Új privát üzeneted érkezett!

Laptetuuuu

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ha-ha, elvitted az 50.-est 8)
Te tuccc :!: :lol:
Na télleg mentem..

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Megen itt voltam, de megyek, csak most kaptam Nitától egy üzit, hogy megszült :!: :D
Ez olyan jó érzés :!:
Nemsokára mi is szülünk.... :wink:
na pussz :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

[quote="betty615"][ írta:betty615color=darkblue]Megen itt voltam, de megyek, csak most kaptam Nitától egy üzit, hogy megszült :!: :D
Ez olyan jó érzés :!:
Nemsokára mi is szülünk.... :wink:
na pussz :!: [/color]

Jol mondod mi is minnya szulunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali!

Nitának ezúton gratulálok!!!

Azért a szülés előtt nem ártana babásodni, nem? :lol:

Kriszta, köszi :)

Bridget, klassz az új vonalzód, meg az a kép is tetsz alul, csak nem tudom, milyen állat van rajta, talán mókus? :shock:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Kép Bri
jaaj de cuki...ezt hun találtad :?: :shock:

EHCS
Babásodni szülés előtt :?: :o
MMinek :?: :lol: :lol: (csak poén volt)
Szal, de ha babásodunk, akkor olyan gyorsan telik onnantól az idő, hogy mindjárt szülünk...és mi mindjárt babásodunk :!: :wink:

Kép

betty615

szép jó reggelt mindenkinek!

Csak egy gyors bekukk, mert a kislányomat kardiológiára kell vinni :( remélem nincs nagy probléma...
Tegnapi uhutól kikészültem... Még szerencse, hogy nem oda fogok járni terhesgondozásra!!!! Bemegyek a nődrhoz, mondom neki, uhura jöttem, ahogy megbeszéltük és itt a menoteszt eredménye: pozi! De szeretnék kérdezni valamit... Terhesség alatt mennyi az ideális tsh? Erre hablattyolt lovakról, ostorról, kocsikról és a fradiról kb 5percben. Aztán a végén mondtam, hogy nem tegnap óta vagyok pm beteg úgyhogy a lényeget mondja, mert ebből nem értek semmit. Nem mondta. A végén én mondtam, ill kérdeztem rá és zavarta, hogy "többet tudok" erről, mert visszakérdezett, hogy akarom- e én egyáltalán ezt a terhességet? Na ettől köpni nyelni nem tudtam!
Szerintem ez kissé erős volt.
EHCs, tegnap a fősulin azért olvastalak titeket picit, de nem tudtam írni! Csak annyit akartam m ondani még gyorsan, hogy EHCs, ne kenődje el a miatt a bizonyos nőszemély miatt!!!
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!
Előkerültem.
Szerdán nagyon sz-rul voltam és pont egész nap dolgoznom kellett.
Alig bírtam menni sokszor. A sajtos melegszendvicsre gyanakszom, állítólag a tejterméket mellőzni kell. Azt is........
Ma megkaptam a gyógyszereket, húúúúúúúú, az árgyélusát!
Az egyik egy tasakban van, granulátum, a nyelvre kell önteni és inni sokat. De aaaaaaaaaannyiiiiiii, hogy kb. 5-6-szor kell a nyelvemre önteni. Tavaly naponta 2x2-t kellett ebből, de most nem tabletta, hanem ez a granu, és csak egyszer......de már annyira vártam, hogy belémkerüljön a gyógyszer, mert az segít.
Tegnap délelőtt nem értettem, mi van velem, mintha a halált érezném.
Nem bírtam eldönteni, mi ez, értem jön-e, féltem, egyedül voltam, és a hülye idő miatt még a szívem is pörgött nagyon.
Mikor dolgozni mentem, már elmúlt a heves szívdobogás.
Aztán láttam, hogy a takarítónő mintha sírna, vagy sírt volna........
Megkérdeztem, mi a baj........
Kismamák ne olvassák tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lánya ikerterhes volt, 6 hónapra megszült már vagy 2 hónapja.
Az egyik baba 60, a másik 80 dkg-os lett.
Azt mondta a takarítónő, hogy nagy baj van, nem tud rajt segíteni senki.........a kisebbiknek leállt a szíve, légzése, órái vannak vissza.
A férjem mondta az előbb, mikor hazaszaladt a gyógyszeremmel, hogy feketében volt..........
A kicsiknek tüdőlebenyük sem volt, ezt mondták.
A "nagyobb" már 1 kg körül van, szopizik is.
De hozzátartozik a dologhoz, hogy 2 éve is lombikos ikerterhes volt az anyuka és elmentek az 5. hónapban mindketten, meg kellett szülnie őket. Szerencsétlent veri nagyon az Isten.

