Szijasztok Csajszik!
Na vagyok egy kicsit!
Olyan mérges vagyok, elaludtak a lányok, erre Apa elkezdett vésni a pinyóban!Persze mindenki felkelt, nem tudtam Őket visszaaltatni, szomszéd kislányok szedik az utcán a mandulát, közben visítoznak!
Persze Bálintnak tanulnia kellene, de nem akar mert a kislányok állandóan hívogatják!
Bogika tiszta nyűg, mert nem aludt eleget!
Mi voltunk reggel usziban, nagyon jó volt, csak most nagyon fáj a hátam!
Linike, gyere ha már tudsz, jó lesz egy kicsit dumcsizni!
Arra gondoltam éerakunk Lilinek egy nagy paplant hátha elvan ott is!
Majd próbálgatjuk!
(Andi! Majd összehozok Liniékkel is egy olyat mint Veled és Zsombival!
)
Remélem hamar meggyógyul Lilike!
Nagyon ügyes, hogy már forog!!!!!!!!!!!!!!GRATULAAAAAAA!
Nagyon cuki lehet amikor bepipul!
Dolli hogy vagy????Nem erőltetted meg Magad????
Hááááát a Te vizsgád is mindjárt itt van!
Kezdek parázni!
Mia! Gyönyörűűűűűűűűűűűű vagy a fotón, nagyon szép kismama vagy és milyen karcsú!
Csak a szép kerek pocakod van! És a hajad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Irigy-iryigy-irigy!
Péteredet küldjed, mert bele fog törni a kezem a hátába!
Brigi! Akkorát röhögtem a Zoltán Erika számon!
Te ez a maszk!
Félelmetes! Apa megijesztette kollégát????
Ha fent lesz a tükör és meg lesz a fürdő rakok fel új képeket, szerintem rá se fogtok ismerni!
Hajni! Én sosem tudom megnyiti ezeket a linkeket!
Jobb a kedved már? Gondolom a depinek nem tett jó a csütörtöki car idő! De most már szééép idő van!
Kérdés hogy meddig!
Ki kérdezte a diétát????
Hát jó bírom mert 2 nap után feladtam, mert annyira undorító narancsot sikerült vennem, hogy a látványától rosszúl vagyok!
Majd próbálkozom mással, van egy két módszer a hátsó zsebemben, de még nem tudom melyiket bírom megvalósítani!
De nem én mondtam a levegőben valamit, szóval ha többen mondjátok biztosan így van!
Így nem is aggódom miért kívánom a nasit!
Szilviii! Most néztem miket árulsz, nekünk is volt ilyen őszi téli együttesünk! IMÁDTUK!
Csináltam magamnak műkörmöt, de csak a saját köröm megerősítését, francia véggel! Piit meg akarom növeszteni mert tiszta csutkák voltak a suli miatt és nagyon elgyengültek!
Hosszú nem lehet, de legalább az ujjbegyem végéig érjenek és ne törjenek le!
A francia lakkot rögtön lenyúztam magamról mindig a masszázsolajakkal!
Fáááj a hátam!