Új privát üzeneted érkezett!

laptető :mrgreen:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap este még feljöttem és igen láttam hogy Vickyéknek kislányuk lesz de fáradt voltam már írni, és IGEN NAGGGGGGGGGGYON IRIGY VOLTAM, és VAGYOK IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem raktuk össze a szekrényt! :cry:
Apát annyira érdekelte hogy emiatt jöttem csak haza hogy elment egy haverjához és csak 8 után ette haza a fene. Nem gyengén voltam ideges!!!!!!!!!!!!!!!!
Éjjel el sem tudtam aludni, hogy miért olyan ez a faszi mint az időjárás??? Tegnap hogy nem voltam itthon 50x hívott, meg kedden is hogy elindultál, megérkeztél, mi volt, hogy volt???
Erre amikor konstatálta hogy itthon vagyok cseszett hazajönni.
Komolyan nem értem!!!!!!!!!!!!! Ha ezt tudom akkor ráértem volna ma hazajönni fél egyre a dokihoz!
Hiába gondolkoztam nem jöttem rá hogy mi játszódik le benne, és arra jutottam hogy nem is érdekel már............ :roll:
Anyának is mondtam hogy szerintem rajtam kívül nem is szereti senki Milót. Anya próbált megnyugtatni hogy majd ha kint lesz biztos más lesz és hogy az ő párja is szeret mindenkit de nem tudja úgy kimutatni, biztos hogy az én párom is ilyen mert nézegette a képeket pl. amikor a mamám szülinapja volt és észrevette hogy milyen szeretettel néz rám apa a fényképeken.
Na mindegy.... biztos így van, de azért jól esne ha ezt éreztetné is velem, velünk..... :roll:

VIUS
Te is nagyon peches vagy az ultrahang terén ahogy én is voltam.
Remélem most már jövő héten nem jön közbe semmi és hogy jól is láttok majd mindent.

VICKY
Gratulálok a kislányhoz, add már kölcsön néha lécci..... :lol:

BONI
Holnap már itthon lesz! :twisted:
Persze majd teszek képeket.

Amúgy apának nagyon nem tetszik az az elgondolás ahogy a fiának a részlegét gondoltam. Azt mondta hogy nagyon elveszi a helyet, stb...... és hogy vigyük ki az ágyát a mamáékhoz vagy adjuk el és toljuk a szekrényt a falhoz hogy tudjon a gépen játszani, és majd ők alszanak együtt!!!!!!!!!
Hát besza...k komolyan, még egy ideig biztos tudnak együtt aludni de egy 14 éves kölök már nem hiszem hogy apjával akar majd éjszakázni, amúgy sem valami egészséges dolog, arról nem beszélve hogy én akkor már végleg a gyerekszobába lettem száműzve??? Ahhoz képest hogy csak pár hónapig gondoltam az itt alvást úgy néz ki hogy ebből évek lesznek. Persze ha kibírok még emellett a frankó kis család mellett ennyi időt! :twisted:
Most vagy azért mert anyuéknál voltam a nyugiban vagy már lassan tényleg immunis leszek de nem is volt kedvem hadakozni.
Legyen így engem már ez sem érdekel, legalább tényleg több hely lesz és be tudom hozni az előszobába a babakocsit is.
Viszont azt leszögeztem hogy a hangfalszett nem lesz bedugva.
Ha játszani akar a gépen akkor kizárólag fülhallgatóval.
Asszem kezdek rájönni hogy nem érdemes vitatkozni minden szaron, lehet hogy így még jobban is fogok járni mert megúnja hogy nincs egy saját vacka, sok mindent nem lehet majd csinálni (hangoskodni mint eddig), a szomszéd szobából folyton gyereksírást hall (én azt is áthallottam hogy fordult egyet az ágyban) stb...... Még akár jól is kijöhetek a dologból.

Amit elfelejtettem:
Jobbulást kívánok az összes kisbetegnek, és millió gyógypuszit küldök!

dita75

Dita lehet hogy azt gondolta hogy otthon vagy jó helyen vagy akkor minek siessen!

Kép

Kép
vius
Baja

VIUS
Ez tény, de akkor is siethetett volna!

Most vittem be neki ebédet és azt mondta hogy fontos ügyet intéztek: üzleteltek hogy ne kelljen anyutól kölcsönkérni és meg tudjuk saját erőből venni Miló hiányzó cuccait.
Remélem nem csak etetés volt!

Megjöttem a dokitól, minden rendben van őfelségével.
Kuki is megvan még. Jók a méretek, lepény, magzatvíz.
Amúgy meg jól éreztem hogy befordult mert a gyomromnál nyomakszik már egy jó ideje. Szóval a fejecske már menetirányban van! :)
3 hét múlva megyek megint. Jövő héten védőnő és cukrosnéni.

dita75

Halihó!
Vagyok én is csajok, csak kicsit elúszok. Holnap utazunk anyósékhoz, anyuékhoz, de utána próbálok jönni.

Jól agyunk, csak Lacusom elfoglal.

Mindenkinek nagy Cuppa!
20150601134430

Boni: A névválasztás még majd most jön, meg akartuk várni, hogy látszik-e a neme.

Dita: Pesze majd jöhettek a lovaggal néha hercegnőzni. A mi családunk is Frankó kis család. :) Ez lesz a baba családneve.

Képzeljétek helyzet van a sógornőméknél. Eddig nem beszéltem róla, mert megígértem hogy nem kiabálom el. Szóval a long protokoll előkészítése közben, két elzáródott petevezetékkel spontán terhes maradt! Ma volt uh-n és a jó helyen tapadt és már van szívhang. Le kellett állnia a szurival, de nem lesz a babának tőle baja. Nagyon boldogok vagyunk, a családunk éve lesz 2010.

Próbálok egy képet feltölteni a baba pofijáról, nem lesz a legjobb minőség.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

annyira hiányoztok...
HÁt Danci úgy néz ki mégiscsak brochytises lett :cry: :cry: Kedden már nagyon jól volt, még azt is mondtam, hogy meggyógyult, erre tegnap elkezdett köhögni, ma voltunk a dokinál és mégis van lerakódása. Szerencsére a tüdeje még nem gáz, de mától indult a hörgőtágítós fújkálás, inhalálás a géppel és új gyógyszerek :cry:
Éjjel folyamatosan köhög-sír-köhög-sír én meg virrasztok vele, épp reggel mondtam a páromnak, hogy nagyon fáradt vagyok. Aztán a doki után meg úgy kiborultam, hogy egész délelőtt bőgtem, hogy miért a párom immunrendszerét és betegségét örökölte Danci és miért nem az enyémet, hisz én 100 évben egyszer vagyok beteg...
Aztán délutánra összeszedtem magam, kénytelen voltam, mivel Danci új gyógyszerért se égen se földön nem lehetett beszerezni, hiánycikk :shock: Úgyhogy 3 órahossza patikába rohangálás után a 2. számú helyettesítőből kaptunk egy dobozzal, de ennek a hatóanyaga feleannyi mint ami fel volt írva :shock:
Nappal nagyon jókedvű Danci, mintha nem is lenne beteg, de az éjjelek rémesek. Úgyhogy mától velem fog aludni mert amikor velem alszik akkor tizedannyit köhög és fel sem ébred.
MOst is alszik, és közben bioptron lámpázom a mellkasát, szerencsére észre sem veszi, úgyhogy már 2X10 perc meg is van mára.

Boni mami,

a laptomom is tönkrement, ma telepítik újra, most céges gépről írok, így majd a melegítős fotóval és a filmekkel is kések.

Vicky,

gratulálok a kislányhoz! Nagyon aranyos arcocskája van :lol:

Dita,

ezerszer mondtam és tuti úgy lesz, hogy ahogy Miló megszületik akkor már imádni fogja az apja. Sőt, 1-2 hónap eteltével amikor már reagál a baba dolgokra ez az imádat átcsap földöntúli apa-fia szeretetbe, majd meglátod.
Nálunk ugyanígy volt, és mostmár szerintem a párom pont annyira imádja Danit mint én. Addig is szerette amíg a pocakban volt, meg újszülött korában is de nem tudott vele mit kezdeni. MOst meg ha megy valahova szívesen viszi magával a fiát és mutogatja fűnek-fának :lol:

Nemone,

remélem Réka babának csak múló kis láza volt és nem lesz beteg.
Jobbulást és millió puszit küldök a gyönyörűségnek (egyszerűen nem tudok betelni vele,, hogy milyen csodaszép a kislányotok)

Viki mami,

jó utat. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Zsuzska,

Olcsi egy igazi vasgyúró, remélem őt elkerüli mindenféle betegség.
Sajnos a brochytis és laringytis a párom családjában öröklődő betegség, szinte mindenki ebben szenved, főleg a gyerekek, és emellé társul a gyenge immunrendszerük amit Dani egy az egyben örökölt.
HOlnap azért megtartjuk a párom lányának szülinapi buliját, majd legalább lesznek sokan akik dajkálják Dancit.
Bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy a férjem lánya is beteg lesz, a héten találkoztam vele és úgy láttam.
Múlktor is egyszerre kellett ápolnom a két beteg gyereket, most legalább a férjem már meggyógyult.
Ereszd el a hajam éjszakáért még mindig irigy vagyok :wink: :lol:

Évi,

kis család hogy van? DOrci eszik már? Kapott valami étvágynövelőt?
Ha van időd akkor szívesen nézném a gyerkőcök fotóit :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

MONIC
Olyan szívfacsaró érzés olvasni hogy ilyen rosszul van Danika.
Az hogy meg nincs gyógyszer hát no comment! :twisted:
Remélem mihamarabb kilábaltok a betegségből.

VICKY
Édi a kiscsaj! :)

VIKI
Kellemes hétvégét a szülőknél.

dita75

Boni, Nemoka,
már volt kamillatea, cukros kamilla tea, szélcső, Laevolac és még reggelig sem volt semmi, viszont már csak 70-80-akat evett Levi, nyűgős volt, húzta össze magát, úgyhogy úgy döntöttem nem várok szombatig, gyorsan elszaladtam kúpért, és megoldottuk a dolgot. Kijött vagy 30 cm hosszú hurka.
Aztán meg egész nap ébren volt Levi, most fél 8-kor sikerült letenni. Leghosszabb napközbeni alvása 30 perc volt, meg 2x20 a kocsiban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Monic,
jobbulást a picifiúnak, és kitartást az éjszakához!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Drága Monic!
Annyira sajnálom,de ezek a dolgok nem véglegesek.Nálunk is a nagyobbik lányomnak olyan esti köhögőrohamai voltak kb. három évben telente,hogy néha azt hittem már nem bírjuk tovább.Volt,hogy a kórházban a nedves törcsi alatt feküdt laringitis gyanúval brrrrrr...ha rágondolok. Első osztályban elkezdett nagyon aktívan művészi tornázni és mintha elfújták volna.Tudom,mit érzel,-hány éjszaka üldögéltünk mi is az ágyánál-,de ne keseredj el,kinőheti,bárki bármit mond.Nagyon drukkolok a gyönyörű kisfiad gyógyulásához!!!!
Én megvagyok,Lóci tündéri,a lányok is,de sajnos a nyáron nagyon sokat szenvedtem. A műtétet elrontották,a méhemet a küret során átfúrták,de sajnos olyan fájó erről írni,hogy inkább nem teszem.
:(
Majd vmikor leírom,de azért elég nyitott egy ilyen fórum és ez elég
privát.
Némókának, Ditának köszönöm a dicsérő szavakat a gyerekeimről,szerintem is nagyon helyesek és nagyon-nagyon szeretem őket!!!!! :P :P :P (De ezzel mindenki így van,hisz a legjobb dolog,hogy Ők vannak nekünk!)
Mindenkinek minden jót,szép babavárást és jó babázást!!!!!

Kép
f.ancsi

Moncsi, rossz volt olvasni hogy Danci megint beteg, nagyon sajnálom. Hála Istennek Olcsám jól van, de nagyon féltem , főleg ettől az új rémülettől, az influenzától. Nagyon sok erőt, kitartást kivánok, és jobbulást Danikának.

