Új privát üzeneted érkezett!

Szijasztok Csajok!

Jobbulást a kis betegeknek!!!!
A depisknek meg üzenem lehet jönni hozzám egy jó kis relax masszázsra! :wink:

Én meg rohangásában vagyok, intéztem a tükröt, ajtóba az üveget, ma fogják kihozni! :D
Vettem posztereket is csak kell hozzá még képkeret, de ha minden jól megy megyünk ma ikea-ba.
Beszereztem egy pár hiányzó dolgot a szalonba!

Szilvi, Zsandi! Megvettem a japán manikür készletet, valakin kipróbálnám! :wink:

Brossurát akarok készíteni a cellulit masszázshoz, azzal bíbelődöm, hogy meglegyen a kellő anyag, képek stb!
De nagyon élvezem! Legszivesebben leköltöznék a szalonba, annyira imádom! Most kezdek örülni neki, valszeg a suli vizsgák miatt nem jutott rá időm! :(
Beszereztem mindenféle klassz dolgot, hogy még komfortosabb legyen!

Ha valakinek pedikür manikür kell várom sok szeretettel, illetve műkörmöt gyakorolni szeretném, ha valaki szeretne annak anyagköltségen nagyon szívesen megcsinálom! :wink:

Csajszik ki jön úszni szombaton?
Dolli hogy vagytok????? Szegény kicsi Gézu! :( Jó, hogy gyorsan reagáltál a betegségre és megelőzted a befulladást! Nemalvásért nem irigyellek! :cry:
Te hogy vagy? Még nem mersz eljönni úszni????Már nagyon várom, hogy jót csacsogjunk! Szilvikével egy órát elbeszélgettünk kedden a kocsiban, annyira jól esett! Megnéztem Igit! GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!

Brigi remélem ma nem sétáltatok! Én úgy megáztam 3 perc alatt! :shock:
A vízórás jött és muszáj volt kimenni, a nyakamról is csurgott a víz! :?
Hazafelé beálltam garázsba, mert nem akartam Bogit kivenni kocsiból ebben a felhőszakadásban!Banyek felborítottam a Bubu cangáját, nem lett vele semmi de nagyon megijedtem! :oops:
Elszoktam ettől a garázsba parkolástól! :oops: :oops: :oops:

Hajnika! Miért depizel? Csak a car idő, vagy bánt valami? :(

Lini! Hogy van Lilibaba?

Gabi nagyon régen volt! :cry:

Andika elfelejtettelek visszahívni délelőtt! :oops:
Robi mesélt a szülőiről??????? :lol: Kár hogy nem voltál!

Szilviiii! Lenne egy kis munka számodra ha belefé az idődbe!Székre párnahuzatot kéne varrni ! Valami nagyon cuki rószaszínre gondoltam! :wink: Hova induljak anyagért?????

Na megyek mert lassan le kell raknom csimókat aludni, illetve csak a csajokat , Bubuval meg tanulni kell!

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Mia!

Jobbulást a kezednek! Miért nincs víz Nálatok??????

Mikor kelhesz fel???????
Vendég

Sziasztok!

Orsi!
Szívesen megyek, nekem nagyon jó lenne a holnap délelőtt vagy a ma 6 óra. Neked megfelel valamelyik időpont???
Azért arra készülj, hogy a tartozásos lábmasszázst bevasalom rajtad :shock:

Sziasztok!!!
Vendég

Zsandikám, jó a holnap délelőtt, ha nem gond, hogy itt lesz Bogi!
Ma nem biztos, hogy hazaérünk 18h-ig! :roll:

Megcsinálnám szépen a lábadat illetve kipróbáljuk a japán manikürt!
Közben teázunk és,vagy capuchinózunk! :wink:
Vendég

sziasztok:)

Ez a hidegfront "kulonosen" jot tesz a kezemnek....

Orsi:
valamit csinaltak itt a kornyeken azert ez a viz-zarlat.

Felkelni majd jovo hettol lehet. :)

Most zarom soraim es magam.
Utalom ezt a kezfajast. :(

Hupp-hupp...

sünciboglya

Halihó!

Lányok nem ígérem, hogy mindenre emlékszem, de azért igyekszem pár dolgot írni...

Mia! Nekem is a terhesség utolsó harmadában jött ki újra az ízületi vagy ínhüvely-gyulladásom,vagy mi ennek a pontos megnevezése, de szerencsére nem ilyen mértékben, mint neked. :( Nem lehet rá semmit kencézni? Már csak 3 nap, és körbesétálhatod Érdet? :D

Orsi! Uszit még nem tudom... csatlakozhatok, ha úgy érzem magam? :oops:
Olyan jó olvasni, mikor ilyen lelkesen írsz a szalonodról! :D
Klassz, hogy végre jártok tornázni! Nekem hiányzik, hogy nem hajthatom meg magam úgy igazán, de kicsivel is beérem, ha mozoghatok. Most az a lényeg, hogy nagyon ne tunyuljak el. :)

Szilvi! Kutyibébiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D Gratula az újabb családtaghoz! :D Remélem, hogy beválik az ötleted! :)

Andi! Jó érzékeny neked akkor ez az arcüreg-homloküreg rész! :( Jobban vagy?

Hajhullásra nem is tudom kikérdezett (Hajni, Lini talán)... A kiskönyvben nem találtam semmit erre, a neten találtam kétféle bogyeszt, de nem írják, hogy szopi alatt lehet-e, úgyhogy nem reklámozom... Anno egyik fodrász esküdött a nyírfa hajszeszre, fodrászkellékesben lehet kapni, de mivel elég bódító volt a szaga, ezért szopi alatt nem mertem használni, utána meg megfeledkeztem róla... :oops:

Gabi! Lehet, hogy igazad lesz, hogy a megmozdulással múlnak a rosszullétek! :D Még van, de már minimális, és nem tart órákig! :)
Hogy vagytok? Szülis képek?

