Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

köszi az üdvözlést!!!

Monic: jobbulást Dancinak!! egyre ügyibb lesz, és olyan gyorsan, h csak pislogsz majd.

Boni: Zsigi nagyon édi!! nagyon kis vagyánynak látszik!!

Ditulika: remélem nyugis napjaitok lesznek kissrác nélkül és sikerül a szobát is megcsinálnotok!! aztán csak óvatosan mosogassad a rucikat, annyit mosod őket, h mire kibújik Miló Bogyó teljesen kikopnak!

Vikimami: reggel 8előtt nem nagyon sikerül ennünk, hiába vagyunk fel régóta, és akkor 200 táp van, 11nél előbb szintén hiába kajcsiznánk, képtelenség, akkor meg gyümi van keksszel . most ügye barack van, így azt nyomattuk 1000el, de már körtét is ettünk párszor, szilvát nem igazán adtam neki csak 2szer. 14-15 körül főzi (üvegeset adok neki, de a borsót és a brokkolit szerintem nagyon nem szereti, hiába bolondítom meg banánnal :roll: ) . 18-19 tejpép + gyümi, de most vettem gyümis tejpépet és sinlacot is. már 1szer kapott sinlac-kal kevert gyümis tejpépet és szerette. és 20kor pancsi és utána 230 táp. mennyiségben tök össze vissza eszik, mikor milyen kedve, mennyi ereje van , és mennyire szereti a cuccost. Nándus inkább gyümis, mint főzis, de a tejpépet is szereti.
kapott már kenyeret, jól elgyúrmázgatja, elnyammog rajta, pláne most, h jön a foga. persze minden tiszta morzsa! de tegnap már 3 katonát is berakott magának, tök édi volt! és már 1szer adtunk neki 2 gerezd parit is, amit azzal művelt, élvezet volt nézni, szerette nagyon!

egyébként sokszor nem igazodok ki Nánduson. tegnap késő du sétáltunk, h pihizzen és aludjon kicsit. 19kor akartam neki adni kis tejpépet sinlaccal, hisztizve elutasította, erre beraktam az ágyába kb 4 percre , tettem egy kicsit, majd újra odaadtam neki a cumit, mire farkaséhesen megette mindet és akkor meg azért volt a hiszti, h elfogyott. direkt keveset csináltam csak, h megegye és pancsi után szépen egye a tápot, erre keveselte a 120 ml-t. tegnapelőtt meg 200 ml-t ki kellett öntenem , mert bele se nyalt.
csajok én néha annyi kaját dobok ki. :oops: megmondom őszintén én ezért nem is főzicskézek főziket, mert annyi idő és energia, és az eredmény ua. inkább Nándusra forditom azt az időt. eszik ha olyanja van, ha nem , akkor nem , nem attól függ, h üvegeset v házit kap. gyümit csinálok neki mindig frisset szép cuccból, de a gyümit szereti is.

olyan vicces egyébként, h mennyire mások a gyerekek! egy munkatársam fia 3 héttel fiatalabb Nándusnál és Nándus szöges ellentétje! alig veszik észre, h van , szépen eszik, sőt, majd állítólag vigyázni is kell majd vele később, mert olyan sokat eszik, és tök sokat alszik, eddig csak 1 rossz éjszakájuk volt :shock: :shock: , viszont nem csinál még semmit, forog és van egy játéka , amin megtámaszkodik. mondtam neki, h elviszem hozzájuk 1-2 éjszakára Nándus, h kialudjam magam 8) , de azt mondta, h messze laknak :twisted: :twisted:

na jól van, megyek kicsit kinyúlok! tegnap is csak 1,5 órát aludt egész nap Nándus, 11,30tól 13ig, na meg 30 percet a késői sétakor. hát ha ez így lesz....remélem majd többet fog aludni azért!!! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

MONIC
Közel a 30. héthez én még mindig egy dekát sem híztam és mégis éktelenkednek lila csíkok a hasam alján. Én nem is vettem észre anyuék szóltak hogy kenem rendesen? Akkor még csak két csík volt most már vagy 6! :(
Sajnálom hogy Danci beteg lett, mielőbbi gyógyulást kívánok neki!
Nem is tudtam hogy van micimacis szivacs puzzle szőnyeg, hol vettétek???

CZINKI
Csak azokat a rucikat mostam ki egyszer amiket a padlásról hoztunk le. Amit újonnan vettünk még egyszer sem. 62-es méretig kimosok mindent és elteszem a szekrénybe ha kész a szoba.
Egyelőre úgy látom hogy nem fogunk nekiállni a hétvégén! :(
Apa azt ígérte hogy hétköznap összerakjuk a szekrényeket. Nem történt meg, a kiságyat is én csavaroztam össze egyedül. Egész héten arról beszélt hogy az első kerítést akarja megcsinálni a hétvégén úgyhogy szerintem semmi nem lesz a szobából. :(

A gyerekek tényleg nem egyformák. Nővéremnek 3 gyereke van fiúk is lányok is és érdekes hogy az utolsó terhességénél építkeztek és tiszta stresszben volt végig hogy karácsonyra be tudnak-e költözni mert már hónapok óta albérletben laktak 5 gyerekkel. Kész káosz volt ott minden nap. Ehhez képest a Vivien holt nyugis gyerek volt, már szinte azonnal végig aludta az éjszakákat, soha nem sírt, tesóm csodálkozott nagyon, de baromira örült mert az alvás számára mindennél többet ér, és Vivi ebben partner volt. :)

Na végre bevásároltam, elállt az eső.
Úgy utálok már vásárolni, most is kiszámoltam kb. mennyi lesz amit költök és vagy egy ezressel több lett, pedig semmi extrát nem vettem. Nagy drágaság van! :twisted:
Párommal beszéltük hogy le kell szoknunk az evésről, csomó pénzt megspórolunk. Sajnos nálunk sosincs ilyen szülős kajálás hétvégenként. Úgy irigylek másokat hogy hol ehhez a mamához hol a másikhoz mennek kajálni én meg folyton a tűzhely mellett állok. Még jó hogy most legalább nem jön a gyerek így nem kell egész nap kajáltatnom. Több ezret megspórolok különben ha nincs itt, mert az édességet is kétpofára tömi, mondjuk az apja is. :roll:

dita75

Kedden megyek fel pestre mert a Jánosban lesz szülésfelkészítő, nem bízom már benne hogy itt lesz falun és mindenképpen részt akartam venni egy ilyen tanfolyamon. Ráadásul lesz egy + óra is ami máshol nem is tartozik bele a felkészítő tárgyába méghozzá hogy mi a teendő ha bejelez a légzésfigyelő.
Már alig várom, ez lesz a 3. óra, sajnos már kettőről lemaradtam.
4-en megyünk BMC-s csajszik, biztos tök jó lesz. Legalább feltoljuk egymást az emelkedőn. Emlékszem mikor kétnaponta jártam ultrahangra akkor is majd kiköptem a tüdőmet mire felértem a BMC-épületébe, most pocakosan lehet hogy tolókocsira lesz szükségem! :lol: :lol: :lol:

dita75

Sziasztok!

