Új privát üzeneted érkezett!

Csak köszönni jöttem, szerdán este jövök, addig írjatok sokat! nagyon nincs kedvem menni, de muszáj....

Dorka, Judit, oksa, vettem a rendeléseket, ha nem most csüt, majd a jövőhét...

Dorka!
Misinek si csináltak már izotópos vizsgálatot, (valamilyen világító kontrasztanyagot adtak neki vénásan, majd mikor kb elért a vesééig, lefotózták, és tényleg mozdulatlanul kellett lennie, még fényképezik, és nem egy minut a képkészítés. hát a kicsiknél ez tényleg kivitelezhetetlen! de még soká van izgulni! addig lehet hogy már nem is kell!

4 hós oltás???? azta, de telik az idő! de látom szuri előtt még jó kedve volt a legénynek!

Judit!
Jobbulást Hunornak, és talán ami segíthet még az ő korában citromolaj párologtatni, meg egy kicsit megemelt alvóhelyzet.

Kata!
mit sikerült összevásárolni?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka, haláliak a képek! :lol: :lol: :lol: Hogy telt az este az oltás után?

Judit, jó utat! Majd mesélj, ha hazaértél!

Balwin, Hunornak jobbulást! Milyen volt a szülinapozás?

Katlina, nagyon csinik voltatok! A fiatalembernek meg úgy látom, megy a tánc! :wink: :lol:

Vera, jó lehetett Nektek! És hol van neked hasad?! :shock: Olyan csinos vagy a képeken! Én most két hét után -3 kilónál tartok, de messze még a cél... :oops:

Jaimee, szept 23-ra van kiírva a sógornőm, de már izgatottan veszem fel a telefont, ha a tesóm hív... de eddig még semmi... Pálinkás Éva nagyszerű fotós, de nem olcsó.

Hú, a hétvége nagyon jó volt! Péntek du felmentünk még a Mátrába a lányokkal, aztán szombat este a Tudományok éjszakáján Mátéval hármasban egy fizika kísérletsort néztünk meg. Megszólalt a teafőző, infravörös kamerával tették láthatóvá a láthatatlan, de még hangsebességet is mértek. Az eseményt tavaly rendezték meg először Cegléden. A program célja, hogy népszerű és érdekes kísérleteken keresztül ismerkedhessen a közönség a fizika tudományával.
"Nem vagyok különösebben tehetséges, csak szenvedélyesen kíváncsi" - mondta Einstein is. A Múzeumok Éjszakájának mintájára öt évvel ezelőtt a hazai kutatók is úgy döntöttek: megmutatják a nagyközönségnek mivel is foglalkoznak a tudósok. Ennek a rendezvénynek is a népszerűsítés és ismeretterjesztés volt a célja, melyre pedig szükség is van. Idén ugyanis egyetlen egy fizika-kémia szakos tanár végzett a Szegedi egyetemen, az ő kéznyomát gipszbe öntve őrzik. Az én fiam persze olyan lelkes volt, hogy 2 kísérletben is részt vett :lol: Nagyon élvezte!

Aztán vasárnap elmentünk a nagytétényi kastélymúzeumba. Ezen és a szombati napon - immár ötödik alkalommal - a kastély parkja újra illatos, életteli római kertté, a "Szerelmes Kentaur" szobor kertjévé alakul át, valódi ókori játszótérré, hol mindent megtudhatunk a görög és római gyerekek játékairól, egyben részeseivé válva mindennapi szórakozásaiknak. Faunok és nimfák - mitikus meséket láthattunk a Térszínház előadásában, ahol Pántól Odüsszeuszig ível a mitikus mesék sora, mely hét jelenetben vonultatja fel Hermészt, Júnót, Flórát, Atlaszt és Heraklészt, a görög-római isteneket és hősöket faunok és nimfák kíséretében. Volt ókori mesterségek bemutatója és kézműves vásár, római kori játékok, koszorúfonás, gipszmásolatok készítése, Ki lakik a Kentaur kertjében? Mitológiai játék a zöldben, Óriás méretű ókori táblajátékok , Illatos szeglet: narancs-, citrom-, babér-, olajfa "liget" , Méz-, gyógynövény- és illatos fűszerek vására. Közben megnéztük a bútorkiállítást is a kastélyban. Mindhárom gyerek a maga módján, másban találta meg az élvezeteket, de élményekkel gazdagodva, elégedetten mentünk a teaházba. Ja, és Máté itt is olyan ügyes volt, sikeresen oldott meg egy nehéz logikai játékot, hogy valamilyen helyi tv is megszólaltatta! :oops: :shock: :wink: :lol:

Nem tudom, olvas-e még minket, de Kati74 Szonjájának boldog szülinapot kívánunk!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Szami! De irigy lettem a hétvégi programotoktól! Máskor majd légyszi ide is írd már meg, ha ilyen jó kis programról szerzel tudomást!

Szonjának szülinapja van? Nagyon boldog születésnapot kívánok neki!

Hunornak jobbulást! :cry:

Dorka! Klasszak a képek! Bálintnál az a hajrendszer! :lol: Nagyon édi! Bátyusnak meg milyen jó színe van!

Katlina! Nagyon szépek voltatok az esküvőn!

Olga

Kép
juhaszolga

Mozis és nem mozis lányok!

Immár hatodik alkalommal, idén is lesz Moziünnep, mikor is Magyarország legtöbb mozija tárt kapukkal várja mindazokat, akik úgy gondolják, a mozi a nehéz időket is megédesíti. 2009-ben szeptember 17-20. között, négy napon át, több mint 200 hagyományos mozi film pereg majd kedvezményes, ünnepi jegyáron, max. 550 Ft-ért ( a 3D és Imax filmekre nem vonatkozik ez az ár), melyek közül idén is lesz számos premier előtti alkotás és magyar film is.

A Moziünnep alatt olyan nagy nyári filmeket pótolhatsz majd be, mint a Jégkorszak 3. - A dínók hajnala, a Harry Potter és a Félvér Herceg, a Görögbe fogadva, a G-Force – Rágcsávók, a Két szeretők című romantikus dráma, mely Joaquin Phoenix utolsó mozifilmes szereplése, vagy Tarantino új filmje, a Becstelen brigantyk, Brad Pittel a főszerepben.

