Új privát üzeneted érkezett!

Andi,
valahogy sejtettem, hogy ennél se lehet munkaviszonyod, mikor kiváltod a kártyát... :( De ha tuti felvesznek a másik cégnél, akkor végülis nincs rizikója, nem?

Orsi,
Anna is jön :)

Ancsa,
sétatéri keverék márkájú :) de leginkább valami németjuhászvér lehet. Ezen a fotón látszik nagyjából:
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy, hú...majd mesélj, hogy bírta Anna a repülőutat, meg persze Ti is. lehet én vagyok betoji, de nem mernék vele repülni. még a gyöngyösi leruccanások is neccesek nála, mert utál egy helyben ülni 10percél tovább...néha végignyafizza az utat, pedig az "csak " 45perc :shock:

Ancsa, de örülök, hogy jól vagytok!!!! mármint Te+baba. Larának meg jobbulást. szegényke, mindig elkap vlmit.
igen, már meg is vettük akciósan, épp ma szállították le. :lol: AEG lesz a sütő+főzőlap+mosogatógép. még hűtőt kell nézni meg elszívót.
snooopy

Orsi
na az tök jó, hogy akciósan tudtátok megvenni!

Ancsa
Larának jobbulást

Nem tudtok valami tippet, merre menjek ruhát(fölső, cipő, pulcsi) venni (magamnak :oops: )
Europark 0 :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Judy!
Anna nagyon édi :D

Steffi!
Jobbulást nektek!! :oops:

Ancsa!
:oops: fúú! Ez nem hangzik jól :oops: remélem valami nagyon futó, eltévedt gyomorrontás!!! Nem akarom itt az ész osztani, mert az nekem sincs :lol: de nem kéne valami immunerősítőt szednetek? Mintha most jobban elkapnátok dolgokat! :oops: hátha segít! De az is lehet, hogy csak pechetek van és pont rosszkor voltatok rossz helyen és ott ilyen környezet volt. :oops: Minden esetre mielőbbi jobbulást!!!!
Kedvem: hát! Már javulóban volt de most megint betett valami :cry:
Timivel meg nem is beszéltük hogy talizunk!!! :shock: honnan vetted? :D

Timi!
Hajrá „Gyorsvonat!!!” :lol: nagyon ügyi a csaj! Látom diétán van a csaj! :lol: jaj de megdögönyözném!!! :lol: kis formás! :wink: Kutyusos kép meg :lol: :lol: betojás!!!!!!! :lol:
Jáz haja: nálunk ilyen „idős” :lol: korban még ugyanilyen volt a lányoknak :D úgyhogy reménykedni lehet!!! :D:D:D:
Óvó néni miatt meg köszi a megnyugtatást. Kata csoportjában látod direkt kérték, hogy később menjek! :roll: :oops:

Andi!
Balu :lol: Tud élni!!! :lol: kádas kép :lol:

Bocsi,de most csak ennyire futotta … :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi!
mostanság nem voltam shoppingolni :? sorry :)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ANDI-ha jössz pénteken,Érden a stop shop-vannak jó üzletek,bizti találnál valamit magadnak...majd megyünk csapatostól :wink: :lol: :lol: pénztárca tele legyen :lol: :lol: :wink: képek átmentek látom...megfeleltek??? :roll: :lol: :lol:

ANCSA-laptetőőőőő :wink: :wink: :wink: -és most már tessék erősödni a diéta után sok sok gyümit enni-főleg szőlőt!!! :wink: :lol: :lol: -a kis alattomosnak pedig esélye sincs hogy jöjjön...ha jönne is a dokik lecsapnak rá!!!!csak pozitívan......

VERÓ-ovistorta kész lett???-vagy már el is fogyott??? :roll: :lol: :lol:
Zsófi hányszor szopizik még???

ORSI-Koli mint Mikey-nem tud ülni egy percig sem-egész nap tépne mint a veszett egér....már nem is tudom mikor ült az ölembe egy percet...és Benedek is-ülni nem ülünk inkább állunk kinyomja magát mert minden érdekesebb mint anya :roll: :roll:látom konyhád alakul....és te jól????

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci
írtam vissza :lol:
Én ma vagy holnap szeretnék vásárolni, sztem elnézek az Árkádba

emano/Andi
KépKép
emano

Tenci!
ovis torta tegnap délben mind elfogyott :D óvónő (nem az aki beszólt :wink: ) és a dadus már el is kérte a receptet :lol:
Zsófi 7x-9x szopizik egy nap 8) mért? Benedek mennyiszer?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

JudyNagyon édes, tudom, hogy láttuk már, de azért jó látni!!! És milyen aranyosak együtt!