Hajni! Hirtelen jött nekem is ez az esőzés... én ilyenkor ezt hallgatom vagy danolászom. :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=6tW92uVLtts
Köszi a Lilis mosolyos képet, jót tett a gyógyulásunknak, megmutiztam Gézunak, nagyon bejött neki a lányod! :wink:

Mi ma pocsolyát festettünk! :D
Kép Kép Kép

No megyek játszani! :D

Kép
Kép
tekiroll

Jajj, csajok, még annyit: Kezdek aggódni, hogy abszolút nem látszom kismamának! :oops: :roll: Ma voltam AFP-n, mindenkinek már olyan szép pocija volt, hogy csak na, én meg max feszülős pólóban látszom, akkor sem kismamának, hanem jóllakott ovisnak! :roll: Azért annyira nem parázom, csak mikor velem egykorú várandósokat látok. Akaratlanul is hasonlítok...

Kép
Kép
tekiroll

Dolli:

Nem szedhetek semmit, ezt jol tudod. A kremek sem johetnek szoba a hatoanyagok miatt.
Csak a pihentetes.

Az a gond hogy az eger hasznalata is nehez mert "vissza van ilyenkor torve a kezfejem" ahogy az egeren van.

Igy a rajzolas sem megy meg semmi sem. Ez kicsit idegesit. Ha a sin rajtam van egyaltalan nem tudom mozgani a kezem, gepelni sem.

Tehat most sinylodes van, de mar sokkal jobb mint volt par napja! :)

Szilvi:
Remelem jovo hetre mar elmulik a nyavajam es elkezdhetem a tervezest. Mar agytekervenyeimben fejlodik am a gondolat. (ez nalam nagy haladas!) :D

Bocsanat hogy ilyen hianyosan reackozom, ha mancs rendbejott majd ismet krealok novellakat! :mrgreen:

sünciboglya

jaj, Hajni, kepzeld, talaltam polisztirol golyocskakat!!!! VEGRE mert a szopiparnam mar olyan mint egy hadirokkant, leeresztett zsomle :D

sünciboglya

Mia!

A Kö-szignél lehet kapni polisztirol golyókat!!!! Sajna nem emlékszem az árára, de ha felhívod őket megmondják és van náluk folyamatosan, de van, hogy csak nagy zsákjuk van. Ha most is nagy zsákos van vehetjük felesbe is!!!

Sorsi!
Hányra mehetek???

Sziasztok Zs.
Vendég

Végre idetalált a vizes bácsi... vasárnap óta! :evil: Szereli a csapot meg a kazánt megnézi. Após ismerőse, de többet tuti nem őt hívjuk!

Brigi! Köszi az aggódást! :wink: Tudod, rossz pénz nem vész el, max átalakul zombivá! :lol:
Jól nem jött össze nektek ma a játszózás. :( Jövő hétre még mondanak szép időt, lehet, hogy veletek tartanánk valamelyik nap, addigra már nincs programom. Legalábbis egyenlőre úgy néz ki. Illetve van, mert kresz vizsga, meg pajzsmirigyes doki, de majd valahogy összeszervezem. Ja, meg házidoki, meg ha sikerül a vizsga, akkor be a suliba oktatót keresni.

Orsi! 25-én lesz a vizsgám! Most kezdek aggódni, mert időm nulla tanulni... :roll:
Vasárnap Apa bemegy Gézuval a nagyszülőkhöz, hogy tanulhassak, de félő, hogy hatalmas horpasztás lesz belőle! :lol:

Mia! Én szopi alatt használhattam valami kencét. Nem tudom, hogy azt terhesség alatt lehet-e... De tényleg az a legbiztosabb, ha pihenteted! :D

Lányok! Én az utóbbi időben már majd megvesztem egy kis csokiért, vettem is, de türtőztettem magam, és egyre jobban elhatalmasodott rajtam az érzés, hogy bedilizek, ha nem ehetek csokit! :( Vasárnap aztán megettem valami kis szeletet, meg azóta is, ha megkívánom, akkor eszem egy-egy bon-bont (ez max napi 2-t jelent), és sokkal jobban vagyok, de már nem is érzem nagyon szükségét. Tényleg hiányom lehetett!
Most a pizza a soros projekt, lehet, hogy vasárnap bepizzázom itt nagy magányomban! :D

Jaj, azt nem is tudom, írtam-e, hogy hétfő éjjel volt kint ügyelet, az a faxi volt itt, aki miatt decemberben bekerültünk kórházba (lehidaltam, mikor megláttam), most is előadta, hogy milyen köptetőt adok neki... Mondtam, hogy semmit, mert már egyszer kikötöttünk kórházban amiatt, hogy korán kapta a köptetőt. Csak pislogott, mondta, hogy igen, végülis nem is szoktak adni, amikor még csak szárazon köhög... :x Ja, és megkérdezte, hogy ki mondta, hogy Gézu asztmás???? Majdnem mondtam, hogy nála sokkal okosabbak! :twisted:

Kép
Kép
tekiroll

Itt a fel kezu kaloz a reumajaval :D

zsand:
talaltam vegul is a TeszVesz-en 500 ft-os tetelt:) Szoval megoldodott a gyolysziproblemam. :D

Dolli:
Ha nem lesz jobb a mancsom, beszelek egy termeszetgyogyusszal, ez nem fog igy menni... meg ha Patrik megszuletik mivel emelgetem??? Szoval kene valami megoldas...

sünciboglya

Csak egy gyors bekukk!
Apival még szereljük a bútorokat! :( Nem merem neki mondani, hogy hulla fáradt vagyok! :oops:
Végül az Ikeában találkoztunk, mert nem ért volna haza időben!
Haza is egyedül jöttem a 3 gyerkővel, mert Apa előre jött, mert az Ő kocsijában volt a cucc!
A nagyokat beadtam a soklabdásba és akkor mentem értük, mikor már elment Apa, így nem is találkotak ott! :lol:

Zsandika! 9-től jöhetsz!Váralak sok szeretettel!
Megkapod a lábmasszázsodat is, ne aggódj! :lol: :lol: :lol:
Annnniyra cuki vagy! :lol:

Holnap jövök, de most visszamegyek Apihoz!

Puszika, jóccakát!
Vendég

Sziasztok!

De pocsék idő volt ma.A hangulatom is olyan volt.

Orsi!Persze,hogy nem sétáltunk ma.Raksz fel képeket arról is,ha már teljesen kész a szalon?De jó lenne,ha mi is már itt tartanánk!És persze úgy lenne minden,ahogy elképzelem.Mert gondolom a szalon a Te izlésed szerint lesz kialakítva.

Lini/Hajni!Ha a Művházba mentek,csatlakoznánk mi is,attól függ,hány órásira.

Dolli!
Tegnap akartam menni játszóra,meg is bántam,hogy nem voltunk.
Ez az ügyeletes doki valami áldoki?? :shock:
Üzenem Gézunak,hogy napocskákat fessen! :)
Dorci meg olyan furán veszi alvás közben a levegőt pár napja.Mintha tele lenne az orra.Amúgy meg semmi tünet.Mitől lehet ez? :shock:

Jó Éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt! :D

Orsi! Annyira helyes kislány voltál! Tiszta Fruzsi! :D
Narancsdiéta egész jól hangzik... no nekem nem most. :wink: Hogy bírod? Gondolom az első nap volt a nagyon kemény!

Brigi! :lol: Oké, ma napocskákat festünk! :D De azért kellett egyébként az eső meg pocsolya festés, mert kopog az a hülye eső a szellőzőn (valszeg el van dugulva odafent az eresz és nem a lefolyón közlekedik, hanem mellette zubog le durván), és Gézu fél tőle. Elkezdett hozzám bújni, aztán fél óra múlva mondtam, hogy azért az nem fog működni, hogy ősszel amikor esik az eső egész napokat, akkor egész nap semmit ne csináljunk... Konkrétan pisilni, zsepiért, semmiért nem akart volna elengedni.
Jah, az eresz miatt szóltunk már, hogy meg kék csinálni, remélem, lesz belőle valami!
Lényeg: Ma napocska és virágok következnek! :D
Nem tudom, mitől lehet ez az orrdugulós alvás... :roll: Nem ébred fel rá Dorci? Én lehet, hogy fújnék neki egy kis sterimart vagy fluimart... vagy allergia? Bár az akkor napközben is jelentkezne valahogyan... Passz! :oops:

Mia! Igen, jó lenne szülésig rendbe rakni ezt a dolgot, mert csöppség nem kímél majd! :D Nekem a vállam durrant be még anno. Persze az, amelyikkel babáztam. :(

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!

Ma szebb napunk lesz...

Dolli!
Elég sz@rul alszik Dorci,de nem hinném attól,mert máskor is így alszik. :? ráadásul az utóbbi 2 napban egy párszor úgy megijedt. :(

Párom már lelépett. :? Ment az anyjához,kipakolni a szobából,mert Sógorékat elküldték az albérletből. :? Utána meg még Diósdra is akar menni.Holnap meg már munka,3 napig haza se jön. :cry:

Kép
tierno

Brigi,
Kedden van a Tücsök zene a Művházban, ha van kedvetek gyertek el, nézzétek meg azt is, meg a Ringatót is és eldöntheted melyik tetszik jobban. Az első alkalom ingyenes. Remélem hogy már meggyógyulunk és mi is tudunk menni.

Na lépek mennünk kell bankba, majd később jövök.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
No látom mindenki dögrováson van.Jobbulást mindenkinek!
Mi is betegek vagyunk.A Szabi kezdte és a Fanni,most meg már szegény Regike is tök taknyos.De hála égnek szopizni tud,vagyis nincs annyira bedugulva az orrocskája.
Mia!Most nézem a vonalzódat,én holnap szültem :lol: Vagyis 35+6 napra.Tök jó!!!
Szilvi!
Nagyon édes a kutyus..tüneményesek :lol:
Milyen jó lesz,mikor kettő eb rosszalkodik a gyerekek segítségével :lol:

Orsi!
Te meg pihenj is néha!!

mimi12

Sziasztok!

Hihetetlen milyen egyszerre betegedett le mindenki. :shock:
Szerencsére mi MÉG megúsztuk bár két hete nem is voltunk sehol a bolton és az esti sétán kívül. :?
Még Apumékhoz sem merek menni ( Csajok suliba járnak, Apu kórházban dolgozik ) féltem ettől a rohadt influenzától Lilimet. :roll:
Tudom, hogy már túlzásba viszem. Azon gondolkodtam tegnap, hogy a négy hetes korban történtek miatt valószínűleg már mindig ilyen leszek. Akkor az nagyon nagy sokk volt valószínűleg azt kompenzálom. :oops: NA majd ha nagyobb lesz megpróbálom lazábban fogni. :wink:
Képzeljétek feltettem pár dolgot a teszveszre és tök kapóssak lettek. :) Legalább lesz egy kis mellékes.... jó lenne egy tornabérlet.
Orsi, Szilvi: ahova Ti jártok az jó hely? Nem sok a római? Mennyi a bérlet? Nincs több kérdésem. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Dolli: elképesztő mennyire betaláltál ezzel a Kern számmal. :lol: Ezer éve nem hallottam így el is felejtettem. :?
Pedig imádom Kern Andrást! :) Köszönöm. Tegnap meghallgattam és tök jó kedvem lett. Megtartom esős napokra. :)
Nekem az első hóesésre van egy számom. Pierott: Esik a hó. Imádom. Ahogy esni kezd rögötn ezt éneklem. :)
Jó napocska rajzolást. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok!

tierno:
sogorekat kipakoltak az alberletbol? HUH! Ez durva!!!

Noemi:
Jaaaj en meg nem akarok szulni! a kezemnek rendbe kene jonni elotte. (Bar ezt nem en rendezem...) :mrgreen:

Orsi:
Apa megint akar menni masszirra, de fogadok nem hivott meg teged. :D Csak nyafizik hogy nem forog a nyaka....

Ilyen az ido most nalunk: Kép

sünciboglya

Hajni! Jajj, azt is imádom! Emlékszem, mikor Gézu látta az első havat, ezt hallgattam és bömbiztem közben! :lol: De még ma is megkönnyezem az a számot! :oops:
Szegény Lili baba! Én totál megértem, hogy ennyire parázol. A kórház óta mi is a legkisebb orrfolyásra is hihetetlen parával reagálunk, sajnos még mindig bennünk van az az érzés, amikor rohantunk vele kórházba! :( Talán most már egy picit lazábban fogjuk fel, de inkább csak kívülre nem reagáljuk le a dolgot, belül ugyanolyan stressz, hogy mi lesz Gézuval. :(

Mimi! Nektek is jobbulást! Szegény Regi baba! Még jó, hogy tud szopizni!

Brigi! Mitől ijedt meg Dorci?
Sógornődék hogyhogy? Ők nem fizettek, vagy a tulaj gondolta meg magát?

Voltunk sétizni, gyűjtöttünk gesztenyét! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Mia,
Ellenpélda: én egy héttel túlhordtam Veronikát, akkor viszont még van 5 heted :D Lassan kezdhetsz szedni homeos szülésfelkészítő bogyókat is.

Dolli,
Le a kalappal előtted hogy mekkora nagy akaraterőd van. Rám majdnem minden este rámjön az édességehetnék, persze agyilag tudom h csak unalom ellen lenne mert egyedül vagyok, nincs itthon Robi :? Úgyhogy próbálom megbeszélni magammal, hogy gondoljak a mérlegre és inkább iszom egy pohár vizet. Egyébként én sem értem ezt a homloküreg dolgot, szerencsére nem vagyok gyakran beteg de az utóbbi két alkalommal uez volt a bajom.

Megyek lefekszem, ma extra hisztis volt mindkét gyerekem egész délelőtt.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Apa itthon volt két hét szabin és mindig volt valami, amiért nem tudtam jönni. Így legalább van egy csomó mesélnivalóm. :)
A szülinap jól sikerült, igaz az időjárás lehetett volna jobb, de áthidaltuk a problémát, kint sütögettünk, bent pedig kajáltunk. Anyukámék hozták a tortát, meglepi volt. Milánnak van egy babataxija, amit nagyon szeret és az volt tortaként megformálva. Nagyon hasonlított, mikor meglátta lekapta a hátuljáról a "fogantyút" és ham bekapta, nem tudtam elvenni tőle, annyira ízlett neki. :lol: Előtte nem nagyon evett édességet, de úgy látszott nagyon bejönne neki ha kapna.
A nyaralás is jó volt, képzeljétek csak mi voltunk. Ez egy picike szálloda és már szept.-ben voltunk, meg hétköznap. Azt mondta a recepciós csajszi, hogy szeptembertől már inkább csak hétvégén vannak. Így volt saját wellnessünk, napozóteraszunk, éttermünk, pincérünk.... :lol: Nagyokat sétáltunk a Bakonyban. Milán kendőben volt az apukája hátán. Féltem tőle, mert előtte nem nagyon használtuk, de bejött neki.
Több képet is meg akarok mutatni nektek, így inkább a közösbe tölteném fel, aztán majd egy hét múlva törlöm.

Csak ezt az oldalt olvastam, így csak néhány dologra, de majd felzárkózom.

Dolli
Örülök, hogy kevesebb a rosszulléted, szerintem max. egy hét és teljesen el fognak múlni. AFP-hez drukkolok és Gézunak jobbulást!

Andi
Nektek is jobbulást! Ugye nem a nyaralás alatt fáztál meg?
Tücsök zenével én is szemezek. Ringatót már próbáltuk. Szerinted Milán nem pici még hozzá?

Orsi
Erről kicsit lemaradtam, de biztos vagyok benne, hogy sikerült. Így utólag gratulálok a vizsgádhoz! Gondolom, most eléggé eseménydúsak a napjaid, két gyerkő is most kezdte az ovit, isit. Milyenek a napok Bogival kettesben?

Hajni
Mi lesz a Plus-Sparunkkal?????? Nyaralás után akartunk menni bevásárolni és be volt zárva. Tudsz valamit?

Mia, Mimi
Nektek is jobbulást! Én is félek, hogy valamibe beleesünk. A tegnapi nap már ízelítő volt a nyálkás, hüvős, bacis napokból. :cry:

Brigi
Sógorodék :cry: Hirtelen rakták ki őket?

Szilvi
Mi ez a kutya dolog? Fél szavakból jól értettem, hogy lett még egy kutyátok?

Gabi

Kép
gabusz

Valami hiba van a picassában és nem enged feltölteni. :evil: Majd később újra próbálkozom.