Idén premier előtt fut majd Pedro Almadóvar legújabb filmje, a Megtört ölelések, Penélope Cruz főszereplésével, a Családban marad című izlandi film, de olyan független, amerikai produkciókat is megtekintsz majd, mint A csúf igazság, vagy a romantikus orosz dráma, az Admirális. A Moziünnep kínálatát számos kiegészítő program színesíti: a sztár-jegyszedők mellett ankét keretében találkozhatsz majd az 1, a Tréfa és az Utolsó idők című magyar filmek alkotógárdájával.

Olga

Kép
juhaszolga

Helló!! Végre idejutok!

Először is: Balwin!! Isten éltessen még vagy 100 évig!!!

Szonjának is boldog szülinapot!!

Az elmúlt 2 oldalt visszaolvasva:

Szami! Annyira szépek a gyerkőcök! Micsoda beállások, kérem szépen! Nagyon klassz hétvégi programjaitok voltak! Tesódéknál kislány/kisfiú érkezik? Milyen volt a szülői? 2 hét után -3 kg? Gratu! Énisénis akarom ezt a diétát!!!

Balwin! Hunornak jobbulást! Hogy viselte a keresztelőt? Kik a keresztszülők?

Katlina! Hogysmint kismami? Nagyon tetszenek nekem is a neveitek! Elfáradtál-e a lagziban? Szépek voltatok, úgy sugárzol! Robika meg nagyon huncutszemű! Láttuk a kocsisort, mikor már indultatok Sülyre, nem semmi hosszú volt.

Jaimee! Leánykérés: :) Szép koszorúslányod lesz, az már garantált! Nagyon izgi lehet esküvőt szervezni!

Olga! Balázsotok hihetetlen nagyfiú!! Te meg nagyon csinos, irigy vagyok. Ingázást szerintem sem lehet hosszútávon gyerek mellett tömegközlekedéssel.

Dorka! Nagyon ijesztő lehetett először hallani! De nem lesz semmi gond, időben kiderült, és tudjátok, mire kell odafigyelni, mire vigyázzatok! Nagyon aranyosak a srácok! Használt a szemcsepp végülis?

Vera! Jó lehetett a kirucc kettesben! De jó is lenne, ha nekem is csak feszesedni kellene!

Judit! Jó tanulást! Ügyesek vagytok a szobatisztasággal! Jól teszed, hogy szorgalmazod a nyelvtanulást, ha van rá lehetőség, csinálni kell, nagyon fontos! Börzén árulsz? Most addig foglak keresni, míg meg nem talállak!!!

Andi! Szépek a lányok! Az evős kép haláli, én néha frászt kapok, úgy néz ki az asztal és környéke Dorci egy-egy evése után…

Tenni akartam egy csomó emotikon-t, de vmiért az összeset az iromány végére biggyeszti!!!!! Miért?

donkoaniko

Elküldtem, nehogy elszálljon...

Szóval most vasárnap lesz a keresztelő, Dorcit és a másodunokatesó kissrácot kereszteli együtt a pap. Itt lesz helyben, 20-25-en leszünk - bár ebben sok a gyerkőc - , utána nálunk kerti, sátras ebéd. Bográcsban főzünk, meg tárcsán sütünk husit+saláták. Takarítok folyamatosan, pakolászok, mivel időközben a konyha felújításán is túl vagyunk, szóval telnek a napok, és még mindig nem voltunk pl. bevásárolni...

Nagyon figyelgetem az időképet, köpönyeget, annyira félek, hogy az eső keresztbetesz, csak azt az egy napot bírja ki, majd elmondok egy imát a templomban.

Arról, hogy Dorci hogy fog viselkedni a szertertáson, gőzöm sincs, sztem a hiszti garantált, na meg talán még szaladgálni is elkezd majd... :wink: A mi hülyeségünk, hogy nem ejtettük meg babakorában. :oops:

Egyébként jól vagyunk, egy jó kis takonykóron túl, én estem bele a legkésőbb hármónk közül, és a legjobban.

Dorci meg csak nő, mint a gomba, hihetetlen, hogy másfél éves. :shock: Remekül megérteti magát a babanyelv és a felnőtt beszéd egyvelegével. Aktív, nagyon barátságos, na és időnként jó kis hisztiket produkál. Mikor voltunk bejelentkezni a plébánián, már az atya páncélszekrényében kutakodott volna, plusz el akart cipelni haza egy olyan óriási misegyertyát. :oops:

donkoaniko

Olga, a nagytétényit említettem az előző oldalon. De ez inkább a két nagynak volt érdekes.

Tesómék kisfiút, Márton (Marci) várnak. Szülői kissé fárasztó és iszonyú hosszú volt, 7 után értem haza 5-től. És a magyart tanító tanár nénitől már meg is kapták a letolást a szülők... :roll: Írassunk tollbamondást minden nap a gyerekkel (5 mondat), minden nap mondassuk el az olvasmány tartalmát, ellenőrizzük le a házit, de alaposan, mert jó sokat ad, nézzük át a gyerek táskáját... Nem lesz azért egyszerű ez az iskola, már most látom. Nekünk, szülőknek legalábbis nem.

Jázminnal pulmonológiára kell mennünk, de mert időpont csak jó sokára lenne, így magánrendelésre viszem el holnap.

Anikó, a diéta csak annyi, hogy a Gastroyal szénhidrátszegény (vagy majdnem mentes) diétáját esszük Csabával. Ad reggelit, ebédet és vacsorát, s mindezt 1200 ft-ért. És mellé semmi nasi. Tegnap pedig elkezdtem a tornát is.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Anikó, és nem engedtétek szegény Dorcinak hogy hazavigye a gyertyát? :lol: Ezen nagyon jót nevettem :)
Igen, ezt akartam is kérdezni legutóbb hogy miért most tartjátok a keresztelőt, de ezek szerint nincs oka, csak így alakult. Lehet nem lesz ott semmi hiszti, mert meg lesz illetődve a kisasszony! ;)
Fényképezzetek sokat!!! :)

Szami, nagyon jól hangzik ez a nagytétényi program! Jó lehetett :) Honnan értesülsz te mindig ezekről a jobbnál jobb programokról? :shock:

Hidd el, hasam az van :roll: De igazából attól félek hogy nem is az evéstől hanem mert ott valahogy kinyúlt a bőr és hiába tornázom vagy eszem kevesebbet, már nem lesz sosem normális :( Legutóbb is megkérdezték a nőgyógyásznál a váróban a terhes csajszik hogy hanyadik hétben vagyok :oops: Annyira gáz volt. Pedig csak rákszűrésre mentem :?
De ma vettem valami shake italport, most azzal próbálkozom. Tegnap már 4után nem ettem semmit, ez nálam nagy szó :D
Ti milyen diétát csináltok Csabával? 3kiló nekem elég is lenne, de még ennyit sem vagyok képes leadni :oops:

Jaa, képzeld! Tegnap már csoportban volt Bence Hajninál! Én egy kicsit féltem tőle hogy így kevesebb idő jut egy gyerekre, de nagyon tetszett, jól megoldják az egyszerre foglalkoztatást is :)
Bencének is tetszett, most ugyan bent voltam vele, de a következőre már egyedül szeretne bemenni.