Ditus!

Gondoltam, hogy kaptál érzésteleítőt a fogdokinál, de annyi rémtörténetet hallottam már arról, hogy úgy is fáj a gyökérkezelés. Azért kérdeztem, mert nekem is mennem kéne fogásztra, de nem tudom rászánni magam. Császár előtt nem féltem úgy ahogy a fogdokitól f*s*k :oops:
A szülésfelkészítő biztos nagyon hasznos lesz, de inkább sose legyen szükség a légzésfigyelőről tanultakra.

Vius!

Jó nagy már a pocid, klasszul elfér benne a kis hölgy :) A babakocsival kapcsolatban akkor figyelmetlen voltam, ne haragudj. Nem emlékeztem, hogy megvettétek :oops: Jól néz ki!

Viki!

Köszi, hogy érdeklődsz! Jól van a Dóri, mióta a felírt probiotikumot kapja picit jobban eszik, de még mindig iszonyatosan sokat küzdünk :cry: :evil:

Czinkike!

Azért itt is írom, hogy sajnálom az elválasztódást :( Igazuk van a többieknek, nagyon ügyesek vagytok, hogy eddig azért ment! Dicséretet érdemeltek :)

Boni!

Szuperek a képek! Irtó édes Zsiga :) Egész más szemmel nézem ám már én is a kisfiúkat, mióta nekem is van egy Bajnokom :)

Monic!

Danikának jobbulást kívánok! Hát, az orrszívás tényleg horror nekünk :( Olyankor kicsit meg kell keményítenünk a szívünket, mert sajnos muszáj kiszívni :(

Boni, Viki!

Ti mikortól sóztátok icipicit a baba kajáját? Valamennyire csak meg kell sózni, nem? Azért kérdezem, mert akkor hogy fognak átállni a felnőtt kajára? Nem lesz nekik hirtelen az túl sós? És van valami ötletetek borsós étel készítéséhez, enyémek eddig kb. utálják a borsót(ez az egyetlen, amit nem komálnak). Van még két üveg paszírozott borsóm, tennék még egy próbát, hátha már szeretik.

Ja, és zöldbab, brokkoli már mehet ugye? Vagy csak 9 hótól?

Ha bárkinek ötelete van várom sok szeretettel :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok csajok

Desviki:mi most rzébeten lakunk de ha minden jol megy akkor novembebe költözünk gyálra.

Dita:igen lehet hogy igazad van hogy előb kellene de majd meg látjuk ,az istenhegyi utra járok dr.gasztonyihoz
a másik dokim csinálta még megmájusba a hsg-t ő nem akart lapart mert szerinte csak hormonális a baj remélem((
p.szilvi

ÉVI
Ha nincs begyulladva a fogad, vagy az inyed akkor sztem érzéstelenítővel tuti nem fáj. Vius anélkül csinálta végig, én mondjuk már többször csináltam végig húzást és gyökérkezelést is érzéstelenítő nélkül mert ha be van gyulladva akkor nem használ a ló dózis sem. Most szerencsém van mert nincs gyulladás és fél perccel a szuri után már az égvilágon semmit nem éreztem.
Én is mindennél jobban fosok a fogorvosi kezelésektől mert nekem nagyon sok rossz élményem van de persze legtöbbet magamnak köszönhetem mert hajlamos vagyok utolsó pillanatig várni! :oops:

SZILVI
Ha májusban volt hsg-d akkor még nagy valószínűséggel most is átjárható vagy, de ne sokat várjatok az inszemmel mert nekem kevesebb mint egy év alatt záródott el a petevezetékem. Persze nem törvényszerű hogy mindenkinek elzáródik, csak nálunk voltak bacik időközben ami erre rásegített, és Linácskáéknál is ugyanez volt a szitu.

Megint esik már órák óta, most abban bízom hogy hétvégén ez lesz de minimum az egyik nap (egy nap alatt végeznénk) és akkor nem tud apa kimenni a kerítést csinálni és talán akkor babaszobázunk! Most az egyszer az esőnek drukkolok!!! :)

dita75

Évi, ennyire félsz a fogorvostól??? Képzeld én azt szoktam mondani hogy százszor inkább egy fogászat mint egy fodrászat. Nagyon utálom ha a hajamhoz érnek is a fogorvosomat pedig nagyon szeretem és nem félek. Pedig 36 fogam volt táltosnak születtem és mind a 4 bölcsességet ki kellett műteni a nyóckerben a Sotén, nem rémisztett el a dolog. Én szeretek fogorvoshoz járni. Valszeg ekkora barom nincs még egy mint én :roll: :wink:

Ditus, jó lett a baba szoba, teccik nagyon.

Moncsi, sajnál Dancát, drága szivem, puszilgasd meg helyettem is. Azt meg én is nagyon jól ismerem hogy mi végezzük el a bébiknél a 'piszkos munkát' aztán meg ránk néznek sandán. Ez nálunk is igy van. Lehet mi is fogzunk. Tegnap doktornénink kint volt, már nem látta Olcsit 2 hónapja, azt mondja be van dagadva az inyje azért hisztisebb most a drága, pont azt csiinálja amit a Czinki is irt, hogy hirtelen felsir mintha ölnék, aztán alig nyugszik meg jön a Dentinox. Keserves időszak vár ránk úgy érzem. Szegény pont úgy sir mint amikor oly régen fájt a pocakja. Dehát ez van.