Gabi

Kép
gabusz

Gabi: hurrrrráááááá!!!! Már komolyan kezdtem aggódni. :? Örülök, hogy minden Ok. Hol voltatok a Bakonyban? Mennyi időre és mennyiért? Gyűjtöm a jó helyeket a későbbiekre. :wink:
Plus-unkat átalakítják Sparnak elvileg október 9-én nyit. Addig is meg vagyok halva, ugrott a társadalmi életem csak a sarki kis Coop maradt. :(

Dolli: elkezdtem nosztalgiázni. Gondoltam tornázok Lilivel a Réka baba-mama tornájára aztán inkább a Youtube-on meghallgattuk az összes Pierott számot. :) Végig táncoltuk, énekeltem az összeset, Lilinek tökre teszett nekem meg felért a tornával. :)
De legalább tök jó lett a kedvem. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

kostyika:
Csak jovo het penteken megyunk a szulesznohoz eloszor felkeszitesre, de akkor szerintem odaadja a homeos cuccokhoz a paksametat! :)

akkor lesz az elso ctg is.

El kell huznom a belem aludni! Nem birom ebren :(:(
Akkor ez mar a veg kezdete???? Allandoan csak aludnek....

sünciboglya

Sziasztok!

Kostyika!Köszi,akkor azt is megnézzük,meg a csiri-birit is és a 3 közül választunk majd 1et.Meg olvastam,hogy szokott lenni Baba-mama klub és lesz börze is október 10én.
Télre kell valami program,akkor játszótér is kilőve...

Mimi!Nektek is jobbulást!

Gabi!Végre előkerültél Te is! :) Már várom a képeket!Remélem a tortáról is van,kiváncsi vagyok rá!De jó lehetett a nyaralás is.Csak Nektek,Csak akkor...

Dolli!Egyik nap Anyut látta meg szemüveg nélkül és nem ismerte meg.Szegényke szorosan kapaszkodott belém és mondta,hogy mama.Tegnap meg alvás közben riadt fel,ahogy centrizett a mosógép,azt hitte autó.Este meg az Apja felvette ezt a maszkot Kép (ez én vagyok) ,majdnem sírt,teljesen meg volt réműlve.Mondjuk nem csodálom.Mondtam is páromnak,hogy nem kéne.Egyszer már megmutattuk Dorcinak,de akkor még picike volt.
Mi is gesztenyével szoktunk játszani + tobozzal.De csak dobáljuk,meg ide-oda pakolgatja Dorci.

Múlthét pénteken kapták meg a levelet,Sógor szombat hajnalban már utazott.De neadásul meg akarták venni.Azért is ment ki Sógor külföldre.A polgármester egy annyira jó fej ember.Volt,hogy kisegítette Őket.Pedig ha tudná,milyenek...Aztán a Sógornőm hőbörgése miatt a polgármester elküldte Őket.A csaj meg kitalálta,hogy Anyósnál be kell vezetni a netet+ a kábel tv-t,mert a gyerek azt nézi.Anyós erről hallani sem akar.Mióta külön költöztek Anyósnak 70 ezerrel kevesebb a villanyszámlája.

Párom már itthon is van.Mondtam Neki,hogy kukkantsa meg a játszóteret.Azt mondta még újítják.Éppen a homokozónál voltak a munkások.El kéne menni ma csavarogni,kihasználni a jó időt... :roll:m tudom meddig kell elhagyniuk a házat.Ráadásul meg akarták venni.Azért is ment ki Sógor külföldre.A polgármester egy annyira jó fej ember.Volt,hogy kisegítette Őket.Pedig ha tudná,milyenek...Aztán a Sógornőm hőbörgése miatt a polgármester elküldte Őket.A csaj meg kitalálta,hogy Anyósnál be kell vezetni a netet+ a kábel tv-t,mert a gyerek azt nézi.Anyós erről hallani sem akar.Mióta külön költöztek Anyósnak 70 ezerrel kevesebb a villanyszámlája.

Párom már itthon is van.Mondtam Neki,hogy kukkantsa meg a játszóteret.Azt mondta még újítják.Éppen a homokozónál voltak a munkások.El kéne menni ma csavarogni,kihasználni a jó időt... :roll:

Kép
tierno

Na jó,küldök egy másik képet is,ne ez a förmedvény díszelegjen itt Kép

Kép
tierno

Brigi! Hát ettől az álarctól én is betojnék! :lol: :roll:

Aludtam én is du... Normális az, hogy már most a szülésről álmodom? :roll: Dokim egyedül volt a kórházban, egy ápolósráccal emelték ki a babát a hasamból, mindezt kb 10 perc alatt. Utána szabadon fölkelhettem, a hasam egyáltalán nem fájt, még több óra múltán sem, amikor már elvileg kimegy a fájdalomcsillapító. Flangáltam a kórházban föl-alá, és nem emlékeztem, hogy milyen nevet adtam a babámnak. :oops: :roll:

Kép
Kép
tekiroll

Andi! Hát az este a legveszélyesebb ilyen szempontból. De akkor neked is nagy akaraterőd van, hogy inkább vizezel csoki helyett! :D

Gabusz! De jó, hogy jelentkeztél! :D Szállás info engem is érdekelne! Meg persze a képek! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Zsand, kutysi :lol: ez jó! De valszínű kutyaisit akartam írni, de ha nem jól nyomom meg a billentyűt nem mindig ír....
Mért akarjátok a kutyát isibe vinni? Ő is rossz? Tudod mit nézettek, én most azt bújom ezerrel, a Póráz két végén , Victori a Stilwell műsora. Baromi jó!!!! Olyan kutyákat megnevel, hogy csak na!!!!! Én most így nevelem Yodit :wink:

Hajni, milyen édes ez a mosoly!!!!!!

Lini, Lili hogy van?

Andi, jobban vagytok?