Orsi,
Hát igen a repülés nem egyszerű!!! De nem is olyan vészes mint, ahogy az ember azt gondolná! Csak sok apró pici dolog kell, ami leköti a kis figyelmét! Mi januárban repültünk Egyiptomba, és megérte!!! Lara imádta!!
Hát igen, ez most kemény két hét volt számunkra, eddig csak a börével volt gond! Amúgy annyira erős. Lehet hogy Ő sem bírja a parlagfűvet, mert szemben velünk a III. építési ütem helyén áll az építkezés és másfél méteres a fű, nagyon kemény, Apa aludni sem tud. Már hívta az Önkormányzatot, de nem történt semmi. Miért??

Örülök, hogy sikerült megvenni a cuccokat! Biztos tuti!! és mikor költöztök???

Veronikusz,
Oszd nyugodtan!!! :lol:
Hát nem tudom, fent írtam Orsinak, hogy lehet attól van. Szóval én szedek több vitamint is. Lara most nem, de hát Ő meg mindig egészséges, most valami történt, de igyekszünk megerősödni!!
Akkor valamit félre értettem! Örülök, hogy javulgat a kedved!
Amúgy reggel 10 óta semmi baja nincs, játszik, iszogat szerencsére főztem magunknak krumplit, én már magamnak tettem rá vajat meg sajtot, (hát nem észre vette) na utána csak úgy volt hajlnadó enni, hogy minden falatnál mondtam, hogy hát pici sajtocska van rajta. (olyan rossz volt átvágni, de hát amúgy nem ette) így meg jó sok fogyott! Most ha minden igaz, olvasott és alszik. Hasmenés, hányás nem volt!

Hú, de ennék egy kis tortát!
Emil megérkezett??

Tenci

hát gyümit még nem ehetek, csináltam megint almakompit, majd azt. De már éhes vagyok, és jól is érzem magam. Bár erőm még nem sok, fel akartam porszivózni, mosni itt fent, meg persze előtte törölgetni, de csak kis rendet raktam meg felporszívóztam, erre futotta. (mert már előtte lent bemásztam a konyhaszekrény alá, kisöpörtem, még beférek a hasamtól)

Andi,
Én nagyon szeretem az Árkádot, jó boltok vannak, C und A, H und M, Zara,
Bár egyvalamit nagyon nem szeretek, hogy fizetni kell a pisilésért, ez szemétség!!!
Szóval ott tuti mindent megtalálsz, és szeritnem gyerekruhák is az ottani C und A-ban vannak a legjobban. Bár tudom most magadnak szeretnél!

ancsaboszi

Ancsa
köszi, sztem el is megyek ma, egyedül, magányosan :oops: 8) :roll:
egyél egy kis pirítóst

emano/Andi
KépKép
emano

Hát már a piritóst is unom!!!

Én mostanában szeretek úgy vásárolni, hogy egyedül megyek.
Régebben még csajos vásárlások voltak, most Larások vannak!
Na azok nem mindig egyszerűek.
Emlékszem mikor a C und A próbafülkéjében kevertem neki össze a tápszert! :lol: és meg is ette!

Jó vásárlást!!!
irigyellek!!!

Larának is kéne több dolog!!

ancsaboszi

Én sem szeretek egyedül menni, de Bálint nem szeret vásárolni.....így marad az egyedüli vásárlás...

emano/Andi
KépKép
emano

Hát egyedül jobb mint pasival nekik nincs türelmük.
VAgy Bálintnak van?
ÉN több csajra gondoltam, azok jók. Amúgy meg jobb egyedül.
Mit egyek?

Mi az átmentet a diétából? a kimenet?

ancsaboszi

Ancsa!
megkaptam, de még nem volt időm válaszolni :oops:
DVD miatt ne aggódj!!! majd küldöd mikor küldöd! :lol: Viszont MAJD ha küldöd, akkor a Naphegyre lész oly szives!!! :wink: köszi

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa
husi leves?

emano/Andi
KépKép
emano

ANDI-jó Árkádozást!!!-nálunk Miki is ilyen-inkább megyek tesómmal v havernőimmel-de persze nálunk is mostanában a gyerekes felállás a nyerő!!!-és igen az nem egyszerűűűű.....ilyenkor jó ha jön velünk valaki aki tud figyizni a lurkókra.....pl mama :roll: :lol: :lol: :lol: -lassan utalom a gyedem a maminak :roll: :lol: :lol: :lol:

ANCSA-mit keresel te a konyhaszekrény alatt????? :roll: :roll: tényleg kéne már porszívó Larának :wink: :lol: :lol: -és almakompi is nagyon jóóóó!!!!parlagfű-ne is mondd!!!! :x :x

VERÓ-Benedek 3-max4 a többi gyümi,és mamakajcsi.....és bébitök szinte mindennap-az egyik kedvenc :lol: :lol:
akkor ti jól nyomjátok.....csak a fogyi miatt kérdeztem.... :wink: :lol:
látom nyerő volt a torta.....te tudsz valamit.... :wink: :lol: :lol: még a végén az óvónők jönnek, és viszik, este meg hozzák csajokat :wink: :lol: :lol:

ANDI-majd mondd mit sikerült beszerezned :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Andi,

Hétfőn husi leves volt, azt most annyira nem, de majd holnap fözök valami light-osat szerintem,
Mikor mész vásárolni? hú, jó sokan lesznek.