Lánykák, ma elutazunk a nővéremékhez, ma pocit simogatok végre! A kis 6 hónapos unokaöcsit vagy hugit.
Holnap jövünk haza, ha Isten is úgy akarja.
Tegnap nagyon belemart a fájdalom a hasamba az idegességtől.
Egy taknyosorrú sz.rházi gyerek miatt.
Már teljesen kiakasztott szept. 1 óta, de betelt a pohár, mikor az elsős társát bezárta a wc-be........
Elkértem az ellenőrzőt, nem adta oda, elvettem. Mondogalódott. Leckéjét eltette, hogy nem írja, visszapofázott, és az egyik társa hallotta, amint azt mondta: ge.i Zsuzsa...........na?!
És nem vághattam pofán. Már amilyen hangnemet megengedett velem szemben az elsősök előtt.......legszívesebben fölpofoztam volna, de amilyen dilis volt, tuti, belémrúgott volna.
3. osztályos!
Aztán mondtam, oké, akkor vagy előveszed a házit, vagy iroda, igazgató, gyere!
Meg sem moccant. 3-ig számolok, gyere! Semmi reakció, csak a motyogás az orra alatt. Aztán akkor már elmondtam gyáva nyúlnak, hogy most legyen nagyfiú, ne azzal, hogy visszapofázik, hanem ilyenkor merje felvállalni, mit csinált!
Semmi reakció.........odamentem, elővettem a könyveit, de szívesen hozzávágtam volna, miután engem a szájára vett........
De higgadt maradtam-látszólag, bennem meg forrt az ideg, éreztem, hogy remeg a kezem is, a hangom is majdnem elcsuklott.
Ez a tehetetlen düh.........emiatt vagyok beteg, mert ezek mindennapos dolgok.
Meg kísértem őket a buszra, ott álltam az úttest közepén, az egyik elfutott, hogy szökik.........anyád!
Ott ordítottam az utcán, hogy itt pofozlak fel a nyílt utcán, ha nem jössz ide, te szerencsétlen, itt állok az úton!!!!!!!
Nem éri meg, hogy miattad üssön el az autó!

:roll: :oops: :twisted:
Szóval......ja, előbbinek fél oldalas beírást adtam, remélem, otthon megkapta a beosztást. :twisted: vagy én kapom meg ma anyucijától..........A 17:5-ból a 17-be tartozik.
Megyek, mert lesz egy órám velük!!!!!!!!!! :twisted:
Jön még kutyára kamion! :lol: :lol:
Háááááááát, nem voltam ma valami szívderítő ezzel a hozzászólással. Bocs.
Ha nem érdekel benneteket, guruljatok tovább nyugodtan, úgysem tudom meg. :roll:

EHCS!!!!!!!!!! Kirázlak a bugyidból, ha a gondolat is megfordul a csepp agyadban mégegyszer, hogy abbahagyod, világos?!
Nyúl vagy folytatni?!
Ez volt a Csernus-féle, lefordítom emberibbre: Ne menj el, maradj, légyszi! :wink:
Szép napot mindenkinek!
Nekem is!
zsuzska30

Ja, szóval arra akartam kilyukadni, hogy megéreztem a halált........
Sajnos a pici lélekét.
Nem első eset, hogy valamit megsejtek, vagy érzek, vagy minek is nevezzem.
Sziasztok!
zsuzska30

Zsuzska, te regényíró :lol:

Sajnálom, amit meséltél :shock: nem lehet semmi :!:
Én nem tudom, hogy bírnám ki :!:

A gyerek egyből gondoltam, hogy a 17-ben van benn :twisted:

Remélem a gyogyik jók lesznek, megteszik a hatásukat, és jobban leszel..

Jó kikapcsolódást a nővéredékhez :!: :wink:

betty615

Még visszajöttem......
Tudok gépírni vesztetekre!!!!!!!!!!!! :lol:
Úgyhogy tök hamar összedobok egy ilyen hozzászólást!