Mia, örülök, hogy mancs alakul! És Ti hogy vagytok?

Orsi, majd holnap megdumcsizzuk az anyagboltot! Megyünk uszizni? Mikorra legyek készen? :wink:

Dolli, köszi, eddig egész jó ötletnek bizonyult! :lol: De helyeen festeget Gézu! Mi nemrég festettünk, de a skacokat után fürdetni kellett! :lol: Már 25én vizsga?! De izgi!!!! Egyed csak azt a csokt ha kívánod!!!! Gézu hogy van?

Mimi, Ti is? :( Jobbulást!!!!!

Hajni, én is teszveszelek! :lol: Most 41 aukcióm fut... :wink:
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... nge_view=1
Te miket árulsz?

Szia Gabi!!! Igen lett egy új kutyánk!!!! :lol: :lol: Az előző oldalon van kép is!
Milyen volt a szülinap? Sikerült a képfeltöltés?

Brigi, szép vagy! :wink: :lol: Kukucs, mit leselkedett ez a lányzó?! :lol: Én állandóan levetkőztettem a babákat amit kaptam.... :oops: :lol:

Lányok, bocsi ha kicsit kusza lettem, vagy nem reagáltam valakire, de most is itt ülök a kádban (kaptam egy kis pihit :wink: ) sok időm az nincs... pedig annyi mindent mesélnék!
Puszi mindenkinek!
sylph

Brigi: ettől az arctól én is frászt kapnék! Tudod kire hasonlít? Freddy-re a Rémálom az ELm utcából filmből. Ver tőle a víz! :shock:

Szilvi:
http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... d=12745929

Na megyek. Lili kivételesen már alszik, megnézem a CSI-t. :)

Hajni
KépKép
piriczkihajni

tierno:
Huuuuuuuuuuuuuuuh, nagyon brutal a maszk! Fraszt kaptam tole 38 eves fejjel!
Annyira elethu!

Dolli:
Nem semmi almaid vannak. En sosem almodtam a szulesrol :( De meg arrol sem hogy a gyermekemet a karomban tartom. Semmit!!! Mindig csak azt hogy terhes vagyok, de legalabb az minden almomban ugy van. (Az is valami?!)

Szilvi:
Mancs hol jobb hol nem. De ultimatumot adtam "neki" jovo het elejere mukodokepesse kell valnia mert hetfon mar felkelhetek! :D A gepeles mar jobban megy, az egerkezeles meg ketes, de alakulunk! KELL hogy alakuljon ez, nincs laca-faca. :D (vagy paca?)

En meg mar olyan lomha vagyok mint egy jokepessegu lajhar! Csak imbolygok jobbra-balra szep lassan, apa imadja nezni es vigyorogni. Aszonta levideozna.... KOSZ :mrgreen:

TeszVesz: benn vagy am a kedvenc eladoim kozott te is, Hajnival egyutt. :)
En eddig csak veszegettem de ha meglesz a baba majd el is adok....... annyi goncom van, meg a magassarku cipoim hogy nem ferunk el. Raadasul a legtobbet nem is hordtam... (tipikus!)

Hajni: teeeeeelleg, olyan Freddy-s az a maszk! Juj

sünciboglya

En ezt vettem a Vateran de sajnos kicsi lett! Pedig naggggyon szep! :( Kép

sünciboglya

Ez meg rolam egy friss foto. Mosoly sajnos nincs. De Patrik mar jol latszik. :D
Kép

sünciboglya

Orsiiii! Bocs a késői sms-ért! Ráadásul hívni akartalak, de párom hazaért, mentünk sparba, aztán tűz haza, jött a festő felmérni a terepet, utána lementem tornázni, és az áldott jó emberem meg miután az egész napját elregélte, csak utána szólt, hogy kaptam üzenetet! :(

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok,

Na egy napot kihagyok és nem bírom követni az eseményeket. :oops:

Mia: szegénykém mennyi minden kijön rajtad! Tettél már a kezedre káposzta levélborogatást? Állítólag segít. Próbáld ki.

Andi mesélnél a tücsök- zenéről? Oda milyen idősen lehet menni? Milyen?

Brigi: még nem beszéltem meg Hajnival, h melyikre megyünk. Persze gyere velünk!! Minél többen megyünk annál jobb buli lesz! :D

Hajni: melyikre megyünk? Remélem addigra Lili meggyógyul.
Van baba-mama torna cd-d??? átírnád nekem?

Orsi: ha Lili rendben lesz, megyek pedire! Már várom, manikűrre is mennék, de Lilit 1 kézzel nem tudom fogni, na majd ha nagyobb lesz.

Szilvi: köszönöm javulgat a kis pocok, csak még mindig nagyon el van dugulva az orra.

Mindenhol ez a betegség, úgy érzem magam mintha karanténban lennénk, nem merek kimozdulni sem!

Jaaaaaaaaaaaja képzeljétek Lili oldalra fordult és egy kis segítséggel hasra!!!!!! :D :D Egész délután ezt gyakorolta olyan édes volt, ahogy bepipult, a mikor nem sikerült neki! Olyan okos, szerintem a babák többet értenek mint amit mi gondolnánk! Mondtam neki, hogy próbáljon fordulni én meg segítek neki, erre elkezdett fordulni én meg tartottam egy picit a popiját h ne gördüljön vissza. Éééééés átfordult!!!! Végre végre vééégre! Jaa és kúszni is akart, de az még nem jött össze mert a hasán feküdt és a levegőben kapálódzott, olyan cuki volt! :lol: :lol:

Szerintem van valami a levegőben, napok óta szörnyű ehetnékem van főleg csokira,lassan úgy nézek ki mint a michalin baba. :oops: :cry:

Lini
Kép
kicsi lini

Lini:
Koszi! Barmit kiprobalok. De ezt a kaposztalevelet honnan tudom megszerezni? (Parom a beszerzomunkas most, szerintem megmegy ha bejelentem neki igy siman hogy kaposztalevel kellene.) :D
Szaritva, vagy frissen, piacrol vagy bio boltban filteresen?

joejt, kisse keso van...... holnap este leszek megint! Addig pihi van.

puszka mindenkinek!

sünciboglya

Sziasztok!