Judit, jó utat! ;) Köszi az öntözéses oldalt, megnézzük ;)
Én is szeretnék kérni egy üveg selyemfű mézet ha lehet! :) Csütörtökön hányra jártok angolra? Mert mi 5re megyünk Bencével tornára, de előtte ott teszem ki Jázmint anyukáméknál.

Dorka
, de jó képek!!! Annyira szépek :) Köszi, Bugyi Zsuzsánál már voltam én is, talán még a száma is megvan ;)
Voltunk vmelyik nap délelőtt a Tisza parton Jázminnal. Hát ott tényleg annyi biciklis van! :evil: Még egy elektromos bringás idősebb nő is elment mellettünk, és a szeme sem rebbent ahogy ÉN elhúztam előle a gyerekem :( Van kint tiltó tábla nekik?

Katlina
, nagyon szép kismami vagy, tetszik a ruhád is nagyon! Robika is irtó vagány volt :)

BalwinJudit, Hunornak jobbulást. Sajnos a kisebbik gyerek korábban elkezdi a betegeskedést :(

Jaimee, és a fotós nem jön át Ceglédről? Vagy mindenképp műtermi képeket szeretnétek? Bár gondolom ez az időjárástól is függ már októberben...

KépKép Kép
76vera

Szami, már látom a választ a kérdésemre. Erre a házhoz hozatós kajára már én is gondoltam. Nem kevés? :oops: Vagy pont ettől lehet fogyni? :lol:
76vera

Vera: Biztos sugároztál, mint egy kismama, azzal tévesztetted meg váróban ülőket. :lol: :lol: Nem inkább puffadós vagy? Nekem is tud hatalmas hasam lenni, ha olyat eszem, igaz, alapállapotban sem lapos... :wink: :wink:

Egyébként én is azt hinném, hogy az én pocakom már soha nem lehet olyan, mint régen, hiszen kinyúlt rajta a bőr....csak az a baj, hogy emlékszem, homorú volt 3 héttel szülés után. SZóval lehetségenek lehetséges!!!

Balwin: Jobbulást a gyerkőcöknek! +++++++++++++

Anikó: Réka meg a lelkész úr ünnepi köpönyegét akarta minden áron lerángatni a fogasról, aztán meg a faliképet piszkálta, mert szőlő volt rajta....na még jó, hogy gyertya nem volt sehol :lol:
Drukk, hogy jó idő legyen rátok a hétvégén! ++++++

Szami: Szuper hétvégétek volt tényleg!!

Dorka: Nagyon édesek a fiúk!!!!!!!!!!!!

BBJ: Jó tanulást! Méz nekünk még most nem kell, de jövő hónapban tuti!!

Lakzi ügyben nincs fejlemény egyelőre. Az biztos, hogy nem ott lesz a vacsora, ahol eredeileg szerettem volna (Alcsifood étterme az Alcsiszigeten (Holt Tiszán túl) Lefoglalta az orrunk elől egy lengyel pár. Hogy ezek is miért nem otthon esküdnek? :lol: :lol: :lol: :lol: Na mindegy, akkor lesz máshol. Azért lett volna jó ippen ott, mert az emeleten vannak szobák, amiket olcsón ki lehetett volna venni. Ott pihenhettek volna a szüleim pl. De meglátjuk, mit találunk még.

Ruhát jövő héten választunk a barátnőmmel. Kíváncsi leszek....
jaimee1

Hali,

Judit, köszi az infót az izotópos vizsg.ról!

Szami, jó kis programokon voltatok!
Miért kell tüdőgyógyászhoz mennetek Jázminnal? :shock: Ugye nincs gond vele?
Bálintnak jó éjjele volt, segített a Nurofen, nem lett lázas tőle, mint a múltkor!

Vera, nemáá, te meg a pocak.... :) De tudom, hogy ha az ember nem úgy érzni magát a bőrében, akkor mondhat akárki akármit.... :)
Bicajosoknak van tiltó tábla... ma talizunk az újságíróval...

Jaimee, az a hely tényleg jó lett volna, kár, hogy nem jó az időpont....

Anikó, biztos jó idő lesz!! MAjd várjuk a képeket!
A szemcsepp használt, nem kellett szondázni!! :)

JA, végre érkezik egy kislány is a családba, Peti húgáék kislányt várnak :)

Kép
Kép
dorkáék

Jaimee, ja sugároztam :lol: Már rendesen takargattam hogy többen meg ne kérdezzék :?
Hát nekem sosem volt homorú a hasam, főleg nem szülés után 3héttel :evil: Én már a lapossal is kiegyeznék ;)
Amúgy puffadós is vagyok, nem mindegy miket eszem. De most nem arról az állapotról beszélek hanem a normálról :) amikor egy gömb van a hasam helyén :roll:
Esküszöm keresek majd egy olyan képet amin látszik. Mert persze az ember mindig az előnyösebb oldalát mutogatja ;)

Megyek szülőire, de erre muszáj voltam még reagálni ;)

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Dorka: nagyon jók a képek! Majd írj, ha meginterjúvoltak!
Szilbeeékről is írhatnál egy pár szót! bár jó lenne, ha ő maga jelentkezne!

Olga még meg sem dícsértem a nagyfiadat! nagyon jóképű legényke.

Szami ha tudsz írj már egy pár uticélt a környéken amit érdemes megnézni. Olyan jó lenne még kirándulgatni egy kicsit.

Erika: veletek álmodtam. Olyan finom dolgokat sütöttél... Valami kerti sütögetés volt nálatok, de csak az maradt meg, hogy finomabbnál finomabb kajákat adtál ki a kezed közül! Lehet, hogy vacsira többet kellett volna ennem. Vagy kevesebbet...

Egyébként furcsa, hogy most tört ki a fogyi láz. Általában tavasszal szokott. Egyébként én is egy kis "állagjavítást" szeretnék, azért választottam a futást.

Maját ma itthon tartom és dokinak is megmutatom, mert piros a torka és taknyos. Arra gondoltam csinálhatnánk valami nasit délután. A gulyáslevesbe való csipetke készítést is annyira élvezte.

