Új privát üzeneted érkezett!

Szilvianyu!
Jó lenne ha szombaton nem esne, mert Tatán lesz osztálykirándulás, vagyis inkább csapatépítő játszóterezés....
Nincs mit...

Valaki kérdezte pár napja, nem tudom ki (bocsi) hogy mért megyek tanfolyamra? Mert minden évben kötelező a mérlegképes könyvelőknek, hogy ne veszítsük el a szakmánkat.... 2 napos, 8.30-tól kábé 15.30-ig....

lola77

Sziasztok

Tudom mit felejtettem el !!
Zsócinak Boldog Névnapot kívánok!!

Szilvia1981
Na örülünk hogy jelentkeztél.
Szegény Áron.Remélem már rendbe jött a drágaság.

Csajok holnap kezdem a fogászati kezeléseket.
Eljön velem a nagynéném,egyedül be sem merem tenni a lábam.
Persze már most hasmarsal küzdök.
Holnap ha túl leszek rajta meg majd büszkélkedek hogy jajj túl vagyok rajta. :P
Mire megyek vissza melóba muszáj rendbevágni a pofámat.
Legjobban a lecseszéstől félek.Bár a multkor is tök ari volt a fogorvos hapsi,azt mondta ő megért hogy rettegek(rossz élmények,szinte kínzások).Szóval még a lelkecskémmel is foglalkozott,nemcsak a lukas fogammal.

Betti

Kép
berna23

Lola
Basszus mennyi bosszúság ért ma Titeket.Én is reggelente rendszeresen leizzadok.Mi lesz ha még melóba is be kell érni.
Soma celeb nagyfiú nagyon jól mutat a képeken!!

Emeseanyu
Bolognai-nyami!!
Nálunk szilvalekváros gombóc volt.

Istike ma sem aludt a böliben.Fél ötkor beájult délután,fél hétig csipkedtem és nem akart felkelni.
Háát igy sem lesz éjjel alvás.
Már tiszta kivagyok ettől.ha egy napot alszik a bölcsiben már sokat mondtam.
Ebben a hónapban apával még nem is találkoztunk.

Kép
berna23

Csak gyors:

BOLGOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK MI IS ZSÓCINAK!!!!

Cirmikéék

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!
Köszönöm Zsóci nevében a köszöntéseket!
Most többet nem tudok írni, mert valamiért ritka lassu a gép! Majdnem 5 percet vártam ire be tudtam lépni!
Jövök a névnapi beszámolókkal!
Most tartjuk hétvégén a családdal! Mi már felköszöntöttük! Egy Barbie hintót kapott babával és 2 pacival! Nagyon örült neki! Most azzal alszik!

Jó éjt Mindenkinek!

Móni

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok,

A ZSÓCINAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Köszi a hozzászólásokat a ház ügyében. Ma is idegeskedtünk sokat. Természetesen majd várunk mindenkit a kecoba babatalira! :) :)
Ja kifizetjük 50 évesen a törlesztőt ,a gyerekek 20 évesek lesznek, aztán elköltözünk, mert túl nagy lesz a ház! :) :) :) jaj istenem...
Mindegy az a lényeg nekik legyen a legjobb, akármennyire nehéz nekünk.

Betti,
sok erőt a fogorvoshoz! Tényleg mikor túl van rajta az ember, az a legjobb. Istike ebben az időben sem aludt? A Máté kidőlt, meg állítólag az oviban is mindenki.
Figyu, a családi fenntartása nem biztos hogy több, főleg emelett
a fűtésárak mellett (többek között ezért is költözünk, mert annak a pénznek a nagy részét kifizethetjük törlesztőbe. Azért nem mindegy.) ráadásul nincs közös ktg, hidegvíz felfűtés stb. szemétségek!
Anyóspajtáséknál van szőlő. Szeretek kimenni, csak nagyon messze van, és ha az ember belegondol hogy 30 perc az út, akkor el is megy tőle a kedve.

Gabi,
semmi baj, nézegesd csak az overállokat.

Évi,
megnéztem a Somádat, jók a képek!

Az infulenzától én is rettegek nagyon, nehogy valami baj legyen.
:roll:

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Jó reggelt Mindenkinek!

Istike éjfél után valamivel aludt el,de még akkor is sokat mocorgott.
Addigra már teljesen elgémberedett a nyakam.Hajam sem maradt valami sok. :D
6-kor már nyöszizett a fiatalember.Nem volt különösebben nyügősebb,amúgy is zizi még reggelente.Remélem ma azért fog aludni nekem ebéd után.

Most várom hogy lecsurogjon a caffem.
Nagyon be vagyok tojva a fogászattól.Szerintem most húzni fog.(utolsó bölcsességfogam nem az utolsó előtti fogam mögé nőtt,hanem meggondolta magát,és mellé nőtt.De csak félig,szerintem nem fér ki)
Meg van egy pár tömésre szoruló fogam)
Na majd csak túlélem valahogy.

Zsani
Igazad van attól is függ mekkora a tömbház,hogy mennyi a fizetnivaló.
Nekünk kicsi a kérónk mégis az egekben van a gázszámlánk(rossz szigetelésű)
Köszönjük a meghívást!
Tejci fronton jobb a helyzet??

Moncsi
Édes Zsófi!Akkor nagyon eltaláltátok az ajándékot,ha együtt alszik a pacikkal,barbieval.
Várjuk a képeket is.

Verika
Már elég sok újságot elolvastam :lol:
Szerintem az agyamra is ment,mert én majd minden éjjel szülök.Hol alternativan,hol otthon,hol rossz élményekkel.
Mondtam is apának hogy most pár napig nem olvasok. 8)

Mai ebédünk:krumplistészta káposztasalival.

Istike ma orditott a böliben.Úgylátszik egyzser fennt,egyzser lennt.

Betti

Ui:ha nem jönnék,akkor nem éltem túl a fogdokit. :P

Kép
berna23

Zsanka!

Nem akarlak elkeseríteni, de a fűtés nem lesz kevesebb. Nálunk az a legtöbb. A hidegvíz felfűtését is kifizeted, vagy villanyban, vagy gázban, attól függően milyen bojleretek van.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Betti!

Veld leszel lélekben a fogdokinál.Nagyon sokáig rettegtem én is, aztán találtam egy rendes dokibácsit , rendes aszisztensnővel és azóta már jobb egy kicsit, már el merek menni.Azóta is hozzá járok, bár sajnos már csak magán úton lehet, vagy ha kimennék Oroszlányra..
De kitartás, ügyi leszel és utánna tök jó lesz..
Este Bius sem akart aludni..Még fél 12-kor hisztizett, hogy ő mégegyszer meg akarja nézni Csőrikét..Én meg már alig láttam.Antót 2 órán át próbáltam alatatni, két óra tömény visítás, valami nagyon nem volt jó Szegénykémnek..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Bocs,hogy nem írtam,de minden délelött olyan rövid........
Ma is csak épp beugrottam,majd hétvégén jövök bőveben.....
Azért olvaslak benneteket :lol:

KRÉMTÚRÓ:
a sparosban is van guar-gumi :evil:
én csak ritkán veszek ilyeneket,főleg,hogy Viki nem igazán eheti,inkább magam készítem el,így:
25 dkg túrót egy tálban kikeverek 3 vaníliás cukorral,ízlés szerint reszelt citromhéjjal,pici citromlével,majd annyi tejföllel,hogy krémes legyen.....ezt utána lehet túrbózni gyümikkel,mazsolával......

Moncsi
Zsófinak boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!
A Lapatári malom telefonszámát ahol a lovaglásra lehet jelentkezni megadnád?Köszi!!!!!!!

Szép hétvégét mindenkinek,sziasztok:Erika

cseriviola

Betti! Szorítooooook! Biztos túléled, különben Veled lenne tele a holnapi Fókusz, Aktív......... :D Na jó csak vicc volt!

Cseriviola! Melyik összetevő a guar-gumi?Enyémen nem voltak feltüntetve, csak ezek:
sovány krémtúró, cukor, vaj, tejsavópor, stabilizátotork (modosítot keményítő) étkezési zselatin, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav) aroma, vaníliarúd-kivonat.
???

Amúgy én is szoktam ilyet csinálni, kihagyva belőle a van. cukit, helyette szőlőcukit szoktam Noénak még. :?:

lola77

Sziasztok!
Levittem Antót dokihoz.Persze helyettes dokinő volt. A lényeg, hogy hurutos a tüdeje és csúnya, gyulladt a torka.Ehhez képest nem köhög sokat, alig-alig. Kaptunk antibiot..Jó korán megkaptuk, bár annyiból nem bánom, hogy Rákóczi először mindíg homeot ad, nekem egyszer sem ért semmit egyiknél sem, csak romlott az űllapotuk és 1,5-2 hét után adott antibiot, ami pár nap alatt rendbeszedte őket.Én sem szeretem a gyogyókat, ha lehet nem is szedek, csak ha már muszáj, de a szövődmények meg rosszabbak, ha nincs kikezelve rendesen, sajnos tapasztaltam Antikán 2 hósan.Pont hurut után..:(
Még az a szerencse, hogy napközben tök jó kedve van kistökinek, csak este nagyon nyügis, sírós..

Kép Kép
joosneagi

Kép A jövő babakocsi-szerelői.. :)

Kép Bius építménye

Kép Várj meg!!!!

Kép Mászós babám

Kép Fel akarok állni...vagy fejen akarok állni??? :)

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Jági:
nagyon aranyosak a képeken a gyerekek. Tök érdekes, mert a babakocsiban olyan picinek látom Antit, de ott azon a képen, ahol ketten ülnek egymást mellett, már nem sok különbséget látni.
Ügyes a fiú! Így tornázott Bencus is!
Ma ahogy taliztunk, tényleg megállapítottam, hogy sokat fogytál, az alakod jó irányban változott! Irigy-irigy!
Jobbulást Antikának! Ha muszáj a gyógyszer, akkor muszáj!!

Cserieri:
jó, hogy jöttél, gyere sűrűbben! :wink: Viki hogy van? Ovit szereti még mindig? Tesóprojekt hogy áll?

Lola:
nem semmi dolgok voltak nálatok akkor tegnap. Képzeld, mamámnál sem volt áram, aki a Turul mozinál lakik, még délután 5-kor sem. Le is eresztett a hűtője rendesen! :twisted:

Betti:
hajazás megy még, látom... És hogy hogy nem fárad el Istike? Pedig korán kell, ki is fárad ott. Érdekes.... Biztos még nem érzi biztonságban magát a böliben, ha megszokja, biztos jobban el mer aludni.
Gombóc: nyami! :)

Moncsi:
na, elkezdett barbizni Zsóci is? Hál istennek Dórikának van itt elég (Emesének majdnem 70 darab van), meg hintók, meg minden. De nem érdekli. Néha elkap egyet, de hamar megunja. Babázni sem nagyon babázik, babakocsit tol, rajzolgatni imád, néha autózik, meg kirakózni szeret, ilyesmit.
Várjuk a képeket!

Mivel apa itthon van (négynapos munkahét), így reggel ő vitte suliba Emesét. Hazajött, utána meg én indultam el, maradt a kicsikkel. Meglepiből elkísértem Emesééket úszásra. Mentem segíteni hajat szárítani. Emese nagyon örült, büszke volt, hogy az ő anyukája ott van (velem együtt 3 volt). Ügyeskedett úszásnál! Aztán visszaértünk, gyors rossmann, spar, siettem haza, apa meg most elment Emeséért. Gyorsan mostam egyet, szép idő van, meleg, mindjárt teregetek is. Gyerekek el voltak apával, Bence alszik, Dórikával játszottak, hintázás, fénykép nézegetés, meg Thomas nézés. Hazajöttem, nagyon örült nekem, de mesélte, hogy apuci, hiha (apucival hintáztak). Édes szívem...