Kép
pgsuska

Sziasztok!

Monic,
Sajnálom Danikát, hogy beteg! :( Érdekes, hogy az orrszívás most már Rékának sem tetszik, pedig nagyon sokáig türelemmel tartotta a fejecskéjét. Sőt, amikor bekapcsoltam a porszívót nagyon tetszett neki a hangja is, és örült.

Dita,
Nagyon klassz lesz Miló szobácskája! Tetszik a body is! Hol lehet ilyen feliratos bodyt rendelni?
Bátor vagy, hogy megcsináltattad a fogadat! Én is tegnap voltam, és egyszerre kettőt csinált, mert nem egyszerű Rékától szabadulni.

Évi,
Örülök, hogy Dorci picit jobban eszik, remélem nemsokára kis zabagép lesz!

Czinke,
Még mindig hihetetlenül hasonlítanak a gyerkőceink! Mire jutottatok borostyán nyaklánc kérdésében a férjeddel? Megpróbáljátok a 4x-i evést?

Vius,
Szép a szobácska!

Boni, Denika,
Boldog névnapot!

Boni,
Nagyon jók a képek! Én elhatároztam, hogy ha jövőre még itt lakunk, akkor veszek bérletet az állatkertbe, és tavasztól minden héten megyünk Rékával. Ha jól emlékszem 9900 Ft a bérlet 1 évre, így meg 1800 Ft a belépő.
A párduc-cicának 1 évig lehettem a nevelőszülője (ezt kaptam a 30. szülinapomra).

Viki,
Ha jól emlékszem Te is raktál fel szupi képeket Lackóról! (Már teljesen elfelejtettem az előző oldalt... :oops: )

Szilvi,
Üdv köztünk! Remélem, hamar baba költözik a pocakodba!

Mi jól vagyunk, bár a kajálás elég érdekesen alakul. Reggel gyönyörűen eszik Réka 210 tápszert, 12-kor sajnos nagy kínlódások árán eszik meg fél üveg főzeléket (mindegy, hogy én főztem, vagy bolti), aztán 5-kor gyönyörűen megeszi a pépet, és a gyümit, majd 1/2 8-8-kor 240 pép+táp keveréket. Ma pl. azt csináltam, hogy mivel meghagyott fél üveg főzit azt akartam odaadni 5-kor, de üvöltött, és szorította össze a száját, amikor viszont a pépet adtam, azt szó nélkül mind megette. Kétségbeesésembe felhívtam a védőnőt, és azt ajánlotta, hogy keverjem össze a főzit egy kis péppel, hátha így megeszi. Holnap kipróbálom, mert megint ott tartunk, hogy két hete nem hízik a kis Hercegnőm. Ja, és nem az a gond, hogy 12-kor nem éhes, mert volt olyan, hogy 1/4 üveg főzi után csináltam neki tápot, és azt mind megette, de a főzit nem volt hajlandó. Nem tudom, hogy mi lehet Rékával, hiszen ezekből a főzikből 1 hónapja még simán megevett 1 teljes üveggel.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Pár kép a kisasszonyról:

Végre sikerült a hintázásról csinálni egy jó képet (amúgy nagyon megy már :wink: , néha úgy beindul, hogy azt hiszem arcra esik):
Kép
Enyéééém!
Kép
Ez a kép csak nagyon tetszik
Kép
Ismerkedek a testvéremmel:
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

sziasztok,

Némóka: majd irok smst. de a főzibe madj én is kipróbálom a tejpépet, jó ötlet. én banánt szoktam a főzibe rakni, de a zöldborsó és a brokkoli akkor sem megy, és sok a puki is tőle, fáj a poci. nyakláncról nem beszéltüünk.

Ditulika: csak vicceltem mosással kapcsolatban!! :wink: :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

SUSKA
Csak jön lassan az a fogacska.
Tényleg mazo vagy hogy szerecc fogdokihoz járni, én meg inkább fodrászhoz úgyhogy akkor cserélhetnénk a programokat, te eljársz helyettem a dokkerhoz én meg a fodrászhoz!!! :)

Ez még nem a szoba csak összeraktam az ágyat. Remélem holnap egész nap szakad az eső és csináljuk a szobát. Most is kiment apa hogy dolgozzon a garázson, erre megúnta és bejött forma 1-ezni a gépen. Ahelyett hogy akkor elkezdenénk már valamit.
Állítólag csak kicsit játszik utána kimegy, de ahogy ismerem nem lesz ebből semmi ebéd után tuti lefexik aludni... megölöm egyszer ezt az embert!!!! :twisted:

NEMO
Nagyon jók a képek, olyan szépséges Réka.
Amúgy a férjed lánya nagyon szép lány. Hány éves?

A feliratos bodyt a teszveszen rendeltem egy csajtól.
Amúgy a szomszéd kismami férjének ilyen boltja van ott csináltattam tavaly a kismamiknak a pólókat.
Karácsonyra meg naptárakat készíttetek Miló fotóival a nagyiknak.

dita75

Sziasztok!

Szoktam ám olvasgatni, de az írásig legtöbbször már nem jutok el.
De ma nyugis nap van, Lili el akart menni a nagyihoz, úgyhogy elvittük, ott is alszik, majd holnap ünnepeljük anyuék szülinapját, úgyhogy délben az étteremben találkozunk.

Monic,
megvettem a sampont, úgyhogy ma indul a koszmótlanítás.

Csajok,
nekem olyan jó fiam van. Este 10-kor együtt elaludtunk, 3/4 3-kor kelt enni, de 3-kor már aludtunk is, aztán 6-kor szopizott még egy kicsit, és én 8-ig, ő 9-ig aludt. A lényeg, hogy sötét legyen, és az ágyában legyen. Én még ilyen gyereket nem láttam.... ha valami baja van, nem jó neki se kézben, se sehogy, be kell rakni az ágyába, és ott megnyugszik. Elaludni is ott szeret, EGYEDÜL!!! Nekem ez olyan fura. Néha olyan rossz érzés, hogy nem anya kezében a megnyugtató, de tudom, sok anya mit nem adna ezért. Úgyhogy sürgősen szoktatom majd más helyhez is, nehogy máshol ne tudjon aludni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szia nemi:nagyon szép a kislányod,ő inszemmel sikerült?
p.szilvi

Czinki,
neked akartam még írni, hogy Lilinél ugyanígy volt a szopi. Este még volt, reggel már nem kellett. 10 hónapos volt. Csak nézett rám, és nevetett, és esze ágában nem volt kinyitni a száját. Egy hétig még próbálkoztunk, aztán felhívtam a védőnőt, hogy van-e ennek értelme, és közölte, hogy nincs. Ez lenne a normális, ha minden gyerek a maga idejében elválasztaná magát.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Ma én vagyok az első hozzászóló? :shock:

Dita,
Ma elkezdtétek a szobát, vagy párod a kerítést csinálta?
Férjem lánya már 21 éves, és szerintem is szép, csak nem igazán engedi magát fényképezni.

