Sziasztok!
Én egy zugolvasó vagyok
Bár sajnos nem véletlenül találtalak meg bennetek...én egy barátnőmnek próbáltam rajtatok keresztül segíteni, akinek meghalt a babája...végül ő nem szánta rá magát, hogy írjon, én meg maradtam, mert nagyon szorítok nektek, hogy végre boldogok lehessetek.
Franka!
Én beleolvastam abba a szörnyűségbe! Én tudtam kívülállóként olvasni, és mit mondjak, így is nagyon feldühített! Ekkora baromságot. Beleolvastam mindegyikbe és kiderült, hogy mindenki hülye és mindenkinek vagy beteg v. hülye gyereke lesz, ha ugyan meg nem hal, amiről, persze mi anyák tehetünk.
A hülye gyereket szándékosan írtam, ui. nekem (én halak vagyok) ezt írták, hogy elmebeteg gyerekem lesz (van) a bennem lévő bizonytalanság, meg mittudoménmimiatt. Aki ilyeneket leír, az nem komlett. Szerintem ez az ember az, aki HÜLYE! Szóval ne foglalkozz vele! Igaza van a többieknek, ki az, aki kicsit sem parázik terhesség alatt...ja, az a több osztályos "asszony", aki nem is tudja, hogy terhes és véletlenül szüli meg itt-ott a gyerekét.
Csak ennyit akartam mondani! NE Stresszeld magad ilyenekkel és a többiek sem. Sajnos történnek szomorú dolgok.
Az én barátnőm olyan 25 éves volt, amikor megszületett a nagyon beteg babája (amit mellékesen simán ki lehetett volna szűrni, ha az orvos nem mondja egy csomó vizsgálatra, hogy minek, maga fiatal, úgysem lesz semmi baja a gyereknek).
Ezzel szemben szinte egyik szerve sem fejlődött ki tökéletesen és még down-kóros is volt. Azóta neki is van egy kislánya, de nem volt semmi, amin keresztül ment.
Nem szeretnék többet írni, de remélem és nagyon szorítok, hogy
mindegyikőtöknek része lehessen abban a boldogságban, amit egy baba adhat!
Puszi