Délután leviszem őket a játszóra, aztán Emese ma tesóméknál alszik. Nagyon készül már. Ilyenkor mindig kényeztetik! :) Vasárnap meg anyósékhoz megyünk, jön sóginőm haza Pestről, neki tartjuk a szülinapot.

Tényleg, hétvégén itt Sárberekben bucsú lesz (kicsi), meg ingyen kisvasút, zsíros kenyér, ilyesmi. Meg a Stop előtt ingyenes ugráló. Stopban olcsóbb a fagyi emiatt hétvégén.

Ki mit csinál ebben a szép időben?

Na megyek, teregetek.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, este voltam a tescoban, tényleg nagyon jó árleszállítások vannak. És az őszi ruhákra is. Jó bélelt gatyák, pulcsik,felsők stb. Volt 86-os vékony, kötött kardigán 550-ért pl. Zoknik, fehérneműk is. Felnőtt is.

Na megyek, felébredt Bendus.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csak egy ötlet..Szerintem tök helyesek...Mikire..

http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/N ... _is/366017

Kép Kép
joosneagi

Érdemes nézelődni:
http://gordosne.blogspot.com

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Gyosan lejelentkezem nálatok :) CSanád még nem nagyon készülődik kifelé, nem sok jelét látom ennek. Pedig én már annyira szeretném!!!!!!!!!!! :cry: :shock: :)
Tegnap Julcsi is mondta, hogy Csani most már ki akar jönni. Reméljük Julcsi jól hallotta és holnapra lesz valami. Azért is lenne jó holnap, mert apa itthon lesz és így legalább nem kellene izgulni, hogy haza ér-e stb....

EDBanyu!
Én erre a szép hétvégére egy szülést tervezek :D

JÁgi!
Nagyon cukik a képek! Sajnos én mostanában alig fényképezek :( de asszem visszaszokom r hamarosan.
Antónak jobbulást!
Nálunk az ovi 80 százaléka köhög... sajnos elkerülhetetlen ez ilyenkor.

Moncsi!
Zsócinak boldog névnapot kívánunk!

Zsanka!
Jó lesz aza kertes ház mindenképpen, főleg a gyerekek miatt! Én is remélem egyszer megadatik nekünk is! :) Addig is maradnak a mamák kertjei :)

Lola!
Micsoda sztár lett Soma, tele van vele a kemma.hu :) Nagyon jó ötlet ez a kertszépítés az isitől. :)
E-on :twisted: pénznyelő!

Betti!
Mi volt a fogorvosnál? Egy hős vagy, hogy el mertél menni! :)
Én hallotalak ám a Radír rádióban :) ott leadták amit a megnyitón nyilatkoztál, vágatlanul :)

Na most más nem jut eszembe. Olvasni szoktam,de írni nem nagyon marad erőm, kedvem.
Remélem jövőhéten jeletkezem a friss fotóimmal :) :lol:

Kellemes hétvégét kívánok!!!!
angika

Angika!

Én meg pont ma akartam már kérdezni, hogy mi van veletek? Talán megérkezett a gólya???Drukkolok, hogy a szülési terveid sikerüljenek, és várjuk mihamarabb a képeket pici Csani babáról!!!

Kép Kép
joosneagi

Bettinek biztos zsibbad a pofija, azért nem jön... Most nutellát se tud nyalni! :( :D :shock:

Gabi! TE meg ne takaríts már, biztos csillog-villog már minden Nálatok! Ha nem bírsz Magaddal, jöhetsz ide is...

Mondjuk most porszívoztam, de máshoz nincs kedvem, még vasalni kéne...

Angika! Szorítok, hogy ebben a szép indiánnyári időben kikukucskáljon Csanád fiatok! Hajrááááá! Este lehet Apával segíteni Neki! :wink: :!: :D :lol: Egy kis "vasalás"????

lola77

Sziasztok!

Hú, de "gyér" a forgalom...

Gabi:
Te még mindig takarítasz? Jóóóó lesz az má'! :) Jól vagytok amúgy?

Angi:
örülök, hogy jelentkeztél, kívánok Neked holnapra szép szülést, ha ez a kívánságod, de valahogy úgy érzem, hogy majd csak jövő hét vége felé akar kibújni kispasid. Lassan elkezdhetnénk fogadni a méreteire. Kezdjük a versenyt.

Tippem: 4150 gramm!!!

Bettikém:
mi van Veled? Mi volt a fogászaton? Csak nem bölcsességfog műtét volt, mint nekem? Akkor Veled érzek! Bármid fáj, cataflam, pár nap alatt jobb lesz. Nekem a műtét után másnap olyan volt a fejem, mint akit agyon vertek. Annyira be volt dagadva. Reméljük Te "olcsóbban" megúsztad. Írj, ha tudsz...

Lola:
mizújs Veletek? Mit csináltatok ma?

Híradóban mondták, hogy átláthatatlan és fékezhetetlen a sertésinflulenza. Valamelyik iskolában több, mint 200 beteg van és már óvodákban is. Most már csak az a lényeg, hogy ha meg is kapjuk, könnyen átvészeljük!!

Jági:
jobban van Antika?

Mi lent voltunk a játszón délután, elég sokat. Bence keresztül-kasul megy a játszótéren. Már alig mászott. Nagyon ügyeske. Majd holnap rakok képet a menéséről, egyik nap lekaptam. Édes szerelmem! Már mindkét pici alszik hál istennek, Emese húgoméknál, majd holnap ebéd után jön haza. Voltak a mekiben, most filmet néznek. Mindjárt hívom is fel jó éjszakát kívánni!

Na megyek, jók legyetek!

Hugi:
tényleg, jobban vagy? Pihenni tudtál?