Demostmáraztánténylegmegyek!
Köszönöm a jókívánságokat!

Puszi mindenkinek, aki kéri!
Sziasztoooooooook!
zsuzska30

Sziasztok!

Betty jönnék én többet, de a főnököm itt ül mostanában a nyakamon :lol: este meg harcot kellene vívni, de fáradt vagyok hozzá.

Zsuzska: szép pálya a pedagógusé, mi? Ezt nem tanítják. Bennem már attól is felment a pumpa, ahogy olvastalak. Hogy ilyenkor nem folyamodhatsz tetlegességhez. Nekem is viszket tőlük a tenyerem rendesen! De sajnos ezek mindent megengedhetnek maguknak, lehet nem a gyereket veszik elő, hanem majd téged.
Remélem hamarosan jobban leszel.
Ez az érzés :shock: még a hideg is kirázott!

Képtelen vagyok reagálni mindenkinek, nézzétek el nekem. Igyekszem naprakész lenni belőletek. Puszi.

királylány

Kriszta!

Végül lh-tál tovább?
Hol tartasz a ciklusban?

Nekem lassan -lassan erősödik a második csík az LH-n..sztem megint 17 vagy 18.napon lesz pé..Olikával is 18.napon volt pontosan.

Megint jó sokat írtatok...általában visszolvasok mindenkit,ha nem reagálnék azért bocs!!!!
Sajna este nem nagyon tudok jönni mert mire a 3 gyereket megvacsiztatom,megfürdetem,lefektetem már kidőlök...és a napokban ugye aktívkodunk is apával
:oops: :roll: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

EHCS

privi megy..

betty615

És itt van Ő, Nita kisbabája:
:D

Kép

betty615

Zsuzska, köcce a lelki fröccsöt Csernus módra, vessetek meg nyugodtan, de ki nem állhatom azt a f@szit, szerintem nem komplett, gondolom féligmeddig szakmai ártalom. :twisted:

Jaj de cukker ez a bébi, mégegyszer grat Nitának ehhez az angyalkához. :)

Remélem, Bridg nem harizik rám, mert ötletloptam tőle vonalzi ügyben. :P

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

EHCS
Át is utaltam... :wink:

Nagyon aranka a vonalzid :!: :lol:

betty615

Csillag
Koszi a dicsit...nem haragszom mar nem az elso eset,hogy valaki ugyanonnan valaszt ugyhogy no para :wink: Es Csernust ngyon szeretem de ezt mar megbeszeltuk :wink: en jartam hozza es nagyon sokat segitett a panikbetegsegemben :!: Velem 1szer sem ordibalt csak beszelgettunk es mosolygott is ngyon okos szerintem es jo taktikaja van.Egy drogossal meg szerintem hogy beszeljen vgy egy szenvedelybeteggel...annak mar nem hat ez az elmagyarazom mi lesz ha nem hagyja abba stilus :? Bar kivulrol nezve ez a normal embernek sok(k) lehet nem te vgy az egyetlen aki igy velekedik :wink:

Betty
Koszonjuk a kepet :D Ma otthon vgy? 8)

Panny
Nem hozol fotokat a tesztrol 8)

Zsuzska
Ne mond ilyen,hogy megerezted a halalt...legyel kerlek pozitiv mert aki a sok rosszrol beszel az beis vonza(vonzas torvenye TITOK cimu konyv)

Tobbieknek pusszantyuuuuu 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Meg az lemaradt,hogy szerintem a kepen az kutya arat lenni csak kicsit mutans kutya :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
itthon vagyok ma 8) :lol:

betty615

Jah Bri
megtaláltam, honnan szedted a divider-t :P :wink:

betty615

Ugyi vgy :wink: Elis felejtettem irni :oops: Van meg egy csomo jo :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Bocsi csak barinommel skype-olok 8) minnya jovok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

csináld csak nyugodtan...elvagyok :wink:

betty615

Utana meg anyuval beszelek kicsit de kozben leszek 8) te mi jot csinalsz itt nagy maganyodban :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty ez a csiga! Nagyon bejön!

királylány

Bri
most épp profilt váltottam 8)

Dia
A csiga már elment a levesbe :lol: :lol: muszáj néha váltani... :wink:

betty615

Betty
Onnan szedted teis oket 8) Neha valtani kell :lol: multheten valtottal :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jo szines lettel 8) en meg rozsaszin vajon miert is :roll: :idea: :?: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

:lol: Fő a változatosság 8) :lol:
De tényleg....még csak egy hete :?: :!: :oops: :roll: Mindegy :lol: :lol:

betty615

Egyébként én is valami "egyszínűt" akartam :roll: hát nem jött össze :lol: de még változhat 8) :lol:

betty615

Betty nemáááááááááááááá, kérem azt a csigát! Ez a maci is aranyos!

