Sziasztok!
Jági: hát... nekem egyszer a doki azt mondta, hogy tévhit, hogy fogtól lehet láz, max. hőemelkedés. Nem akarlak elkeseríteni, inkább valami baci vagy vírus lesz. Főleg, hogy hónaaljban is olyan magas. Vidd le dokihoz. Nyugodtan porszívózz éjjel szerintem, én is szoktam, ha kell. Nem érdekel, mit szólnak a szomszédok, ők fontosabbak!
Persze nem vagyok bunkó, de annak sincs sok értelme, ha sír, azt is hallják, nem? Sterymar orrsprayd nincs otthon? Az jó orrdugulásra. Vagy euphorbyumos?
Most mondták a híradóban, hogy a szegedi iskolában már 78 h1n1 van. Nem semmi! Terjed, terjed... de reméljük, enyhe lefolyású. Tényleg, Betti, hogy vannak az ismerősödék??
Meg most mondják azt is, hogy egy ausztrál pasi majdnem 30 éven át naponta megerőszakolta a lányát! És négy gyereket csinált neki. És anyuka (megint) nem vett észre semmit! K... anyját!!!!
Lát a Dórikám most a tévében hajót, kiabál, hogy hajó, hajó....Édes szívem. Tényleg jól beindult a szövegelése. Mondatok még mindig nincsenek, de már haladunk. Mondjuk vannak érdekes szavak. A thomas nála hajtiti, a parizer: paja. De értem, ez a lényeg!
Zsanka: tök arik a fotók, imádom nézni a gyerkőcös, tesós képeket! Büszke lehetsz rájuk! Igen, Dórika olyan cukker! Bárki nézi a képeit, mindenki rögtön azt mondja, milyen kedves, aranyos, de tényleg... Sanyi este megint elájult, hogy mennyire bújik hozzám, fél percenként puszit nyom, ahova ér.. Este is lementem boltba, azt mondja, jó, hogy jöttem, mert zokogott Dórika és egyfolytában mondogatta, hogy anyu, anyu.... Király lenne most bölibe szoktatni!
Hát nem irigyellek a 20 évig tartó hitel miatt, tényleg lesz biztos nélkülözés, de a végeredmény megéri!!
Jópofa volt a lábujj evős képhez a megjegyzés!
Anikó: szuper, hogy már teljesen rendbe jött Bendi és már ovizik! Gratula Matyi első lépéseihez! Nagyon ügyes! Kb. egy szinten van akkor Bencémmel, de van köztük három hónap!
Kicsi kukacom is tök ügyi már, a játszón is egyre többet sétál, meg itthon is.
Lola: semmi baj, mármint, hogy keveset dumcsiztunk. Ari volt tesód és Anett, tesód segített cipekedeni a babakocsit.
Ügyi Somád akkor, hogy kiérdemelte a bokor ültetést. Láttam, milyen büszkén vonult ott. Hétfőn tktv nézés!
Tök kedves ötlet ez az új hagyomány. Tavaly még nem volt!
Jó volt tényleg az akadályverseny. Nem tudom, mi volt az osztályunkkal, olyan lassúak voltak. Ott kellett őket biztatni. Érdekes, ha ott álltunk mellettük a tanítónénivel és ordibáltunk, hogy gyerünk, csináld stb., akkor felgyorsultak. A végén még én is beálltam a kötél húzásba!
Betti: ügyi vagy a fűnyírással, gazolással. Kérünk friss építkezős, udvaros fotókat!
Saját "tatarozásod" hogy áll?
Nekem is kéne "füvet" nyírni...
Szilvia