Dita, hát mit is mondjak, nagyon szar olvasni ezeket a dolgokat, hirtelen amikor olvastalak terhes voltam és hasonló volt a papucs. MÉg a bőrömön is éreztem hogy min mész most keresztül, és annyira megértelek, de csak Moncsihoz tudok csatlakozni ez ügyben, ha meglesz Miló minden másképp lesz, meglátod. Nálunk is ez volt. Sőt, ma a Zé azzal állt elő lehet hogy nem akar tovább zenélni, mert inkább a hétvégéket a családjával akarja tölteni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :wink: hát rögtön mentem a lázmérőért, de úgy látom öregszik (36 éves) de kezd elfáradni és ez fantasztikusan jó érzés :wink: :wink: :wink: :lol: lassan tiz éve töltöm minden hétvégémet egyedül, hét hónapja már kettesben Olcsával. Bizti fura lenne ha itthon lenne, mert nem is tudnám hova rakni, veszekednénk a távirányitón, stb, de megszoknám az tutti. :wink: És Olcsa is :wink: , szóval hidd el, a párod is baromira megfog változni, csak légy türelmes, tudom nehéz most, ráadásul sok még az idő, de férfiból vannak és ez ezzel jár :oops: :wink: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: hogy csesznék meg :evil: :evil: :evil:

Kép
pgsuska

Vcky de jó! az ilyen hírnek úgy tudok örülni :lol: kicsi lányod is édes !

Dita ááá hát ollant rugok a valagába... ölellek! hogy lehet hogy a férfiak ahelyett hogy a gyerekükkel várandós kismamit kényeztetnék inkább néha néha rúgnak is beléjük. hát a hüle fejükkel nem fogják fel,hoyg ezzel a gyereknek is ártanak? úgy fel tudom magam húzni! bocsánat
:oops:

Moncsi drága annyira sajnálom Danit :cry: :cry: jobbulást! szerencsére Zsiga jól van... a Stodal szirup használt! le is kopogtam

Suska ez ám a jó hír! :lol:

Lina de legalább a kúp segített! ez a lényeg!

Viki jó utat!

Ancsa basszus ! sajnálom a tortúrádat! ölellek!
Vendég

Sziasztok!

Monic,
Sajnálom, hogy Danika mégsem gyógyult meg, és örökölte ezt a fránya betegséget! :( Millió puszi a fejecskéjére!
Köszönöm szépen Réka nevében a dícsretet! :D

Ancsa,
Sajnálom, hogy ilyen szörnyűségeken kellett keresztül menned, de a gyerkőcök mindenért kárpótolnak!

Vicky,
Jaj, de jó! Gratulálok a testvérednek! :D

Dita,
Párod :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Lina,
A lényeg, hogy sikerült Levinek kakilni!

Viki,
Jó utat!

Zsuzska,
Biztos jó lehetett a bulizás! :wink: De jó, hogy a párod otthon lesz ezentúl veletek hétvégén!

Tegnap voltunk a dokinéninél, és szerencsére nem influenza "csak" herpes a torkán. A kedve este nagyon jó volt, de sajnos már 22-kor is sírva ébredt fel, és éjszaka is, mert annyira fájt a torka. Csak Nurofent kell neki adni napi 2x1,5 ml-t fájdalomcsillapítás miatt, és majd elmúlik. De mi a frásztól jött elő? :roll: A doki szerint ez mindenkiben ott van, és vagy előjön, vagy nem. Ez nem vígasztal, mert olyan rossz volt hallgatni szegénykémet úgy sírt. Viszont ilyen már rég nem volt, most még alszik.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jó reggelt mindenkinek!

Nagyon aranyosak vagytok :lol: Nagyon jólesik amit írtatok. Visszaolvasva a soraimat igencsak panaszkodósak lettek, de jó volt kiírni magamból :oops:
Dancit este még nyűgösen sípoló tüdővel fektettem le aludni felpolcolva, kétszer sírt fel csak éjjel, úgyhogy viszonylag jót aludtam, és reggel úgy ébredt, hogy talán kettő kicsit köhhentett, nagyon jókedvű, most is a járókából dobálgatja ki a játékait (komoly férfias tevékenység :lol: ).
Nem tudom, hogy pontosan minek köszönhetjük ezt a hatalmas javulást, a gyógyszereknek, befújóknak, inhaláló gépnek, biotron lámpának, de úgy látom jobban van, bár erőteljesen kopogom én is le ezt a dolgot.

Boni mami,

legközelebb én is Stodalt adok Dancinak, mert a Rinathiol sz...-t sem ér :evil:
Örülök, hogy Zsigi jól van :wink:

Ancsi,

nagoyn sokat gondoltam rád, vártam, hogy írsz. Priviben szívesen elolvasnám a veled történteket ha képes vagy már kiírni magadból. Nagyon -nagy sajnálom, hogy ennyi nehézségen kellett jkeresztül menned :cry:
Iwiwet még nem néztem, de ha lesz idő megcsodálom a gyerkőcöket :wink:

Dita,

hát Zsuzska tényleg azt írta le amit gondolok és tapasztaltam az ügyben, meglátod gyökeres változások lesznek nálatok :wink: Fel a fejjel, hadd bulizzon az ember, legalább nyugodtabban marad majd otthon veletek :wink: Én is elengedtem terhesség alatt az uramat és nagyon hálás volt érte, mióta Danci megvan egy-kétszer ment csak nélkülünk valahova.

Linácska,

ez a 30 cm-es történet ismerős, Dancinak is volt ilyen, de szerencsére tornával szültük meg, mondjuk neki 3 nap terméke volt.
Örülök, hogy túlvagytok a nehézségeken.
sampont használjátok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára monic80 2009.09.18 08:34-kor.

Kép}
monic80

Nemone,

hát igen, a herpes alattomos dolog. A férjemnek és a lányának is szokott lenni, nekem még soha nem jött kis sehol. Szerencsés vagyok. Tényleg hajlam kérdése, mert akármit csinálhatok, nekem nincs herpesem, a férjem meg ha véletlen más poharából iszik már akkor kicsattan a szája :?
Remélem hamar elmúlik és jobban lesz a kishercegnő!

Ma nem leszek többet mert délután tartjuk a férjem lánya szülinapját, sütögetés lesz finom saláták, torta, ajándék stb...
Éjjel fél egyig csináltam a majonézes burgonya salit, ma még az orosz hússalátát és a zöldsalátá készítem, húst pácolok (mert fele villámpácos lesz). Mindenki mondta, hogy megint fújjal le a szülinapot Danci miatt de én nem akartam mert a férjem lányának is rossz lenne ha már másodszor maradna el az ünnepe az öcsi miatt.

Puszi nmindenkinek!

Kép}
monic80

Voltunk méricskélésen. Azt hiszem továbbra is tartjuk a topic legnagyobb babája címet, de úgy szeretném, ha valaki elhódítaná, akkor megynyugszom
Levi 6 hetes, 6 kiló és 60 cm
Most két hét alatt csak 450 g-ot hízott (én ennek örülök, hogy nem több), viszont 5 cm-t nőtt. Kétszer is lemértük, de ennyi.
Csináltam képeket is az óriásbébiről, ha találok kábelt, lementem és felteszem.

Csajok
a fiam úgy tartja magát hason, hogy csak na. Símán kinyomja magát, a vállát is emeli. Majd ezt is megpróbálom elkapni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na ezt másoltam, az első mondat az augusztusi topicba szól :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Vicky: Gratula a kiscsajhoz! :) Nagyon szépen látszik a 4d-n az arcocskája!

Boni: Anne-t megkaptad? Végül csak szerdán sikerült feladnom.

Lina: Tyűha! 6 kiló?? :shock: Niki mégcsak 5,8.

Kisbetegeknek gyógypuszik mennek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok!

Örülök, hogy velem örültök a Dóri eredményeinek! Tényleg iszonyatos megkönnyebbülés volt, hogy nincs ilyen baj!

Boni!

Annyira aranyos Zsiga a videókon! Ahogy lépeget, hát megzabálom :) A könyvei is tutik!
És köszi a kajás válaszokat :)

Némóci!

Réka baba pont olyan szívet melengetően édes kislány, mint te voltál :) Tudod, az a régi kép a szívem csücske :wink: Jobbulást neki!

Vicky!

Óriási és hatalmas gratula a kislányotokhoz! Tüneményes már most :) Jaj, akkora lesz a szerelem köztük apával, hogy azt el se lehet mondani... Sógornődéknek is nagy-nagy gratula, vannak csodák!

Dita!

Szóval Miló már kilövőállásban várakozik? Ügyes! Hogy eltelt az idő, már túl vagy a 30. héten...

Monic!

Mi jól vagyunk, aranyos vagy, hogy érdeklődsz :) Képet is dobok mindjárt :)
Dóri nem kapott étvágynövelőt, mert nem a megevett mennyiséggel van baj, hanem a változatosság hiányával. És az alapvető problémám az, hogy nem is kóstol meg semmit, amit nem ismer. És mivel ez már kb 1 éves kora óta így megy, elég szűkös a kínálat, amit hajlandó megenni :cry: De nem is megyek bele, mert oldalakat tudnék erről írni :cry:
Örülök, hogy Danika jobban van!

Ancsi!

Nagyon sajnálom ezt a sok szörnyűséget, amin átmész :cry: :cry: remélem mielőbb jóra fordulnak a dolgaid!

Denika!

Niki is micsoda nagylány! nagyon szép!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hello Csajok!

ÉVI
Egyre jobban hasonlítanak a tesók egymáshoz. Mintha mindhárman egypetéjű ikrek lennének! Nagyon cukik! Büszke lehetsz rájuk!

DENIKA
Hogy telnek a napjaitok??? Nagyon ritkán jössz, Niki nem nagyon hagy élni??? :wink:

LINACSKA
Úristen mekkora túró rudi!!! :lol: A lényeg hogy kijött.
Jó nagy baba Levi, olyan vasgyúró lett mint Olcsa. Ha kézen fogva sétáltok majd ő húz téged! :wink: :D

MONIC

Még jó hogy panaszkodós a hsz-ed, ha ilyen beteg a kicsi fiad.
Különben is ne mindig csak én panaszkodjak! :wink:

Herpesz: Régóta küzdök vele, ha meg vagyok fázva és többet fújom az orrom a kelleténél már ott éktelenkedik az orromon, de nem ám valami kis sebecske, van hogy az egész orrom, szám teteje, de még az orrom belül is tiszta herpesz és baromira fáj.
Baromi csúnya szokott lenni. Most van egy újdonság. Egy tapasz ami baromi drága de elég jól bevált. Nem fertőződik tovább alatta a seb így hamarabb gyógyul.

SUSKA
Hát amikor a párod odalent a Balatonon mondta hogy a terhesség alatt mennyiszer összekülönböztetek és heves viták voltak eszembe jutott a sok egymás között váltott privát üzenetünk, és hogy mennyire sajnáltalak hogy ilyen körülmények között kell babát várnod. Azonban láttam azt az őszinte imádatot a fia iránt, és hogy tényleg baromi nagy fordulatot vett. Utólag azt mondom hogy jó hogy a szívedre hallgattál és kitartottál mellette, pedig én nem sok jövőt jósoltam volna ennek a kapcsolatnak, családnak, és hihetetlen hogy ilyen jó apuka és férj lett Zé.
Nagyon ott volt a nyelvemen hogy "megdícsérjem" de nem akartam zavarba hozni hogy én mindenről tudok ám, nem kell bemutatni az előéleteteket.
Szóval nagyon remélem hogy nálunk is ilyen nagy változások fognak majd Miló születésével bekövetkezni, hisz ahogy a ti esetetek is bizonyítja: VANNAK MÉG CSODÁK!!!!

ANCSI
Hazajöttetek már Bécsből?
Épp a minap gondoltam rád hogy most már itthon kell hogy legyetek de nem jött levél tőled, pedig már nagyon kiváncsi vagyok hogy mi történt veled. Sajnálom amin keresztülmentél de ahogy a lányok is írják, a gyerekek biztos átsegítenek a nehéz napokon!

BONI
Örülök hogy CSiga jól van már!

Rólam annyit hogy még 3 kor fent voltam, egyszerűen nem tudtam elaludni annyira fáj feküdni. Megfordulni kínszenvedés ezért akárhányszor fordulok éjszaka mindig felébredek nagy nyögések közepette. Nem is bánnám ha kicsit előbb jönne Miló, mert ha még nagyobb lesz a pocakom nem is tudom mi lesz.

Tegnap nem vártam apára megcsináltam egyedül a Ricsi részét. Lehet hogy attól fáj ennyire a hátam. Most is bevásároltam egyedül hogy azzal se menjen az idő remélem most már tényleg összerakjuk a k....a szekrényt már tényleg csak az hiányzik.
A függöny is elkészült, most telefonált a keresztmama hogy mehetünk érte! Hurráááááááááá! Apró örömök az életben! :)

dita75

Zsuzska,
Olcsa növekedése, hízása hogy alakult a hónapok során? Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy a nagy babák kb. 4 hónapos korukig rohamosan nőnek, aztán lelassul a növekedés, és egy-két évesen már nem feltétlen látszik a különbség. Így volt? Mármint eddig.
Lilinél tényleg így volt, de ő azért fél kiló minuszból indult.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linus, havi egy kg volt Olcsánál. Most 10800 gramm. És holnap lesz hét hónapos. Az utóbbi két hónapban már nem hizott annyit csak 700 grammot per hó. Levi is hatalmas baba. Nem baj az ha jól eszik, tényleg és hasa nem fáj??? Akkor nagyon szerencsés vagy!!!