Verika:
még mindig keveset jössz! :(

Sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Sajnos csak olvasni van időm jönni, másra nagyon mondjuk erőm se lenne.
Tegnap maradtam egy órát túlórába, rohanás Virágért az oviba. Én nem tudom a többi szülő hogy csinálja, de 4 óra után pár perccel már csak három gyerek van az egész oviban!!!
Hál istennek Virág nem reklamált. Viszont délután már igen. Átöltöztem gyors, bedobtam gyors egy mosást, elmosogattam, ellátam a kutyát, feltettem egy adag tésztát kifőni, végre leülnék ebédelni, mikor megkérdezi, hogy játszunk-e. Kicsit nehéz most az élet. Ráadásul hoztam haza munkát is, Szabi elég későn jött haza, úgyhogy altatás kezdetekor tudtam nekiállni, azaz fél 10-kor. Éjfél előtt picivel végeztem, reggel 4-kor meg keltem :shock:
Mostanában elég fárasztóak a napok, bár tudom, hogy ti, akik otthon dolgoztok is nagyon elfáradtok, úgyhogy nem is akarok tovább panaszkodni.

Hétvégén viszont most nem megyek :D Betegállományom óta ez az első hétvége, hogy mindkét nap itthon leszek!
Holnap el is megyünk Budapestre, most lesz az V. Sportágbemutató rendezvény. 80 fajta sportágat lehet megnézni, kipróbálni, mindez ingyenesen. Van egy Mekis játék is, matricákat kell gyűjteni, minden kipróbált sportág után adnak egyet. A készlet erejéig be lehet váltani a matricagyűjtő füzetet apró ajándékokra.
Visszük magunkkal Virág legjobb ovistársnőjét (Jázmin!!!) és a nagytesójét is, hogy izgisebb legyen a dolog :D

Vasárnap marad a házimunka, sajnos apának be kell mennie dolgozni (vállalkozó).

Holnap fényképezek majd sokat, legalábbis remélem, hogy sikerül sokat és nem merülnek le az elemek.

Még picit játszunk Virággal (mostanában állandóan boltosat kell, úgy néz ki jófajta pénztárgépet kell neki néznem Mikulásra, vagy karira.)

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok senkinek, de olvastam szinte mindent, elképzelhető, hogy szombaton tudok jönni bővebben.

Sziasztok!
Hugi

hugodugo

Sziasztok!

Ne feledjétek, holnap Tatán a Tiszti Klubban Babaruha-börze 9 órától 15 óráig!!! :wink:

Kép
Kép
evicuska

Sziasztok,
Már elég rég jelentkeztem. Olvasni olvastalak benneteket, de irni nem volt időm. Teljesen telitettek a hétköznapjaim.
Rólunk annyit, hogy jól vagyunk. Laurának még mindig tetszik az ottalvás az oviban és már este is időben alszik el.
Lassan beindul az oviban is a néptánc. Péntekenként balettra jár és hétvégente lovagolni. Úgy ül a lovon, mintha oda termett volna. Mátéra azt mondták, hogy még kicsi hozzá és nőnie kell. Ma megyünk du Dad-ra ott vannak kis pónik is és terápiás lovaglás is.
Máté egyre ügyesebb minden téren. Már a logopédusnál sem sirt a héten. Úszásnál sokszor volt mostanában Réka párja a gyakorlatoknál. Legutóbb még haverkodtak is egymással, még egy puszit is kapott Rékától.
Most mennem kell, fel is ébredt Máté. Később rakok fel pár képet a gyerekekről.

Judit
jutte

Fúúú, itt a szép idő, ma senki sem írt...

Tegnap fullos nap volt: lovaglás, gőz, suli estig.
András anyuéknak segít egész héten Bábolnán a mg-i kiállításon (ők gépkereskednek), de tegnap délután hazajött a lurkókért és kivitte őket is. (mivel ugye én Fehérváron voltam)
Ma zár a kiállítás.

Én bezzeg egyedül itthon vagyok a lurkókkal.
Szerencsére Rékával átmentünk a fordárszhoz aki befestette a hajam (már tökre lenőtt), így már el is telt a délelőtt.
Roli itthon maradt, aztán egy idő után kijött a kapu elé nézni jövünk e már. Meglátta ezt egy aranyos szomszédunk és felhívtak átvihetik e. Roli ügyesen bezárt mindent, (mondtam neki a terasz nyitva) és a garázskapunyitóval kijött és azt elhozva be is csukta azt. Tök ügyes!

Nemrég telefonált Erika, hogy kész Réka tortája! Olyan kivi vagyok! Cicásat rendeltem! Este megyek érte ha hazajött Andrásom a kocsival és utána még megyek bevásárolni, mert holnap jönnek a vendégek és lesz a családi szülinap.
Majd jelentkezem a képekkel!!

Most lenyírom a füvet, meg takarítok.

Betti,
Mi volt a fogorvosnál? Bizti fáj, ha nem jöttél tegnap írni...

Hugi,
Fúú mennyi meló!
De legalább most egy szép hétvégétek lesz!

Szilvi,
Minden rosszban van vmi jó: apa otthon, te meg tudtál menni Emeséhez, meg ő is tudott menni érte...

Angi,
Hajrá!!!!!!!!!!!!
Reméljük mihamarabb szép hírekkel jösz.
Tippem: 3960 g

J.Ági,
Jobbulást Antónak, bizti hamar helyre jön az antibióval...
Édik a képek, ügyes Anti a mászással és a tornával!

Lola,
Néha nagyon idegtépő napjaink vannak, de utólag viccessé válik...
Bár leizzadni tök utálok én is!
E-on: nekünk van éjszakai áram, hát mostanában csak hétvégén adják és csak rövid ideig. (igaz nem is éjaszakainak hívják, hanem vezéreltnek és ha van felesleges akkor vezérlik)

Zsani,
Sztem jóval olcsóbb tud lenni egy jól szigetelt családi mint a tömb.
Télen mikor ritkán gyújtunk be a kályhába (hogy menjen gázról a padlófűtés + szobaradiátorok) 25-30 e fizetünk. 22-24 fok van. Ha besüt a nap több is. Mindig elájulnak nálunk. Nyáron 4-5 ezret. Erről megy a melegvíz is. Ősszel, tél végén kályházunk főképp, akkor ez elég.
Az áram az 17 e, de mi pocsékolunk sajnos (ki van világítva a bejárt éjjel + öntöző rendszer visz sokat + tavi szivattyú állandóan megy + minden be van dugva + elektromos a tűzhely) Ebből lehet faragni.
Van kuka: havi 1500
Víz: havi 6000 (pedig sokat mosok), kéthavonta olvassák és küldik ki.
Ház biztosítás: havi 3-4000
A többi csekk sztem nem alapvető dologra megy el: tv, telefon, internet, előfizetés, stb
Szóval no para, hogy belevágtatok!!! Akkor se ha sok a törlesztő, nekünk is van még 15 év! :lol:
Majd csinálunk unokaszobát!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

nem tudtam jönni,takaritottam,főzés.sütés,kinti munkák..