Anikó megy a drukk a jó időért.

Nekem most esett le, hogy nem is készült műtermi esküvői képünk. Nekünk Pestről jött a fotós és tök jó szabadtéri képeket csinált. Meg a videó is tök jó lett. Mondjuk ma már lehet bénának számítana olyan rég volt...

Andi

Kép
Kép
andii

Andi: Mostanában már nem is divat a műtermi kép, a szabadtériek - szerintem - sokkal szebbek tudnak lenni, ha profi a fotós. Kevesen csináltatnak műtermi képet. Csakhát ugye, aki nem verőfényes tavasszal és nyáron tartja az esküvőt, annak muszáj gondolnia műtermi képekre is. Ennek ellenére nekünk nem lesz kifejezetten műtermi.....:mrgreen: mert a fotós csajnak nincs műterme. Máshogy oldjuk meg. Választottunk fotós, ez a honlapja:
naszvilag.hu. A galériában vannak ref. képek.

Vera: Keress! :)

Dorka: Gratula a kiscsajhoz! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.09.16 12:11-kor.
jaimee1

Fúúú de szép képek! Nagyon jó pillanatokat kap el!

Nálunk mind a két lány beteg. Maja jövőhét szerdáig itthon. Láz nincs csak takony, meg torokfájás.

Andi

Kép
Kép
andii

Andi, lányaidnak jobbulást! Gyógyuljanak meg hamar!! Milyen gyógyszert kaptatok?
Az enyémek is náthásak most picit, bár nekik nem fáj semmi, így dokinál sem voltunk. Magamtól adagolok ezt-azt ;)

Jé, nekünk is pesti fotósunk volt :) Mi a sportreptéren fotózkodtunk, műterem hiányában ;) Klasszak lettek a képek :)

Jaimee, naggggyon jó fotóst választottatok, gyönyörűek a képek, végignéztem őket :)

Most pedig egy kis sulis téma következik, akit nem érdekel, nyugodtan ugorja át ;)
Andi és Szami, főleg a ti véleményetekre lennék kíváncsi!

Nagy káosz van a fejemben... Voltunk ma logopédusnál és utána ott helyben (a ped.szakszolg-nál) torna felmérésen is. Ez nem a TSMT torna, hanem az Ayres terápiás. Tudtam hogy Bence nagyon le van maradva nagymozgásban a kortársaitól, nem olyan bátor és talpraesett mint a többi 6éves és mint tudjuk idegrendszerileg sem fejlett teljesen. Ezért szerettem volna ha itt is megnézik és ha van rá lehetőség, járnánk ide is.
Elég rövid idő alatt végeztek a felméréssel mert csak az első részt tudták megcsinálni, ugyanis már abban nagy elmaradásai vannak Bencusnak, így a második részbe már bele sem kezdtek mert az az elsőre épül. Szóval nagyon-nagyon ajánlották hogy járjunk. Aminek örülök is, bízom benne hogy sokat fejlődhet.
Viszont: felvetették hogy mindenképp ragaszkodunk-e ahhoz hogy iskolába menjen jövőre. Mondtam hogy eddig még meg sem fordult a fejünkben hogy ne menjen, mert 7éves lesz addigra. És egyáltalán, ő visszamaradhatna még egy évet?!
És igen, amiatt hogy szept.2-án született, 8 évesen is kezdheti a sulit, ha úgy gondoljuk akkor adnak róla szakvéleményt hogy maradjon még egy évet...
Oké, még van egy évünk és addig rengeteget fejlődhet, de most nagyon elgondolkodtam. Hogy ügyes-okos, a nyáron iskolaérettnek nyilvánították két helyen is, a számolási készsége már iskolás szinten van. De közben meg ha fizikalilag nem érett rá, meg idegrendszerileg akkor nehézségei lehetnek és ha nem lesznek az elején sikerei a tanulásban, egy életre elveheti a kedvét...

Most nézem a vonalzókat hogy Maja és Anna is 7év 9hósan fogják kezdeni a sulit. Lehet nekem is ezt kéne preferálnom és hagyni Bencét még egy évig játszani az oviban? De ő már 8éves lesz addigra....
Viszont olyan pici hogy kinéz most is kb. 4-5nek. Szóval nem tudom. Most jól elbizonytalanodtam.
Még sok idő van addig, meglátjuk mennyit fejlődik, de ezen gondolkodnunk kell.

KépKép Kép
76vera

Vera: ha mi idén elkezdjük a sulit, valószínű nem bírta volna és egy életre megutálja. Mellesleg a régi oviban nekem is csak annyit mondtak, hogy biztos vérszegény. Viszont itt megállapították, hogy több területen nagy lemaradásai vannak és kell ez a torna és még egy év az oviban. Én csak ajánlani tudom a torna + egy év ovi kombinációt mert rengeteget fejlődött amióta tornázni jár. Mivel neki a szem kéz koordinációban vannak lemaradások, még elsőben is felelhet szóban, ha nem megy írásban. Azt mondták kb. másodikra éri utól a többieket. Egyébként, ha hamarabb kiderül, már mostanra sem lenne gond, dehát én sem gondoltam, hogy ha nem szeret rajzolni és kicsit zárkózottabb ekkora gondot jelenthet. Tehát én abszolút nem bánom, hogy egy kicsit később kezdi a sulit. Egyébként amikor nálunk már ténylegesen jelentkeztek a problémák 5 éves volt. Nem volt tisztában sok olyan dologgal, amivel egy ilyen korú gyereknek tisztában kellene lennie. Bárhogy is döntessz, torna, torna, torna.
Olga ovónéni, még esetleg az ő véleményét is kikérheted.

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Itthon vagyok, nem si bánom...

Szami!
meséljek? semmi érdekes... új albérletbe költözött a barátosném, és nekem is sikerült ott aludnom, nagyon szuper, most újították fel...a helyem legalább megvan, és ingyen, ami nem egy nagy hátrány!

volt büntetőjogom, polgári jogom, munkajogom, nemzetközi magánjog, és nemzetközi kapcsolatok joga... nem volt egyik sem szörnyű, csak reggeltől estig, nagyon húzós...

Anikó!
árulok, naná! Majd Rád kiabálok, de valószínű a bejárattól jobbra árulok, ha meglesz a jegyem, pontosítok!

Dorka!
gratulálunk a kiscsajhoz!

Vera!
Megvan az árajánlat, majd elküldöm, ha elküldik mailben, eddig csak papíralapon van meg, mert eléggé összetett!