Kép
pgsuska

Ditus és csajok, tartozom néhány képpel, van nyaralós illetve bulis is. Az első képek a BAlcsin készültek, középen Ditulival és az utsó kettő enyhén ittasan apával!!!!!!!!!!!!! Gondolom a képek magukért beszélnek!!! :wink: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
pgsuska

Zsuzska,
én a 10800-zal kiegyeznék egy évesen is :lol: Én még mindig bízom a genetikában, ugye azért Ti a pároddal is magasak vagytok, viszont mi nem. Én 160, a férjem 180, ami azért férfiben átlagos. Na meg nézem, hogy Lili is 4-gyel született, 9400 volt egy évesen. Ő 2,5 hónaposan volt ekkora, mint Levi most, de ugye volt is egy fél kiló hátránya születéskor.
Levi amúgy nem hasfájós, és újabban vissza is fogta a kajázást. Egy kajára akár a 100 g is elég. A 130-cal négy órát is bírta. 2-3 hetesen viszont 160-akat evett, és ugye tápi is volt, most már max. napi 1-1,5 deci tápi van, több nincs.

Jaj, ma egész nap aludt a fiam, gyakorlatilag reggel 6-8 között volt ébren csak, amúgy amikor evett. Mi lesz itt éjszaka????????
Bár lehet, hogy csak bepótolja a két napi nemalvást.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

SUSKA
Nagyon jók a képek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

LINUS
Remélem lesz éjszaka is alvás!!!

Nálunk megint fennforgás van, bemásolom amit a másikba írtam mert nincs kedvem még egyszer leírni újra:

" Én annyira vágytam a babára hogy nem is érzékeltem annyira hogy ezzel IS !!! egyedül vagyok. Igazán csak most hogy már itt van a pocakban érzékelem, - mert ilyenkor az ember mindenre jobban ki van élezve - hogy Milót egyedül én szeretem.
Eddig mindenki lehurrogott hogy ez nem igaz, meg hogy majd ha megszületik akkor másképp lesz. Nem hiszem, és azt is tudom hogy Miló is érzi hogy nem szeret minket az apukája igazán mert pl. ha szólok hogy tegye rá a pocakomra a kezét amikor bulizik mindig abbahagyja. Magától rá sem tenné a kezét amúgy. Amikor elveszi Miló újra folytatja a bulit. Egyetlen egyszer sikerült elkapni egy-egy rúgást, sztem az is csak véletlen volt. Neki nem produkálja magát, és én ezt is ennek tudom be, mert a gyerekek mindent megéreznek.

Ma nagyon összerúgtuk a port mert végre eljutottunk odáig hogy összerakjuk a szekrényt. Már majdnem kész volt mire rájöttünk hogy nem teljesen illeszkednek a dolgok, kicsit megvetemedett a pincében a bútor, de azért próbálkoztunk a lehetetlennel egy kicsit hátha mégis sikerül valamit kihozni belőle.
Már az ajtókat tettük volna fel mire teljesen elfogyott a türelme és mivel én nem látok át az ajtón, mert a másik oldalon tartottam valami nem úgy alakult ahogy szerette volna, mire olyan csúnyán rámripakodott hogy elbőgtem magam, erre ő meg szétrúgta a szekrényt, hogy neki ebből elege van már. Úgy adta elő mintha mindent ő csinált volna eddig is. A gyerekszobát szinte teljesen egyedül festettem ki mert ott hagyott akkor is, a bútorokat én húzkodtam be egyedül a babaszobába és a Ricsi részébe is. Én mostam le mindent négykézláb és széken állva. A kiságyat is én raktam össze teljesen egyedül. De neki van elege mindenből???
Ha Miló dolgaival kell foglalkozni még el sem kezdjük de már ideges, és nem akarja csinálni, sokáig húzza-halassza.
Most is egész délután a Ricsi miatt ugrált, a szétbarmolt szekrény a teraszon hempergett, ő meg elvitte az ajtót a köszörűshöz hogy a szaros fia valaga ne fázzon meg hogy ha ott játszik kint a gépen. Érdekes 3 évig jó volt úgy az ajtó most hogy ott van a számítógép egyből meg kellett csináltatni, hogy még véletlenül se húzzon be egy csepp hideg sem a kicsi fiacskája szaros valagára.
Látnotok kellett volna ezt milyen buzgón intézte és csinálta de Miló szekrényét és egyéb dolgait méla undorral és csak kényszerből hajlandó.
Szóval befejeztem. Elegem van ebből már nagyon. Elrontotta az egész várandóságomat, és nem engedem hogy ezt tovább művelje velünk. Felhívtam anyukámat sírva és megbeszéltük hogy jövő héten felmegyek kedden hozzájuk és addig maradhatok ameddig csak akarok. Már most kocsiba akart ülni anya hogy elvisz hozzájuk de hétfőn nekem dokihoz kell mennem. Szerdán is lenne dolgom, de azt majd elhalasztom. "
Bocsi hogy már megint ilyen rossz hírekkel jövök ..... épp most gondolkodtam el rajta, hogy akár magamnak köszönhetem akár nem de valahogy az elmúlt 15 évben Milón kívül szinte egyetlen jó dolog sem történt velem. Valahogy mindig bevonzom magamnak a legnagyobb barmokat akik megkeserítik az életemet.
Ha tehetném visszamennék az időben egész az általános iskoláig.
De kár hogy nem lehet visszaforgatni az idő kerekét. :roll:

dita75

Sziasztok,

Évi,

gyönyörű mindhárom gyerkőc, és az ikrek tényleg nagyon formázzák egymást :wink:
Dorci nagyon romantikus helyen ül, lehet, hogy 15 év múlva már az udvarló is ott feszít mellette a vízparton :wink:
Lehet, hogy ahogy nő majd egyre több ételt kipróbál és megszeret. Fel a fejjel.

Zsuzska,

nagyon jók a képek :wink:
Olcsa ilyen szépen ül egyedül? Danci egyenlőre úgy eldől mint egy zsák :oops:

Denika,

hogy vagytok? Niki baba? Refluc elmúlt?

