Fúúú, itt a szép idő, ma senki sem írt...
Tegnap fullos nap volt: lovaglás, gőz, suli estig.
András anyuéknak segít egész héten Bábolnán a mg-i kiállításon (ők gépkereskednek), de tegnap délután hazajött a lurkókért és kivitte őket is. (mivel ugye én Fehérváron voltam)
Ma zár a kiállítás.
Én bezzeg egyedül itthon vagyok a lurkókkal.
Szerencsére Rékával átmentünk a fordárszhoz aki befestette a hajam (már tökre lenőtt), így már el is telt a délelőtt.
Roli itthon maradt, aztán egy idő után kijött a kapu elé nézni jövünk e már. Meglátta ezt egy aranyos szomszédunk és felhívtak átvihetik e. Roli ügyesen bezárt mindent, (mondtam neki a terasz nyitva) és a garázskapunyitóval kijött és azt elhozva be is csukta azt. Tök ügyes!
Nemrég telefonált Erika, hogy kész Réka tortája! Olyan kivi vagyok! Cicásat rendeltem! Este megyek érte ha hazajött Andrásom a kocsival és utána még megyek bevásárolni, mert holnap jönnek a vendégek és lesz a családi szülinap.
Majd jelentkezem a képekkel!!
Most lenyírom a füvet, meg takarítok.
Betti,
Mi volt a fogorvosnál? Bizti fáj, ha nem jöttél tegnap írni...
Hugi,
Fúú mennyi meló!
De legalább most egy szép hétvégétek lesz!
Szilvi,
Minden rosszban van vmi jó: apa otthon, te meg tudtál menni Emeséhez, meg ő is tudott menni érte...
Angi,
Hajrá!!!!!!!!!!!!
Reméljük mihamarabb szép hírekkel jösz.
Tippem: 3960 g
J.Ági,
Jobbulást Antónak, bizti hamar helyre jön az antibióval...
Édik a képek, ügyes Anti a mászással és a tornával!
Lola,
Néha nagyon idegtépő napjaink vannak, de utólag viccessé válik...
Bár leizzadni tök utálok én is!
E-on: nekünk van éjszakai áram, hát mostanában csak hétvégén adják és csak rövid ideig. (igaz nem is éjaszakainak hívják, hanem vezéreltnek és ha van felesleges akkor vezérlik)
Zsani,
Sztem jóval olcsóbb tud lenni egy jól szigetelt családi mint a tömb.
Télen mikor ritkán gyújtunk be a kályhába (hogy menjen gázról a padlófűtés + szobaradiátorok) 25-30 e fizetünk. 22-24 fok van. Ha besüt a nap több is. Mindig elájulnak nálunk. Nyáron 4-5 ezret. Erről megy a melegvíz is. Ősszel, tél végén kályházunk főképp, akkor ez elég.
Az áram az 17 e, de mi pocsékolunk sajnos (ki van világítva a bejárt éjjel + öntöző rendszer visz sokat + tavi szivattyú állandóan megy + minden be van dugva + elektromos a tűzhely) Ebből lehet faragni.
Van kuka: havi 1500
Víz: havi 6000 (pedig sokat mosok), kéthavonta olvassák és küldik ki.
Ház biztosítás: havi 3-4000
A többi csekk sztem nem alapvető dologra megy el: tv, telefon, internet, előfizetés, stb
Szóval no para, hogy belevágtatok!!! Akkor se ha sok a törlesztő, nekünk is van még 15 év!
Majd csinálunk unokaszobát!!!
Cirmike