Bri ez a színkonbináció nekem tetszik...

királylány

De vegulis olyan lilas :wink: Na nem azert mondtam am en is nagy valtozomester vgyok :oops: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kircsilány
Lehet még majd visszarakom..valami más kéne..téllleg naon színes :roll:

Bri
rózsaszín :?: :idea: Én is azt szeretnék jobban :!: :idea: :wink:

betty615

Nna itt a csigáád :!: :lol:
De angyal mellé csiga :?: :?: :lol:
Na jólvan, nekem is van valami ízlésem... :lol: de most ez marad egyenlőre.

betty615

Kiranylany
Koszi valahogy a lany fele huzok egyenlre 8) de ahogy kiderul,hogy fiu szincsere lesz :!: :D :wink:

Betty
Nekem a csiga azert nem tecc mert szomoru az arca :roll: De miattam lene vedd :!: en sem vennem le senki kedveert semmimet..legy onmagad :D

Megyek tusolni Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ez lehet a névnapi ajándékom? :wink:

királylány

Csak nem ma van a nevnapod :shock: :shock: :shock: :oops: :roll:

Itt nincs nevnap ezert en sosem tudom kinek mikor meg hogy smint :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát persze Dia :!: 8) :lol:

Bri
pedig én nem vagyok szomi :wink: úgyis találok másikat majd :lol:
Jó zuhálást :!:

Kép

betty615

Királylány Diának Boldog Névnapot!

Teszteltem ma egy Lh-t jóslónal, majd utána egy hcg-t is. mindkettő negatív lett, de az lh-n egy halvány csíkocska látszik. teszteljek holnap is Lh-val? Ma vagyok a 25. cnapon.
A derekam leszakad, a pocim enyhén fájdogál, és a cicim hiperérzékeny. :roll: ez lehet akár mensi is, de ilyen erős jeleket én csak terhesen érzek. nem is tudom, h mit szeretnék igazán. :oops:
jó lenne előbb választ találni arra, hogy miért vetélek el minden szülés után. nagyon nem szeretnék mégegyszer ezen átmenni! hétfőn megyek az ogyeibe nőgyogyihoz teljes kivizsgálásra. mondjuk az sem lenn baj, ha azt mondhatnám neki, h kérem segítsen, hogy ez baba megtapadjon. hátha ad egy kis ragacsot :lol:
Vendég

köszönöm, hogy befogadtatok! :lol:
jó itt lenni! :wink:
Vendég

Kriszta
En az LH tesztre nem adok az,hogy masnak bejott az egy dolog vgy veletlen egybeeses...25cn :shock: korai ngyon korai :!: A menzinek meg min 15-20fele jele van :roll: ami olyan mint a babas tunet :? ugyhogy en ezert sem tudok ebben mit mondani :roll: Ezt a dokim mondta anno :!: Mikor volt az allitolagos pe-d? mert ra 12napra eri meg tesztelni elobb nem :roll:

ezt meg nem ertem:

"miért vetélek el minden szülés után" :shock:

Betty
Zuhis kep ari :lol: elmentettem :wink: itt ulok keszen anyuval beszelek :wink: aztan nekiallok Kép es akkor olyan mintha csinalnek is valamit :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szijja Kriszta :!:

Végülis tesztelhetsz LH-val jóslót, meg HCG-vel is majd ha gondolod.
Mi azt szoktuk mondani egymásnak, ha bírod igegileg, ha esetleg a vége mégsem pozi lesz, akkor tesztelj.
Én is tesztfüggő vagyok...mindig tesztelek...ha kell, ha nem :lol: de én már nagyon megszoktam az eredményt :lol:
Majd ha egyszer más lesz, nna azt nem fogom elhinni :!: :lol:

De először tényleg jó lenne arra válasz, hogy miért vetélsz el... :roll:

betty615

Bri :lol: 8) jóóó csinálod :!: :lol:

Tényleg..most esett le nekem..szülés után vetélni :?: :shock:
Biztos elírtad :!:

betty615

Betty
Szerintem ugy gondolta,hogy babasodas utan elvetelni :roll:

Kriszta
Csak az a lenyeg,hogy ne gorcsolj van 2szep babad es teherbeesni is sikerul nekunk meg 1sincs...es meg pozit se pipiltem soha :? Tudom ez teged nem nyugtat de akkor gondolhatod mi mennyire izgulunk :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem, nem írtam el sajnos. Dávid születése után 3 évet vártunk, elsőre sikerült is a baba, de a 9. héten missed ab. :cry:
Most Zéti születése után az 5. héten ment el, vagyis inkább nem tapadt. meg. ezért írtam a szülések utáni vetélést. :cry:
Rh negatív vagyok és nagyon félek attól, h ez okozhatta. mindkét fiam rh negatív lett, így nem kellett kapnom ellenanyagot. a vetélések után kaptam ellenanyagot, kivéve most, mert a kedves ügyelete azt mondta nem kell most. az első vetélésem 18 évesen volt. az egy mola terhesség volt!

a pontos pémet sajnos nem tudom, mivel a jó kis olcsó tescos teszt 8 napig volt pozi. persze vizsgálom magam, és aén múlt kedd- szerda környékére teszem a pém.
valahol olvastam, hogy a 9. dpon már lehet jósolni, ezért voltam iylen bátor, de én is tesztevő vagyok :lol: múlt hónapban 8at teszteltem :shock:

Betty, ha pozitív lesz, akkor naponta fogsz annyit tesztelni, mint most havi szinten :lol:
Vendég

Bri a dokim akihez 6 éve járok, azt mondta, h mivel nekem van 2 gyerekem, mit akarok én? Örüljek annak ami van, másnak ennyi sincs.
Dokit váltottam!
Sajnálom, h Neked még nem jutott ebből a boldogságból, de hidd el, hogy Te is anya leszel! :wink:
Vendég

Kriszta 8 :?:

Én le sem merem írni, mennyit pislantottam el :oops: :lol:

betty615

Kriszta
Nem azert irtam aaaam :wink: Gondolom,hogy mindenki ezzel jon :? Na ha nem irtad el akkor most mar ertem :shock: lehet,hogy hamar vallaltal babat a szules utan :roll:

Tudom,hogy egyszer nekem is eljon az a bizonyos nap ,mint ahogy neked is :!: :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kriszti
Az orvosodtol nem szep ilyet mondani :twisted: Mer meg az hogy mi itt magunk mogott de hogy egy doki akihez segitsegert fordulsz :evil: Jobb is hogy valtottal :!:

Hozok neked is egy linket :wink: Van akinek a 9.dpo-n latszodik igen a 10-es teszttel de van akinek csak a 14.dpo :!: ez mind valtozo :!:

Kérdés:
A terhességi gyorstesztek közül melyik a legpontosabb, és melyikkel lehet a leghamarabb megállapítani a terhességet leghamarabb?
Válasz:
A legpontosabb terhességi "teszt" az ultrahanggal kimutatott terhesség. Amit kérdez, az maga a paradoxon: ha egy terhességi teszt nagyon kis mennyiségű terhességi hormonra (HCG) érzékeny, akkor megnő a téves pozitív esetek aránya is. A patikai tesztek éppen ezért átlagban minden 7-8. esetben félrevezető eredményt adnak.
A tesztek biztos pozitivitását reggeli első vizeletből és (bárki vagy bármely reklám állít is mást) a vérzés elmaradása után legalább 4-5 nappal lehet kimondani. Pár napra rá az ultrahang is kimutatja a gyanújeleket.
Ráadásul azt is, hogy jó helyen van-e: merthogy a vizelet-teszt ugyanazt mutatja egy méhenkívüli terhesség (szerencsére ritka) esetében is...
Dr. Nagy László

Bovebben itt: http://www.babanet.hu/faq/terfogam06.php

Aztan van meg egy linkem neked amit mindig mindenkinek bemasolok: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-t ... harmad/hcg

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?