Linácska,

tényleg szép méretei vannak Levinek, nemsokára csökken ám az étvágya és akkor nem eszik majd olyan sokat :wink:

Danci egyre jobban van, átaludta az éjszakát, ilyet mostanába alapból sem csinál mert a foga miatt mindig felkelt. Olyan jó volt, hogy tudtam nyugodtan aludni, reggel fél 9-kor kelt, el is késtem a fodrásztól ahova 9-re volt időpontom.
Megvolt tegnap a szülinap is, jól sikerült és jól el is fáradtam, mert 99%-ban egyedül csináltam mindent.

Kép}
monic80

Sziasztok!

Dita,
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy a párod megint ennyire bunkó módon viselkedett! :( :twisted: Jól teszed, hogy elmész anyukádhoz! Pihend ki magad, és próbálj megnyugodni, mert ezt sajnos egyedül már rég nem tudod megoldani, és nagyon úgy látszik, hogy a párod nem is akarja. Maradj ameddig csak lehet anyukádnál, hogy a párodnak legyen jó sok ideje végiggondolni, hogy mit művelt veletek. (A helyedben egy ideig még a telefont sem venném fel, ha hívna.) Sajnos, vannak emberek akiket drasztikus módszerekkel lehet észhez téríteni, ha egyáltalán lehet!
Miló megszületésével már biztos csak jó dolgok jöhetnek! :wink:
Vigyázz Magatokra!!!

Évi,
Nagyon szépek a gyerkőcök! És tényleg milyen klassz helyen üldögél Dorci!

Monic,
De jó, hogy Danika jól van már, és átaludta az éjszakát! Örülök, hogy a buli jól sikerült! Remélem, az ünnepeltnek is tetszett minden!

Linácska,
Szép méretei vannak Levinek! Ha így folytatjátok, akkor súlyban hamar lehagytok minket. :wink: Remélem, éjszaka is lesz alvás!

Denika,
Hogy vagytok? Van még tejci? Képek Nikiről?

Zsuzska,
Jók a képek! :D Olcsak ehhez a szép súlyhoz hány cm már?

Réka már jól van, csak néha köhög picit. Viszont hihetetlenül hisztis volt ma. :roll: És sajnos megint fent volt éjszaka, és 1,5 óra volt mire visszaaludt, így már tiszta hulla vagyok. Remélem, hogy ma végre végigalussza az éjszakát!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Zsuzska,
Boldog hófordulót! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Moncsi, Olcsa nagyon szépen ül egyedül. Képzeld az a kép amit feltetettem az volt az első próba még egy hónapja a Balcsin. Azóta tökélyre fejlesztette az ülést.

Ditus, sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: de nagyon sok erőt kivánok, és találd meg az örömöd Milóban mert ő már örökre a Tiéd, bizi :lol: :lol: :lol: én anno uazt tettem és csak körülöttem változtak meg a dolgok bennem nem.

Évi, csodaszépek a gyermekeid!!!

Kép
pgsuska

Némó, nektek is boldog hófordulót!!! Olcsa baba 77 cm. A 80-as rucik enyhén jók rá, holnap megyek neki venni 92es pizsit mert a 86-osokban alszik most és nemsokáig lesz neki jó sztem.
:oops:

Kép
pgsuska

Ditus, annyira megértelek, mintha magamat olvastam volna annyira érzem hogy mit érzel. Emlékszem nekem is mondták ezeket a dumákat hogy majd ha meglesz a fiad más lesz. Leszartam. Mert most még a hormonjainkkal sokkal sebezhetőbbek vagyunk bárkinél. Nálam uez volt. Teljesen kikészültem sokszor mert a férjem nem értette meg ne a 19 éves link lányával foglalkozzon hanem velem/velünk. De nem fogta fel mert nem érezte át hogy min megyek keresztül. Mert neki a KÉZZEL FOGHATÓ DOLGOK SZÁMITANAK. sajnos. Engem bármikor felhivhacc, erőt adok ha kell, de ne feletsd el ennek a játszámának Te vagy a nyertese mert MIló a pocakodban van és ha megszületik annyi szeretetet fog adni hogy nap mint nap belefogsz halni. Hivj nyugodtan, öllellek :roll: :wink:

Kép
pgsuska

Szép estét!

Évi: Gyönyörűségesek a gyerkőcök! Dóri mellé én is el tudnék képzelni egy kispasit. :) A kicsiket meg tudnám zabálni!

Dita: Hát, eléggé lefoglal a kiscsaj már most is, pedig még nem nagy teret jár be. Sokat hagyom egyedül játszani, de akkor is ott ülök mellette, és figyelem, hogy ügyeskedik. Viszont mostanság eléggé kivagyok az altatás miatt, már-már rettegek tőle, pedig napjában min. 3-szor el kell altatnom. Ma este szerencsére cicin elalvással sikerült letenni, de a nappali két altatást nem kívánom senkinek.
Sajnálom, hogy a párod így "várja" Milót.. :( De ne hagyd, hogy elrontsa a várandósságod hátralévő napjait, mert ilyen napok biztos nem lesznek többet az életedben, mert többször biztos nem leszel először terhes. (Kicsit furán sikerült leírnom, de remélem, érthető voltam.)

Zsuzska: Nagyon arik vagytok a fotókon! :) Boldog hófordulót!

Monic: Köszönjük jól vagyunk! Reflux még megvan, úgyhogy a mosógép nem unatkozik. :) Örülök, hogy Danci jobban van már!

Nemone: Egyelőre még csak szopizunk, van még tejecske. Ugyan Niki az utóbbi hetekben nagyon keveset gyarapodott, de mostanában nem keveselte a tejcsit.
Remélem, ma sikerül egy jót aludnotok!
Boldog hófordulót! :)

És egy képecske:
Kép
Nah, mostmár megyek aludni én is. Jó éjt!

denika
Budapest

Denika, Niki nagyon cuki kislány. Tündér :lol:

Kép
pgsuska

Sziasztok,

Dita,

férfiak... :evil:
Lehet, hogy akkor csinálna valamit Miló szobáján ha nem mondod neki. Mert pk eleve utálják ha mi megmondjuk, hogy mikor mit csináljanak :evil:
Továbbra is higgy Zsuzskának, mert ha Miló kézzel fogható lesz akkor minden megváltozik (mondjuk nálunk ekkor is kellett még 2-3 hónap).
Ebben a szituban csak az a furcsa nekem, hogy el kell költöznöd saját házadból ahhoz, hogy egy kicsit nyugtod legyen...

