Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Hát most nem igazán volt jó éjszakánk. Felváltva volt baja Daninak, Gergőnek. Bár Gergő csak szopizni kelt fel, de azt most sűrűbben, sírva. Lehet most töri át neki az ínyét a fog. Daninak meg szokás szerint az orra lett tele. Kikéredzkedett az ágyából, de nálunk sem maradt el, játszani akart, meg macskát dögönyözni, úgyhogy ment vissza a helyére. Még most is alszik.

Hát az overállal megjártam, mert Daninál már beletanultam, hogy a méretének megfelelőt kell venni, ne nagyobbat, mert nem lesz rá jó, nagy lesz rá. Na Geri ugye pont a 68 és 74 méret között van, ezért gondoltam, hogy overállból jó lesz a 68-as, úgyis mindig nagyobbak a méretüknél az ilyen téli holmik. Na hát ez esetben nem igazán úgy van. Sajna pont jó rá, ugyan nem próbáltam még bele a gyereket, de szerintem, ha már aláöltöztetem, akkor kicsi lesz neki.
Viszont Daninak a kabija (amit még szintén nem tudtam megpróbálni) úgy néz ki jó lesz, tán túlzottan is. 92-est vettem neki, de én nagynak látom, de megoldjuk valahogy, meg így legalább biztos, hogy tudok aláöltöztetni. Vettem még neki téli sálat (mivel csak egy volt tavaly, azon osztoztak, idénre már mucáj volt még egy) volt hozzá ilyen usánka szerű sapi is, meg egy őszi sapit vettem neki.
Még lesz 6 db hujjú body, 1 melegítő. Ezeket várom még.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szia Gabi!

Hát most én is hasonlókat tudnék írni.Szerintem Antónak megint jön afoga, mert napok óta szörnyű éjszakáink vannak.5-6-szor fentvan.Napközben is nyügi és állandóan lóg a keze a szájában..
Én nem merek még ovarállt venni, félek, hogy mire kellene nem lenne jó.Pont bosszankodok, mert Biusról maradt egy tök jó 80-es C&A-s, de szerintem az most még tutira hatalmas, jövőre meg már kicsi lesz..Így inkább még várok..

Kép Kép
joosneagi

Pici fiam már négykézlá is mászik, nemcsak kúszik..Már nincs megállás, egy percet nem marad meg a szobában.Tegnap nem tudtam porszívózni, mert folyamatosan jött utánam és rángatta a csövet.. :)

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok

Gabika
Tényleg kérdeztem a felsőket.Végülis mindketten engedékenyek voltatok(posta-pici hibákat illetően)
Akkor most Dani beteg,vagy kisebb nátháról van szó?
Ma mentek tanácsadásra is ugye?
Általában tényleg nagyobbak a téli cuccok.Istire idén is jó lesz a tavalyi kétrészes overállja.(24hónap van a cimkéjén)
Sőt a bakancsa is.Jó tavaly harisnya-vastag zoknival kellett hordani.De idén is simán belemegy harisnyával a lába.Tiszta bunda belül.A sapik nem jók,nőtt a drágám kobakja.
Sajnálom a rossz éjszakákat.
Suvickolás:többet használ nálam lekileg,mint egy jó sex. :lol:
De ha mindkettő meglenne úgy lenne igazán szép. :P

Zsani
Nagyon ügyesek vagytok hogy idáig kizárólag anyatejcivel tudtad Lilikét etetni.
Lehet hogy most van egy növekedési ugrása.No meg ilyenkorban már nem olyan érdekes a cici.Biztosan pár nap múlva újra szívesebben fog szopni.Addig meg tényleg mucáj fejegetni,különben cicik azthiszik nem kell a sok tej,igy nem is fog termelni.
Meló:november 9-én megyek.Szeptember 1-től vagyok újra aktiv.De mivel rengeteg a szabim,igy most novemberig jól megfizetik az itthonlétet. :D
Ti hogy álltok a kéróval??
Remélem Máté nem lesz komolyabb beteg. :!:

Lola
Persze nem ágrólszakadt az Isti.Sőt általában Cherooke,Asti,Pretty babys cuccokat öröklünk.Szóval nagyon szerencsések vagyunk hogy kapunk.A vicces hogy Istivel egy korú kisfiútól jönnek ezek a jó cuccok.Csak Istike kisbarátja igen nagy növésű.
Simán kinéz négy évesnek.Mi meg kapjuk a 6 éves uncsitesótól a nagyruhákat.Mi meg azt adjuk nekik.
Meg még szoktunk kapni innen onnan.
Tényleg nem panasznak irtam az öröklött ruhákban járást.Csak néha rossz érzés hogy újat nem is kap nagyon.
Soma nagyon ügyeske a sulival.Nem panaszkodik hogy nehét a táska?Vagy te viszed neki? :wink:

Emeseanyu
Örülök tetszik Emesének az úszi.Nagy hajára csak odafigyelnek hogy teljesen száraz legyen.Nehogy megfázzon a kislány?
Dórikám jobban van?(köhécselés)
Remélem már picit optimistábban látjátok a helyzetet.Olyan szomorú hogy keményen dolgozna,túlórázna egy családapa,hogy jobb anyagi helyzete legyen a családjának.De már ezt sem engedik.Bezzeg régen bezárták aki nem dolgozott.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti:
hát... mára kicsit lenyugodtam Párom munkahelyét illetően, a tegnapi napomra nagyon rányomta a bélyegét, de ma úgy keltem fel, hogy nem tudok, tudunk mit csinálni és abban reménykedem, hogy nem lesz ez hosszúéletű.
Istike teljesen jókedvűen megy már bölibe?
Ma mit főzöl? Ma édes lesz?? :)
Igen, jól megszárították a haját, kifejezetten szerencse, hogy most még jó idő van, meg a busszal hamar a suliba érnek. Meg hát már nagyobb, remélem nem betegszik le olyan könnyen.
Dórika jobban van, most már alig köhög. Itthon kezelgettem. És hál istennek Apa is meggyógyult, Bencus meg nem kapta el.

Zsanka: apa mindkét fajtát szereti, de ő is talán vörös párti. Ha van sok, akkor gondolj rá (de azért nem egy hordónyit, mert fejbevágom) :). Na szegény Máté... reméljük gyorsan megússza.
Most Emese is lelkes az úszással, úgyhogy megbeszéltük barinőmmel, ha letelik a 15 alkalom most Emesének, akkor elhordjuk az ő lányát, enyémet, amúgy is jóban vannak. Az ő lányának probléma van a tartásával, jót tesz neki majd az úszás.
Én meg a jövő augusztustól rettegek, amikor már csak gyest kapok! :(

Gabi:
sajnálom a rossz éjszakát. Biztos a foga. Chamomilla golyót nem próbáltad? Meg ilyenkor, ha nagyon nyugtalan szoktam adni panadol babyt vagy nurofen kúpot.
Ügyi vagy a gyerek ruhákkal! Én is most várok két h. ujjú polót Dórinak, állítólag csak mosva voltak. Cherokee. A kettő együtt postával 1000 ft volt (alkudtam). Kíváncsi leszek...

Lola:
jössz az elsős avatóra? Emesééknek is lesznek akadály versenyek, remélem az udvaron lesz, én megyek kettőre, be volt nekik írva. Viszem a kicsiket is. Meg akarom nézni Emesét, aztán jövünk utána haza.

Jági: nem baj az, ha nagyobb az overáll, legalább alá tudsz öltöztetni. Vagy annyira nagy?
Én mondjuk tavaly Dórinak, mikor másfél éves volt, nem is vettem már overállt, volt Emeséről, de alig hordta. Inkább vastag nadrág, meg kabát. Azt a kabátot már tavaly úgy vettem, hogy Bencének is jó lesz, unisex. Most Dórikának kell vennem.

Este vasaltam, de mivel tegnap extra korai kelés volt, 6-kor a korai úszás miatt, nagyon fáradt voltam. Szégyen, de 3/4 órát tudtam vasalni,pedig gyerekektől lehetett volna, mert aludtak már 8-kor, de nagyon fáradt voltam. Hát ez van.... :(

Na megyek, megnézem majd, amit írtál Zsanett (cím), de nem jött be előbb.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti: akkor legalább anyagilag kicsit könnyebb lesz Nektek a szeptember-október.

Na, bekapcsoltam a TKTV-t!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu
Pont akartam írni,hogy a végén majd úgy megtetszik a lányodnak az úszás,hogy azt szeretné választani sportnak a suli mellé.
Egyébként szeretnétek valamire járatni?Dzsudó ugye elnapolva.
Tánc?Irtad nagy táncosak a lánykáid.
Jaj látni kéne az én tökimet,ahogy riszálja a fokhagymagerezdjeit. :D És amikor észreveszi magát,totál elpirul.
Böli:Most már lekopogom egy hete nem sír.Bár ma az összes gyerek orditott mintha nyúzták volna őket.Isti is.
Szegény gondozónő.Voltunk vagy négyen-öten szülők az átadóban hogy ugye bevegyék a gyerekeket.Az összes sírt.Kettő orditott a kezében.Istit a lábával tartotta vissza az ajtónál nehogy kiszökjön.Nagynehezen benn volt a csoportba az összes gyerek.Hát nem volt gördülékeny a mai nap.Remélem hamar megnyugodott az összes csemete.
Utána kinnt beszélgettük a szülőkkel,hogy ilyet?? :roll:
Főzés:ma nem kell.Tegnapit eszünk. :wink:
Fizetés:Háát már számolom vissza a napokat,hogy jöjjön a fizu is a gyes mellé.Hjaj hirtelen azt sem fogjuk tudni hova tegyük. :lol:
Perzse megy majd az Istike szobájába.
Bár apa aztmondta cipő nekem is lesz.Punktum!Igaza van.Fodrászhoz már rég nem járok.Hajfestést is befejeztem.
Azért vannak minimális szükségletek,azt mondta párom azt már nem szabad lemondani.(gondolok cipőre,melltartóra)

na befejezem a regényem.

Kép
berna23

Betti: igen, beszéltünk az úszásról már Emesével, de mondtam neki, először csinálja végig ezt a 15 alkalmat, hogy tetszik e neki, mert csak akkor csinálhatja.

Szegény Isti és csopija! :( Biztos front van.

Teszek pár képet!

Ja, a kemma.hu-n is vannak alsógallai játszós képek, azon már Ti is rajta vagytok Betti. Emesémet elég sokat mutatták.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kis Oroszlánom:)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Imádom ezt a csajét!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Nagylánykám

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Benduska

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Kosárkában

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na megyek, leteszem aludni a kicsiket.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Csajok!

A Tescoban megint le vannak árazva a ruhák. A Biusmak 420-ért meg 555-ért vettem hosszú felsőt,De vannak 700-ért is, meg mellények, kabátok.Most még sokminden van..

Kép Kép
joosneagi

J.Ágival nem sok gesztenyére leltünk a 3 Tölgyfánál, pedig fa volt vagy 4! :(

Szilvianyu: megyek 2-re, de én Noé nélkül!!! Pont alszik majd, Apu vigyáz rá majd!

BEtti! Úúúgy elképzeltelek ide magm elé, ahogy mondod, hogy nem is tudjátok hova tenni a pénzt.... :D :P Annyira láttalak magam előtt.

Gabi! Ügyi voltál konyha takarítással, Nálam is az lesz a napokban, bár csak kívülről fogom, nyár végén belülről megcsináltam...
Dédi: szorítok, hogy mihamarabb legyen üresedés és ne kelljen Mamádéknak egy vagyont kifizetni a kórházra. Röhej,hogy 4000 Ft-ba kerül, öregem egy 4 személyes családnak ebből több napig kell megoldani a kajáját.. Á , agyrém!
Overál: sz.tem összecserélted a gyerekeidet! Gergőre sz.tem mindig nagyobbat vegyél, mert ő erősebb, Danira meg a pont jót (kabátból is!)

Zsanka! Milyen a bor? Édes,félédes? Lehet én is kunyiznék belőle majd, persze a fizetséget megbeszéljük...
Lili: tényleg lehet hogy fejlődési ugrás, ne add fel szopit, próbálkozz, ha csak reggel-este sikerül már az is jó...

Moncsi! Akkor megírom Neked priviben mit szeretnék az Avonból, ok?
Dóri és a rajz: ne aggódj, ráér majd jövőre nagycsopi második felében rajzolni. Sokan akkor hirtelen nagyot fejlődnek rajzolásból!!! Meg jön a tél, lehet gyurmázni, festeni- az is jó. Színezni sem szeret amúgy? Férjed fogyott? Arra nem is válaszoltál??? :?