Tenci
Na hát én azt kerestem a konyhaszekrény alatt, hogy Benedek ne találjon annyi mindent! :lol:
Ja délelőtt felporszívoztuk a nagy szönyegünket, fúj, annyira gusztustalan, még 2008 karácsonyára kaptunk Anyukámtól péntz és hogy vegyünk azt, de a kazános elvitte, azóta már többször végig mentem rajta vanishel, de hát nem látszik rajta, legalább én tudom, hogy nem koszos annyira. :lol: Majd talán most hoz a jézuska végre egyet!
Ja a lényeg, hogy én kiporszívóztam és utána meg Lara, olyan édes volt!
Almakompiból már meg is ettem a részem.

Na megyek puszika

ancsaboszi

Sziasztok!

Ancsa!
Örülök,hogy jobban! Nem tudom tudod-e, de coco-cola jó hasfogónak és a hányást is megállítja! Tudományosan nem bizonyított, nekünk a kórházban mondták mikor martinnal voltunk bent a kiszáradás miatt! Normolyt port egyébként lehet ilyenkor adni meg sodioralt, az elvesztett ásv. anyagokat stb pótolja! Normolyt receptet tudok postázni a sodioral nem vényköteles! Én soha nem fizetek az Árkádban a pisilésért! Nem kötelező!

Óvi: nekünk is azt mondták a szülőin, hogy saját készítésű sütit nem vihetünk, mást is csak akkor, ha blokkot viszünk róla, az ÁNTSZ miatt, ha valami betegség lenne, de azt is mondták, hogy a szülő biztos nem romlott tojásból csinál sütit a gyerekeknek, úgyhogy lehet vinni.
Azt is mondták, hogy akkor menjünk legkésőbb fél 5re a gyerekért, ha már mondjuk ott van reggel óta, olyan 7óta, de itt is az van inkább, hogy fél 5kor ajánlott elhozni... Majd meglátjuk két hét múlva már többet tudok 1jén megyünk fél 10re, fél 12kor meg el is jöhetünk.
A zsák meg speckó méret meg a lepedő is, két füle kell, hogy legyen meg meg van szabva, hogy hány centi, na lefényképezem és beillesztem hogy lássátok. De azt nem tudom, hogy tornazsákot és tisztasági zsákot vagy mit hol vegyek? És ezekre kell jelet is tenni? Tud valaki jó helyet ahol lehet kapni 23-24 szandit kisfiúnak?!

Benedek-Jázmin ücsörgös kép tündéri, én őgy szeretem, mikor így üldögélnek, annyira cukik. Balu fürdös is király! Tud élni! :lol:

Jobban vannak, hál Istennek, Martin ma már nem is aludt, annyira jól van :roll: Én nem vittem őket orvoshoz megmondom őszintén, mert ez ami van ezt én is ki tudom kezelni, többel jönnénk haza mint amivel odamegyünk. Májusban is szimpla megfázással vittem el és a laza 1.5 órás várakozás alatt benyalta a jó kis bélfertőzést :cry: :cry:

Tenci!
Kettőnk közt maradjon, de szerintem sem egész épek... MOndjuk ezt neki is el lett mondva nem 1x.

Na, dobok képeket
Na ilyennek kell lennie az óvis zsáknak. Amibe van váltó zokni, hosszú poló, rövid meg ilyenek
Kép

Kedvenc kép
Kép

Imádják egymást
Kép

Kicsi fiam
Kép

Kicsi lányom
Kép

Sok lett, de most úgysem teszek képet egy darabig megint :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tenci, össze kéne hozni a kölyköket, akkor lekötnék egymást mi meg tudnánk dumcsizni. :lol: :lol:
köszi jól vagyok. koli lefáraszt estére, együtt zuhanunk az ágyba. másik pasi is jól, sokat mozog, már olyanokat tud rúgni.. :shock:

Steffi, örülök h már jól vagytok. szépek a gyerekek nagyon. látszik Martinon, h szereti a húgát.

Andi én szívesen elmegyek veled shoppingolni, szólj máskor ha mész.
azt Szabi is utál. én húgommal szeretek a legjobba, tökre megértjük egymást, nem tökölünk egy egy üzletben (anyára hajlamos, h 1,5 órát tölt el egy boltban én már unom :shock: ) és ő megmondja az őszintét ha vlmi szarul áll. bár ez elég ritkán van. :oops: :lol: :lol:
snooopy

Sziasztok!

Steffi: Örülök, hogy jobban vannak a gyerekek, és nagyon szépek :lol:
A kedvencem "Imádják egymást" :lol:

Ancsa: Szegény Lara, hogy összeszedte ezt a nyavaját, most hogy van?