Zsuzska,

nagyon boldog hófordulót, este akartam még írni de a net már nem engedett be.
Szolgáltatót váltottunk, sokkal olcsóbb lett a net és ezzel egyenes arányban sokkal sz@rabb...
Olcsa tényleg nagyon ügyes az üléssel, Daninak ez még továbbra sem megy, egyszerűen nem is akarja csinálni, annyira jól elvan a kommandós gurulásával ide-oda. :roll:

Denika,

gyönyörű Niki baba. :lol:
Délelőtt én mindig megvárom amíg Danci annyira elfárad, hogy nyűgösködik (ez kb fél 12-re jön el), olyankor beleteszem a kocsiba, tologatom és már alszik is.
A délutáni alvásra tanítás nagy küzdelem volt nálunk, kezdetben 2 óra hosszat altattuk ahhoz, hogy 20 percet aludjon, de nem adtuk fel és most ahogy leteszem 2 perc alatt elalszik 2-3 órát, szerintem tudja, hogy az ebéd után jön a szunya.
Remélem nálatok is bejáratódik ez a dolog és nem kell vele szenvedni.

Nemone,

átküldöm álommanót Rékához, bár amikor Danci foga jött ugyanígy szenvedtem vele és te írtad, hogy 2 fog már kint van.
Danci egyre jobban van, remélem közel a gyógyulás.
A bulin az ünnepelt is jólérezte magát, már kb 1 hónapja nem volt nálunk, hiányoztunk neki nagyon , ő is nekünk, úgyhogy most nem volt semmi konfliktus :lol:

Képet én nem tudok feltenni amíg vissza nem kapom a gépemet. :cry:

Kép}
monic80

Monic,
képzeld el, a kezdeti javulás után úgy néz ki, hogy mégsem válik be Levinél a sampon. Tegnap vettem észre, hogy elég makaccsá vált a fején a koszmó. Kint voltunk természetes fénynél, és lecsúszott a sapi (így még nem is láttam a fejét, mert kint sapiban van mindig), és akkor vettem észre, hogy hogy néz ki. Aztán ma reggelre szerintem lekapart egy darabot, alatta meg vérzik.
Ma egész délután olajban tocsogott szegény, már nem is babaolajban, hanem étolajban, vagy 5 órát rajta volt, meg még sapi is, aztán megmostuk, próbáltam lefogkefézni (by Monic :lol: ), de ahogy lejött egy darab, már vérzett is alatta, Levi meg üvöltött. Szóval nem csináltam tovább. Csak tudnám, hogy fogunk megszabadulni tőle...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska,

hát Dancinak nem vérzett sosem. Mondjuk neki nem is volt nagyon koszmós a feje, csak kisebb foltokból volt néhány.
Én anno a doktornőnket kérdeztem, hogy mit tegyek vele és ő mondta a sampont. A fogkefe is úgy szedte le, hogy csak egy-két szálat dugtam a koszmó alá és szépen leemelte a fejbőrről (persze előtte kb 1 órára bekentem olajjal), még a helye sem látszott meg, a sampon nálunk annyira leszárította.
Ha vérzik akkor szerintem nem száradt még le eléggé, lehet, hogy több idő kell, hogy hasson nálatok a sampon. Szeirntem kérdezd meg erről a gyerekorvosotokat.

Kép}
monic80

Dita,

mi a helyzet? Remélem szent a béke. Jelentkezz kérlek. :!:

Kép}
monic80

Lina, nálunk a Babe koszmó ellen sampont vált be. azóta is azt használ. 4 hónapig birta az első kör. tényleg nagyon szuper és mindenkinek ajánlom.

Ditus, tényleg jelentkezz???????????????????

Kép
pgsuska

Reggelt! nem írom hogy jót mert már megint felhúztam magam! miért miért ennyire idióta némely férfi?egyszerűen megszakad a szívem miattad Ditus :cry: Moncsi Suska én nem emlékszem ennyire durva szitukra nálatok. annyi rémlik amikor Suska lement a nyaralóba.. jaj tiszta szívvel kívánom, hogy megváltozzon a helyzet! :cry:

Deni NIki gyönyörű és mégegyszer köszi

Évi és Dóri most hogy elkezdted a hozzá tápit sem kapott kedvet a tesók kajájához? :roll: :lol:

Lina sampontól enkem ultrabrutál lett a fej, a JOhnson tól. ezt onan tudom, hoyg l akartam én használni, és nekem is koszmós lett :shock:

nálunk a BAbe sampon nem segített, napraforgó olaj fél órára, sapiba buksi és kefe.. minden nap egy kicsit. kitartás!

Olcsa nagyon kis édes husi! szerintem is ki fogja nőni!

a buli miatt pedig irigy irigy!

rohanok tovább de mindenkit puszilok...

MOncsi akkor most Dani jobban?
Vendég

Csajok,
nekem is Babe samponom van, azzal próbálkoztunk.

Boni,
tegnap Levinek 5 órán át volt a fején az olaj, jó kis Floriol, meg sapi, már tök büdi volt, aztán lemostuk, és próbáltam kefélni, de alig jött le, meg nagyon csúnya volt alatta, kicsit vérezgetett is.
A csecsemősnővér ismerősöm kérdezte, hogy biztos koszmó-e, nem ekcéma? Hát már nem tudom. Lehet, hogy az, és ezért nem használ a koszmó elleni kezelés???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na a mai éjszakánkat el bírnám fogadni minden napra. Levi 8-kor evett, 9-kor aludt el, én fél 11-kor. 3/4 3-kor kelt fel, vagyis nyüszögött, és láttam, hogy már mennyi az idő, úgyhogy mielőtt nagyon felébredt volna, kivettem az ágyból, megszopiztattam. 3-kor már aludtunk újra, és Levi még mindig nyomja. Én már elindítottam Lilit az oviba apával, megreggeliztem, lehet, hogy visszafekszem mellé :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gyerekek nevében :) Én is nagyon hasonlónak látom őket :)

Zsuzska!

Olcsa tényleg szenzációsan ül! Még enyémek se ülnek fel, bár Esztikém jó úton halad. Jók a képek, a buliért irigy-irigy :)

Dita!

Elképesztő, komolyan :evil: :evil: :evil: Mármint ez a helyzet :evil: :evil: :evil: Remélem a párod a fejéhez kap, mielőtt végképp késő lenne :evil: :evil: :evil:

Denika!