Tegnap voltunk a lakótelepi játszótéren,Apa is jött velünk,rengetegen voltak.Aztán eleredt az eső,haza kellett jönni. :(
Megint megy az RTL-en a Mickey egér játszótere,Dorci kedvence!Nem tudjátok,hol lehet ilyen DVD-t kapni?

Dolli!Szerintem normális,hogy erről álmodsz.Gondolom foglalkoztat a dolog.Én egyszer azt álmodtam,hogy szőke,hosszú hajú a kislányom. :roll:

Sylph!Köszi a bókot. :oops: :) Párom ma bevitte a munkahelyre a maszkot.Azt tervezi,este megijeszti a munkatársát.Dorina is az egyik babáját mindig levetkőzteti.Aztán nézi a fenekét és mondja,hogy kaka. :)

Mia!Milyen csini vagy!És még mindig nem vagy bojler,nem tudom miért mondod! :shock: Rólam van egy kép,ami szülés előtt 11 nappal készűlt.Na,az a bojler.És telihold képű!

Lini!De ügyi Lili!Olyan édesek,hogy csak gyakorolnak és gyakorolnak!Igen,erre már én is rájöttem,hogy a gyerekek okosabbak,mint hinnénk!

Orsi!http://www.youtube.com/watch?v=xKNqPKam2Do

Kép
tierno

Bakker, Zsombor ma megint belázasodott :cry: :cry: :cry: Mondjuk én már gyanakodva figyeltem hogy még mindig tele van az orra, ráadásul nagyon nehezen alszik ez miatt. Most attól tartok, hogy lehet visszafertőztem. Én talán már életben maradok, kicsit jobban vagyok szerettem volna délután lemenni sétálni kicsit. De most ez ugrott.

Lini,
Úgy tudom h a Tücsök zenét 6 hónapos kortól ajánlják úgyhogy még kicsit várnotok kell. Amúgy anno amikor jártunk akkor úgy volt hogy leültünk körbe anyukák, gyerekek az ölünkben - már ha volt kedve a gyereknek, mert időnként össze-vissza másztak :D és a csaj énekelt, mondókázott, időnként hangszerrel kísérve.

Szilvi,
Már jobban vagyok, köszi, bár még fáj a fejem és elég hamar elfáradok. Voltatok úszni?

Gabi,
Szerintem már nem kicsi Milán, ha meg nem akar ott ülni veled mondom nyugodtan mehetnek arra amerre akarnak, a lényeg hogy hallják. Hogy tetszett a Ringató? Azt meg én nem ismerem. Nem a nyaralás alatt fáztam meg, szerintem Zsombortól kaptam el.

Kép[
Kép[
kostyika

Sylph!Néztem a teszes oldaladat.A 86-os lányka együttes őszre/télre szerinted nagyon nagy lenne Dorinára?Mikor hordta Lili?

Kép
tierno

Mia: sima káposzta levél, friss legyen az a lényeg, rá a fásli és kész.

Andi: köszi az infot akkor még várok.

Lini
Kép
kicsi lini

KEPZELJETEK: nem is hiszem, a kezem egesz jol mukodik ma!!!!!!!! Es SEMMI kencet nem tettem ra, gyogyszert sem szedtem..... nem ertem, de nagyon boldog vagyok!! :D Heheh csak nehogy meglegyen ennek a bojtje... :mrgreen:

tierno:
Igen, a bojleresedes abbamaradt nalam a cukros mizeria miatt, azota lathatolag fogytam, a centi is mutatja (kar, comb, mell alatt, na meg a pofazmanyom is.) Tehat az atok aldassa valt vegul is. :)

Lini:
Koszi, veszek kapit akkor, most nincs itthon de rateszem a biztonsag kedveert... mert ha most nem is faj, de biztosan hasznalni fog!! :)

sünciboglya

Szijasztok Csajszik!

Na vagyok egy kicsit!
Olyan mérges vagyok, elaludtak a lányok, erre Apa elkezdett vésni a pinyóban!Persze mindenki felkelt, nem tudtam Őket visszaaltatni, szomszéd kislányok szedik az utcán a mandulát, közben visítoznak! :? Persze Bálintnak tanulnia kellene, de nem akar mert a kislányok állandóan hívogatják!
Bogika tiszta nyűg, mert nem aludt eleget! :cry:

Mi voltunk reggel usziban, nagyon jó volt, csak most nagyon fáj a hátam!