Linácska,
Tényleg nagyon jó fiacskád van! :D

Monic,
Danika hogy van?

Czinke,
Nekünk bevált a pép a főzibe, így megette az egészet! Te megpróbáltad?

Ma voltunk a Gellért-hegyen, és ott volt az uzsi, és akkor vettem észre, hogy kibújt a 2. fogacska is! Hát, nem akarom elkiabálni, de akkor lehet hogy használ a borostyán nyaklánc, mert nem volt semmi különös nyügink se ma, se tegnap. Sőt, tegnap kifejezetten jó kedve volt Rékának, de végülis ma is!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

NEMOCI
Elkezdtük csinálni, persze még a felénél sem járunk mert ugye apa azt hitte majd egy nap alatt kész van, én meg azt hogy csak a szoba alját kell festeni erre elhúztuk a szekrényt is meg jobban előkerült a fal ahogy kipakoltuk a dolgokat és rájöttünk hogy százszor jobban összebarmolta a gyerek mint ahogy sejtettük.
Szóval be a kocsiba el veszprém és venni festéket. Most citrom lett a teteje és babakék az alja a szobának. A végén már én festettem az egészet mert apa hol ide hol oda ugrált. Aztán összeraktuk a kiságyat rendesen, a pelenkázót is meg a polcos szekrényt beállítottuk rá a tévét. A dvd sajnos nem fért bele a polcra kb. 2 centin múlik.
A nagy szekrényt nem volt már idő és energia összeállítani.
Az ágyat betettük és lemértem hogy a szekrény is kb. 3 centin múlik hogy beférjen, ezért most az ágy máshogy van rakva. Ha kinyitom éjjelre akkor majdnem elér a vége Miló ágyáig.
134 cm a szekrény szélessége, kb. 188 hosszúra lehet kinyitni az ágyat és a fal ahová a kettőt terveztem egymás mellé 325 cm, de mivel a lábazat innen és onnan is elvesz centimétereket pont azok hiányoznak hogy elférjen minden rendesen. :twisted:

Holnap este összerakjuk a nagy szekrényt. De kedden nem leszek itthon mert megyünk a BMC-s csajokkal a szülésfelkészítőre. Eddig úgy volt hogy csüt-ön jövök haza de így hogy még van egy csomó meló sztem hazajövök már szerda délután.

Amúgy annyira elfáradtam hogy kettőig nem látok, a derekam leszakad, menni alig bírok annyira fáj mindenem. Nem is tudom hogy gondolta apa hogy ezt még hetek múlva csináltuk volna.

Megyek is aludni mert ráadásul már 4 óra óta fent vagyok!!!
Remélem holnap tudok vagy 8-ig aludni minimum.

Jó éjt mindenkinek!!!

dita75

Jó reggelt!

Bocsánat az eltűnésért, de Pénteken apa után mentünk, szombaton vendégeink voltak, tegnap párom unokahúga utazott haza Izraelből, ő volt itt.

Moncsi hogy sikerült "lányod" szülinapja? Dancsi remélem most már meggyógyul. ZSiga tegnap elkezdett köhögni, meg folyik nózija.
:cry: filmet köszönöm előre is.tünemény vagy!

Czinke Némócska sajnálom nagyon a bizonytalan étkezéseket! szerencsére nekem nem volt ilyen gondom.Czibki Zsiga most aludta át hosszú ideje megint az éjszakát :lol: kitartás!

Évikém, én a brokkolit, karfiolt 8-9 hó körül adtam, mivel Zsiga pocakfájós volt, és ezek puffasztanak. de nem mindenkinél, érdemes kipróbálni egy keveset délelőtt.
fogorvostól én is félek, inkább szülök még .. bár nekem a barátnőm a fogorvosom, amióta hozzá járok 2 éve már nem remegek. ő egy nagyon profi, odafigyel rám.. és gyökérkezelést viszont csinált érzéstelenítés nélkül, kibírtam. de inkább ad érzéstelenítőt a "hisztim" miatt.
:oops: :lol:

só: én igazából 11-12 hósan tettem, addig a fűszerek adták meg az izét a kapor, zöldség zöldje, metélőhagyma , köménymag.
most már Zsiga azt eszi amit mi. igyekszem változatosan főzni, főzelék sokat van, tészta is, leves is szóval végre úgy eszünk mi is ahogy kell. és meg is látszik rajtunk, mert fogyó nélkül fogytunk.

ami a legszebb, hogy Csigulino egyedül eszik kanállal és villával! :lol: nbagyon akarnok.minent egyedül!

LIna az alvás is így van nálunk.más meséli hoyg milyen jókat alszanak együtt.no ez nálunk nincs. csak a saját helyén csöndben, sötétben. néha van nyűgibb napja, akkor kegyeskedik kijönni mellénk, de 2 óra után visszakéri magát a saját birodalmába! :lol:

ha etetem 3 kanál után kiveszi a kezemből a kanalat, villát, hogy ő! és nem enged belőle. viszont elérte hogy ezt már egyedül csinálja.

Ditus nagy meló a gyerekszoba.. de biztos ügyesek lesztek. vigyázz magadra! amikor mi csináltuk a 26.hét körül, mivel megerőltettem magam az is közrejátszhatott hogy egy hetet a kórházban töltöttem!

Vius jó nagy pocak. én is szorgalmasan kenegettem, húgom is, de mégis csíkos maradt! ez egyéntől függ sajnos! a legjobb egyébként a mandulaolaj, olivaolaj . 8) :lol:

Viki Lackó hajtja motort, Zsiga most kezdett el vele haladni. irtó cuki.