Jobbulást akkor a gyerekeknek!

Tőlem nem kérdezted, de sztem annyi idő van még eldönteni, (majdnem fél év, igaz?) hogy addig még annyi mindent tanulhat, fejlődhet, hogy sztem akkor ráérsz gondolkodni komolyan, csak legföljebb érleld magadban...

Andi!
Jobbulást a csajoknak!

Na ha már annyi szép kép készült az esküvőkön, dobjatok!!!!!Már régebben rakosgattunk, de az már olyan régen volt!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vera!
ja 6-ra megyünk, 3/4 7-kor van vége. jó valamelyik időpont?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ó, mindenkinek a véleményére kíváncsi vagyok ám, csak azért írtam Szamócát és Andit mert az ő gyerekeik is ebben a cipőben jártak (járnak) ;)
Azóta beszélgettünk róla Apával is, és mi is úgy gondoljuk hogy fél év alatt is rengeteget fejlődhet, ha kell heti 2szer is vállalja ez a nő. Jövő szeptemberig pedig még egy teljes év van!

Judit, mi holnap 5re megyünk, de nem tudom meddig tart. Azt mondta a telefonban a nőci hogy van hogy 2órát is. Úgyhogy nem tudom mi legyen :( Esetleg ha Nikinek odaadnád, vele még lehet a héten találkozunk. Bár jó lett volna veletek is végre! ;)

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Csak az ismétlés, és az új információk miatt.

Az Öszi Börze október 11-én, vasárnap, 8-12 óra között lesz a szokásos helyen, a Széchenyi Gimnázium tornatermében, a Széchenyi lakótelepen (Szolnok, Széchenyi krt.).
Asztaljegyeket 1000,-Ft-ért elővételben tudtok Edónál vásárolni 14 óra után, a 70/565-4929-es telefonszámon.
A Vöröskereszt gyűjtésére, és az ingyenes ugrálóvárra most is számíthattok.
Belépőjegy 14 év felett 200 Ft.
(asztalméretet pontosan nem tudok, de bő 1 négyzetméter, 1,2-1,3 körül, általában 6 személyes ovális kerti műanyagsztalban kell gondolkodni)

Október 24-én az Alma zenekar interaktív gyerekkoncertje lesz a volt TEMI Borostyán Műv. Házban. a Szapáry úton (most Ifjúsági Ház). Börze asztaljegy vásárlása esetén kedvezmény a belépőjegyből*.
*Csak ha egyszerre veszed, és viszed.

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Vera! Andi mindent jól leírt, csak őt tudnám ismételgetni: torna, torna, torna. Ez alatt a majd egy év alatt nagyon sokat fejlődhet (és fog is)! Nyilván a fizikai adottságai nem biztos hogy számottevően változni fognak (testmagasság, testsúly), de az idegrendszer érettsége nagyon fontos. A rajzolásnak íráselőkészítő (finommotorikus mozgás, szem-kéz koordináció) funkciója van, nagyon fontos (lenne), hogy óvodáskorú gyereknek NE adjunk a kezébe zsírkrétát (főleg ne marokkrétát), mert azzal csak durva koordinációs (vállból-alkarból mozgatós) mozdulatokat tud tenni. Én megmondom őszintén, hogy amíg lehet Balázst visszatartom a sulitól. Inkább plusz egy év az oviban (ahol azért sok tapasztalatot szerez a gyerek), minthogy utána végigszenvedje az alsó osztályokat mindenféle dys-es dolgokkal (dysgráfia és társai)... Balázs is majd csak jövőre, 3 év 10 hónaposan dogja kezdeni az ovit. Semmi szégyellni való nincs abban, ha bármelyik gyerek kicsit idősebben, tapasztaltabban, érettebben megy iskolába.

(Egyébként a tavalyelőtti nagycsoportos ovis csoportomból 5-en mentek el suliba!!! A többiek mind maradtak 1 évet.) Ez a gyereknek egy plusz esély. Majd meglátjátok (illetve a trénerek is), hogy mennyire lesz hatásos a torna Bencének. Ne rágd magad ezen (persze hogy gondolsz rá), de tényleg fél év is csodát művelhet!

Majd írd le milyen volt a torna!

Dorka! Én még nem is gratuláltam a kislány uncsitesóhoz! Hogy tudjátok megoldani Szabi beszokatását?

bbj Judit! Örülök, hogy megoldódott az alvás problémád Szegeden!
Úgy egyébként hogy vagytok? Gréti gyakorol még a fogattal?
Börzén majd én is kereslek! :)

Andi! Dobhatnál esküvői képeket!
Lányoknak pedig jobbulást! :cry: ++++++++++++++++++++

Anikó! Keresztelőn villogjanak a vakuk! Biztos gyönyörűséges ruhácskában lesz Doroti! A plébániáról eltulajdonítós Dorcis műsort megnéztem volna! :)

balwin Judit! Hunor? Hogy van?

Kata?

Ildi? Nimi?

Betty?

Márti? Képek?

Olga

Kép
juhaszolga

Az a baj, hogy szkenelnem kellene, bááár megpróbálom lefényképezni a fényképet és úgy berakom.

Andi

Kép
Kép
andii

Kép

Hát nem a legjobb, de azért valami látszik. Judit: ez a miklósi parkban készült.

Andi

Kép
Kép
andii

Olga, köszi :)
És Andi, neked is :):) Tegnap nem is köszöntem meg hogy rögtön írtál :oops:

Nekünk is probléma a szem-kéz, ugyanis ő jobb kezes de bal szemes. Viszont rajzolni imád, és kb. egy éve gyönyörű művekkel lep meg :)

Az a helyzet hogy semmiképp nem rágom magam miatta, vagyis nem aggódok emiatt, ha kell akkor marad még egy évet, ezt én csak pártolom.
Csak tegnap annyira váratlanul ért maga a felvetés hogy maradhatna még egy évet. Mert nem is tudtam erről a lehetőségről. De már kaptam vissza olyan visszajelzést is hogy ne maradjon ovis jövőre, mert ha 8évesen megy akkor vénnek tartják a többiek, és csúfolni fogják hogy ő buta és azért nem kezdhette a sulit 7évesen :(
De ezzel én nem értek egyet, csak szarul esik hogy esetleg tényleg érheti ilyen atrocitás a suliban :(
Bízom a tornában nagyon, itthon is megteszünk mindent amit tudunk ;)

Andi, de kis fiatal vagy ezen a képen! :) Bár ahogy a talis képeken láttam, most sem nézel ki többnek 20nál ;)
Maja tiszta apukája ;)

KépKép Kép
76vera

Vera: aranyos vagy! Tényleg elég kölyök képem van, bár mostanában egyre több a csókolom... A lányok pedig mind a ketten apukájukra hasonlítanak!