Köszi hogy mindneki gondolt rám.
A hülye fogdoki,gondolt egyet és lelépett a rendeléséről.
Délután egyig kellett volna rendelni,ő meg lelépett 10-kor.
A másik meg nem fogadott. :evil: Nagyon pipa voltam,a semmiért izgultam agyon magam.
Hétfőn megyünk megint nénémmel.Majd azért megemlitem neki a dolgot.

Betti

Kép
berna23

Holnap jövök bővebben,de most Istike vacsit kért.

Kép
berna23

Sziasztok!

Tényleg nagy a pangás csajok...

Velünk minden ok. Lent voltunk délután a sárberki napokon. Ingyenes volt a kisvasút, ugráló a stopnál, zsíros kenyér, sör, üdítő. A hinták bezzeg szokásos búcsús áron voltak, az kicsit bosszantó volt. Mindegyiken (majdnem) ültek a lányok, aztán kisvasútaztunk velük a stopig, ott fagyiztunk (az is olcsóbb), vissza is vonattal jöttünk. Utána még kis játszó.

Ma semmi érdemleges amúgy nem történt. Holnap megyünk anyósomékhoz és jön Dávid is. Rég volt.

Betti:
hú, ez nagyon durva. Tök bosszantó tud lenni az ilyen! Szegény. Megint izgulni kell! Szerintem is jobb túl lenni rajta.
Én is bejelentkeztem a leszedendő anyajegyeimmel bőrgyógyra, meg nőgyógy rákszűrésre. Kíváncsi vagyok...

Cirmike:
ügyes volt és találékony Roli, de én utólag szétaggódtam volna magam, hogy kiment egyedül a ház elé, stb. Emese is elvan egyedül, de sokszor nem hagytam még itt, meg hosszú időre sem. Max, amíg sparba megyek. Kb. húsz perc.
Kíváncsi vagyok tortára, szülinapra!! És most mekkora a hajad? Növeszted?

Jutte:
jó, hogy jöttél, örülök, hogy minden ok. Ügyesek a lurkók akkor! Ha tudsz, azért gyere ám! :wink:

Gabi: Veletek mi van? Rég írtál....

Mindjárt felrakom a képet, amit ígértem.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jági: tényleg, hiányoltalak a búcsúban. Hogy bírjátok amúgy a hangzavart??

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Állj el az útból!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Így aludt ma el Dórika Thomas közben!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Megy a kiskukac

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Itt is... (meg már lent is sokat)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Csajszikák

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kormányoz

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Sexikém

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Autózik (anya nagy örömére)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Egy gyors hír!!!MA FELÁLLT A KISFIAM!!!!!!!!!44444

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok,

Mi is megvagyunk, sajna irni nem volt időm az elmúlt napokban, csakolvasgattamés megpróbáltam behpzni az egy hét lemaradást, amig üdülni voltunk.

Rólunk röviden annyit,hogy sajna az üdülés nemvolt a legjobb. Mivelmindenki áradozott a helyről, kicsit túl sokat vártunk el. Bioházban voltunk, mivel jöttek anyumék meg tesómék (ez igy olcsobb volt, mintha a szállodába mentünk volna). Sajna a bioház nem nyerte el a tetszésünket. Nyikorgott a fa lépcső az emeletre, hideg volt és szerintem kicsit kies, üres. A kiságyak minősége katasztrófális volt. Meg is reklamáltam már a második nap.Erre a válasz, hogy nincs jobb sem több sem. Na de egy bababarát szállodában? az ország szinte első számú bababarát száloodájában? akkor ha ezt igy tudom, levisszük a mienket.
A gyerekprogramok viszonylag jók voltak, Niki élvezte, beleszeretett Bobóba a vizilóba. Állandóan őt kereste, simogatta, puszilgatta. A sportprogramok, amiket kiválasztottam magamnak sajna betegség miatt elmaradtak, és még csaka helyettesítést sem oldották meg. Na de könyörgöm, én erre befizettem.....
A csajok sajna már ott lebetegedtek, torokfájás és taknyosság. Igy a vége fele már nem is élveztük annyira a nyaralást. Mondanom sem kell, hogy orvos még csaka közelben sem volt, nemhogy a szállodában. 2 v 6 km volt Hévizen vagy Keszthelyen. Ez is felháborított....
Na mindegy..... Hazajöttünk, még egy picit folyik az orruk, de jól vannak.

EBD Szilvi,

Gratula Bencus menéséhez.....

Lola,

Tündéri SOma a Kema.hu....

BEtti,

Szoritok a fogdokinál. Nekem is el kéne mennem, mert az utolsó bölcsességfoamat még ki kéne huzni. Nekem sem tud kibujni mert nincs elég helye.
Ja amugy külön köszönöm Niki nevében is, hogy gondoltál Ránk amikor Nikinek volt a névnapja. Olyan jól esett, hogy gratuláltál neki.. Köszi még egyszer.

Nem is tudom kinek akartam még írni, kicsit hulla vagyok mostanában. Bocs ha a többieknek most nem reagálok, majd mostanában igérem többször fogok jönni.