MINDENKIT? (AKIT KIHAGYTAM AZT IS) PUSZILOK!
Vendég

Sziasztok

köszönjöm az érdeklődéseket, Danci most ébredt, megyünk az orvoshoz, utána okosabbak leszünk. VOlt 2 napig tartó 37,8 alá csillapíthatatlan láz, orrfolyás, most köhögés (csak ritkán de akkor nagyon csúnyán). Éjjelente annyira folyik róla a víz, hogy még a hálózsákot is átnedvesíti a hátán, úgyhogy folyamatosan öltöztetem át... Éjjel félóránként járok át hozzá de mégis sikerült átizzandia a ruháját hiába ellenőriztem előtte :cry: Ráadásul annyi a sok a véladék a torkán, hogy szinte fuldoklik amikor nyeli, köhögni nem nagyon akarja, szerintem még fáj a torka.
Szerencsére péntek este elvittük a dokihoz, így még időben adott más gyógyikat neki, halkan mondom TALÁN most nem bronchytises a köhögés. De nem vagyok doki, majd kiderül délelőtt.
AZ utóbbi napokban nem sokat aludtam, mert Danci sokat sírt álmában, amikor 39 fok volt a láza akkor vele aludtam összebújva, mostmár csak a reggeli szoptatás után marad velem. De akkor ő is és én is annyira jót alszunk :oops:

Majd később jövök, írok mindenkinek, most öltözünk és megyünk a dokinénihez.

Boni mami,

jobbulást Zsiginek, annyira veled érzek, a gyerkmekeink ebben nagyon egyformák.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Drága Moncsim, nagyon rossz volt olvasni hogy egy ilyen picike babci ennyire beteg, nagyon szépen helytállsz, minden elismerésem a tied. Nagyon drukkolok Nektek hogy ne legyen bronchitis a vége. Jobbulást Danikának!!!

NÉmó, én gondolkom a borostyán láncom, bár fogunk nincs, de elvileg kettő láthatáron. Csak én attól félek hogy Olcsi megfojtja magát vele, amekkora erő van benne (Dita már tesztelt). Szóval tanaxom.

Boni, múltkor nem irtam nagyon jók voltak az állatkerti képek, Zsigi nagyon cukker.

Kép
pgsuska

SUSKA
Karkötő???

MONIC
NAgyon sajnálom Danikát. Gyógypuszit és gyógysimit küldünk neki Milóval!

BONI
Nem is emlékeztem rá hogy kórházban voltál. Jól megerőltetted te is magad akkor. Nekem most a hátamnak tett be nagyon a sok meló. Legalább kialudtam volna, de én úgy vagyok vele hogy minél fáradtabb vagyok annál inkább nem tudok aludni, no meg a csontjaim is kivoltak, nem bírtam megfordulni az ágyban, nem volt jó feküdni sem. Most jön az a korszakom amit Czinki úgy emlegetett hogy most már nagyon terhes!!! Pedig még több mint két hónap!

Anyósom itt volt, jól fel is húzott mert annak idején megkérdezték hogy a kiságyat vagy a babakocsit vegyék meg.
Nekem 8 hogy ki mit vesz, nekem úgy lett volna a jó ahogy anya csinálta, tessék lányom itt van ennyi lé azt veszel amit akarsz meg ami kell. Mama bejött a gyerekszobába konstatálta hogy nekünk már minden megvan ami a kisgyereknek kell úgyhogy ők majd csak ha megszületik akkor adnak, venni nem vesznek semmit mert nem tudják minek örülnénk, stb... stb.....
Most kérhetek anyutól kölcsön novemberig mert én már nem tudok az aprajára ennyi pénzt még összegyűjteni. A babakocsi is csak félig van kipengetve. Még jó hogy rá került a szó mert várhattam volna anyósomékra!
Szegény anyumat már úgy sajnálom, ő a családunkban a fejős tehén. Azért majd húzom ameddig csak tudom a bevásárlást, hogy ne kelljen sokáig nélkülöznie a számláján a zsét, bár akkor érezném igazán biztonságba magam ha már minden itt lenne és nem kéne sehová sem menni.
Annyira nem lehet rájuk semmiben számítani.
Ha még egyszer újrakezdhetném az egészet biztos nem jönnénk anyuéktól ilyen messze. Az ember csak az igazi családjára számíthat igazán akármilyen rendesek is a párja szülei. Aztán ki tudja, mindenhol más a szitu.

dita75

Sziasztok!

Megkaptuk a Dóri eredményeit, és szerencsére nem gluténérzékeny. Nagyon-nagyon megkönnyebbültem, kb. tonnás kő esett le a szívemről!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

voltunk a dokinál, szerencsére nem húzódott le a váladék Danci tüdejére, már gyógyulóban van, de a héten a babaúszást és a tanácsadást ki kell hagynunk.
Nekem ebben az egészben az volt a legrosszabb, hogy Dancival együtt a párom is lebetegedett megint mint múltkor, és ahelyett, hogy a tanácstalanságban lett volna segítségem, még a párom is ápolnom kellett mert ő is ágynak esett Dancival együtt :? Tudom, hogy nem direkt volt, de amikor Danci láza nem ment le két napig jólesett volna valami kis lelki támogatás, de ezt nem kaptam meg, inkább nekem kellett ajnározni őt. Mert hát ha egy férfiember egy kicsit taknyos lesz akkor az már halálos betegség :evil:
A bronchytist pedig azért kerültük el szerintem mert Dancit már akkor elvittem a dokihoz amikor még csak annyi tünete volt, hogy be volt rekedve :shock: , és a doki azonnal megkezdte a tüneti kezelését.

Évi,

nagyon örülök, hogy Dóri nem gluténérzékeny. AKkor mi lehet az oka a nemevésnek?

Dita,

elhiszem, hogy felhúztad magad. Nálunk ilyen gond nem volt, mert csak anyuék adakoztak Dancinak, ők is az életbiztosítása első évét fizették be, ami nagyon nagy segítség nekünk. Én nagyon ötletesnek tartottam akkor, mert nem szólt bele a bevásárlásba semmit, és tudta, hogy kötünk a picire biztosítást.

Boni mami,

hogy vagytok?

Zsuzska,

nagyon irigyellek ám Olcsa vas szervezete miatt, még soha nem írtad, hogy gond lett volna vele :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Nemone,

Réka baba annyira gyönyörűséges. SZinte beragyogja a képernyőt a vidám kis arcocskája. Aranyosan hintáztatja magát, szerintem már nagyon közel van a felülés és a felállás :wink:

Kép}
monic80

Évi éljen éljen!!!! :lol: elhiszem hogy leesett a kő!

Ditus bizony voltam, mert elkezdtem vérezni.. és egy hétig feküdtem a terhespatológián.. :roll: és miért nem mondtad meg neki,hogy még sok apró cseprő dologra van szükség és örülnél ha abban segítenének!

Suska köfi

Moncsi de jó! én is emiatt viszem mindig korán! ma voltunk, tiszta tüdő, nem piros a torka. csak sok a váladék. szívjuk de katasztrófa végigsikítja :cry:

ZSiga egyedül megy

http://www.youtube.com/watch?v=JXItZAwwePo

Tiszta őrület Zsiga módra

http://www.youtube.com/watch?v=KS7k5Jdp8Pk
Vendég

ÉVI
Idáig hallottam, én is örülök a hírnek, szuper!!!

MONIC
Örülök hogy Danika már gyógyulófélben van.
Az uszit majd bepótoljátok!

Hát igen az ember lányának mindig egyel több gyereke van méghozzá a párja személyében. Pláne ha beteg! Jááááááááááájjjj!!!

BONI
Most hogy így már mondod emléxem! Tényleg!!!
Ma is sok mindent csináltam, szerencsére haladok....haladok.... októbertől azt hiszem feltett lábbal szieztázgatok.... :)
(persze leszámítva a házimunkát)

Sajnálom hogy Zsiga is ilyen beteg, remélem hamar kilábal belőle.
Sok gyógypuszi neki.

A videókat most nem tudom megnézni mert gyenge a netjelem és ilyenkor akadozik, tök élvezhetetlen, de biztos nagyon ügyi, holnap majd megnézem olyan időszakban amikor jó szokott lenni a jel.

MONIC, BONI
Engem amúgy az zavar hogy még tavasszal mondták hogy vagy a babakocsit vagy a kiságyat veszik meg döntsük el, de azóta nem volt róla szó semmi. Ma hogy itt volt nem akartam nyiltan rákérdezni hogy mi a stájsz csak pedzegettem hogy még mindig mennyi mindent kell megvenni a kicsinek, stb..... és erre a mondókámra közölte velem hogy ők majd akkor áldoznak Milóra ha már megszületett, addig egy kis zoknit sem.
Szóval ez az idegesítő hogy akkor minek kellett a vadítás mert én meg voltam nyugodva hogy az ami még hiányzik már nem kell összespórolnom, mert lassan csak odaadják, gyűjthetek végre az orvosnak hálapénzt.
Viszont ez a kettő már két hónap alatt nem fog sehogysem összejönni úgy hogy még a gyökérkezelt fogam sincs kész és még van kettő amit meg kell csináltatni. Ez már több mint egy havi fizetése apának, mert amit meg én kapok az nudli, nem mintha az övé olyan király lenne.

Ha már mindene meglenne Milónak akkor tuti hogy megmondtam volna hogy b.....k meg a pénzüket. Mindig anyu szponzorál minket? A kedves lánya még a szülinapjukra meg karácsonyra sem tolta le a képét bezzeg nekik szállítják pestre a kaját, meg a zsetont. De ha kell valami minket találnak meg.
A Ricsit egész nyáron egy fél napra vitték el és kétszer vagy háromszor volt náluk ezenkívül fél napokat. Jól megerőltették magukat.

Páromnak elmondtam az egészet meg hogy amikor a segítségről volt szó mondta hogy átjön takarítani meg főzni, de utána órákig ecsetelte hogy neki nem volt senki aki segítsen és amikor haza jött a kórházból délután már mosott és vasalt.... stb......
Párom is mondta hogy nem kell jönnie akkor ha így adja elő.
Anyu ameddig van kedve majd itt lesz, aztán majd valahogy megoldom, csak ne legyen császár hogy hamarabb regenerálódjak.

Délután kifestettem az előteret. Csak még nem tudtuk berendezni a Ricsinek mert esett az eső végig, párás az idő és nem száradt ki estére. Apa azt mondta hogy mire hazajövök elrendezi hogy ne legyen káosz. Kiváncsi vagyok!!! :roll:

dita75

Évi, örülök,hogy Dorci nem gluténérzékeny, nagyon drukkoltam nektek!!!!!!!!

Moncsi annyira drukkoltam nektek, olyan jó anyukája vagy Dancinak és mindig amikor olvaslak elképzellek magam előtt, ahogy ápolod, a kisfiad, és a szavaidból lejön hogy mennyire imádod. Igaz én soha nem irtam hogy kinlódnék Olcsával, de sztem ami késik nem múlik. Azért mi is nagyon megszenvedtük sztem azt a 7 hét hasfájást még az elején azóta viszont nem emelnék ki semmit eddig mert a csodájára járnak mennyire nyugodt kölök. De ezt nem tart örökké és én is tudom. Még nincs foga, ez a nyügi még hátra van és még mennyi minden, nyugi én is fogok panaszkodni.

Dita, take it easy!!!! Amúgy nem is mondtam, apával a hétvégén partyztunk, csúnyán mulattunk reggelig. Olcsi anyummal volt akkor éjjel, asztalon táncoltunk megittunk vagy egy karton bort, de jó volt másfél év után tombolni egy jót. Majd teszek fel csúnya képeket.

Kép
pgsuska

Némó, és a lényeg, már kétszer akartam irni, szenzációsan szép Réka baba, majd megmutogatom Olcsának, rem mi elsőséget élvezünk bár fiatalabbak vagyunk :wink: :wink: :lol:

Kép
pgsuska

Ditus nem bírsz a seggeden megülni hihi

Réka baba valóban gyönyörűséges! tesója is.

vidám percek!

Süteményrecept (gyesen lévő anyukáknak):

Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra.
Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint.
Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"
A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral.
A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat.
Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót.
Ismét vegyük el a margarint Öcsitől.
Fürdessük meg a macskát.
Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra.
Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.
Vegyük ki a füstölő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett.
Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb.
Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.
Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk).
Engedjük ki a macskát a sütőből.
A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe.
25 percig közepes lángon süssük.
Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől.
Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon.
Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.