Jó, hogy jelentkeztél :) Gyönyörű kislány Niki :)

Boni!

Nem kapott kedvet a kajához a Dóri a tesók által. Múltkor épp inni kért, mikor etettem a kicsiket, és ellenőrizte, hogy nem főzelékes-e a kezem, mielőtt a poharához nyúlok :shock: :shock: :shock: Egyzserűen nem látom esélyét annak, hogy ebből egyszer kajálás legyen...

Esztikém lázas :( Már tegnap délután is volt láza, estére lement, de ma megint meleg homlokkal ébredt. Jól megviseli az én gyerekeimet a fogzás :evil: Legalábbis gondolom, hogy az a baj, mert a 4. fogacska már nagyon nyomakszik kifelé.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Köszönöm a bókokat Niki nevében is! :)

Monic: Nálunk a babakocsiban altatás szóba se jöhet.. Tök ciki, amikor séta közben elfárad, és végigüvölti a hazafelé utat. Gondolhatják, hogy éheztetem, azért sír annyira, pedig csak fáradt, és nem tud elaludni a kocsiban. Hétvégén apa altatott, hogy kicsit le tudjak nyugodni. :) Neki 10-15 perc alatt sikerült elaltatnia, és nem is sírt altatás közben, szóval biztos az a baj, hogy én már nagyon ideges vagyok ez az altatás téma miatt, és megérzi rajtam.. :?

Linácska: Remélem, Levi fejbőre hamar rendbejön. Szegénykém.. :( Nekünk szerencsére nem volt igazi koszmónk, csak egy icipici hámlás, úgyhogy tanácsot sajnos nem tudok adni az eltávolítására.

Évi: Azta, milyen igényes a nagylányod! :shock: Főzelékes kézzel már nem is lenne jó neki az itóka?
Fogmanók :evil: Remélem hamar meglesz az a 4. fogacska.

denika
Budapest

A mai napunk eddig tökéletes: éjszaka egyszer kelt Levi, aztán nyolckor ébredt, evett 170-et ciciből , mondjuk elég sok visszafolyt, játszottunk 3/4 órát, és újból elaludt. Ma éreztem először igazán, hogy játszok Levivel. Ráfektettem a játszószőnyegre, igaz az még nem igazán érdekli, és melléfeküdtem, énekeltem neki, megnéztük Lili előlhagyott játékait, dumáltam neki mindenféle hülyeséget, ő meg vigyorgott. Aztán láttam, hogy fárad, meg kicsit görcsöl, de pár perc múlva jött puki is, meg visszafolyatott kaja (folyik, és abszolút emésztetlen még egy óra múlva is ), és el is aludt. Én meg iszom a jól megérdelmelt gyerek 3in1-ben kávémat

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ugyanolyan beállítás sajnos nem volt...
Azért hajzatbeli külöbségek vannak
:lol:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt, sziasztok!

Évikém!

Bocs, hogy ide írok, de a másikban úgysem olvasnád el.
Szóval: Ne izgulj a Dóri miatt. Én is ilyen rossz evő voltam. Semmit nem ettem. Aztán átjöttek hozzánk a szomszéd gyerekek, akiket anyám szeme láttára megetettett az anyjuk. 1 bögre átpasszírozott barack, meg egy csomó párizsi. Na anyám azt mondta, ennyit én egy hét alatt nem ettem meg, mint amit azok a gyerekek egy nekiülésre.
Anyám elkezdett zokogni, felkapott, rohant velem az orvoshoz. Ott sírt, mint a zápor eső, azt mondta, ő nem nevel tovább, kérte, utaljanak be kórházba, attól tartott, éhen fogok halni nála. Gondolhatod. Pedig éveket vártak rám, mégis azt mondta, akkor úgy érezte, itt a vég.

A doki megvizsgált, látta, hogy nincs nekem kutya bajom sem. Felajánlotta anyunak, hogy elmegy hozzá, főzzenek rám együtt. Édeset, sósat, savanyút... gondolták, csak szeretek valamit. Köptem mindent a doki nőre. Akkor ő is besokallt. Azt mondta, jó, akkor fogadjuk el, ennek a gyereknek ennyi elég. És elég is volt. Nem haltam éhen. Igaz, annyira kis madárcsontú voltam, hogy a bölcsibe sem akartak felvenni, de mikor meglátták, hogy 1,5 évesen egyedül biciklizem, azt mondták, hogy semmi gond velem.

Mai napig is vékony vagyok, orvosi segítséggel tudtam csak elfogadni, hogy vannak ilyen típusú emberek. Ezt ne akard Dórinak. Totál kiakasztó, mikor valaki a soványságodat méregeti. Nemcsak megalázó, de meg is betegít. Hagyd őt így. Ha ennyit (nem)eszik, hát ennyit. Nézz rá külső szemmel a képére. Csodaszép gyerek. Még vékonynak sem mondanám. Tökéletes és gyönyörű. Ne izgulj semmit. Gyerek, akinek adnak kaját, még nem halt éhen.

És még valami. Ne költsd a pénzed étvágy javítókra sem!
Azt a lóvét tedd félre fiatal korára. Mert hogy most megmondom, olyan étvágyú felnőtt lesz belőle, hogy ihajjjj. Én is így vagyok. A 48 kilómmal megeszek egy fél tehenet. És csak néznek az emberek. De hadd nézzenek, már nem törődöm vele.

Amúgy csodálatosak a gyerekeid, mint ahogy mindenkié itt a fórumon. Mindenkit puszilok: Bikfy :wink:

KépKépKép
bikfy

Bikfy! Bár nem nekem írtál,de olvastam a soraidat és azt kell mondjam,hogy kár,hogy engem nem vigasztaltál a sok nehézség közepette,mert olyan jól esnek a soraid.
Remélem,jól vagy és az álmaid minél előbb teljesülnek!
Évi,szerintem se aggódj,Dorcus nem is vékony,egy igazi csini kiscsaj!
Ditus,ne keseredj el,és ne idegeskedj,most csak Miló a fontos! Érte felelősséggel tartozol!Vmi megoldást pedig szerintem is minél előbb találnotok kell. A legfontosabb kérdés,hogy van-e még bennetek szeretet egymás iránt és érdemes-e még harcolni?!...és ha döntöttetek akkor ezerrel egy irányba haladni mindkettőtöknek.
Tudom,most ez általános dumának,közhelynek tűnik,de tényleg fontos az érzéseidet tisztázni.Puszi!

Kép
f.ancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?