Sziasztok!
Tegnap este még feljöttem és igen láttam hogy Vickyéknek kislányuk lesz de fáradt voltam már írni, és IGEN NAGGGGGGGGGGYON IRIGY VOLTAM, és VAGYOK IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem raktuk össze a szekrényt!
Apát annyira érdekelte hogy emiatt jöttem csak haza hogy elment egy haverjához és csak 8 után ette haza a fene. Nem gyengén voltam ideges!!!!!!!!!!!!!!!!
Éjjel el sem tudtam aludni, hogy miért olyan ez a faszi mint az időjárás??? Tegnap hogy nem voltam itthon 50x hívott, meg kedden is hogy elindultál, megérkeztél, mi volt, hogy volt???
Erre amikor konstatálta hogy itthon vagyok cseszett hazajönni.
Komolyan nem értem!!!!!!!!!!!!! Ha ezt tudom akkor ráértem volna ma hazajönni fél egyre a dokihoz!
Hiába gondolkoztam nem jöttem rá hogy mi játszódik le benne, és arra jutottam hogy nem is érdekel már............
Anyának is mondtam hogy szerintem rajtam kívül nem is szereti senki Milót. Anya próbált megnyugtatni hogy majd ha kint lesz biztos más lesz és hogy az ő párja is szeret mindenkit de nem tudja úgy kimutatni, biztos hogy az én párom is ilyen mert nézegette a képeket pl. amikor a mamám szülinapja volt és észrevette hogy milyen szeretettel néz rám apa a fényképeken.
Na mindegy.... biztos így van, de azért jól esne ha ezt éreztetné is velem, velünk.....
VIUS
Te is nagyon peches vagy az ultrahang terén ahogy én is voltam.
Remélem most már jövő héten nem jön közbe semmi és hogy jól is láttok majd mindent.
VICKY
Gratulálok a kislányhoz, add már kölcsön néha lécci.....
BONI
Holnap már itthon lesz!
Persze majd teszek képeket.
Amúgy apának nagyon nem tetszik az az elgondolás ahogy a fiának a részlegét gondoltam. Azt mondta hogy nagyon elveszi a helyet, stb...... és hogy vigyük ki az ágyát a mamáékhoz vagy adjuk el és toljuk a szekrényt a falhoz hogy tudjon a gépen játszani, és majd ők alszanak együtt!!!!!!!!!
Hát besza...k komolyan, még egy ideig biztos tudnak együtt aludni de egy 14 éves kölök már nem hiszem hogy apjával akar majd éjszakázni, amúgy sem valami egészséges dolog, arról nem beszélve hogy én akkor már végleg a gyerekszobába lettem száműzve??? Ahhoz képest hogy csak pár hónapig gondoltam az itt alvást úgy néz ki hogy ebből évek lesznek. Persze ha kibírok még emellett a frankó kis család mellett ennyi időt!
Most vagy azért mert anyuéknál voltam a nyugiban vagy már lassan tényleg immunis leszek de nem is volt kedvem hadakozni.
Legyen így engem már ez sem érdekel, legalább tényleg több hely lesz és be tudom hozni az előszobába a babakocsit is.
Viszont azt leszögeztem hogy a hangfalszett nem lesz bedugva.
Ha játszani akar a gépen akkor kizárólag fülhallgatóval.
Asszem kezdek rájönni hogy nem érdemes vitatkozni minden szaron, lehet hogy így még jobban is fogok járni mert megúnja hogy nincs egy saját vacka, sok mindent nem lehet majd csinálni (hangoskodni mint eddig), a szomszéd szobából folyton gyereksírást hall (én azt is áthallottam hogy fordult egyet az ágyban) stb...... Még akár jól is kijöhetek a dologból.
Amit elfelejtettem:
Jobbulást kívánok az összes kisbetegnek, és millió gyógypuszit küldök!