Ja és a legfontosabbat majdnem elfelejtettem. Az én kis édes bogyókám Vivien elindult. Hétfő óta mendegél. Most már elég ügyes, mert 10 lépést is megtesz magától. És nagyon tetszik neki.
Még csak csütörtökön volt 11 hónapos, de már előtte elindult.. Igazi kis tündérke... Most már lassan szaladgálhatok kétfele :-)

Na mentem

Csilla
lexyca

Sziasztok!

Van pár percem...ideültem olvasgatni :wink:
Ma délelőtt csavarogni voltunk,előtte gyors megfőztem a spenótot főtt tojással,elkészítettem a Réka tortáját :lol:
Du-i alvás után pedig kimentünk Vértestolnára barátnőmékhez,nagyon jó volt!!!!!!!!!!!
Az a csönd,nyugi.....imádok kimenni hozzájuk,csak sajnos ritkán van rá alkalom.........
Neki is van egy kislánya,1 évvel idősebb Vikinél,hogy mit műveltek ezek ketten..... :P
Jövő héten keddtől megkezdődik a korán indulás reggelente.......5.30-kor már menni kell :evil: ovi,aztán gyors melóba.....

Jági
gratulálunk Antónak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon ügyes!

EDB anyu
megint nagyon jók a képek!Édes Dórika hogy aludt el....... :wink:
Egyszer megnéznénk azt a sokat említett barbiekat,70 db az azért nem semmi!!!!!!!!!!
Az eredeti barbie hintó sokáig bírja a strapát?
Azért kérdezem,mert Vikinek tavaly vettünk egy utánzatot,de 3-4 hónap múlva már kitörtek a kerekek
:evil:

Lola
holnap leírom neked melóban a sparos krémtúró összetételét pontosan.

Angika
szerintem Csani 24-én fog megszületni és 4005 gr lesz :wink:
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Holnap én meló után megyek anyósékhoz a családom után,este megpróbálok tenni képeket......de nem biztos.

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Olvasgattalak ám benneteket szorgosan, de írni nem nagyon volt kedvem. Nem tudom, most megint egy ilyen hangulatom volt ebből a szempontból.
Takarítgattam. A konyhát 3 nap alatt fejeztem be, és még vannak apróságok. Tegnap a hálót csináltam, kicsit átrendeztem, most olyan jó kis kuckós. A hálót amúgy is nehéz volt takarítanom, mert a férjem 3 szakja miatt csak nagy nehezen jutottam be oda, hogy senkit ne zavarjak. Most ez is kész. Ollllyan jó! Ma nem csináltam semmit. Egyrészt mert Zoli is itthon volt, kettő meg ma nem éreztem inditattás rá. 2 napja Gergő megint gyakran kel éjjelente. Már az 5. fog is áttörte az ínyét (felül 3, alul 2 van eddig és készülődik a 4. is felül) Megy is a hasa szegénykémnek és a sebén is megint ott a luk. Jöv héten mérlegelésen megmutatom a dokinak. Danim most "beleszerelmesedett" az unokatesóba. Állandóan Kittizés van itthon. Kittinek is "viszonthiányzik". Pénteken anyósék elvitték hozzájuk Danit. Nagyon jót játszottak.
Kaptam egy masszázs és szauna övet a csütörtökön. Hát csajok az annyira jó. Abból a szempontból legalábbis, hogy egy negyedórás masszír alatt én tutira el tudok aludni, teljesen elálmosít. Nagyon kellemes.
Emellett még teszveszezek is. Vettem Daninak bélelt gatyót télre, bodykat, magamnak 20 darab felsőt (na erre kivi vagyok) még fizetnem kell és majd jön postán.
Vettünk Angliából egy FP csészepiramist. Annyiba került postával mint az itthoni ára. Amúgy 400 Ft-ért nyertem az Ebay-en. Szeretik nagyon a gyerekek.

Csani szül tipp!

Szept 27-én és 4260 gramm, 51 centi!

Betti!

Sajnálom a fogdokit! Ez bosszantó! Megértem hogy félsz, ilyenkor a kísérő sem nagyon bátorít. Legalább is nálam nem sokat ér. Ügyi vagy, végig tudod csinálni! A végén már érzéstelenítő nélkül vállalod! :D :D
Ügyi vagy, hogy ennyi mindent csinálsz a házban, ház körül. A múltkori "eltévedésén" a férjednek jót mosolyogtam. (rossz udvarra jött be mondat)

EDB anyu!

Annyira helyesek a képek. Bencu második menősén látszik a "koncentrálás" az arcán.
Helyesek a csajok is a képen. Dórika annyira hasonlít rád.

Csilla!

Gratulálok Vivi ügyeskedéséhez! Sajnálom, hogy a szálloda nem volt olyan jó, mint ahogy elképzeltétek. Kehidán voltatok??

JÁgi!

Gratula Antóka ácsijához! Látod-látod! Olyan hirtelen elindul, hogy nem is lesz időd észbe kapni! Nagyon ügyike! Geri is egyre bátrabb napról-napra.

VEri!

Kemény ez a korán kelés! Kitartás! Csak belerázódtok!

Hugo!

Teljen csendes pihenéssel, kikapcsolódással a hétvégétek! Már igazán megérdemled! Látod a lányod is ezt igényli!

Megint sokat szédülök! Gondolkodom, hogy csináltassak-e egy vérképet! Csak most lemenni a háziorvoshoz!!?? Még összeszedek valami csinos bacit!

Na jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Hugi: tegnap el is felejtettem reagálni. Este jutott eszembe az ágyban! :) Megint túlhajtod magad, Te nőci!! Persze, tudom, hogy a mai világban igyekszik az ember még jobban végezni a munkáját, mert félti, de az egészséged fontosabb! Írj többet Virágról is, az biztos írás közben Téged is kikapcsol, meg jó olvasni Róla! :)

Gabi: szerintem is csináltass vérképet, esetleg valamelyik olyan napra próbálj időpontot kérni a dokidtól, mikor reggel kezd és első legyél. Ügyes vagy a lakással. Én is tök szeretem a rendet, tisztaságot!
És milyen a 20 felső? Így csomagban volt hirdetve, egy eladótól?
Még nem mondták, hogy Dórika rám hasonlítana, kivétel nélkül mindenki apját mondja. De köszi, jólesett! :)

Csilla:
sajnálom a nyaralást, főleg, hogy egy csomó pénzbe kerül az ilyesmi. Érdemes lenne panasz levelet írni nekik utólag, annak nyoma van, nem?
Gratula a kicsi menéséhez, ügyike!
Utólag is bocsi, boldog névnapot Nikidnek. Általában észben tartom az ilyesmit én is, de mivel ritkán írsz, nem ugrott be kicsi lányod! :oops:

Cserieri:
aztán rakjatok ám képet Réka tortájáról! Szuper lehet a falusi barátnő/rokon, én is szeretem az ilyesmit! Cserfes vagány kislányod elhiszem, hogy feltalálta magát.
A korai kelés nagyon durva!!!

Velünk minden ok. Most itt táncikálnak a gyerekek. Tegnap leckéztünk Emesével, most gyakoroltunk (nyelvtan, olvasás, matek).
Nemsoká jön Dávid, apa már elment érte.

Bence is nagyon sokat megy már, most is, most már egyre kevesebbet mászik.

Na megyek, kicsit vasalok, aztán megyünk ebédre anyósékhoz.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jági: hatalmas gratula Antikához!!! Ügyes kis fürge krapek!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

EDB-Anyu!

Nemrég láttalak titeket itt előttünk elmenni Bencussal.Sőt, tegnap is láttalak Titeket a búcsúban, mi pont akkor értünk haza, amikor ti lent voltatok. El kellett mennünk egy alkatrészért Monorra, meg hazafelé megálltunk a Corában. Aztán kicsit pihiztek a Manók és utánna mnetünk le mi is. Bius dodzsemezett apával, én meg a körhintára mentem fel vele, aztán még felfértünk az utolsó útra a kisvonaton. Még ugrált is egyet csajszim a Stopnál..
Ma még tervezem a Cirkuszt,de nem tudom, lesz-e belőle valami.Apu hozot jegyeket, amivel egy 1000-ért be lehet menni, de nem tudom, hogy Bius mennyire kötné le.Az állatokat nagyon szereti..

Cora: megint jól jártunk..Vettem Antónak kezes-talpas rugit, aludni.750-Ft volt a 2 darab.Nagyon megérte.Nem olyan extre, de aludni annyiért tökéletes.Meg vettem hosszú bodyt, abból is két darab volt egyben 660-ért..Biusnak vettem jövő nyárra felsőket, egyik 200, másik 300 Ft volt..Szeretek így vásárolni...

Csajok!

Ma van az utolsó napom..Én nem gondoltam, hogy ki fogom bírni..De sikerült. Jövő héttől kezdem a tornát..El akarok menni fodrászhoz is és új ruhákat kellene vennem, de arra úgy sajnállom a pénzt...

Gabi!

Tök ügyi vagy a takarítással..Én is belekezdtem, de nagyon lassan haladok.Én is kaptam szülinapomra olyan övet, én is használgatom, bár sokszor úgy elmegy a nap, hogy el is felejtem feltenni...De mindjárt előkapom..Ügyi vagy a vásárolgatással.Tényleg, milyen felsőlket vettél? Csomagos?
Geri lépeget már? Antó nem indul el még,csak feláll mostmár folyamatosan , de csak egyhelyben rugózik, de úgy örül magának..

Csilla!

Sajnállom, hogy ilyen lett az üdülés, én is azt hittem, hogy hipiszupi lesz.Már én is annyiszor kacsintgattam az oldalukra..De ezek szerint akkor nem ér annyit, amennyibe kerül..
Milyen volt a börze ? Sokan voltak?

Kép Kép
joosneagi

Cirmike: ügyi volt Roli a lakás bezárással, de gondolom adtad Neki az instrukciókat közben telón… Bár múltkor Jubiban is egyedül bezárta az autót, figyeltem (elment valamiért és odaadtad Neki a kulcsot) tök jó hogy így megbízol benne! (Én még nem-Sománál…)
Szilvianyu: A laptetős képen, ahol vigyorog Dóri, én is látlak Benne Téged is…
Pénteken du. férjem+Soma Bajra mentek unokatesóhoz, én meg takarítottam+maszek. Tegnap Tatán voltunk az új osztállyal, dottóztunk, voltak ügyességi versenyek a Cseke tónál+foci (Apukák is…) Jó móka volt, Soma élvezte nagyon, bár elfáradt. Noé egész nap Anyuéknál volt, de elvitték Őt is unokatesózni… tök elvolt ott Ő is. Na azért mikor hozták haza örült Nekünk nagyon!

Annyira édes Bence ahogy megy, jaj tiszta ugyanúgy mint Noé. És ahogy kapaszkodik abba a tokba, amit fog???? Éééédes. Ügyi. Amúgy látom az első képen a jobb lábfejét kifele teszi, ugye? Amit mondtál, hogy mutattál a védőnőnek és azt mondta, támaszkodik.

Képzeldd Somának a rajzszakkör kedd-pénteken lesz…

Betti: azta, hát igen magyar Eü! Ha dolga is volt a dokidnak, miért nincs helyettesítés????? Remélem mikor újra menned kell, már nem fogsz nagyon izgulni…

Angika! Ági01-nek írsz sms-t ha Csanád kibújik? Ezek szerint ez a hétvége nem jött össze (bár még lehet, nincs vége éjfélig…) Na az én tippem: 3980 gramm!

Cseriviola: rájöttem a krémtúró nyitjára: kétféle Sparos van, amit az Alföldi gyárt, abban tényleg van guar-gumi (b@sszák meg) a kicsit másik formájú dobozban, ez is Sparos abban nincs!!!!!
Hú csajok, hogy beindultak (szó szerint) a lurkóink! Bence, Matyi, Vivi…

Sok puszit Nekik az új tudományukért cserébe! És képeket is kérünk Róluk is!

