Sziasztok!
Nori, mar itt vagyunk anyukameknal, csak nagyon szenvedek. Hetfon volt a szajsebeszeti mutetem. A bal also bolcsesseg fogam nem tudott kinoni, mivel nem volt helye es ki kellett muteni. Hihetetlenul hangzik, de ez engem sokkal jobban megvisel, mint a csaszar annak idejen. Az ehhez kepest gyerekjatek.
Holnap megyek varratszedesre es abban remenykedem, hatha utana mar jobb lesz, bar az unokatesom, akinek szinten volt ilyen mutete, elkeseritett a napokban, amikor elarulta, hogy o csak 3 het mulva ment vissza dolgozni es meg akkor is fajt.
Annyi mindent szeretnek intezni, vasarolni, amig itthon vagyunk, na meg baratokkal talalkozni, de altalaban csak delutan van nehany oram, amikor egy kicsit jobban vagyok. Az ejszakak is szornyuek, mar legszivesebben le se fekudnek.
Meg az a szerencsem, hogy Lollival nem sokat kell foglalkoznom, na meg a haztartassal, mivel a nagyszulok es a ferjem is sokat segit. Apa napi ketszer jatszoterre jar a lanyaval. Sot, annyira belejott, hogy mar o is szokott csuszdazni. Van egy nagy, kanyargos csocsuszda, ami nagyon bejon Lollinak, de egyedul nem mer lemenni rajta, ugyhogy apaval egyutt csusznak.
Apa meg sokat fenykepez, ugyhogy kepben vagyok, hogy merre jartak, mit csinaltak.
Lolli egyre jobban beszel es nagyon vicces dolgokat mond. Ha megkerdezzuk, hol szuletett, azt mondja, hogy "a boltban". Azt se akarja elfogadni, hogy meg csak 2 es fel eves, szerinte o mar 3 es vitatkozik velunk.
Edes, ahogy valt az angol es a magyar kozott. Azt mondja Apa, hogy a jatszoteren csak hozza beszel angolul, a gyerekekhez es az anyukakhoz magyarul szol.
Most roviden ennyi rolunk.
Nori, a furdoszobarol majd kerunk kepeket!
Alidat tenyleg regen lattuk mar, ugyhogy ot is szivesen nezegetnenk!
Etterke, Nori, orulok, hogy a lanyok konnyeden veszik az elso ovis napokat.
Edith, nalatok most lesz a nagy nap. Majd varjuk a beszamolot!
Zsuzsi, Alida hogy birta azt a hosszu repuloutat? El se tudnam kepzelni Lollival. Az autozast viszont egeszen jol birja. Altalaban az uticel elott 30 km-rel szokta kozolni, hogy nem megyunk tovabb, kiszallunk. Olyankor muszaj megallni, kulonben irto nagy hisztibe kezd. Aztan rohangal fel orat es mehetunk tovabb. A repulon viszont el nem tudom kepzelni mit lehetne vele csinalni.
Megyek, megprobalkozom az alvassal. Altalaban par orat sikerul, aztan annyira faj a fogam helye (illetve inyem, alkapcsom, fulem, torkom, fejem), hogy keptelen vagyok visszaaludni es ilyenkor atkoltozok a nappaliba tevezni. Aztan a fotelben ulohelyzetben sikerul meg nehany orat aludni, csak aztan meg a nyakam van ki.
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli