártunk, vártunk, de nem lett jobb. Aztán éreztem, hogy mintha wc-znem kéne, miután ezt megoldottam azonnal elmúlt! Hát normális ez?
Utána egy jót sétáltunk.
Tide: Nagyon sajnálom, ami veled történt. Kitartást és ne keseredj el, valamiért biztosan így kellett lennie, legközelebb biztosan sikerül!
Bettike: Legjobb tudásom szerint ilyen előfordulhat. Szerintem menj el a dokihoz és nézzen meg. Fel a fejjel!
Szöszmöszke: Üdv közöttünk! Én is nagyon kívánós vagyok és sokszor keveset eszem. Nehéz megállni, hogy egy-egy alkalommal csak keveset
Mandula, Iner, Timi: Kitartás a hányingerhez és ha valamit kipróbáltok, ne egyszer próbáljátok, lehet hogy csak pár nap után lesz hatása (pl. a citromos víznek). A gyömbér is nagyon jó hányinger ellen.
Szilvancs: Téged is üdvözöllek, olyan jó, hogy egyre többen vagyunk
Kilókkal kapcsolatban: szintén max. 10 kilót terveztem be, de ebből már 2,5-et sikerült magamra vennem
Szóval majd meglátjuk.
Ruhák: Mivel tavasztól nyárig valahogy leesett rólam 5 kiló, ami miatt kiestem a ruháimból, ezért most még nincs vele gondom, bővem beleférek a nadrágaimba. Még szerencse, hogy még nem álltam neki kisebbet venni
Amikor a pocim nagy lesz, beruházok egy-két kismama nadrágba és egy szoknyába, hogy ünnepekkor is legyen mit felvenni. Felsőt és se tervezek venni.
Közérzet: Hányingerem szerencsére nincs, farkasétvágyam annál inkább. Eddig napi 3 kávét ittam. Mikor sejtettem, hogy baba van, 2-re csökkentettem. Most már egyáltalán nem is kívánom, így nem is iszom. Aludni bármikor tudnék
Húú, jó hosszú lettem, bocsi...
Minden jót Csajok, írjatok![/b]