Betti! Milyen rendi Párod, hogy gondol a cipődre...

Megyek megnézem én is a kemmát...

lola77

Gabi!

Most siekerült visszaolvasgatnom.Férjem a Ford-ban dolgozik már 1,5 éve, de előtte sokáig a vitainál volt..

Nem tudom, hogy mitől lehetett ez a kakás gond Antikánál, nem derült ki végül, mert most úgy tűnik, hogy helyrejött, legalábbis remélem, hogy nem fog megismétlődni..

Barátnőm szülése: elfolyt hajnalban a magzatvize, aztán kórház, nem nagyon jöttek a fájások, oxyitocin, aztán nem volt jó az nst, császár, a zsinór a nyakánál volt a babának.De a lényeg, hogy mindketten jól vannak és gyönyörű a Vikike..

Szegény mamidék, rossz lehet beadni a szerettüket otthonba, de ők még nem temethtik el magukat,azért, mert dédid beteg.Mamimnak is ezt próbálom mondogatni, de ő hallani sem akar a kórházról sem, pedig pap is egyre rosszabb lesz...Emlékszem, amikor apósnak jött a betegsége, tök meg voltam rettenve, hogy arra kell áldoznom a fiatalságomat, Bius pici korát, hogy őt ápoljam..Húú.Tök ki voltam, nem lehetett volna tesó sem, mert mi vettük volna magunkhoz..Aztán nem így alakult.Sajnos ebben a jó kis szanyiban tettek róla, hogy ne így legyen..2 nap tüdőosztály után telefonáltak, hogy megfulladt szegény...Tüdőosztályon, úgy hogy előtte semmi bakja nem volt..A sebészetről küldték át, mert a műtétje előtt csináltak rtg-t és látszott valami a tüdején.Onnantól kezdve gondolhatjátok..Leírták..Bár tuti biztosak vagyunk benne, hogy azért ment el, mert nem adták neki a vérhígítót, pedig a fél lábfejét amputálták..2 nap után átrakták a szanyiba és ott nem kezelték, mi vittünk ápolónőt, hogy csinálja neki, meg megkértük, hogy minden nap rendezze..Hát nem kellett bejárnia..Minden kis műtété után hetekig adják azt a szart, egy amputáció után meg nem..Ezek utána fura, ha megfullad????Szörnyű...Bár az is szörnyű, hogy mint kiderült így járt jobban, mert tüdőrákos és hú most nem jut eszembe a másik tüdő baj neve volt...

Irigyellek a takarítás miatt, nekem mostanság nincs hozzá energiám, pedig nagyon ramaty már a lakás..

Kép Kép
joosneagi

Lola!

Mi még tudtunk szedni..Böliből jövet az ovi és a tízemeletes között is van 2 fa és ott volt pár darab.Biust tök élvezte, mert voltak olyanok, amik még a burokban voltak, ráléptünk és kipattan.Úgy keresgélte őket...Tetszettek neki a felsők, rögtön próbálni akart...

Kép Kép
joosneagi

Zsanka!

Antikának is volt ilyen időszaka, bár neki 7 hósan, hogy nem akart szopizni, egyszerűen ellökte, nem érdekelte, hiába gyömöszöltem magam a szájába.Kb. 1-2 hétig tartott, tök kivoltam miatta, aztán egyik napról a másikra rendeződött, mostmeg megint cicibuzi..Ne add fel, lehet valamilyen változáson megy át...

Kép Kép
joosneagi

Lola/Ági
Azért jó hogy volt pár db. gesztike.
Vitai kinaiba voltatok?

Idősek:Istenem olyan rossz őket igy látni(betegen,szenilisen).Hajdan erős asszonyok,férfiak voltak.
Tudom ez az élet rendje.
Nekem már csak egy mamám van.Ő is az elmúlt három évben olyan szintű leépülést szenvedett el.Szegény mindig csak enne,hiába hordatja a gastroyalt,mindig jön ebédelni.Alig várja még ezek után is hogy Istike elpottyantson egy rudidarabkát. :roll:

Most végeztem a fűnyírással,gazolással.Lassan elkezdenek sárgulni,hullani a levelek.
Elvonulok a fürdőszobába,teljes tatarozást kell csinálnom.Komolyan egy gibbon elbújhatna mellettem,ha szőrősségben kéne versenyezni. :lol:

Betti

Kép
berna23

Betti!
Csatlakozom hozzád mind anyagiakban, mind külsőségekben. Egyedül az a rossz, hogy mi nem öröklünk rucikat. Csak nagyokat kaptunk. Matyi meg nő, mint a bolondgomba, lassan utoléri Bendit.

Egy kicsit büszkélkedek Matyival. Múlt hét óta gyakorolja a járást. Már 10-12 lépést meg tud tenni egyedül! :D

Bendike jól van. Keddtől jár újra oviba. Még mindig szigetelünk, mert csak hétvégenként tudtak a fiúk dolgozni.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Betti,

Ügyes vagy a fűnyírással.
Nekem is kellene nyírni, (mármint füvet) de holnap délutánra hagyom, remélem nem fog esni.
Én ma körömzök, meg hajazok... :D Muszáj!!! Bár ehhez sincs kedvem.

Holnap elmarad a lovaglás D.almáson... nem ér rá a terapeuta... :(

Pénteken remélem lesz itt Szőlősön az ovisokkal.
Aztán HRG a gőzben (remélem Juttéékkal talizunk!), ott tudunk szedni gesztenyét, jó pár fa van a parkolójában.

Aztán irány Ferhérvárra a suli.
Hogy egy kozmetika micsoda fletykafészek egy hely. Már most durva, de azért bírom.. :lol:

Zsani,
Kitartás a szopival!
Biztos helyreáll a dolog!

Moncsi,
Rolim 6 éves múlt és még mindig utál rajzolni.
Sose szeretett, de ha néha rajzol magától (negyed évente) akkor látszik rajta a fejlődés.
Oviban vannak kötelező rajzolós, vágós, festős dolgok... pl. ősz téma, gyümölcskosár, stb.
A kicsi rajznak is örülni kell, Roli is mindig azt mondja elfáradt, aztán egy kifestőben kiszínezett 1 db virágot... :wink:

J.Ági,
Köszi a Tescos ötletet.
A múltkor néztem Rékának h.ujjút, 1800 volt, hát nem vettem.
Javulást az éjszakákhoz, meg Gabiéknak is!!!

Szilvi,
Ügyes Mesid!!! Csak el ne menjen a kedv.
Rolim nem akar már járni, pedig szerda ebéd után tudnám vinni még ha akarná, úgy ahogy tavaly is járt. Most tud mellt (fej be-ki) és hátat... a többit úgy látszik nem tanulja meg...

Na megyek Roli nyaggat társasozni...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Gratula Matyinak a járáshoz!!!
Örülök hogy Bendi teljesen meggyógyult!!!

Ja és J.Ági,
Gartulálok az igazi mászó mozdulatokhoz !!!
Aranyos lehetett, hogy húzkodta a zsinórt. Ezek örök emlékek lesznek!

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Szilvianyu! Bocs, hogy nem sokat dumáltunk ma suliban, de annyira figyeltem a Drágámat...!
Remélem tényleg csak addig tart férjedéknél a 4 nap+3 pihenős, míg a jó oldalát érzitek, hogy többet van a családdal, aztán ripsz-ropsz visszaáll a régi rend. Persze ehhez kell,hog y legyen sok megrendelése a cégnek!

Cirmike! Az már tök jó, hogy Roli ezt a 2 úszásnemet tudja, ügyes. Elég ez, ha majd vizilabdázni akar például, akkor majd megtanul gyorsban is...
Amúgy Én is ezt a 2-t tanultam meg, szerintem tök jó..

J.Ági! Ügyes fiú Antó, majd fényképezd le amint négykézlábazik...

Anikó! Persze Matyidnak is gratula a járáshoz! Hamar... érdekes pedig azt gondolná az ember, hogy ugye nagyobb a súlya mint az átlag, ezért nehezebb Neki, de úgy látszik a csontja is erős! Kis bodi bilder!
Bendinek is gratula hogy újra ovis. Jól viselte? Nem esett ki a ritmusból a kórház miatt?
Anyagi helyzet: :evil: De legalább a szigetelés után a gázszámla nem lesz olyan húzós gondolom. Meg lesz egy szép házikótok, az sok mindenért kárpótol!
Van már cipője Matyinak?

Betti! Szegény Mamád Neked is. De kicsit mosolyogtam magamban azért (bocsi) hogy írod-mindig enne. Én még ilyet nem is hallottam. És gömbölyded is ezáltal? Akkor Isti után biztos nem bírja az iramot már, mi?

Na megyek...

Ja elsősavató jó volt suliban, ügyik voltak és lelkesek, mondtak esküt is. És én is büszkén mondom, hogy az Ő osztályukból Somát+még egy kisfiút választottak ki, hogy az osztály saját bokrát elültesse az udvarra!!! Ezt ki kellett érdemelni. Nagyon jó fiú már 3 napja! Mondta a tanárnéni nem tudja mi történt, de nagyon örül! Soma büszke volt.
A tv megint ott volt, úgyhogy Soma lassan már tényleg celeb lesz...

:) NÉzhetem hétfőn megint a tktv-t, benne lesz! :lol:

lola77

Lola!

Van cipője Matyinak! Teszveszen szerváltam neki egy Clarksot. Kemény 1600 pénzért.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok,

Gabi,
az overáll teljes hossza: 63 cm nyaktól
a kar hossza 33 cm. Ha még aktuális. De lehet hogy kicsi lesz?

Évi,
a bor félszáraz mindkét fajtából. A tavalyiból már alig van, de az ideire kíváncsiak leszünk. Úgy volt hogy hétvégén szedjük a pirosat, de még nem jó , így majd valamikor a jövő héten.

Szilvi,
nagyon jók a képek, a Dórika hihetetlen aranyos!
Máténak még mindig folyik az orra, de elég lájtosan :) remélem marad ennyi. Sajna én valószínűleg 2 év után visszamegyek dolgozni.. ha nem veszünk házat, akkor lehet hogy maradtam volna , de így...

JÁgi,
gartula a 4kéz-láb mászáshoz!

Edi,
tudom ritkán jársz, de Boldog névnapot kívánunk!

Köszi a szopis tippeket, én is erre tippeltem. Csak már néha fárasztó, kb. szept eleje óta ez van. De úúgy eszi a kanalasat! :)
Nagyon édes.

Betti,
nincs abban semmi hogy a gyerkőc használt cuccokat hord. Nálunk is így van, és én is adok ismerősöknek. Olyan horror áron vannak a ruhák, hogy turizni kell, az is használt! :) :)

A kéró halad. De már teli a hócipő vele, naponta kint vagyunk 3-4 órát, mert figyelni kell a mesterembereket hogy hogyan dolgoznak. Visszabontatni, kifuratni stb. Bocsi hogy panaszkodom, tudom másnak nincs ilyenje - nekünk is lesz, de 20 évig igen keményen behúzzuk a féket, mondtam is ez a gyerekeké lesz, nem a mienk :( :( Jági, írtad múltkor hogy te is szeretnél család házat, háát néha elgondolkodom, hogy mi jobb. Az hogy kevesebb pénz jut jóval a napi életre, vagy az hogy ott fogunk lakni. Nem vagyunk "gazdagok", sőt a Zolinak 2 munkahelye van, ma is 8 kor ért haza és elmegy reggel 8kor. Na bocsánat nem panaszkodom, ez így tök gáz.

Inkább teszek fel képet a gyerekekről :) :)
reggel ébredéskor
Kép
mutatványozik a lány :) (mondtam én hogy nincs tej, a lábát eszi szegényke :) )
Kép
vigyorim
Kép
másik vigyorim
Kép

sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Jó reggelt, jobb reggelt!

A mi éjszakánk nem volt túl fényes. Máe este kezdődött.Antika nagyon sírt nem tudott ealudni.Azt hittem a foga, beecseteltem, de semmi javulás..Aztán kb. órás visítás és próbálkozás után cicin elaludt. Sokáig nem tartott, mert kb. 1 óra múlva újra sírás.Akkor már tökre szürcsögött a nózija..És ezután egész éjjel, hol ébren, hol álmában csak nyűglődött, sírdogált, folyt az orra, bedugult az orra..Sima orrszívó nem ért semit, porszívót meg éjjel nem akartam elővenni..Alig vártam a reggelt, akkor gyors leszívtam neki, bár alig jótt ki valami. Melegnek tűnt,hónaljban mértem neki 38-at..Frankó...Most elaludt szegénykém, de nemtudom, hogy meddíg bírja..
Biusnak szerencsére semmi baja, remélem nem is lesz, és remélem Antika is gyorsan meggógyul, bár elvileg az orrfolyás és a láz is lehetne a fogától is, nem?

Kép Kép
joosneagi

Betti!

Igen, a Vitais kínaiban voltunk Lolával, szerintem volt 1- jó cucc, inkább kicsikenek.Bár voltak csajszis melegítőnacik is 790-ért.Meg persze magamnak is tudtam volna vásárolni, de azt majd egyszer...
Sikerült a Betti tatarozás??? :D :D :D
Szerintem a böliben ez a buta idő viselte meg a gyerekeket, olyan kiszámíthatatlan , nyomott idő van..

Anikó!

Nagyon ügyes Matyi baba, hogy ilyen korán lépeget már.Gondolom megy a bátyus után...Akkor már nincs pihenő, lehet futni utánna.. Antika is egyre többször próbál felálln, tegnap odamászott a kiságyhoz és a rácsba kapaszkodva próbálta felhúzni magát, de csak térdig jutott..
Örülök, hogy Bendi jól van már..

Cirmike!

Köszi..Az tuti , hogy ezek örök emlékek..Minden perc az ezekkel a Manókkal..Kis felfedezőm most meg sem áll, megy be minden helyiségbe, de a kedvence még mindíg a számítógép asztal, ami alatt mennek a kábelek és azokat akarja rángatni.Sokszor, ha odatolom a széket, azalatt is bekúszik..:)
Az e felső, amit Biunak vettem 555-ért, az pont 1800-ról volt leárazva...
Sikerült valami megoldást találni a Fehérvárra járásra?

Lola!

Gratula Somának ehhez a megtiszteltetéshez.Igazán büszke lehetsz rá.Láttad a tévében?
Majd képeket teszek fel Antikáról, mert állandóan a kezemben lóg a gép, nehogy valamiről lemaradjak..:)

Zsanka!

Tüneményesek a gyerkőcök!!Gyönyörűek!!
Családi ház: hát igen, tutira rengeteg ráfordítás, azért is nem merünk belevágni..Még, ha talán a másik lakás nem hiteles lenne, akkor a 2-ből bepróbálnánk egyet, de az is kevés lenne és kellene hozzá hitel.De így, hogy már alapból van 1, így nem megy..Majd egyszer..Ha meg nem az sem gond..Örülök annak, ami van, másnak sajnos ennyi sincs. Antim is reggeltől esteig dolgozik, 2 helyen..Sajnos muszáj, ahhoz, hogy ne csak megélni, hanem kicsit haladni is tudjunk...

Kép Kép
joosneagi

Jó reggelt!

JÁgi!

Az orrfolyás és láz is lehet a fogától, de ne legyen túlzottan magas az a láz. A múlt hónapban jártam én is úgy, hogy lázas és szutyorgós volt Geri, de a láz egyre magasabb és semmi más tünet. Ekkor volt neki ez a 3 napos láz nevű betegsége. Erre mondjuk gyógyi nincs, csak a lázcsillapítás.

Iccaka nekünk is pocsék. Mindkét gyerek gyakran ébredt, nyöszörgött. Gerinek már a 4. fog áttörte az ínyét, de mellette látom a kövi "jelentkezőt".

Betti Te kérdezted!
Még múltkor volt Daninak az a piros torok, magas láz. Arra akkor antibiót kapott. Volt vízszerű orrfolyás is. Na ebből lett a sárgás, nagyon minimális orrváladék. Egyéb más tünet nincs. Még a hetet kivárom neki, aztán hétfőn elviszem, ha nem javul (antibiós orrcsepp hatására sem) mert akkor le kell oltatni vagy mi. Nagyon aggódom, hogy most ne legyen gyenge az immuja, nehogy ez az influ ha elkapnánk, nagyon lestrapálja.

Takarítás:

Most ez tölti ki a napom azon részét mikor a gyerekek alszanak. Hál istennek ez 2 órát jelent. Ilyenkor takarítás van, net ill. egyéb tunyulási lehetőség nuku. Áldozat, de megéri!!
:D :D Napról napra jobban érzem magam, hogy minden csili vili. Na jó nem minden, mert még mindig a konyhában nyomulok és még egy napot rá kell szánnom, mert még vannak hátra dolgok.

Anikó!

Örülök, hogy sikerült cipit szerezni. Bendi is jobban van már. Nem semmi, hogy nálatok sincs sok kül. méretben a két gyermek között.

Zsanka!

Na az az overál már 6 centivel hosszabb. Mindenképpen szeretném Gerit majd belepróbálni.
Hát igen a mesteremberek körmére kell nézni, mert hajlamosak a "csalásra", persze tisztelet a kivételnek. De nagyon szépek lesztek és hát az bizti, hogy meg kell húzni a gatyót, de ezért cserébe egy kertesházban lakhattok. És lesz az jobb is, ha majd újra dolgozol. Tgyás-Gyed váltást én is megéreztem. Ez van, van aki ennyiért gürizik napi 8 vagy több órát.
Ha ilyen sokat jöttök a házhoz, mint írod, egyik alkalommal nem hoznád el az overált. Lemegyünk oda érte majd!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Jági:
hát... nekem egyszer a doki azt mondta, hogy tévhit, hogy fogtól lehet láz, max. hőemelkedés. Nem akarlak elkeseríteni, inkább valami baci vagy vírus lesz. Főleg, hogy hónaaljban is olyan magas. Vidd le dokihoz. Nyugodtan porszívózz éjjel szerintem, én is szoktam, ha kell. Nem érdekel, mit szólnak a szomszédok, ők fontosabbak! :) Persze nem vagyok bunkó, de annak sincs sok értelme, ha sír, azt is hallják, nem? Sterymar orrsprayd nincs otthon? Az jó orrdugulásra. Vagy euphorbyumos?

Most mondták a híradóban, hogy a szegedi iskolában már 78 h1n1 van. Nem semmi! Terjed, terjed... de reméljük, enyhe lefolyású. Tényleg, Betti, hogy vannak az ismerősödék??

Meg most mondják azt is, hogy egy ausztrál pasi majdnem 30 éven át naponta megerőszakolta a lányát! És négy gyereket csinált neki. És anyuka (megint) nem vett észre semmit! K... anyját!!!! :evil:

Lát a Dórikám most a tévében hajót, kiabál, hogy hajó, hajó....Édes szívem. Tényleg jól beindult a szövegelése. Mondatok még mindig nincsenek, de már haladunk. Mondjuk vannak érdekes szavak. A thomas nála hajtiti, a parizer: paja. De értem, ez a lényeg! :)

Zsanka: tök arik a fotók, imádom nézni a gyerkőcös, tesós képeket! Büszke lehetsz rájuk! Igen, Dórika olyan cukker! Bárki nézi a képeit, mindenki rögtön azt mondja, milyen kedves, aranyos, de tényleg... Sanyi este megint elájult, hogy mennyire bújik hozzám, fél percenként puszit nyom, ahova ér.. Este is lementem boltba, azt mondja, jó, hogy jöttem, mert zokogott Dórika és egyfolytában mondogatta, hogy anyu, anyu.... Király lenne most bölibe szoktatni! :(
Hát nem irigyellek a 20 évig tartó hitel miatt, tényleg lesz biztos nélkülözés, de a végeredmény megéri!!
Jópofa volt a lábujj evős képhez a megjegyzés! :)

Anikó: szuper, hogy már teljesen rendbe jött Bendi és már ovizik! Gratula Matyi első lépéseihez! Nagyon ügyes! Kb. egy szinten van akkor Bencémmel, de van köztük három hónap! :shock: :o :D
Kicsi kukacom is tök ügyi már, a játszón is egyre többet sétál, meg itthon is.

Lola:
semmi baj, mármint, hogy keveset dumcsiztunk. Ari volt tesód és Anett, tesód segített cipekedeni a babakocsit.
Ügyi Somád akkor, hogy kiérdemelte a bokor ültetést. Láttam, milyen büszkén vonult ott. Hétfőn tktv nézés! :)
Tök kedves ötlet ez az új hagyomány. Tavaly még nem volt! :(

Jó volt tényleg az akadályverseny. Nem tudom, mi volt az osztályunkkal, olyan lassúak voltak. Ott kellett őket biztatni. Érdekes, ha ott álltunk mellettük a tanítónénivel és ordibáltunk, hogy gyerünk, csináld stb., akkor felgyorsultak. A végén még én is beálltam a kötél húzásba! :)

Betti:
ügyi vagy a fűnyírással, gazolással. Kérünk friss építkezős, udvaros fotókat! :)
Saját "tatarozásod" hogy áll? :) Nekem is kéne "füvet" nyírni... :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB-Anyu!

Ügyes Dórikád, hogy beszélget, innentől már csak pár lépés a mondatozás.Bius is 2 múlt, amikor igazán beindult, bár nekünk a böli tette meg hozzá az igazán nagy lökést.Itthon megértettem, hogy mit mutogat,de ott nem jött be és tök gyorsan belejött..

Van mindkét orrspraym, de a Sterimart nem szeretik a gyerkőceim, mert tök erősen fúj. Most is alszik a drágám és néha fel-felsír.
Szerintem sem ússzuk meg fgozási lázzal, de remélem gyorsan helyrejön és nem megy feljebb a láza.Adtam már neki Panadolt, remélem, hogy hat.

Hát igen, itt az influenza a nyakunkon, én úgy hallottam, hogy Tatán is van, de persze csak pletyó szinten..Mire meglesz az oltás, a lakosság fele túllesz rajta..Remélem, hogy nem kapják a gyerekek, ha meg mégis, akkor csak enyhén...

Nem semmik ezek az erőszakolók, föleg, ha a saját szülője a lánynak..Fú..Hogy mit tudnék ezekkel tenni.. :evil:

Gabi!

Nagyon ügyi vagy a takarítással, én egyszerűen nem tudom magam rávenni és már kaotikus állapotok vannak itt..Már útállok a lakásban lenni, mert mindenhol kosz van. Nagyon hullik még mindíg a hajam is, és mindenhol ott van..Az ágyakban a parkettán..Mindenhol és egyszerűen, ha naponta porszívózok és felmosok is mindíg marad valahol..
Remélem Dani és Geri nem lesznek betegek és nem azért nyügiztek éjjel..

Kép Kép
joosneagi

Szép reggelt mindenkinek!!

Az idő nem valami vidám,még jó hogy tegnap csináltam a kinti melót.Igy ma eső miatt lehet bennt gürizni. :D

Családi ház:Végülis megoszlanak a vélemények.Valaki tipikus tömblakó,szeret az emeleten élni.És kielégití lenn a padon ücsörgés,illetve az erkélyen a viráglocsolás.
Van aki tömbös,viszont egész nap a kertjében van,vagy lenn a gyerekekkel a parkban,játszón stb.
És van aki el sem tudja képzelni az életét tömblakásban.Na utóbbiak vagyunk mi a párommal.
Mivel nem volt semmi hozományunk,úgy voltunk vele ha úgyis hitelt kell felvennünk,akkor tuti hogy csak kertesházba megyünk.Bevallom én szemezgettem a lakóparkokkal,gyönyörű fürdőszoba,nagy erkély,Tehát teljesen optimális.
Aztán rátaláltunk piciny házunkra(ugye Ferike által :lol: )és rögtön beleszerettünk.
Igaz nagyon hosszú út volt mire a mienk lett.
Picit több a fenntartása a kert miatt,de az tök jó hogy mig rotyog a kaja,addig is kinnt lehet lenni.Belehet szaladni kevergetni.
De még ezer példát tudnékemliteni.

Emeseanyu
Édesek a gyerkőcök.A Dóra milyen huncut.
A nagy meg a kicsi tiszta hasonmása egymásnak.(Bence Emese)

Jági
Igen sikerült a tatarozás.Apró örömök. :D
Szegény Antika,remélem én is hogy csak a foga.És nem valami komolyabb.

Zsani
Tünemények a manóid.
Nekünk nyugodtan panaszkodhatsz.Az ember egyik fele majd kiugrik a bőréből,hogy igen itt van a gyönyörű ház,stb.Másik felünk meg bepánikol olykor,hogy jesszus tuti birni fogjuk anyagilag.
Anyukádéknál van a szőlő?Írtó jó "bulik" a szüretek,disznóvágások,stb. :lol:

Anikó
Gratula Mátyásnak az első lépésekhez.Kis vasgyúró!
Örülök hogy Bendi is jobban van.
Házhoz kitartást!