Judy: Ilyen problémás a bejutás a múzeumba? Nem is gondoltam volna. :shock: A mi kutyink állandóan játszana Viktorral, mert még nagyon kölyök a kis drága. :lol:

Reni: Merre jársz? Olvasol minket? Gyere ha van 2 perc időd és mesélj valamit, kérlek.

Orsi: Hogy vagytok? Jó hogy jöttél.

Tenci: Irigykedem Mikey-ra, Viktor sose marad el a nagyszülőkkel :oops: Anyukámmal még igen,de ő messze lakik, sajnos. Anyóséknál meg nem marad meg, mindig mondja " Ne hagy itt, félek." Meg hasonlókat mond. :oops: :cry:

Judy: Viktor és a Bunno kutyi
Kép
V

valentina

Szép estét Lányok!

Boszikám!

Milyen tali? Veroval? :shock: Hát olyan még nem volt! Én azt írtam Veronak, hogy a szülinapos mekipartyról küldöm Neki a gyerkők energiáját és jókedvét, hogy Ő is derüljön! :wink:
Jobban vagyok, de a hangom......na azt inkább hagyjuk!!! Nem beszélek most senkivel!!! :roll: 8)
A szülinapos lufit pedig Peti bácsi osztogatta a gyerkőknek, mert egyiknek szülinapja volt és arra Ő rendelte a tortát és hozott lufikat. Csak kaptak azok a gyerkők is, akik nem abba a csoportba járnak és ámulva/csodálattal bámulták a lufikat! :wink:
Fanni kapott lovacskás "titkos naplót" meg matricákat meg puzzlét meg egy pólót! Mind lovas!!! :lol: :wink: 8)
Benőnek viszont még fogalmam sincs, hogy mit veszek a jövő 7re! :shock: 8) De még nem beszéltem Noémivel!(Anyukája)
Majd hétfőn, ha talizunk bent reggel az oviban, megkérdezem! :wink: De végre vásárolhatok kisfiúnak is!!!! :lol: :wink: 8)

Vero!

Ha már Boszi felhozta....egy tali valamikor? :wink: 8)
Zsófi 9x szopizik egy nap?! :shock: :roll: Ezt hogy csináljátok? Akkor hányszor és mit eszik még emellett egy nap?? És azt tudod, hogy mennyiket szopizik? Mi már csak 4x-5x nyomjuk a cicit egy nap, ami összességében kb. 7-7,5 dl tejet jelent. Délelőtt kap egyszer tejpépet, ebédre főzit és este 6 körül gyümit.
Tejpépes kérdésedre válaszolva....múlt héten én a Teccőbe vettem Mildis pépet, 589 forint volt akciósan. Egyébként annál olcsóbbat én sem láttam még. Ha nem akciós akkor 697 forint. De igazából nem is nagyon látok máshol Mildiset csak Teccőbe. Egyébként én a DM-ben veszek Hippest. Ott a legolcsóbb. 749 forint. És nem akciós. A Nestlés meg a Milupás meg a többi ami még van 200 ft-tal drágább! És az üveges kaják is ott a legolcsóbbak. 50-80 forinttal olcsóbbak, mint a "multikba". Még kérdés babakajával/piával, pelussal stb. kapcsolatban??? 8) :lol: :wink:

Orsi!

Ház készülésről videofelvétel készül? Nálunk János csinált, mikor építkezett, hogy tudja, hogy hol "jönnek mennek" a villany és vízvezetékek, hogy ha majd később...ha már kész van a kégli.... kell valamit csinálni, akkor véletlenül se fúrjon/faragjon bele a dolgokba! 8) Mondjuk Ő egy ilyen "nagyonalaposmindenregondolok Pasi"!! 8) :wink: :lol:
Akkor legalább majd akkor csináljál képet, ha már minden kész és csili vili! :wink: 8) Na ezt jól megaszondtam! :lol: 8)
Zsombornak esetleg második névnek Dániel? :lol: :wink: Akkor legalább a fiúk második neve valamicskét hasonlítana! :wink: 8)

Judy!

Neked még elfelejtettem, hogy Ancsa azon a képen nagyon édi! :wink: És elképzeltem, ahogy a kutyus szalad Ancsa után és "kiabál" Neki, hogy "Hééééééééé!! Add vissza a labdámat!!" :lol: :wink: 8) És Milánó miatt nagyonnagyon irigy!!!!! 8) :lol: :wink: Csókoltatom az olaszokat!!! Én lenni nagy olasz fun!!! 8) Na asszem reggel elő is kapom az olasz könyvemet és kicsit átböngészem! :wink: 8)

Steff!

Szóval akkor semmit nem adnak az oviban? :shock: Nálunk mindent adtak. Csak pizsit meg torna ruhát meg a tisztasági felszerelést....havi 1 wc papír, egy 100as zsepi, negyed évente egy 200ml folyékony szappan meg egy csomi szalvéta.....kell vinni. Szülinapra süti/torta nekünk is csak számlával igazolt lehet.
Mi Adrinak a szandikat és a cipőket is mindig a Deichmann-ba vesszük. Én ott még mindig láttam szandálokat is! Legalábbis itt az érdi Stop Shopban még van.
Nekem minden kép nyerő, de a legjobban a "kádas" teccik! :wink:

Vali!

Ha vígasztal, Adri nekem sincs el nagyon senkivel. Max. Párom tesójáékkal...hozzájuk hajlandó elmenni is, de ott aludni nem....de ha mondjuk egy évben kétszer eljutunk Jánossal színházba, akkor hozzánk jönnek felvigyázni! Nem nagyon szeret máshol aludni! :? :oops: :roll: Szóval ilyen szempontból Ő sem egy könnyű eset! :? :oops: :roll: De ezt betudom annak, hogy amikor kicsi volt, nem igazán volt "magára hagyva" se nagyikkal se mással. Evvan. És eléggé "fostos" is! :? :oops: :roll: Ebben az Apjára ütött az tuti!!!! :twisted: 8) :wink: De remélem azért majd változik!
Viszont Jáz...!!! Hát rajta már most látszik, hogy Anyja fajta!!! :lol: :wink: 8) Tök jól elvan mindenkivel! Csak kajaidőben kell még nagyon Anya! :lol: 8) A többit megoldja!!! :wink: :lol: 8)
Vikó és a kutyus :lol:

És képzeljétek!! Jáz ma már felmászott a lépcsőn is!!! :shock: :wink: Késsssszen vagyok!!!! 8) :lol: Még jó, hogy ez csak az a két lépcsőfok, amin a nappaliból lehet feljönni az étkezőbe....a nagy lépcsővel...ami az emeletre vezet.... egyenlőre még csak szemez! :shock: 8) Na akkor lesz majd igazán csak "nemulass" nekem, ha azt is elkezdi majd megmászni!!!! 8) De addig talán még van egy kis időm!!! 8)

Tencikém!

Petim :lol: :wink: 8) jövő héten nyomja a celebet! 8) :wink: Tapadok a TV2-re 20.50-től!!!!! :lol: :wink: 8) Holnap hívlak! :wink:

Na mentem megetetem még Jázt aztán tiplizek alunnyi! 8) Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!

Szófi babát Isten éltesse nagyon sokáig!!!!!
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jajj, hát persze, hogy ZSÓFIT!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

ZSÓFINAK BOLDOG BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!

BRIGI NEKED IS BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Boldogok a születésnaposok :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok!
köszi szépen a köszöntéseket!!! :D átadom Zsófinak! Aranyosak vagytok!

Timi!
:lol: he-he-he én meg tegnap vettem DM-ben nem akciósan 599-ért Tejpépet :lol: de azért köszi. Ha lesz kérdésem szólok! :lol:
szopi: én minden kaja előtt megszoptatom és mellette még 3x-4x kap valamit: főzi-husival, tejpép, gyümi és újabban gyümijoghurt/túrókrém :D ja! és azért van mindig szopi is, mert én nem adok neki mást inni 8)

na szaladok,mert még millió a dolgom :wink:

szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófinak sok boldog 1. szülinapot![/b]

[b]Briginek sok boldog XXXII. szülinapot!

Ezt a sok Csitrit!!!! :lol: :wink:

Vero!

Melyik tejpép 600 forint? Mert akkor megyek én is most azonnal!!! 8) :lol: :wink: Köszi a teljes körü felvilágosítást!!! :lol: :wink: 8)

Andi!

Anikó még nem jött..... :? Pedig azt hittem,hogy Balu hétvégén már nyomhatja Thomast! :roll: Ha beszéltek, itthon vagyunk egész hétvégén. Jöhet bármikor. :wink: Este 10-ig bezárólag! 8)

Bocsi Lányok, most csak ennyi, mert mindjárt jönnek a Nagyok is Apával!

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Cukorfalat/Brigi!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
:wink: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Timi!
DM - Babylove - Bio Milch-brei : gríz-vanília/ gríz-banán :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

STEFF-nemszázasok: köztünk marad!! :wink: :lol: :lol: képek édesek-Mirci tök apukája...Martin meg anyukája.... :lol: :lol: -és mi az -hogy úgysem teszek képek egy darabig!!!??? :roll: :roll: :roll:

VERÓ_akkor jó bulizást kicsi családoddal-és ha már szülinap akkor Zsófinak aperitifnek tej helyett ma egy korty pezsgő :lol: :lol: :wink: :wink:

ANDI-na sikerült a tegnapi Árkádshopping???-vannak cuccok??? :roll: :lol: :lol:

VALENTINA-tényleg nagyon jó,hogy Mikey ilyen...de igen ez nélküle nem menne, hiába szeretném hogy maradjon valahol ha nem érzi jól magát, nem marad és ezt közli elég nyíltan...de nem is erőltetem
Viktor-Bunno-látom nagy az összhang :wink: :lol: :lol: kutyus tiétek??-nálunk nincsen- Mikey nem tudom miért de fél a kutyáktól...pedig családban van nem is egy....ha kenelben van okés-de ha az udvaron akkor megy a rinya :roll: :roll:

ANCSA-küldtem mailt...-karira új szőnyeg???hol veszitek??
-jaaa bocs írtad jézuska hozza!! :wink: :lol: :lol: :lol:
hogy vagytok ma???-az idő csodálatos-olyan igazi őszi.... :lol: :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci
voltam shoppingolni (csak egy felsőt és egy garbót vettem :roll: :oops: )

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

BOLDOG BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT ZSÓFINAK!