Bevonómáz:
Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin.
Vegyük ki azt a kurva plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk el.
Jó messzire.
Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd ház tetejéről.
Tegyük Öcsit a járókába.
Adjunk a mázhoz 5 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig.
Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán.
Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet
költségét.
Kössük ki Andikát az asztallábhoz.
Távolítsuk el a szénné égett sütiket a sütőből.
Dobjuk ki.
Kapjunk idegösszeomlást.
Vendég

Sziasztok!

BONI
Nem bírom ha káosz van a lakásban. :roll: :roll: :roll:
Inkább nekiesek magam valaminek hogy hamarabb helyükre kerüljenek a dolgok!!!

Nagyon jó a sütirecept! :lol: :lol: :lol:

SUSKA
Szabad ilyet egy friss anyukának??? :wink: 8) :P :lol:

Kiváncsi vagyok mennyire csúnyák a képek!
Örülök hogy jól mulattatok!

Na most sem ülök meg a seggemen, megyek hajat mosni, boltba, apának megcsinálni a kaját, bepakolom a cuccom és irány vasútállomás no meg a János kórház.

VICKY
Remélem akkor jössz te is a szülésfelkészítőre!
Hozok fényképezőt! 8)

Szép napot mindenkinek ma már nem leszek!

dita75

Sziasztok,

Dita,

úgy látom, hogy nálatok is pontosan úgy vannak a dolgok mint nálunk, én is anyukámra, apukámra és a testvéremre bármikor számíthatok még anyagi kérdésben is. És ennyi. :?

Zsuzska,

húúúúúúúúúúúúú, ha te tudnád, hogy én is mennyire vágyom már egy ilyen ereszd el a hajamat bulizásra :lol: :lol: Most még jobban irigyellek. :lol: Teljesen el tudom képzelni, az asztal tetején táncolást, olyat már mi is csináltunk :wink: :lol:
Nekem ez még odébb van mert van még anyatej, de ha Danci egyszer leválasztja magát azt hiszem mi is beindulunk a férjemmel.

Boni mami,

hogy van Zsigi?
A videók nagyon tetszenek, mindkettő, nem is tudnék választani. Hányas ruhákat hord most Zsigi?
Dvd-ket nem felejtettem ám el, az Anne-t is meg fogom keresni. :wink:
SÜtemény recepten jókat kacagtam itt a gép előtt, főleg az odaaprítós részen :lol: :lol:

Nemone,

örülük, hogy Réka babát nem viselte meg a két fogacska kibújása. Dancinál is úgy volt, hogy az első kettőt észre sem vettük, más szólt, hogy jé, vagy foga a gyereknek? Aztán a felső kettőt jobban megszenvedte de nem volt annyira vészes, inkább ijesztő, hogy egyik pillantaról a másikra sikítva sírt fel, volt, hogy éjjelente óránként :roll:

Czinki,

borotyán nyakláncot én sem merek Danikára adni, én is féltem, hogy magára tekeri és megfullad. A karkötő meg azért nem jön be, mert ha szédszakad akkor nehogy megegye a gyöngyöket.
AZ én fiam akármit szét tud szedni pillanatok alatt, pl a duplára csomózott cipőfűző, amit én percek alatt tudok kibontani, nem fog ki rajta, pillanatok alatt leszedi magáról.

Kép}
monic80

MOncsi 80 ast.

borostyánlánc azért van külön csomózva, hogy ha lenyeli csak egy szem legyen.és felbomlik a szervezetében
Vendég

Boni mami,

köszi a borostyán magyarázatot. Akkor már nem is olyan félelmetes a dolog.
Én is 80-ra tippeltem Zsigit a videó alapján. Danci ősszi dolgai is 80-ok, mivel azt hittem belenő, de nem, úgyhogy a múlt heti hidegben úgy használtuk őket, hogy kettőt hajtottam a nadrágokon. :oops: :roll: És amit nagyon bánok, hogy vettem neki egy 86-os melegítőt ami szerintem csak jövő nyáron lesz jó rá és akkor a meleg miatt nem is fogja hordani...

Kép}
monic80

dita: Sajnálom, hogy nem értem oda a felkészítőre. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Moncsi én is nagyobbat veszek mindig, és az alját felvarrom két oldalt egy egy ponton. olyan gyorsan nőnek. a melegítő felső meg jó ha hosszabb védi a derekát! milyen melegítő? kép?

ZSIga jól van, de sz orrszívás! Dancsi hogy viseli? még mindig a benzicsővel hosszabbítatok?

Viki? elutaztak?

többiek ti is jelentkezzetek :lol: kérek szépséges fotókat!
Vendég

Sziasztok!

Monic,
Danika hogy van?

Dita,
Jó volt a szülésfelkészítő? Reméle, a párod összekapja magát, és hamar befejezitek Miló szobáját!

Zsuzska,
Hát, az az 1 hónap nem számít! :wink: De természetesen úgyis Réka dönt fiú ügyekben... :lol:

Sajnos, ma reggelre Réka belázasodott! :( Szerencsére a nurofen 1 óra alatt levitte neki, és most alszik.
Lányok nektek milyen hőmérőtök van? Ez a digitális ami nekünk van egy kalap sz@r! Reggel éreztem, hogy meleg a feje, de 36,5-t mutatott, így megnyugodtam, hogy biztos csak melege van. Aztán amikor felébredt 1/2 9-kor, akkor megmértem a régi hagyományos higanyossal, és az rögtön felment 38,7-re. A fülhőmérő része viszont már majdnem jót mutatott, mert az 38-at mért, de akkor is egy picit kevesebbet mér. :evil:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

NÉmó Rékának jobbulást! a digitálissal mindig ismételni szoktam hogy egy átlagot tudjak vonni :cry: de nekem van egy aranyat érő higanyos hőmérő még a bevonás előtt vettem :lol:
Vendég

Némó, Rékucinak jobbulást!!!!!!

Monic, Danci jobban van már??? Basszuskulcs mindenki lebetegszik, Olcsára ma valszeg sapkát adok. :wink:

Kép
pgsuska

Moncsi és tegnapra visszamenőleg, boldog hófordulót kivánunk!!!!

