Szép estét Lányok!
Boszikám!
Milyen tali? Veroval?
Hát olyan még nem volt! Én azt írtam Veronak, hogy a szülinapos mekipartyról küldöm Neki a gyerkők energiáját és jókedvét, hogy Ő is derüljön!
Jobban vagyok, de a hangom......na azt inkább hagyjuk!!! Nem beszélek most senkivel!!!
A szülinapos lufit pedig Peti bácsi osztogatta a gyerkőknek, mert egyiknek szülinapja volt és arra Ő rendelte a tortát és hozott lufikat. Csak kaptak azok a gyerkők is, akik nem abba a csoportba járnak és ámulva/csodálattal bámulták a lufikat!
Fanni kapott lovacskás "titkos naplót" meg matricákat meg puzzlét meg egy pólót! Mind lovas!!!
Benőnek viszont még fogalmam sincs, hogy mit veszek a jövő 7re!
De még nem beszéltem Noémivel!(Anyukája)
Majd hétfőn, ha talizunk bent reggel az oviban, megkérdezem!
De végre vásárolhatok kisfiúnak is!!!!
Vero!
Ha már Boszi felhozta....egy tali valamikor?
Zsófi 9x szopizik egy nap?!
Ezt hogy csináljátok? Akkor hányszor és mit eszik még emellett egy nap?? És azt tudod, hogy mennyiket szopizik? Mi már csak 4x-5x nyomjuk a cicit egy nap, ami összességében kb. 7-7,5 dl tejet jelent. Délelőtt kap egyszer tejpépet, ebédre főzit és este 6 körül gyümit.
Tejpépes kérdésedre válaszolva....múlt héten én a Teccőbe vettem Mildis pépet, 589 forint volt akciósan. Egyébként annál olcsóbbat én sem láttam még. Ha nem akciós akkor 697 forint. De igazából nem is nagyon látok máshol Mildiset csak Teccőbe. Egyébként én a DM-ben veszek Hippest. Ott a legolcsóbb. 749 forint. És nem akciós. A Nestlés meg a Milupás meg a többi ami még van 200 ft-tal drágább! És az üveges kaják is ott a legolcsóbbak. 50-80 forinttal olcsóbbak, mint a "multikba". Még kérdés babakajával/piával, pelussal stb. kapcsolatban???
Orsi!
Ház készülésről videofelvétel készül? Nálunk János csinált, mikor építkezett, hogy tudja, hogy hol "jönnek mennek" a villany és vízvezetékek, hogy ha majd később...ha már kész van a kégli.... kell valamit csinálni, akkor véletlenül se fúrjon/faragjon bele a dolgokba!
Mondjuk Ő egy ilyen "nagyonalaposmindenregondolok Pasi"!!
Akkor legalább majd akkor csináljál képet, ha már minden kész és csili vili!
Na ezt jól megaszondtam!
Zsombornak esetleg második névnek Dániel?
Akkor legalább a fiúk második neve valamicskét hasonlítana!
Judy!
Neked még elfelejtettem, hogy Ancsa azon a képen nagyon édi!
És elképzeltem, ahogy a kutyus szalad Ancsa után és "kiabál" Neki, hogy "Hééééééééé!! Add vissza a labdámat!!"
És Milánó miatt nagyonnagyon irigy!!!!!
Csókoltatom az olaszokat!!! Én lenni nagy olasz fun!!!
Na asszem reggel elő is kapom az olasz könyvemet és kicsit átböngészem!
Steff!
Szóval akkor semmit nem adnak az oviban?
Nálunk mindent adtak. Csak pizsit meg torna ruhát meg a tisztasági felszerelést....havi 1 wc papír, egy 100as zsepi, negyed évente egy 200ml folyékony szappan meg egy csomi szalvéta.....kell vinni. Szülinapra süti/torta nekünk is csak számlával igazolt lehet.
Mi Adrinak a szandikat és a cipőket is mindig a Deichmann-ba vesszük. Én ott még mindig láttam szandálokat is! Legalábbis itt az érdi Stop Shopban még van.
Nekem minden kép nyerő, de a legjobban a "kádas" teccik!
Vali!
Ha vígasztal, Adri nekem sincs el nagyon senkivel. Max. Párom tesójáékkal...hozzájuk hajlandó elmenni is, de ott aludni nem....de ha mondjuk egy évben kétszer eljutunk Jánossal színházba, akkor hozzánk jönnek felvigyázni! Nem nagyon szeret máshol aludni!
Szóval ilyen szempontból Ő sem egy könnyű eset!
De ezt betudom annak, hogy amikor kicsi volt, nem igazán volt "magára hagyva" se nagyikkal se mással. Evvan. És eléggé "fostos" is!
Ebben az Apjára ütött az tuti!!!!
De remélem azért majd változik!
Viszont Jáz...!!! Hát rajta már most látszik, hogy Anyja fajta!!!
Tök jól elvan mindenkivel! Csak kajaidőben kell még nagyon Anya!
A többit megoldja!!!
Vikó és a kutyus
És képzeljétek!! Jáz ma már felmászott a lépcsőn is!!!
Késsssszen vagyok!!!!
Még jó, hogy ez csak az a két lépcsőfok, amin a nappaliból lehet feljönni az étkezőbe....a nagy lépcsővel...ami az emeletre vezet.... egyenlőre még csak szemez!
Na akkor lesz majd igazán csak "nemulass" nekem, ha azt is elkezdi majd megmászni!!!!
De addig talán még van egy kis időm!!!
Tencikém!
Petim
jövő héten nyomja a celebet!
Tapadok a TV2-re 20.50-től!!!!!
Holnap hívlak!
Na mentem megetetem még Jázt aztán tiplizek alunnyi!
Szép álmokat Mindenkinek!