BRIGINEK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Tenci: Miénk a kutya, Viktorral egy idős. Viktor nem fél a kutyáktól, sőt mindegyiket megsimizné. :lol:

Vitor ma Apásnapot tart és most jöttek haza.
Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Zsófinak nagyon boldog 1. szülinapot!!!

Brigi, neked is nagyon boldog szülinapot!!!!

Orsi,

autóval megyünk :) Nincs az olyan messze :wink:

Steffi,
képek :D Nekem is a kádas a kedvenc :D

Valentina,
sajnos igen. És már a neten se tudok foglalni, október végéig tele van :( Lehet hogy ez most is kimarad?? :(
Kutyi nagyon édes :D A mienk már nem mai csirke, 9 éves, valószínűleg azért is türelmesebb már...

Timi,
én is olasz fan :D Csak az olasz nyelvvel nem haladok, már 2x nekifutottam de mindig abbamaradt :oops: Legutóbb már spanyolul kezdtem tanulni, mert azzal "többet érek", de az olasz még mindig nagy szerelem... Asszem én is előveszem a könyvet :wink:

Mi voltunk ma az állatkert játszóházban, nagyon klassz tényleg :D Ancsa nagyon élvezte :D

Megyek, mert apának kell a gép :D Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok!!! Nagyon szépen köszönöm a köszöntést!!

Veronikusz: Isten Éltesse Zsófit! (képek???)

Timi: Sajnos Petyának hiába beszélek, hogy nem mehet a kerítésre. Elég vakmerő a lelkem. Nagoyn remélem, hogy ezt a korszakot komolyabb baj nélkül megúszuk. Egyébként szívinfartust kapnál, ha meglátnád, hogy a nagy csúzdán miket művel....
Örülök,hogy jól vagytok már. Tegnapra én is tiszta takony lettem. A gyerekek és apa még álja a sarat, kíváncsi vagyok mikor dől ki.
Nagyon cuki Jázmin!

Tenci. Szuper képe Benedekről! Ahogy olvasom Mickey olyan típusú gyerek lehet, mint Petya.

Valentina: Sajnos Petyát nem hatotta meg, hogy leesett a kerítésről. (Már akartam írni, hogy a szomszéd kislányt Valentinának hívják) Jó a kutyás kép!

Ancsa: Örülök, hogy negatív lett a lelet. Hogy vagytok?

Steffi: Örülök,hogy jobban a gyerekek! A képek szuperek, látszi,hogy Martin nagyon szereti a húgát!

Andi: Balu kép :lol:

Lányok: Nincs oylan ismerősötök, aki kiadó albérletet keres? A 16. kerületben tudok egy caládi házban egy garzont kiadót.

Ezt a 2 képet nézzétek meg:

Kép Kép

KépKép

KépKép
cukorfalat

Megint elfeljtettem valamit: Nekem szerencsém van Petyával, mert ő szivesen alszik anyukáméknál és a húgoméknél is. Bár ez lehet,hogy azért alakult így, mert 1,5 éves volt, mikor péntekenként náluk kellett aludnia, mert suliba jártam szobaton és férj nem tudott rá vigyázni.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Drága Zsófi Baba!!!

Nagyon, nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!

Kép

Sok, sok szeretettel:

Lara, Ancsa, És Apuka

ancsaboszi

Brigi!

Nagyon, nagyon boldog születésnapot!!!

Kép

Sok, sok puszi

ancsaboszi

Brigi!

Jaj nagyon édesek!!!!

:wink:

ancsaboszi

Szép jó estét/éjszakát!

Lara már jól van, csütin hányt, volt a egyszer egy nagy hasmenéses kaka, de annyi! Azóta jól van, ma délután már próbáltunk rendesen enni, mert most meg nincs kaka. Köszönjük a gyógypuszikat!
De hát nem csoda, hogy hányt, minden szart megkóstól! :roll: :twisted:

Veronikusz,
Igyekszem :oops: , remélem a lányok nem hiányolják nagyon!!!
Hogy telt a mai nap? Képek? Pizsi?

Steffi,

Nem, nem tudtam. Köszönöm, mindig tanul az ember. Köszönöm a tanácsokat, de szerencsére a diéta segített. Hát igen ezt már mástól is hallottam, hogy nem kötelező, de nekem már az ajtóban befelé tartják a markukat! Na legközelebb majd nem fizetek!

