SZiasztok,
én is itt vagyok, csak Danika lebetegedett és nehéz volt helyt állnom, ráadásul a párom is akkor dőlt ágynak, valószínű ő fertőzte le Dancit is. Úgyhogy első éjjel felváltva rohangáltam a két szobába a két beteghez, hajnal 4-kor bírtam csak lefeködni de akkor odavettem a picit magam mellé (átköltöztem a gyerekszobába aludni) mert nem akart sehogy sem csillapodni a magas láza. Mostmár mindketten jól vannak, szerencsére csak egy makacs megfázás maradt az egész, nem húzódott át Danci tüdejére mint pár hónappal ezelőtt.
KIsbuta,
gyönyörűséges a pici lányod, mégegyszer gratulálok hozzá!
A szegedi Kaálisban Zálika babás lett és úgy néz ki, hogy Melánia is. Ha van egy kis időd érdemes átolvasni
Katica tüneményes baba lehet, nálunk Danci csak 6 hetes korában aludta át az éjjelt, de mi nagyon hasfájósak is voltunk...
Bridget,
már csak 3 hét és indulsz haza? MIndjárt itt van, és nemsoká kismami leszel
Drága Niki,
nehogy szégyeld már magad azért mert depis lettél egy kicsit! Ez szinte mindenkivel megesik szülés után, van aki csak egy kicsit, van aki jobban beleesik.
De nyugodj meg, mert ahogy a hormonjaid rendeződnek amit a szülés felborított úgy csökken benned majd a szorongás és a rosszkedv.
Én pl az első 3 hónapban nagyon furcsán éreztem magam, mindig nagyon fáradt voltam, a család kikészített a hülye tanácsaikkal, Danci hasfájós volt és esténként üvöltött. AZtán nekiálltam azon hisztizni, hogy a párom nem alszik velem, nekem kell a gyerekszobában lennem Dancival. Ennek az lett a vége, hogy szegény jószándékból átköltözött a gyerekszobába mellém, ketten szorongtunk az 1,5 személyes ágyon
. Na akkor kijelentettem, hogy nem akarok több gyereket. AZtán ahogy telt az idő egyre inkább kezdtem jobban érezni magam lelkileg és mostmár minden rendben, szinte teljesen a régi életemet élem amibe Danci tökéletesen belepasszol és nem hátráltat semmiben.
Jófej kisgyerek, akár a kozmetikába és fodrászhoz is el tudom vinni magammal, nem kell keresnem senkit aki vigyázna rá.
Jól tetted, hogy elmész dokihoz, nekem is volt olyan pillanat amikor azt kérdeztem anyumtól, hogy nekem most szülés utáni depim van?
Nekem sokat segített, hogy a könyvelést továbbra is csinálom, Danci 1 hetes volt amikor én már áfát csináltam. Így nem volt időm gondolkodni és annyira magamba fordulni. Kicsit azért így is sikerült, de ahogy fent írtam a hormonok ha visszaállnak akkor a lélek is menyugszik ám
Fel a fejjel és írd ki nekünk nyugodtan minden gondolatod, mi NEM ítélünk el, veled érzünk.
Ölellek