Kép
pgsuska

Sziasztok!!!

Danci remélem jobban van már!!!

Réka Babának jobbulást kivánok!!!Gyönyörű kislány!!!!!

Évi örülök hogy negatív lett az eredmény!!!!

Dita ne is foglalkozz ilyenekkel!!!

A párom mamája meg anyukája már segítettek Dari cuccaiban legtöbbet az én anyum csinálja meg segít de az én nagyszüleim semmit söt az egyik (aki 10km re lakik tölünk és 60 éves még meg sem látogat!)Na de mindegy!!!!A másik itt lakik a szomszédban ö meg néz de ennyi.Mondjuk ez is valami legalább rámnyitja az ajtót.

Nekünk tegnap volt a második házassági évfordulónk az ajándék rá ma esedékes fél 4kor megyünk 4d re ez az ajándék meg kaptam egy szép fülit a szülinapomra.

Kép

Kép
vius
Baja

Én most megyek fürdeni készülök uhura majd jövök

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja

Na itt vagyok erről ennyit....ide se megyek hozzánk többet.

Nem tudták megcsinálni a 4d uhut. most jövö héten hétfőn megyek szekszárdra majd ott megcsinálják és nem 15000 hanem 12000 ft

Tiszta mérges vagyok!!!!

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok!

Csak életjelet adok!!! Most értem haza a nagyfalúbú!
A tanfolyam sztem király volt.
Az ami ezután következik is érdekelne de nem hiszem hogy jövő héten felmegyek megint, viszont újrakezdődik okt. elején és a vajúdás, szülésre meg utána héten a légzéstechnikára felmegyek.
Anyával megbeszéltük hogy akkor megyünk el a Máriába megvesszük Miló uraságnak ami még hiányzik és hazahoz tütüvel.
Most busszal jöttem mert anyának fájt hasa, be van gyulladva.

Megyek csinálom apának a hamit hogy ha kajált gyorsan megpróbáljuk összedobni a szekrényt Milónak. Ezzel kész a babaszoba, kivéve a függönyt meg a szőnyeget ami még nem került haza, de jövő héten már fotózom addigra lesz teljes a kép!!!

Este felnézek ha még lesz erőm!!! Pusz!!!!!!!!!!!!!!!!!

dita75

Hazaértünk az ultrahangról. Minden rendben, egy kis vesemedence tágulatot talált a doki, de ezt majd kinövi. És megmutizta mi van neki...kislányunk lesz. :D Apa ráérzett, állítólag annyira érezte hogy lány, hogy azon lett volna meglepődve, ha fiú. Én meg inkább már bebeszéltem magamnak a kisfiút, úgyhogy most egy kis lelkiismeret-furdalásom van. Persze vettem fiús és lányos cuccokat is és főleg unisexeket. Mindenki nagyon örült, főleg anyósom. Már teljese tűkön ült. Holnap megpróbálom odabent feltenni a képeket, nagyon aranyos képet sikerült csinálni a pofijáról. Meg kaptunk dvd-t is.

Most megyek, mert apa jön a géphez, de holnap próbálok a munkahelyemről jönni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vius nincs szerencséd a dokikkal :shock:

Dituli jól tetted hogy inkább pihentél :wink: majd a kész szobácskról kérünk ám képet! "fiad" mikor jön haza?

Vicky grt a sunnáshoz! nevet választottatok már? vagy titok?

Némó valamikor egy séta a városligetben amíg még jó idő van? és ha már meggyógyultak gyerekek!

mindenkinek pusssz
Vendég

Én is vagyok ám, csak tegnap vendégeink voltak. Anyósék, meg egy srác Rigából.

Vicky,
gratulálok a kislányhoz!!! Na most aztán Dita ezerrel irigykedhet :lol:

Dita,
de nyugi, imádni fogod a kisfiút is, meg aztán annyi aranyos kispasis cuccot is lehet ám rájuk kapni :lol:

Kisbetegek hogy vannak??? Mi szerencsére már 3. hete nyomjuk az ovit, és semmi különös, csak el ne kiabáljam, mert most úgy érzem, hogy idegbeteg lennék két gyerekkel itthon, mert Lilire rájött a dackorszak, és elég az a reggeli mizéria, még elindulunk az oviba. A délutánok jobbak, este meg már itthon van apa legtöbbször, bár egyre későbben.

Viszont Levi egy hete kakilt utoljára. Hiába mondják, hogy ez normális, már nem érzem annak. Legnap adtam már neki Laevolac-ot, a gyerekorvos javaslatára, de azt mondta a kúppal várjak szombatig. Az már 10 nap lesz :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina nekem a kamilla tea segített! :wink:
Vendég

bármint Zsigának! :lol: 8)
Vendég

Sziasztok!

Vicky,
Gratulálok a kislányotokhoz!

Dita,
Örülök, hogy tetszett a felkészítő! Szekrényt összeraktátok este? Most láttam a vonalzódat, hogy már átlépted a 30. hetet. Gratulálok!

Vius,
Sajnálom, hogy nem sikerült UH-t csinálni tegnap! :(

Linácska,
Hőmérőzést próbáltad már Levinél? Amikor Rékának nehezebben jött a kaki az mindig segített.

Boni,
Én is többször mértem a digitálissal, de a halántékon szinte mindig ugyanazt az értéket mutatta, csak a fülében mért majdnem jó értéket.
Találkozóban benne vagyok! Jövő héten megbeszéljük!

Réka most egész jól van, bár most is hőemelkedése van. A reggeli láz után csak este ment fel a láza 38-ig, de éjszaka nem volt lázas. Szegénykém tegnap annyira kis bágyadt volt, alig mocorgott, és nagyon sokat aludt napközben. Éjszaka viszont 1/2 1-1/2 4-ig szórakoztatott mire sikerül visszaaludnia.

Jobbulást a többi beteg manónak is!!!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok

Vicky gratulálok a csajszihoz :)

Kép

Kép
vius
Baja

ZSiga nagyon jó könyveket kapott! megosztom veletek, mert szerintem mind fantasztikus!

hátha ti is kedvet kaptok!

http://www.youtube.com/watch?v=zTc1OCoeAz0
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?