Idén nem lesz Gryllus Vilmos Szolnokon?

Andi

Kép
Kép
andii

Jaimee, beleszerettem a képekbe... :oops: Van jó pár, aminek a kedvéért lennék újra menyasszony... :oops: :lol:

Vera, mi is úgy voltunk tavaly, hogy majd az idő eldönti. Aztán a férjem nagyon pártolta, hogy kezdje a sulit, de ma már ő is azt mondja, jó, hogy még maradt. "Észbeli" dolgokban utolérte a kortársait, bár a hét napjaival még vannak gondjai, de a gondolkodása nagyon logikus, a rajzai gyönyörűek és színesek, s a mozgása is sokat finomodott. Nála a monotonitás tűrés alacsony foka a legnagyobb probléma, s ez jelentkezik a hisztikben, a nem egyforma teljesítményben.

Szerintem nem bántják amiatt, amit írtál egymást a gyerekek, legalábbis Mátééknál semmi ilyen nem volt.

Tavaszig van időtök, akkor kell beadni az iskolába való jelentkezést. De ha nem akarjátok, hogy menjen, akkor valahogy már jóval előtte van egy iskolaérettségi vizsgálat, melyen részt vesz a szülő is, s a végén, ha az óvoda is beleegyezik, hogy maradjon a gyerek, akkor kérheted, hogy ne menjen iskolába. De ha ilyen papírod nincs, kötelező iskolába mennie! Ez nagyon fontos!

Bocs Olga, de én haragudtam kicsit Anna óvónénijeire, mert semmiféle problémát nem jeleztek a hisztin kívül egész kiscsoportban és annak végén sem. (Tudom, vannak ellenérvek, nagy létszámú csoport, kevés óvónéni - próbáltam én őket is megérteni, de az ember önző a saját gyerekével szemben). Akkor is csak nekem tűnt úgy, hogy Máté ekkor már sokkal többet tudott (tudom, ő megint nem etalon, nem hozzá kell hasonlítani). És amikor elvittem a Gekkóba állapotfelmérésre, ott derült ki, hogy bizony bőven van elmaradása. De ebből mára már nagyon-nagyon sokat behozott. És egészen a tavalyi évig senki nem mondta, hogy van ilyen torna, s akkor még ingyen is volt, a nevelési tanácsadó keretein belül. Ha ezt előbb tudjuk, ma nem itt tartanánk!

Andi, azért ha lesz időd, szkennelhetnél is! :wink: Jobbulást a lányoknak!

Judit, és ez ennyi vizsgát jelent? :shock:

Kata nagyon eltünt. Csak nem betegség az oka?

Olga, és akit még érdekel: a programokat az est.hu-ról szoktam keresgélni, meg van egy egyperces programajánló hírlevél, amin szintén jó dolgok vannak.

Dorka, voltunk tegnap a pulmonológusnál, magánrendelésen, persze (felháborító, mennyit kellene egyébként egy vizsgálatra várni, miközben nem kevés pénzt gombolnak le rólunk mindenféle járulék formájában ).
Azért kellett menni, mert Jázminnak két hete eléggé folyik az orra, tüsszög, dörgöli a szemét, köhög, de nem mindig, inkább reggelente. De néha szó szerint a "taknya-nyála egybefolyik..." És mivel az apja is allergiás (fűfélék- és gabonafélék virágporára), s neki kiskorában ekcémája volt, a gyerekorvosunk allergiás náthára gondolt. Ezért mentünk a gyerek- és tüdőgyógyászhoz, aki allergológus is. Azt mondta, hogy a tüdeje tiszta, nincs lerakódása és sajnos minden tünete és kórelőzménye a szénanáthára, allergiás náthára utal.
De allergia vizsgálatot (olyan pöttyözőset) csak a 3. életéve közvetlen közelében csinálnak, mert azok a kis adagok is nagyon megviselnék az immunrendszerét. Úgyhogy most kapott egy szirupot és figyelnünk kell, mikor, milyen körülmények között jön elő valamelyik tünet is.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Judit, sajnos fél 8ra végeztünk :( Akkor már nem is hívtalak mert jó nagy sötétség volt az angolnál, gondoltam már úgysem vagytok ott :(
A múltkor meg nem írtam pedig kérdezted: Erzsébet Park Hotel ahol voltunk ;)

Szami, Jázmin jó hamar kezdi az allergiát :( Ha egyáltalán az lesz neki... Volt egy időszak mikor Bencének is volt ilyen, kb. 3-4évesen, jó sokáig tartott, de egyszer csak elmúlt ;) Remélem Jázminodnál is így lesz!!!! :)

Nna, az oviban nálunk sem jeleztek semmiféle problémát... Egy a sok gyerek közül :( És lehet hogy majd most mondják ha lesz mindenféle felmérés az óvodában, de ha hamarabb mondják, akkor én is vittem volna korábban... Szülői szemmel azt láttam hogy kicsit el van maradva, de arra fogtam hogy ő ilyen személyiség, óvatosabb, bátortalanabb mint a többiek.
És mi is tök véletlenül kerültünk a nevtanba. Ismerős útján először logopédushoz és utána ő ajánlotta az ottani tornát mert ő érdekes módon rögtön meglátta Bence hiányosságait.
És igen, ott ez ingyenes szolgáltatás.

Ma voltunk a TSNT felmérésen. Vagyis itt az alapozó torna gyakorlatsorát csináltatta meg vele a nő. Hát kell a fejlesztés nagyon, vannak elmaradásai tényleg. De jó volt nagyon, Bencus élvezte ezt is :)
Viszont ezt a tornát mi nem tudjuk vállalni, mert heti 3szor kéne menni, az egyik alkalom ütközik a Gekkoval, de amúgy sem tudom heti 3szor hurcibálni mindkét gyereket a városba. Ez azért nagyon kötött program és ez Jázminnak is az lenne, mert neki is mindig jönni kéne velünk :(
Kevesebb alkalom a nő szerint nem hatásos. Úgyhogy valószínűleg marad az Ayres torna a nevtanban.

Katát én is hiányolom. És Évit is. Nagyon eltűntetek! :(

KépKép Kép
76vera

Vera, már az ekcéma se volt semmi (fél évig teljesen glutén-, tej-, hal- és tojásmentes diéta), én is bízom benne, hogy csak valami átmeneti dolog. És majd a vizsgálat kimutatja január-februárban, hogy kutya baja!

Hát, igen, Évi, Betty, Szilbee...

Anna kétszer járt TSNT-re egy héten és az azért (állítólag) kicsit más, mint az alapozó torna. De még mindig nem tudjuk,nálunk mi lesz most, hogy összevonták a nev.tanokat...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kata, Bencének boldog 4. szülinapot kívánunk!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szülinaposunk van? Boldog születésnapot Bencének!

Anyukája régen írt, nem látni a vonalzókat!

Szami, Vera! Igazatok van abban, hogy az óvónőknek is jelezni kellett volna, ha valamely területen elmaradást találnak. Viszont komolyabb felméréseket ők nem csinálhatnak oviban, ahhoz külön tanfolyam kell, amire nem nagyon fizetik be az óvónéniket. De mondom, ettől függetlenül ezt jelezniük kellett volna felétek.

Szami! Én is remélem, hogy Jázminnál ez valami kinövős nyavalya. :?

Andi! Szépek vagytok az esküvői képen! A férjed is nagyon fiatal ám! Nem tudom mikor készült a kép, de te semmit sem változtál!
Nekem Maja tiszta te vagy! :wink: :lol: Tudom, szerinted apja!
Gryllust nem tudom... de van honlapja, hátha írja.

Vera! Szerintem sem bántják amiatt a gyerekek egymást, mert az egyik társuk egy évvel idősebb, mint ők! Szerintem ha elő is fordulna, egyszer tesznek egy megjegyzést, aztán kész, elfelejtik.

Olga

Kép
juhaszolga

Bencének nagyon boldog 4. szülinapot!

Kép
jaimee1

Bence! Isten éltessen sokáig!!!

Andi

Kép
Kép
andii

Kata, Bencédnek nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!

Kép

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Bencének nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szami!
nem "csak "ennyit, sajnos kétszer ennyit...de azok a másik másik két nap voltak, csak ellógtam...

Vera!
éppen még Szolnokon evett a kecura, de majd legközelebb, esetleg jövő hét, a többieknek is írom...

Andi!
szkenneljél!!! meg akik még nem tettek azok is!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bence!
Boldog Születésnapot!!!!!

Kép

Kép

Kép
katlina

Szép estét!

Köszönöm a hiányolást, tényleg elvesztem... magammal szemben is... Ha nem kéne (mondjuk ilyen nincs, de ha még is) csinálnom semmit, akkor kitaláltok mindig valamit... így nem jutok már a géphez abszolút... :oops:

Tegnap például írtam jó sokat, mert du. egyszerre aludtak a gyerekeim kb. fél órát... aztán M. ébredt, gyorsan elküldtem volna, csak elszállt... áhhhh és akkor feladtam...

Köszönjük a szülinapos köszöntéseket! Holnap megmutizom Bencének.

Mi is kívánunk minden szépet és jót azoknak, akiknek a köszöntésével elmaradtam! Nem tudnám most már felidézni, olyan elmaradásaim vannak. :oops: :oops: :oops:

Kép Kép Kép Kép

... és ezután Marcika nagyon menő lévén elengedte a kanapét és orra zuhant ... de olyan vicces volt, hogy inkább röhögtem :oops: :lol: (nem is ordított nagyon)

Kép

Kép
szolkata

Katlina: nagyon csinik voltatok a lakzin! Gratula a 10. héthez! Tutter neveket választottatok!

Dorka: nem emléxem... miért is kellett uh Bálintnak? Felmerült valami probléma? Mert hát vannak emberek akik úgy élik le az életüket, hogy bizonyos szervei nem is ott vannak, ahol elvileg a helyük van.... persze kibicnek tudom könnyű (illetve nálunk is lehet ilyen...bárkinél). A Tisza partis biciklizős témát amikor először írtad, rögtön másnap már írtak is róla a Néplapban, meg hát a nagy cikk ma... még fényképen is ott vagytok :lol: Bár őszintén szólva szerintem úgysem fog változni semmi... bocsi.

Bbj: mi már csak nagyon egyedi darabokat keresgélünk, pl. hétfőn Thomasos mamusz, dínós mamusz, kis melegítő nadrág... Te találtál valamit?

Szamóca: én is csak ámulok, hogy Ti milyen programokat találtok mindig?! És az a másik fórum ahová írsz, az mi is,hol is?!

Mindenkinek nagyon szeretem nézegetni a képeit, és nagyon cukik is!!! :lol:

Jaimee: lassan ideje lesz egy tesztnek...?! (Milyen drágán dolgozik a fotós... :shock: ... mondjuk én nem értek hozzá és összehasonlítási alapom sincs, viszont a képei nagyon szépek)

Vera: Hát nem egyszerű a mai gyerekek sorsa... olyan hihetetlen magas követelmény van velük szemben... és aki az elején nem tudja felvenni a lépést, az lemarad... Már én is félek a 6 éves kortól... hogy az elvárhatót tudja-e majd teljesíteni. Már most elkezdtünk mi is ovis tornára járni, meg megpróbálkozunk az angollal is... majd látom, hogy bírja-e. A tornát mindenképpen szeretném. Szerintem is inkább maradjon még oviban, abból baj nem lehet :wink:

Anikó: majd tegyél képeket a keresztelőről!

Andii: hogy vannak a csajok? Gyógyulnak már? (Tényleg milyen kis fiatalkák voltatok a fényképen... :wink: )

Olga: keresgélsz munka után? Vagy nem foglalkozol egyenlőre vele?

Balwin Judit: én is szeretek anyáméknál lenni (anyámékkal lenni)... úgy olyan jó, tök nyugis ... megértelek :wink:

Kép

Kép
szolkata

Ma lelépünk Nyíregyre, úgyhogy most kívánok Dorcinak minden jót keresztelője alkalmából!! Hisztimentes szertartást és utána szuperjó bulit klassz idővel!!!!!!!!!! +++++++

Kata: Szupik a képek! Nagyon ügyi Marci! :) A fotóst illetően: a honlapon jövő évi árak vannak, mi alacsonyabb árajánlatot kaptunk. :P :P :P . Ad 150 képet előhívva, a legszebbeket, a többit, kb. 400-at DVD-n. Egyébként még így is drága, ami azt illeti.... :roll: :roll: :roll: de ez olyasmi, amire áldozunk. :oops: :oops:

Andi: TÉnyleg tiszta apja a két csaj. Ezt a köv.-t vontam le, amikor a Ligetben láttam őket az apukával.

Szami: Kinőni azt a nyavalyát!!!! (Jázmin)

Katlina: Hogy vagytok?

Szép hétvégét mindenkinek!! Megyek csomagolni! :P :P
jaimee1

Éjszakánk szörnyű volt az orrdugulás miatt, de már gyógyulóban vannak. Most mondták a híradóban, hogy Közép-Magyarországon új influenzavírus is van. Nem tudom nekünk az van-e, de a ovi nagy része beteg, viszont nekünk nincs lázunk. :shock:

Tényleg nagyon fiatalok voltunk az esküvőn. Pont a 20. szülinapomon volt, Apa pedig 21 volt. Mindenki azzal jött, hogy jól meggondoltuk-e. Már annyira utáltam ezt a kérdést! De visszanézve a képet, én is ugyanezt kérdezném magunktól! :D

Andi

Kép
Kép
andii

Jaimee!
jó utat, hozzál sok képet!

hát azt elhiszem., hogy a fotóra áldoztok! :lol:

Kata!
húú de jól néznek ki azok a torták! és mivel rajzoltad/ták rá a vonatot?

egy nacit magamnak, meg egy munkáspulcsit apának...

Andi!
nekünk a babyluuf, citromolaj kombináció segíteni szokott. attól nyugodtan alszanak orrduguláskor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: mi az a babyluff? És a citromolajat párologtatjátok?

Andi

Kép
Kép
andii

Kati: nagyon jók a képek!

Képzeljétek csajok, már azt hittem úton van hármaska.
Olyan tüneteim voltak, ráadásul egymástól függetlenül több családtag is "belém akarta beszélni a gyereket". Rendesen be voltam tojva, hogy most akkor hogy borulnak a tervek, meg a csaszi megint... De tegnap megnyugodhattunk. (Azaz egy picit lehet csalódott is vagyok, de ezt csak halkan jegyzem meg... )

Andi

Kép
Kép
andii

Andi!

a mellemre si mami kenőcs! nagyon jó, köhögéscsillapító, és persze a majorannának, és kámfornak köszönhetően az orra sem dugul be! azonnal szaladj a patikába, sé vegyél, emrt nagyon jó, a citromolajat meg párologtatóba (kis edénykébe)az ágya mellé rakom, hogy fertőtlenítse a szoba levegőjét!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: köszi! Örök hálám!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Egy kis hangulat előkészítés az Alma koncerthez :)

Millánárison készült felvételek, sztem ezek egy része ment a Tv1-en is

http://mese.tv/page/alma-mania

és utána jön a többi is.... ha mégsem, akkor kattintsatok egyet

BÖRZE BÖRZE BÖRZE BÖRZE BÖRZE BÖRZE BÖRZE BÖRZE BÖRZE BÖRZE BÖRZE

OKTÓBER 11-ÉN

Olga, ez a Jósikán volt? Melyik csoport? Mert ha csibe, akkor onnan 9-en mentek iskolába :oops: , bocsi a pontosításért, elég régen volt. Legközelebb ha összefutunk az ovinál majd mondom, hogy én vagyok én :lol: Az a magas, nem anorexiás a 2-3 nővel :D

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziótok,

ki mit csinál ezen a szép hétvégén? Olyan szerencsénk van ezzel az idővel!

Judit, először is neked "törlesztek": elfeljtettem a mézet!!!!! BOCSÁNAT!! Jövő csütörtökön, ha jöttök angolra, behoznád? Elugranánk érte angol előtt!!!

Andi, jobbulást! Segítettek a cuccosok? MI is vettünk Babyloof-ot anno, nekünk is Judit ajánlotta, tényleg nagyon hasznos!
Tényleg, nagyon ifjak vagytok az esküvői fotón! De az élet benneteket igazolt :)
Ja, Peti is ismeri a férjed! Már ezer éve írni akartam!

Kata, de édesek a gyerekek! NAgyon cuki a vonatos torta! Örült Bence neki? Marci meg már áll! Tök hihetetlen! Mindjárt újabb szülinapot ültök!
Bicijjós téma: ez a heti cikk még nem a mi kezdeményezésünkre született, tőlünk függetlenül egy másik anyukát is nagyon zavart a dolog, és ő is írt, a fotó meg elvileg a mi cikkünkhöz készült már, de mivel klappolt a témához, ezért ehhez a cikkhez tették
:evil:
Háát, én azért remélem, hogy a rendőrség is lép ezügyben ezek után, és hátha lesz foganatja!
UH: csak szimpla szűrővizsg. volt, a dokinénink elküldött Szabival is, mondván, ártani nem árt, és megtudhatunk belőle dolgokat.

Jaimee, a képek nekem is nagyon tetszettek, nagyon profin dolgozik! Biztosan szép képeitek lesznek! MIt csináltok Nyíregyen?

Anikó, mai keresztelő? Gyönyörű időtök van!
Majd gyere a kéepkkel!!!!

Vera, az áéltalad felvetett kérdés (iskolakezdés) még odébb van nekünk, a többiektől biztos hasznosabb tanácsokat kapsz!

Olga, mizujs mostanság felétek? Ezerrel készülsz a nyelvvizsgára?
Beszoktatás altt egy bébiszitter tologatja Bálintot a babakocsiban...
Valahogy most nem úgy jött ki a lépés, hogy nagyszülőkkel megoldjuk a dolgot....

Tegnap Pesten voltunk, babakocsit vettünk Bálintnak (sportkocsit, majd tavaszra :oops:), mert Szabi Graco-ja már elég lestrapált, nem húznánk ki vele még két évet. Majdnem ugyanolyat vettünk, szintén Graco, csak még nagyobb az alsó kosara, egy-két plusz van rajta, 26.000 FT volt, lábzsák is van hozzá.
így néz ki:
Kép

Volt egy másik, ami kcist jobban tetszett, ugyanennyi volt, de nem volt hozzá lábzsák.
Ez az: Kép

Kép
Kép
dorkáék

Dorka: tök jó a babajárgány!

Anikó: képek!!!

Mi gyógyulgatunk, bár lehet, hogy most rajtam jön ki a nyavaja! Délelőtt sétáltunk egy nagyot. Nem messze van Kunadacs és ott van egy tanösvény amit bejártunk. Nem annyira látványos, de szuper kis séta volt ebben a szép időben.

Andi

Kép
Kép
andii

A becstelen brigantikat én is szívesen megnéztem volna. Hihetetlen ez a szolnoki mozi...

Andi

Kép
Kép
andii

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?