Cirmike
Kozmi pletykafészek:ez nagyon jó.Az biztos hogy ott igen szaftos témákról van mindig szó.
Sajna esik,igy gondolom nem állsz neki füvet nyírni.
Lassan nekünk is fát kell behordanunk.Istim melóhelyén megkapta az öreg nagy fákat.Kivágja és elhozhatjuk.
A röhej hogy még nincs is kazánunk. :D
De már szorgalmasan gyűjtögetünk.Oly annyira hogy ha meglátok egy fadarabot felveszem és elhozom haza.
Roli nagyon ügyi az úszással.
Remélem megoldjátok valahogy a sulit,foglakozásokat.

Lola
A mama felszedett 20 kilót,amióta ezt csinálja.Nem kimondottam kövér,de jó húsban van.
Mindig csak ül.Na meg a tévé.Sorozat mániás. :)
Most hogy nekünk nincs fenn a parabóla,átmegy anyukámhoz tévézni.Igazából unokázna ő,ha Istike elnézegetné vele a könyveket,vagy ilyesmi.Szóval ha a gyerekem egyhelyben ülős tipus lenne,nem lenne semmi gond.
Nagy puszi Soma celebnek!!Nagyon ügyes a suliban is.Jaj de büszkék lehettek apusotokkal.

Amúgy benne vagyunk Istikével a helyi téma cimű újságban.Tegnap dobták be a ládába.
Igaz nem is azokat mondtam amik ott le vannak írva.De ezen nem csodálkozom.

Betti

Kép
berna23

Jági: igen, én is hallottam Tatát. De ez nem pletyó! Híradóban mondták,hogy az eltések ott lettek betegek a tatai edzőtáborban.
A mostanin még elég enyhén túl leszünk, de én most azt nem tudom eldönteni, hogy amit egyik nap reggel mondtak, hogy csak reklámfogás megint, vagy tényleg van valós alapja. Mármint, hogy kb. novembertől jön a mutálódott vírus, ami nagyon sok halálos áldozatot követel majd! :( Félek!

Én most biztos nem adatok védőoltást erre, aztán a mútálódottnál majd meglátjuk.

Gabi:
szegény Ti! :( Gyógyuljatok! Echinacin szirupot adj Daninak, azt lehet két éves kortól, nagyon jó, tényleg keveset voltak betegek nekem közben a gyerekek. Ügyes vagy a takarítással! Ha ennyi elég a lelki békédhez, akkor fel tudom ajánlani a mi lakásunkat is! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Emeseanyu
Ismerősék gyerekei jobban vannak.A szülők is megnyugodtak.
Szerintem csak a fejletlen országokban halhatnak meg ettől nem?
Ők nem vettek semmi különösebbet észre a kicsiken,mint amikor sima inlusok volta.Sajna elég betegesek a gyerekei.

Az erőszakolóról inkább nem mondok semmit.Az az anyuka aki nem vesz észre ilyemsit.Azzal is elbeszélgetnék.

Másik nagy bánatom hogy elhunyt Partick Swayze.Imádtam azt a pasit. :)

Kép
berna23

Látod Betti, a celebség átka! :) Mármint, hogy mást írnak az újságírók, mint amit mondasz! :)
Édi lehetsz, amint fájt gyűjtesz!

Cirmike: pletykás hely. Van egy jó sztorim. Még a véradó is lehet pletykás hely. Egyszer, amikor voltam vért adni, fekszem ott az ágyon kiterülve, jön a vérem és két fiatal nővérke ott beszélgeti, hogy a Közgázban milyen jó pasi a Krisztián, hú, de megszereznék stb. Történetesen tényleg az iskola legjobb pasija volt. És az enyém. Akkor volt a barátom! :) Még azt is mondták, hogy ilyen bakancsa van, mint annak a lánynak (mármint nekem). Igen, egyforma martens bakancsunk volt. Hát én úgy röhögtem magamban, de nem mondtam erre semmit! :)

Emese még mindig élvezi az úszást! És úgy sem menne Roli, hogy valami kis barátja is jár? Emesének ez nagy motíváló tényező!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Igen, én is nagyon sajnálom Patrick Swayze-t. A Dirty Dancing egyik kedvenc filmem volt. Van egy-két jelent benne, amitől mindig kiráz a hideg! :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó, hogy túl vannak akkor rajta ismerősék. Reméljük, hogy a mútálódott vírus is inkább csak ijesztgetés. Na megyek, a kicsik nagyon csendben vannak a kisszobában, bizti rosszalkodnak! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Tegnap Istike kapott egy kert házat.Annyira tetszik neki.Ki sem jönne belőle.Azt mondta ő ott lakik.
Hétfőn fodrászhoz viszem a kis drágám.

Emeseanyu
Itt az utcában a nyugdijasok olyan okosok,hogy már megjósolták hogy világjárvány lesz.És alig marad meg egy pár ember.Mi se épitkezzünk,mert úgysem fogjuk befejezni. :?
Félek én is persze.Sőt ha belegondolok hogy elveszthetném valamelyik szerettem,belehalnék.

Kép
berna23

Hát Csajok..Én is féltem a családomat, de ..Influenza minden évben van, sajnos halálos áldozat is mnden évben van.
A kormányunk legyártatott 6 millió adag védőoltást..Ha pánikot keltenek, akkor tuti visszajön a pénz, ha azt mondják, hog ycsak sima infl. akkor megmarad az oltás..Remélem,hogy ez van az egész mögött..Meg ugye évek óta beszélik, hogy ezeket a nagy járványokat a gyógyszergyártók szórják széz, hogy utánna fogyjanak a gyogyók. Őrület..

Kép Kép
joosneagi

Fodrászat..Az rám is rám férne..Még nyaralás előtt megbeszéltem a Krisztivel, hogy megyek, azóta sem jutottam el..Pesig már nagyon rámférne...Meg egy szemöldök szedés-festés is, mert már nem tudom kordában-tartani..Majd talán a jövő héten, mert hétvégén elutazunk...Megyünk rokonlátogatásra, azokhoz, akik nyáron voltak nálunk..

Kép Kép
joosneagi

Zsanka!

Ne hari, de még kicsit várnék az overállal. Találtam egy picit hosszabbat a Teszveszen. Nem sokára le is jár! Majd szólok!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

sziasztok!

Csak beköszönni jöttem, nem volt időm még visszaolvasni :oops:
Apa tegnap visszament :roll: nagyon rossz volt...ez az egy hét nagyon gyorsan elrepült.... :? Ráadásul szombat éjjel Áron lebetegedett, ügyelet stb, vírusos hólyagos garatgyulladás :cry: :shock: hogy honnan szedte össze?! Először nagyon megijedtünk...az is megfordult a fejünkben, hogy Apa hazahozta a H1N1-et....ki tudja kivel találkozik a repülőn....
Ha lesz időm visszaolvasok, és reagálok. Azért remélem mindenki jól van ebben a faja időben :evil: de legalább szokokm az esőt, ha minden igaz, 7-én megyünk két hétre Apához :D

Sziasztok

KépKép
szilvia1981

Szilvi: szuper, hogy legalább együtt lehetettek! Tudom, hogy ez most Téged nem vigasztal. Jobbulást Áronnak! Lázas is volt?
Igen, emlékszem, mondta Gábor, hogy kint mennyire esős idő van. De itt állítólag szombatra már nem lesz! :wink:

Na megyek, bolognai lesz ma, már majdnem kész, a tészta még fő kicsit. Azt mindenki szereti.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti: igen, már mondták többen is, hogy Emese hasonlít Bencére, vagyis inkább fordítva! :) Hasonlóak a vonásaik. Bár a legtöbben azt mondják, Emese rám hasonlít (de én látom benne apát is), meg Bence is, de az anyám szerint semmi nincs belőlem Bencében, szerinte tiszta apja. A testalkata biztos. Olyan széles, izmos háta van, mint apjának. Komolya, ezt többször dokinéni is megjegyezte. Roppant büszke az apja rá! :) Mindegy is, kire hasonlítanak, a lényeg, hogy szépek, kedvesek és egészségesek (és azok is maradjanak)!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Elúőször is: Zsófinak boldog névnapot kívánunk mára!!!! Kapjon v.mi finomat ma az a lány!!!

Betti-Zsanka: hát igen biztos van sok előnye a kertes háznak, például az élmények, főleg tavasztól-őszig, mikor jöhetnek a szomszéd lurkók játszani, meg a BABANETES ISMERŐSÖK+Anyukáik... Ugyebár! :wink: :D
De tényleg, férjem is nézi feszt az ingatlanos oldalakat... Én úgy v.ok vele, majd ha dolgozom talán belevágunk, ha ismét lesz több bevétel!
Amúgy Zsanka, jól mondod, leginkább a gyerekek tudják majd élvezni, mert Nektek sok lemondással jár... de nyugdíjasként majd már nem fizetitek a törlesztőt... :?
AMúgy nekünk is kéne bőven felvenni milliókat, szóval mi is 20 évre tudnánk csak felvenni... De jövő nyárra teherementes lesz a lakásunk, addigra kifizettük a vételárat-felújítást (10 év alatt pont!)

Anikó! Az jó ár volt, tényleg, ügyi vagy!

Szilvianyu! ééédes Dórid tényleg, olyan kis kedves tényleg, én már láttam iwiwen is őket, tegnap is tök jól viselkedtek suliban...

J.Ági! Szegény Antó, reméljük hamar túl lesztek. Pont tegnap beszéltük Rákóczit, hát sajnálnám ha megint menned kéne... remélem kideríti mi baja a nagylegénynek!

Gabi! Jót röhögtem a lelki békés megnyugvásodon! Nálam ez tavasszal jön el, látom Nálad ősszel!

Betti! Tök ügyi vagy a botokat illetően is! :D

Szilvia1981! Jobbulást Áronnak, még az a szerencse, hogy pont itthon volt Gáborod, egyedül bizti nehéz lett volna lelkileg a beteg lurkó mellett. Éjjelek még mindig gázosak? Áron mit szólt Apához? Írj bővebben! Helyedben Nekem is eszembe jutott volna a h1n1 az bizti!

KÉpzeljétek reggel 6.05-kor úgy keltem, hogy nincs áram sehol a lakásban, kinéztem, másik 10-esben sem, lift sem ment, így tudtam hogy nem csak nálunk! Na így mosakodtam,pisiltem tök sötétben-ez hagyján. Hidegen nem tudom meginni a kávémat... brrr.. Utána Soma nyavajgott hogy sötétben kell fogat mosnia. Még jó hogy a szobában közben kivilágosodott, ha felhúztam a redőnyt.
Na akkor induljunk előbb, mert tízóraira valót is venni kellett és ugye babakocsival le a 7-ről!!!! Leértünk (szomszéd hapi tök rendi volt segített az 5-től.. Leértünk, látom esik az eső, vissza gyalog esővédőért, Somának kapucnis pulcsi.... Már késésben voltunk, millióan a pékségben, na mindegy, odaértünk pont csengetésre az aulába (ugye még ilyen nem hogy eső-ilyenkor nem voltak az udvaron, így be kellett kísérnem mert azt sem tudtuk hol van az osztály) babakocsit föl.... Na ekkor már kész voltam! :x

Ja és reggel 6-kor a hűtőből megállapítva már nem 5 perce nem volt áram!!!! B@ssza meg az e.on, én meg fizetek havonta 13.000 Ft-ot!!!!! :evil:

lola77

Lola,

jövök majd bővebben, írtam privit.

KépKép
szilvia1981

Egész nap azon agyaltam, hogy van nekünk itt Zsófink, de nem ugrott be...

Moncsi Zsócikájának boldogságos névnapot kívánok!!!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu!

www.kemma - n már fennt vannak a tegnapi sulis képek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lola77 2009.09.17 12:20-kor.

lola77

Sziasztok!

Lola: megnéztem a kemmát. Egyiken halványan látom Emesét is! Soma igazi sztár lett! :wink:
Köszi az infókat telefonon!

Bencuskám egyre többet megy egyedül, szinte már csak úgy közlekedik. Most ha jó idő lenne (hétvégén az lesz állítólag), levinném valami autóktól mentes terepre, ami jó kis egybefüggő, hagy gyakorolja. Itthon csak rövid távon tud szambázni! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?