sziasztok,
köszi az üdvözlést!!!
Monic: jobbulást Dancinak!! egyre ügyibb lesz, és olyan gyorsan, h csak pislogsz majd.
Boni: Zsigi nagyon édi!! nagyon kis vagyánynak látszik!!
Ditulika: remélem nyugis napjaitok lesznek kissrác nélkül és sikerül a szobát is megcsinálnotok!! aztán csak óvatosan mosogassad a rucikat, annyit mosod őket, h mire kibújik Miló Bogyó teljesen kikopnak!
Vikimami: reggel 8előtt nem nagyon sikerül ennünk, hiába vagyunk fel régóta, és akkor 200 táp van, 11nél előbb szintén hiába kajcsiznánk, képtelenség, akkor meg gyümi van keksszel . most ügye barack van, így azt nyomattuk 1000el, de már körtét is ettünk párszor, szilvát nem igazán adtam neki csak 2szer. 14-15 körül főzi (üvegeset adok neki, de a borsót és a brokkolit szerintem nagyon nem szereti, hiába bolondítom meg banánnal
) . 18-19 tejpép + gyümi, de most vettem gyümis tejpépet és sinlacot is. már 1szer kapott sinlac-kal kevert gyümis tejpépet és szerette. és 20kor pancsi és utána 230 táp. mennyiségben tök össze vissza eszik, mikor milyen kedve, mennyi ereje van , és mennyire szereti a cuccost. Nándus inkább gyümis, mint főzis, de a tejpépet is szereti.
kapott már kenyeret, jól elgyúrmázgatja, elnyammog rajta, pláne most, h jön a foga. persze minden tiszta morzsa! de tegnap már 3 katonát is berakott magának, tök édi volt! és már 1szer adtunk neki 2 gerezd parit is, amit azzal művelt, élvezet volt nézni, szerette nagyon!
egyébként sokszor nem igazodok ki Nánduson. tegnap késő du sétáltunk, h pihizzen és aludjon kicsit. 19kor akartam neki adni kis tejpépet sinlaccal, hisztizve elutasította, erre beraktam az ágyába kb 4 percre , tettem egy kicsit, majd újra odaadtam neki a cumit, mire farkaséhesen megette mindet és akkor meg azért volt a hiszti, h elfogyott. direkt keveset csináltam csak, h megegye és pancsi után szépen egye a tápot, erre keveselte a 120 ml-t. tegnapelőtt meg 200 ml-t ki kellett öntenem , mert bele se nyalt.
csajok én néha annyi kaját dobok ki.
megmondom őszintén én ezért nem is főzicskézek főziket, mert annyi idő és energia, és az eredmény ua. inkább Nándusra forditom azt az időt. eszik ha olyanja van, ha nem , akkor nem , nem attól függ, h üvegeset v házit kap. gyümit csinálok neki mindig frisset szép cuccból, de a gyümit szereti is.
olyan vicces egyébként, h mennyire mások a gyerekek! egy munkatársam fia 3 héttel fiatalabb Nándusnál és Nándus szöges ellentétje! alig veszik észre, h van , szépen eszik, sőt, majd állítólag vigyázni is kell majd vele később, mert olyan sokat eszik, és tök sokat alszik, eddig csak 1 rossz éjszakájuk volt
, viszont nem csinál még semmit, forog és van egy játéka , amin megtámaszkodik. mondtam neki, h elviszem hozzájuk 1-2 éjszakára Nándus, h kialudjam magam
, de azt mondta, h messze laknak
na jól van, megyek kicsit kinyúlok! tegnap is csak 1,5 órát aludt egész nap Nándus, 11,30tól 13ig, na meg 30 percet a késői sétakor. hát ha ez így lesz....remélem majd többet fog aludni azért!!!