Sziótok,
ki mit csinál ezen a szép hétvégén? Olyan szerencsénk van ezzel az idővel!
Judit, először is neked "törlesztek": elfeljtettem a mézet!!!!! BOCSÁNAT!! Jövő csütörtökön, ha jöttök angolra, behoznád? Elugranánk érte angol előtt!!!
Andi, jobbulást! Segítettek a cuccosok? MI is vettünk Babyloof-ot anno, nekünk is Judit ajánlotta, tényleg nagyon hasznos!
Tényleg, nagyon ifjak vagytok az esküvői fotón! De az élet benneteket igazolt
Ja, Peti is ismeri a férjed! Már ezer éve írni akartam!
Kata, de édesek a gyerekek! NAgyon cuki a vonatos torta! Örült Bence neki? Marci meg már áll! Tök hihetetlen! Mindjárt újabb szülinapot ültök!
Bicijjós téma: ez a heti cikk még nem a mi kezdeményezésünkre született, tőlünk függetlenül egy másik anyukát is nagyon zavart a dolog, és ő is írt, a fotó meg elvileg a mi cikkünkhöz készült már, de mivel klappolt a témához, ezért ehhez a cikkhez tették
Háát, én azért remélem, hogy a rendőrség is lép ezügyben ezek után, és hátha lesz foganatja!
UH: csak szimpla szűrővizsg. volt, a dokinénink elküldött Szabival is, mondván, ártani nem árt, és megtudhatunk belőle dolgokat.
Jaimee, a képek nekem is nagyon tetszettek, nagyon profin dolgozik! Biztosan szép képeitek lesznek! MIt csináltok Nyíregyen?
Anikó, mai keresztelő? Gyönyörű időtök van!
Majd gyere a kéepkkel!!!!
Vera, az áéltalad felvetett kérdés (iskolakezdés) még odébb van nekünk, a többiektől biztos hasznosabb tanácsokat kapsz!
Olga, mizujs mostanság felétek? Ezerrel készülsz a nyelvvizsgára?
Beszoktatás altt egy bébiszitter tologatja Bálintot a babakocsiban...
Valahogy most nem úgy jött ki a lépés, hogy nagyszülőkkel megoldjuk a dolgot....
Tegnap Pesten voltunk, babakocsit vettünk Bálintnak (sportkocsit, majd tavaszra
), mert Szabi Graco-ja már elég lestrapált, nem húznánk ki vele még két évet. Majdnem ugyanolyat vettünk, szintén Graco, csak még nagyobb az alsó kosara, egy-két plusz van rajta, 26.000 FT volt, lábzsák is van hozzá.
így néz ki:
Volt egy másik, ami kcist jobban tetszett, ugyanennyi volt, de nem volt hozzá lábzsák.
Ez az: