Jó reggelt!
Jázmin, gyere már, hát lerágatod az összes körmünket!!!!!!!!
Zaha!
Nem tudok másképp segíteni, csak meghallgatni,érezni veled együtt..jó lenne többet tenni, naponta átölelni ,ha a munka közben szeretnél sírni..én régebben(néha most is) folytattam gondolatba nbeszélgetéseket a csjokkal..ha nem voltam netközelben, de szükségem volt ,hogy beszéljek..néha fennhangon mondtam a magamét, hol mérgesen, hol zokogva...
Én is naponta többször benézek a topikba, hogy Bobokával mi újság..már olyan sok baba született a topikjukban, nagyon sokan is voltak..meg beszéltük, ohgy neki nem nagyon tűzött ki időpontot az orvos és izgult a heg miatt, valóban eléggé elvékonoydott.Én ezt nem merem majd, meg az orvosom sem.Úgy beszéltük, ohgy mindenképpen neézünk egy napot, ohgy minden egyben legyen,Ő is, én is ,baba is, altatóorvos is, gyermekorvos is..nehogy pánikszeerű kapkodás legyen a vége, ha későn érnék be..azt mondják be lehet időben, nem jön az olyan villámgyorsan..hát a francokat,Violával két óra alatt lezajlott az egész.Az eslő apró összehúzódástól a tolófájásig.
Betti,én elmentem turkálóba, egy hosszú ujjú pólót vettem, igazából egy kardigán kell, vagy egy pulcsi, veszek a piacon két-háromezerért, vagy a kínaiban.Nadrágot még kb egy hónapig tudom hordani, aztán majd veszek vmit.A sógornőm varrónő, olyan kár ,hogy olyan messze van, egy óra alatt varrhatna vmit...
Amit a teszveszen vettem felsőt egy ezresért az is nagyon szép..
Én jobban aggódom a továbbiak miatt...tegnap jöttek leolvasn ia gázórát, ebben a hónapba nakkor kb 65-70 ezres számla jön..na, ez az ,amit nem tudok kifizetni,erősen mínúszban lesz a férjem kártáyja.
mostanában sokat vitázunk itthon, hogy már megint mennyit költöttem a boltban..korábban sosem volt ilyen, hogy az étel miatt vitázzunk, hogy spróoljak..amúgy is spóroltam..
De nagyon jó hírem is van!!!Tegnap úgy jött haza az uram , hogy elmondta, ma lesz egy nagy értekezlet, később jön, mert olyan megrendeléseik vannak ,hogy átmenetileg vissza kell állniuk folyamatos műszakba, talán lesz prémium is megint, meg túlóra, akkor jobban kesres majd egy kicsit.Merthogy "Mi vagyunk Európa SOLAR nagyhatalma"...
1500 tonna megrendelésük van egy napelemeket gyártó cégtől, valami kis kütyükre és ez naggggyon jó hír!!!!!!