Linike, gyere ha már tudsz, jó lesz egy kicsit dumcsizni! :wink:
Arra gondoltam éerakunk Lilinek egy nagy paplant hátha elvan ott is! :wink: Majd próbálgatjuk! :D
(Andi! Majd összehozok Liniékkel is egy olyat mint Veled és Zsombival! :wink: :lol: :lol: :lol: )
Remélem hamar meggyógyul Lilike! :(
Nagyon ügyes, hogy már forog!!!!!!!!!!!!!!GRATULAAAAAAA!
Nagyon cuki lehet amikor bepipul! :lol:

Dolli hogy vagy????Nem erőltetted meg Magad???? :o
Hááááát a Te vizsgád is mindjárt itt van! :shock: Kezdek parázni! :o

Mia! Gyönyörűűűűűűűűűűűű vagy a fotón, nagyon szép kismama vagy és milyen karcsú! :shock: :shock: :shock: Csak a szép kerek pocakod van! És a hajad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Irigy-iryigy-irigy! :twisted:
Péteredet küldjed, mert bele fog törni a kezem a hátába! :D

Brigi! Akkorát röhögtem a Zoltán Erika számon! :lol:
Te ez a maszk! :shock: Félelmetes! Apa megijesztette kollégát????
Ha fent lesz a tükör és meg lesz a fürdő rakok fel új képeket, szerintem rá se fogtok ismerni! :wink:

Hajni! Én sosem tudom megnyiti ezeket a linkeket! :cry:
Jobb a kedved már? Gondolom a depinek nem tett jó a csütörtöki car idő! De most már szééép idő van! :D Kérdés hogy meddig! :roll:

Ki kérdezte a diétát????
Hát jó bírom mert 2 nap után feladtam, mert annyira undorító narancsot sikerült vennem, hogy a látványától rosszúl vagyok! :?
Majd próbálkozom mással, van egy két módszer a hátsó zsebemben, de még nem tudom melyiket bírom megvalósítani! :roll:
De nem én mondtam a levegőben valamit, szóval ha többen mondjátok biztosan így van! :lol: :lol: :lol: Így nem is aggódom miért kívánom a nasit! :wink:

Szilviii! Most néztem miket árulsz, nekünk is volt ilyen őszi téli együttesünk! IMÁDTUK!

Csináltam magamnak műkörmöt, de csak a saját köröm megerősítését, francia véggel! Piit meg akarom növeszteni mert tiszta csutkák voltak a suli miatt és nagyon elgyengültek! :cry:
Hosszú nem lehet, de legalább az ujjbegyem végéig érjenek és ne törjenek le!
A francia lakkot rögtön lenyúztam magamról mindig a masszázsolajakkal!

Fáááj a hátam! :cry:
Vendég

Andika!

Szegény Zsombi! :cry: Remélem semmi komoly és kimásztok ebből a betegségből!
Jövőhéten jön már Veronika oviba?

Mia! Örülök, hogy jobb a kacsókád! :D
Mikor kelhetsz fel????Szomolod a napokat visszafelé? Vagy vágod a centit??? :lol:
Vendég

Tényleg mit saccolnak, mekkora a baba?
Most már meg is születhetne! :D Azért a kedvemért várd meg a okt 8-át! :wink:
Vendég

Orsi,
Lementünk az ügyeletre, hááááát nem is tudom. Dokibácsi szerint kutya baja, csak jön 2 foga is attól lázas. Sára régebben azt mondta hogy a fogtól nincs 38 feletti láza. Én már nem tudom. Valszeg hétfőn azért megmutatom Sárának. Csak már unom hogy szombat délutánonként az ügyeletre járunk. :? Én kérdeztem a diétát, ma én is lelki támaszként mignont ettem :D Robi megint egész nap bent van Pesten, én meg még mindig nem vagyok teljesen jól, fárasztó állandóan egyedül a két gyerekkel. Manó már megy hétfőn, legalább délelőtt kicsit könnyebb lesz. Most mennek bábszínházba?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Mia! Nagyon csini kismami vagy! :D Tényleg, erről a káposztás dologról én is hallottam!

Orsi! Dehogy erőltettem meg magam! Nagyon jól esett! :D Te izgulsz az én vizsgám miatt? :lol: De édes vagy! De át fogok ám menni elsőre! :D Hű, de nagy a szám! Még! :roll:
A forgalmitól jobban tartok. Meg az eüvel ijesztgetnek...
Nem is meséltem, hogy már párom is tervezgeti, hogy mikor és hogyan tudná megoldani, hogy heti kétszer eljárjon úszni! Úgy örülök neki! :D
Nálunk a szomszéd fúrt megen alvásidőben. Nagyon sürgős lehetett, mert fúrt 3x1 percet fél óránként, utána kopogott fél percet... Ez pont arra volt jó, hogy én meg sem próbálkoztam a szundizással, pedig rámfért volna, pláne, hogy negyed 5-kor az ő kopogására ébredtem, ahogy flangált a magas sarkújában! :evil:

Nem is tudom, valaki talán kérdezte a neveket. Még nagyon nem haladunk vele. Én agyalok, párom szerintem megvárja, míg én mondom az alternatívákat...

Ma spóroltunk egy csomót... 4 boltban voltunk és sehol sm kaptunk azt és olyat, amit szerettem volna! :?

Úgy néz ki, egy hét múlva festetünk, a két kis szobát terveztük be... megint jön a dobozolás meg a kupi, de ha utána nem lesz penészedés, akkor bevállalom. Festő szerint nem durva a penészedés, nem kell az egész szobát penészölőssel festeni, csak az érintett részeket. És ha egy év múlva visszajönne mégis, akkor újrafestik! :wink:

Ma fölvettem egy kismama felsőt! Olyan furi érzés volt, pláne, hogy kis lenge volt. Mintha nem lett volna rajtam felső! :D :oops: Jah, 490-ért vettem a C&A-ban. :D

Hülye lottó sorsolást áttették 9-re, most egy órával később leszek milliomos! :lol:

Befogtam, jó éjt! :D
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Andi! Jobbulást Zsombornak! Melyik doki volt?

Brigi! Nekem most korainak tűnnek ezek az álmok! Még annyira nem foglalkozom a szüléssel, bár tudat alatt biztos bennem van, hogy szeretném megpróbálni természetesen. Eddig szentírásnak vettem, hogy a vérnyomásom miatta a következő is császár lesz, de ez a terhesség alacsony vérnyomást hozott, hátha nem lesz akadálya! :)

Kép
Kép
tekiroll

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?