Gratula J.Ági Antójának, lassan Te is szaladhatsz kétfelé, mint
Csilla! Karácsonykor már biztosan… Nem baj, legalább nem látod a fini sütiket, mi???

Csilla: Húúú pedig írtó drága a Kolping… és ennyire gáz??? Asszem akkor mostanában nem vesszük tervbe! Pedig jó sok pénzt otthagytatok akkor a 3 család… FÚÚúú, elhiszem hogy mérges voltál, ezek tényleg bosszantó dolgok. tényleg érdemes Nekik mélt írni, hátha valami kárpótlás becsusszan! A betegséget sajnálom! Azért majd teszel képeket????

Judit! Ügyi Laura az ottalvással, így azért könnyebb, hogy nem kell rohanni érte! Mátéd pedig ügyi azzal, hogy megbarátkozott a logopédussal! Miket csináltat Vele most? Biztos arik voltak Rékával is az usziban…

Gabi: rátok szakadt az OTP????? Jó sok mindent vettél! Na jó csak vicc volt, főleg hogy még tudjuk, harcban is állsz az OTP-vel! 20 felső??? Nem semmi hogy bevállalod látatlanba… Én így nem is mernék venni főleg az anyaga miatt! Majd írdd meg milyenek lettek! Milyen az a FP játék 400-ért? És mennyibe lesz mire ideér? (utalás, posta)
Háló-takarítás: megértelek, hogy kimaradt!pont az előbb bosszankodtam Én is, hogy a hétvégi felmosás, porszívózás olyan nehézkes, hogy itt vannak körülöttem, mert nem bírnak ugye egy helyben maradni, amíg felszárad. De tegnap nem voltunk itthon ugye, ma muszáj volt felmosnom! Pedig könyörgöm 6 perc alatt felszáradna, na mindegy!

Jó képeket csináltunk az Angol parkban Somával-Apával, lehet majd teszek fel!

lola77

Sziasztok

Jági
Gratula Antókánknak!!Nagyon ügyes a kis csöppséged.
Jobban eszi már a gyümiket?
Húst adsz már neki?

Csilla
Niki lányodnak is nagy grat az elinduláshoz.
Ez a bölcsességfog igazán bosszantó,mi a fenének van az odateremtve ha nem fér ki.Sőt nekem a jobb oldali fogsoromnál(alul-felül)plusszba van kinőve egy-egy fog.Persze emiatt kicsit görbék is,mert alig tudtak kibújni.
Szálloda :arrow: :evil: Én a helyedben tennék némi panaszt.
Lányoknak jobbulást!!
Képek??

Hugi
Remélem jól sikerült a tegnapi nagyvárosi program!
Kérünk képeket,bizti csináltál. :wink:
Ha teheted ma pihenj le Virág mellé.

Emeseanyu
Örülök hogy jól éreztétek magatokat tegnap.
Bence nagyon ügyes a járással!!Dóridnak most nagyon beindult a hajnövekedése.
Tisztaságot már én is úgy imádnám. :wink: Perzse a mamám ma is sáros papuccsal ment végig az egész kérón.Meg is kapta a lecseszést.Ebéd után a fél konyha kajás.Mondtam neki előkét fog kapni,mint Istike.
Az anyajegyeid zavaróak csupán számodra,azért veteted le?Vagy előfordulhat hogy nehogy baj legyen belőle?

Gabi
Te figyi most egy időre cserélhetnénk lakást. 8)
Remélem klasszak lesznek a tezs-veszes rucik!!
Aranyoos lehet Dani,az uncsitesószeretettel. :wink: Olyan édesek tudnak lenni.
Mi lett Dani kajaturkálásának eredménye?

Angika
Úgy legyen hogy szüljél!!
Csak szót fogad a kisfiad.
Örület hogy leadták a riportot.Komolyan majd elsüllyedtem a szőnyegbe szégyenemben. 8)

Tippelésem:Kisfiú lesz.3850gramm,és 54cm.

Betti

Kép
berna23

Gyors ideültem, amíg Dani eszik, Geri kaja fő. Céklát csinálok neki(k).
Nekünk tepsis husi, ubisalival.

FP játék!

Csészepiramisról van szó! 10 félgömb egybe (minestori torony jellegű) telején egy csörgős golyó. Ez volt össz 9 font (kb 2700 Ft). ÉÉééésssss! Sikerült végre a Tikkabilla óra 5 fontért. Annyira örülök, hogy végre megnyertem egyet és nem is rossz áron.

Felsők!

2x volt 10 db egy csomiban. Összesen 1200 Ft-ért lett meg plusz 930 Ft postaköltség. Szóval olyan 100 Ft körülre jön ki egy darab. A képen tetszettek, csak jók is legyenek. Párszor már befürödtem az itt vásárolt dolgokkal magamnak, mert kicsit lettek.

OTP-t ne is említsük. Még várok egy hetet a válaszukig, aztán megy az email a PSZÁF-nek. Ennél rosszabbul már nem járhatok a bankkal.

Na van hely a konyhában megyek tevékenykedni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Cirmike!
Tényleg nagyon ügyes Roli, hogy így bezárt..Nem semmi, hogy önállósodnak ezek a gyerekek..

Hugi!

Na milyen volt az a sport.nap? Hogy bírtál a 3 gyerkőccel? Élvezték gondolom, várjuk a képeket...

Lola!

Tök jó lehetett ez a sulis program, gondolom a gyerekek nagyon élvezték, főleg, hogy ilyen jó idő is van mindemellett...

Kép Kép
joosneagi

Csilla
Természetesen Vivinek megy a gratulásció!
Niki már egy ideje profi benne. :wink:

Kép
berna23

Gabi!

Te is adtál már el női rucikat a teszveszen? Nekem van pár ruhám, amik nagyon, vagy csak megvettem és nem hordtam, inkább ilyenek vannak és csak foglalja a helyet, kabát, farmer stb..Csak eddíg bátortalan voltam feltenni..De lehet, hogy egy próbát megérne...

Kép Kép
joosneagi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?