Mi Martin jele?
Örülök, hogy már jobban vannak!
És megértem, hogy nem mentettek orvoshoz, az krimi ami ott van (itt is). Mi eddig kétszer mentünk oda 8-ra, mert 8-tól volt a rendelés, így is csak 5. lettünk volna, de fél 9-kor még nem volt doki, Lara meg 39 fokos lázzal játszott, hát remek.

Jaj nekem ez az alvós a kedvencem!! :wink: Olyan kis drágák! Csak nem Masni fogja a Picilányt?

Tigrincs,
Látom a nagyok lefoglalnak!!!Hiába várakozok :lol:
örülök, hogy már jobban vagy!
Igen, olvastam, tudom, hogy Peti bácsitól kaptad a lufit, azért kérdeztem, hogy készül hozzá a vitrin? :lol: :wink:

Lépcsőmászó Jázmin!! Hát nem semmi!

Tencikém,
Merre? Látom hétvégi buli van!
Nem tudom még hol nézünk szönyeget, madj meglátjuk! Ötlet? Diegoba néztük ki még karira? De az már rég volt!
Igen, tényleg szép idő volt tegnap:-) és voltunk sétálni, és kivel találkoztunk ahogy gyanutlanul sétálunk az utcákban, a volt fönökömmel! Akinek már van 3 lánya, és nagyon fiút szeretne, így most jön neki a 4 gyerek, és kb akkor mikor a mi Hugink! Ja és Ő is kislány!

Andi
Más nem tetszett? Vagy nem volt jó egyedül?
És hol jártál? És hol vásároltál?

Brigi
Sajnos nincs ilyen ismerősünk, de ha hallok ilyet akkor észben vagy tartva.
Olyan jó, hogy még a zokni is ugyanaz!

Na megyek aludni, mert Lara 5-kor kelt, és ki akart menni játszani!!! :roll: Lehet hogy van 4 órám!

ancsaboszi

Szép jó reggelt!

Mindenki alszik?
Nagy buli volt? :lol: :wink:
Gyönyörű idő van, ma is!
Szép napot!!!

Puszi

ancsaboszi

Jó reggelt!

Brigi!
Boldog szülinapot utólag! Tök jó a kép a gyerköcökről!

Ancsa!
Nem Adrinál van Myrtill. Ő szőke én meg barna, bár most kezd ő is barnulni, mert mint x év után kiderült, hogy Roland nem is annyira csípi ezt a nagyon szőke hajat...

Szép napot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!

TE kezedben van Myrtill?
Olyan világos az a hajtincs ami látszik! :oops:
Szökének tünt!! :lol:

Hát jobb későn mint soha! :lol:
Jól vagytok? MIt csináltok ma?

ancsaboszi

Ancsa!
Azért mert rásüt a Nap szerintem.
Jobban vannak szerencsére, Martin nem alszik péntek óta napközben, de jobb így, tegnap fél 6kor már összerogyott szó szerint, az apja éppen hogy átöltöztette pizsibe és már aludt is. Nimi utazik Prágába, fél 2kor jön a kollegája érte és utána 3kor indulnak a cégtől autóval. Szomorú vagyok, hogy elmegy, sírtam is... Remélem bírni fogom a gyerekekkel egyedül meg úgy ált-ban. Péntek este jön. Ti mit csináltok? Jobban vagy, kedved? A coca cola tényleg nagyon jó fosira, hányásra! Normolyt por receptet postázzak? Ja él a skype folyamatosan, Nimivel ott fogunk beszélni, illetve chatelni, mert valamiért a fülhallgató nem mükődik :evil:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi
megkaptad az emailt?????

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Jaj de gyönyörűek ezek a babók a képeken!!! mindegyik kivétel nélkül!!!

Csajok! Encinek beígértem hogy a Télapótól kap majd babaházat, de amiket eddig néztem itt a neten, és amiben még van baba is meg bútor is,azok iszonyat drágák...
Ha van esetleg vkinek használt az is érdekelne...
vagy esetleg van vki fent az ebay-en? mert ott is vannak, csak nem tudom hogyan lehetne onnan? meg mennyibe kerülne stb...
Szóval ha tudtok eladó babaházat szóljatok! vagy ha láttok valahol vmi jópofát akkor is!! köszi
puszi mindenkinek
Gabi

Minden szülinaposnak Boldog SZülinapot kívánok!!!Kicsiknek és nagyoknak is!!

Kép
gablaty

GAbi!
Én ebay-ezek! Nézd ki mit szeretnél és szólj, segítek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Szuperek a képek! Nagyon szép Myrtill és Martin :D Nekem a kádas a favorit :lol: hány foga van Myrtillnak??? Ja! És ti hányszor ciciztek? :roll:

Timi!
Melyik Mc-iben volt a buli ill. melyikekben? Mert ha jól dereng kettőben is voltatok! Én is tanakodom, hogy Katának és Szofinak majd ott kéne. Nem tudod, hogy mennyi egy ilyen? :roll: :lol:
Neked meg mielőbbi jobbulást!!!!

Tenci!
:lol: azért annyira nem vagyok spieler!!! :lol: csak épp hogy elfőzőcskézek :wink:
Különben meg hol a Benedeket kereső kép rólad????? :D

Brigi!
Fiúk tündériek!!! :lol: Két kis maszat! :lol:

Ancsa!
Buli nagyon jól sikerült! Meg lettem dícsérve, hogy minden milyen szép volt és hogy milyen szépen feldíszítettem az erkélyet stb. Lentről néztek is, hogy mi a túró van odafent :lol: 11-en voltunk, kint ültünk az erkélyen. Nagyon klafa volt :D:D:D meg vagyok magammal elégedve. (csak szegény Zsófi szívott szegény, mert mivel anyucinak dolga volt, így ő szinte egész nap a járókában volt. :oops: de jó kislány és nem nem „panaszkodott” :lol: ) képek nem nagyon készültek, mert kiszolgálni a bandát, lányokat közben figyelni … szóval az már nem ment. Kettőt kattintottam, de nem tudom milyen lett.
Pizsi: igen, vettem egy pizsit Szofinak a C&A-ban. :D

Na jó megyek, hátha Zsófit le tudom fektetni (elszaladtam 1,5 órára férjem meg összekuszálta a napom, hogy még kaja előtt lerakta Zsófit). Jó lenne egy kicsit nekem is hunyni, mert 4.45-óta fent vagyok és hát … lassan a nevem se tudom :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
6foga van a kicsi lánynak. Hát én nem számolom, hányszor cicizik, este tuti és napközben is. Autóval csak úgy tudunk elindulni, ha kapott előtte egy kis anyatejcsit, hiába evett/ivott előtte.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok..

Laza hétvégém van :wink: tegnap fiúk szüretelni voltak Balaton mellett de csak leszedték a szőlőt a többit itthon csinálták-hát Mikeyt Miki még bombával sem tudta volna hazarepíteni...amúgy két házzal lakik Mikitesó mellettünk.. :wink: :lol: :lol: ma tesómék elvitték Búcsúba a szomszéd városba-ez olyan majális féle ünnep :lol: :lol: szóval nagyobbik gyerekemet lassan csak fényképről látom.....nagyon lazán itthagy-és közli neked vigyázni kell Benedekre :roll: :roll: :lol: :lol:

VALENTINA-apanap milyen volt??-akkor te is lazultál kicsit..... :wink: :wink: :lol:

JUDY-már nekem is mondták,hogy állatkerti játszóház nagyon tutko....család volt-vagy csak ti ketten haverokkal??? :lol: :lol: -kidőlt Anna-lehet végigaluta az éjszakát???
tényleg autóval mentek??-én is azt hittem,hogy repülővel.....ki vezet ilyenkor te??? :roll: :wink: :wink: :lol:

BRIGI-igen Petya olyan mint Mikey....én mindig azt mondom nála rosszabb nincs :roll: :roll: +még annyi hogy Mikey akárhol vagyunk akárkivel tök mindegy 2-3-5-8 évesek a gyerekek ő kiskirályt játszik....még nem törte le senki a szarvát,azt hiszem az oviba majd megtalálja a párját... :roll: :roll:
Tesósképek :lol: :lol: itt is mintha fénymásolták volna őket....és a rucik is pont megfelelőek mint nálunk....-ezért is jó hogy ugyanakkor születtek :lol: :lol: :lol: :lol: azért a takaró is lehetett volna egyforma :wink: :wink: :lol: :lol:

ANCSA-de jó,hogy jobban!!ügyik vagytok :wink: :lol: akkor ma mit ettetek??? :roll: :roll: szőnyeg??-hát én nagyon vagyok szőnyegpárti,mikor beköltöztünk akkor még nagyon ellene voltam-na azóta két gyerekszobába már van + nappaliba :roll: :lol: :lol: nekünk ikeás...

VERÓ-hányadikon laktok?jó lehetett a látvány... :lol: :lol: nálunk kerítésen van a lufi-eddig kétszer volt :roll: :wink: :wink: :lol:
képet dobom csak a nagy gépen van....vagy lehet mindjárt csinálok :wink: :lol:és pihizz -persze ezt elképzelni sem tudom.. :roll: :wink: :wink: :lol: :lol:

STEFF-ha megnyugtat-Mikey már nyár közepétől nem hajlandó aludni napközben-tudom ez nem normális-de egyszerűen nem lehet letenni aludni,max úgy alszik ha megyünk valahová autóval...de ott is csak félórát... hét körül kel,és igen Mikeyt sem kell altatni de azért ő kilencig fent van-pedig intenzív és állandó mozgásban van :roll: :D

TIMI-ha nagyok akkor elnyomás van??? :lol: :lol: :wink: :wink: még éjszaka is övék a terep?vagy tán lefáradsz....ez nem jellemző rád :roll: :roll: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 11:59-kor.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?